Cât de des ar trebui bărbații să se tundă?

Cât de des ar trebui bărbații să se tundă? Ei bine, aceasta este o întrebare excelentă. Și avem o mulțime de răspunsuri.

În medie, părul crește o jumătate de centimetru pe lună pentru un total de șase centimetri pe an. Desigur, acea lungime este relativă. Nu este mult pentru părul lung, dar pentru o tăiere buzz sau o linie precisă, un sfert de centimetru este o creștere mare.

Cât de des ar trebui să vă tundeți depinde de tăiere, lungimea părului și de ceea ce doriți. Păstrarea unui anumit aspect necesită o abordare diferită decât cea pentru ceva nou. Desigur, uneori este vorba despre găsirea timpului și a banilor.

În timp ce tunsorile frecvente au un cost, părul se stilizează destul de mult. Este posibil ca părul mai lung să nu fie necesar să fie tăiat la fel de des, dar de obicei necesită coafarea zilnică și produsele de coafare însoțitoare. Părul lung poate fi cel mai ușor de gestionat, cu puțină nevoie de coafare sau tunsori. Nu uitați însă să vă spălați părul.

Iată cât de des bărbații ar trebui să se tundă pentru orice, de la capul chel la tăieturile buzunare și părul scurt, până la tălpile lungi.

Cât de des ar trebui bărbații să se tundă?

Capete ras: 1-3 zile

Pentru a menține acea cupolă cromată, majoritatea băieților trebuie să se bărbierească doar la fiecare trei zile sau cam așa ceva. Sensibilitatea pielii este cel mai mare factor din această ecuație. Scalpii sensibili care sunt predispuși la iritații și arsuri de ras ar trebui să dureze cel puțin o zi între bărbierit. Și, de asemenea, căutați un alt aparat de ras.

cât de des să se radă chelWesley Moura

Pentru cel mai neted și mai strălucitor cap, radeți-vă în fiecare zi.

Oricât de des vă bărbați, nu uitați să hidratați pielea capului zilnic și nu uitați de protecția solară și de pălărie. Șamponul ocazional poate scăpa de orice acumulare a scalpului. Este posibil să nu existe păr, dar scalpul produce în continuare uleiuri.

Detalii + Păr foarte scurt: 1-2 săptămâni

Detaliile precise și ultra scurtăturile beneficiază de tunsori frecvente. Mențineți acele decolorări neclare, conicități strânse, linii, modele de păr și decolorări ale bărbii cu un minim de vizite lunare la frizerie, de preferință mai multe.

Proiectarea inversă a părului pentru bărbațiIsmail Ablayev

Același lucru este valabil și pentru tăieturile buzz și orice altceva scurt pe care doriți să îl păstrați așa.

Deși este mult timp și bani cheltuiți la frizerie, dar merită. Treceți la tranzacționare pentru timpul de coafare zilnic și produsele pentru păr.

Cât timp să treacă între tunsori bărbați tăiați buzzHewston’s

Cu tunsori frecvente, este necesar să găsiți un frizer accesibil. Sau rapid. Sau amândouă. Tipul de frizerie pe care îl căutați are un meniu de opțiuni de tunsori cu prețuri diferite, astfel încât să puteți obține doar o linie sau să tăiați buzz fără a plăti pentru o tunsoare întreagă..

Meniu frizerSalonul de frizerie Kingcades

Găsiți un loc bun și un frizer bun și vă vor forma apelul în scurt timp. este întotdeauna minunat să fii obișnuit.

Împletituri, Cornrows + Twists: 6-8 săptămâni

Nu este o tunsoare, dar opt săptămâni este cea mai lungă perioadă de timp în care ar trebui lăsate coafuri de protecție, precum împletituri, cornrows și răsuciri. Acest lucru este valabil și pentru extensiile de păr. Răsucirile pot dura doar până la 4 săptămâni.

Cât timp să ții bărbații în împletituriCriztofferson

Așteptați mai mult, iar noua creștere la rădăcini poate deveni atât de mată și grasă cu acumularea încât părul nu poate fi spălat și pieptănat.

Deci, după 6-8 săptămâni, scoateți părul, vedeți unde este creșterea dvs. și obțineți o nouă decolorare și aliniați-vă. De asemenea, se recomandă să așteptați cel puțin o săptămână sau două, poate mai mult, înainte de a obține noi împletituri sau răsuciri.

Coafurile strânse pun presiune pe scalp, ceea ce poate provoca un tip de cădere a părului alopecie de tracțiune. Acest lucru este reversibil atunci când este prins devreme. Minimizați riscul purtând panglici sau răsuciri mai mari și asigurându-vă că nu sunt prea strânse. Durerea scalpului înseamnă că se produc daune, așa că nu vă fie teamă să fiți numiți cu sensibilitate.

Cât timp să purtați împletituri pentru bărbațiFran Aranda

Desigur, stilurile de protecție nu trebuie lăsate timp de 2 luni. Dacă sunteți pregătit pentru ceva diferit, împletituri și răsuciri pot fi scoase în orice moment. Și o decolorare sau alinierea poate fi întreținută în orice moment.

Tunsori pentru bărbați scurt + mediu-scurt: 1-3 luni

Tunsorile scurte și medii acoperă o gamă largă de look-uri, dar, în general, părul mai lung poate aștepta mai mult între tunsori. Dacă încercați să păstrați o tunsoare scurtă, fiecare 4-6 săptămâni funcționează. Dacă doriți să lăsați părul să crească mai mult, așteptați mai mult.

Cât de des ar trebui bărbații să-și tundă tunsorile scurteByrd Hair

Tăieturile cu o anumită lungime au straturi, textură și formă care continuă să arate bine în timp ce cresc mai mult. Pana la un punct. Veți ști când va veni momentul. O decolorare chelă nu va mai fi atât de chelă. Fringe va începe să acopere ochii. Poate că părul devine mai provocator la stil. Apoi este timpul pentru o tăietură. Chiar dacă crești părul.

Cât de des ar trebui bărbații să se tundă? Păr mediuKirsten Jamerson

Durata de timp dintre tunsori este, de asemenea, determinată de stil. Dacă doriți ceva nou, așteptați mai mult și există mai mult păr și lungime pentru a crea un aspect nou. Și cu siguranță lăsați-l să crească.

Păr bărbătesc mediu + lung: 6-9 luni

Cu cât părul este mai lung, cu atât puteți intra mai mult între tunsori. Fie că este vorba de un șifon stratificat sau de bucle lungi, tunsorile sunt necesare numai atunci când părul se simte prea lung, își pierde forma sau se deteriorează la capete.

Cât de des ar trebui bărbații să se tundă? Par lungSuavecito Pomade

Dacă crești părul, tunsorile fac ca procesul să arate mai bine, mai ales la început. În primul rând, părul din partea de sus a capului trebuie să devină o lungime. Odată ce un om a fost atins, lăsați-l să crească până când capetele încep să devină încrețite, un semn de capete despicate și obțineți o decupare. Păstrați-l până când părul este locul în care doriți să fie.

Cât de des ar trebui să tund bărbații cu părul lungKari Watts

Părul mai lung este părul mai în vârstă, așa că aveți grijă de el cu un șampon delicat și un balsam suficient. Când trageți părul într-un coc de bărbat sau înapoi într-o coadă de cal, folosiți o cravată adecvată care nu va scoate părul în loc de o bandă de cauciuc obișnuită.

Deci, atât de des bărbații ar trebui să se tundă. Iată cum să vă asigurați că obțineți aspectul dorit. Nu vă faceți griji cu privire la cum se numește o tăietură și arătați întotdeauna o imagine.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.