Metode, tipuri și istoria calibrării și întinderii

Interesele mele includ călătorii în lume, aventură, tatuaje și modificări ale corpului, gătit și romantism.

O femeie cu tuneluri de carne.

O femeie cu tuneluri de carne.

Modificări ale corpului au existat de-a lungul istoriei

Oamenii și-au modificat corpurile de-a lungul istoriei. Tatuajele, mărcile, piercing-urile, implanturile și chiar tunsorile sunt doar câteva dintre modurile corpului care există. Acestea fiind spuse, unele modificări ale corpului sunt mai permanente decât altele. Aici aș dori să strălucesc puțină lumină asupra formei de artă corporală a întinderii sau măsurării piercingurilor.

Ce se măsoară?

Te-ai plimbat vreodată în public și ai observat o persoană cu găuri neregulate de dimensiuni mari în lobii urechii, buzele, septul sau chiar limba și te-ai întrebat, "Ce naiba sunt acele nebunii?" Adesea decorate cu bijuterii mari, aceste piercing-uri mari, întinse sunt cunoscute sub numele de gabarite.

Cât de mari pot ajunge indicatoarele?

Dimensiunile găurilor sau piercing-urilor pot fi măsurate în dimensiuni de gabarit. Aceste măsurători variază de la un ecartament 20 (foarte mic) și numărătoarea inversă până la un ecartament 00 (mult mai mare). Limitele cât de mult își pot întinde piercingurile depind de individ și de zona care este întinsă. Unele piercing-uri ale lobului urechii și ale buzelor au fost măsurate până la câțiva centimetri.

Acesta este un lob al urechii gabarit care a fost întins cu un filet acrilic negru.

Acesta este un lob al urechii gabarit care a fost întins cu un filet acrilic negru.

Metode de măsurare

Dacă ați văzut, de fapt, pe cineva cu indicatoare, s-ar putea să vă fi întrebat cum au devenit atât de mari aceste găuri. Practica întinderii unui piercing este una care trebuie făcută cu atenție și treptat în timp, pentru a reduce cantitatea de durere provocată și pentru a minimiza cantitatea de țesut cicatricial până la zona piercingului. Există două metode principale care pot fi utilizate pentru a întinde în siguranță piercingurile corporale.

  • Efectul gravitațional: Această metodă de măsurare permite gravitației să facă toată munca și este mai puțin dureroasă decât alte metode. Acest lucru se realizează începând cu un mic piercing calibrat și permițând greutății piercingului să se întindă încet gaura în timp. După câteva luni, gravitația și-a luat efectul, iar un perforator de dimensiuni mai mari poate fi introdus în piercing. Acest proces poate fi făcut din nou și din nou până când individul atinge dimensiunea gabaritului dorită
  • Conic: Această metodă este mai rapidă, dar mai dureroasă și necesită ace conice speciale. Aceste ace sau dilatatoare sunt în formă de con și pornesc de la un ecartament foarte mic și se reduc treptat la un ecartament mai mare. Aceste tapere speciale pot fi introduse încet într-un piercing pentru a-l întinde treptat la o dimensiune mai mare. Trebuie permise câteva luni între perioadele de întindere pentru a evita orice rupere dureroasă a țesuturilor, infecții etc..

Acestea sunt calibre de tunel de carne cu o captivitate în formă de spirală care le străbate.

Acestea sunt calibre de tunel de carne cu o captivitate în formă de spirală care trece prin ele.

Tipuri de indicatoare

Indicatoarele pot fi decorate cu mai multe stiluri diferite de bijuterii pentru corp. Aceste stiluri diferite includ, dar nu se limitează la:

  • Tuneluri de carne: Tunelurile sau tunelurile de carne sunt un stil de gabarit golit care vă expune piercing-ul și vă permite să vedeți direct prin el. Unele tuneluri de carne se aprind pe capete; acest lucru îi împiedică să-ți cadă din ureche. Alte tuneluri pot utiliza inele O din cauciuc sau silicon sau dopuri filetate în același scop.
  • Mufe: Acestea sunt piese solide de bijuterii pentru corp care sunt folosite pentru a vă conecta piercing-ul și a-l împiedica să se micșoreze. La fel ca tunelurile pentru carne, dopurile sunt adesea ținute în loc de capete evazate, inele O sau alte forme de dopuri.
  • Captivi: Acest stil de bijuterii vine adesea într-o formă circulară sau în semilună. Captivii sunt ținuți pe loc de o minge sau două bile care sunt fie înfiletate, fie pur și simplu ținute captive de capetele bijuteriilor.
  • Taper: Chiar dacă dispozitivele de tuns sunt folosite pentru întinderea piercing-ului în sine, mulți oameni le poartă după ce întinderea s-a vindecat, deoarece le place stilul sau forma conicului.

Acestea sunt doar câteva dintre indicatoarele standard pe care le puteți întâlni. Cu un pic de creativitate, posibilitățile sunt nelimitate. Eu'Am văzut oameni făcând dopuri din capace de stilou, oase de pui și chiar filtre pentru țigări.

Salută-l pe Otzi.

Salută-l pe Otzi.

De unde naiba au venit aceste lucruri?

Otzi Omul de Gheață

Otzi este cea mai veche mumie primitivă înregistrată care a avut lobii urechii întinse. Se estimează că Otzi a fost în viață o vreme în jurul anului 3300 î.Hr.! Lobi urechii sale fuseseră întinse la aproximativ 11 mm.

Lobul urechii și plăcile buzelor.

Lobul urechii și plăcile buzelor.

Calibre în cultura africană

Multe triburi africane de-a lungul istoriei au practicat măsurarea în zonele buzelor și lobilor urechii. Femeile din tribul Mursi, de exemplu, au buzele tăiate la o vârstă fragedă. Odată tăiate, femeile încep procesul de întindere. Când găurile sunt întinse la o dimensiune adecvată, femeile introduc luturi de lut sau de lemn în găuri. Acesta este un simbol al puterii și frumuseții lor feminine ca individ în trib.

Găsirea urechilor a fost, de asemenea, o practică obișnuită în rândul triburilor africane. Atât bărbații, cât și femeile din tribul Masai din Kenya poartă bijuterii din fildeș, lemn și spini în lobii lor pentru a le descrie frumusețea, puterea și spiritualitatea..

Femeia din tribul Fulani poartă un tip de gabarit auriu foarte unic. Dimensiunea piercing-ului în sine este relativ mai mică decât cea a altor triburi. Dimensiunea și forma bijuteriilor pe care le poartă aceste femei este ceea ce le face unice. Acești cercei au un centru mare, asemănător pandantivului, care este conectat la ureche cu un cerc circular mare.

Dopuri pentru urechi din jad foarte asemănătoare cu ceea ce ar fi purtat mayașii.

Dopuri pentru urechi din jad foarte asemănătoare cu ceea ce ar fi purtat mayașii.

Întinderea urechii în America Centrală

Triburile din America Centrală, cum ar fi aztecii și mayașii din Mexic, purtau dopuri de urechi cu diametru mare sau tuneluri de carne ca semn al bogăției sau al statutului social. Mayașii foloseau în mod obișnuit jadul ca material pentru a-și modela bijuteriile pentru urechi, în timp ce aztecii le fabricau din aur, argint și cupru.

O descriere a

O descriere a "cel Iluminat" cu lobi urechi calibrate.

Măsurarea în toată Asia

Triburile din Thailanda, precum Lahu, practică întinderea lobilor urechii cu bijuterii grele. Alte forme de măsurare pot fi văzute în toată Asia în diferite culturi care locuiesc în regiuni, inclusiv Japonia, Myanmar și India. Mulți cred chiar că Iluminatul Gauatama Buddah a măsurat lobii urechilor care provin din purtarea de bijuterii grele în primele etape bogate ale vieții sale..

Sicriul regelui Tut cu lobii urechii calibrate

Regele Tut'sicriul cu lobi de urechi calibrate

Măsurarea corpului antic în Egiptul antic

Regele Tut este un exemplu excelent de întindere a urechii egiptene. Acest faraon egiptean și-a început domnia în 1332 î.e.n. Masca de aur a sarcofagului său dezvăluie găuri întinse în lobii urechii. Se spune că tinerii din Egipt aveau gabarite în urechi până au ajuns la vârsta maturității depline. Regele Tut a murit la o vârstă fragedă, ceea ce ar explica motivul pentru care este descris cu aparate de măsurare a urechii.

Lider tribal cu măsurători faciale

Lider tribal cu măsurători faciale

Indicatoare de sept în istorie

Septul (carnea groasă dintre nări) a fost străpunsă și întinsă în diferite culturi de pe glob. Această practică este obișnuită la medicinii nativi americani, la vânătorii tribali, la șamani și la liderii rituali. Acest lucru simboliza destul de des conducerea și o conexiune puternică cu spiritualitatea.

Arta de a măsura

Am avut întotdeauna o fascinație cu practicile de întindere a piercingurilor. Grupurile de oameni pe care i'Despre care am vorbit aici sunt doar o mică parte din oamenii care au practicat această formă de artă corporală în trecut și dintre cei care încă o fac până în prezent. Speranțele mele sunt că mai mulți oameni vor aprecia acest stil uimitor de modificare a corpului și poate într-o zi și ei vor încerca!

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.