Coafuri scurte drăguțe noi

În 2013 tunsori scurte cu o mulțime de stiluri diferite În 2013 sunt populare. Stilurile de păr scurte arată frumos și la modă și sunt ușor de transportat. Fetelor le place să poarte tunsori scurte cu coafuri unice și la modă. Anul acesta, buclate, ondulate, drepte și dezordonate, tot felul de coafuri sunt la curent cu tunsori scurte. Exemple de stiluri drăguțe de păr scurt sunt prezentate mai jos:

Această tunsoare arată uimitoare pentru această fată. De asemenea, poartă această tunsoare cu nuanța de culoare blondă a părului și părul drept drept, care este diferit și o face atractivă.

Drăguță tunsă scurtă blondă

Sursă

După cum știm, tunsorile scurte sunt foarte populare în 2013, așa că majoritatea fetelor le place să poarte tunsori scurte și drăguțe cu diferite stiluri. Fata asta poartă o tunsoare prea scurtă cu breton, lucru nou. Pare frumoasă și drăguță în asta coafura noua.

Scurtături drăguțe cu breton

Sursă

Iată un alt exemplu de coafură drăguță asiatică scurtă. Are o coafură asiatică scurtă, cu păr drept, ceea ce o face drăguță și la modă.

Coafuri drăguțe asiatice scurte

Sursă

În 2013, majoritatea fetelor își doresc tunsori noi și la modă, cu stiluri diferite, care să le facă frumoase și atractive. Această fată are, de asemenea, o tunsoare prea scurtă și dezordonată. Arată la modă și elegantă cu acest stil de păr dezordonat.

Tunsor drăguț scurt pentru fată

Sursă

Tunsori scurte arata de asemenea uimitor si la moda cu parul gros. Această fată are, de asemenea, păr gros și poartă o tunsoare scurtă, ceea ce o face să fie la modă și elegantă.

Coafuri scurte drăguțe pentru păr gros

Sursă

Această doamnă poartă, de asemenea, tunsoare scurtă, cu un ton de culoare maro auriu, care este diferit și elegant.

Drăguț coafuri scurte noi-1

Sursă

Această fată are o tunsoare scurtă, cu propria ei culoare naturală. Coafura ei este simplă și dezordonată. Arată elegantă și drăguță în coafura ei simplă.

Drăguț coafuri scurte noi-2

Sursă

De asemenea, femeile vor să arate la modă și elegante. Ei poartă tunsori scurte cu diferite stiluri pentru a privi tendințele. Această femeie poartă tunsoare scurtă cu coafură ondulată.

Coafuri noi drăguțe scurte-3

Sursă

Femeia din această imagine are părul drept și drept, care arată uimitor și unic.

Coafuri noi drăguțe scurte-4

Sursă

Această fată poartă o tunsoare scurtă. Este uimitoare în această coafură.

Coafuri scurte drăguțe noi-5

Sursă/A

Coafuri noi drăguțe scurte-6

Sursă

Coafuri noi drăguțe scurte-7

Sursă

Coafuri noi drăguțe scurte-8

Sursă

Coafuri noi drăguțe scurte-9

Sursă

Coafuri drăguțe scurte noi-10

Sursă

Coafuri noi drăguțe scurte-11

Sursă

Coafuri noi drăguțe scurte-12

Sursă

Drăguț coafuri scurte noi-13

Sursă

Coafuri noi drăguțe scurte-14

Sursă

Coafuri scurte drăguțe noi-15

Sursă