Cum să crești o barbă

Urmați acești pași pentru a crește o barbă sănătoasă și plină. Cel mai bun mod de a-ți crește barba necesită mai mult decât să te lași de bărbierit. Aceasta face parte din aceasta, dar nu toate. Iată cum să crești o barbă. Dacă aveți mai multe întrebări, consultați acest FAQ despre barbă.

Asemănător creșterii părului, este mai mult să crești barba decât să te oprești din bărbierit. Unele produse de atenție și barbă asigură creșterea părului facial cât mai complet și confortabil posibil.

Dacă ați încercat să creșteți barba înainte cu rezultate dezamăgitoare, aveți trei opțiuni. Primul este să-l deții. Fiecare e diferit. Barbele sunt diferite. Acesta esti tu. Aceasta este barba ta. Sau, în al doilea rând, decideți că această tendință nu este pentru dvs. La fel ca jambierele pentru bărbați, nu toate tendințele sunt pentru toată lumea. În cele din urmă, unii tipi folosesc Minoxidil pentru creșterea bărbii. Deși nu este o utilizare oficială a Rogaine, dar vă vom oferi informațiile și vă vom permite să decideți.

Acum, înapoi la creșterea acelei barbe în 7 pași simpli.

1. Lasă-l să crească

Da, este mai mult să crești barba decât să dai jos aparatul de ras, dar aceasta este cea mai importantă parte.

Nu te rade. Nu-l tăiați. Nu-l atingeți. Cu cât puteți aștepta mai mult, cu atât mai bine.

Toată lumea vrea să știe cum să-și crească barba mai repede. În ciuda multitudinii de produse care publică doar asta, nu există dovezi că aceste produse funcționează. Economisiți-vă banii pentru altceva.

Cum să crești o barbă

Unii tipi consideră că este mai ușor să evite oglinzile pentru o vreme. De obicei, prima săptămână este cea mai grea fază, așa că o puteți petrece cu o excursie de camping, o pauză sau un sezon de playoff, dacă puteți. Barbele se îngroașă în timp și cu vârsta așa de mult, așteaptă.

Cât durează să crești barba? Ei bine, asta depinde de lungimea dorită. În timp ce o barbă plină poate dura două până la șase luni pentru a crește, o barbă mai scurtă poate avea doar o lună. Încercați să vă oferiți feței 4 săptămâni de creștere înainte de a face orice tăiere majoră.

După câteva săptămâni, forma părului tău facial va deveni evidentă. Tăiați firele de păr rătăcite pe obraji și pe gât în ​​orice moment. Rețineți că linia barbei nu este linia maxilarului. Găsiți-l punând degetul mijlociu pe mărul lui Adam și degetul arătător deasupra acestuia. Radeți orice sub el.

Când începeți să arătați și să vă simțiți scruffy, folosiți tunsori pentru barbă pentru a obține totul pe o lungime și pentru a curăța rătăcirile. Este echivalentul tăierii în timp ce crești părul. Vizitați un frizer dacă nu vă simțiți confortabil să vă întrețineți încă părul facial.

2. Mâini Off

Este tentant să te joci cu părul facial și chiar să alegi la orice umflături de pe. În primul rând, este greu să aduci germeni, uleiuri pentru degete și obiecte străine atât de aproape de gură. În al doilea rând, acest obicei prost poate irita pielea. Și cel mai important, prea multă agitație poate provoca capete despicate și chiar petice chele.

Pentru a menține mâncărimea și firele de păr încarnate la minimum, începeți să utilizați un ulei de barbă din prima zi. Uleiurile de barbă hidratează pielea, precum și părul facial. Aceasta elimină fulgii, mătreața barbei și netezește părul grosier de barbă de orice lungime.

Cum să crești o barbă plinăFrizer Greg

3. Îngrijirea bărbii

Este ideal să intri într-o rutină de îngrijire a bărbii de la bun început. Produsele pentru barbă sunt esențiale pentru a elimina cea mai dificilă parte a creșterii barbei – mâncărime. De asemenea, previn matreata barbei. Alegeți un produs care vă place prețul și mirosul și utilizați-l. Așa cum am menționat anterior, începeți să utilizați ulei pentru barbă pentru a face ca creșterea bărbii să fie atractivă și confortabilă.

Barbele pot fi, de asemenea, periate chiar de la început. Periajul exfoliază pielea, ceea ce ajută la menținerea pielii limpezi și fără mâncărime. De asemenea, ajută la distribuirea temeinică a balsamurilor și uleiurilor și antrenează părul să se așeze acolo unde doriți. Dacă apar zone rare sau neuniforme, periajul și balsamul pentru barbă pot „pieptăna” locul.

4. Fii sănătos

În timp ce există o mulțime de produse acolo care promit să-ți crești barba mai groasă și mai rapidă, singurul lucru dovedit este soluția nutrițională bună, viața sănătoasă și exercițiile fizice..

Mâncați o dietă bine echilibrată, reduceți deșeurile și beți apă. Deși nu există dovezi că vitaminele pot stimula creșterea părului, satisfacerea tuturor nevoilor dvs. nutriționale asigură o creștere optimă a părului. Suplimentarea cu multivitamine și biotină, o vitamină B care este importantă pentru sănătatea părului, a pielii și a unghiilor, nu poate face rău.

Orice exercițiu este bun pentru dvs., dar antrenamentul de forță vă poate ajuta într-adevăr barba. Halterofilia stimulează producția de testosteron, ceea ce crește creșterea părului.

Brandon J. Madden

În cele din urmă, cel mai simplu și mai ieftin mod de a stimula testosteronul este somnul. Hormonul este produs în timpul somnului REM, așa că încercați să dormiți 7-10 ore pe noapte cât mai mult posibil.

5. Cum să faci o barbă să crească mai repede

Așa cum am menționat anterior, viața sănătoasă este singura modalitate dovedită de a accelera creșterea părului. În timp ce Minoxidil nu este recomandat pentru față, unii oameni raportează rezultate pozitive. Modul natural de a crește mai rapid o barbă mai groasă este cu o dietă sănătoasă, greutate și o anumită răbdare.

Cum să crești o barbă mai repedeBarber Barrass

6. Ai un obiectiv

nu ai crescut niciodată părul facial, poate că nu știi la ce să te aștepți. Ca orice proiect pe termen lung, concentrarea pe rezultatul final, mai degrabă decât pe locul în care vă aflați acum, vă poate ajuta să vă motivați să continuați.

Rețineți că părul facial se îngroașă odată cu înaintarea în vârstă, deci dacă nu vă creșteți barba visului, încercați din nou mai târziu.

7. Continuați să mergeți

La un moment dat, veți dori să renunțați. În loc să te uiți în oglindă, trage în sus o imagine a bărbii obiectivului tău atunci când ești tentat să te rad. Gândește-te cât de mult ești mai aproape acum decât când ai început. Vei ajunge acolo. Va merita! Se petrec zile de barbă proastă. Nu faceți nimic din ce veți regreta.

Dacă încerci să-ți faci barba să crească mai repede, concentrează-te să ai grijă de părul facial pe care îl ai. Folosiți un șampon ușor pentru barbă, urmat de balsam sau ulei pentru barbă.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.