Coafuri scurte și la modă

În 2013, după cum ați fi văzut aproape toate fetele și femeile optează stiluri de par scurte. Coafurile scurte sunt în tendință și toată lumea caută niște coafuri uimitoare pe care le pot avea. Iată câteva coafuri scurte la modă pe care le puteți încerca:

Femeile și fetele cu păr ondulat ar trebui să meargă pentru această coafură. Este scurt și la modă și, cel mai important, îți oferă un aspect funky.

Coafuri scurte la modă pentru păr ondulat

Sursă

Femeile profesionale pot încerca această scurtă coafură la modă în 2013. Ele vor arăta elegante și decente în acest nou look.

Coafuri scurte pentru 2013 pentru femei

Sursă

Fetele și femeile, care doresc să aibă un aspect drăguț, pot încerca tunsoarea lungă bob împreună cu bretonul scurt din față. Nu numai că vor arăta drăguți în această coafură, dar vor arăta și la modă.

Coafuri scurte drăguțe la modă

Sursă

Helena Christensen, o celebritate foarte renumită, are, de asemenea, o coafură scurtă și la modă recent. Arată uimitoare în noul ei look.

Coafuri scurte la modă

Sursă

Femeile și fetele cu părul creț trebuie să încerce coafura stratificată. Va arăta grozav pe ele, iar buclele lor vor da un aspect extraordinar acestor fire de păr, așa cum puteți vedea în imagine.

Coafuri scurte și trendy curlate 2013

Sursă

Fanii Kristinei Cavallari trebuie să încerce această tunsoare. Recent a primit tunsoare bob cu bretonul lateral. Arată drăguță și uimitoare în această nouă coafură. Această coafură a devenit la modă în 2013.

Tunsori scurte la modă blondă

Sursă

Cea mai bună coafură a anului 2013 pentru fetele și femeile care vor să opteze aspectul clasic. Este o coafură drăguță la modă pe care o puteți încerca anul acesta.

Coafuri scurte la modă pentru femei 2013

Sursă

Femeile asiatice, care s-au săturat de aspectul lor, pot încerca această scurtă coafură la modă. Este unic și cu siguranță te va face să arăți mișto.

Coafuri asiatice scurte la modă pentru femei

Sursă

Dacă aveți deja un tunsoare scurta la moda dar totuși vreau să fac ceva cu el. Puteți încerca culoarea părului pe ele. Vă va oferi un aspect unic și vă va defini coafura într-un mod mai bun.

Tendințele culorii părului scurt 2013

Coafurile pixie foarte scurte sunt, de asemenea, în trend în zilele noastre. Vă vor face să arătați cool și vă vor oferi un aspect funky la modă.

Coafuri la modă foarte scurte pentru femei