Cum să faci un inel de nas de argint

Îmi place să-mi fac propriile inele de nas; întregul proces este destul de simplu, odată ce ai ajuns la el!

Cum să faci un inel de nas ~ un tutorial pas cu pas

Cum să faci un inel de nas ~ un tutorial pas cu pas

Karen Creftor

Îmi place să-mi fie străpuns nasul, dar eu'Îmi pierd sau distorsionez pentru totdeauna bijuteriile din nas. Mi se pare cel mai bun inel de nas, dar fiind cel ieftin care sunt, găsesc 2 lire sterline fiecare cam mult pentru o bucată de sârmă. Așa că am făcut acest tutorial pentru dvs.!

Realizarea propriilor inele de nas este ieftină, rapidă și aceeași tehnică poate fi utilizată pentru a crea cercei de bază sau inele de salt care sunt folosite la fabricarea bijuteriilor. Eu sunt lumea'Cel mai rău producător de bijuterii, așa că crede-mă, dacă pot să le fac, poți și tu.

Materiale și instrumente

În afară de fir, aveți nevoie doar de câteva obiecte de uz casnic pentru acest tutorial. Vă recomand cu încredere să folosiți sârmă de argint pentru a reduce la minimum riscul de reacție și temutele marcaje verzi din sârmă de cupru sau placate.

Vei avea nevoie:

  • Sârmă de argint
  • Un obiect cilindric cu un diametru de 8 mm, cum ar fi un cârlig de croșetat sau un stilou
  • Foarfece mici
  • O placă de smirghel curată / nouă (opțional)

De ce ai nevoie pentru a-ți crea propriul nas

De ce ai nevoie pentru a-ți face propriul inel

Karen Creftor

Pasul 1

Începeți prin înfășurarea firului de argint în jurul cârligului de croșetat cât de strâns puteți și lăsând cât mai puțin capetele atârnând posibil. Asigurați-vă că nu există umflături pe cârlig în cale sau că ați câștigat'nu pot să-l scoată!

Făcând un inel de nas

Făcând un inel de nas

Karen Creftor

Pasul 2

Scoateți bobina de sârmă de pe cârlig folosind foarfecele, trageți cu atenție o linie dreaptă în jos, creând inele mici de sârmă.

Faceți mai multe inele simultan

Faceți mai multe inele simultan

Karen Creftor

Pasul 3

Pentru a face inelul mai confortabil de a intra și ieși, înmoaie ușor capetele cu o placă de smirghel și tu'gata! Ca și în cazul oricărei bijuterii pentru corp, asigurați-vă că le sterilizați înainte de utilizare, puteți'nu fi prea atent.

Inele de nas realizate manual

Inele de nas realizate manual

Karen Creftor

Dimensiunile inelului nasului

Puteți schimba dimensiunea inelului schimbând dimensiunea a ceea ce înfășurați firul, în funcție de gustul dvs..

In acest 'Cum să,' Am folosit 25cm / 10" din sârmă de argint și a făcut 8 inele nasale noi. Am cumpărat firul de pe eBay pentru 2,40 GBP (incluzând transportul) și așa că, în loc să plătesc 2 GBP pentru un inel, să-mi fac propriul meu m-a costat doar 30p fiecare! Țin restul într-o mică cutie de pastile, pregătită pentru când o pierd sau o deteriorez pe cea pe care o am eu'Am purtat.

Majoritatea inelelor de nas au o minge la capăt pentru a le împiedica să cadă. Personal, eu nu'Nu găsesc acest lucru necesar, iar eu'Nu am avut niciodată probleme la purtarea unui cerc simplu.

Dacă v-a plăcut acest tutorial, vă rugăm să comentați mai jos și să îl împărtășiți cu alții pe care îi cunoașteți, astfel încât să poată economisi și bani!

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2013 Karen Creftor

Comentarii

Ashley pe 04 martie 2020:

de unde ai luat firul de date?

Angela pe 07 decembrie 2018:

Unde pot obține firul

Audrey Irie pe 8 iulie 2017:

Dacă doriți să înfrumusețați un pic, aș înfășura o altă bucată de sârmă de argint sau de aur în jurul ei în mijloc. Sau poate câteva perle.

Eu'Îmi fac propria mea și vând la festivaluri de muzică…

sandi pe 09 aprilie 2017:

MULȚUMESC! Vreau cercuri de nas cu mărgele și după ce mă uit' online M-am gândit că trebuie să pot face asta singur!

Kitzia Bustamante pe 26 martie 2017:

Eu'O voi face, dar apoi eu'Voi face gaura sinelui meu.

Denise Stewart pe 03 aprilie 2016:

Îmi place acest tutorial, deoarece cheltuiesc o grămadă de bani pe bijuterii pentru nas și acum îmi pot face propriile lucruri, chiar mă ajută să vă mulțumesc foarte mult

Karen Creftor (autor) din Kent, Marea Britanie pe 31 octombrie 2013:

Minunat să văd un alt britanic: D I'Sunt originar din Londra și acum în Kent.

Mulțumesc pentru complimente, eu'Mă bucur că ți s-a părut util!

~ Kaz x

Lynsey Hart din Lanarkshire pe 30 octombrie 2013:

Super Tutorial !!! Foarte la îndemână! Observați că ați folosit semnul £ totuși – de unde sunteți ?? Sunt din Glasgow, Scoția! : P Nu mulți dintre noi britanici aici lol x