40 de coafuri scurte pentru femei

Când vine vorba de coafură, femeile sunt întotdeauna confuze. Părul face ca o femeie să arate drăguță. Femeile vor să se schimbe, dar nu vor să se regăsească cu o tunsoare proastă și să-și piardă „blândețea”. Așadar, călcă cu atenție când își aleg coafura. Dar se știe că coafurile scurte sunt tendința epocii. Când părul este scurt, acesta poate fi întreținut cu ușurință și, de asemenea, arată la modă. În lumea în care femeile lucrează în fiecare zi, nu vor să-și petreacă timpul întreținându-și părul.

Dar chiar și atunci când alegeți părul scurt, poate exista întotdeauna confuzie. Deși părul scurt este drăguț, este posibil ca unele coafuri să nu se potrivească pentru îmbrăcămintea dvs. de birou, în timp ce altele ar face-o. Înainte de a alege o coafură, trebuie să luați în considerare toate aceste acțiuni și nu. Soiurile, desigur, sunt disponibile în abundență. Să aruncăm o privire la unele dintre coafurile scurte grozave care ți s-ar potrivi.

Una dintre marile tendințe care a prins din urmă este pixie bob. Coafura Pixie Bob este un amestec de pixie și bob, ambele fiind una dintre cele mai proeminente coafuri. Combinația oferă un aspect șic și superb. Coafura arată ca un bob. Dar elementul pixie al părului este realizat în spate. Părul este tăiat scurt în spate, iar partea din față are părul lung ca un pixie obișnuit. Laturile sunt realizate ca un bob. Această tunsoare este adoptată de mai multe modele și vedete. Este o coafură potrivită pentru orice ocazie și nu necesită întreținere. Puteți să o purtați și să fiți fără griji, așa cum ați putea.

Părul scurt despărțit lateral este o altă coafură care îți duce aspectul la nivelul următor. Este o coafură foarte drăguță și se potrivește bine celor cu fața alungită. În tunsoarea laterală scurtă, o parte a părului este tăiată mai scurt decât cealaltă. O parte pare scurtă și cealaltă are părul lung. Când se desparte, dă un aspect sexy. Unii cer ca firul frontal să fie tăiat mai mult, iar ei își pun firul frontal peste față. De asemenea, puteți merge puțin mai departe, colorând singur firul. Se face și mai răcoros și se potrivește bine cu orice fel de ocazie. Este, de asemenea, o coafură excelentă pentru îmbrăcămintea dvs. de birou.

O coafură casual este un alt tip care face un stil grozav. Stilul casual pare că coafura nu a fost făcută cu un pieptene, ci cu o mână liberă. Arată casual, dar arată și îngrijit și răcoros. Se potrivește bine celor cu o atitudine lipsită de griji. The coafura scurta este suficient să vorbești pentru tine și, de asemenea, îți ridică glamourul la mai multe niveluri. Femeile pot încerca, de asemenea, tunsori stratificate pentru a crește volumul și densitatea părului. Există multe tipuri diferite de straturi pe care le puteți încerca. Ați putea alege pentru un strat agitat sau un strat moale dacă doriți o coafură la modă și răcoroasă.

Mai jos sunt câteva alte coafuri pe care ați putea dori să le încercați.

1-Coafură scurtă

Coafură scurtă, Bob fină blondă tocată

2-Straturi moi

Straturi moi, scurtă blondă cu straturi Bob

3-Pixie-Bob Cut Trend

Pixie Bob Cut Trend, Shag scurt în strat scurt

4-coafura blonda casual

Blond Coafura Casual, Blond Bob White Razored

5 păruri păr scurt scurt

Păr scurt păr lateral, coafuri pentru păr scurt fin

6-

Femeile scurte Coafuri Bob

7-

Bob Brown Femei Balayage

8-

Balayage Blond Hair Short

9-

Pixie Grey Hairtyles Short

10-

Stiluri scurte de păr

11-

Pixie Ladies Really Hair

12-

Pixie Short Hair Over

13-

Pixie Hair Short Anne

14-

Pixie Short Faces Square

15-

Stiluri Pixie Hair Negru

16-

Par Bangs Long High

17-

Păr scurt Blondă specială

18-

Hair Pixie Long Choppy

19-

Hairtyles Hair Stiluri scurte

20-

Bob Layered Black Summer

21-

Blond Pixie stratificat dezordonat

22-

Sfaturi scurte pentru păr Yoongi

23-

Pixie Short Messy Hair

24-

Păr subțire Caramel Balayage

25-

Hairtyles Hair Bob Special

26-

27-

28-

29-

30-

31-

32-

33-

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-