Cum să vindeci un Piercing Daith infectat

Brittany a primit primul ei piercing în copilărie și are acum un total de șase piercing-uri (delicate).

Piercingurile Daith devin foarte populare. Aceste piercing-uri sunt pretinse a ajuta la durerile de cap de migrenă, deși nu au existat cercetări care să susțină această teorie. Acestea se realizează prin pliul cartilajului urechii (sau prin încrucișarea helixului). Nu numai că se află într-un loc interesant, dar le puteți împodobi și cu o varietate de stiluri de bijuterii.

Cu toate acestea, deoarece străpung cartilajul (care durează notoriu să se vindece), piercing-urile daith au o mare probabilitate de infectare. Al meu s-a infectat aproape imediat după ce l-am străpuns în ianuarie 2019, dar am reușit să-l vindec în câteva săptămâni și îl am și astăzi, fără durere. Iată cum puteți preveni și, în cele din urmă, vindeca o infecție cu piercing!

Ce poți face cu un piercing daith infectat?

Ce poți face cu un piercing daith infectat?

Pinterest

Cum să preveniți infecțiile Daith

Piercing-urile Daith (și cele mai multe alte piercing-uri de cartilaj) pot dura de la 2 la 6 luni pentru a se vindeca, în funcție de modul în care aveți grijă de ele. Pentru a îngriji în mod corespunzător și a preveni infectarea acestuia, este mai bine să:

1. Asigurați-vă că sunteți străpuns într-un mediu sigur și steril

Acest lucru ar trebui să fie de la sine înțeles, dar asigurați-vă că sunteți străpuns de un profesionist într-un mediu sigur și steril. Piercerul dvs. ar trebui să folosească echipamentul adecvat și ar trebui fie să poarte mănuși, fie să-și fi igienizat mâinile înainte de a vă pierde. Dacă vă simțiți inconfortabil, nu aveți încredere în experiența străpungătorului sau dacă locul în care sunteți străpuns pare necurat, aveți încredere în instinctul vostru și nu urmați cu el! Dacă este posibil, vizitați locuri care au fost recomandate de prieteni sau care au fost bine examinate. De asemenea, vă recomand să verificați afacerea'site-ul web sau Instagram pentru a vizualiza imagini ale clienților lor anteriori și munca pe care au făcut-o.

2. Evitați să vă atingeți piercingul

Evident, mâinile noastre pot transporta tone de germeni, deci este mai bine să evităm să vă lăsați cu piercing-ul, mai ales în timpul fazei de vindecare. Dacă trebuie să vă atingeți sau să vă ajustați bijuteriile, asigurați-vă că v-ați spălat sau igienizat mâinile înainte de a face acest lucru.

3. Urmați instrucțiunile de îngrijire ulterioară

Piercerul dvs. ar trebui să vă ofere instrucțiuni clare de îngrijire ulterioară, pe care trebuie să le urmați cu atenție. Probabil vi se va recomanda să pulverizați cu o soluție salină o dată pe zi. Spre deosebire de majoritatea piercing-urilor, daith nu trebuie să fie „rotit” în cartilaj, așa că pur și simplu pulverizați cu soluția salină și lăsați-o să se usuce la aer.

4. Fii blând cu noul tău piercing

Uneori este greu să-ți amintești un nou piercing atunci când îl primești. Noul piercing mă trezește în toiul nopții; dintr-o dată, simt acest corp străin în corpul meu de care am uitat în timp ce dorm și trebuie să lupt cu constrângerea de a-l rupe în starea mea pe jumătate adormită. Desigur, nu doriți să scoateți noul dvs. piercing, dar doriți, de asemenea, să vă asigurați că nu îl ciocniți, loviți accidental, dormiți prea mult pe el (favorizați-vă partea nepierată, dacă sunteți o parte) somnoros), sau tragând de ea. Mi-a fost greu să port un căști pentru câteva săptămâni după ce am terminat-o pe a mea, deoarece căștile se apasă prea tare de piercing-ul meu. În schimb, am optat pentru căști pentru urechi, pe care le-am purtat vreo două luni până m-am vindecat.

Mi-a fost greu să port un căști pentru câteva săptămâni după ce am terminat-o, deoarece a apăsat prea tare pe piercing-ul meu. În schimb, am optat pentru căști pentru urechi.

Semne ale infecției Daith

Chiar dacă ați făcut tot ce ați putut pentru a preveni infecția, este posibil să descoperiți că piercing-ul dvs. daith încă se infectează. Cred că ai mei s-au infectat din cauza atingerii prea mari. Chiar dacă știam să nu, nu m-am putut abține să nu mă lăud cu ea și am început să observ simptome de infecție la doar câteva zile după ce am făcut piercing-ul.

Semne tipice de infecție

 • inflamația urechii sau a zonelor înconjurătoare
 • umflarea care nu dispare după câteva zile
 • roşeaţă
 • durere
 • căldură radiantă de la locul infecției
 • mâncărime și senzație de arsură
 • sângerare
 • puroi și descărcare

Spre deosebire de majoritatea piercing-urilor, daith nu trebuie să fie „rotit” în cartilaj, așa că pur și simplu pulverizați cu soluția salină și lăsați-o să se usuce la aer.

Cum se tratează o infecție Daith acasă

Dacă începeți să observați că piercing-ul a devenit iritat, puteți încerca să-l tratați cu câteva remedii casnice. Recomand aceste remedii doar ca soluție temporară pentru ameliorarea durerii până când puteți ajunge la un medic. Dacă piercing-ul dvs. a devenit cu adevărat infectat, singurul lucru care vă va ajuta sunt antibioticele.

 • Apa sărată se înmoaie. Apăsați-vă urechea într-o ceașcă sau un vas superficial umplut cu o linguriță de sare neiodată dizolvată în 1 cană de apă caldă. Înmuiați piercing-ul timp de 5-10 minute, de două ori pe zi sau când este necesar.
 • Ulei de arbore de ceai. Dacă adăugați câteva picături de ulei de arbore de ceai la soluția de sare, ar putea ajuta la vindecare.
 • AINS fără prescripție medicală. Analgezicele precum aspirina, paracetamolul, ibuprofenul etc. pot fi, de asemenea, utilizate pentru ameliorarea temporară a durerii.

Dacă ar trebui să scoateți bijuteriile dacă Daith este infectat?

Evitați în mod absolut să vă scoateți bijuteriile! Deși poate părea cel mai bine să-l scoateți, lăsând bijuteriile înăuntru, de fapt, permite drenarea infecției, care în cele din urmă elimină rana și îndepărtează bacteriile. Dacă îl scoateți, riscați, de asemenea, șansa închiderii piercing-ului și de a nu mai putea să-l perforați mai târziu acolo, din cauza deteriorării țesutului cicatricial..

Văzând un doctor

În cele din urmă, dacă piercing-ul este infectat, cel mai bine este să vedeți un medic care să vă evalueze piercing-ul și să stabilească dacă este cu adevărat infectat sau doar ușor iritat și să vă prescrie antibiotice pentru a vindeca infecția..

După finalizarea dozei prescrise de antibiotice, infecția ar trebui să se clarifice și veți începe să vă simțiți mai bine după câteva zile de tratament. Asigurați-vă că urmați cursul complet de antibiotice și mențineți îngrijirea adecvată a piercing-ului dvs. pe tot parcursul procesului de antibiotice.

Dacă piercing-ul dvs. rămâne infectat după terminarea cursului de antibiotice, reveniți la medicul dumneavoastră pentru îngrijire ulterioară.

Fotografii cu Daith-ul meu infectat

Piercing-ul meu Daith s-a infectat

După cum sa menționat mai sus, din păcate, piercing-ul meu daith s-a infectat la doar câteva zile după ce a făcut-o. Recunosc că infecția s-a datorat probabil îngrijirii mele necorespunzătoare, deoarece după câteva zile de atingerea obișnuită a început să observ umflarea, senzația de căldură la atingere și, în cele din urmă, scăparea unei descărcări galbene (dezgustător, știu!).

M-am dus la medicul meu în câteva zile și mi-a prescris o doză de antibiotice. A durat câteva zile până când infecția s-a lămurit, dar, între timp, am tratat infecția cu comprese calde și cu apă sărată.

Cât durează un Piercing Daith să se vindece?

Daith este un piercing relativ delicat, astfel încât, fără o infecție, ar trebui să dureze aproximativ o lună și jumătate pentru a se vindeca. Dar, așa cum am spus, această plasare piercing este predispusă la complicații.

S-ar putea să doriți să aruncați o privire asupra altora "delicat" piercing-uri pentru femei, deși tu nu'Nu trebuie să fii femeie pentru a-ți plăcea felul în care arată!

Cât de mult ar putea întârzia vindecarea o infecție?

A durat aproximativ două luni până când s-a vindecat piercing-ul meu, inclusiv cele aproximativ două săptămâni în care m-am luptat cu infecția. Acum, că este vindecat și fără durere, pot spune că a meritat complet experiența, deoarece daith este un piercing atât de unic și frumos!

Daith-ul meu piercing după vindecare și infecție. Din nou fericit și sănătos! Următorul pas va fi schimbarea bijuteriilor :)

Daith-ul meu piercing după vindecare și infecție. Din nou fericit și sănătos! Următorul pas va fi schimbarea bijuteriilor 🙂

Și tu?

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului, și nu înlocuiește diagnosticul, prognosticul, tratamentul, prescripția și / sau sfaturile dietetice ale unui profesionist din domeniul sănătății autorizat. Medicamente, suplimente și remedii naturale pot avea efecte secundare periculoase. Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați-vă cu un furnizor calificat individual. Căutați ajutor imediat dacă vă confruntați cu o urgență medicală.

Întrebări & Răspunsuri

Întrebare: Cât de mult ar trebui să așteptăm înainte de a vedea un medic dacă avem un piercing daith infectat?

Răspuns: Eu'Aș spune dacă tu're la punctul de "gândire" trebuie să consultați un medic – consultați un medic. Acolo'Nu are rost să-l întârzie.

© 2019 Brittany Brown

Comentarii

Hallie pe 15 noiembrie 2019:

Mi-am făcut-o cu puțin mai mult de o lună în urmă și este o umflătură în care piercing-ul foarte dureros ce îți recomand

Brittany Brown (autor) din Sydney, Australia pe 24 august 2019:

Buna Julie! Eu pot'nu o spun'M-am ajutat cu durerile de cap sau migrenele, deoarece încă le primesc. Unii oameni au spus asta'I-am ajutat, dar acolo'Din păcate, nu există încă dovezi medicale în acest sens. Eu'Aș spune că încercați din nou pentru a-l străpunge, dar asigurați-vă că aveți grijă deosebită cu îngrijirea ulterioară'Nu te vreau din nou în spital!

Julie pe 24 august 2019:

Am avut un piercing cu daith în urmă cu o lună, după o săptămână a fost infectat și eram în spital pe picurare. Acum totul s-a vindecat, dar au scos inelul, așa că s-a vindecat, aș vrea să se facă din nou, deoarece suferă de migrene proaste, mi-ați sfătui să aveți aceeași ureche străpunsă, deoarece aceasta este partea în care am toate durerile de cap !