Tunsori la modă pentru părul scurt

Dacă sunteți gata să vă tundeți mai scurt, atunci este timpul să vă gândiți la tipul de schimbare pentru care alegeți. Aceasta înseamnă că trebuie să aruncați o privire bună la opțiunile dvs. înainte de a permite stilistului să taie ceva. De fapt, aceasta este cea mai importantă parte a schimbării aspectului datorită faptului că vă poate influența aspectul general. Deci, dacă doriți să fiți mulțumit de alegerea dvs., asigurați-vă că luați în considerare și alți factori. De exemplu, unul dintre lucrurile care influențează modul în care arăți este tenul tău. De asemenea, nu vă gândiți o secundă că, cu cât părul este mai lung, cu atât veți arăta mai bine. Acest lucru este departe de adevăr. Totul este o combinație de elemente care vor face ca totul să arate mai bine decât vă puteți imagina. A tunsoare buna va bate întotdeauna unul care vă permite să vă păstrați părul lung. Deci, asigurați-vă că optați pentru un tunsoare grozavă și bucură-te de el!

Bob stratificat

Aceasta este o tunsoare extrem de frumoasă pe care o veți iubi datorită faptului că straturile vă vor ajuta întotdeauna să vă coafați părul oricât doriți. Acesta este cu siguranță un tunsoare la modă că ar trebui să încerci dacă vrei să arăți atât de bine!

Tunsori la modă pentru părul scurt

Sursă

Pixie stratificat

Când te uiți la această tunsoare, primul lucru pe care îl observi este faptul că îi subliniază ochii superbi. Dacă doriți să obțineți același efect, atunci trebuie doar să optați pentru un pixie stratificat și apoi să vă bucurați de rezultat.

Tunsori la modă pentru părul scurt

Sursă

Straturi multiple

Aceasta este o altă tunsoare pixie pe care o puteți vedea pe stradă în zilele noastre, dar nu este atât de simplu de realizat. Coafura trebuie să vă poată tăia părul în mai multe straturi pentru a face să arate atât de superb. Obține aspectul!

Tunsori la modă pentru părul scurt

Sursă

Uită-te cu țeapă

Când părul de pe capul tău este mai lung și restul este extrem de scurt, asigură-te că îl coafezi într-un mod care să-l facă să arate fantastic. De exemplu, un aspect cu vârfuri este mai mult decât adecvat pentru această tunsoare.

Coafuri și culori scurte la modă

Sursă

Bob drept

Primul lucru pe care îl observați cu privire la această tunsoare este faptul că este drept, simplu și elegant în același timp. Te face să te gândești la faptul că femeia din imagine este sexy și misterioasă.

Noi stiluri de păr scurt la modă

Sursă

Edgy Look

Dacă te uiți mai atent la coafura femeii din imagine, vei observa că sub vârfurile buclelor, poți vedea că o parte a capului ei are părul foarte scurt. Acest lucru cu siguranță poate fi certificat ca un aspect nervos!

Coafuri scurte Blunt Bangs

Sursă

Tuns scurt la modă

Poze scurte la modă

Sursă

Păr scurt și nervos

Coafuri scurte la modă Edgy

Sursă

Părul blond scurt la modă

Coafuri scurte la modă blonde

Sursă

Păr de platină

Cu cât părul este mai scurt, cu atât este mai ușor să îl coafați. Puteți să-l faceți să fie cât mai rebel posibil ca modelul din imagine. Trebuie doar să vă asigurați că aveți tot ce este nevoie pentru a scoate aspectul. Colorează-l și foarte ușor!

Coafuri noi la modă scurte

Sursă

Bob Roșu

Aceasta este de fapt o tunsoare bob foarte interesantă, datorită faptului că are atât de multe straturi și mult volum. Mai mult, culoarea roșie a părului îl face și mai atrăgător. Dacă vrei să arăți atât de sexy, atunci arată!

Coafură scurtă conică Bob

Sursă

Păr extrem de scurt

Acum, acesta este tipul de look la modă pe care îl vedeți pe stradă și care este extrem de ușor de întreținut. Nu trebuie să vă spălați părul și nici să folosiți produse de coafat. Accentul principal va fi pe caracteristicile dvs.!

Coafuri la modă foarte scurte 2014

Sursă

Bob sexy

Elementele care contribuie la acest aspect sexy sunt rujul roșu, nuanțele, culoarea blondă a părului și faptul că tunsoarea bob este dreaptă și are mult volum. Este cu adevărat un look la modă pentru care ar trebui să optați!

Păr scurt la modă pentru 2014

Sursă

Par rosu

Cu cât părul este mai scurt, cu atât vei arăta mai interesant. Acum, dacă aveți și părul roșu, atunci efectul sexy va fi dublat. Nu uitați să-l stilizați într-un mod care va face pe toată lumea să se concentreze asupra caracteristicilor dvs. Încercați să vă păstrați părul drept!

Tunsori la modă pentru părul scurt

Sursă

Aspect umed

Par scurt și un aspect umed merg foarte bine împreună. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl înțelegeți este că cu cât vă acoperiți mai mult fața, cu atât veți arăta mai misterios. Deci, asigurați-vă că optați pentru produsul potrivit pentru păr!

Coafuri scurte la modă cu breton

Sursă