Numere de tunsoare

Numerele de tunsoare nu sunt legate de alegerea unei tunsoare dintr-un meniu. Numerele se referă la cât de lungi sau scurte, aparatele de tuns tund părul.

Unora le place să-și ceară reducerile cu numărul respectiv pentru a obține exact ceea ce vor. Totuși, nu este necesar. Descrierea tăieturii în termeni de lucrări de lungime. După cum spunem întotdeauna, o imagine comunică tunsoarea dorită fără nicio șansă de confuzie.

Citiți în continuare pentru mai multe informații despre numerele de tunsoare și despre relația lor cu tunsorile pentru bărbați.

Numere de tunsoare = Paznici de tuns

Numerele tunsoarelor sunt păzitoare, dar ce sunt păzitorii? De asemenea, numiți faguri de atașament sau faguri de ghidare, protecțiile sunt faguri de plastic care se potrivesc peste lamele de tăiere pentru a controla cât de mult păr este tăiat. Acestea sunt utile pentru tăierea părului la o lungime uniformă și pentru a vă asigura că nu decolați mai mult decât doriți.

Lungimi de protecție a tunsoruluiConair

Protectoarele Clipper nu sunt doar pentru a preveni greșelile în timpul tunsorilor la domiciliu. Frizerii le folosesc pentru a obține acele estompări neclare, pentru a păstra buzzcuts-ul pe o lungime și pentru a tăia părul rapid. Paznicii ajută la decolorarea bărbii și la decuparea barbei.

Numere de gardă Clipper

Care sunt aceste numere de tunsoare? Cele mai frecvente gărzi de tăiat sunt numerele de la unu la opt, deși sunt disponibile gărzi mai scurte și mai lungi.

Tot ce trebuie să știți este cu cât numărul este mai mic, cu atât părul este mai scurt. Numărul 1 are 1/8 ″, fiecare număr crescând cu 1/8 ″, făcând numărul de gardă 8 1 ″ lungime.

Majoritatea gărzilor urmează această formulă:

Număr de gardă InchesMilimetri
0 1/16 ″ 1,5 mm
1/2 3/32 ″ 2,4 mm
1 1/8 ″ 3mm
1 1/2 3/16 ″ 5mm
2 1/4 ″ 6mm
3 3/8 ″ 10mm
4 1/2 ″ 13mm
5 5/8 ″ 16mm
6 3/4 ″ 18mm
7 7/8 ″ 22mm
8 1 ″ 25mm

În general, aceste lungimi de protecție sunt exacte, dar pot exista diferențe între mărcile de tuns și, uneori, modelele, deci verificați de două ori cu producătorul tăietorilor dvs..

Unele tăietoare au, de asemenea, o manetă conică care deplasează lama între numerele de protecție, schimbând lungimea care taie. Acest lucru oferă mai mult control pentru acele estompări neclare, dar tunsorii acasă ar trebui să fie conștienți de faptul că modifică lungimea fagurilor.

Cele mai multe seturi de atașare a tunsorului vin cu numerele de protecție de la unu la opt. Unele modele și mărci vor veni cu mai multe, altele cu mai puțin. Aceasta poate fi o considerație atunci când achiziționați tăietoare pentru uz casnic. Dacă veți tunde părul foarte scurt, probabil că doriți 0, 0,5 și 1,5 paznici. Pentru păruri mai lungi și / sau bărbii, căutați apărătoare mai lungi. Unele mărci chiar ajung până la numărul 10 la 1,25 “sau 32mm și 12 la 1,5” sau 38mm.

Dacă acest lucru pare complicat, unele tăietoare folosesc măsurători în loc de numere.

Diagrama numerelor tunsoare

Toate aceste numere și gardieni au un punct. Gândiți-vă la o tunsoare ca la diferite lungimi în diferite locuri din jurul scalpului. Tunsorile urmează linii în jurul capului care corespund oaselor scalpului.

Vedeți o tunsoare fără sudură, dar un frizer vede acest lucru .:

Boss Don MLB

Deschis și închis se referă la pârghia conică care reglează înălțimea lamei, dar nu toate tăieturile au acest lucru și se poate face aceeași decolorare cu protecțiile.

Zero Fade

O decolorare zero sună de parcă ar putea fi o decolorare cheală sau o decolorare a pielii, dar este puțin mai lungă. Acest lucru îl face să se estompeze în umbră, care merge de la scurt la mai scurt, dar nu până la piele.

Tundere zeroJelle Vissers

Protectorul de tuns 0 are o înălțime de 1/16 “sau 1,5 mm”. Acest lucru poate fi făcut și mai scurt cu o lamă reglabilă. Rezultatul este un indiciu de miriște care lasă o ușoară umbră în loc de un aspect curat ras. Această lungime scurtă lasă ceva spațiu între firele de păr.

Tunsoare după numere

În cazul în care tăierea părului ar fi la fel de simplă ca și alergarea cu tăietoare pe lungimi diferite, nu am avea nevoie de frizeri și coafori. Cu toate acestea, forma curbată a scalpului înseamnă că, pentru a arăta o lungime, părul trebuie într-adevăr să aibă lungimi diferite. Și vrei să arăți bine.

Solicitarea unei lungimi de păr cu numărul de protecție al tunsorului funcționează cel mai bine pentru tunsorile scurte. La un moment dat, chiar la fel de scurt ca numărul 4 sau 1/2 ″ lungime, frizerul tău va scoate foarfeca.

Protectoarele Clipper funcționează pentru o tăiere buzz, dar atunci când părul are suficientă lungime pentru a fi coafat, este nevoie de straturi și textură pentru a crea o formă măgulitoare și pentru a profita la maximum de tipul de păr.

Iată cum arată unele dintre numerele de protecție a tăietorului:

Numărul 1 tunsoare

Tunsul numărul 1Aaron Kiely

Paza numărul unu este la fel de scurtă pe cât poți merge la 1/8 ″. Părul mai deschis sau mai fin poate avea o piele care apare în această lungime. Dacă acest lucru este prea lung, există încă o protecție de 1/2 și 0 pentru cea mai mică lovitură de păr.

Numărul 1.5 Tuns

Numere de tunsoare pentru valuri 1 1.5Criztofferson

Pentru părul scurt, 1/16 “face diferența. Lungimea mai mică permite texturii să treacă și este, de asemenea, suficientă pentru a începe să facă valuri.

Numărul 2 tunsoare

Numărul 2 tunsoareLos Famous Cuts

Cu lungimea dublă a tăieturii buzz, această lungime de 1/4 “este groasă și acoperă complet scalpul. În loc de popularul estompare, acest aspect contrastează părul și scalpul pentru a crea o formă îndrăzneață.

Numărul 3 tunsoare

Numărul 3 tunsoareJaxx Chin

Un păr puțin mai lung creează mai mult o formă definită. Acest aspect scurt are o linie definită de-a lungul frunții, acoperire completă în partea de sus și o estompare ridicată.

Numărul 4 tunsoare

Păr scurt pentru bărbațiDrew Nance

Lucrând până la numărul 4 de protecție pentru tuns, această tunsoare scurtă are aproximativ 1/2 ″ lungime. Nu este exclusiv tăiat de tăietori și folosește foarfece pentru a adăuga o anumită textură.

Numărul 5 tunsoare

Daniel Whitty

Această recoltă la modă se echilibrează foarte scurt, adăugând o anumită textură. Este o atingere mai lungă de 1/2 ″ cu o linie contondentă de franjuri.

Numărul 6 tunsoare

Numărul 6 se decoloreazăEddie Rosato

La numărul 6 și lungimea de 3/4 ″, părul începe să stea plat în loc să stea în picioare. Aceasta este o tunsoare scurtă curată și curată, cu o linie contondentă de breton și o estompare rapidă.

Numărul 7 tunsoare

Josh Connolly

Această tăietură de echipaj are o lungime de doar un centimetru și poate fi amenajată astfel sau poate adăuga o parte laterală pentru a face din Ivy League,.

Numărul 8 tunsoare

Numerele de tunsoare 8Paul Sheaffer III

Și iată ce zici de un paznic numărul 8 sau un centimetru de păr. Este suficientă lungime pentru a stiliza în diferite moduri, dar acest aspect spiky cool cu ​​o anumită textură este un câștigător.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.