15 coafuri scurte

Una dintre cele mai bune modalități de a crea nuanțe și unicitate în coafura cuiva este prin permiterea tăieturii pe o coafură. Subcuturile creează contraste minunate prin tăierea sau bărbierirea părților inferioare și permițând unui vârf mai lung să acopere partea inferioară. În acest articol, vă prezentăm câteva dintre cele mai bune coafuri scurte pentru ca tu să te uiți și să apreciezi.

Coafurile fantastice tăiate cu breton mai lung

Acest coafura minunata este destul de atrăgător și atractiv datorită contrastului creat de partea inferioară cu cea a topului mai lung și a bretonului. Părțile laterale sunt tăiate cu brici, creând un aspect îngrijit, în timp ce partea superioară este extrem de lungă și ondulată. Efectul este cu adevărat fabulos și minunat. Dacă doriți să fiți îndrăzneți cu tunsorile dvs., puteți încerca cu siguranță acest lucru coafura minunată tăiată pentru o schimbare radicală a look-ului tău.

Coafuri fantastice tăiate cu breton mai lung

Sursă

Coafura minunat tăiată cu top puternic

Această coafură fantastică este destul de minunată și artistică. Este caracterizat de un vârf lung care explodează în centru, care contrastează cu părțile și spatele frumos decupate. Efectul este cu siguranță fantastic și elegant. Părul de sus culminează cu bretonul minunat, care este cu adevărat superb de văzut.

Coafură minunată cu tăieturi subțiri puternice

Sursă

Coafura minunată de platină cu o tăietură uimitoare

Această coafură minunată este definită de acele bretonuri lungi măturate care ajung până la umăr. În mod similar, este caracterizat de laturile inferioare, care contrastează cu bretonul minunat. Superba și atractivă, această coafură este cu siguranță un mod fermecător și artistic de a purta o tunsoare.

Minunată coafură de platină cu o tăietură uimitoare

Sursă

Fabulosul și elegantul Pixie Cut

Această tăietură pixie are părul periat, care stă amenințător deasupra. Efectul este cu siguranță minunat. La fel, părțile laterale sunt frumos tăiate pentru a crea un contrast cu partea superioară impunătoare. Mișto și uimitor, asta coafura fabuloasa este într-adevăr foarte artistic și elegant.

Fabulos și elegant Pixie Cut

Sursă

Lovitură și fermecător tăietură Pixie cu Bangs bătut lateral

Această tăietură fantastică de pixie se caracterizează prin acele fire groase de păr brun închis. Nu există nicio problemă cu textura și volumul acestui păr din cauza grosimii sale. Cu toate acestea, trăsăturile distinctive ale acestei coafuri sunt părțile inferioare, care contrastează cu vârful și bretonul suplu. Răcoros și captivant, această croială pixie este un plus frumos la lista noastră de coafuri scurte.

Minunat și fermecător Pixie Cut

Sursă

Coafura atractivă și plină de farmec cu breton lateral

Acesta este un mod fantastic și artistic de a purta o coafură cu acele minunate bretonuri măturate laterale, care sunt cu adevărat minunate de văzut. Părțile laterale sunt realizate într-un mod subțire și completează frumos bretonul fabulos măturat lateral. Răcoros și atractiv, această croială pixie este cu adevărat un plus frumos la lista noastră tot mai mare de coafuri tăiate.

Coafură plină de farmec cu breton lateral

Sursă

Foarte fermecătorul tăietură Pixie cu părțile inferioare

Această tăietură încântătoare și atrăgătoare de pixie are toate calitățile unei coafuri clasice tăiate. În primul rând, are acele șuvițe blânde de păr. În al doilea rând, vârful și bretonul măturat lateral sunt cu adevărat minunat și captivant de văzut. La fel, părțile inferioare completează frumos bretonul măturat lateral. Cu adevărat uimitoare, această coafură este cu adevărat atrăgătoare și fascinantă de văzut.

Foarte fermecător Pixie Cut cu părțile laterale

Sursă

Coafura Fantastic Funky Pixie

Această tăietură minunată de pixie are un top funky fermecător, care este cu adevărat fantastic să te uiți. Laturile și spatele sunt frumos ras, expunând tăieturi, în timp ce partea de sus se mândrește cu acei păr uimitor, care sunt cu adevărat fantastici. Culoarea blondă aurie a vârfului este în contrast cu laturile negre tăiate.

Coafura fantastica Funky Pixie

Sursă

Uimitoarea tăietură cu pixuri minunate

Această tăietură uimitoare de pixie se caracterizează prin acele fire groase de păr negru care conferă acestei coafuri suficientă textură și volum. Cu toate acestea, cea mai interesantă caracteristică a acestei coafuri este vârful minunat care culminează cu bretonul minunat. Laturile și spatele sunt tăiate frumos, expunând o tăietură rece. Răcoros și unic, această croială pixie este cu adevărat plăcută de privit.

Uimitor Pixie Cut cu Undercuts minunate

Sursă

Fabulous Pixie Cut cu Awesome Top și Nice Undercut

Această tăietură de pixie fabuloasă este cu adevărat minunată și captivantă. Aspectul interesant al acestei tăieturi de pixie este fabulosul vârf ondulat care culminează cu bretonul minunat. Acest top de culoare cupru oferă suficientă unicitate acestei coafuri. Mai mult, părțile laterale și spatele sunt setate în culoare neagră, creând un contrast viu cu partea superioară de foc.

Pixie Cut cu Awesome Top și Nice Undercut

Sursă

Cutie Pixie Cool and Nice cu părțile inferioare

Această tăietură drăguță de pixie este foarte plăcută să te uiți. Are acele fire fine de păr castaniu deschis. Cu toate acestea, părțile inferioare dau acestei coafuri un stil suficient. La fel, părțile laterale decupate contrastează cu bretonul fantastic și secțiunea din spate a acestei coafuri. Răcoros și plăcut, această tunsoare este cu siguranță un bun plus la listele noastre minunate de coafuri tăiate.

Cool și frumos Pixie Cut

Sursă

Cutie Pixie dezordonată cu părți frumoase de tăiat

Această tăietură pixie are partea superioară dezordonată și părțile superbe tăiate pentru a oferi acestei coafuri atracția sa unică. Blatul dezordonat culminează cu bretonul minunat care acoperă ușor partea stângă a feței. Tunsurile frumoase ale laturilor dau suficient contrast acestei coafuri. Răcoros și drăguț, această croială pixie este cu adevărat fermecătoare.

Pixie tăiat dezordonat cu părți frumoase

Sursă

Fantastic Pixie Cut By Rihanna

Această croială experimentată de pixie purtată de Rihanna este drăguță și interesantă. Are un top minunat și minunat și o tăietură rece și frumos tăiată. La fel, partea superioară este frumos nuanțată de culoarea blondă de cupru, în timp ce părțile inferioare sunt impregnate intenționat de culoare neagră. Această tunsoare este cu adevărat una experimentală și unică.

Fantastic Pixie Cut By Rihanna

Sursă

Fabulosul și Sassy Pixie Cut

Această croială drăguță de pixie este cu adevărat tristă și fabuloasă. Topul minunat caracterizează această coafură fantastică. Mai mult decât atât, părțile inferioare dau acestei coafuri suficiente nuanțe și stil. Această tunsoare este cu siguranță o adăugare plăcută și fermecătoare la lista noastră de coafuri tăiate.

Fabulos și Sassy Pixie Cut

Sursă

Tăierea experimentală Pixie cu laturi minunate

Această tăietură pixie are acele șuvițe minunate de păr negru de grosime medie. Părțile laterale au tăieturi, în timp ce partea superioară este elegantă și frumos forjată și culminează cu partea rece, ciudată. Răcoros și captivant, această croială elegantă de pixie este într-adevăr foarte fermecătoare și unică de privit.

Tăiere experimentală Pixie cu laturi minunate

Sursă