20 de tunsori scurte și dezordonate

Majorității femeilor nu le place să fie dezordonate decât dacă vine vorba de coafură. Coafura dezordonată este una dintre modalitățile populare de a vă purta părul. Oferă un aspect natural frumos și, de asemenea, face ca aspectul dvs. să arate grozav. Este genul de aspect pe care l-ai putea obține în mod natural după ce te-ai trezit din pat. În timp ce mulți sunt încă în opinia că un păr bine coafat este cel mai bun păr, totuși nu sunt conștienți de faptul că coafura dezordonată este aspectul modern al secolului. Acesta este un stil adoptat popular de celebrități și modele de top din această lume. Există multe moduri în care poți purta un stil dezordonat.

Una dintre vedetele populare care a atras multe femei spre coafura dezordonată este Kristen Stewart. Vedeta Twilight este cunoscută pentru coafura ei dezordonată distinctivă, care a inspirat multe femei să opteze pentru acest stil. Aceasta este frumusețea coafurii lui Kristen Stewart. Coafura pe care ea alege să o poarte poate fi reprodusă cu ușurință de mulți, oferindu-le un aspect stelar la fel ca actrița populară. Dar, pentru a obține stilul dezordonat pe care l-a popularizat, părul ar trebui transformat în valuri și ar trebui să existe suficient volum în păr.

Este destul de simplu să obții coafura. Părul trebuie spălat mai întâi cu un șampon frumos. De îndată ce ieșiți de la duș, uscați-vă complet părul. Folosiți suflantul, dacă este necesar, pentru a vă usca părul. Pieptănați-vă cum faceți în general în fiecare zi. Acum, cu ajutorul fierului fierbinte, începeți să vă creați valuri pe păr. Faceți-o pe părțile laterale și pe vârful părului. După ce ați făcut-o, despărțiți părul de cealaltă parte și faceți despărțirea cât mai dezordonată posibil. Acest lucru va arăta deja puțin dezordonat. Acum, ia-ți pieptenele și pieptenește-ți părul. Dar asigurați-vă că îl faceți puțin dezordonat după ce îl pieptănați. Veți reproduce exact aceeași coafură care vă va duce glam la nivelul următor.

Bob dezordonat este o coafură populară care vă va redefini stilul. Sunt una dintre coafurile convenabile, dar super chic. Dacă ai părul ondulat, ai noroc, deoarece un bob normal cu un pic de muncă ți-ar oferi cel mai bun rezultat pe care îl cauți. Dacă nu aveți părul ondulat, faceți o tunsoare bob și creați valuri folosind fierul de călcat. Puteți obține în continuare această coafură. De asemenea, puteți condimenta puțin coafura alegând câteva variante. Stilul shaggy ar merge excepțional de bine cu această coafură. Stilul shaggy are capete deconectate. Atunci când este combinat cu această coafură și cu culori închise la păr, acest stil este un câștigător clar. Stilul agitat este potrivit și pentru această coafură. Obțineți părul stil bob tăiat la întâmplare. Acest lucru oferă un aspect frumos coafurii dezordonate bob. Din nou, alegerea culorilor este foarte importantă.

Există multe tipuri diferite de coafură dezordonată pe care le puteți încerca de mai jos:

1-tunsoare scurtă și dezordonată

Tunsori scurte dezordonate, scurte dezordonate stratificate

2-Straturi moi

Straturi moi, Pixie Short Messy Shag

3-Păr dezordonat drept

Păr drept dezordonat, Bob Pixie scurt negru

4-Păr Kristen Stewart

Kristen Stewart Hair, Kristen Stewart Long Pixie

5-Bob decupat scurt

Bob decupat scurt, păr dezordonat Bob Pixie

6-

Hair Short Messy Hawk

7-

Bob Layered Messy Inverted

8-

Bob Caramel Short Choppy

9-

Stiluri scurte de păr

10-

Bob Fine Brown inversat

11-

60. Bob Messy Kristen 60

12-

Parul blond Coafuri scurte

13-

Hair Pixie Femei Blondă

14-

Bob Demi Lovato Demi

15-

Pixie Bob Tousled s-a despărțit

16-

Curly Bob Messy Short

17-

Păr dezordonat Repere Blondă

18-

Păr blond argintiu mediu

19-

Păr scurt Pixie Rock

20-

Păr scurt, buclat, dezordonat