Cum să vă întindeți urechile în siguranță: Ghidul complet al ecartamentului

După ce am parcurs eu însumi călătoria de întindere a urechilor, eu'Am învățat o mulțime de sfaturi despre cum să o faceți cel mai bine. Noroc pentru tine, eu'Sunt dispus să împărtășesc.

Găurile mele de 0g, completate cu ochiuri de sticlă și inele O din lama de ferăstrău.

Găurile mele de 0g, completate cu ochiuri de sticlă și inele O din lama de ferăstrău.

Nu sunt sigur cum să vă întindeți urechile?

Atunci tu'esti in locul potrivit! Urechile întinse pot arăta grozav și pot fi ușor de realizat, dar dacă nu'Nu știu ce ești tu'o fac (și nu am făcut-o'când am început), atunci ai putea suferi multă durere și nenorocire și chiar să-ți faci daune permanente urechilor. Tu nu'Nu vreau asta! Vrei să-ți păstrezi urechile fabuloase pentru anii următori.

S-a făcut bine, totuși'Este un proces perfect sigur, cu disconfort minim. Atâta timp cât tu'ești atent și răbdător, ar trebui să poți să-ți întinzi urechile la orice dimensiune ai're după fără nicio dramă. Și odată tu'gata, lăsați complimentele să se rostogolească!

Ce'în acest Ghid:

 1. Ce trebuie să faceți înainte de a începe să vă întindeți
 2. Lucruri pe care tu'Am nevoie
 3. O notă privind materialele pentru mufă
 4. Cum să faci prima ta întindere
 5. Ajutor! Eu'm Sângerare!
 6. Metoda de înregistrare
 7. Stretching Aftercare
 8. Depanarea găurilor

Standardul 'Nu sunt medic, nu sunt sfaturi medicale profesionale' responsabilitatea se aplică tuturor informațiilor de pe această pagină. De asemenea, nu sunt un piercer! Eu'Sunt doar o persoană obișnuită care și-a întins urechile și a greșit și a învățat lucruri pe parcurs. Doar asta mi-am dat seama.

Dacă ceva din urechile tale te face să-ți faci griji, mergi la medic! Nu doriți să vi se întâmple ceva oribil și permanent urechilor, deoarece ați ignorat sentimentul intestinului că ceva nu este în regulă.

Lucruri la care să te gândești înainte de a-ți întinde urechile

Înainte de a începe să-ți scapi urechile, iată câteva lucruri la care să te gândești:

 • De cât timp ai avut gaura inițială? Un piercing care'S ani ar trebui să fie bine să se întindă imediat, dar nu ar trebui'nu fi întins unul care'S-a vindecat doar. Acordați-i o lună sau două după timpul inițial de vindecare înainte de a începe să vă întindeți.
 • La ce dimensiune ați dori să vă întindeți? Aceasta'Merită să vă uitați la tipurile de dopuri pe care doriți să le purtați și să aflați ce dimensiuni vin. De asemenea, luați în considerare lucruri precum codurile vestimentare la locul de muncă și cât de ușor este'Voi fi să vă ascundeți găurile întinse.
 • Sunteți alergic la orice materiale care ar putea fi utilizate în prize sau conice? Fiți foarte atenți la alergii și piercing-uri nou întinse. ei'Nu sunt chiar o plagă deschisă, dar sunt mai sensibile decât zonele normale, nedeteriorate ale pielii.
 • In timp ce tu'Voi putea inversa o întindere până la o anumită dimensiune – care variază de la persoană la persoană – acolo'este un punct în care întinderea este pe viață sau până când îți poți fixa lobii fixați chirurgical. Fii sigur că tu'Sunteți dispus să vă angajați în găuri întinse înainte de a trece de punctul de neîntoarcere!

Lucruri pe care tu'Va trebui să vă întindeți urechile

 • Taper și dopuri pentru fiecare ecartament între locul în care vă aflați și dimensiunea obiectivului dvs.. Poți obține truse de întindere pentru aceasta, dar ar trebui să evitați dopurile acrilice, deoarece acestea'sunteți poroși și adăugați bacterii care vă vor irita piercing-ul și vă vor face mirosul urechilor (și nimănui nu-i plac urechile mirositoare, nu?).
 • Un fel de balsam sau hidratant. Aceasta ar trebui să conțină cel puțin vitamina E. Uleiurile de migdale, jojoba, arbore de ceai, rozmarin și lavandă sunt, de asemenea, benefice. Balsamul de întindere Gauge Gear este destul de minunat, dar probabil că puteți ridica ceva în farmacie sau supermarket local.
 • Un lubrifiant. Vaselina este în regulă, pentru un piercing bine vindecat, dar un lubrifiant personal pe bază de apă este ideal pentru întindere și mult mai sigur.
 • La dimensiuni mai mari, este posibil să aveți nevoie PTFE sau bandă de robie pentru a vă mări ecartamentul. Mai multe despre asta mai jos!
 • Răbdare. Răbdarea este imensă atunci când vine vorba de întinderea urechilor și este complet necesară, dar bine recompensată. (Am fost nerăbdător uneori. M-a durut. Am învățat o lecție valoroasă despre așteptarea lucrurilor pe care le dorești.)

O notă suplimentară asupra dispozitivelor de întindere

Pe cât de tentant este, probabil, să folosiți dopuri acrilice ieftine și viu colorate pentru noile dvs. întinderi, don'nu o face. Trebuie să lăsați o întindere pentru cel puțin două săptămâni și, în acest timp, dvs.'Voi avea o mulțime de bacterii în plastic. Trăiește cu oțel sau sticlă plictisitoare (deși pot părea foarte cool! Sincer!) Până la tine'atingeți dimensiunea obiectivului sau faceți o pauză lungă și nu faceți acest lucru'nu purtați orice alt material pe termen lung.

Sticla și oțelul sunt cele mai bune, deoarece acestea'sunt neporoase și sterilizabile. Puteți să le fierbeți acasă, iar acest lucru ar trebui să fie mai mult decât adecvat, dar le puteți duce și la perforatorul local și să le determinați să le autoclaveze pentru dvs., de obicei contra unei taxe mici. Autoclavarea este doar o sterilizare de laborator și merită, dacă ești tu'găsești că urechile se infectează cu ușurință. Ar trebui, ca o parte, să nu folosiți un piercer care nu'Nu aveți o autoclavă.

De asemenea, don'Nu obțineți dopuri cu evazare dublă pentru a vă întinde. Tu'Nu le voi aduce niciodată într-o nouă întindere și tu'Te voi răni doar încercând. Flăcările duble sunt doar pentru întinderi vindecate. Utilizați dopuri simple sau fără flare pentru a măsura.

Noțiuni de bază: prima ta întindere

Bine, deci, acum tu'Ți-am luat conectorii și prizele și tu'Ești încântat să începi! Aici'cum să faci prima ta întindere, fără durere și ușor:

 1. Spala-ti mainile. Nu chiar. Spala-le. Folosiți un săpun antibacterian. Tu nu'Nu vreau germeni în piercing.
 2. Dacă nu s-ar face'nu vin sterile, sterilizați-le. Din nou, germenii în piercing = rău.
 3. Acum tu'sunteți gata de inserat! Îndepărtați orice bijuterie pe care o aveți în gaură – cu mâinile curate – și aplicați puțin lubrifiant pe gaură și conicitate. Nu prea mult! Ar trebui să aveți nevoie doar de o acoperire foarte subțire pe fiecare.
 4. Introduceți conicitatea ca și cum ați fi introdus un cercel. Fii atent la ceea ce tu'faceți și opriți când întâlniți rezistență. Don'nu-l forța! Probabil a câștigat'nu mergi tot drumul în prima mișcare. Acea'e perfect în regulă!
 5. Lasă-ți urechea să-și revină o vreme. Se va umfla, așa că lăsați umflătura să scadă înainte de a face orice altceva. Citiți o carte sau verificați-vă e-mailurile sau ceva în timp ce așteptați.
 6. Spălați-vă din nou mâinile înainte de a împinge conicitatea mai departe. Pe măsură ce împingeți, puțină presiune este bine, dar opriți-vă și faceți o pauză dacă sunteți'te doare. NU răsuciți conica pentru a o introduce. Dacă este'e prea strâmt, ceea ce tu'Voi face este să rupeți pielea din interiorul găurii. Acest lucru este dureros și incredibil de neplăcut și sângeros.
 7. Repetați până când obțineți conicitatea până la capăt. Lăsați-l cel puțin câteva ore, în mod ideal peste noapte. Mai târziu sau dimineața, continuați să împingeți conicitatea afară și introduceți dopul sterilizat cu mâinile curate.
 8. Felicitări pentru finalizarea cu succes a primei tale întinderi!

bandaje

bandaje

Wikipedia

Ajutor, urechea mea sângerează după ce am întins-o!

 • Don't panică. Aceasta'e în regulă, se întâmplă și probabil că nu te-ai refugiat'Nu ați făcut daune ireversibile.
 • Tu'Probabil că am rupt pielea din interiorul găurii sau am făcut o mică ruptură chiar pe margine. Este bine, se va vindeca.
 • Scoateți conicul sau conectați-vă'Am intrat cu grijă. S-ar putea să te doară, dar tu'Probabil voi găsi că ameliorează multă presiune. Si tu'probabil că vei sângera peste tot. daca tu'sunteți zgârcit de sânge, cereți unui prieten să vă ajute.
 • Curăță-ți urechea și dă-i o șervețelă cu niște șervețele antibacteriene sau spală-o. Fii blând și încearcă să oprești sângerarea cât de mult poți.
 • Odată ce urechea nu mai bate, introduceți o mufă de dimensiuni mai mici. Asigură-te'Este curat și fii atent să o faci.
 • Lăsați-vă urechea să se vindece timp de câteva săptămâni înainte de a vă întinde din nou. stiu'E o durere, dar ea'O să merit pe termen lung.

daca tu'Ești foarte îngrijorat, lasă-mă să te asigur că faci asta de câteva ori este bine. Mai ales la dimensiuni mai mari, am făcut sângerarea ambelor urechi de câteva ori, iar ale mele s-au vindecat acum perfect, fără probleme. Don'nu-ti face griji! Totul o să fie bine. Fii atentă data viitoare.

De ce banda PTFE / Bondage?

PTFE și banda de robie au o proprietate foarte importantă în comun – se lipesc doar de ele, nu de pielea ta. Acest lucru este esențial în utilizarea metodei de înregistrare pentru a întinde, deoarece nu'Nu vreau ca banda să se lipească de urechi și, eventual, să rupă pielea delicată.

Metoda de înregistrare a întinderii

După aproximativ 0g sau 00g, aprovizionarea se reduce, ei bine, se diminuează. Aceste găuri sunt într-adevăr prea mari pentru metoda de întindere conică, deci trebuie să treceți la taping. Tapetarea poate beneficia, de asemenea, de dimensiuni mai mici (deși nu prea mici), oferind o metodă mai ușoară și mai gradată de întindere. Cum? Începem:

 1. Luați mufa curentă – ideal sticlă, dar și oțelul va funcționa – și apucați niște PTFE sau bandă de sclavie. Ambele sunt disponibile online. Banda PTFE poate fi cumpărată la magazinele de hardware, dar dvs.'Va trebui să merg la un magazin pentru adulți pentru a obține bandă de robie.
 2. Înfășurați câteva straturi de bandă în jurul mufei. Nu prea multe! Două sau trei ar trebui să fie mai mult decât suficiente.
 3. Aplicați lubrifiant pe dop și introduceți-l ușor în gaură.
 4. Repetați de două ori pe săptămână până când gaura dvs. este la noua dimensiune la care doriți.

Personal, a trebuit să folosesc bandă pentru a ajunge de la 2g la 0g, pentru că'Este o întindere de 2 mm, care este greu de realizat dintr-o singură dată. S-ar putea să doriți să începeți și de acolo sau poate să nu fie nevoie să ajungeți până la 00g (dacă'merg atât de departe).

Îngrijirea găurilor după întindere

Pentru a vă menține urechile în condiții optime, ar trebui să utilizați un balsam sau o cremă hidratantă de bună calitate de cel puțin două ori pe săptămână, ideal zilnic și ori de câte ori vă schimbați dopurile – mai ales dacă'ești dublu evazat, ceea ce îți pune puțină presiune pe urechi atunci când le pui prima dată.

În caz contrar, urechile întinse au o întreținere destul de redusă. Ar trebui să încercați să purtați un dop din sticlă sau oțel (sau titan, dacă preferați) peste noapte și când'Nu sunteți toți îmbrăcați, dar altfel totul merge și vă puteți bucura și arăta găurile întinse!

Felicitări pentru finalizarea cu succes a primei tale întinderi!

Felicitări pentru finalizarea cu succes a primei tale întinderi!

Jem Hologram, CC-BY, prin flickr

Alte soluții de depanare pentru întinderea urechii

Ajutor, exteriorul găurii mele este roșu și dureros.

Dacă marginile găurilor tale sunt roșii și mâncărime, s-ar putea să fii tu'sunteți alergic la inelele dvs. O. Inelele O negre sunt formate în mare parte dintr-o substanță numită nitril, la care mulți oameni sunt sensibili. Treceți la inelele din silicon și ar trebui să fiți bine!

Eu pot'Nu primesc acest conic, indiferent de ce fac!

Vedeți metoda de înregistrare de mai sus. Daca'Dacă aveți o dimensiune mică sau prima dvs. întindere, vă recomandăm să încercați o înmuiere cu sare de mare, să vă masați urechile cu ulei de vitamina E sau să vă întindeți imediat după un duș cald, când urechile sunt la maxim. De asemenea, asigurați-vă că'Încerc doar să urci o singură mărime! Verificați gabaritul tăieturilor pentru a vă asigura că acestea'e corect.

Găurile mele au acest inel ciudat și pufos în jurul lor…

Aceasta se numește (afectuos) 'catbutt' găuri și este un efect secundar al întinderii prea rapide. Cel mai bun mod de a o rezolva este să coborâți înapoi la o dimensiune și să vă asigurați că vă mențineți urechea bine hidratată în timp ce gaura se micșorează. Apoi, lăsați-l să se vindece mai mult decât ați fost și încercați din nou.

Dacă nu'Nu funcționează, partea umflată poate fi îndepărtată (care ar trebui să fie făcută doar de un profesionist), dar aceasta va răni și probabil cicatrici. Acesta este motivul pentru care timpul de vindecare între întinderi este cu adevărat important.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2013 Cecil Wilde

Ai povești de distribuit? Alte intrebari? Împărtășiți-le aici!

Kayla pe 15 octombrie 2019:

Vă puteți întinde urechile în timp ce vă aflați în dușul fierbinte? În prezent cred că la 4g au trecut 5 luni de când am făcut-o, dar încerc să găsesc câteva modalități nedureroase de a o face. Pleasr ajutor.

angie pe 06 decembrie 2017:

am o dimensiune de 2g și sincer cel mai nedureros mod de a mă întinde este după un duș cu săpun papucul său și este curat, atunci ceea ce fac este să le scot câteva ore mai târziu și le pun vaslină pe ele, dar o fac repede .. .. dar, în afară de acea întindere ima la o dimensiune 0, cineva are sfaturi pentru a merge la asta

Taz pe 24 septembrie 2017:

Acest lucru este mai bun decât majoritatea ghidurilor pe care le-am văzut înainte, sunt la 2g / 6mm, intenționez să măresc, dar nu pentru câțiva ani. Singurul lucru pe care trebuie să-l spun este că am câțiva prieteni care au început să înregistreze 2g și urechile lor sunt bine. Ciao!

Anna Black pe 26 noiembrie 2014:

Mi-am întins urechile la 12ga și apoi la 8ga cu acele cercei în spirală unde vârful este subțire și apoi mergi până la dimensiuni puțin mai mari. Nu am'Nu am citit asta înainte să o fac, așa că da, lobul urechii este roșu și am simțit durere, dar la sfârșitul streching-ului m-am tăiat făcând ca: după duș, am pus niște vaselină și m-am întins puțin mai mult, 'deoarece urechea mea a fost ca moale din cauza apei calde de la duș și a fost mult mai ușoară.

Aceasta'Am trecut vreo 3 săptămâni, așa că eu'Voi cumpăra o altă spirală. Una care se extinde de la 12 ga la 0ga, astfel încât să o pot face cu timpul, fără grabă.

Problema este că folosesc un fel de spirale din plastic / acrilic, așa că miroase ciudat, așa cum am citit aici, dar pur și simplu îl curăț de 2 ori pe zi. Cred că am făcut multe porcării la început, urechea mea a avut un lucru pufos în jurul găurii și a fost "ugh" dar acum'Este complet vindecat și gata să se strecoare mai mult. De data asta eu'Voi fi mult mai răbdător să evit orice fel de efecte secundare. Vă mulțumesc pentru sfaturi și eu'Îi voi folosi cu siguranță

Carl Junior pe 5 iulie 2013:

Aceasta este o lectură interesantă într-adevăr. Mare hub.

Jaye Denman din Deep South, SUA pe 28 iunie 2013:

Foarte interesant. Eu, desigur, sunt un bătrân cețos pentru care dorința de găuri întinse este (imposibil de înțeles, cum ar fi piercing-urile multiple pentru urechi, față, nas și corp). În primul rând, nu văd nimic atrăgător la ei, dar asta pentru că eu'm un vechi cețos! 🙂

Unul dintre nepotii mei are în urechi brancarde de mărimea unui ban și mă tot întreb dacă el'O să regrete acele găuri mari când el's, să zicem … 40 sau 50 de ani. Probabil că vor exista o mulțime de femei de vârstă mijlocie, care sunt acum tinere, cu flori tatuate pe midriffs (sau în altă parte) ale căror tribute florale vor arăta mai degrabă ca varza după ce'sunteți mai în vârstă și trăiți câteva sarcini! Ha-ha. Lucrurile care au fost mofturi în tinerețea mea au avut tendința să fie temporare și nu ceva cu care să trăiesc pentru restul vieții. (Eu'Sunt sigur că stilul meu vestimentar în 'Anii 60 au fost sursa multor râsete pentru persoanele în vârstă de atunci.)

Totuși, am găsit articolul dvs. despre "cum să" interesant și sper că sfaturile tale vor fi luate în considerare de cei care urmează această tendință.

Votat și interesant

Jaye

Cecil Wilde (autor) din Melbourne, Australia pe 19 iunie 2013:

Eu'Mă bucur că ți-a plăcut, Ruby!

Cecil Wilde (autor) din Melbourne, Australia pe 16 iunie 2013:

Mulțumesc, Rajan!

Rajan Singh Jolly din From Mumbai, în prezent în Jalandhar, INDIA. pe 16 iunie 2013:

Citire interesantă!