Cute Short Cuts 2013

Simți că părul lung este ceva prea mult de suportat? Atunci ar trebui să vă gândiți să o faceți puțin mai scurtă. De fapt, dacă vrei să simți cum este să trăiești fără povara părului lung, atunci ar trebui să știi că ai multe opțiuni. Acum, în ceea ce privește forma feței tale, stilurile care îți plac și chiar tonul pielii, poți opta pentru o schimbare completă de look atâta timp cât știi pentru ce fel de look vrei să mergi. Poate fi greu să iei o decizie, dar pentru a lua cea corectă, trebuie să te asiguri că ai văzut toate cele importante poze cu scurtături drăguțe care sunt la modă anul acesta. S-ar putea să credeți că întregul proces de schimbare a aspectului dvs. este un pic copleșitor, dar momentul în care vedeți bine tunsoare scurta, vei ști că exact asta îți dorești. Următorul lucru de făcut este să-ți suni stilistul și să faci schimbarea!

Drăguț stil scurt

Acesta este tipul de tunsoare pe care l-ați putea scoate, indiferent de tonul pielii sau de forma feței. Bretonul frumos și faptul că puteți trece de la drăguț la sexy cu doar un pic de produs este minunat!

Drăguț stil scurt

Păr drăguț dezordonat

Dacă nu doriți să petreceți ore în fața oglinzii pentru a vă face părul să arate grozav, alegeți acest stil drăguț dezordonat care vă va ajuta cu siguranță să scoateți orice tip de aspect doriți.

Păr drăguț dezordonat

Păr scurt și pufos

Dacă alegeți să alegeți acest tip de stil de păr, atunci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la volumul părului. Va arăta pufos și pur și simplu minunat, mai ales dacă vă pieptănați bretonul lung într-o parte.

Păr scurt pufos

Scurt drăguț Bob

The tunsoare bob este unul dintre cele mai iubite stiluri de păr din ultimii ani. Cu toate acestea, dacă nu doriți să alegeți un aspect destul de extrem, atunci puteți alege acest bob scurt drăguț care va arăta minunat toată ziua!

Scurt Bob drăguț

Scurt în față și mai lung în spate

Acesta este tipul de tunsoare pe care nu îl vedeți atât de des în aceste zile, deoarece amintește într-un fel tuturor trecutului. Dacă vrei să obții un aspect drăguț din anii 90, atunci această scurtătură ondulată ar fi alegerea perfectă pentru tine!

Scurt în față și mai lung în spate

Păr scurt drăguț

Cel mai bun lucru despre acest aspect este faptul că te va face să arăți drăguț, indiferent de culoarea părului sau forma feței pe care ai putea-o avea. Chiar dacă arăți supărat, această tunsoare va salva cu siguranță ziua, făcându-te să arăți adorabil!

Păr scurt drăguț

Drăguț păr ondulat Bob

Cel mai bun lucru cu privire la faptul că firele exterioare ale părului sunt mai lungi este faptul că puteți obține acel aspect ondulat care vă face părul să pară mult mai lung decât este acut. Ia tunsoarea și bucură-te de ea!

Drăguț păr ondulat Bob

Tuns scurt Posh

Aceasta este o alegere cu adevărat elegantă pentru femeile care doresc să arate elegant orice eveniment la care trebuie să participe sau oriunde doresc să meargă. Este ușor de întreținut și foarte ușor de stilat, fapt care îl face mai mult decât perfect!

Tuns scurt Posh

Scurt look băiețel drăguț

Dacă doriți să aveți părul foarte scurt și să vă bucurați în continuare de aspectul ondulat pe care îl are părul dvs., atunci alegeți acest aspect scurt băiețel care vă va face să arătați drăguț, chiar și fără machiaj. Cu câteva lovituri, îți poți coafa cu ușurință părul!

Scurt look băiețel drăguț

Bob scurt asimetric

Acesta este tipul de tunsoare care nu arată deloc regulat datorită șuvițelor de păr care au lungimi inegale. Puteți alege să arătați original și drăguț în același timp dacă obțineți acest bob scurt asimetric!

Bob scurt asimetric

Păr drăguț foarte scurt

Dacă doriți să aveți un stil de păr care să vă permită să vă pieptănați tot părul în față pentru a face să pară mai gros, atunci puteți alege această scurtătură. Vei arăta grozav indiferent de vârsta ta!

Păr blond drăguț foarte scurt

Drăguț Bob scurt și blond

Dacă doriți să aveți una dintre cele mai drăguțe coafuri dintre toate, atunci ar trebui să optați pentru acest bob scurt și, de asemenea, să vă colorați părul blond. Nimic nu spune mai mult inocent și drăguț decât un bob scurt și blond!

Drăguț Bob scurt și blond

Păr scurt și drăguț ondulat

Știți deja că a avea păr ondulat este ceva care nu vă permite să aveți niciun fel de tunsoare. Cu toate acestea, puteți alege acest stil scurt, care vă va permite să vă mențineți părul ondulat fără a fi nevoie să îl îndreptați.

Păr scurt și drăguț ondulat

Scurtătură cu Banguri lungi

Bretonul lung va sublinia zâmbetul frumos pe care îl aveți. Dacă doriți să optați pentru o tunsoare împușcată care să vă facă să arătați în același timp drăguț și adorabil, atunci sunați stilistului și arătați-i această imagine!

Scurtătură cu Banguri lungi

Scurt Bob simplu

Dacă aveți părul drept, atunci optarea pentru această tunsoare vă va face să economisiți mult timp pe care l-ați petrece de obicei coafându-vă părul. În schimb, ai putea folosi acel moment pentru a-ți admira aspectul simplu și drăguț în oglindă!

Scurt Bob simplu