Cele mai bune 25+ coafuri Bob în mai multe straturi

Coafura Bob este o idee universală pe care aproape toate doamnele o încearcă la un moment dat în viața lor. Motivul este simplu. Are un apel incredibil, care este atemporal. În plus, coafurile bob se potrivesc oricărei forme faciale și nuanței pielii. Și când este asociat cu stilul stratificat, farmecul devine dublu.

Femeile în vârstă tind, de asemenea, să aibă părul stratificat, ceea ce poate induce o atmosferă mai tânără. Se dovedește, farmec și glamour mână în mână atunci când îți coafezi părul bob stratificat. Vă puteți gândi, de asemenea, să aplicați vopsea de păr pentru a arăta fantastic. Cu toate acestea, alegerea culorii potrivite pentru bobul tău stratificat poate fi copleșitoare.

Dar nu-ți face griji! În acest ghid, am reunit coafuri bob stratificate pe care le puteți lua în considerare pentru a zdrobi toate confuziile dintr-o clipă!

1- Coafură Bob stratificată

Coafură Bob stratificat, Blond de păr 2017 Fără

Acest bob blond și strălucitor este grozav de privit, indiferent de ocazie. Aduce literalmente mai mult volum părului, păstrând în același timp aspectul luminos intact.

2- Tuns scurt, stratificat, păr brun

Tuns scurt, cu păr strâns, brunet, cu păr stratificat, evidențiază blond

Această coafură suflătoare este perfectă pentru doamnele cu păr gros. Un fel de aspect dezordonat este ceea ce face ca stilul să fie mai primitor pentru tinerele fete.

3- Bobul stratificat blond

Blonde Layered Bob, Blonde Layered Bob Pixie

Drept și elegant, această coafură este atât de îngrijită și vibrantă încât niciunul dintre privitorii tăi nu va trece fără să treacă complimente de încălzire a inimii.

4- Lob blond miere

Honey Blonde Lob, Bob scurt cu straturi de blondă

Această blondă miere pare magică pe boburi lungi sau loburi. Puteți avea acest lucru pentru a participa la orice petrecere, astfel încât să răspândiți o esență fermecătoare puternică despre personalitatea dvs..

5- Sassy Bob

Bob Blonde Choppy Fine

Formația rotunjită a acestui bob sassy va fi ideală pentru a fi tovarășul tău în aproape orice ocazie. Fetele blonde, de fapt, consideră acest lucru drept partenerul lor de stil atunci când alte coafuri par palide și fără viață în timpul verii.

6- Blondă cu strat

Blond Bob Tapered Balayage

După cum puteți vedea din imagine, doamna pare influențată mistic din vedere laterală. Lungimea este foarte scurtă, acoperă cu greu gâtul, așa că nu vei avea niciodată chef să pierzi timpul pe coafuri.

7- Decupare elegantă în straturi

Caramel Layered Highlights Bob

Puneți această tăietură elegantă în strat pe păr pentru a obține un aspect mai voluminos. Culoarea este minunată și asigură un aspect mai luminos. Mai puțin timp și efort în întreținere este doar un alt plus!

8- Bob absolvent

Straturi Bob Black Pixie

Când doriți un aspect oarecum distinctiv, acest bob inversat tăiat asimetric este ceea ce vă sugerăm ca cea mai bună opțiune. O atmosferă cu adevărat jucăușă este garantată!

9- Păr scurt în straturi Boem

Lungime scurtă Choppy ondulat

Ai simțit vreodată că trezirea dezordonată arată ca ceva frumos? Dacă da, acest bob boem stratificat se va potrivi cu siguranță simțului dvs. de modă. Fără îndoială, privitorii tăi vor rămâne falcați văzându-te purtând acest păr grațios stratificat.

10- Blond evidențiat cu lungimea umărului

Bob scurt cu păr stratificat

11- Bob inversat de platină cu Bangs

Bob Blonde Short Choppy

12- Stratul gri fascinant

Blonde Bob stratificat peste

13- Păr scurt și stratificat elegant

Bob Choppy Layered Tousled

14- Păr ondulat de platină

Bob Medium Blonde Choppy

15- Ombre Bob

Bob Balayage Short Blonde

16- Păr Choppy 2018

Bob Layered Choppy Shaggy

17- Ritzy Layered Bob

Bob Layered Bronde Short

18- Stratul rădăcinat negru Dapper

Blond Bob Choppy Ash

19- Un Bob unghiular

Bob Razored Brown Choppy

20- Cut elegant boem

Bob Choppy Bruneta Scurtă

21- Bob dezordonat cu Bangs

Bangs Bob Hair Choppy

22- Lob ondulat ușor

Bob Tousled Hairtyles stratificat

23- Blond stratificat

Bob Layered Bobs Blonde

24- Tuns lung Bob

Bob maro lung și cocos

25- Bob inversat gri

Bob Blonde Bobs Layered

26- Tunsor Bob lung

27- Bob cocos cu strat colorat

28- Bob stratificat cu spate scurt