Totul despre piercing-urile nasului

Raye are multe moduri corporale, antrenament SFSI, foste credite CFR-D și o perioadă de zece ani ca BellaOnline'Editorul de artă corporală aflat sub centura ei.

Aflați despre diferitele tipuri de piercing-uri la nas și stilurile de bijuterii.

Aflați despre diferitele tipuri de piercing-uri la nas și stilurile de bijuterii.

ButterflySha, CC BY 2.0, prin Flickr

După urechi, nasul este al doilea loc cel mai popular pentru a obține un piercing. O prezență îndelungată în culturile indiene, africane și din Pacificul de Sud, în ultimele trei decenii, această mică bijuterie de corp a trecut de la rare la aproape peste tot în SUA și Europa. Cu toate acestea, oricât de răspândit pare acest piercing, poate fi dificil să te vindeci fără complicații și provoacă multe dezbateri în lumea profesională a muncii.

Ceea ce veți găsi aici sunt informații despre diferitele tipuri de piercing-uri la nas care există, sfaturi pentru înainte de a fi străpuns, opțiuni pentru bijuterii, videoclipuri ale procesului, unele piercing-uri "no-nos" de evitat și multe altele. Aici'o listă de subiecte pe care le'Voi găsi acoperit aici.

Tot ce trebuie să știți despre piercingul nasului

 • Tipuri de piercinguri (Nostril, sept și pod.)
 • Informații și linkuri piercing (Cum să ai grijă de piercing-ul nasului și multe altele.)
 • Tipuri de bijuterii (Inele, oase, știfturi și șuruburi.)
 • Lucruri de întrebat în prealabil pe Piercer (Întrebări de pus înainte de a începe.)
 • Piercing-ul nasului Nr (Ce să eviți în timp ce tu'încă te vindeci.)
 • Produse de îngrijire ulterioară (Produse sugerate pentru curățarea și îngrijirea piercing-ului dvs. de vindecare.)
 • Ce se întâmplă când scoți bijuteriile? (Dacă doriți să o eliminați definitiv sau dacă bijuteriile dvs. sunt scoase din poartă înainte de ea's-a terminat vindecarea.)
 • Când să nu-ți faci un piercing la nas (Există unele cazuri în care ar putea fi cu adevărat mai bine să nu vă pierdeți nasul. De asemenea, există vârste minime pentru a fi străpuns.)
 • Întrebări frecvente și forum (Dacă mai aveți o întrebare, aici'unde puteți întreba autorul.)

Tipuri de piercing-uri la nas

Nasul permite câteva variații în piercing. Aceasta'cartilajul, un țesut care este mai greu de străpuns și poate fi mai problematic de vindecat în comparație cu lobii urechii, care sunt moi.

Un știft simplu purtat în nară este unul dintre cele mai frecvente tipuri de bijuterii.

Un știft simplu purtat în nară este unul dintre cele mai frecvente tipuri de bijuterii.

Nară

Acesta este cel mai frecvent loc pentru piercing-ul nasului. Bijuteriile sunt plasate undeva de-a lungul marginii nării, fie în partea stângă, fie în partea dreaptă a nasului. Nu există nicio semnificație sau semnificație în ce parte sunteți străpuns; aceasta'E doar preferința ta. Orice auzi contrar este doar un mit urban. Un inel sau un știft este cel mai bun pentru pornire, dar asigurați-vă că bijuteriile nu sunt prea strânse dacă este un știft. Acest lucru poate duce la probleme de vindecare.

Mai jos, puteți vedea cum arată să faceți un piercing nară. Rețineți că nu se folosește nici o armă de perforare.

Un piercing sept cu bijuterii circulare cu bara.

Un piercing sept cu bijuterii circulare cu bara.

Sept

Acestea sunt plasate în peretele cartilajului dintre camerele nasului, în partea de jos a nărilor. Aceasta'uneori se numește a "ring de tauri" așa cum ați putea vedea vite cu acest stil de piercing. Acest loc poate fi puțin sensibil, mai ales dacă inelul se înfundă. Acesta este singurul tip de piercing pentru nas care poate fi făcut complet și cu adevărat invizibil.

În videoclipul de mai jos, puteți vedea cum este străpuns un sept.

Un pod, sau Earl, piercing cu bijuterii cu bara

Un pod, sau Earl, piercing cu bijuterii cu bara

Bridge Piercing

Uneori numit an "Earl" piercing după primul om care a primit acest tip de modificare, acest lucru se face pe suprafața podului nasului, aliniat între ochi. Acest piercing poate fi foarte greu de vindecat și are un potențial ridicat de respingere sau vindecare.

Puteți vedea cum este străpuns în următorul videoclip.

Tipuri de bijuterii pentru nas

Din păcate, o mulțime de oameni se referă la orice tip și la toate "inele de nas," ceea ce este inexact. Există multe tipuri diferite de bijuterii disponibile, cum ar fi următoarele.

Inel: Doar bile, bucle sau cercuri circulare sunt cu adevărat "inele de nas." Un inel mic de mărgele captive sau fixe este foarte popular.

Inelele sunt cea mai bună opțiune pentru bijuteriile de început până la sfârșitul perioadei inițiale de vindecare, deoarece facilitează curățarea completă a piercingului și permit spațiu pentru orice umflare.

Inelele sunt cea mai bună opțiune pentru bijuteriile de început.

Inelele sunt cea mai bună opțiune pentru bijuteriile de început.

AbbyD11, CC BY-SA 2.0, prin Flickr

Os / Pin / Știft: Aceasta este o bijuterie scurtă în stil post, cu o mică mărgea sau decor care se sprijină pe exteriorul nării. Elemente descrise ca "oase" sau "pini" de multe ori nu au un suport convențional. Uneori, acestea sunt doar un stâlp drept, iar uneori capătul interior se termină cu un capăt de margele mai mare.

Primesc multe e-mailuri de la oameni care se plâng că oasele sunt greu de intrat și de ieșit și sunt dureroase de schimbat. Nu obțineți un os când vă străpungeți nasul pentru prima dată. În esență, tu'Voi termina să-l smulgem mai târziu, dacă vreți vreodată să-l schimbați.

Nu obțineți un os, un știft, un știft sau (așa cum veți citi despre mai jos) vârf atunci când vă străpungeți nasul.

Şurub: Un șurub de nară este un stil de bijuterii din India și a devenit foarte popular în piercing-ul occidental. Are un post scurt care apoi intră într-o mică buclă. Această buclă funcționează în locul unui suport pentru a menține bijuteriile în poziție. O variantă mai modernă a acestui stil este "L-bar," care are o bucată dreaptă unghiulară la capătul interior în loc de o buclă.

U-Bend: Aceasta este o opțiune de bijuterii doar pentru piercing-urile de sept. Este un mic "U"-piesă în formă care poate fi purtată cu capetele răsturnate în interiorul nărilor, făcând astfel pierderea nedetectabilă. Acesta este singurul tip de bijuterii pentru nas care poate fi cu adevărat complet invizibil.

Dispozitive de fixare a nasului îndoite în U

Dispozitive de fixare a nasului îndoite în U

Spike: Aceasta este o altă opțiune de bijuterii pentru septuri și, uneori, piercing-uri de pod. Aceasta'În esență, o conicitate dreaptă purtată orizontal prin piercing, cu capete ascuțite care ies în afară. Nu pentru piercing-uri noi!

Lucruri de întrebat înainte de a fi străpuns

 • Întrebați despre ce produse să utilizați pentru vindecarea corectă: Aflați dacă perforatorul recomandă săpun special sau produs de îngrijire ulterioară. Asigurați-vă că menționați orice alergie la ingrediente sau parfumuri pe care ați putea să o aveți.
 • Întrebați cum funcționează bijuteriile alese de dvs. sau cum intră și ies din nas: Unii oameni sunt străpunși și, după câteva luni, vor să schimbe bijuteriile și să le dea'nu știu cum. Piercerul dvs. ar trebui să vă poată arăta cu ușurință.
 • Întrebați despre orice îngrijorare medicală aveți: Dacă sunteți îngrijorat de răceli, alergii sau activități, aduceți-le în discuție.
 • Discutați despre îngrijirea ulterioară. Dacă străpunsul dvs. vă spune că au o foaie de îngrijire ulterioară pe care să vi-o dea, asigurați-vă că o depășiți împreună înainte de a vă așeza și de a vă străpunge. În acest fel poți fi sigur că înțelegi totul și așa nu înțelegi'Nu uitați după ce sunteți străpuns, deoarece s-ar putea să vă simțiți ușor.

Și la fel ca în toate situațiile de service corporal, dacă nu'Nu îmi plac răspunsurile care ți se dau sau simți că piercerul te sufla sau te tratează ca și cum ai fi prost, nu'Nu te străpunge de acea persoană! Du-te să găsești pe altcineva cu o pregătire mai bună și o manieră mai profesională.

Piercing-uri tradiționale / tribale pentru nas

Lanțul nasului hindus

Lanțul nasului hindus

Fără pierderi în nas (și modalități de a evita complicațiile!)

 1. Nu vă faceți nasul străpuns cu un pistol! Acestea nu au fost inventate pentru nasuri, iar bijuteriile folosite de aceste arme sunt foarte contondente și adesea mult prea strânse. Acest lucru vă mărește șansele de infecție, cheloide (umflături ale țesutului cicatricial) și cicatrici. Dar motivul cu adevărat important pentru a nu merge într-un loc care folosește astfel de instrumente este că angajații acestor tipuri de locații nu sunt instruiți în mod corespunzător cu privire la transmiterea bolilor transmise de sânge, iar pistoalele perforante nu sunt sterilizate corespunzător între clienți pentru a preveni răspândirea de HIV sau Hepatita C!
 2. Nu purtați argint sau plastic într-un piercing nou sau vindecător!

  Argint veritabil: Când acest metal se murdărește de pielea nevindecată, poate pata permanent pielea, lăsând o urmă neagră în jurul site-ului care nu va dispărea niciodată. Nu cunosc nicio metodă pentru a scăpa de colorare. Noile piercing-uri la nas trebuie vindecate purtând oțel inoxidabil, niobiu, titan sau aur de 14k. Dacă descoperiți că aveți argint sterling în noul dvs. piercing, mergeți la un piercer de renume și cereți-i să-l schimbe pentru un metal sigur.

  Plastic sau nailon: Deși hipoalergenice, aceste materiale sunt poroase, deci pot absorbi lichide corporale care pot duce la infecție. Plasticul se poate decolora, iar bijuteriile se pot lipi de pielea nevindecată.

 3. Nu vă schimbați bijuteriile prea curând! Nasul durează trei luni sau mai mult pentru a se vindeca complet și unii oameni constată că, dacă scot bijuteriile mai devreme, piercing-ul se prăbușește sau se închide și pot'Nu obțineți nici o bijuterie înapoi, pierzând astfel piercing-ul în întregime. Schimbarea bijuteriilor prea devreme poate, de asemenea, să rupă din nou interiorul piercing-ului și să te facă să începi din nou procesul de vindecare. Dacă aveți un fel de criză cu o bijuterie și chiar trebuie să o schimbați, mergeți înapoi și vedeți-vă piercerul, care poate schimba bijuteriile într-un mod care nu'nu lăsa piercingul să se închidă asupra ta.
 4. Nu utilizați alcool de frecare sau peroxid de hidrogen pentru a curăța noul dvs. piercing! Ambele pot provoca arsuri tisulare și pot crește iritarea, ceea ce încetinește vindecarea și crește șansele de formare a țesutului cicatricial sau a umflăturilor.
 5. Evitați piscinele, căzile cu hidromasaj și înotul în ocean în timpul perioadei de vindecare. Clorul și alte substanțe chimice utilizate pentru întreținerea bazinelor publice sunt foarte dăunătoare pentru țesuturile vindecătoare. Apa oceanului prezintă pericolul infecției bacteriene din cauza contaminanților poluatori.
 6. Dacă faceți mișcare sau transpirați puternic, toxinele din transpirație pot irita, de asemenea, piercingurile, deci asigurați-vă că vă clătiți sau vă spălați fața când ați terminat de a face sport sau de a vă antrena.

Ce se întâmplă când scoți un piercing la nas?

 • Cât timp după piercing trebuie să aștept pentru a scoate bijuteriile temporar? Nici o idee. Unii oameni'Piercing-urile sunt foarte stabile după perioada inițială de vindecare de trei luni, iar unele durează mult mai mult. Acolo'Nu există nicio modalitate de a putea spune când piercing-ul devine stabil. Unii nu o fac niciodată!
 • Gaura se va închide după ce îmi scot inelul din nas? Mai ales. Nimeni nu poate prezice cum va răspunde corpul tău odată ce vei scoate bijuteriile, dar gaura probabil se va micșora. S-ar putea să vă lăsați cu o gropiță mică sau poate fi abia vizibilă.
 • Ce se întâmplă dacă îmi scot nara sau perforarea septului înaintea ei'S-a terminat vindecarea? Se va vindeca închis. Puteți sau nu să vă lăsați cu un semn sau cu o bucată de vreun fel. Știu că acest lucru poate părea evident pentru unii, dar clar'Nu altora, deoarece mi se cere acest lucru destul de regulat.
 • Bijuteriile mele au fost lovite accidental sau scoase din nas și pot'Nu-l readuc. Ce fac? Multe piercing-uri se închid foarte repede dacă bijuteriile ies în timpul perioadei de vindecare. Așa că nu'Poate provoca prea multe traume și se încheie cu țesut cicatricial'Cel mai bine este să-ți lași nasul să se vindece complet înainte să-l găsești din nou.

(Pe măsură ce piercingul nasului continuă să câștige popularitate, eu'Sunt din ce în ce mai mult din această categorie de întrebări, dar timpul de vindecare este una dintre zonele gri.)

Luați sondajul de perforare a nasului!

Don't Fii străpuns dacă

 • Școala sau participarea la sport nu'nu-l permite. Dacă crezi că o vei scoate cu succes în mod repetat în timp ce vindeci sau cumva o ascunzi și nu vei întâmpina probleme de vindecare, te înșeli.
 • Treaba ta nu'nu-l permite. Dacă credeți că puteți purta bijuterii clare sau le puteți acoperi, rețineți că ambele lucruri fac de fapt evident că aveți un piercing în nas.
 • Ești îngrijorat de cum ar putea arăta mai târziu sau dacă te crezi'Voi opri purtarea bijuteriilor. Gaura are aproximativ aceeași dimensiune ca un piercing la ureche. Uneori, gaura rămâne deschisă odată ce bijuteriile sunt îndepărtate și uneori se micșorează puțin, dar cel mai adesea rămâne un fel de gropiță după aceea. Dacă asta te face să fii îngrijorat, don'ba chiar mă duci acolo.
 • Ești îngrijorat de cât de mult ar putea răni. Fiecare persoană simte durerea diferit, așa că poți'Întrebați-i pe ceilalți cum au fost experiențele lor și obțineți un răspuns care vă va ajuta să preziceți ceea ce sunteți'Mă voi simți. Ai castigat'Nu știu cât doare un piercing la nas până când obțineți unul. Vă rugăm să rețineți că nu toate părțile corpului vă vor face rău la fel de mult ca altele și că abilitățile perforatorului dvs. pot spori sau diminua durerea. (Îmi trimite un e-mail și spune, "Dar, într-adevăr, cât de rău este?" nu vă va oferi un răspuns. Corpul tău nu este corpul meu.)

Legile piercing-ului nasului și al corpului – detalii despre câți ani trebuie să fii străpuns

Înainte de a pune o întrebare mai jos:

 • Dacă întrebați ceva la care în mod evident este răspuns în articol, voi'Mi se va spune să recitiți acea secțiune.
 • Dacă aveți o întrebare despre costuri sau prețuri, adresați-vă unui body piercer, deoarece doar ei știu ce percep.
 • Nu vor fi furnizate informații cu privire la modul de auto-piercing din cauza responsabilităților legale.
 • am castigat'Nu da sfaturi despre cum să-i convingi pe părinți să lase să fie străpuns un minor. Mergeți la un consilier de familie pentru ajutor în rezolvarea acestor conflicte.
 • Dacă sunteți în căutarea de informații despre vindecare sau îngrijire ulterioară, consultați articolul meu despre problemele de vindecare ale piercing-ului nasului.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2008 Raye

Comentarii și întrebări

Tara pe 10 mai 2020:

Bună, mi s-a străpuns nasul acum 3 luni. Pot să trec printr-un inel pentru nas mai gros? Oricine vă rog

Derrick pe 08 mai 2020:

Deci eu'Nu sunt sigur dacă acest lucru este obișnuit cu știfturile nasului, dar eu'Mi s-a străpuns nasul de la sfârșitul lunii noiembrie. Nu am scos niciodată piercing-ul de când am'Am făcut singurul lucru pe care eu'Ceea ce am făcut a fost să mă întorc la piercer și am schimbat bijuteriile în timp ce baza era încă înăuntru. Acum că eu'Sunt aproape de vindecare I'Am observat că pot'Nu simt nimic din interior în ceea ce privește piercing-ul. Întrebarea este dacă ar trebui să fiu îngrijorat sau este obișnuit cu știfturile?

Angelica pe 10 februarie 2020:

Este normal ca gaura piercing-ului nasului meu să crească

Salvie pe 07 ianuarie 2020:

Deci … nu am făcut-o'Nu am citit acest lucru sau am știut că este un lucru, mi-am făcut nasul cu o armă … Dar când am primit-o, a ieșit dintr-o cutie nouă ca și cum ar fi fost nouă. A fost, de asemenea, nu'nu am un suport. Deci piercing-ul meu este doar o postare și au spus după o săptămână (care este mâine) ar trebui să-l schimb într-un os … ce fac?

Iasomie pe 20 noiembrie 2019:

Eu'Mi-a fost străpuns nasul de aproximativ un an, dar la prânz mi-a căzut și nu știu ce s-a întâmplat. Îmi va fi vindecat nasul înainte să pot găsi o modalitate de a înlocui știftul cu cârlig pierdut?

Megan pe 04 noiembrie 2019:

Așa că mi-am făcut piercing-ul cu știft acum 2 zile și este un știft în formă de “L”, este SUPER pierdut și am răsturnat, am împins răul înapoi și pierd ca naiba. Cu toate acestea, persoana care a făcut-o lucrează la mai mult de 2 ore distanță de mine și nu pot intra pentru a remedia orice se întâmplă. Am avut o mulțime de probleme cu atingerea accidentului, cum ar fi la cursuri sau ceva de genul acesta, deoarece atunci când sunt în situații incomode, am tendința de a-mi atinge fața, atingându-l, ar putea lărgi gaura sau ar putea fi umflătura care dispare pentru că am ați observat că nu este foarte roșu sau umflat mult? Pot să-l aștept și se va repara sau ar trebui să fac ceva în legătură cu asta?

Toamnă pe 15 octombrie 2019:

Cât de des îmi pot schimba piercing-ul când este vindecat?

Hawraa pe 30 septembrie 2019:

Mi-am străpuns nasul în urmă cu câteva zile, am avut o oarecare iritare în a treia zi, străpungătorul meu mi-a dat un știft mare până când procesul de vindecare se termină, așa că în a treia zi mi-am curățat nasul și am avut grijă de gaura străpunsă, știftul a fost pe jumătate afară din gaură, nu am putut intra mai departe, a fost prea dureros, apoi am scos piercing-ul mai mare, mi s-a spus să las nasul să se vindece singur până când îl străpung din nou, gaura a trebuit să se micșoreze doar la mai întâi, așa că am cumpărat un știft mult mai mic și am pus știftul în interiorul întregului, idk dacă a fost lucrul corect de făcut și pot pune un știft mai mare după aceea?

Annie pe 28 august 2019:

De curând mi s-a străpuns nasul. Au trecut 2 săptămâni. Dar acum nu pot pune inelul din nas înapoi. Când ar trebui să mă orientez pentru repersionare

Vanessa pe 17 iulie 2019:

Eu'Mă duc în Hawaii în septembrie (peste puțin mai puțin de două luni). Este încă în regulă pentru mine să-mi fac piercingul săptămâna aceasta? Sunt aproape două luni de vindecare suficient de bune pentru a înota în ocean, în piscină și a-mi expune piercing-ul la soare (limitat)? Ajutor! Mulțumiri. 🙂

Katie pe 07 iulie 2019:

Mi-am făcut nasul de ceva vreme și vreau să schimb știftul, totuși nu sunt sigur cu privire la grosime, am o idee dură, dar dacă aș pune un știft mai subțire aș putea să pun unul mai gros mai târziu în linie…

Casey pe 02 iulie 2019:

Vă rog, ajutați, mi-am scos știftul nasului după 12 săptămâni pentru prima dată și m-am chinuit să pun cel mai mic 8 mm, piercing-ul original a fost mult mai mare înseamnă că gaura va deveni mai mică și nu voi fi în măsură să-l pun pe cel mare înapoi. (Am încercat să-l pun înapoi pe cel mare, dar nasul mi s-a umflat atât de mult încât nu mai puteam și au trecut vreo 2 zile de atunci.) vă rog să-mi spuneți dacă gaura va deveni mai mică și cum să puneți marele unul înapoi! Sunt foarte stresat și continuu să am defecțiuni, îmi pare rău!

Aasha pe 18 iunie 2019:

Tocmai mi s-a străpuns nasul și am un știft drept, fără bilă, la sfârșit, și stăpânul mi-a spus să-l schimb cu unul cu o bilă la sfârșit, astfel încât să cadă. Am încercat după trei zile și nu am putut obține În afară, l-am readus pe celălalt în cazul în care aș aștepta trei luni sau încercați din nou mai devreme?

Jenee pe 31 mai 2019:

Piercingurile nasului ar trebui să fie făcute profesional cu un ac înclinat, mai ales dacă intenționați să vă schimbați piercingul de la un știft la un cerc. niciodată un pistol care străpunge urechile. Din experiența mea personală, nasul meu era roșu și umflat timp de aproximativ o săptămână, s-au format niște cruste pe care le-am șters cu o cârpă caldă. De asemenea, mi-a fost atât de frică pentru că, fiindcă nasul îmi era umflat, piercing-ul părea că se scufundă în nas, așa că noaptea aș face drăguț o bucată de colț dintr-o bandă și o așez sub perna înainte să mă culc..

piercing-urile nasului nu sunt rele, trebuie doar să ai grijă de ele în timpul procesului de vindecare.

Sper că acest lucru vă ajută ! 🙂

Natalie pe 24 mai 2019:

Sunt un body piercer din Australia și când cineva vine la mine cu o bule pe piercing-ul nasului, vă sugerez să mergeți la un chimist și să cumpărați poate 12 tampoane cu alcool și un ac sterilizat (în jur de 23 ghage) și să tamponați zona mai întâi, apoi să bule și strângeți-l ușor pentru a îndepărta orice obiect plin de bule, asigurându-vă că eliminați totul, apoi luați un nou tampon cu alcool și țineți-l peste zonă timp de 12 secunde, nu-l ștergeți, scoateți tamponul și lăsați-l în pace, nu atingeți aceasta. Înainte de a merge la culcare, tamponați ușor din nou cu tampon cu alcool, nu ștergeți, doar apăsați ușor. Pune-ți niște Soare și nu-l atinge decât dacă degetele sunt foarte curate. Nu vă curățați piercingul. Sper că acest lucru vă ajută. Noapte bună

Leslie pe 10 mai 2019:

Am dormit când am întors cum mi-a trecut unghia sub piercing și am tras-o cauând coaja Și sânge uscat să iasă l-am curățat și acum este într-adevăr roșu și doare mai mult, astăzi este ziua 3. Sper că nu se întâmplă nimic ca infecția sau se formează în jurul său:.: crezi că sunt bine?!!!

a da in judecata pe 08 mai 2019:

Știți care este procentul de oameni care ajung acolo piercing infectat?

Kyle pe 15 aprilie 2019:

Deci, să presupunem că intru în bazine și oceane, când ar fi cel mai repede când aș putea să-mi înfund nasul?

Jenni pe 30 martie 2019:

Salut

Mi-am străpuns nara (cu un ac) în februarie, așa că știu că încă se vindecă. Aproximativ 4 săptămâni după ce am făcut-o, l-am bătut foarte rău și a sângerat și după aceea am observat că apare o umflătură. M-am întors la pierceri și mi-au spus că este un cheloid mic și să-l curăț în continuare cu soluție salină și ar trebui să scadă. Are un pic, dar ea'Sunt încă acolo și îmi fac griji că va crește. De asemenea, astăzi am observat că am o mică umflătură roșie care se formează în interiorul nasului unde este gaura care este mai dureroasă. Mă gândesc să îl scot, dar îmi place foarte mult modul în care arată și aș face-o doar dacă ar putea ajuta la vindecarea denivelărilor. Are cineva experiență în acest sens sau are vreun sfat? Mulțumiri

Chestie pe 07 martie 2019:

Piercingul ar trebui să fie înclinat sau drept în nas?

Nicki pe 16 septembrie 2018:

Mi-am străpuns nasul acum 2 luni și jumătate. Primele 3 săptămâni părea să se vindece bine. Apoi, fiica mea m-a lovit în nas din greșeală și o zi mai târziu am primit o lovitură de nas. Am reușit să dispară într-o săptămână și jumătate. Apoi, la câteva zile după ce s-a vindecat, a revenit imediat. În ultima lună a fost o bătălie. Începe să dispară devine mic și apoi devine din nou mare și apoi se repetă. Nu va dispărea complet. Am încercat tot ce am putut găsi pe web. Sare de mare. Ulei de arbore de ceai. Advil paste ect. Dar nimic nu va funcționa. Nu sunt sigur dacă este posibil ca manometrul inelului nasului să fie prea mare. Pentru că l-am primit pe cel nou pentru când se vindecă și are o greutate de 18g și arată mult mai mic decât ceea ce am în nas. Cineva te rog ajuta !! Aproape că vreau doar să renunț și să-l trag. Dar îmi place atât de mult.

Annie pe 14 iunie 2018:

Te rog, mi-am străpuns nasul aproape de lună acum. Eu nu'Nu știu dacă este'Este infectat sau nu, dar cred că procesul de vindecare este lent. La o săptămână după piercing, am observat un fel de umflătură afară și în interiorul nărilor care îmi rotunjeau herghelia, dar eu'Sunt confuz, deoarece culoarea este întunecată comparativ cu cea a unei umflături. OK eu'Am încercat soluție de sare de mare, pastă de aspirină, avertizez compresa, dar nu pare mai bună. Eu'Încep să observ o formă de mișcare în jurul regiunii mele străpungătoare. Și durerea de cap și durerea sunt mai mult civia. te rog ce să fac.?

Destin pe 11 martie 2018:

Nasul mi-a fost străpuns acum o săptămână, mi-am scos forma de L, pierzându-mă accidental de două ori, prima dată m-am întors bine, dar în al doilea rând mi s-a părut că nu tot drumul prin nara interioară și ca Poate într-un strat de piele te ajut ce să fac do

Antonio pe 26 februarie 2018:

Mi s-a străpuns nasul acum 3 luni. Mi s-a spus să las știftul din titan până la trecerea celor 3 luni. Când am mers să pun osul de 14k în care am cumpărat în aceeași zi când am primit piercingul, a fost prea scurt pentru a merge tot drumul prin nara mea. Cum aflu lungimea de care am nevoie?

Rene pe 20 februarie 2018:

Mi-am străpuns nasul acum câteva zile cu o armă și asta'În prezent este un herghelie. Dacă a avea un inel la început este mai bine pentru vindecare, este sigur pentru mine să merg să-l schimb sau este prea devreme pentru a-l scoate deloc??

Reah pe 18 ianuarie 2018:

Șurubul nasului mi-a ieșit pe jumătate în timpul nopții și provoacă puțin sânge atunci când îl readuc în ceea ce este cel mai bun lucru pentru mine, astfel încât să nu mai cadă ?

Sophia pe 18 ianuarie 2018:

Bună, eu sunt Sophia și am căutat informații care să mă ajute pentru ca eu să-mi iau inelul de nas. Am un știft și nu îl pot scoate. Când încerc, piercing-ul iese din interior, dar nu din exterior'Rămâne cam blocat acolo și eu nu'Nu știu dacă poate fi mingea care o ține să o țină, am schimbat piercing-ul de câteva ori înainte

Shannon pe 18 ianuarie 2018:

Salut,

Îmi doresc un piercing pentru nas de ceva vreme și în sfârșit am făcut-o în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, iar bijuteria a căzut din știftul propriu-zis, este sigur să schimb știftul în aceeași formă pe care o port în prezent ( forma cozii de porc)? Vă rugăm să răspundeți cât mai curând posibil.

Mulțumesc 🙂

Alorrah pe 15 ianuarie 2018:

Sora mea de 5 ani mi-a scos piercing-ul în nas acum o zi și este deja vindecat .. Ar trebui să-l străpung din nou sau ar trebui să aștept mai mult? Nu există nici o gaură deschisă în nasul meu și nu mă doare sau are o umflătură acolo unde am străpuns-o. Este sigur să îl reparați atât de devreme?

pe mine pe 18 decembrie 2017:

Dacă îmi scot bijuteriile pentru a curăța nasul și bijuteriile și apoi le pun la loc, poți să mi se schimbe sau să se închidă gaura.

Heidi pe 02 decembrie 2017:

Așa că am avut nasul străpuns de prietena mea și ea a făcut-o cu un pistol de perforare și nu am avut un herghelie, așa că am folosit un cerc dacă aș putea să mișc cercul?

tammin gale pe 18 noiembrie 2017:

cât aș aștepta să-mi schimb piercing-ul nasului într-un cerc

Jad pe 28 octombrie 2017:

A trebuit să-mi scot astăzi nasul din cauza nepoatei care mi-a smuls-o și palpitantul nu a dispărut. După ce l-am scos, am simțit o umflătură foarte dură și oarecum dureroasă la locul piercingului. De asemenea, este vizual roșu / violet și este din nou foarte dur.

ellie pe 26 octombrie 2017:

Practic, ar fi trebuit să aștept să-mi schimb piercing-ul nării, l-am schimbat dintr-un herghelie în cerc, dimensiunea găurii s-a micșorat, ceea ce înseamnă că nu mai pot introduce herghelia, există o dimensiune pe care ați recomanda-o să o obțineți sau este doar o singură mărime se potrivește tuturor pentru știfturi?

student pe 26 octombrie 2017:

Mă duc la această școală unde nu permit piercing-urile nasului și am făcut-o deja. nu mă vor lăsa să pun un ipsos deasupra sau un dispozitiv de fixare, deoarece nu face parte din politicile școlare. M-au făcut să intru în camera de concidență / camera de izolare. dacă nu știi care este doar o cameră cu o grămadă de alți copii rău-comportați și te uiți la un perete toată ziua cu pereți negri care te înconjoară, astfel încât să nu te poți întoarce sau să vezi alți oameni. au trecut 2 săptămâni de când mi-am străpuns nasul și am fost în iadul acesta de 2 săptămâni și am numărat. din fericire astăzi este ultima zi pentru că atunci este o vacanță școlară timp de o săptămână și plec în vacanță și nu mă voi întoarce joi, așa că îmi va lipsi cea mai mare parte a săptămânii de școală. până atunci ar fi fost 4 săptămâni și piercerul meu spune că pot să-mi schimb știftul între 4-6 săptămâni. Inițial am vrut să aștept 6 săptămâni, așa că știu că este vindecat în mod defonet. dar din cauza școlii trebuie să aștept doar 4 săptămâni și mi-e teamă că nu se va vindeca și va trebui să continui să o iau în afara școlii durung și sunt speriat că pot provoca o infectoină.

Vizzle pe 30 septembrie 2017:

Mi-am străpuns nara stângă și port un știft. Știftul nasului meu nu va cădea, ciudat, dacă alerg sau mă spăl pe față cu apă sau dorm pe partea stângă????

cartof pe 18 septembrie 2017:

Vreau să fac un piercing lateral, dar din greșeală am primit un inel din mijloc, pot folosi inelul din lateral?

holly pe 15 august 2017:

Este posibil ca știftul în formă de l să fie scos după câteva săptămâni de la piercing?

Elise pe 20 iulie 2017:

Mi s-a străpuns nasul și am în prezent bijuterii în formă de L cu ecartament de 22 în'Am avut piercing-ul de 3 ani. Dar obișnuiam să port știfturi, iar părul meu se prindea în mod constant de el și îl scotea, iar recent mi-am pierdut singurul știft din această cauză și avea un ecartament de 20. Îmi vor rupe acum nasul aceste bijuterii pe care le am dacă le scot din greșeală?

Eden pe 16 iulie 2017:

buna eu'Mă întreb doar că îmi doresc cu adevărat un piercing în nară, dar școala mea a câștigat'nu le permite's vacanța de vară în curând și am 6 săptămâni libere de la școală, aș putea să o fac în timpul vacanței și apoi să le pun în clar când mă întorc la școală ????

Tasha pe 28 iunie 2017:

Mi-am străpuns nasul acum 4 săptămâni și nasul îmi sângerează de sus și sângerarea este îngrozitoare'este o picurare constantă. L-am curățat cu săpun de cadran și apă fierbinte cu un sfat, așa cum a spus piercerul meu și încă sângerează constant. Recent, am observat că în interiorul nasului meu era o umflătură. Așa că mi-am scos inelul din nas și am încercat să pun unul nou și străpunsul meu a spus că pot în săptămâna 4 și când am încercat, am avut atât de multă durere și nu am putut pune unul înapoi. Ce fac, nu sunt trecând din nou prin această durere.

Chihlimbar pe 22 aprilie 2017:

Mi-am străpuns nasul cu acul și am primit un inel în februarie spre mijloc și a fost bine pentru o vreme, apoi dintr-o dată mă trezesc la jumătate în nas și la jumătatea drumului mingea este blocată și am fost hotărând dacă ar trebui să mă întorc în așa fel încât să poată să-l străpungă sau să-i lase să-l scoată pentru a se putea vindeca, apoi să-l străpungă ??

Anneri pe 28 martie 2017:

Bună, mi-am făcut piercing-ul pe 25 martie, nu am vrut să fiu hărțuit de sora mea mică și cumnata mea, așa că m-am gândit că atunci când au plecat pot să-l scot, așa că am făcut al 27-lea. Nasul meu este incredibil de dureros, era când încă era înăuntru. Cred că s-ar putea să am o infecție, dar nu una gravă, pentru că erau foarte puțini. Dar acum nasul meu este bine la exterior, dar în interior este atât de umflat încât aproape că nici măcar nu pot pune degetul în el ca să-l ridic pentru a vedea ce se întâmplă acolo. Este foarte sensibil când îl ating, sunt o fată dură, dar vreau să plâng ori de câte ori câinele meu sare peste mine și atinge nasul meu … Am nevoie de ajutor rapid. vă rog să-mi trimiteți un e-mail cu [email protected] pentru orice sfat. Aproape că se simte ca o răni. Este greu.

mrssa pe 24 martie 2017:

eu'Sunt un strănut mare și adesea îmi curge nasul, dar am vrut întotdeauna să-mi străpung nasul. ar trebui să merg pentru asta?

Renae pe 10 martie 2017:

Mi-am străpuns nasul folosind un os & s-a vindecat foarte bine. O am de 12 ani acum.

Callie pe 07 martie 2017:

Ce se întâmplă dacă aveți accidental un șurub nas Piercing și șurubul iese ce faci?

Sara pe 18 februarie 2017:

Când mi s-au străpuns urechile, mi s-a spus să continuu să le întorc ori de câte ori le curățam. Este același lucru pentru știfturile nasului?

Julia pe 12 februarie 2017:

Mi-am străpuns nasul acum câteva zile și am tras inelul puțin prea departe și acum gaura este întinsă, astfel încât bijuteria să se așeze în pielea mea, cum pot rezolva acest lucru, astfel încât bijuteria să se așeze în partea de sus a găurii, așa cum este corect ar trebui să?

Debbie pe 01 februarie 2017:

Într-o parte a articolului se menționa ceva referitor la vârsta ta. Există o restricție de vârstă, sunt mai în vârstă și am fost curios.

Courtney pe 26 ianuarie 2017:

Nara unde este inelul meu nasului funcționează tot timpul. cealaltă parte a nasului meu nu are'n-am fost. este doar o coincidență sau ar putea fi din cauza inelului nasului meu

Alexus pe 21 ianuarie 2017:

Mi-am străpuns nasul acum aproximativ o săptămână în același loc în care l-am avut înainte. Cunoscând deja experiența, mi-am schimbat inelul de nas aproximativ trei săptămâni în procesul de vindecare și am fost bine, dar mai întâi puțin dureros. Să știu cum mi-a simțit nasul când s-a vindecat complet este cam același sentiment al sentimentului meu acum, crezi'Voi fi în regulă să o schimb?

Kayla Hill pe 5 ianuarie 2017:

Așa că mi s-a străpuns nasul literalmente acum o săptămână și o zi. Munca mea dintr-o dată vrea să pun una clară. Am 6 săptămâni libere pentru legătura cu bebelușul, pot pune una clară înainte de 20 februarie sau ar trebui să-mi pun piercerul în așa fel încât să nu'nu se apropie???

Jess pe 04 ianuarie 2017:

Mi-am străpuns nasul acum 2 săptămâni și încep școala mâine, așa că trebuie să pun un știft de plastic transparent, altfel eu'Va trebui să îndepărtați complet periculos. Ce ar trebuii să fac?

Megan pe 01 ianuarie 2017:

Eu'Îmi doresc să obțin un inel de nas de când eram tânăr, dar am o toleranță foarte scăzută la durere. Îmi doresc foarte mult una, dar eu'Mă tem că procesul va durea foarte mult. Aveți vreun sfat dacă ar trebui să primesc unul sau când?

Tom pe 28 decembrie 2016:

vreau să am un piercing în nas, fără gaură pe nas, unde pot găsi acest gen?

Abby pe 01 decembrie 2016:

Bună, așa că eu'Îmi fac nasul străpuns în acest Crăciun și eu'Am auzit că este foarte ușor să obțineți cheloizi de la el. Mă întrebam dacă există o modalitate de a preveni acest lucru sau dacă este cum reacționează corpul tău la el?

Eva pe 20 noiembrie 2016:

Mi-am scos tirajul cu tirbușon după 3 luni și l-am putut readuce. În cele din urmă am pus un știft de os. A mers bine (atingere de durere), dar când mă simt în nară, pot'Nu simt deloc metalul prea bine. Este posibil să se fi vindecat de fapt, chiar dacă am introdus știftul?

Nat pe 19 noiembrie 2016:

Așadar, acum două luni am decis să merg să-mi străpung septul, după ce m-am gândit la el timp de cinci luni. Cu toate acestea, când m-am dus să-mi fac piercing-ul, persoana mi-a privit mai întâi nasul. Știu că uneori verifică dacă aveți un sept deviat, totuși, nu am unul. Persoana directă mi-a spus "NU" pentru că aparent am un grup de vene în locul dulce unde aș vrea'Am primit piercing-ul .. Am fost destul de supărat de asta și am încercat să văd online dacă altcineva a fost respins de la un piercer pentru că avea același lucru, dar am putut găsi doar persoane cărora li s-a refuzat abaterea. Mă întrebam doar dacă acesta este de fapt ceva ce se poate spune "NU" la … sau dacă purgătorul a spus pur și simplu "NU" dintr-o formă de lipsă de experiență sau lipsă de cunoștințe.

Jazz pe 05 noiembrie 2016:

Buna eu'Mă uit să-mi fac un piercing în nas, totuși am avut urechile străpunse (Doar lobul) și a respins piercing-ul timp de 5 ani, scabia era prezentă și uneori puroi. L-am ținut cinci ore peste noapte și s-a închis. Crezi că corpul meu va respinge piercing-ul nasului? Oricum ar trebui să merg după el? Mulțumiri!

Margot pe 26 octombrie 2016:

Va fi o problemă dacă îmi străpung nasul vara

Kathy pe 13 octombrie 2016:

Am un inel cu nasul cu pistolul, inelul pe care îl folosesc era normal, odată ce îl foloseau când primești un piercing. Dar vreau să-l schimb într-un inel mai mic, dar acesta continuă să iasă. Tocmai am avut piercing-ul meu timp de o lună. Va continua să călcâie și dacă da, întregul se va micșora?

Shae Allen pe 12 octombrie 2016:

Ochelarii mi-au scos nasul străpungându-se de două ori acum, îmi va împiedica timpul de vindecare? De data aceasta, nasul mi-a sângerat puțin, așa că m-a îngrijorat. Am avut grijă să curăț piercingul și nasul înainte să pun din nou știftul'Mi-a fost străpuns nasul de aproape o lună acum, dacă aș mai aștepta încă trei luni?

Morgan pe 11 octombrie 2016:

Mi-am străpuns nasul în luna iunie a acestui an, slujba mea acum dintr-o dată spune că nu am voie să lucrez cu ea și acum este octombrie, dar oricum am fost să merg să o scot ieri pentru a mă putea întoarce la muncă, mă întrebam dacă trebuie să fac ceva după ce am scos-o.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 29 septembrie 2016:

Katie, vorbește despre plasare cu piercerul tău. Ar trebui să-ți verifice nasul cu mâna pentru a simți țesutul cicatricial și să verifice cu o lanternă pentru a cartela orice vas de sânge din zonă înainte de a decide unde să străpungă.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 29 septembrie 2016:

Megan, oricine se blochează, crede că tot ce purtau atunci era cea mai proastă opțiune. Nu am date colectate despre scoaterea piercing-urilor nasului.

Katie pe 26 septembrie 2016:

Mi-a fost străpuns nasul timp de 7 ani, când slujba mea m-a făcut să-l scot. aceasta'Am trecut 6 ani fără inelul meu de nas, dar părăsesc această slujbă și vreau să-mi fie străpuns nasul. Am un mic semn unde era – ar trebui să le străpung prin același loc? există probleme de care ar trebui să fiu conștient?

Megan pe 25 septembrie 2016:

Eram doar curios despre ce tip de inel este mai ușor de extras atunci când este înfipt în ceva. Acum am un cerc, dar de obicei port un os. Este cercul mai ușor de înțepenit sau este osul?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 7 septembrie 2016:

Emily, riscul de infecție va varia foarte mult în funcție de oameni'rutine de îngrijire. Nu există statistici pe care să le știu despre care să identifice un moment anume.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 7 septembrie 2016:

Nur, nu am cum să prezic cum s-ar putea vindeca nasul tău acum, dar de fiecare dată când schimbi mărimea bijuteriilor, întinzi gaura și apoi o lași să se prăbușească din nou și asta se poate'nu fii bun.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 5 septembrie 2016:

Bookaholicpr, așa cum este scris în Hub, vă sfătuiesc un inel.

Bookaholicpr pe 01 septembrie 2016:

Buna ziua!

Eu'De ceva timp mă uit să obțin un inel de nas. Întreb care dintre ele ar fi mai recomandat, herghelia sau inelul?

Eu'Am citit că știftul este mai recomandat, deoarece inelul se blochează de obicei pe alocuri. Dar iată-mă'citesc opusul.

Orice informație cu privire la aceasta ar fi utilă.

Mulțumiri!

Emily pe 29 august 2016:

După ce ați făcut un piercing la nas, când sunteți cel mai mare risc pentru o infecție?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 27 august 2016:

Luiza, trebuie foarte clar să vezi pe cineva în persoană. Fie că încercați un medic sau un alt perforator depinde de dvs..

Nur pe 27 august 2016:

Eu'Mi-am străpuns nara de 7 luni și mi-am schimbat bijuteria de trei ori de la început (pentru că fiecare piesă a fost eliminată cumva). Am început cu știft de nas de aur de 18K, apoi am trecut la știft de aur de 22K și ulterior inel de aur de 22K. Gaura era din ce în ce mai mică în inel, așa că am trecut acum la știftul inițial de aur de 18K. Este ok sau vindecarea se va agrava cu această schimbare de la 22K la 18K?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 24 august 2016:

Lila, eu nu'Nu sugerați că oamenii care sunt cu adevărat speriați să fie pătrunși deloc. Acolo'Nu ai niciun motiv să te grăbești dacă nu ești confortabil din punct de vedere emoțional. Faceți-vă timp pentru a afla mai multe despre cum vă desparte'Înțelegeți munca, cum ar fi cum se fac piercing-urile sau cum să le îngrijiți și vă puteți răzgândi cu timpul. Aceasta'E mai bine să nu o faci dacă ți-e frică.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 24 august 2016:

Allison, dacă ai o sensibilitate la metal, întregul tău corp o va avea. Reacția la metale este diferită de infecții, deși ambele se simt inconfortabile. S-ar putea să doriți să vedeți un alergolog, astfel încât să puteți afla exact la ce reacționați și ce puteți tolera.

Lila pe 23 august 2016:

Vreau să-mi străpung nasul, dar eu'm-am speriat'O să mă doară și eu'Mă sper dacă se infectează pentru că pot'Nu purtați bijuterii false, este bijuteria diferită de piercing-urile obișnuite?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 august 2016:

Carol, dacă "lucru clar" este plastic, răspunsul este nu. Plasticul reacționează teribil cu piercing-urile de vindecare și ar trebui să evitați acel material până când este complet vindecat.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 august 2016:

Nicole, un piercing de vindecare are diferite nevoi de curățare în comparație cu piercing-ul vindecat și are nevoie de spațiu pentru a se umfla și a se scurge. De asemenea, metalele care produc cele mai mici bijuterii nu sunt sigure pentru vindecare, în special argintul sterling lasă urme permanente de culoare neagră în piele dacă sunt purtate în timpul vindecării. Deci, pentru a răspunde la întrebări, da și da.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 august 2016:

Nguyenenthanh, pot'Înțelegeți ce înțelegeți prin un piercing nară mai înalt și unul normal. Nu ați inclus nicio descriere a ceea ce înțelegeți prin fiecare dintre acești termeni.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 august 2016:

Sam, din ceea ce am înțeles despre luptele cu MMA, indiferent de ceea ce porți în piercing-uri, vei risca să te blochezi și să te lovească de piercing-uri. Nu aș recomanda piercing-uri de niciun fel nimănui care urma să fie în situații regulate de luptă.

Luiza De Miranda Rosa pe 13 august 2016:

Bună ziua, am un inel de nas și m-am dus la un piercer săptămâna trecută pentru a încerca să-l scot după ce l-am purtat timp de aproape un an.

Piecerul și-a pus toată puterea pe care o avea și am încercat pe cât posibil să suport durerea .. dar el nu a putut'mutați chiar inelul din poziția în care se afla.

A fost blocat în mod legitim și eu'Am încercat tot ce pot acasă pentru a-mi face mișcarea piercing din nou, dar este' a fost imposibil!

Sunt disperat .. ar trebui să merg la un medic și să încerc să îl îndepărtez acolo??

Ce ar trebuii să fac??

Toate cele bune

Allison pe 10 august 2016:

Mi s-au străpuns urechile acum vreo 5 ani și a trebuit să mă opresc, devenind urechile care au reacționat cu aproape fiecare metal. Dacă îmi străpung nasul, va fi predispus și la infecții?

Mulțumiri

Carol pe 8 august 2016:

buna eu'Mi se străpungă nara în curând, dar școala mea permite doar acele lucruri clare care străpung nasul. Am mai puțin de o lună înainte de începerea școlii și mă întrebam dacă aș putea să-mi schimb știftul cu unul clar în mai puțin de o lună? Sau chiar să-mi prind nasul cu lucrul clar? Îmi pare rău pentru întrebarea lungă și eu nu'Nu aveți multă experiență cu piercing-uri! Hahaha!

Raye (autor) din Seattle, WA pe 01 august 2016:

Mattanikka, aceasta este una dintre acele situații în care trebuie să mergi direct la un medic sau un perforator și să primești ajutor și să nu ceri sfatul orb de pe un site web. Nu doriți ca bara să fie vindecată sub piele sau să fie infectată.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 01 august 2016:

Zainab, nasurile găurite se umflă, ceea ce face ca bijuteriile să se scufunde în continuare, iar sângerarea se datorează faptului că'e o rană proaspătă. Cu cât atingi și te joci mai mult cu bijuteriile, cu atât poți irita piercing-ul vindecător.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 01 august 2016:

Pumbaskunk, pot'Nu prezice cum va reacționa corpul tău, dar nu există niciun motiv să suspectezi că nu vei avea aceeași reacție. Personal recomand ca persoanele cu probleme de respingere proaste să nu fie străpunse.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 01 august 2016:

Rena, dezbaterile dintre părinți și copii despre inelele nasului sunt conflicte de valori și pot'nu pășești în acestea. Periculos depinde de modul în care este definit acest lucru. În cea mai mare parte nu este în mod clar cel mai bun ecartament. Este o mare afacere? Bănuiesc că mama ta este.

Nicole pe 30 iunie 2016:

Mi-a fost străpuns nasul acum câțiva ani și s-a închis. Aș vrea să o fac din nou, cu toate acestea, ultimul loc care a făcut-o a spus că trebuie să folosească un știft mai mare la început, apoi aș putea deveni mai mic când s-a vindecat în 6 săptămâni. E adevarat? Nu pot să-mi fie străpuns nasul cu cel mai mic știft posibil? Eu'Mă duc pentru discret.

Vă mulțumesc pentru ajutor!

Nguyenthanh pe 26 iunie 2016:

Bună, mă întrebam procesul de vindecare pentru o perforare nară mai înaltă, diferită de a "perforare regulată a nasului / nării?

Mulțumesc! 🙂

– Thanh

Sam pe 20 iunie 2016:

Mi-am străpuns buzele și nasul cu aproape 6 luni în urmă și tocmai m-am înscris la cursurile de MMA. Instructorul meu vrea să le scot, dar mă întrebam dacă crezi că ar fi bine să folosesc linia monofilament pentru a le menține deschise în timpul antrenamentului? Clasa este doar o oră și îmi schimb piercing-urile tot timpul pentru muncă. Știu că toată lumea se vindecă diferit și simt că aș fi în regulă să-i las afară pentru o oră, dar eu'Sunt ușor paranoic.

Mattanikka pe 16 iunie 2016:

Salut,

Am un piercing al contelui de mulți ani. Am decis să-mi schimb piercing-ul recent, dar ceva nu a funcționat îngrozitor și am nevoie de sfaturi cu privire la ce să fac … Am pierdut ambele (într-adevăr ambele!) Mingi în același timp și pentru că piercing-ul a fost filetat intern, barba este acum blocată în interior și Eu pot'Nu-l scoate. Am încercat și am făcut-o cel mai rău. Acum'este în pat în zona podului. Orice sugestii? Eu acum'e un deși unul. Mulțumesc mult

Pumbaskunk pe 15 iunie 2016:

Eu pot'nu am cercei în cartilaj, deoarece urechea mi-l respinge, îmi fac nasul vineri, voi avea aceeași problemă cu urechile sau va fi diferit?

Zainab pe 07 iunie 2016:

Salut,

Mi-am străpuns nasul cu mai puțin de o săptămână și herghelia mea pare să se scufunde. Dacă îl împing în sus, sângerează și apoi se scufundă din nou. Ce s-a întâmplat? Ce ar trebuii să fac?

Rena pe 06 iunie 2016:

Eu'm 15 și locuiesc într-o țară în care majoritatea copiilor de vârsta mea au inele de nas și eu'Încerc să o conving pe mama să mă lase să am și eu una. Este periculos sau o mare problemă?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 22 mai 2016:

Faye, pot'Nu faceți preziceri despre închiderea nasului, dar dacă puteți obține o linie de monofilament (nailon), asta'A fost un mod onorat de a păstra un piercing deschis în caz de urgență.

faye pe 22 mai 2016:

Mi-am pierdut nasul în somn'Am fost străpuns de doi ani, dar nu știu cât de repede se va închide sau cât de repede pot obține altul. Așadar, întrebarea mea este când va începe să se închidă și există ceva ce pot folosi în loc până când eu'Sunt capabil să obțin altul.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 19 mai 2016:

Anaya, vechiul piercing ar putea dura săptămâni sau luni să dispară, nu am cum să știu cum îți vindecă pielea. Poate că va trebui doar să aștepți și să te vezi pe tine însuți.

Ananya pe 18 mai 2016:

Salut

Mi-am străpuns nasul cu 2 luni înainte.nw simt că poziția este greșită, deoarece am făcut-o atât de repede în timp ce mergeam în Kerala pentru vacanță. marca du-te curând?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 15 mai 2016:

Jenni, vor tot metalul de pe corpul tău pentru operație. Mulți oameni consideră că punerea unei bucle mici de linie monofilament în piercing o va menține deschisă în timpul șederii în spital. Noroc cu operația și piercing-ul.