Un ghid pentru cele patru tipuri de cercei cu cerc

Raye are multe moduri corporale, antrenament SFSI, foste credite CFR-D și o perioadă de zece ani ca BellaOnline'Editorul de artă corporală aflat sub centura ei.

Este posibil să purtați peste o duzină de cercei cu cerc într-o singură ureche.

Aceasta'Este posibil să porți peste o duzină de cercei cu cerc într-o singură ureche.

fotografie de Relache / Rae Schwarz

Cunoaște-ți cerceii cu cerc

Unul dintre cele mai comune stiluri de cercel este cercelul cu cerc. Practic, este's un cerc de sârmă purtat printr-un piercing permanent realizat în lobul urechii inferioare. Ceea ce diferențiază diferitele tipuri de cercei cu cerc este mecanismul prin care se deschid și se închid.

Majoritatea piercing-urilor și cerceilor sunt foarte subțiri, aproximativ 20g sau 18g sârmă (cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mic firul). În fotografia de mai jos, cerceii din vârful urechii sunt de 18g. Cu piercing-ul modern, stilurile de piercing mai vechi și tribale au fost reînviate în cultura occidentală și, uneori, vedeți oameni cu piercing-uri de urechi foarte mari, cu diametrul de până la câțiva centimetri. Cele mai mari dimensiuni din fotografie sunt de 2 g și sunt aproape de partea inferioară a lobului urechii.

Cercei cu cerc buclă de sârmă de niobiu

Cercei cu cerc buclă de sârmă de niobiu

fotografie de Relache / Rae Schwarz

1. Cercei cu sârmă

Acești cercei sunt unele dintre cele mai simple și mai vechi stiluri de bijuterii. Un fir unic formează cercelul circular, cu o buclă mică formată la un capăt, iar celălalt capăt fiind ușor îndoit pentru a face un cârlig. Capătul cu cârlig trece prin piercing și se prinde de capătul buclat.

Acest stil poate fi realizat folosind un fir rotund sau un fir de cercel gata fabricat, care are capătul buclei deja modelat.

Cum să le îmbraci

Când purtați acest tip de cercel, trebuie să aveți grijă de modul în care îl deschideți. Lărgirea deschiderii pentru a o intra în ureche se poate încheia formând un punct slab în firul metalic și poate duce la ruperea cercelului. În loc să deschideți bucla pe orizontală (ceea ce face un mare "C" modelează-l'Cel mai bine este să deschideți cele două capete pe verticală doar un pic și apoi îndoiți firul înapoi pentru a închide bucla.

Dacă derulați în jos la imaginea cerceilor cu mărgele fixe, puteți vedea cum funcționează acest lucru, deoarece stilul respectiv beneficiază și de faptul că este introdus și scos în același mod.

Cercei cu cerc articulat din aur

Cercei cu cerc articulat din aur

fotografie de Relache / Rae Schwaz

2. Cercei cu cerc articulat

Acești cercei sunt adesea mai groși decât piercing-urile, cu un fir subțire pentru trecerea prin ureche. Un capăt al acestui fir subțire al urechii este articulat, iar celălalt se prinde sau se potrivește în celălalt capăt gros al cercelului. Cel mai adesea există o ușoară cocoașă la firul urechii care permite porțiunii inferioare a cercelului să atârne mai liber.

O mulțime de cercei de modă sunt proiectate în acest stil și pot suporta o mulțime de greutate destul de sigur. Puteți pierde acest tip de cercel dacă se prinde de ceva, deoarece mișcarea laterală poate deschide cu ușurință firul articulat.

Cercei cu sârmă fixă ​​din aur

Cercei cu sârmă fixă ​​din aur

fotografie de Relache / Rae Schwarz

3. Cercei cu mărgele fixe

Acest stil de bijuterii seamănă mult cu bucla de sârmă, cu o mică mărgele care ia locul capătului buclat. Capătul liber al firului trece prin perforare și în margele, ascunzând mecanismul de deschidere real și făcând bijuteriile mai greu de pierdut sau de înșurubat.

Cum să le îmbraci

Pentru a introduce sau scoate acest tip de cerc, inelul trebuie să fie îndoit sau deformat oarecum, astfel încât cel mai adesea îl vedeți doar în cercei sau în bijuterii de corp cu dimensiuni mai mici. Aceasta'Cel mai bine este să deplasați capetele orizontal unul lângă celălalt, nu direct unul față de celălalt, pentru a deschide inelul, deoarece acesta deformează forma circulară și ajută la evitarea oboselii metalelor și a ruperii.

Cercei cu mărgele captive cu niobiu, cu mărgele dreptunghiulare din hematită.

Cercei cu mărgele captive cu niobiu, cu mărgele dreptunghiulare din hematită.

fotografie de Relache / Rae Schwarz

4. Inel cu mărgele captive

Cu acest tip de cerc, inelul se apropie aproape în întregime pentru a face un cerc cu doar un mic spațiu. O margine, cu două adâncituri găurite pe ambele părți ale acesteia, este ciupită între cele două capete ale firului (capturate) și astfel ținută în poziție. Acest stil este disponibil de la foarte mici (20g) până la dimensiunea 0 sau mai mare.

Cel mai adesea vedeți acest tip de bijuterii purtate în piercing-uri fără urechi, deși pot fi drăguțe pentru piercing-uri mici, cu cartilaj superior, sau orice cercei în care doriți să purtați ceva pe termen lung și să nu îl schimbați sau să nu-l scoateți niciodată.

Cum să le îmbraci

Pentru a vă asigura că acest stil de cercel se deschide și se închide complet, el'Deseori este cel mai bine să obțineți instrumente speciale pentru a lucra cu ele. Pentru a deschide inelele, vrei ceea ce se numește "clești cu inel" care pun doar suficientă presiune ușoară pe interiorul cercului pentru a elibera talonul. Pentru a vă asigura că inelele se închid complet și își mențin forma rotundă, "cleste de inchidere" folosiți capete scoase pentru a pune presiune uniformă pe inele pe măsură ce le strângeți.

De ce unii oameni au piercing-uri alungite?

Unii purtători de cercei descoperă că în timp piercing-urile lor devin alungite. Aceasta înseamnă că ceea ce odată erau găuri mici devin mai degrabă fante lungi, cu banda de țesut între partea inferioară a perforării urechii și marginea lobului urechii devine foarte subțire.

Genetica

Cea mai frecventă cauză a acestui fapt este genetica. Ceea ce predispune unii oameni la țesutul urechii mai subțire, care se schimbă mai mult în timp, nu este'ceva ce poate fi cu adevărat abordat. Vedeți cum arată piercing-urile mamei și bunicii dvs. dacă vă întrebați dacă s-ar putea să aveți această tendință genetică.

Purtarea cerceilor grei

A doua cauză cea mai frecventă a piercing-urilor alungite este ceva ce poate fi monitorizat și asta's poartă cercei grei. Greutatea unui cercel adaugă stres firelor urechii și, de-a lungul deceniilor, aceste fire subțiri pot facilita întinderea piercingului în jos. Purtarea cerceilor grei des sau pentru perioade lungi de timp nu este recomandată. Cercei de dimensiuni mari ("atârnă" sau "candelabre") care clapeta cu mișcare sau se poate bloca cu ușurință poate contribui, de asemenea, la alungirea străpungătoare a urechii.

Puteți rezolva această problemă?

Datorită naturii țesutului urechii, singurul remediu pentru un piercing alungit este operația estetică pe lobul urechii. Orice lacrimi sau închideri necesită chirurgie plastică și sutură pentru a face țesutul urechii să crească din nou împreună. Și după aceea, persoana respectivă trebuie să fie totuși atentă la cerceii grei, altfel aceeași problemă va apărea din nou.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Comentarii sau întrebări despre cercei cerc

Raye (autor) din Seattle, WA pe 12 martie 2012:

kuuipo, fie mergeți la un magazin de piercing din zona dvs., fie încercați-l online pe cel preferat.

kuuipo pe 10 martie 2012:

vă rog să-mi spuneți unde pot prin cercei cu bucla de sârmă. mulțumesc