Coafuri Pentru Bătrâni

Deși nu ești niciodată prea bătrân sau prea tânăr pentru a avea stil, părul se schimbă odată cu vârsta. Consultați aceste coafuri clasice și moderne pentru bătrâni care lucrează pentru părul gri, subțire și fin.

Părul poate începe să devină gri sau chiar alb încă de la 30 de ani. Unii bărbați aleg să întârzie sau să încetinească procesul cu o vopsea de păr de spălat Doar pentru bărbați Formula originală Culoarea părului pentru bărbați sau șampon colorat ca Doar pentru bărbați Sampon GX Grey Control GX.

Părul cenușiu, argintiu și alb poate căpăta o culoare matlasată. Contracarați galbenul cu un șampon albastru ca Șampon American Crew Grey. Nu în ultimul rând, părul cenușiu poate fi grosier, așa că asigurați-vă că utilizați un balsam pentru a înmuia părul și a-l face mai ușor de manevrat..

Acestea fiind spuse, sare și piper, părul gri și alb arată toate excelent, așa că nu ezitați să-l îmbrățișați la orice vârstă. Modelele unice de schimbare a culorilor te deosebesc și adaugă o adâncime atractivă oricărei coafuri.

Aproape toți bărbații au un anumit tip de cădere a părului odată cu vârsta. Rata de creștere a părului încetinește, de aceea, chiar dacă părul nu se subțiază pe frunte sau pe coroană, poate fi mai subțire peste tot. Aceste coafuri minimizează aspectul părului subțire. Există, de asemenea, produse care opresc căderea părului și creează păr mai gros.

Produsele fac diferența, dar tăierea este o parte esențială a părului excelent. Aceste coafuri pentru bărbații mai în vârstă includeau stiluri clasice, moderne și semnături. Majoritatea acestor domni au părul cenușiu, dar, desigur, acest aspect funcționează cu orice culoare a părului.

1. Coafuri clasice pentru bărbații mai în vârstă

Coafuri de păr fin pentru bărbații mai în vârstăCorey Powell

Această coafură clasică are un volum mare care face ca părul fin să pară mai plin. Fie că părul este fin, subțire sau ambele, aceasta este o tunsoare măgulitoare care devine izbitoare cu părul gri.

2. Coafuri cool pentru bărbații mai în vârstă cu barbă

Coafuri pentru bărbați mai în vârstă cu barbăHagi’s Barbershop

Această barba argintie și mustața de la ghidon fură spectacolul, dar acest păr scurt și scurt, susține actul frumos.

3. Părul spălat

Părul spălat pentru bărbați mai în vârstăChristian Miranda

Nu vă puteți înșela cu clasicii ca acest stil înapoi. Notele de argint adaugă textură peste părul mai închis la culoare.

4. Slick Back + Fade

Tuns bărbat mai în vârstăRay DeCandia

Aceasta a fost o coafură populară pentru bărbați în anii 1950 și arată și astăzi. Decolorarea elimină în mod convenabil părul de la tâmple, unde adesea devine mai întâi gri.

5. Top plat argintiu

Bătrân tuns păr albBarber Industries

Acum, acesta este stil și profită la maximum de păr gros, argintiu, cu un vârf plat, care va ieși din mulțime.

6. Quiff-ul

Tunsoare Quiff pentru bărbații mai în vârstăPhillip Rosado

Acest quiff spiky este un stil popular pentru bărbații de toate vârstele, deoarece arată minunat și este ușor de stilat. Îmbrăcați părul cu produsul și trageți-l drept în sus. De asemenea, puteți sufla părul uscat în timp ce ghidați părul în primul rând.

7. Coafura Pompadour

Tunsoare cool pompadour pentru băieții mai în vârstăAndrew Does Hair

Acest pompadour este un exemplu excelent al uneia dintre cele mai populare tunsori pentru bărbați, deoarece este măgulitor, elegant și ușor de făcut. Bărbații cu păr gros sau aspru pot folosi pur și simplu un produs de genul Argila de ciment Layrite pentru a crea formă și volum. Pentru părul mai fin, uscați mai întâi și folosiți un pre-styler Eticheta M. Thickening Tonic pentru prindere și grosime adăugate.

8. Coafură de păr fin pentru bărbații mai în vârstă

Cea mai bună coafură de păr fin pentru bărbațiRum Barber

Pentru bărbații mai în vârstă, se poate simți confortabil să folosești aceeași coafură pe care ai avut-o dintotdeauna. Cu toate acestea, o nouă tăietură care funcționează cu părul gri și subțire poate fi mai ușor de gestionat. Aceasta este o croială clasică, cu un volum mare, plus o umbră modernă joasă se estompează în jurul marginilor. Este ușor de coafat și face părul să pară mai gros decât este.

9. Coafura profesionala

Păr de afaceri pentru bărbați mai în vârstăKari Watts tunsoare profesională pentru bărbații mai în vârstăKari Watts

Această coafură spune că este timpul pentru afaceri. Acest stil clasic și profesional este potrivit pentru orice ocazie. Părțiți-l într-o parte, lucrați cu o atingere de pomadă și trageți părul în sus și peste cu un pieptene pentru a obține aspectul.

10. Taper Fade Tunsoare

Taper fade tunsoare pentru bărbații mai în vârstăSalon HOTBOX

Nu există o cerință de vârstă pentru această tăietură clasică conică, cu o decolorare medie și arc peste ureche. Pentru părul subțire, părțile mai scurte ajută părul de sus să pară mai plin.

11. Coafura moderna pentru barbati in varsta

Pompadour modern pentru bărbații cu păr griCélestine

Pompadourul este departe de a fi o coafură nouă, dar este mereu schimbător. Aceasta este o versiune modernă a acestuia, cu multă înălțime și produs mat. Dacă părul nu este la fel de plin ca acesta, purtați-l puțin mai mic.

12. Fade tunsori pentru bărbați mai în vârstă

Ștergeți tunsorile pentru bărbații mai în vârstăMauro Bravo

O coafură clasică cu o estompare clasică plus stil clasic.

13. Caesar Bangs

Tunsoare pentru subțierea părului care se retrageDomnule Liptrot

Această tunsoare texturată Caesar este una dintre cele mai bune coafuri pentru bărbații cu păr subțire. Franjul acoperă o linie de păr în retragere, în timp ce stilul texturat face părul să pară mai gros și acoperă petele subțiri. Părțile decolorate fac, de asemenea, ca părul de sus să arate mai plin în contrast. În plus, acest aspect este la modă chiar acum.

14. Decupare tunsoare

Breton CezarRoss Mathieson

O altă versiune modernă a tunsorii Caesar, tunsă cu breton, a fost foarte populară și arată grozav în argint..

15. Coafuri pentru bărbați pentru păr gri

Coafuri pentru bărbați pentru părul griFrizer nomad LDN

Nu există reguli cu privire la modul de tăiere a părului pe bază de buclă. Dacă textura părului a devenit mai grosieră cu o schimbare a culorii, stilurile mai lungi au o suprafață mai mare pentru produs. Această tunsoare conică a părții laterale arată sarea în mijlocul piperului, în timp ce o lungime foarte mare pentru părul ondulat. Aceasta este, de asemenea, o tunsoare rece pentru bărbații cu păr fin sau gros.

16. Tunsoare cu textură rece + High Fade

Coafuri pentru bărbați mai în vârstăJuan Manuel Ortiz Abad

Această pompare se estompează este o coafură excelentă pentru bărbații cu păr subțire care sunt dispuși să petreacă câteva minute lucrând pe păr. Decolorarea face părul să pară mai gros deasupra, în timp ce volumul texturat ascunde părul subțire. Acest aspect necesită cu siguranță un uscător de suflare, plus un produs ușor, cum ar fi o pudră de coafat sau o pomadă mată.

17. Partea laterală Coafura bărbaților cu părul gri

Tuns parțial lateral pentru bărbații mai în vârstăJuanFran Peluquero

Părul își schimbă culoarea în modele interesante. Pentru acest domn, părul este cel mai întunecat în centrul feței și cel mai deschis la margini. Această tunsoare cu decolorare redusă, pieptene peste coafură și coafură cu volum mare, cu barbă îngrijită, este la îndemână pentru bărbații de toate vârstele.

18. Coafuri moderne pentru bărbații mai în vârstă

Coafura moderna pentru barbati pentru tipul mai in varstaMorris Motley

Dacă nu-l recunoști, acest dapper gentleman este Nick Wooster, un fost director de modă pentru bărbați, care a lucrat cu Neiman Marcus, Barneys New York Bergdorf Goodman, precum și cu extraordinarul stil de stradă. La aproape 60 de ani, el este încă cel mai elegant bărbat din majoritatea camerelor. Această tunsoare răcoroasă, cu un quiff pieptănat într-un val și părți ras, are aceeași combinație de clasic și rece ca hainele sale.

19. pieptene peste coafura pentru părul gri

Pieptănare peste coafură tunsoare clasică pentru bărbațiViroga’s Barber

Luați pompa într-o altă direcție cu această parte laterală, piepteneți peste coafură. Este ușor de coafat și poate fi purtat cu mai mult sau mai puțin volum, precum și cu părul mai scurt sau mai lung. Părțile laterale pot fi tăiate conice ca mai sus sau decolorate.

20. Coafuri pentru bărbații negri mai în vârstă

Coafura rece pentru bărbații negri mai în vârstăTariq Nevar

Unul dintre beneficiile îmbătrânirii pentru mulți oameni este să te simți confortabil să fii tu însuți. Pentru unii oameni înseamnă să zboare sub radar, în timp ce pentru alții înseamnă să exprimi individualitatea și stilul prin păr și haine. Acest domn dapper arată impecabil cu o barbă albă îngrijită, aliniată și dreadlocks lungi.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.