Piercing-uri de suprafață

Whitney este expert în piercinguri și tatuaje, cu experiență în lumea modificării corpului.

S-au folosit bile de suprafață, dar au fost de dimensiuni prea mari.

Au fost folosite barbele de suprafață, dar au fost de dimensiuni prea mari.

Obținerea unui piercing de suprafață

Când primești un piercing, nu este altceva decât un obiect străin prin piele. De multe ori, corpul tău va trata bijuteriile ca pe o aschie și va încerca să le împingă afară.

Piercing-urile de suprafață sunt diferite de cele mai multe piercing-uri. O perforare adecvată a suprafeței este străpunsă cu o bară, în formă de capse cu două unghiuri de 90 de grade, una la fiecare capăt. Cu forma unei bile de suprafață, corpul devine mai greu să împingă bijuteriile în afară. Cu bijuterii necorespunzătoare, vindecarea este mai dificilă.

Numai calificat piercerii ar trebui să practice acest tip de piercing, deoarece ratele de respingere sunt foarte mari. O mulțime de țesut poate fi deteriorat cu acest piercing.

Deoarece piercing-urile de suprafață sunt atât de sensibile, odată vindecate, dacă le faceți la câțiva ani după aceea, puteți invita procesul de migrare și respingere pentru a începe. Nu doriți ca piercing-ul dvs. să înceapă să respingă, deoarece este greu să inversați. Dacă nu scoateți bijuteriile înainte de a fi prea târziu, piercing-ul nu va fi altceva decât cicatrici urâte.

Piercing-uri de suprafață populare

Piercing-uri de suprafață vindecătoare

Un piercing de suprafață este unul dintre cele mai greu de vindecat, deoarece este un piercing mai complicat. Ocupă mai multă piele decât alte piercing-uri, provocând mai multe traume la nivelul țesuturilor. Pentru a vindeca corect un piercing de suprafață, trebuie să vă asigurați că urmăriți orice frecare pe piercing. Așezați un piercing de suprafață într-o zonă cu cheie joasă și dvs.'Voi fi mai bine.

Urmăriți cantitatea de mișcare din zona pe care ați ales-o. Mulți oameni adoră aspectul și aspectul piercing-urilor la suprafața încheieturii mâinii, precum și piercing-urile pentru ceafă, dar ambele zone sunt zone cu mișcare ridicată. Vă folosiți încheieturile pentru diverse activități, cum ar fi scrierea, tastarea, mâncarea, strângerea mâinilor etc; gâtul dvs. este o zonă cu mișcare și impact ridicat, deoarece vă întoarceți gâtul în diferite direcții, vă periați părul, vă așezați pe spate etc..

Ar trebui să curățați piercing-ul cu o soluție salină sau un amestec ușor de sare de mare. În funcție de locul unde se găsește piercing-ul, puteți turna soluția salină într-o ceașcă mică de dixie și întoarceți ceașca pe piercing.

Acest lucru vă asigură că curățați complet piercing-ul.

Aveți grijă la drenaj și nu lăsați crustele, limfa, să stea prea mult în jurul bara. Acum, nu scoateți crusta, deoarece va provoca și mai multe traume tisulare. Înmuiați zona și utilizați un Q-Tip sau o minge de bumbac pentru a freca ușor crusta de pe piercing.

Asigurați-vă că există suficient spațiu de respirație între umflarea și capătul bilei. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la drenaj. Acest lucru se poate realiza folosind bijuterii adecvate, deci tu're piercer va avea cel mai mult control asupra acestei preocupări.

Multe companii de bijuterii pentru corp au produs o bară de suprafață care are vârfuri plate față de bile. Aceasta este o opțiune mai bună, deoarece este mai puțin probabil să iasă și să implore să fie lovit.

Semne de respingere pătrunzătoare

Roșeață vizibilă, umflături și durere.

Roșeață vizibilă, umflături și durere.

Cauzele migrației și respingerii

Există mai multe cauze ale migrației care includ:

 • Presiune sus: Acolo unde bijuteriile exercită presiune asupra pielii de deasupra acesteia, care stresează țesutul și oprește parțial alimentarea cu sânge a zonei.
 • Daune generale: Deteriorări cauzate de procesul de perforare, slăbind țesuturile din jurul găurilor.
 • Mişcare: Anumite zone ale corpului primesc mai multă mișcare decât altele, iar în cazul piercingurilor de suprafață, cu cât este mai mare mișcare, cu atât șansele de respingere sunt mai mari, din cauza presiunii adăugate, a întinderii, a răsucirii și a compresiei pe piele..
 • Impact: Din nou, amplasarea este foarte importantă pentru piercingurile de suprafață. Dacă primiți unul într-o locație predispusă la uzură, șansele dvs. de migrare sunt din nou sporite. Impactul nu include doar lovirea piercing-ului, ci orice frecare către acesta, care include îmbrăcăminte.
 • Drenaj necorespunzător: Dacă piercing-ul nu este capabil să dreneze țesuturile moarte, migrarea poate fi o problemă.

Poze cu piercing de corset

Proceduri și tehnici de perforare a suprafeței

 • Tradiţional: Strapuns cu bile curbate sau bare de nailon. Aceste do vindecă, dar sunt aproape toate nereușite în ceea ce privește aspectele pe termen lung. Un piercing la suprafață nu este recomandat cu o bară curbată.
 • Scelpelit: Bijuteriile stau sub un clapet de joasă presiune. Din păcate, cu această tehnică, corpul trage în jos țesuturile, care doar încetinește respingere, versus eliminare.
 • Tehnica cicatricilor și bretelelor: Bijuteriile se află sub un suport de țesuturi întărite sau sub un mic implant în piele. Această tehnică poate duce la multe alte probleme decât doar migrarea unui piercing. Nu se recomandă
 • Chirurgical: Se creează un tub de piele în care bijuteriile pot fi așezate.
 • Bijuterii flexibile (Tygon): Tuburile din plastic au devenit un material popular pentru piercing-urile de suprafață. Tygon reduce presiunea asupra pielii și poate fi o alegere excelentă în zonele în care nu se pot folosi bare de suprafață.
 • Bare de suprafață: Cea mai bună opțiune pentru piercing-uri de suprafață. Barele de suprafață au o formă similară cu cea a unei capse, cu unghiuri de 90 de grade la ambele capete ale bilei.
 • Punch și Taper: Aceasta este o tehnică mai nouă care ar trebui să reducă șansele de migrație și timpul de vindecare a lecțiilor. Se asigură că calea realizată de ac este forma exactă a barei de suprafață care urmează să fie utilizată.

Corset Piercing

Piercing-urile de corset sunt piercing-uri de suprafață superbe, care trebuie să imite aspectul și atracția unui adevărat corset. Majoritatea sunt doar piercing-uri temporare. Dacă nu sunt făcute corect, bijuteriile vor migra rapid, lăsând cicatrici urâte. Asigurați-vă că utilizați bijuterii adecvate, cu atașamente speciale pentru panglici. Tu nu face doriți să utilizați CBR-uri, cu excepția cazului în care intenționați să scoateți bijuteriile.

Piercingul corsetului este cel mai frecvent efectuat pe spatele unei femei. În multe cazuri, corsetul poate rula doar două seturi de 4 piercing-uri, dar uneori acestea vor alerga de-a lungul întregului spate.

Multe femei fac piercing înainte de o petrecere sau o ieșire specială și elimină bijuteriile, în acest caz CBR-uri, înainte de a avea șansa de a lăsa cicatrici vizibile..

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2007 Whitney

Comentarii

Jen pe 22 aprilie 2018:

Bună, am un piercing de suprafață sub buric acum 2 săptămâni lucrez ca pui la checkout (mă mișc mereu) și sper cu adevărat că corpul meu nu respinge acest piercing ce fac????

Ann pe 24 aprilie 2017:

Mi-am străpuns șoldurile cu bare de suprafață acum câteva luni, dar partea stângă a respins, așa că le-am scos, străpungerea mea a spus că poate't repierce cu barbells atunci când acestea'm-am vindecat pentru că ei'e chiar mai probabil să respingi, este doar alegerea ei sau este cazul nepermis? Mi-au plăcut foarte mult piercingurile de șold și m-a întristat cam să le scot 🙁 Eu'Aș ucide pentru a le avea înapoi, poate cineva să ajute?

Suzie pe 03 aprilie 2017:

Am primit un piercing la suprafața degetelor acum 2 zile, îl curățam și totul nu este'nu este cald la atingere't tgrobbing nu'Nu l-am rănit'E doar un pic umflat și roșu, nimic altceva nu este în neregulă, dar este în regulă??

Anya pe 03 noiembrie 2016:

Tocmai am primit câteva piercinguri de suprafață pe coapsă ieri și cred că perforatorul a folosit bare de suprafață prea mici, deoarece zona arată și se simte cam ciupită și puțin mâncărime, dar cred că ar putea fi și procesul de vindecare. Eu nu'Nu vreau să le scot decât dacă trebuie, așa este sentimentul normal sau pot face ceva în acest sens?

Frankie pe 11 iulie 2012:

Salut. Eu'Sunt o fetiță de 13 ani și am o întâlnire să-mi iau microdermici în piept. Este o idee bună? Ce se întâmplă dacă mă îngraș sau slăbesc ?? Fratele meu mai mare a spus că mă îngraș, piercing-ul va fi aspirat. Dacă slăbesc, va fi împins afară. Eu nu'Nu știu ce să cred de la el, așa că am nevoie de ajutor!!

eu, pe 11 mai 2012:

De fapt, mi s-a străpuns șoldul cu peste un an în urmă, nu'Nu m-a durut, dar a trebuit să-l scot după trei luni, pentru că era foarte enervant să dorm când dorm pe burtă. Dar de curând am terminat-o ieri și în mod serios niciodată nu o străpung în același loc pentru că o să doară, dar în afară de acel uimitor piercing!

CiaraRosex pe 8 mai 2012:

Mi s-au străpuns șoldurile acum 3 luni și au fost bine până astăzi și am observat că una dintre bile are un inel albastru / negru în jurul său și sângerează .. aș fi putut-o irata în timpul nopții pentru că dorm pe stomacul meu, dar asta înseamnă respingerea acestuia? Sau este doar motivul pentru care este iritat? te rog ajuta, chiar nu'nu vreau să-l scot 🙁

dannie_rockd pe 8 aprilie 2012:

Piercingul șoldului este menit să doară atunci când mă flexez la început sau sunt menit să doară. La toate și pentru cât timp xx

rachelcross27 pe 31 martie 2012:

Am 16 piercing-uri, dintre care 4 sunt dermice în stomacul meu inferior, sub burtica mea, și le-am avut de un an în urmă cu 5 luni. Am cumpărat cremă de cicatrici costisitoare pentru a diminua cicatricea, sper să o înțepenesc după ce se aplatizează. Am transpirat neglijent în curtea de bak, frunze de rakin și mi-am frecat altele pe pantaloni scurți de câteva zile, am lucrat în curte. Nu am murdărie, nu am avut niciodată probe cu celălalt, dar acum unul este roșu și umflat, știu sare de mare fierbinte se înmoaie de 3 ori pe zi, ar trebui să o vindece, dar îmi plac pielea !!! Cu toate acestea, vă recomand să le îndepărtați de către profesioniștii din domeniul sănătății. Noroc

cenușă pe 17 martie 2012:

Așadar, piercing-ul meu la suprafața sturnului a fost respins acum aproximativ 2 săptămâni și mă întrebam dacă aș putea să-l refac, dar cu microdermici? Ar fi asta o problemă?

Jackiee pe 05 martie 2012:

Mi-am făcut buricul peircing sâmbătă roșu! și doare! întregul nu este mare, deși este mic, ar trebui să-l scot? deci nu voi avea cicatrice ! ?

Ashflash pe 02 martie 2012:

Mi s-a străpuns sternul săptămâna trecută, iar acum există o culoare maronie / roșiatică în jurul fiecărei bile. Este acesta un semn precoce de respingere sau este o infecție? Te rog ajuta-ma!

Patricia pe 15 februarie 2012:

Vreau să-mi străpung încheieturile, dar soțul meu mi-a luat un ceas fosil cu adevărat scump, s-ar prinde pe ceas? Sau există o modalitate de a evita atingerea piercingului?

jessica0234 pe 12 februarie 2012:

Vreau ca șoldurile să fie străpunse atât de rău, dar sunt o persoană activă și nu'Nu știu dacă ar trebui pentru că nu'Nu vreau să înceapă să mă respingă 🙁 și cea mai mare întrebare a mea este totuși dacă te doare să faci și piercing-ul are după durere ?

Richard Baldwin pe 20 ianuarie 2012:

Am în jur de 10 piercinguri, toate făcute cel puțin de două ori mai mult decât cele scoase și refăcute după câțiva ani. Ceafa mea a fost făcută de 3 ori nu din cauza respingerii, ci din cauza muncii și a trebuit să o îndepărtez. A treia oară când a fost făcută a fost dură, ca și prin țesut cicatricial și a durat trei ani. Apoi, chiar în această săptămână din senin a început să respingă. Prin urmare, am scos-o pentru a evita o cicatrice urâtă și o voi face din nou în câteva luni când va fi complet vindecată

Erica pe 20 ianuarie 2012:

Cât de mult ne este de obicei să i se îndepărteze un dermic la un magazin? Am unul sub ochi și eu'Sunt aproape pozitiv, respinge

fr pe 19 ianuarie 2012:

Eu'm 15 și vreau să fac o perforare de suprafață sub claviculă, dar eu'Sunt o majoretă. : / așa că eu'Nu sunt sigur. Dacă nu … Are cineva vreo sugestie cu privire la alte piercing-uri pe care aș putea să le câștig'nu vă lăsați afectat de aceasta

bsherrod05 pe 17 ianuarie 2012:

Cum fac ca țesutul cicatricial din jurul pielii mele să scadă?

Mi s-a străpuns șoldul acum vreo 9 luni. Încercat și respins, încercând să resping, dar prin o anumită ingeniozitate la domiciliu, eu'Am reușit să opresc respingerea. În ultima perioadă de respingere, pielea a început să se ridice pe o parte, lăsând o cicatrice care este cam pufoasă, dar clar vizibilă. Nu este inflamat sau dureros sau altceva. Am pus unt de cacao în jurul zonei întunecate pentru a încerca să ușurez ușoara decolorare, dar există vreo modalitate prin care pot obține țesutul cicatricial pufos să coboare?

Britt1987 pe 16 ianuarie 2012:

Mi s-a străpuns șoldul acum vreo 9 luni. Încercat și respins, încercând să resping, dar prin o anumită ingeniozitate la domiciliu, eu'Am reușit să opresc respingerea. În ultima perioadă de respingere, pielea a început să se ridice pe o parte, lăsând o cicatrice care este cam pufoasă, dar clar vizibilă. Am pus unt de cacao în jurul zonei întunecate pentru a încerca să ușurez ușoara decolorare, dar există vreo modalitate prin care pot obține țesutul cicatricial pufos să coboare?

Shahla pe 16 ianuarie 2012:

Tocmai mi-am străpuns șoldul ieri și nu aveam idee că au respins atât de mult, acum sunt speriată pentru că mama mea a plătit 110 pentru ambele părți și voi fi foarte supărată dacă ies, dar sper să rămână pentru că nu sunt predispus la infecție și corpul meu tinde să meargă cu fluxul meu, cred că ar trebui să mă uit mai mult la ea, dar sper că nu'Nu ies pentru că a durut foarte rău și toată durerea aia degeaba

Jess pe 8 decembrie 2011:

Bine, am avut piercing-ul de suprafață de aproximativ o lună acum și nu respinge. Găurile merg bine și chiar m-am întors la piercer și mi-a spus că arată așa'Se vindecă bine pentru că este doar o lună. Dar roșeața piercing-urilor mele nu'Se pare că coboară. Și când spun roșeață, vreau să spun că este roșu DOAR deasupra locului unde este bara sub piele. Și a fost așa și nu'Se pare că coboară. Orice sfat sau cunoștință despre ce este acesta?

"Doar Passin Thru" Piercing de corp pe 5 decembrie 2011:

Nu am'Am fost aici de mult timp. Scuze ….. În ceea ce privește piercing-urile "căzând afară", Presupun că vrei să spui dermici. Au nevoie de timp pentru a se vindeca. Există o deschidere în care se strecoară ancora, iar orice tragere de ea o va îndepărta. A pune o cămașă este un lucru atât de normal, nu's FOARTE UȘOR DE UITAT de noul tău piercing. Trebuie să spun că pielea și piercing-urile de suprafață ar trebui luate în considerare "temporar". În cele din urmă vor dori să iasă. Încerc să îndepărtez clienții de la ei, cu excepția cazului în care sunt conștienți, și nu'Nu îmi pasă cât sunt.

Jacinda pe 28 noiembrie 2011:

Tatăl meu mi-a spus că îmi pot face soldurile, ceea ce eu'Sunt încântat de, dar eu'Sunt un jucător de volei (pe care trebuie să-l aplec și să scufund mult) și eu'Sunt, de asemenea, o parte a acestui lucru preșcolar la școala mea, unde mă ocup de copiii de 2-5 ani. Simt că mi-ar fi rănit piercingul din cauza voleiului și a preșcolarului, dar cred că îl pot face. Cred că există modalități de a evita șoldul meu de a fi lovit și de a lucra șold, dar cu copiii mici … da, bine. Oh, bine..Încă o vreau.

ohsaygee pe 07 octombrie 2011:

briana009 i'Sunt o majoretă și am șoldul pierdut, dar asta's-l ancorează dermic'Sincer, nu la fel de dureros pe cât pare! eu'Nu am avut nicio problemă, dar eu'M ajung la a 9-a lună și ea'Încep să resping, sincer nu'Nu cred asta'Acum este dureros'Arată doar urât. Indiferent de ce, deși tu'îți miști mereu șoldurile, așa că'Este aproape obligat să respingă, dar corpul tuturor funcționează diferit. plus dacă tu'Reîngrășarea sau slăbirea nu va ajuta. dacă chiar vrei să o faci, mergi după asta! eu'Cu toate acestea, mă uit la dermale'Vă avertizez dacă începe să iasă, va lăsa o cicatrice și uneori trebuie să obțină "îndepărtat chirurgical." chiar dacă minele încep să respingă i'Doar o las. înainte de a termina, du-te la un magazin de tatuaje și vorbește cu ei despre asta, ei'Voi fi prietenos!

briana009 pe 03 octombrie 2011:

eu'Îmi place să-mi străpung șoldurile, dar sunt o majoretă și sunt foarte activă, deci care ar fi bijuteriile recomandate pentru cea mai mică șansă posibilă de respingere?

Zara-Leigh pe 14 septembrie 2011:

În prezent am 25 de piercinguri. care includ 2 piercinguri de suprafață și un scufundător de piele, care este o versiune mai mică a unei ancore dermice. eu'Nu am avut niciodată probleme cu niciunul dintre piercing-urile mele. piercing-ul încheieturii mele este cel mai nou și îmi place! eu'L-am avut de aproximativ 6 luni acum și piercing-ul la ceafă are aproape 2 ani și este încă perfect. este doar pentru a arăta că, dacă ai grijă în mod corespunzător de piercing-uri și don'Nu te juca cu ei în timp ce se vindecă, desigur, iau întotdeauna foarte în serios timpurile de vindecare pentru diferite piercinguri. De asemenea, mă bucur să spun că'Niciodată nu am avut o infecție, infecția depinde de tipul de mediu pe care îl aveți'ești mereu în corpul tău'Și apărarea naturală împotriva infecției, desigur, este importantă și procedurile de curățare și atenția la piercing-uri noi. Până când am toate piercingurile pe care le vreau i'Voi avea 80-100 de piercinguri pe mine. inclusiv piercing-uri cu corset de implant dermic pe ambele părți ale mele două rânduri de 8 de ambele părți cu atașamente dermice cu cerc și multe alte piercing-uri de suprafață, inclusiv podul meu. Sincer sunt dependent de piercing-uri și pot'Nu mă ajut'Au trecut vreo 6 luni de când am primit un piercing și sunt absolut mâncărime pentru mai mult!!

Jess. pe 26 august 2011:

Am un piercing de pod. Am făcut-o eu însumi, ceea ce fac majoritatea propriilor piercinguri. Oricum, am făcut-o acum aproximativ o lună. A mers perfect până acum. Este cu adevărat roșu și sângerează când mă încurc cu el. De asemenea, are bumbiți la capăt plini cu vărsat? Mă doare să. Respinge? Chiar nu'Nu vreau să o scot, să am o cicatrice cu adevărat urâtă într-un ritm foarte evident. ): AJUTOR?

ridică pe 25 august 2011:

Mi-am străpuns calea mâine acum două săptămâni. Nu'Nu m-a durut atât de mult cât am crezut, nu'Chiar sângerarea care m-a șocat. Eu'L-am îmbibat de două ori pe zi. Totuși, am cercuri roșii în jurul piercingului. Eu'Sper că nu sunt'semne de respingere. Eu'Abia am început să primesc semne de crustă. Deci eu'Sper că este bine. Doresc doar să nu fie'Mâncă atât de mult XD

Hailey pe 21 august 2011:

Eu'Mă gândesc să-mi străpung soldurile de ambele părți. Singura problemă este că eu'Nu sunt sigur cum le scoți. Poți scoate aceste piercing-uri ori de câte ori simți nevoia? Îi poți scoate singuri la fel ca un piercing în buric sau un piercing în ureche?

summerbloom12 pe 19 august 2011:

Tocmai mi s-a străpuns nasul acum vreo două luni și înotam în clor, ceea ce nu eram'Ar trebui să o fac o vreme și a căzut de câteva ori și a trebuit să o pun înapoi, ceea ce presupun că nu este bun pentru ea. Acum există această creștere a pielii care împinge practic piercingul în sus. este o minge de piele ușor sub piercing-ul meu și care iese din jumătatea inferioară. Îl curăț de 3 ori pe zi și încă nu are'Nu am plecat. Am un prieten care a spus că i s-a întâmplat același lucru. dar crezi că este infectat și ar trebui să-l scot?

summerbloom12 pe 19 august 2011:

De curând mi s-a străpuns nasul, probabil acum vreo 2 luni. Și a căzut de câteva ori și a trebuit să-l pun din nou singur, ceea ce probabil nu era'Este bun pentru el și acum există o creștere a pielii chiar sub piercing. este ca o minge de piele care este cam sub piercing-ul meu și care iese din partea de jos a acestuia. este rău? ar trebui să-l scot??

samantha pe 8 august 2011:

Am două piercing-uri dermice sub guler, luna a 7-a le-a avut și ele're perfect 🙂 la început unul nu era't adânc ca celălalt, dar tu'Ar trebui să-i împingă în timp ce ei se vindecă și nu au nicio problemă cu ei. ei nu'Toți respingeți, depinde de ce fel de piele aveți și de cât de mult se încurcă. Cred că urmează să mă întorc în continuare cu dermele de gropițe

piercer101 pe 8 august 2011:

după ce ați citit o mulțime de comentarii despre bijuteriile care cad … Cu fiecare piercing, ar trebui să strângeți bilele în fiecare dimineață / după-amiază / înainte de culcare pentru a vă asigura că stați. Dacă totuși cad, scoateți imediat ceva în gaură, deoarece mă pot închide în câteva secunde!!

buzzieee pe 04 august 2011:

salut, tocmai mi s-a străpuns gâtul acum 4 zile și se pare că se vindecă, dar simt că bara se mișcă puțin sub piele când îmi mișc gâtul. nu există încă roșeață sau orice altceva nu a făcut-o'nu mă doare când sunt străpuns, îl curăț de 3 ori pe zi și se pare că merge bine :)) Îmi place oricine are de gând să-l ia doar pentru a-l curăța cel puțin de două ori pe zi sau vei avea un risc mai mare ca acesta să respingă…

Tiffany pe 02 august 2011:

@tatoots

Trebuie să crești conștientizarea în jurul tău și să răspândești. Ar trebui să cercetați efectele refolosirii acelor și beneficiile utilizării acelor noi și sterile. De asemenea, ar trebui să căutați toate posibilitățile bolilor și infecțiilor pentru utilizarea acelor nesterile. Exprimați cum pune oamenii în pericol și răspândiți vestea. Fă-o mare lucru.

Jackie pe 31 iulie 2011:

Toți cei care aveți probleme cu piercing-urile existente și nu sunteți sigur dacă este infectat sau respins sau oricare ar fi cazul, mergeți să întrebați piercerul dvs. !! Le-ați plătit pentru a oferi un serviciu și o parte din asta vă răspunde la întrebări în timpul procesului de vindecare! Ei vă spun să reveniți dacă aveți întrebări, sunt profesioniști și dacă ceva nu este în regulă, vă pot ajuta să încercați să o remediați înainte de a pierde piercing-ul.

kelpar pe 17 iulie 2011:

Am 2 microdermali pe șold acum o săptămână. Nu le făceam'Nu a fost nedureros, dar cu siguranță nu a fost'Nu aveți de ce să vă faceți griji. După aceea wasn'nu este deloc dureros. Singurul lucru care te doare este dacă le prinzi sau le dai în primele două zile. Asigurați-vă că perforatorul dvs. le plasează într-un loc bun. Alegeți un loc care se află deasupra liniei de pantaloni și nu într-un loc care se mișcă mult atunci când mergeți.

Beth Dixon pe 13 aprilie 2011:

Ieri mi-am făcut ceafa, iar bara este prea mare. aceasta'Sunt flexibil și mi s-a spus în două săptămâni că îl pot tăia. totuși, bara alunecă dacă mișc capul. Aceasta's cel mai puțin dureros piercing I'L-am avut și îmi place, l-am îngrozit'voi respinge (deși am alte piercinguri)

JustPassinThru din Woodland Hills, California pe 06 aprilie 2011:

Pentru a reduce șansele de migrare sau respingere, asigurați-vă că bijuteriile adecvate sunt folosite pentru piercing-uri de suprafață. Folosesc o bara de suprafață îndoită. Acest lucru împiedică bijuteria să apese pe piele și lasă mai mult spațiu pentru ca țesutul să se vindece. Curățați de 2 ori pe zi cu săpun antibacterian și înmuiați cu sare de mare. Don'Nu mutați bijuteriile și nu uitați că mai puțin este mai mult. Curat! Uscați cu un țesut, deoarece prosoapele adăpostesc bacterii. De asemenea, asigurați-vă că faceți unul dintre momentele de curățare chiar DUPĂ duș sau baie, pentru a îndepărta orice săpun sau reziduuri de balsam. Acea'e! Ai un Piercing Fericit! xo Barbi

Trish pe 30 martie 2011:

Tocmai am două piercing-uri sub osul gulerului. Și îmi puneam cămașa și una tocmai a căzut, nu'nu te doare! Dar ce înseamnă asta? Piercing-ul nu s-a făcut corect? Nu am'Nu cred că ar putea ieși atât de ușor

lyndsie pe 25 martie 2011:

Așa că am o piele la încheietura mâinii și am observat că vârful a dispărut! Va fi OK până mâine! Știu eu!

KS pe 23 martie 2011:

Tocmai mi-a străpuns suprafața ancorei pe piept acum trei zile și părea să se vindece corect. În această dimineață, după ce l-am curățat, stau în bucătăria mea și tocmai cade! ancoră și tot! Fără traume, fără durere. Respingere?

Shayne pe 21 martie 2011:

Tocmai mi s-au străpuns șoldurile acum vreo 2 zile. Citind acest lucru, sunt foarte deprimat că este atât de rar pentru ei să dureze mai mult de un an sau doi. Sunt piercing-uri uimitoare și le vreau pentru WAY mai mult de atât! 🙁

Louise pe 21 martie 2011:

Oricine are un piercing pentru ceafă sau care dorește unul, mergi pentru el, îl iubesc pe al meu, dacă l-ar fi făcut cu puțin mai puțin de o lună în urmă, mă durea mai puțin decât pe burta mea și îl iubesc pe bucăți, oh, am 8 piercinguri în prezent și voi avea 3 minereuri făcute în curând, soldurile sunt unul dintre ele, pentru a le obține x

…. pe 21 martie 2011:

Mi-am străpuns amândouă șoldurile acum 3 săptămâni – mă simt ca să cobor și să mă închid spre stomac, abia pot purta chiar și blugi; nu are altcineva această problemă??

Chrissy pe 19 martie 2011:

Wut exact este respingere și wut do wen peircings încep să respingă ?? Vreau cu adevărat să-mi scot șoldurile și buricul, resping buricele? Im 15 btdubss

LJ pe 15 martie 2011:

Am o ancoră dermică pe piept, am fost acolo de aproximativ 2 ani

destul de mult a fost respins de când l-am făcut

arată cam ca imaginea de aici, deși a mea este întotdeauna curată…

Vreau să fie eliminat, dar nu sunt joc, așa cum i-am spus că doare real

și nimeni în care locuiesc nu are experiență în eliminarea lor

Am vorbit cu numeroși medici și toți recomandă tăierea și cusătura!

care știu că este cel mai greu mod de a face acest lucru

ce pot face: S

ajunge la punctul în care vreau să-l smulg eu însumi .. dar apoi voi rămâne cu o cicatrice chiar mare

ahhh cea mai proastă idee vreodată

don't oricine everrrrrrr obține un dermic, cale de mult hassle!!!!

julia pe 13 martie 2011:

Mi-am făcut șoldurile ca acum 3 zile, piercing-ul în sine nu'nu te doare, dar, după durere. era greu să meargă pentru restul nopții. dar aș spune că, dacă le-ați făcut, pare rău! planificați doar analgezicele și culcați-vă după ce ați terminat. iar aceste lucruri de vindecare sunt foarte utile!

hippy pe 8 martie 2011:

hei, mă întrebam dacă cineva de aici are șoldul perversat? dacă da, doare și se prinde de îmbrăcăminte?

eu'Mă gândesc să o fac pe a mea de ziua mea, dar nu sunt sigur,

Mulțumiri.

tatuaje pe 8 martie 2011:

eu'Sunt un piercer de corp din Irlanda și încă nu avem legi referitoare la tatuaje sau piercing, ceea ce înseamnă că ace pot fi refolosite !!! Încerc în permanență oameni care au fost stoopizi și au primit un piercing de la un piercer neinstruit, acest lucru mă enervează întrucât mă străduiesc din greu să-mi păstrez un nume bun și apoi niște tufi care cred că știu ce au'A face din nou vine și distruge oamenii și i'Am rămas pentru a-și rezolva treaba proastă. Orice informație despre cum aș putea face presiuni pentru ca aceste legi sterile să fie introduse?

Natalie pe 03 martie 2011:

Am 14 ani & Tocmai mi-am terminat încheietura mâinii pe data de 2 & Imi place. Știu că oamenii spun că nu ar trebui'Nu folosesc clopote curbate, dar eu'Am găsit încă o problemă cu a mea. Găurile perforante se vindecă deja. (Pot muta mreana fără să sângereze) &Mă asigur că dezinfectez în jurul găurii & curăță tot sângele uscat. Aceasta'Încă doare, dar nu mai mult decât o vânătaie, dar ea'Merită. 🙂

Sabrina pe 02 martie 2011:

Mi s-a străpuns încheietura mâinii acum 6 luni și s-a vindecat perfect, recent mi s-a străpuns degetul mijlociu și nu a trecut'Nu m-am vindecat încă și îl prind de toate. Recomand să nu faceți degetele cu dermice, deoarece este'Nu este cel mai ușor loc. Ar trebui să-mi fie găurite gropile de bak? Eu'm dezbat

Nicole pe 10 februarie 2011:

Tocmai recentley mi-a făcut spatele inferior pentru ziua mea și îmi place foarte mult. arată minunat, dar procesul de vindecare ar putea dura ceva timp. Sper doar că totul va ieși bine. Folosesc h20cean și săpun cu cadran antibacterian, dar mă lipesc de h2ocean pentru că am auzit uimitor!!!!

Trini pe 21 ianuarie 2011:

Am o parte mică a spatelui meu străpunsă, de fiecare parte, de gropița de deasupra fundului tău, de acum puțin peste un an. A început să respingă, cred că din cauza presiunii aplicate de la o saltea nouă pe care am cumpărat-o recent (it'e mult mai greu decât cel pe care l-am avut înainte). Eu'Sper că am câștigat'Nu trebuie să-l scot, pentru că îmi place cum arată, dar eu'Mă tem că ar trebui să 🙁

Mica domnisoara pe 21 ianuarie 2011:

Eu'În sfârșit de săptămână îmi pun un piercing pe suprafață – nu, nu chingi, nu'sunt de fapt degetul mare – și știu că rata de migrare și respingere va fi atât de mare din cauza cantității de utilizare, dar dacă aș pune un bandaj înfășurat pe deasupra când dorm, va limita cantitatea de agitație ar putea fi supus?

Sau este cel mai bine doar să-l lași?

Mulțumiri.

Whitney (autor) din Georgia pe 20 ianuarie 2011:

Fiind că tocmai ați obținut-o, mă îndoiesc că veți vedea migrația atât de devreme. Va veni

Laura pe 19 ianuarie 2011:

Ieri mi s-a străpuns încheietura mâinii, fără probleme până acum, nici măcar roșeață. Țin buricul meu de două ori, sus și jos pe care le-am făcut în urmă cu 10 ani, nu au migrat arată ca și cum le-am făcut ieri, așa că, sperăm, corpul meu, cu excepția noilor mele degete pătrunzătoare, încrucișate x

bekka pe 12 ianuarie 2011:

Am avut un piercing la suprafață: un anti-sprânceană pe față. mi-a plăcut absolut piercing-ul, dar când m-am mutat din căminul colegiului și în logodnicul meu'Casa de vară am început să dorm pe partea feței pe care avea piercing-ul (am dormit de cealaltă parte în căminul meu), iar presiunea de a dormi pe piercing a făcut-o să respingă și a trebuit să o îndepărtez.

dacă aveți un piercing la suprafață, trebuie să vă asigurați că există o frecare mică peste acea zonă, așa că sub haine este o idee proastă sau dacă dormiți așezat pe acea parte a corpului,'e o idee proastă.

piercing-urile micro-dermice ar putea fi un pariu mai bun

Megan pe 12 ianuarie 2011:

Pentru oricine are piercing-uri de șold în acest paradis'Nu ai respins, de unde ai făcut-o pe a ta? Tipul care face piercing-urile de aici a câștigat'Nu o fac pe a mea pentru că a spus că nu'Nu am destule țesuturi 🙁 dar când mă uit online există o mulțime de oameni care îi fac mult mai slabi decât mine. Locuiesc în Hawaii, deci dacă tu'sunt pe coasta de est sau undeva departe, nu'Nu cred că eu'Sunt dispus să călătoresc atât de departe….

Whitney (autor) din Georgia pe 11 ianuarie 2011:

Riscurile Kristen includ infecția, iritarea, respingerea și migrarea. Având în vedere vârsta și locația dvs. potențială, mă îndoiesc că piercingurile se vor vindeca cu succes.

Kirsten pe 10 ianuarie 2011:

Eu'Vom împlini 15 ani în câteva zile, 19 ianuarie, și eu'M-am gândit să primesc piercing-uri de șold, pentru cadoul meu de la părinții mei. Eu'Am încercat să-l caut, dar nu este același lucru cu a întreba pe cineva care'S-a făcut. Eu'doresc să știu care sunt riscurile, bijuteriile recomandate, care sunt semnele sau respingerea și dacă are cicatrici sau nu dacă este respins.

DonnaRashelle pe 10 ianuarie 2011:

Am o bara curbata si personal nu am refugiu'Nu am avut probleme. Eu'L-am avut de câteva luni. Eu'Nu recomand să folosiți unul, dar presupun că este posibil să aveți unul eh?

laney pe 09 ianuarie 2011:

Clopotele de bar nu sunt calea de urmat. Este cel mai probabil să respingă și să se infecteze, deoarece acoperă o suprafață mare.

Prețioasa Y. pe 09 ianuarie 2011:

Mi-am străpuns tragusul vertical acum o săptămână, iar străpungătorul meu a folosit o bară curbată. Dar am cercetat-o'Este rău să ai o bară curbată pentru piercing-ul suprafeței. Ce ar trebuii să fac ? Ar trebui să mă întorc la piercer și să-mi schimb bara cu o bară de suprafață ?

Whitney (autor) din Georgia pe 8 ianuarie 2011:

Foarte rar

Stuart pe 06 ianuarie 2011:

Eu'Am avut 4 piercinguri de suprafață, 3 pe abdomen și 1 pe ceafă. Ceapa a durat 2 ani, 2 ab au durat aproximativ un an, dar primul piercing pe care l-am primit, piercing-ul meu inferior pe suprafața ab este încă acolo după 7 ani. Eu'Am spus multor specialiști în moduri corporale despre acest lucru și nu mă cred niciodată. Aceasta'e posibil!

hanna pe 5 ianuarie 2011:

În prezent, fac o școală de ucenicie, iar cercurile de suprafață se pot vindeca. depinde de corpul lor, de câte piercinguri poartă (corpul va fi obișnuit cu obiectul străin și mai puțin probabil să respingă) dacă urmează instrucțiunile simple de curățare și vindecare. eu'Am ombilicul și buricul invers de peste trei ani, iar acestea sunt considerate piercinguri de suprafață și încă nu au crescut. Am, de asemenea, o încheietură cu un microdermic și una cu o bară de suprafață care a vindecat minunat, ceafa și tragusul de suprafață. singura suprafață care trebuia să crească era un madison. toate acestea s-au curățat de două ori pe zi și nu s-au atins și s-au înmuiat în crustă la curățare. cel mai bun mod de a afla dacă piercing-ul tău a fost respins este atunci când bara utilizată începe să arate mai mult. iar pentru piercing-urile de pe suprafața feței, cea mai bună bijuterie utilizată este o bară curbată; nu este la fel de grea ca o bară de bază și nu există prea multă carne pe față.

Decan pe 04 ianuarie 2011:

Mi-am încheiat încheietura mâinii acum 2 luni și îmi place, dar pe o parte a capsei a devenit roșu și crust = = ce ar trebui să fac? Mulțumiri

Andrea pe 03 ianuarie 2011:

Astăzi mi-am străpuns șoldul, nu-i așa?'Te doare pe pic și pare nebun ca!

Sam pe 28 decembrie 2010:

Am 14 ani și chiar vreau să-mi străpung oasele șoldului, dar eu'Mă cam speriat de cât de mult va răni și dacă va arăta rău pentru cineva de vârsta mea să facă asta 🙁

Indigo Jones pe 27 decembrie 2010:

Mă gândeam să-mi străpung oasele șoldului, dar mă întrebam doar dacă'Este ok pentru un tânăr de 14 ani să obțină un acord cu părinții?

sara pe 17 decembrie 2010:

mi-am făcut piercing-ul pe suprafața tragusului vertical cu mai puțin de o lună în urmă, piercerul mi-a spus că o bara curbată este mai bine pentru că este așezată într-o zonă atât de mică și nu va fi grea pe față

Sophie pe 13 decembrie 2010:

Hei, tocmai mi-am făcut nasul astăzi, dar e greu. Este natural sau este infectat?

Mulțumiri

ba nu. pe 12 decembrie 2010:

Mi s-a străpuns gâtul în urmă cu o săptămână, iar roșu și a avut un pic de crustă, iar una dintre bile a întins gaura. Ce ar trebuii să fac? Chiar nu'Nu vreau să o scot!

penny pe 10 decembrie 2010:

Mi-am străpuns clavicul în septembrie anul acesta și eu'Mă îngrijorează foarte mult'În sfârșit regrete. : /

Am un clopot de bar în el 'de bază' una, cu lucrurile plate pe ele. Aceasta'Este ocazional roșu, dar asta nu'Nu mă mai îngrijora mult. Se pare că pielea dintre capete se subțiază, se simte mai subțire și eu'Sunt îngrijorat că pot vedea de fapt bara de dedesubt. Pare alb de-a lungul barei de sub pielea mea, deci poate asta'De ce cred că o pot vedea?

Am de gând să intru mai devreme decât mai târziu pentru a primi un alt piercing de la acest tip, așa că ar trebui să-mi poată spune. Am crezut că am'Sperăm să primesc și câteva sfaturi aici. : p

Emily pe 10 decembrie 2010:

Eu'Mi s-a străpuns gâtul de un an acum și a respins primele 4 luni, dar cu o curățare adecvată s-a vindecat foarte frumos și se pare că va rezista mult timp.

Mandy pe 8 decembrie 2010:

Heath: ai putea fi alergic la metalul din ureche … încearcă diferite metale precum aurul și altele și vezi dacă se îmbunătățește … Trebuie să am doar aur în urechi sau se vor infecta cu adevărat și nu se vor obține mai bine dacă nu folosesc aur.

Whitney (autor) din Georgia pe 06 decembrie 2010:

Acolo'Nu puteți face nimic 100% pentru a preveni respingerea, în afară de curățarea corectă, dar chiar și atunci'Probabil voi suferi respingere.

sabrina pe 5 decembrie 2010:

Tocmai mi-am străpuns șoldurile ieri & după ce am citit toate aceste im imi este frică acum …. ce anume ar trebui să fac pentru a preveni respingerea …. există bile flexibile în interiorul lor chiar acum dacă le voi schimba în bile de suprafață?!

mackenzie pe 14 noiembrie 2010:

hei, așa că am șoldul inferior picered acum 3 zile și există mici cruste galbene în jurul primei găuri și un mic lucru negru în a 2-a, nu doare și se simte bine, dar nu știu dacă este infectat? un alt citit crustele galbene sunt bune pentru că este doar un lucru vindecător, dar alții au spus diferite, așa că vreau să știu care este părerea ta, este infectată sau nu ??

KeeKee pe 13 noiembrie 2010:

Am făcut ambele șolduri în urmă cu aproximativ 5 luni și s-au vindecat perfect în aproximativ 2 săptămâni! bara pe care o am arata ca o capsa deschisa – piercerul meu mi-a spus ca nu va creste din cauza barei folosite – ceea ce m-a facut atat de sangeros fericit ca as uraste sa fiu fara ele acum le iubesc

Amy pe 30 octombrie 2010:

Mi-am străpuns încheietura cu o bară de plastic acum o săptămână și este încă destul de roșie în jurul găurilor, iar crustele par cam galbene, nu'Nu te doare deloc când faci presiune sau mai mult, dar este infectat? Eu'Am făcut o soluție salină o dată în fiecare zi și între timp l-am pulverizat cu spray antibacterian. X

Dee pe 29 octombrie 2010:

Îmi doresc cu adevărat să îmi pun un piercing la suprafață pe gât, dar acum am două gânduri că mi s-a spus că nu este o idee bună și poate respinge și eu. Dar i s-a mai spus că depinde de modul în care îți pasă și de grija ta. Sunt confuz dacă îl obțin sau nu…

Mo pe 21 octombrie 2010:

Am 8 dermale și un corset cu 12 puncte, cu bare de suprafață pe spate. Atâta timp cât aveți un piercier grozav și urmați un program de curățare, totul ar trebui să fie bine. Am observat cu câteva dintre pielile mele dacă nu'Curățați-le cel puțin o dată pe săptămână, apoi devin puțin roșii și umflate pentru câteva zile. (Am avut pielea mea de peste un an și sunt complet vindecați) În afară de reacțiile normale, piercing-urile dvs. nu ar trebui'Nu respingeți dacă acestea sunt efectuate corect și le întrețineți corect.

m pe 16 octombrie 2010:

îmi plac peircings de suprafață!!!

Whitney (autor) din Georgia pe 13 octombrie 2010:

Respingerea este probabil să se întâmple. Probabilitatea ca ei să se vindece până la capăt este slabă.

tammy pe 13 octombrie 2010:

Am de gând să-mi iau șoldurile mâine, nu sunt sigur dacă ar trebui să merg cu ea, două femei care lucrează ca peircers în magazin păreau să mă oprească, cu respingere, sperietoare, durere, etc. respingere .. dacă se vindecă vor rămâne definitiv dacă nu sunt înlăturați. și ce bar ar trebui să cer ?

lizbet pe 11 octombrie 2010:

Mi s-a străpuns spatele, am decis să pun bactină și a început să sângereze din ambele părți, nimeni nu oprește ce fac !?!

margaretă pe 04 octombrie 2010:

am dermice pe șolduri acum aproximativ 5 luni și erau perfecte tot timpul, și niciunul dintre ele nu se umflă și cred că se infectează!

orice sugestii?

caish pe 03 octombrie 2010:

hei mi-am străpuns șoldul acum 5 zile și-i roșu în jurul găurilor, dar altfel e bine. Am o bară de plastic pe care a vindecat-o? este probabil respingerea? Mulțumiri

becki-nicollee pe 01 octombrie 2010:

heyyaa, vreau șoldurile străpunse și am 14 ani, mi s-a spus că bara durează doar până la 3 luni când ai făcut-o? și știu că nu puteți scoate dermele, așa că vă rog să mă ajute cineva și să-mi spună dacă durează atât de mult și ce mi-ați recomanda ect ?? … mulțumesc 🙂 x

Liz pe 27 septembrie 2010:

Mi-am pierdut ceafa în urmă cu aproximativ cinci luni și, până de curând, a început să se umfle. Eu nu't

știți dacă este infectat sau dacă este'Se respinge.

Taylor pe 27 septembrie 2010:

Mi-am străpuns șoldurile și eu'Îmi este greu să spun dacă procesul de vindecare este normal sau dacă ei'resping re. Obiectivele piercing sunt puțin roșii și apoi pielea este crustă, dar nu există scurgeri de lichide. Aceasta'Este doar pielea care'e crustos în jurul găurii. Mâncă mult, dar nu'te doare mult. Ar trebui să-i las să se vindece mai mult? Sau ar trebui să le scot înainte să primesc urata cicatrice de respingere?

Ashley Lauren pe 27 septembrie 2010:

Am șoldul peirced de aproximativ 5 luni .. nu recomand dermale, am pus o barbel în el. e nedureros să fiu sincer și am plâns când mi-am făcut burta lol. mreana este cea mai rea parte și este doar o durere de 2 secunde

dar dacă cineva are o suprafață periculoasă, nu se va vindeca timp de aproximativ 4-5 luni, roșeață cel puțin .. atâta timp cât nu există durere, sânge, puss sau semne de infecție, roșeața este normală, așa că nu vă faceți griji.

în ceea ce privește curățenie, bază simplă și apă și săpun..nimic drastic. dacă corpul tău îl respinge, nu îți recomand să o faci din nou, poți crea cicatrici în zonă, ceea ce nu este niciodată bun pentru un alt om, infecția se poate agrava

și dacă aveți o suprafață de mână și nu doriți să vă îndepărtați mai mult, îndepărtați-o … corpul dvs. se va vindeca singur .. asta este doar dacă a trecut mai puțin de un an

kayla pe 22 septembrie 2010:

Dacă îți găurești gropile de spate, găsește micro-dermicele pe care le-am primit și nu am niciodată probleme decât dacă le-am lovit, doar că este iritat timp de câteva zile și revine la normal

păpușă Barbie pe 19 septembrie 2010:

corect, acum vreo 2 săptămâni acum mi s-a străpuns linia de pube pe verticală cu o bară de capse. dar acum bara a început să se scufunde în lateral, lăsând impresii pe partea dreaptă a piercing-ului. Am încercat să îl împing înapoi drept folosind tencuieli, dar nimic nu s-a schimbat. vreo idee?

Madhattie pe 17 septembrie 2010:

Acolo'Nu există nicio modalitate de a spune dacă piercing-ul / implantul dvs. va respinge sau va migra până când veți obține piercing-ul / implantul. Cel mai important, alegeți un piercer cu experiență și folosiți bunul simț. Magazinul ar trebui să fie curat !! Ca drs. birou curat! daca tu'În această privință, știți ce bijuterii ar trebui folosite. Don'Nu lăsa pe cineva să arunce ceea ce are. Dacă credeți că piercing-ul dvs. este infectat (umflături, roșeață, dureroase, strălucitoare), trebuie să încercați întotdeauna să vindecați infecția înainte de ao scoate. Scoaterea bijuteriilor va începe vindecarea din exterior și va prinde infecția în interior. Urmăriți întotdeauna chiar și piercingurile vechi. Dacă pielea de deasupra barei pare să se subțire, ar trebui să scoateți bijuteriile înainte de a le împinge până la capăt. Acoperirea unui piercing pentru perioade lungi de timp nu este bună! Niciunul nu l-ar slăbi cu unguent! Piercingurile trebuie să respire cu voce tare. Prinderea bacteriilor sub piele nu va ajuta, ci va împiedica procesul de vindecare. Doar nu'nu purtați îmbrăcăminte care va irita piercing-ul. Acoperirea ocazională pentru o perioadă scurtă de timp ar fi ok, dar doar pentru un timp scurt, și ar trebui să curățați și să lăsați să se usuce atunci când scoateți acoperirea. Don'Nu vă fie frică să vă întoarceți la magazin și să puneți întrebări! Dacă nu'Nu vă plac răspunsurile, ar trebui să consultați un medic.

Whitney (autor) din Georgia pe 10 septembrie 2010:

Puteți să faceți o fotografie, să o încărcați pe un site de găzduire web, cum ar fi imageshack sau photobucket, și să postați adresa URL aici?

Hannah pe 10 septembrie 2010:

Mi-am străpuns șoldurile cu micro-dermice în urmă cu aproximativ o lună. Primul piercing s-a vindecat bine, fără probleme. După aproximativ patru zile, cel de-al doilea piercing a început să alunece sub pielea care înconjoară piercing-ul, iar când încercam să-l scot, se scufunda înapoi după câteva minute. M-am întors la piercerul meu care a ajuns să scoată piercing-ul. După ce gaura s-a vindecat, m-am întors pentru ca el să împingă șoldul (asta a fost acum trei zile) și acum noul piercing face același lucru ca înainte. Șoldul meu respinge piercing-ul? Pentru că nu'Arăt ca respingerile pe care eu'Am văzut poze cu. Orice sfat ar ajuta. Mulțumiri 🙂

savană pe 07 septembrie 2010:

Mi-am străpuns ceafa nu cu mult timp în urmă și m-am săturat de asta. care este cel mai bun mod de a-l elimina?