Cum să întindeți un piercing

Jami este scriitor online de câțiva ani. Articolele sale se concentrează pe orice, de la întreținerea animalelor de companie la piercing-urile.

Iată cum arată indicatoarele mele după întindere!

Iată cum arată indicatoarele mele după întindere!

Jami Johnson

Ce se întinde?

Stretching-ul (denumit în mod obișnuit și calibrare) este o formă de modificare a corpului în care un piercing vindecat este întins pentru a găzdui bijuterii mai mari.

Ce este modificarea corpului?

Modificarea corpului este modificarea deliberată a unuia'corpul său din orice motiv non-medical, cum ar fi estetica, auto-exprimarea, scopuri religioase, scopuri culturale (dreptul de trecere) etc..

Taper și dopuri, de dimensiuni 8g (cel mai mic) până la 1/2

Taper și dopuri, de dimensiuni 8g (cel mai mic) până la 1/2 “(cel mai mare)

Jami Johnson

Taper, dimensiunea 2g și dimensiunea 7/16

Taper, dimensiunea 2g și dimensiunea 7/16 “

Jami Johnson

Ce este un ecartament?

Un ecartament este o dimensiune de bijuterii pentru piercing-uri mai mici

Dimensiuni ecartament

Dimensiunea gabaritului Milimetri

20g

0,8 mm

18g

1,0 mm

16g

1,2 mm

14g

1,6 mm

12g

2,0 mm

10g

2,4 mm

8g

3,2 mm

6g

4,0 mm

4g

5,0 mm

2g

6,0 mm – 6,5 mm

0g

8,0 mm

00g

9,0 mm – 10,0 mm

Cum să începeți întinderea

Dimensiunile mai mici ale bijuteriilor sunt fie măsurate în gabarite, fie în milimetri. Dimensiunile ecartamentului variază de la 20g la 00g (sau 0,8mm la 10mm), 20g fiind cel mai mic și 00g fiind cel mai mare.

Înainte de a putea începe să vă întindeți piercing-ul, acesta trebuie să fie complet vindecat și trebuie să știți ce dimensiune are deja. Piercing-urile proaspete din lobii urechii sunt cel mai frecvent fie un calibru de dimensiunea 20, fie un calibru de dimensiunea 18.

  • Odată ce un piercing proaspăt este complet vindecat, puteți începe procesul de întindere prin creșterea treptată a dimensiunii inelului sau a manometrului pe care îl purtați.
  • Înlocuiți indicatorul de dimensiune curent cu altul care's-a mărit.
  • Nu săriți niciodată dimensiunile; acest lucru poate provoca daune permanente.
  • Taper-urile sunt utilizate în general pentru a întinde un piercing dacă gabaritul este 00 sau mai mic.
  • După schimbarea dimensiunilor, acordați-vă urechilor câteva săptămâni pentru a vă ajusta.
  • Asigurați-vă întotdeauna că un manometru proaspăt întins este vindecat înainte de a vă întinde din nou.
  • Repetați procesul până ajungeți la dimensiunea dorită.

Dimensiuni mufă

Milimetri inch

11,0 mm

16.07"

12 mm – 12,7 mm

1/2"

14,0 mm

16 septembrie"

16,0 mm

5/8"

19,0 mm

3/4"

22mm

7/8"

25mm

1"

Cum să te întinzi după un 00g: dimensiunile mai mari (inch)

Odată ce ai întins un piercing după un 00g, tu'Voi începe măsurarea întinderilor în milimetri și inci în loc de gabarite. Pentru dimensiuni mai mari de 00g, cel mai bun mod de a vă întinde este cu dopuri din silicon – în acest moment, nu ar trebui să mai folosiți conici.

Întinderea unui piercing peste dimensiunile gabaritului este mai dificilă și este mai probabil să suferiți o explozie sau alte deteriorări ale piercingului.

Dupa ingrijire

Amintiți-vă întotdeauna să aveți grijă de un piercing proaspăt întins. Curățarea zilnică a piercingului întins va ajuta la reducerea șanselor de infecție și va permite întinderea să se vindece corect și rapid.

Nu trebuie să existe sângerări sau dureri după o întindere. Dacă experimentați acest lucru, reduceți imediat.

Ce este o explozie?

O explozie de piercing este atunci când un piercing este întins prea repede (din nou, cel mai frecvent în lobii urechii) și fistula (tunelul pielii) este forțată să iasă din spatele perforării, provocând o „buză” inestetică pe marginea piercingului..

Cum să vindeci o explozie

Există o mulțime de sfaturi și sfaturi cu privire la modalitățile de a vindeca o explozie piercing, dar atunci când tratați o explozie, primul pas este să curățați imediat piercing-ul deteriorat și să reduceți dimensiunea la un ecartament sau dimensiune mai mică..

După ce explozia este curățată și redusă, nu atingeți și nu vă jucați cu piercing-ul deteriorat, cu excepția aplicării uleiului de vitamina E (și / sau curățării zonei afectate). Nu încercați să vă întindeți până când nu se vindecă explozia.

Cum să o preveniți

Unele explozii nu se vindecă niciodată complet, deci este cel mai bine să împiedici să se întâmple. Pentru a preveni acest lucru, aveți grijă când vă întindeți: întindeți întotdeauna un piercing încet și nu săriți niciodată de dimensiuni.

De asemenea, puteți preveni o explozie întinzându-vă mereu la duș (apa caldă face pielea mai elastică) și / sau folosind un lubrifiant (care, de asemenea, face pielea mai elastică). Ar trebui să permiteți întotdeauna piercing-ul întins să se vindece în timpul său. Nu încercați niciodată să vă întindeți până când cel anterior nu s-a vindecat.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Comentarii

Laura Brown din Barrie, Ontario, Canada pe 21 martie 2013:

Eu'Nu sunt un fan perforant. Unele dintre ele arată frumos, dar unele arată prea departe. Eu'Am văzut urechi întinse unde clapa pielii este uscată și strânsă. Îmi întoarce stomacul. Micuța de piele a urechii rămasă la margine arată ca o piele subțire pe cale să se rupă. Eu pot'Nu mă ocup de oamenii care au acest lucru – accentul meu este pus mai mult pe urechea lor decât pe ceea ce încearcă să-mi spună. Eu'Nu sunt împotriva modificării corpului, doar că nu'Nu vreau să-l văd când pare dureros sau îți place'e pe punctul de a necesita cusături / intervenții chirurgicale pentru a remedia problema.

Întinderea urechilor pare a fi destul de populară. Eu'Aștept doar să ajungă la gâtul care se întinde apoi, unde poartă tot mai multe inele de metal în jurul gâtului. Eu'Sunt sigur că va readuce și legătura piciorului japonez. Cineva va trebui să găsească o nouă extremă.