Introducere în tipurile de piercing pentru nas și sept

Eu'Am avut nara, limba, buricul, cartilajul urechii multiple, & câțiva nemenționabili străpunsi.

Ce este un piercing la nas?

Când auziți despre un piercing al nasului, este posibil să vă gândiți la un piercing al nării, care este cel mai frecvent, sau un piercing al septului, care este al doilea cel mai frecvent și arată ca un inel de taur între nări. Tu'd să fie corect pe ambele puncte, deoarece oricare tip se încadrează în categoria "piercingul nasului." Pe lângă nară și sept, există și alte câteva variante de piercing care pot decora nasul.

guide_to_nose_piercings_nostril_septum

BME.com

Piercing-uri standard pentru narină

Piercing-ul nării standard este o podoabă foarte mică, realizată de obicei cu un ac mic, de calibru 20. Deși este, de obicei, străpunsă întotdeauna cu un știft, după ce rana este terminată de vindecare (durează de obicei aproximativ 4-6 săptămâni), bijuteriile pot fi înlocuite cu un știft diferit sau un cerc, dacă doriți acest lucru.

Mi s-a străpuns nara de două ori. Prima dată a trebuit să iau știftul la serviciu și apoi l-am pierdut, astfel încât gaura s-a închis; Apoi l-am re-străpuns anul trecut și pot spune sincer că vindecă cel mai repede din orice piercing'Am experimentat – și eu'Am avut destul de multe: limbă, buric, mai multe cartilaje ale urechii și câteva nemenționabile. În afară de urechi, piercingul nării este cel mai ușor de tratat, iar corpul tinde să se ducă foarte bine la bijuterii.

Variații la piercing-urile standard pentru nară

guide_to_nose_piercings_nostril_septum

BME.com

Piercing dublu de nară

O variantă a piercing-ului nării standard este perforarea dublă a nării, unde ambele nări sunt străpunse. Bijuteriile asortate se poartă de obicei în ambele găuri.

guide_to_nose_piercings_nostril_septum

BME.com

Piercing nazal ridicat

Nările înalte sunt o perforare a nării care se face de obicei mult mai sus, spre puntea nasului. Atunci când o perforare nară ridicată este combinată cu o perforare nară dublă, rezultatul este o perforare nară superioară. Încă cu mine?

guide_to_nose_piercings_nostril_septum

BME.com

Piercing sept

O perforare a septului, numită și piercing-ul în taur, trece prin septul nazal la mijlocul nasului. Conform bmezine.com:

"Septul nazal este peretele despărțitor al țesutului cartilaginos între nări. În general, cartilajul în sine nu este străpuns, ci mai degrabă micul decalaj dintre cartilaj (cunoscut și sub denumirea de "punct dulce") și fundul nasului."

Septul este în mod normal străpuns cu un ac de calibru 14 și poate dura până la 1-3 luni pentru a se vindeca complet.

guide_to_nose_piercings_nostril_septum

BME.com

Sept Gauged

Unii oameni sunt pasionați de întinderea sau măsurarea perforării septului. În timp ce măsurarea este o tehnică obișnuită în lumea piercing-ului, întinderea excesivă a septului poate crea un efect inestetic de cădere.

guide_to_nose_piercings_nostril_septum

BME.com

Gauged Nostril

Aceeași tactică de întindere sau măsurare este uneori aplicată și pe nări.

guide_to_nose_piercings_nostril_septum

BMEzine

Piercing Nasallang

Un tip mai extrem de piercing al nasului este nasallang, un piercing combinat care constă dintr-o pereche de piercing-uri nare cu un piercing sept la același nivel situat între cele două. Se pare că este un singur piercing atunci când este purtat cu o bară, atunci când este de fapt trei găuri separate.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2007 becauseilive

Comentarii

Ellie-Jay pe 07 iulie 2015:

Tocmai mi-am străpuns septul ieri și eu'Trebuie să fiu sincer, m-a durut. Știu că perforatorul a folosit cleme de sept, care ar putea fi motivul durerii, dar da Nu a fost nedureros nici măcar. Cel mai mult a fost ca. 'alergare' eu nu'Nu o știu cu adevărat'Îmi place'De atunci nu mai am o nară și trebuie să știu dacă este normal sau nu ?! Mulțumesc x

Taurul pe 14 februarie 2013:

Ghimbir,

S-ar putea să doriți să folosiți o cremă hidratantă sau ulei pe ea. Prefer uleiul de jojoba sau vitamina E.

Ghimbir pe 14 martie 2012:

Eu'Mi s-a străpuns septul de vreo 9 luni acum, nu am avut probleme cu el la început, s-a vindecat foarte repede cu puțin disconfort. Recent însă, eu'Am observat că începe să se simtă dureros. Se simte foarte strâns și uscat și mă doare când îmi ating vârful nasului. Nu'Nu mai devine crustă, dar are pe el niște pufuri întunecate. Îl clătesc zilnic cu apă caldă la duș. Ar trebui să fac ceva mai mult sau altfel? Începe să respingă??

Anonim. pe 20 ianuarie 2012:

Te rog nu'nu confundați întinderea și măsurarea. Nu sunt termeni interschimbabili.

Măsurarea este o unitate de măsură, în timp ce întinderea este acțiunea de a întinde țesutul între măsurători. "Măsurarea" este un termen de argou și, deși toată lumea știe la ce te referi atunci când îl folosești, îți discredită într-adevăr articolul.

Într-o notă fără legătură, am analizat câteva dintre comentariile postate și nu am decât un lucru de spus…

PENTRU IUBIREA LUI DUMNEZEU, NU VĂ PERCEPȚI PROPRUL CORP ȘI NU LĂSAȚI PRIETENUL / SPOUCE / MEMBRUL FAMILIEI PIERCEȚI CORPUL. PIERCINGURILE TREBUIE FĂCUT DE DOAR DE PROFESIONISTI ÎN MEDIU STERIL CU ECHIPAMENT STERIL.

sept de ciocolată pe 25 decembrie 2011:

Hei, am terminat-o cu câteva zile în urmă, nu'Nu mă doare deloc, mă face să vreau să-l schimb deja lol, mă simt vindecat, podul nasului meu nu'nu sunt rănit sau nimic și am 14 g ea3 l-a străpuns și nasul meu este foarte proporțional, îmi dau seama că plic cu nări uriașe face asta sau nasuri mari, dar al meu se potrivește destul de bine cu fața mea și nu văd gaura singurul lucru care arată sunt cum ar fi 2 sfaturi minuscule de șlefuire și o întorc în sus, nu simt nimic, uneori uit acolo, lol, durerea este ca și cum ai scoate un păr din nas sau ai zgâria interiorul nasului cu unghiile

Albine pe 01 noiembrie 2011:

Chiar vreau să-mi străpung septul. Cred că arată minunat și asta'Este ușor să te ascunzi (nu intenționezi să spui întregii lumi). Dar am o problemă.

Nasul meu este cu adevărat ridicat, așa că nu'Nu știu dacă este'Mă voi arăta bine? Va ieși afară sau ceva. Eu'L-am văzut doar pe oamenii cu nasul drept, așa că .. Nasul meu este destul de subțire și în față arată drăguț doar lateral'e o problemă.

Vă rog să-mi dați sfaturi .. thx

jennyhebb pe 01 noiembrie 2011:

@jonisajollyrancher.

salut ime 13 și mi-am străpuns nara acum aproximativ 6 sau 7 săptămâni .. a trebuit să-mi străpung nara din nou, în timp ce interiorul s-a închis când herghelia a căzut în somn. Am avut aceeași problemă, aș putea introduce știftul în gaură, deși atunci când m-am simțit în interior nu era'Trec prin .. aș putea simți doar capătul hergheliei, prin pielea mea, ar trebui să pun degetul în interior unde aș putea simți herghelia & împins în exterior pentru a-l împinge, nu'nu m-am rănit:) sper că am ajutat.

și dacă mi s-a străpuns nara de 6 săptămâni (7 în 5 zile) atunci cât va mai dura până când o voi putea scoate și nu se va închide? mulțumesc.

-ȘI PENTRU Oricine și-a făcut griji pentru a-i pierde NOSTRILUL, DON'Nu vă faceți griji. TOȚI, ȘI ÎNȚIEM TOȚI! SE PLÂNGE CĂ ESTE CELE MAI DOLOROASE CARE TREBUIE PIERCEȚI CÂT ESTE atât de aproape de ochi .. NU, DON'ASCULTĂ-LE. MI-AM FIERAT NOSTRILUL FĂRĂ SA ȘTIE CĂ A FOST CEL MAI DOLORANT CARE M-AM FURIT ȘI AM IEȘIT FĂRĂ OCHII ÎM APĂ SĂ ZICĂ CĂ LOBUL MEU URECHI MĂ DOAR MAI MULTE.. & TOLERANȚA MEA A durerii este într-adevăr scăzută. MĂ RĂNEȘTE SĂ IEȘESC DOAR UN SPLINTER. ACUM NU'T CARE SPUN CEVA?!?!?!?.

JonisaJollyRancher pe 20 octombrie 2011:

salut tuturor: o îmi străpung septul

nevoia de a trece prin pot simți partea ascuțită a ei lol. dar cum trebuie să fie? pentru că inelul nu va merge în cealaltă parte

k.meenakshi pe 06 august 2011:

hai sunandhini e grozav să accepți soții doresc să-ți facă viața mai multă dragoste și sacrificiu și eu am primit 2 sept și 2 nări din mâna soților mei

sunandhini pe 02 mai 2011:

Soțul meu mi-a străpuns septul cu un ac imediat după căsătoria mea și un fir de neilon a trecut prin tot și s-a legat de partea din spate de urechile mele, ca și cum am pune sârmă de nas la bovine. Acum el intenționează să îmi străpungă ambele părți ale nasului și un nou întreg în septul meu pentru a agăța o bijuterie de sept, astfel încât vârful nasului meu să fie pus mai jos. Deși am fost cicatriciat la primul pierce, acum mă simt confortabil cu o viață în nas. Pentru că soțul meu este mai încântat să mă vadă în nas și este foarte interesat să se joace cu el.

margarita pe 07 martie 2011:

Așa că îmi fac toate piercingurile și mă gândesc să fac o a doua perforare nară pe aceeași parte. Există vreo șmecherie? eu nu'Nu vrei să te apropii prea mult de cealaltă.

Taurul pe 03 martie 2011:

Ia-ți un cui de zece bani și o cărămidă. Ciocniți-vă cu nasul de ceva solid, cum ar fi o grindă de sprijin sau un calapod de cale ferată și loviți cuiul în orice parte a feței dvs. doriți. daca tu'ești norocos și îl lovești destul de tare, nu numai că îl poți străpunge, dar îl poți ascunde și de mumie! Apoi, voi doi puteți merge împreună la librărie pentru a vă ridica o carte despre limba engleză!

Valetina Cilia pe 22 februarie 2011:

Aș vrea să-mi străpung nasul, dar eu nu mama'Lasă-mă așa că aș vrea să știu cum să-l străpung pe Myslef și apoi să-l ascund. Thaankss 🙂 x

James pe 8 februarie 2011:

Eu'Mă cu Taur pe acela, într-adevăr totul se învârte în jurul momentului în care ai gaura întinsă și, bineînțeles, la dimensiunea la care mergi. Am avut septul străpuns la un ecartament 8, știind că o să-l întind și el's la 2 în prezent. Eu'L-am avut de 3 ani și îl pot scoate pentru o vreme și a câștigat'nu te duci oriunde.

Ca o notă laterală pentru toți cei tineri care intrați în piercinguri. M-am străpuns, la fel ca mulți dintre voi'sunt sigur. NU, REPET, NU vă străpung. Există un motiv în spatele cărora oamenii sunt autorizați să străpungă. Și când vine vorba de nas, mai ales de sept. Nu vrei să te încurci cu întâmplarea. Există o mulțime de nervi care îți curg pe mijlocul feței și te poți deteriora grav. Puteți citi acest lucru și puteți face toate comentariile ignorante pe care le doriți. Dar eu'Încerc doar să vă scutesc pe câțiva dintre voi de a face greșeli stupide.

Noroc!

Taurul pe 22 ianuarie 2011:

În cazul meu, contracția găurii septului a avut loc destul de repede după îndepărtarea bijuteriilor. Eu'Ar trebui să trec o altă conică prin ea (deși nu era'Aproape la fel de rău ca întinderea inițială) și înlocuiți fișa dacă a căzut în seara precedentă sau ceva. Eu'În prezent am o gaură de 6ga și intenționez să ajung la cel puțin 00 ca a "dimensiunea obiectivului" sau orice înseamnă asta…

În prietenii mei' caz, ei'Amândoi s-au întins până la 8ga și l-au purtat ani de zile înainte de a scoate bijuteriile. Unul dintre ei poate încă să-și încadreze bijuterii de 10ga în nas, în timp ce femela poate încăpea un inel de 14ga în nas după ce nu a purtat nimic de peste 3 ani. De asemenea, o cunoștință de-a mea s-a întins la cel puțin 9/16 și nu'nu purta nimic în el. Eu'Sunt sigur că nu este'nu mai este acea dimensiune, dar ea'Trebuie să împingi aproape 7/16, așa cum poți vedea clar, fără ca el să facă eforturi pentru a-și arăta piercing-ul întins (nu măsurat).

Desigur, depinde de individ, dar în cele din urmă, eu'M-am trezit că, cu cât îl purtați mai mult (în ani, nu vă ocupați de această lună), și dimensiunea la care vă întindeți va determina permanența piercing-ului septului.

Noroc și nu uitați să aveți răbdare și să vă ascultați corpul!

… nu șeful tău.

Jake pe 22 noiembrie 2010:

Dacă îți întinzi septul, se micșorează destul de repede, pentru că vreau să-l întind pe al meu în cele din urmă, dar vreau să se poată micșora

dacă da, care este "punct fără întoarcere" pentru septuri?

ZacHasHeart pe 30 septembrie 2010:

Eu'Mi s-a străpuns septul acum de 3 ori. Prima dată, l-am întins la 8 și l-am scos din cauza muncii. A doua oară, ori nu am făcut-o'Nu ai grijă de el suficient de bine, sau a străpuns-o greșit, pentru că era întotdeauna dureroasă și rănită când o ridicam. Am făcut-o în urmă cu aproximativ 3 luni și am întins-o cam la o săptămână după ce am obținut-o, cred că mă vindec repede pentru că nu'nu te doare deloc. M-am întins câteva zile mai târziu și eu'Sunt la 8 ani probabil de vreo 2 luni și jumătate. Mâine seară îmi fac nara.

Decan pe 17 septembrie 2010:

@Squalosurf trebuie doar să obțineți un inel mai mic'Toate sunt multe dimensiuni diferite de inele pe care le puteți obține și totul depinde de piercing-ul dvs. și de ceea ce doriți

Decan pe 17 septembrie 2010:

Mi-am făcut atât nările, cât și un sept de 2 ore, iar piercing-urile nasului podului sunt minunate!!

Katia pe 10 septembrie 2010:

Un ac de calibru 20 nu este de obicei utilizat în piercing-urile nării. Bijuteriile folosite pot fi de calibru 20, dar de obicei acul este cu un calibru mai mare (deci pentru un piercing care va folosi bijuterii de calibru 20 se va folosi un ac de calibru 18).

Squalosurf pe 27 august 2010:

Mi-am străpuns septul în ultimul an de liceu, iar piercing-urile nu erau'Nu am permis, așa că a trebuit să o ascund. Tocmai am avut un pincher în el și l-am ținut răsturnat, apoi când am mers să-l întind (da'Se numește întindere pentru toți oamenii care se enervează când sunt corectați) Am folosit un dop drept cu inele o. Am jucat baschet tot sezonul și am mers cel puțin 6 luni fără ca nimeni să știe despre asta până când am decis să le arăt. Aceasta's Foarte usor de ascuns

Totuși am o întrebare. Vreau nasul străpuns, dar puțin mai jos, așa că pot pune un mic cerc în el, astfel încât să fie în partea de jos a nării mele, există un alt nume pentru acest lucru sau va trebui doar să-l explic perforatorului?

punx pe 13 iulie 2010:

piercing-urile nasului nu sunt atât de rele, mi-am făcut nasul pe ambele părți, un sept, un pod și, sperăm, că am primit un nasallang. Am 8 piercing-uri pentru buze și 2 piercing-uri pentru limbă. mi-am făcut și obrajii și multe altele ca dermele și suprafețele. oricum sunt nasalangs la fel de dureroase ca septul? mi s-a spus că aparent este mai mult timpul necesar pentru a străpunge, deoarece poate fi destul de lent pentru că nu este prin punctul moale, ca de obicei.

Kym pe 8 mai 2010:

Mă gândesc să îmi străpung podul în curând, port ochelari aproximativ jumătate din timp și i'Nu am mai avut niciodată un piercing de suprafață … așa că orice informație pe care mi-o poate oferi oricine ar fi grozavă!!

kaven pe 04 aprilie 2010:

tocmai mi s-a străpuns septul, l-am făcut cu un inel de pantofi, așa că pot să-l strecor pe nas ca un dispozitiv de fixare.

Ashton pe 28 februarie 2010:

Mi-am străpuns septul acum ceva vreme. I-am spus străpungătorului meu că trebuie să-l ascund, așa că, în loc să-mi dea o bară circulară sau captiv, mi-a dat doar un dispozitiv de fixare.

Aș putea să-l întorc pentru muncă și să-l trag în jos când eram plecat. Septul meu a fost cel mai ușor de îngrijit / vindecat dintre toate piercing-urile mele (am multe: buze verticale, 0g lobi, 10g cartilaj, nări duble, ancore dermice).

beejay pe 29 ianuarie 2010:

hei, am terminat septul și s-a vindecat în decurs de o zi sau 2 nu a fost minunat'chiar te doare

Shibby pe 19 octombrie 2009:

Pentru cei dintre voi îngrijorați să vă ascundeți piercing-ul septului după ce ați terminat dacă vorbiți cu piercerul, îl puteți face să-l străpungă, astfel încât să fie deja în nări și ascuns. Atâta timp cât nu'nu încercați să-l dați timp de aproximativ o lună și să-l păstrați curat, nu ar trebui să afecteze timpul de vindecare și nici modul în care se vindecă.

reema pe 16 octombrie 2009:

soțul meu mi-a străpuns septul împachetând acul și a trecut frânghia de nailon acum este complet vindecată acum iplanată să străpungă ambele nări

chikancita pe 13 octombrie 2009:

Ei bine, tocmai mi-am străpuns nasul și îmi place să sper că părinții mei nu spun nimic

mallik pe 01 septembrie 2009:

arată frumos, cu ace de nas pe ambele părți

minunat de privit

pe 13 august 2009:

"inestetic"? Wow

Emz pe 26 iunie 2009:

Eu'Îmi pun septul mâine și sunt încântat lol.

Am decis să-l iau pe Kyleigh'Vă sfătuim și mergeți la el. Așa cum ai spus, asta'e corpul meu. =]

degetele de la picioare pe 01 iunie 2009:

Urăsc piercingurile nasului

don't pe 01 iunie 2009:

don'Nu primiți nasuri

Kyleigh pe 25 mai 2009:

Nu aș vrea'Nu vă faceți griji cu privire la ce au crezut alții !! Am 5 tatuaje și tocmai mi-am străpuns nasul și familia mea îl URASSE !! haha dar imi place..mult si asa le-am spus ca nu sunt'Nu-mi fac griji la ce s-au gândit dacă le-a plăcut sau nu b / c a fost corpul MEU și mi-a plăcut așa … Dar cred că'E doar părerea mea. Dar cred că dacă vrei cu adevărat … MERGEȚI PENTRU iT!!

Emz pe 18 mai 2009:

Vreau septul meu străpuns, dar cred că majoritatea oamenilor pe care îi cunosc nu ar fi'Nu-mi place pentru asta, este cu adevărat ușor să te ascunzi? Chiar și după ea'Tocmai am fost străpunsă?

Cali pe 24 martie 2009:

Am o întrebare prostească! Am avut piercing-ul meu de peste un an și am observat din când în când că se va irita și va fi dureros. Nu îl schimb sau îl curăț suficient de des?

Amberlin. pe 26 februarie 2009:

Am 13 piercinguri. și la voi toți care puneți întrebări .. adăugați-mi pe msn răspuns rău atunci…

[email protected]

POPEYE pe 25 februarie 2009:

Dar două piercing-uri pe aceeași nară? cineva știe de unde pot obține informații despre asta? Am nara străpunsă în locul normal, dar vreau să știu dacă pot obține alta lângă ea…

Pe mine pe 20 ianuarie 2009:

vreau să știu dacă acolo'Este unul dintre acestea, dar pe piercing-uri de buze? cu toate detaliile despre șiruri, probleme, avantaje, vindecare, toate acele nume fanteziste … cauzează dacă aș fi vrut să fac ceva'Aș fi buza mea … 🙂 și urechile

Străpuns. pe 13 ianuarie 2009:

Wow. Aceasta'Este destul de amuzant să urmărești o ceartă. Creștere.

.. pe 31 decembrie 2008:

Aceasta'Nu corectează atât limbajul, cât folosirea termenului corect. Mergeți la o întâlnire de electriți și spuneți-le despre electricitate, turnon-chestie, voi'Voi primi câteva corecturi I'sunt sigur.

Doar un indiciu! pe 31 decembrie 2008:

Știi cât de enervante sunt oamenii care corectează alte persoane'limba sunt? Treci peste tine!

Doar un indiciu pe 30 decembrie 2008:

"ecartament" nu este un verb, deci este o unitate de măsură "calibrare" este o utilizare eronată a cuvântului gabarit și vă puteți referi doar la lărgirea găurilor găurite ca "întinzându-se".

nikii pe 16 decembrie 2008:

Mi-am făcut nările înalte de ambele părți. Piercerul mi-a prins știftul stâng prea strâns și în două zile a început să se tragă în nas. M-am întors la locul unde am făcut-o și tipul mi-a spus că este ciudat pentru că era umflat doar pe dinăuntru, iar știftul era prins prea strâns și nu era'să-i oferiți orice spațiu pentru a fi umflat fără să încercați să trageți știftul. El a reparat-o, iar a doua zi după ce am avut o crustă, a făcut-o'Este puțin dureros, dar se simte mult mai bine decât a făcut-o. celălalt nu'Nu-mi da probleme și pot'Așteptați până se vindecă complet. 🙂

Nas inel wanterr pe 03 decembrie 2008:

cum pot să-i conving pe părinții mei să mă lase să mă iau!

Bobo Kitty F *** pe 28 mai 2008:

Cel mai bun lucru despre inelul meu de sept este că am găsit unul care mi se potrivește în nas. Așa că o strecor acolo. Este mișto, când oamenii văd că vă întoarceți, alunecați-l și puf nu mai este. Ca un truc magic.

Gwensgifts pe 01 septembrie 2007:

Tocmai mi-am străpuns nasul acum două săptămâni și îmi place! Am crezut că am'ar trebui să o scot pentru muncă (I'm profesor) dar ei nu au'Nu am spus nimic încă!