Poze cu tunsori scurte la modă

Ești pregătit pentru aspectul care cu siguranță îți va schimba viața și persepctivitatea cu privire la tot ce se întâmplă acum? Apoi, ar trebui să aruncați o privire tunsori scurte care sunt în stil pentru moment. Da, poate este timpul să optezi pentru tipul de tunsoare care te va face să arăți mai puțin simplu și mai modern și mai vizibil. Vrei ca oamenii să te privească când treci, nu? Apoi, nu este nimic mai simplu decât să obții numărul unui stilist grozav care poate face ca schimbarea de look să se întâmple. Partea mai dificilă este cea în care trebuie să căutați tot felul de tunsori și să o alegeți pe cea care vă place cel mai mult. Această parte este provocatoare, deoarece există atât de multe stiluri, încât nu ai ști de unde să începi. Ei bine, aveți noroc astăzi pentru că am făcut o listă cu cele mai fierbinți tunsori care sunt în trend chiar acum. Tot ce trebuie să faceți este să aruncați o privire și să alegeți.

Păr scurt Pixie

Chiar dacă această tunsoare s-ar putea să nu vă pară ca o tunsoare pixie aruncă o privire mai atentă. Este într-adevăr o versiune mai lungă a tunsoare pixie cu care suntem obișnuiți toți, am adăugat un pic de volum și un efect dezordonat. E minunat!

Păr scurt Pixie la modă

Sursă

Bob scurt la modă

Când doriți o coafură la modă, care să fie simplă, dar care să aibă un efect foarte bun asupra aspectului dvs. general, atunci ar trebui să aruncați cu siguranță o privire la tunsorile bob. Optarea pentru un bob scurt vă va face cu siguranță să arătați grozav!

Păr scurt scurt la modă

Sursă

Coafură asimetrică scurtă

Dacă doriți o versiune a aspectului pixie care să vă ajute să optați pentru coafuri mai originale, atunci ar trebui să vă tăiați părul în acest fel. A avea un fir de păr mai lung vă va permite să vă stilizați părul diferit tot timpul.

Coafură asimetrică scurtă la modă

Sursă

Păr scurt cu breton

Când te uiți la această tunsoare, nu vezi doar părul roșu sau un bob. Vedeți o combinație de elemente care unite fac ca aspectul să fie cu adevărat interesant și superb. Aveți, de asemenea, volum și breton grozav!

Păr scurt la modă, cu breton

Sursă

Păr sportiv

Dacă ești tipul de persoană căruia îi place să se antreneze, atunci ar trebui să optezi pentru o coafură care să-ți permită să alergi și să faci tot felul de activități fără să-ți faci griji că părul tău va intra tot timpul în față.

Păr scurt sportiv

Sursă

Păr Bob asimetric scurt

Acum, aceasta este într-adevăr o tunsoare interesantă pe care nu o vezi foarte des. Poate îl folosești la prezentările de modă, dar asta este. Trebuie doar să găsești un coafor grozav care să îți poată lua părul și să lucreze la o piesă de artă!

Păr scurt asimetric

Sursă

Tunsoare scurtă cu breton scurt

Acesta este tipul de tunsoare pentru care ar trebui să optați dacă doriți să arătați în același timp periculos și îndrăzneț. Adăugați perechea potrivită de ochelari și ați putea fi într-un film Bond! Tundeți-vă părul scurt și bucurați-vă de aspect!

Păr scurt cu breton scurt

Sursă

Tuns scurt sexy

Acesta este tipul de bob care va permite ca jumătate din fața ta să fie acoperită permanent, fapt care nu va permite nimănui să te poată privi în ambii ochi în același timp. Veți arăta misterios și sexy!

Par scurt scurt

Sursă

Păr scurt de piatră

Chiar dacă ați putea crede că aspectul Elvis este doar pentru bărbați și că nu este ceva cu care vă puteți juca, uitați-vă doar la această coafură. Cu produsul potrivit pentru păr, vei putea arăta grozav în doar câteva secunde!

Femeile Rock Rock

Sursă

Celebrity Hair

Acesta este tipul de tunsoare care este completat de un ombre foarte frumos. Interesant este faptul că este o simplă tunsoare. Trebuie doar să vă asigurați că optați pentru o linie dreaptă și atât!

Păr de celebritate la modă

Sursă

Pixie cu o singură față

Pe o parte a capului veți avea părul mai lung, iar pe de altă parte, veți avea părul foarte scurt. Aceasta este o abordare cu adevărat modernă a coafurii pixie, dar arată foarte bine datorită volumului său mare!

Păr scurt pe o parte

Sursă

Păr scurt dezordonat

Acum, chiar dacă ați putea crede că acesta este tipul de look cu adevărat greu de realizat, aruncați o privire la culoarea excelentă a părului și la faptul că doar câteva fire de păr sunt coafate. Cu produsul potrivit, va arăta fantastic!

Păr scurt, dezordonat la modă

Sursă

Pixie albă

Chiar dacă părul este foarte scurt pe lateral și în spate, veți beneficia de mult volum și de faptul că părul dvs. va avea o culoare mult diferită de ceea ce vedeți pe stradă în fiecare zi.

White Pixie Cut

Sursă

Păr stratificat

Aceasta este cu siguranță o versiune mai lungă a tunsoare pixie și datorită numeroaselor straturi, aveți mult mai mult volum decât ați avea fără straturi. Poți arăta sexy și drăguț în același timp, fără prea multe probleme.

Păr stratificat Tredny

Sursă

Tăiere originală

Această tunsoare este cu adevărat doar despre linii. Liniile drepte și straturile merg foarte bine împreună, mai ales dacă colorați straturile în diferite nuanțe. Dacă doriți un aspect original, atunci acesta este cu siguranță calea de urmat. Deci, sunați-vă stilistul!

Tăiere originală

Sursă