Ultimele tendințe de coafură scurtă 2012 – 2013

Odată cu apropierea anului 2013, vor fi multe petreceri și funcții la care trebuie să participați și pentru ele trebuie să aveți nevoie de unele coafuri noi. Iată câteva coafuri pe care le puteți încerca anul acesta:

Dacă ai fața pătrată, trebuie să încerci o coafură Victoria Beckham. Este la modă și îți va oferi personalității un aspect decent. Puteți avea o tunsoare bob, deoarece se va potrivi cu fața ta. Și dacă ai păr blond decât bob este cea mai bună coafură pe care o poți avea.

Coafura scurta pentru femeile cu fata patrata

În 2013 poți experimenta cu părul tău. Deoarece anul acesta totul trebuie să fie nou, de ce nu noua culoare a parului. Puteți avea păr evidențiat sau doar părul complet realizat cu o culoare diferită.

Coafuri scurte blond bob 2013

Dacă ești sătul de părul tău drept și vrei să încerci ceva nou. Trebuie să mergi după părul scurt și ondulat. Sunt cool și la modă.

Coafuri scurte bob pentru păr ondulat gros

Poze cu coafuri scurte și cretate pentru femei

Asimetric este, de asemenea, și o coafură scurtă minunată în acest an. Puteți încerca să arate frumos și cool.

Tunsori asimetrice pentru părul scurt

Bretonul lung este, de asemenea, cea mai recentă tendință de coafură scurtă din acest an. Vă va oferi un aspect funky și, sperăm, veți fi apreciat de toată lumea pe care o întâlniți.

Păr scurt cu breton lung femei

Noi coafuri scurte pentru femei

Tunsul de ras este cel mai potrivit pentru părul drept mort. Această tunsoare nu este plăcută doar de tinerii noi, ci este și preferatul fierbinte al vedetelor.

Dacă vă urați părul lung și creț, atunci trebuie să vă tundeți și să încercați o coafură scurtă și creț. Vă va oferi un aspect funky.

Tunsori scurte pentru ceafă pentru femei

Coafuri scurte la modă toamna anului 2012

Coafuri drăguțe scurte flirty pentru femei

Culoare la modă a părului pentru primăvara anului 2013

Tendințe scurte de tunsoare pentru toamna anului 2013

Idei de culoare roșie a părului pentru blonde

Coafuri scurte cu decolteu pentru femei