25 de coafuri scurte drăguțe

În 2013 coafuri scurte sunt în tendință. Toată lumea caută niște coafuri la modă pe care să le opteze pentru a arăta la modă și moderne. Unele dintre femei caută coafuri scurte care să le facă să pară drăguțe, împreună cu cele la modă și moderne. Iată 25 de coafuri scurte drăguțe pe care le puteți încerca pe păr:

Femeile și fetele care au părul brun trebuie să încerce această coafură stratificată pentru a arăta drăguță anul acesta.

Tunsori drăguțe scurte pentru părul brun închis

Dacă ai breton și vrei să scapi de ele și vrei să arăți și drăguț. Puteți încerca împletituri pe breton. Vă va arăta drăguț.

Coafuri scurte împletite pentru femei

Kristen Dunst este printre cele mai tari vedete din oraș și noua ei coafură o face să arate drăguță. Dacă doriți să obțineți un aspect sexy drăguț ca ea, puteți încerca această coafură.

Kirsten Dunst drăguț păr scurt

Fete și femei cu părul blond trebuie să încercați tunsoarea scurtă pixie pentru a arăta drăguț și la modă. Este coafura din scena modei, deci majoritatea femeilor optează pentru această coafură.

Tunsori drăguțe blonde scurte

Tunsori Pixie să te facă să arăți drăguț așa cum poți vedea în imagine. Această coafură este cunoscută deoarece face ca o fată sau femei să arate drăguțe și la modă.

Coafură scurtă drăguță scurtă

Keira Knightley arată drăguță și sexy în noul ei look. Avea deja o personalitate atrăgătoare, dar acum, după această coafură, ea arată drăguță și sexy.

Keira Knightley drăguț păr scurt

Femeile și fetele care doresc să aibă părul foarte scurt poate încerca această coafură. Îi va face să arate drăguți și pot opta pentru părul foarte scurt.

Drăguț coafuri foarte scurte femei

Parul ondulat este greu de gestionat, dar o femeie sau o fată cu această coafură își poate gestiona cu ușurință părul ondulat și va arăta drăguță și la modă în acest nou look.

Drăguț păr scurt și ondulat 2013

Dacă aveți fire de păr până la umeri, puteți încerca partea din față tresă pe el. Te va face să arăți decent și drăguț.

Tunsori drăguțe scurte pentru femei asiatice

Audrey Aautou arată prea drăguță în noua ei coafură scurtă. Este modern și drăguț, așa că îl puteți opta și pe acesta.

Audrey Tautou drăguț păr scurt

Coafuri scurte drăguțe

Coafuri drăguțe scurte-1

Coafuri drăguțe scurte-2

Coafuri drăguțe scurte-3

Coafuri scurte drăguțe-4

Coafuri drăguțe scurte-5

Coafuri drăguțe scurte-6

Coafuri scurte drăguțe-7

Coafuri drăguțe scurte-8

Coafuri drăguțe scurte-9

Coafuri drăguțe scurte-10

Coafuri scurte drăguțe-11

Coafuri drăguțe scurte-12

Coafuri drăguțe scurte-13

Coafuri drăguțe scurte-14