Frumoase tunsori scurte în straturi pentru doamne

Dacă vrei acea coafură drăguță și ușoară, atunci tunsoarea scurtă în straturi este calea de urmat. Această coafură este una dintre cele mai bune și necesită puțină întreținere, ceea ce înseamnă că petreceți puțin timp fixând-o în oglindă și folosiți mai puține produse. Tunsori scurte stratificate sunt cu adevărat fierbinți și la modă în industria actuală a frumuseții și fiecare doamnă visează să poarte aceste coafuri superbe. Când aveți un coafor bun, care poate face toate atingerile mai fine părului dvs., asigurați-vă că surprindeți acel aspect elegant. Coafurile pot fi elegante, obraznice, dulci și sufocante și, dacă doriți să confirmați, veniți și rezervați cu coaforii noștri și nu veți fi dezamăgiți. Un alt lucru de remarcat cu aceste tunsori este că straturile sporesc textura și volumul încuietorilor tăiate. Prin urmare, adaugă o cantitate suplimentară de sas părului tău. Prin urmare, am decis să vă oferim un aspect interior al diferitelor varietăți ale acestora coafuri scurte care sunt în prezent la modă. Așadar, inspirați-vă cu ei și sperăm că veți obține un mod divers de a vă schimba tunsoarea actuală.

1. Bob scurt, cu straturi, cu breton

Această coafură are un mare avantaj atunci când aveți părul scurt, deoarece va da impresia unui păr voluminos și sexy. O cantitate de mousse de dimensiunea palmei care servește la voluminizarea părului umed este utilizată pentru a aduce acea impresie. Aruncați o privire la această colecție de inspirație și este o explozie.

Tunsori în straturi scurte

Sursă

2. Păr cu straturi scurte 2018

Această tunsoare este foarte dulce, elegantă, tristă și elegantă datorită capacității sale de a crește volumul încuietorilor folosind straturile. Acest aspect este perfect pentru orice ocazie și, de asemenea, excelent pentru orice formă a feței. De asemenea, poate ajuta la prevenirea capetelor despicate.

Părul cu straturi scurte

3. Tunsoare Bob stratificat

Această coafură are straturi lungi care îi conferă capacitatea de a fi incredibil de purtabilă pentru multe femei. Aruncați o privire la această compilație și sperăm să vă inspirați să o încercați cu noi.

Tunsori scurte stratificate

4. Cel mai bun păr scurt, stratificat

Păr scurt, stratificat

5. Tunsoare lungă Pixie stratificată

Tunsori scurte în straturi

Sursă

6. Blond Longer Pixie

Tunsori în straturi scurte-6

7. Bob stratificat cu Bangs

Tunsori în straturi scurte-7

8. Ideea de tuns și colorat

Tunsori în straturi scurte-8

9. Drăguț Pixie

Tunsori în straturi scurte-9

10. Straturi de absolvire

Tunsori în straturi scurte-10

11. Jessica Rowe Strat Pixie scurtă

Tunsori în straturi scurte-11

12. Blonde Pixie Cut

Tunsori în straturi scurte-12

13. Păr scurt Ruby Rose

Tunsori în straturi scurte-13

14. Strat Bangs Pixie

Tunsori în straturi scurte-14

15. Tuns scurt Pixie

15. Tunsor scurt