Tunsori drăguțe scurte pentru femei

Există momente în care simți că te-ai plictisit complet de tunsoare și simți că e timpul pentru una nouă. Dacă vă gândiți să încercați un tunsoare mai scurta, atunci ar trebui să decideți dacă doriți unul drăguț, unul rebel sau chiar unul băiețel, în funcție de modul în care vă simțiți și vă vedeți. În acest fel, veți putea să vă personalizați aspectul în fiecare zi, în funcție de modul în care doriți să arătați. Cu siguranță, există tunsori drăguțe care vă permit să vă jucați cu părul mult mai mult decât ceilalți, ceea ce înseamnă că, dacă doriți, veți putea să arătați de fapt drăguț într-o zi, băiețel în cealaltă și așa mai departe. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unor stiluri drăguțe, atunci vă aflați în locul potrivit, deoarece trebuie doar să vă uitați la aceste imagini și să vă alegeți preferatul. Apoi, sunați-vă stilistul și asigurați-vă că obțineți cea mai bună replică a tunsori pe care o vezi aici. Care este preferatul tau?

Drăguț umplut Pixie

Datorită faptului că părul tău va fi scurt, vei avea șansa să te asiguri că aspectul tău este întotdeauna drăguț, asigurându-te pur și simplu că îl pui după urechi. Culorile frumoase ajută și în această chestiune.

Drăguț umplut Pixie

Sursă

Drăguț Bob scurt

Lucrul grozav la acest bob este faptul că este o tunsoare foarte simplă, dar și foarte interesantă, care poate impresiona pe oricine prin frumusețea sa. Ai nevoie doar de un stilist bun și vei arăta extrem de drăguț.

Drăguț Bob scurt

Sursă

Stil Pixie Cut

Nu trebuie să ai părul foarte lung pentru a arăta elegant. De fapt, dacă doriți părul scurt și elegant în orice moment, atunci puteți opta pentru o tunsoare pixie interesantă, care va arăta fantastic în orice moment, fără prea mult stil.

Stil Pixie Cut

Sursă

Bob simplu drept

Când te uiți la această tunsoare, vezi o tunsoare simplă, care nu numai că este frumoasă, dar care te va ajuta să vezi cât de ușor este să obții o tunsoare cu adevărat drăguță. Ai nevoie doar de breton scurt și de păr drept pentru ca acest lucru să se întâmple.

Bob simplu drept

Sursă

Elegant Pixie Cut

Dacă nu sunteți sigur de cât de scurt doriți să vă tundeți pentru că nu știți unde vă puteți opri pentru a arăta elegant în orice moment, atunci ar trebui să optați pentru un pixie minunat pe care să îl puteți îndrepta sau ondula..

Elegant Pixie Cut

Sursă

Blond Pixie Cut

Lucrul grozav despre acest pixie este faptul că nu este prea scurt și că nu trebuie să petreci prea mult timp în fața oglinzii care îl coafează. Culoarea blondă te va face întotdeauna să arăți la fel de drăguț pe cât îți dorești.

Blond Pixie Cut

Sursă

Pixie asimetric

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest pixie este că îți alungă gâtul, fapt care nu numai că te va face să arăți drăguț, ci și elegant. Aceasta înseamnă că îl puteți purta tot timpul, indiferent de evenimentul la care participați.

Tunsori drăguțe scurte femei

Sursă

Bob mare

Lucrul fantastic despre această tunsoare este faptul că este unul simplu care nu necesită utilizarea niciunui produs de coafare. De fapt, ai nevoie doar de o placă de îndreptat părul și cam atât. Uită-te la acele bretonuri fantastice!

Bob mare

Sursă

Drăguț păr dezordonat

Chiar dacă acest lucru pare un fel de aspect băiețel, puteți arăta drăguț ca un buton, fără a încerca măcar prea mult, datorită faptului că trebuie doar să vă asigurați că utilizați un pic de produs de styling. Aia este!

Drăguț păr dezordonat

Sursă

Fringe dreaptă

Chiar dacă ați putea crede că acest fel de tunsoare vă acoperă prea mult fruntea, uitați-vă doar la aspectul general, deoarece vă va schimba cu siguranță perspectiva în ceea ce privește blândețea întregului look. Doar incearca!

Tunsori drăguțe scurte femei

Sursă

Bob creț clasic

Unul dintre cele mai fantastice lucruri despre acest bob cret este faptul că este cu adevărat diferit de toate celelalte boburi pe care le vedeți obișnuit pe stradă. Este extrem de cret și elegant și ne amintește de zile mai bune.

Bob creț clasic

Sursă

Pixie drept stratificat

De obicei, când te gândești la un aspect pixie, optezi pentru unul scurt, care nu este stratificat. Cu toate acestea, dacă doriți să încercați ceva diferit, atunci vă puteți asigura că optați pentru niște straturi cu aspect foarte grozav.

Pixie drept stratificat

Sursă

Drăguț păr ascuțit

Când îți imaginezi părul ascuțit, de obicei te gândești la un aspect cu adevărat rebel. Cu toate acestea, îl puteți stiliza în așa fel încât să arate mult mai drăguț decât vă puteți imagina. Cu o bandă de păr, întregul aspect este complet!

Drăguț păr ascuțit

Sursă

Bob umplut

Acest bob nu este doar drept sau plin, dar este și fantastic. Acest lucru se datorează faptului că nu are prea mult volum și că va merge întotdeauna excelent la orice eveniment la care vă gândiți să participați..

Bob umplut

Sursă

Par cret

Acum, dacă doriți un aspect drăguț, care este de obicei minunat pentru mamele care doresc întotdeauna să arate cât mai bine fără a fi nevoie să-și coafeze prea mult părul, atunci nu puteți opta pentru această tunsoare mătăsoasă și superbă. Deci, încearcă-l astăzi!

Tunsori drăguțe scurte femei

Sursă