Category: Tipuri de piercing

Piercing-uri de suprafață

Whitney este expert în piercinguri și tatuaje, cu experiență în lumea modificării corpului.

S-au folosit bile de suprafață, dar au fost de dimensiuni prea mari.

Au fost folosite barbele de suprafață, dar au fost de dimensiuni prea mari.

Obținerea unui piercing de suprafață

Când primești un piercing, nu este altceva decât un obiect străin prin piele. De multe ori, corpul tău va trata bijuteriile ca pe o aschie și va încerca să le împingă afară.

Piercing-urile de suprafață sunt diferite de cele mai multe piercing-uri. O perforare adecvată a suprafeței este străpunsă cu o bară, în formă de capse cu două unghiuri de 90 de grade, una la fiecare capăt. Cu forma unei bile de suprafață, corpul devine mai greu să împingă bijuteriile în afară. Cu bijuterii necorespunzătoare, vindecarea este mai dificilă.

Numai calificat piercerii ar trebui să practice acest tip de piercing, deoarece ratele de respingere sunt foarte mari. O mulțime de țesut poate fi deteriorat cu acest piercing.

Deoarece piercing-urile de suprafață sunt atât de sensibile, odată vindecate, dacă le faceți la câțiva ani după aceea, puteți invita procesul de migrare și respingere pentru a începe. Nu doriți ca piercing-ul dvs. să înceapă să respingă, deoarece este greu să inversați. Dacă nu scoateți bijuteriile înainte de a fi prea târziu, piercing-ul nu va fi altceva decât cicatrici urâte.

Piercing-uri de suprafață populare

Piercing-uri de suprafață vindecătoare

Un piercing de suprafață este unul dintre cele mai greu de vindecat, deoarece este un piercing mai complicat. Ocupă mai multă piele decât alte piercing-uri, provocând mai multe traume la nivelul țesuturilor. Pentru a vindeca corect un piercing de suprafață, trebuie să vă asigurați că urmăriți orice frecare pe piercing. Așezați un piercing de suprafață într-o zonă cu cheie joasă și dvs.'Voi fi mai bine.

Urmăriți cantitatea de mișcare din zona pe care ați ales-o. Mulți oameni adoră aspectul și aspectul piercing-urilor la suprafața încheieturii mâinii, precum și piercing-urile pentru ceafă, dar ambele zone sunt zone cu mișcare ridicată. Vă folosiți încheieturile pentru diverse activități, cum ar fi scrierea, tastarea, mâncarea, strângerea mâinilor etc; gâtul dvs. este o zonă cu mișcare și impact ridicat, deoarece vă întoarceți gâtul în diferite direcții, vă periați părul, vă așezați pe spate etc..

Ar trebui să curățați piercing-ul cu o soluție salină sau un amestec ușor de sare de mare. În funcție de locul unde se găsește piercing-ul, puteți turna soluția salină într-o ceașcă mică de dixie și întoarceți ceașca pe piercing.

Acest lucru vă asigură că curățați complet piercing-ul.

Aveți grijă la drenaj și nu lăsați crustele, limfa, să stea prea mult în jurul bara. Acum, nu scoateți crusta, deoarece va provoca și mai multe traume tisulare. Înmuiați zona și utilizați un Q-Tip sau o minge de bumbac pentru a freca ușor crusta de pe piercing.

Asigurați-vă că există suficient spațiu de respirație între umflarea și capătul bilei. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la drenaj. Acest lucru se poate realiza folosind bijuterii adecvate, deci tu're piercer va avea cel mai mult control asupra acestei preocupări.

Multe companii de bijuterii pentru corp au produs o bară de suprafață care are vârfuri plate față de bile. Aceasta este o opțiune mai bună, deoarece este mai puțin probabil să iasă și să implore să fie lovit.

Semne de respingere pătrunzătoare

Roșeață vizibilă, umflături și durere.

Roșeață vizibilă, umflături și durere.

Cauzele migrației și respingerii

Există mai multe cauze ale migrației care includ:

 • Presiune sus: Acolo unde bijuteriile exercită presiune asupra pielii de deasupra acesteia, care stresează țesutul și oprește parțial alimentarea cu sânge a zonei.
 • Daune generale: Deteriorări cauzate de procesul de perforare, slăbind țesuturile din jurul găurilor.
 • Mişcare: Anumite zone ale corpului primesc mai multă mișcare decât altele, iar în cazul piercingurilor de suprafață, cu cât este mai mare mișcare, cu atât șansele de respingere sunt mai mari, din cauza presiunii adăugate, a întinderii, a răsucirii și a compresiei pe piele..
 • Impact: Din nou, amplasarea este foarte importantă pentru piercingurile de suprafață. Dacă primiți unul într-o locație predispusă la uzură, șansele dvs. de migrare sunt din nou sporite. Impactul nu include doar lovirea piercing-ului, ci orice frecare către acesta, care include îmbrăcăminte.
 • Drenaj necorespunzător: Dacă piercing-ul nu este capabil să dreneze țesuturile moarte, migrarea poate fi o problemă.

Poze cu piercing de corset

Proceduri și tehnici de perforare a suprafeței

 • Tradiţional: Strapuns cu bile curbate sau bare de nailon. Aceste do vindecă, dar sunt aproape toate nereușite în ceea ce privește aspectele pe termen lung. Un piercing la suprafață nu este recomandat cu o bară curbată.
 • Scelpelit: Bijuteriile stau sub un clapet de joasă presiune. Din păcate, cu această tehnică, corpul trage în jos țesuturile, care doar încetinește respingere, versus eliminare.
 • Tehnica cicatricilor și bretelelor: Bijuteriile se află sub un suport de țesuturi întărite sau sub un mic implant în piele. Această tehnică poate duce la multe alte probleme decât doar migrarea unui piercing. Nu se recomandă
 • Chirurgical: Se creează un tub de piele în care bijuteriile pot fi așezate.
 • Bijuterii flexibile (Tygon): Tuburile din plastic au devenit un material popular pentru piercing-urile de suprafață. Tygon reduce presiunea asupra pielii și poate fi o alegere excelentă în zonele în care nu se pot folosi bare de suprafață.
 • Bare de suprafață: Cea mai bună opțiune pentru piercing-uri de suprafață. Barele de suprafață au o formă similară cu cea a unei capse, cu unghiuri de 90 de grade la ambele capete ale bilei.
 • Punch și Taper: Aceasta este o tehnică mai nouă care ar trebui să reducă șansele de migrație și timpul de vindecare a lecțiilor. Se asigură că calea realizată de ac este forma exactă a barei de suprafață care urmează să fie utilizată.

Corset Piercing

Piercing-urile de corset sunt piercing-uri de suprafață superbe, care trebuie să imite aspectul și atracția unui adevărat corset. Majoritatea sunt doar piercing-uri temporare. Dacă nu sunt făcute corect, bijuteriile vor migra rapid, lăsând cicatrici urâte. Asigurați-vă că utilizați bijuterii adecvate, cu atașamente speciale pentru panglici. Tu nu face doriți să utilizați CBR-uri, cu excepția cazului în care intenționați să scoateți bijuteriile.

Piercingul corsetului este cel mai frecvent efectuat pe spatele unei femei. În multe cazuri, corsetul poate rula doar două seturi de 4 piercing-uri, dar uneori acestea vor alerga de-a lungul întregului spate.

Multe femei fac piercing înainte de o petrecere sau o ieșire specială și elimină bijuteriile, în acest caz CBR-uri, înainte de a avea șansa de a lăsa cicatrici vizibile..

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2007 Whitney

Comentarii

Jen pe 22 aprilie 2018:

Bună, am un piercing de suprafață sub buric acum 2 săptămâni lucrez ca pui la checkout (mă mișc mereu) și sper cu adevărat că corpul meu nu respinge acest piercing ce fac????

Ann pe 24 aprilie 2017:

Mi-am străpuns șoldurile cu bare de suprafață acum câteva luni, dar partea stângă a respins, așa că le-am scos, străpungerea mea a spus că poate't repierce cu barbells atunci când acestea'm-am vindecat pentru că ei'e chiar mai probabil să respingi, este doar alegerea ei sau este cazul nepermis? Mi-au plăcut foarte mult piercingurile de șold și m-a întristat cam să le scot 🙁 Eu'Aș ucide pentru a le avea înapoi, poate cineva să ajute?

Suzie pe 03 aprilie 2017:

Am primit un piercing la suprafața degetelor acum 2 zile, îl curățam și totul nu este'nu este cald la atingere't tgrobbing nu'Nu l-am rănit'E doar un pic umflat și roșu, nimic altceva nu este în neregulă, dar este în regulă??

Anya pe 03 noiembrie 2016:

Tocmai am primit câteva piercinguri de suprafață pe coapsă ieri și cred că perforatorul a folosit bare de suprafață prea mici, deoarece zona arată și se simte cam ciupită și puțin mâncărime, dar cred că ar putea fi și procesul de vindecare. Eu nu'Nu vreau să le scot decât dacă trebuie, așa este sentimentul normal sau pot face ceva în acest sens?

Frankie pe 11 iulie 2012:

Salut. Eu'Sunt o fetiță de 13 ani și am o întâlnire să-mi iau microdermici în piept. Este o idee bună? Ce se întâmplă dacă mă îngraș sau slăbesc ?? Fratele meu mai mare a spus că mă îngraș, piercing-ul va fi aspirat. Dacă slăbesc, va fi împins afară. Eu nu'Nu știu ce să cred de la el, așa că am nevoie de ajutor!!

eu, pe 11 mai 2012:

De fapt, mi s-a străpuns șoldul cu peste un an în urmă, nu'Nu m-a durut, dar a trebuit să-l scot după trei luni, pentru că era foarte enervant să dorm când dorm pe burtă. Dar de curând am terminat-o ieri și în mod serios niciodată nu o străpung în același loc pentru că o să doară, dar în afară de acel uimitor piercing!

CiaraRosex pe 8 mai 2012:

Mi s-au străpuns șoldurile acum 3 luni și au fost bine până astăzi și am observat că una dintre bile are un inel albastru / negru în jurul său și sângerează .. aș fi putut-o irata în timpul nopții pentru că dorm pe stomacul meu, dar asta înseamnă respingerea acestuia? Sau este doar motivul pentru care este iritat? te rog ajuta, chiar nu'nu vreau să-l scot 🙁

dannie_rockd pe 8 aprilie 2012:

Piercingul șoldului este menit să doară atunci când mă flexez la început sau sunt menit să doară. La toate și pentru cât timp xx

rachelcross27 pe 31 martie 2012:

Am 16 piercing-uri, dintre care 4 sunt dermice în stomacul meu inferior, sub burtica mea, și le-am avut de un an în urmă cu 5 luni. Am cumpărat cremă de cicatrici costisitoare pentru a diminua cicatricea, sper să o înțepenesc după ce se aplatizează. Am transpirat neglijent în curtea de bak, frunze de rakin și mi-am frecat altele pe pantaloni scurți de câteva zile, am lucrat în curte. Nu am murdărie, nu am avut niciodată probe cu celălalt, dar acum unul este roșu și umflat, știu sare de mare fierbinte se înmoaie de 3 ori pe zi, ar trebui să o vindece, dar îmi plac pielea !!! Cu toate acestea, vă recomand să le îndepărtați de către profesioniștii din domeniul sănătății. Noroc

cenușă pe 17 martie 2012:

Așadar, piercing-ul meu la suprafața sturnului a fost respins acum aproximativ 2 săptămâni și mă întrebam dacă aș putea să-l refac, dar cu microdermici? Ar fi asta o problemă?

Jackiee pe 05 martie 2012:

Mi-am făcut buricul peircing sâmbătă roșu! și doare! întregul nu este mare, deși este mic, ar trebui să-l scot? deci nu voi avea cicatrice ! ?

Ashflash pe 02 martie 2012:

Mi s-a străpuns sternul săptămâna trecută, iar acum există o culoare maronie / roșiatică în jurul fiecărei bile. Este acesta un semn precoce de respingere sau este o infecție? Te rog ajuta-ma!

Patricia pe 15 februarie 2012:

Vreau să-mi străpung încheieturile, dar soțul meu mi-a luat un ceas fosil cu adevărat scump, s-ar prinde pe ceas? Sau există o modalitate de a evita atingerea piercingului?

jessica0234 pe 12 februarie 2012:

Vreau ca șoldurile să fie străpunse atât de rău, dar sunt o persoană activă și nu'Nu știu dacă ar trebui pentru că nu'Nu vreau să înceapă să mă respingă 🙁 și cea mai mare întrebare a mea este totuși dacă te doare să faci și piercing-ul are după durere ?

Richard Baldwin pe 20 ianuarie 2012:

Am în jur de 10 piercinguri, toate făcute cel puțin de două ori mai mult decât cele scoase și refăcute după câțiva ani. Ceafa mea a fost făcută de 3 ori nu din cauza respingerii, ci din cauza muncii și a trebuit să o îndepărtez. A treia oară când a fost făcută a fost dură, ca și prin țesut cicatricial și a durat trei ani. Apoi, chiar în această săptămână din senin a început să respingă. Prin urmare, am scos-o pentru a evita o cicatrice urâtă și o voi face din nou în câteva luni când va fi complet vindecată

Erica pe 20 ianuarie 2012:

Cât de mult ne este de obicei să i se îndepărteze un dermic la un magazin? Am unul sub ochi și eu'Sunt aproape pozitiv, respinge

fr pe 19 ianuarie 2012:

Eu'm 15 și vreau să fac o perforare de suprafață sub claviculă, dar eu'Sunt o majoretă. : / așa că eu'Nu sunt sigur. Dacă nu … Are cineva vreo sugestie cu privire la alte piercing-uri pe care aș putea să le câștig'nu vă lăsați afectat de aceasta

bsherrod05 pe 17 ianuarie 2012:

Cum fac ca țesutul cicatricial din jurul pielii mele să scadă?

Mi s-a străpuns șoldul acum vreo 9 luni. Încercat și respins, încercând să resping, dar prin o anumită ingeniozitate la domiciliu, eu'Am reușit să opresc respingerea. În ultima perioadă de respingere, pielea a început să se ridice pe o parte, lăsând o cicatrice care este cam pufoasă, dar clar vizibilă. Nu este inflamat sau dureros sau altceva. Am pus unt de cacao în jurul zonei întunecate pentru a încerca să ușurez ușoara decolorare, dar există vreo modalitate prin care pot obține țesutul cicatricial pufos să coboare?

Britt1987 pe 16 ianuarie 2012:

Mi s-a străpuns șoldul acum vreo 9 luni. Încercat și respins, încercând să resping, dar prin o anumită ingeniozitate la domiciliu, eu'Am reușit să opresc respingerea. În ultima perioadă de respingere, pielea a început să se ridice pe o parte, lăsând o cicatrice care este cam pufoasă, dar clar vizibilă. Am pus unt de cacao în jurul zonei întunecate pentru a încerca să ușurez ușoara decolorare, dar există vreo modalitate prin care pot obține țesutul cicatricial pufos să coboare?

Shahla pe 16 ianuarie 2012:

Tocmai mi-am străpuns șoldul ieri și nu aveam idee că au respins atât de mult, acum sunt speriată pentru că mama mea a plătit 110 pentru ambele părți și voi fi foarte supărată dacă ies, dar sper să rămână pentru că nu sunt predispus la infecție și corpul meu tinde să meargă cu fluxul meu, cred că ar trebui să mă uit mai mult la ea, dar sper că nu'Nu ies pentru că a durut foarte rău și toată durerea aia degeaba

Jess pe 8 decembrie 2011:

Bine, am avut piercing-ul de suprafață de aproximativ o lună acum și nu respinge. Găurile merg bine și chiar m-am întors la piercer și mi-a spus că arată așa'Se vindecă bine pentru că este doar o lună. Dar roșeața piercing-urilor mele nu'Se pare că coboară. Și când spun roșeață, vreau să spun că este roșu DOAR deasupra locului unde este bara sub piele. Și a fost așa și nu'Se pare că coboară. Orice sfat sau cunoștință despre ce este acesta?

"Doar Passin Thru" Piercing de corp pe 5 decembrie 2011:

Nu am'Am fost aici de mult timp. Scuze ….. În ceea ce privește piercing-urile "căzând afară", Presupun că vrei să spui dermici. Au nevoie de timp pentru a se vindeca. Există o deschidere în care se strecoară ancora, iar orice tragere de ea o va îndepărta. A pune o cămașă este un lucru atât de normal, nu's FOARTE UȘOR DE UITAT de noul tău piercing. Trebuie să spun că pielea și piercing-urile de suprafață ar trebui luate în considerare "temporar". În cele din urmă vor dori să iasă. Încerc să îndepărtez clienții de la ei, cu excepția cazului în care sunt conștienți, și nu'Nu îmi pasă cât sunt.

Jacinda pe 28 noiembrie 2011:

Tatăl meu mi-a spus că îmi pot face soldurile, ceea ce eu'Sunt încântat de, dar eu'Sunt un jucător de volei (pe care trebuie să-l aplec și să scufund mult) și eu'Sunt, de asemenea, o parte a acestui lucru preșcolar la școala mea, unde mă ocup de copiii de 2-5 ani. Simt că mi-ar fi rănit piercingul din cauza voleiului și a preșcolarului, dar cred că îl pot face. Cred că există modalități de a evita șoldul meu de a fi lovit și de a lucra șold, dar cu copiii mici … da, bine. Oh, bine..Încă o vreau.

ohsaygee pe 07 octombrie 2011:

briana009 i'Sunt o majoretă și am șoldul pierdut, dar asta's-l ancorează dermic'Sincer, nu la fel de dureros pe cât pare! eu'Nu am avut nicio problemă, dar eu'M ajung la a 9-a lună și ea'Încep să resping, sincer nu'Nu cred asta'Acum este dureros'Arată doar urât. Indiferent de ce, deși tu'îți miști mereu șoldurile, așa că'Este aproape obligat să respingă, dar corpul tuturor funcționează diferit. plus dacă tu'Reîngrășarea sau slăbirea nu va ajuta. dacă chiar vrei să o faci, mergi după asta! eu'Cu toate acestea, mă uit la dermale'Vă avertizez dacă începe să iasă, va lăsa o cicatrice și uneori trebuie să obțină "îndepărtat chirurgical." chiar dacă minele încep să respingă i'Doar o las. înainte de a termina, du-te la un magazin de tatuaje și vorbește cu ei despre asta, ei'Voi fi prietenos!

briana009 pe 03 octombrie 2011:

eu'Îmi place să-mi străpung șoldurile, dar sunt o majoretă și sunt foarte activă, deci care ar fi bijuteriile recomandate pentru cea mai mică șansă posibilă de respingere?

Zara-Leigh pe 14 septembrie 2011:

În prezent am 25 de piercinguri. care includ 2 piercinguri de suprafață și un scufundător de piele, care este o versiune mai mică a unei ancore dermice. eu'Nu am avut niciodată probleme cu niciunul dintre piercing-urile mele. piercing-ul încheieturii mele este cel mai nou și îmi place! eu'L-am avut de aproximativ 6 luni acum și piercing-ul la ceafă are aproape 2 ani și este încă perfect. este doar pentru a arăta că, dacă ai grijă în mod corespunzător de piercing-uri și don'Nu te juca cu ei în timp ce se vindecă, desigur, iau întotdeauna foarte în serios timpurile de vindecare pentru diferite piercinguri. De asemenea, mă bucur să spun că'Niciodată nu am avut o infecție, infecția depinde de tipul de mediu pe care îl aveți'ești mereu în corpul tău'Și apărarea naturală împotriva infecției, desigur, este importantă și procedurile de curățare și atenția la piercing-uri noi. Până când am toate piercingurile pe care le vreau i'Voi avea 80-100 de piercinguri pe mine. inclusiv piercing-uri cu corset de implant dermic pe ambele părți ale mele două rânduri de 8 de ambele părți cu atașamente dermice cu cerc și multe alte piercing-uri de suprafață, inclusiv podul meu. Sincer sunt dependent de piercing-uri și pot'Nu mă ajut'Au trecut vreo 6 luni de când am primit un piercing și sunt absolut mâncărime pentru mai mult!!

Jess. pe 26 august 2011:

Am un piercing de pod. Am făcut-o eu însumi, ceea ce fac majoritatea propriilor piercinguri. Oricum, am făcut-o acum aproximativ o lună. A mers perfect până acum. Este cu adevărat roșu și sângerează când mă încurc cu el. De asemenea, are bumbiți la capăt plini cu vărsat? Mă doare să. Respinge? Chiar nu'Nu vreau să o scot, să am o cicatrice cu adevărat urâtă într-un ritm foarte evident. ): AJUTOR?

ridică pe 25 august 2011:

Mi-am străpuns calea mâine acum două săptămâni. Nu'Nu m-a durut atât de mult cât am crezut, nu'Chiar sângerarea care m-a șocat. Eu'L-am îmbibat de două ori pe zi. Totuși, am cercuri roșii în jurul piercingului. Eu'Sper că nu sunt'semne de respingere. Eu'Abia am început să primesc semne de crustă. Deci eu'Sper că este bine. Doresc doar să nu fie'Mâncă atât de mult XD

Hailey pe 21 august 2011:

Eu'Mă gândesc să-mi străpung soldurile de ambele părți. Singura problemă este că eu'Nu sunt sigur cum le scoți. Poți scoate aceste piercing-uri ori de câte ori simți nevoia? Îi poți scoate singuri la fel ca un piercing în buric sau un piercing în ureche?

summerbloom12 pe 19 august 2011:

Tocmai mi s-a străpuns nasul acum vreo două luni și înotam în clor, ceea ce nu eram'Ar trebui să o fac o vreme și a căzut de câteva ori și a trebuit să o pun înapoi, ceea ce presupun că nu este bun pentru ea. Acum există această creștere a pielii care împinge practic piercingul în sus. este o minge de piele ușor sub piercing-ul meu și care iese din jumătatea inferioară. Îl curăț de 3 ori pe zi și încă nu are'Nu am plecat. Am un prieten care a spus că i s-a întâmplat același lucru. dar crezi că este infectat și ar trebui să-l scot?

summerbloom12 pe 19 august 2011:

De curând mi s-a străpuns nasul, probabil acum vreo 2 luni. Și a căzut de câteva ori și a trebuit să-l pun din nou singur, ceea ce probabil nu era'Este bun pentru el și acum există o creștere a pielii chiar sub piercing. este ca o minge de piele care este cam sub piercing-ul meu și care iese din partea de jos a acestuia. este rău? ar trebui să-l scot??

samantha pe 8 august 2011:

Am două piercing-uri dermice sub guler, luna a 7-a le-a avut și ele're perfect 🙂 la început unul nu era't adânc ca celălalt, dar tu'Ar trebui să-i împingă în timp ce ei se vindecă și nu au nicio problemă cu ei. ei nu'Toți respingeți, depinde de ce fel de piele aveți și de cât de mult se încurcă. Cred că urmează să mă întorc în continuare cu dermele de gropițe

piercer101 pe 8 august 2011:

după ce ați citit o mulțime de comentarii despre bijuteriile care cad … Cu fiecare piercing, ar trebui să strângeți bilele în fiecare dimineață / după-amiază / înainte de culcare pentru a vă asigura că stați. Dacă totuși cad, scoateți imediat ceva în gaură, deoarece mă pot închide în câteva secunde!!

buzzieee pe 04 august 2011:

salut, tocmai mi s-a străpuns gâtul acum 4 zile și se pare că se vindecă, dar simt că bara se mișcă puțin sub piele când îmi mișc gâtul. nu există încă roșeață sau orice altceva nu a făcut-o'nu mă doare când sunt străpuns, îl curăț de 3 ori pe zi și se pare că merge bine :)) Îmi place oricine are de gând să-l ia doar pentru a-l curăța cel puțin de două ori pe zi sau vei avea un risc mai mare ca acesta să respingă…

Tiffany pe 02 august 2011:

@tatoots

Trebuie să crești conștientizarea în jurul tău și să răspândești. Ar trebui să cercetați efectele refolosirii acelor și beneficiile utilizării acelor noi și sterile. De asemenea, ar trebui să căutați toate posibilitățile bolilor și infecțiilor pentru utilizarea acelor nesterile. Exprimați cum pune oamenii în pericol și răspândiți vestea. Fă-o mare lucru.

Jackie pe 31 iulie 2011:

Toți cei care aveți probleme cu piercing-urile existente și nu sunteți sigur dacă este infectat sau respins sau oricare ar fi cazul, mergeți să întrebați piercerul dvs. !! Le-ați plătit pentru a oferi un serviciu și o parte din asta vă răspunde la întrebări în timpul procesului de vindecare! Ei vă spun să reveniți dacă aveți întrebări, sunt profesioniști și dacă ceva nu este în regulă, vă pot ajuta să încercați să o remediați înainte de a pierde piercing-ul.

kelpar pe 17 iulie 2011:

Am 2 microdermali pe șold acum o săptămână. Nu le făceam'Nu a fost nedureros, dar cu siguranță nu a fost'Nu aveți de ce să vă faceți griji. După aceea wasn'nu este deloc dureros. Singurul lucru care te doare este dacă le prinzi sau le dai în primele două zile. Asigurați-vă că perforatorul dvs. le plasează într-un loc bun. Alegeți un loc care se află deasupra liniei de pantaloni și nu într-un loc care se mișcă mult atunci când mergeți.

Beth Dixon pe 13 aprilie 2011:

Ieri mi-am făcut ceafa, iar bara este prea mare. aceasta'Sunt flexibil și mi s-a spus în două săptămâni că îl pot tăia. totuși, bara alunecă dacă mișc capul. Aceasta's cel mai puțin dureros piercing I'L-am avut și îmi place, l-am îngrozit'voi respinge (deși am alte piercinguri)

JustPassinThru din Woodland Hills, California pe 06 aprilie 2011:

Pentru a reduce șansele de migrare sau respingere, asigurați-vă că bijuteriile adecvate sunt folosite pentru piercing-uri de suprafață. Folosesc o bara de suprafață îndoită. Acest lucru împiedică bijuteria să apese pe piele și lasă mai mult spațiu pentru ca țesutul să se vindece. Curățați de 2 ori pe zi cu săpun antibacterian și înmuiați cu sare de mare. Don'Nu mutați bijuteriile și nu uitați că mai puțin este mai mult. Curat! Uscați cu un țesut, deoarece prosoapele adăpostesc bacterii. De asemenea, asigurați-vă că faceți unul dintre momentele de curățare chiar DUPĂ duș sau baie, pentru a îndepărta orice săpun sau reziduuri de balsam. Acea'e! Ai un Piercing Fericit! xo Barbi

Trish pe 30 martie 2011:

Tocmai am două piercing-uri sub osul gulerului. Și îmi puneam cămașa și una tocmai a căzut, nu'nu te doare! Dar ce înseamnă asta? Piercing-ul nu s-a făcut corect? Nu am'Nu cred că ar putea ieși atât de ușor

lyndsie pe 25 martie 2011:

Așa că am o piele la încheietura mâinii și am observat că vârful a dispărut! Va fi OK până mâine! Știu eu!

KS pe 23 martie 2011:

Tocmai mi-a străpuns suprafața ancorei pe piept acum trei zile și părea să se vindece corect. În această dimineață, după ce l-am curățat, stau în bucătăria mea și tocmai cade! ancoră și tot! Fără traume, fără durere. Respingere?

Shayne pe 21 martie 2011:

Tocmai mi s-au străpuns șoldurile acum vreo 2 zile. Citind acest lucru, sunt foarte deprimat că este atât de rar pentru ei să dureze mai mult de un an sau doi. Sunt piercing-uri uimitoare și le vreau pentru WAY mai mult de atât! 🙁

Louise pe 21 martie 2011:

Oricine are un piercing pentru ceafă sau care dorește unul, mergi pentru el, îl iubesc pe al meu, dacă l-ar fi făcut cu puțin mai puțin de o lună în urmă, mă durea mai puțin decât pe burta mea și îl iubesc pe bucăți, oh, am 8 piercinguri în prezent și voi avea 3 minereuri făcute în curând, soldurile sunt unul dintre ele, pentru a le obține x

…. pe 21 martie 2011:

Mi-am străpuns amândouă șoldurile acum 3 săptămâni – mă simt ca să cobor și să mă închid spre stomac, abia pot purta chiar și blugi; nu are altcineva această problemă??

Chrissy pe 19 martie 2011:

Wut exact este respingere și wut do wen peircings încep să respingă ?? Vreau cu adevărat să-mi scot șoldurile și buricul, resping buricele? Im 15 btdubss

LJ pe 15 martie 2011:

Am o ancoră dermică pe piept, am fost acolo de aproximativ 2 ani

destul de mult a fost respins de când l-am făcut

arată cam ca imaginea de aici, deși a mea este întotdeauna curată…

Vreau să fie eliminat, dar nu sunt joc, așa cum i-am spus că doare real

și nimeni în care locuiesc nu are experiență în eliminarea lor

Am vorbit cu numeroși medici și toți recomandă tăierea și cusătura!

care știu că este cel mai greu mod de a face acest lucru

ce pot face: S

ajunge la punctul în care vreau să-l smulg eu însumi .. dar apoi voi rămâne cu o cicatrice chiar mare

ahhh cea mai proastă idee vreodată

don't oricine everrrrrrr obține un dermic, cale de mult hassle!!!!

julia pe 13 martie 2011:

Mi-am făcut șoldurile ca acum 3 zile, piercing-ul în sine nu'nu te doare, dar, după durere. era greu să meargă pentru restul nopții. dar aș spune că, dacă le-ați făcut, pare rău! planificați doar analgezicele și culcați-vă după ce ați terminat. iar aceste lucruri de vindecare sunt foarte utile!

hippy pe 8 martie 2011:

hei, mă întrebam dacă cineva de aici are șoldul perversat? dacă da, doare și se prinde de îmbrăcăminte?

eu'Mă gândesc să o fac pe a mea de ziua mea, dar nu sunt sigur,

Mulțumiri.

tatuaje pe 8 martie 2011:

eu'Sunt un piercer de corp din Irlanda și încă nu avem legi referitoare la tatuaje sau piercing, ceea ce înseamnă că ace pot fi refolosite !!! Încerc în permanență oameni care au fost stoopizi și au primit un piercing de la un piercer neinstruit, acest lucru mă enervează întrucât mă străduiesc din greu să-mi păstrez un nume bun și apoi niște tufi care cred că știu ce au'A face din nou vine și distruge oamenii și i'Am rămas pentru a-și rezolva treaba proastă. Orice informație despre cum aș putea face presiuni pentru ca aceste legi sterile să fie introduse?

Natalie pe 03 martie 2011:

Am 14 ani & Tocmai mi-am terminat încheietura mâinii pe data de 2 & Imi place. Știu că oamenii spun că nu ar trebui'Nu folosesc clopote curbate, dar eu'Am găsit încă o problemă cu a mea. Găurile perforante se vindecă deja. (Pot muta mreana fără să sângereze) &Mă asigur că dezinfectez în jurul găurii & curăță tot sângele uscat. Aceasta'Încă doare, dar nu mai mult decât o vânătaie, dar ea'Merită. 🙂

Sabrina pe 02 martie 2011:

Mi s-a străpuns încheietura mâinii acum 6 luni și s-a vindecat perfect, recent mi s-a străpuns degetul mijlociu și nu a trecut'Nu m-am vindecat încă și îl prind de toate. Recomand să nu faceți degetele cu dermice, deoarece este'Nu este cel mai ușor loc. Ar trebui să-mi fie găurite gropile de bak? Eu'm dezbat

Nicole pe 10 februarie 2011:

Tocmai recentley mi-a făcut spatele inferior pentru ziua mea și îmi place foarte mult. arată minunat, dar procesul de vindecare ar putea dura ceva timp. Sper doar că totul va ieși bine. Folosesc h20cean și săpun cu cadran antibacterian, dar mă lipesc de h2ocean pentru că am auzit uimitor!!!!

Trini pe 21 ianuarie 2011:

Am o parte mică a spatelui meu străpunsă, de fiecare parte, de gropița de deasupra fundului tău, de acum puțin peste un an. A început să respingă, cred că din cauza presiunii aplicate de la o saltea nouă pe care am cumpărat-o recent (it'e mult mai greu decât cel pe care l-am avut înainte). Eu'Sper că am câștigat'Nu trebuie să-l scot, pentru că îmi place cum arată, dar eu'Mă tem că ar trebui să 🙁

Mica domnisoara pe 21 ianuarie 2011:

Eu'În sfârșit de săptămână îmi pun un piercing pe suprafață – nu, nu chingi, nu'sunt de fapt degetul mare – și știu că rata de migrare și respingere va fi atât de mare din cauza cantității de utilizare, dar dacă aș pune un bandaj înfășurat pe deasupra când dorm, va limita cantitatea de agitație ar putea fi supus?

Sau este cel mai bine doar să-l lași?

Mulțumiri.

Whitney (autor) din Georgia pe 20 ianuarie 2011:

Fiind că tocmai ați obținut-o, mă îndoiesc că veți vedea migrația atât de devreme. Va veni

Laura pe 19 ianuarie 2011:

Ieri mi s-a străpuns încheietura mâinii, fără probleme până acum, nici măcar roșeață. Țin buricul meu de două ori, sus și jos pe care le-am făcut în urmă cu 10 ani, nu au migrat arată ca și cum le-am făcut ieri, așa că, sperăm, corpul meu, cu excepția noilor mele degete pătrunzătoare, încrucișate x

bekka pe 12 ianuarie 2011:

Am avut un piercing la suprafață: un anti-sprânceană pe față. mi-a plăcut absolut piercing-ul, dar când m-am mutat din căminul colegiului și în logodnicul meu'Casa de vară am început să dorm pe partea feței pe care avea piercing-ul (am dormit de cealaltă parte în căminul meu), iar presiunea de a dormi pe piercing a făcut-o să respingă și a trebuit să o îndepărtez.

dacă aveți un piercing la suprafață, trebuie să vă asigurați că există o frecare mică peste acea zonă, așa că sub haine este o idee proastă sau dacă dormiți așezat pe acea parte a corpului,'e o idee proastă.

piercing-urile micro-dermice ar putea fi un pariu mai bun

Megan pe 12 ianuarie 2011:

Pentru oricine are piercing-uri de șold în acest paradis'Nu ai respins, de unde ai făcut-o pe a ta? Tipul care face piercing-urile de aici a câștigat'Nu o fac pe a mea pentru că a spus că nu'Nu am destule țesuturi 🙁 dar când mă uit online există o mulțime de oameni care îi fac mult mai slabi decât mine. Locuiesc în Hawaii, deci dacă tu'sunt pe coasta de est sau undeva departe, nu'Nu cred că eu'Sunt dispus să călătoresc atât de departe….

Whitney (autor) din Georgia pe 11 ianuarie 2011:

Riscurile Kristen includ infecția, iritarea, respingerea și migrarea. Având în vedere vârsta și locația dvs. potențială, mă îndoiesc că piercingurile se vor vindeca cu succes.

Kirsten pe 10 ianuarie 2011:

Eu'Vom împlini 15 ani în câteva zile, 19 ianuarie, și eu'M-am gândit să primesc piercing-uri de șold, pentru cadoul meu de la părinții mei. Eu'Am încercat să-l caut, dar nu este același lucru cu a întreba pe cineva care'S-a făcut. Eu'doresc să știu care sunt riscurile, bijuteriile recomandate, care sunt semnele sau respingerea și dacă are cicatrici sau nu dacă este respins.

DonnaRashelle pe 10 ianuarie 2011:

Am o bara curbata si personal nu am refugiu'Nu am avut probleme. Eu'L-am avut de câteva luni. Eu'Nu recomand să folosiți unul, dar presupun că este posibil să aveți unul eh?

laney pe 09 ianuarie 2011:

Clopotele de bar nu sunt calea de urmat. Este cel mai probabil să respingă și să se infecteze, deoarece acoperă o suprafață mare.

Prețioasa Y. pe 09 ianuarie 2011:

Mi-am străpuns tragusul vertical acum o săptămână, iar străpungătorul meu a folosit o bară curbată. Dar am cercetat-o'Este rău să ai o bară curbată pentru piercing-ul suprafeței. Ce ar trebuii să fac ? Ar trebui să mă întorc la piercer și să-mi schimb bara cu o bară de suprafață ?

Whitney (autor) din Georgia pe 8 ianuarie 2011:

Foarte rar

Stuart pe 06 ianuarie 2011:

Eu'Am avut 4 piercinguri de suprafață, 3 pe abdomen și 1 pe ceafă. Ceapa a durat 2 ani, 2 ab au durat aproximativ un an, dar primul piercing pe care l-am primit, piercing-ul meu inferior pe suprafața ab este încă acolo după 7 ani. Eu'Am spus multor specialiști în moduri corporale despre acest lucru și nu mă cred niciodată. Aceasta'e posibil!

hanna pe 5 ianuarie 2011:

În prezent, fac o școală de ucenicie, iar cercurile de suprafață se pot vindeca. depinde de corpul lor, de câte piercinguri poartă (corpul va fi obișnuit cu obiectul străin și mai puțin probabil să respingă) dacă urmează instrucțiunile simple de curățare și vindecare. eu'Am ombilicul și buricul invers de peste trei ani, iar acestea sunt considerate piercinguri de suprafață și încă nu au crescut. Am, de asemenea, o încheietură cu un microdermic și una cu o bară de suprafață care a vindecat minunat, ceafa și tragusul de suprafață. singura suprafață care trebuia să crească era un madison. toate acestea s-au curățat de două ori pe zi și nu s-au atins și s-au înmuiat în crustă la curățare. cel mai bun mod de a afla dacă piercing-ul tău a fost respins este atunci când bara utilizată începe să arate mai mult. iar pentru piercing-urile de pe suprafața feței, cea mai bună bijuterie utilizată este o bară curbată; nu este la fel de grea ca o bară de bază și nu există prea multă carne pe față.

Decan pe 04 ianuarie 2011:

Mi-am încheiat încheietura mâinii acum 2 luni și îmi place, dar pe o parte a capsei a devenit roșu și crust = = ce ar trebui să fac? Mulțumiri

Andrea pe 03 ianuarie 2011:

Astăzi mi-am străpuns șoldul, nu-i așa?'Te doare pe pic și pare nebun ca!

Sam pe 28 decembrie 2010:

Am 14 ani și chiar vreau să-mi străpung oasele șoldului, dar eu'Mă cam speriat de cât de mult va răni și dacă va arăta rău pentru cineva de vârsta mea să facă asta 🙁

Indigo Jones pe 27 decembrie 2010:

Mă gândeam să-mi străpung oasele șoldului, dar mă întrebam doar dacă'Este ok pentru un tânăr de 14 ani să obțină un acord cu părinții?

sara pe 17 decembrie 2010:

mi-am făcut piercing-ul pe suprafața tragusului vertical cu mai puțin de o lună în urmă, piercerul mi-a spus că o bara curbată este mai bine pentru că este așezată într-o zonă atât de mică și nu va fi grea pe față

Sophie pe 13 decembrie 2010:

Hei, tocmai mi-am făcut nasul astăzi, dar e greu. Este natural sau este infectat?

Mulțumiri

ba nu. pe 12 decembrie 2010:

Mi s-a străpuns gâtul în urmă cu o săptămână, iar roșu și a avut un pic de crustă, iar una dintre bile a întins gaura. Ce ar trebuii să fac? Chiar nu'Nu vreau să o scot!

penny pe 10 decembrie 2010:

Mi-am străpuns clavicul în septembrie anul acesta și eu'Mă îngrijorează foarte mult'În sfârșit regrete. : /

Am un clopot de bar în el 'de bază' una, cu lucrurile plate pe ele. Aceasta'Este ocazional roșu, dar asta nu'Nu mă mai îngrijora mult. Se pare că pielea dintre capete se subțiază, se simte mai subțire și eu'Sunt îngrijorat că pot vedea de fapt bara de dedesubt. Pare alb de-a lungul barei de sub pielea mea, deci poate asta'De ce cred că o pot vedea?

Am de gând să intru mai devreme decât mai târziu pentru a primi un alt piercing de la acest tip, așa că ar trebui să-mi poată spune. Am crezut că am'Sperăm să primesc și câteva sfaturi aici. : p

Emily pe 10 decembrie 2010:

Eu'Mi s-a străpuns gâtul de un an acum și a respins primele 4 luni, dar cu o curățare adecvată s-a vindecat foarte frumos și se pare că va rezista mult timp.

Mandy pe 8 decembrie 2010:

Heath: ai putea fi alergic la metalul din ureche … încearcă diferite metale precum aurul și altele și vezi dacă se îmbunătățește … Trebuie să am doar aur în urechi sau se vor infecta cu adevărat și nu se vor obține mai bine dacă nu folosesc aur.

Whitney (autor) din Georgia pe 06 decembrie 2010:

Acolo'Nu puteți face nimic 100% pentru a preveni respingerea, în afară de curățarea corectă, dar chiar și atunci'Probabil voi suferi respingere.

sabrina pe 5 decembrie 2010:

Tocmai mi-am străpuns șoldurile ieri & după ce am citit toate aceste im imi este frică acum …. ce anume ar trebui să fac pentru a preveni respingerea …. există bile flexibile în interiorul lor chiar acum dacă le voi schimba în bile de suprafață?!

mackenzie pe 14 noiembrie 2010:

hei, așa că am șoldul inferior picered acum 3 zile și există mici cruste galbene în jurul primei găuri și un mic lucru negru în a 2-a, nu doare și se simte bine, dar nu știu dacă este infectat? un alt citit crustele galbene sunt bune pentru că este doar un lucru vindecător, dar alții au spus diferite, așa că vreau să știu care este părerea ta, este infectată sau nu ??

KeeKee pe 13 noiembrie 2010:

Am făcut ambele șolduri în urmă cu aproximativ 5 luni și s-au vindecat perfect în aproximativ 2 săptămâni! bara pe care o am arata ca o capsa deschisa – piercerul meu mi-a spus ca nu va creste din cauza barei folosite – ceea ce m-a facut atat de sangeros fericit ca as uraste sa fiu fara ele acum le iubesc

Amy pe 30 octombrie 2010:

Mi-am străpuns încheietura cu o bară de plastic acum o săptămână și este încă destul de roșie în jurul găurilor, iar crustele par cam galbene, nu'Nu te doare deloc când faci presiune sau mai mult, dar este infectat? Eu'Am făcut o soluție salină o dată în fiecare zi și între timp l-am pulverizat cu spray antibacterian. X

Dee pe 29 octombrie 2010:

Îmi doresc cu adevărat să îmi pun un piercing la suprafață pe gât, dar acum am două gânduri că mi s-a spus că nu este o idee bună și poate respinge și eu. Dar i s-a mai spus că depinde de modul în care îți pasă și de grija ta. Sunt confuz dacă îl obțin sau nu…

Mo pe 21 octombrie 2010:

Am 8 dermale și un corset cu 12 puncte, cu bare de suprafață pe spate. Atâta timp cât aveți un piercier grozav și urmați un program de curățare, totul ar trebui să fie bine. Am observat cu câteva dintre pielile mele dacă nu'Curățați-le cel puțin o dată pe săptămână, apoi devin puțin roșii și umflate pentru câteva zile. (Am avut pielea mea de peste un an și sunt complet vindecați) În afară de reacțiile normale, piercing-urile dvs. nu ar trebui'Nu respingeți dacă acestea sunt efectuate corect și le întrețineți corect.

m pe 16 octombrie 2010:

îmi plac peircings de suprafață!!!

Whitney (autor) din Georgia pe 13 octombrie 2010:

Respingerea este probabil să se întâmple. Probabilitatea ca ei să se vindece până la capăt este slabă.

tammy pe 13 octombrie 2010:

Am de gând să-mi iau șoldurile mâine, nu sunt sigur dacă ar trebui să merg cu ea, două femei care lucrează ca peircers în magazin păreau să mă oprească, cu respingere, sperietoare, durere, etc. respingere .. dacă se vindecă vor rămâne definitiv dacă nu sunt înlăturați. și ce bar ar trebui să cer ?

lizbet pe 11 octombrie 2010:

Mi s-a străpuns spatele, am decis să pun bactină și a început să sângereze din ambele părți, nimeni nu oprește ce fac !?!

margaretă pe 04 octombrie 2010:

am dermice pe șolduri acum aproximativ 5 luni și erau perfecte tot timpul, și niciunul dintre ele nu se umflă și cred că se infectează!

orice sugestii?

caish pe 03 octombrie 2010:

hei mi-am străpuns șoldul acum 5 zile și-i roșu în jurul găurilor, dar altfel e bine. Am o bară de plastic pe care a vindecat-o? este probabil respingerea? Mulțumiri

becki-nicollee pe 01 octombrie 2010:

heyyaa, vreau șoldurile străpunse și am 14 ani, mi s-a spus că bara durează doar până la 3 luni când ai făcut-o? și știu că nu puteți scoate dermele, așa că vă rog să mă ajute cineva și să-mi spună dacă durează atât de mult și ce mi-ați recomanda ect ?? … mulțumesc 🙂 x

Liz pe 27 septembrie 2010:

Mi-am pierdut ceafa în urmă cu aproximativ cinci luni și, până de curând, a început să se umfle. Eu nu't

știți dacă este infectat sau dacă este'Se respinge.

Taylor pe 27 septembrie 2010:

Mi-am străpuns șoldurile și eu'Îmi este greu să spun dacă procesul de vindecare este normal sau dacă ei'resping re. Obiectivele piercing sunt puțin roșii și apoi pielea este crustă, dar nu există scurgeri de lichide. Aceasta'Este doar pielea care'e crustos în jurul găurii. Mâncă mult, dar nu'te doare mult. Ar trebui să-i las să se vindece mai mult? Sau ar trebui să le scot înainte să primesc urata cicatrice de respingere?

Ashley Lauren pe 27 septembrie 2010:

Am șoldul peirced de aproximativ 5 luni .. nu recomand dermale, am pus o barbel în el. e nedureros să fiu sincer și am plâns când mi-am făcut burta lol. mreana este cea mai rea parte și este doar o durere de 2 secunde

dar dacă cineva are o suprafață periculoasă, nu se va vindeca timp de aproximativ 4-5 luni, roșeață cel puțin .. atâta timp cât nu există durere, sânge, puss sau semne de infecție, roșeața este normală, așa că nu vă faceți griji.

în ceea ce privește curățenie, bază simplă și apă și săpun..nimic drastic. dacă corpul tău îl respinge, nu îți recomand să o faci din nou, poți crea cicatrici în zonă, ceea ce nu este niciodată bun pentru un alt om, infecția se poate agrava

și dacă aveți o suprafață de mână și nu doriți să vă îndepărtați mai mult, îndepărtați-o … corpul dvs. se va vindeca singur .. asta este doar dacă a trecut mai puțin de un an

kayla pe 22 septembrie 2010:

Dacă îți găurești gropile de spate, găsește micro-dermicele pe care le-am primit și nu am niciodată probleme decât dacă le-am lovit, doar că este iritat timp de câteva zile și revine la normal

păpușă Barbie pe 19 septembrie 2010:

corect, acum vreo 2 săptămâni acum mi s-a străpuns linia de pube pe verticală cu o bară de capse. dar acum bara a început să se scufunde în lateral, lăsând impresii pe partea dreaptă a piercing-ului. Am încercat să îl împing înapoi drept folosind tencuieli, dar nimic nu s-a schimbat. vreo idee?

Madhattie pe 17 septembrie 2010:

Acolo'Nu există nicio modalitate de a spune dacă piercing-ul / implantul dvs. va respinge sau va migra până când veți obține piercing-ul / implantul. Cel mai important, alegeți un piercer cu experiență și folosiți bunul simț. Magazinul ar trebui să fie curat !! Ca drs. birou curat! daca tu'În această privință, știți ce bijuterii ar trebui folosite. Don'Nu lăsa pe cineva să arunce ceea ce are. Dacă credeți că piercing-ul dvs. este infectat (umflături, roșeață, dureroase, strălucitoare), trebuie să încercați întotdeauna să vindecați infecția înainte de ao scoate. Scoaterea bijuteriilor va începe vindecarea din exterior și va prinde infecția în interior. Urmăriți întotdeauna chiar și piercingurile vechi. Dacă pielea de deasupra barei pare să se subțire, ar trebui să scoateți bijuteriile înainte de a le împinge până la capăt. Acoperirea unui piercing pentru perioade lungi de timp nu este bună! Niciunul nu l-ar slăbi cu unguent! Piercingurile trebuie să respire cu voce tare. Prinderea bacteriilor sub piele nu va ajuta, ci va împiedica procesul de vindecare. Doar nu'nu purtați îmbrăcăminte care va irita piercing-ul. Acoperirea ocazională pentru o perioadă scurtă de timp ar fi ok, dar doar pentru un timp scurt, și ar trebui să curățați și să lăsați să se usuce atunci când scoateți acoperirea. Don'Nu vă fie frică să vă întoarceți la magazin și să puneți întrebări! Dacă nu'Nu vă plac răspunsurile, ar trebui să consultați un medic.

Whitney (autor) din Georgia pe 10 septembrie 2010:

Puteți să faceți o fotografie, să o încărcați pe un site de găzduire web, cum ar fi imageshack sau photobucket, și să postați adresa URL aici?

Hannah pe 10 septembrie 2010:

Mi-am străpuns șoldurile cu micro-dermice în urmă cu aproximativ o lună. Primul piercing s-a vindecat bine, fără probleme. După aproximativ patru zile, cel de-al doilea piercing a început să alunece sub pielea care înconjoară piercing-ul, iar când încercam să-l scot, se scufunda înapoi după câteva minute. M-am întors la piercerul meu care a ajuns să scoată piercing-ul. După ce gaura s-a vindecat, m-am întors pentru ca el să împingă șoldul (asta a fost acum trei zile) și acum noul piercing face același lucru ca înainte. Șoldul meu respinge piercing-ul? Pentru că nu'Arăt ca respingerile pe care eu'Am văzut poze cu. Orice sfat ar ajuta. Mulțumiri 🙂

savană pe 07 septembrie 2010:

Mi-am străpuns ceafa nu cu mult timp în urmă și m-am săturat de asta. care este cel mai bun mod de a-l elimina?

Cum să vă întindeți urechile în siguranță: Ghidul complet al ecartamentului

După ce am parcurs eu însumi călătoria de întindere a urechilor, eu'Am învățat o mulțime de sfaturi despre cum să o faceți cel mai bine. Noroc pentru tine, eu'Sunt dispus să împărtășesc.

Găurile mele de 0g, completate cu ochiuri de sticlă și inele O din lama de ferăstrău.

Găurile mele de 0g, completate cu ochiuri de sticlă și inele O din lama de ferăstrău.

Nu sunt sigur cum să vă întindeți urechile?

Atunci tu'esti in locul potrivit! Urechile întinse pot arăta grozav și pot fi ușor de realizat, dar dacă nu'Nu știu ce ești tu'o fac (și nu am făcut-o'când am început), atunci ai putea suferi multă durere și nenorocire și chiar să-ți faci daune permanente urechilor. Tu nu'Nu vreau asta! Vrei să-ți păstrezi urechile fabuloase pentru anii următori.

S-a făcut bine, totuși'Este un proces perfect sigur, cu disconfort minim. Atâta timp cât tu'ești atent și răbdător, ar trebui să poți să-ți întinzi urechile la orice dimensiune ai're după fără nicio dramă. Și odată tu'gata, lăsați complimentele să se rostogolească!

Ce'în acest Ghid:

 1. Ce trebuie să faceți înainte de a începe să vă întindeți
 2. Lucruri pe care tu'Am nevoie
 3. O notă privind materialele pentru mufă
 4. Cum să faci prima ta întindere
 5. Ajutor! Eu'm Sângerare!
 6. Metoda de înregistrare
 7. Stretching Aftercare
 8. Depanarea găurilor

Standardul 'Nu sunt medic, nu sunt sfaturi medicale profesionale' responsabilitatea se aplică tuturor informațiilor de pe această pagină. De asemenea, nu sunt un piercer! Eu'Sunt doar o persoană obișnuită care și-a întins urechile și a greșit și a învățat lucruri pe parcurs. Doar asta mi-am dat seama.

Dacă ceva din urechile tale te face să-ți faci griji, mergi la medic! Nu doriți să vi se întâmple ceva oribil și permanent urechilor, deoarece ați ignorat sentimentul intestinului că ceva nu este în regulă.

Lucruri la care să te gândești înainte de a-ți întinde urechile

Înainte de a începe să-ți scapi urechile, iată câteva lucruri la care să te gândești:

 • De cât timp ai avut gaura inițială? Un piercing care'S ani ar trebui să fie bine să se întindă imediat, dar nu ar trebui'nu fi întins unul care'S-a vindecat doar. Acordați-i o lună sau două după timpul inițial de vindecare înainte de a începe să vă întindeți.
 • La ce dimensiune ați dori să vă întindeți? Aceasta'Merită să vă uitați la tipurile de dopuri pe care doriți să le purtați și să aflați ce dimensiuni vin. De asemenea, luați în considerare lucruri precum codurile vestimentare la locul de muncă și cât de ușor este'Voi fi să vă ascundeți găurile întinse.
 • Sunteți alergic la orice materiale care ar putea fi utilizate în prize sau conice? Fiți foarte atenți la alergii și piercing-uri nou întinse. ei'Nu sunt chiar o plagă deschisă, dar sunt mai sensibile decât zonele normale, nedeteriorate ale pielii.
 • In timp ce tu'Voi putea inversa o întindere până la o anumită dimensiune – care variază de la persoană la persoană – acolo'este un punct în care întinderea este pe viață sau până când îți poți fixa lobii fixați chirurgical. Fii sigur că tu'Sunteți dispus să vă angajați în găuri întinse înainte de a trece de punctul de neîntoarcere!

Lucruri pe care tu'Va trebui să vă întindeți urechile

 • Taper și dopuri pentru fiecare ecartament între locul în care vă aflați și dimensiunea obiectivului dvs.. Poți obține truse de întindere pentru aceasta, dar ar trebui să evitați dopurile acrilice, deoarece acestea'sunteți poroși și adăugați bacterii care vă vor irita piercing-ul și vă vor face mirosul urechilor (și nimănui nu-i plac urechile mirositoare, nu?).
 • Un fel de balsam sau hidratant. Aceasta ar trebui să conțină cel puțin vitamina E. Uleiurile de migdale, jojoba, arbore de ceai, rozmarin și lavandă sunt, de asemenea, benefice. Balsamul de întindere Gauge Gear este destul de minunat, dar probabil că puteți ridica ceva în farmacie sau supermarket local.
 • Un lubrifiant. Vaselina este în regulă, pentru un piercing bine vindecat, dar un lubrifiant personal pe bază de apă este ideal pentru întindere și mult mai sigur.
 • La dimensiuni mai mari, este posibil să aveți nevoie PTFE sau bandă de robie pentru a vă mări ecartamentul. Mai multe despre asta mai jos!
 • Răbdare. Răbdarea este imensă atunci când vine vorba de întinderea urechilor și este complet necesară, dar bine recompensată. (Am fost nerăbdător uneori. M-a durut. Am învățat o lecție valoroasă despre așteptarea lucrurilor pe care le dorești.)

O notă suplimentară asupra dispozitivelor de întindere

Pe cât de tentant este, probabil, să folosiți dopuri acrilice ieftine și viu colorate pentru noile dvs. întinderi, don'nu o face. Trebuie să lăsați o întindere pentru cel puțin două săptămâni și, în acest timp, dvs.'Voi avea o mulțime de bacterii în plastic. Trăiește cu oțel sau sticlă plictisitoare (deși pot părea foarte cool! Sincer!) Până la tine'atingeți dimensiunea obiectivului sau faceți o pauză lungă și nu faceți acest lucru'nu purtați orice alt material pe termen lung.

Sticla și oțelul sunt cele mai bune, deoarece acestea'sunt neporoase și sterilizabile. Puteți să le fierbeți acasă, iar acest lucru ar trebui să fie mai mult decât adecvat, dar le puteți duce și la perforatorul local și să le determinați să le autoclaveze pentru dvs., de obicei contra unei taxe mici. Autoclavarea este doar o sterilizare de laborator și merită, dacă ești tu'găsești că urechile se infectează cu ușurință. Ar trebui, ca o parte, să nu folosiți un piercer care nu'Nu aveți o autoclavă.

De asemenea, don'Nu obțineți dopuri cu evazare dublă pentru a vă întinde. Tu'Nu le voi aduce niciodată într-o nouă întindere și tu'Te voi răni doar încercând. Flăcările duble sunt doar pentru întinderi vindecate. Utilizați dopuri simple sau fără flare pentru a măsura.

Noțiuni de bază: prima ta întindere

Bine, deci, acum tu'Ți-am luat conectorii și prizele și tu'Ești încântat să începi! Aici'cum să faci prima ta întindere, fără durere și ușor:

 1. Spala-ti mainile. Nu chiar. Spala-le. Folosiți un săpun antibacterian. Tu nu'Nu vreau germeni în piercing.
 2. Dacă nu s-ar face'nu vin sterile, sterilizați-le. Din nou, germenii în piercing = rău.
 3. Acum tu'sunteți gata de inserat! Îndepărtați orice bijuterie pe care o aveți în gaură – cu mâinile curate – și aplicați puțin lubrifiant pe gaură și conicitate. Nu prea mult! Ar trebui să aveți nevoie doar de o acoperire foarte subțire pe fiecare.
 4. Introduceți conicitatea ca și cum ați fi introdus un cercel. Fii atent la ceea ce tu'faceți și opriți când întâlniți rezistență. Don'nu-l forța! Probabil a câștigat'nu mergi tot drumul în prima mișcare. Acea'e perfect în regulă!
 5. Lasă-ți urechea să-și revină o vreme. Se va umfla, așa că lăsați umflătura să scadă înainte de a face orice altceva. Citiți o carte sau verificați-vă e-mailurile sau ceva în timp ce așteptați.
 6. Spălați-vă din nou mâinile înainte de a împinge conicitatea mai departe. Pe măsură ce împingeți, puțină presiune este bine, dar opriți-vă și faceți o pauză dacă sunteți'te doare. NU răsuciți conica pentru a o introduce. Dacă este'e prea strâmt, ceea ce tu'Voi face este să rupeți pielea din interiorul găurii. Acest lucru este dureros și incredibil de neplăcut și sângeros.
 7. Repetați până când obțineți conicitatea până la capăt. Lăsați-l cel puțin câteva ore, în mod ideal peste noapte. Mai târziu sau dimineața, continuați să împingeți conicitatea afară și introduceți dopul sterilizat cu mâinile curate.
 8. Felicitări pentru finalizarea cu succes a primei tale întinderi!

bandaje

bandaje

Wikipedia

Ajutor, urechea mea sângerează după ce am întins-o!

 • Don't panică. Aceasta'e în regulă, se întâmplă și probabil că nu te-ai refugiat'Nu ați făcut daune ireversibile.
 • Tu'Probabil că am rupt pielea din interiorul găurii sau am făcut o mică ruptură chiar pe margine. Este bine, se va vindeca.
 • Scoateți conicul sau conectați-vă'Am intrat cu grijă. S-ar putea să te doară, dar tu'Probabil voi găsi că ameliorează multă presiune. Si tu'probabil că vei sângera peste tot. daca tu'sunteți zgârcit de sânge, cereți unui prieten să vă ajute.
 • Curăță-ți urechea și dă-i o șervețelă cu niște șervețele antibacteriene sau spală-o. Fii blând și încearcă să oprești sângerarea cât de mult poți.
 • Odată ce urechea nu mai bate, introduceți o mufă de dimensiuni mai mici. Asigură-te'Este curat și fii atent să o faci.
 • Lăsați-vă urechea să se vindece timp de câteva săptămâni înainte de a vă întinde din nou. stiu'E o durere, dar ea'O să merit pe termen lung.

daca tu'Ești foarte îngrijorat, lasă-mă să te asigur că faci asta de câteva ori este bine. Mai ales la dimensiuni mai mari, am făcut sângerarea ambelor urechi de câteva ori, iar ale mele s-au vindecat acum perfect, fără probleme. Don'nu-ti face griji! Totul o să fie bine. Fii atentă data viitoare.

De ce banda PTFE / Bondage?

PTFE și banda de robie au o proprietate foarte importantă în comun – se lipesc doar de ele, nu de pielea ta. Acest lucru este esențial în utilizarea metodei de înregistrare pentru a întinde, deoarece nu'Nu vreau ca banda să se lipească de urechi și, eventual, să rupă pielea delicată.

Metoda de înregistrare a întinderii

După aproximativ 0g sau 00g, aprovizionarea se reduce, ei bine, se diminuează. Aceste găuri sunt într-adevăr prea mari pentru metoda de întindere conică, deci trebuie să treceți la taping. Tapetarea poate beneficia, de asemenea, de dimensiuni mai mici (deși nu prea mici), oferind o metodă mai ușoară și mai gradată de întindere. Cum? Începem:

 1. Luați mufa curentă – ideal sticlă, dar și oțelul va funcționa – și apucați niște PTFE sau bandă de sclavie. Ambele sunt disponibile online. Banda PTFE poate fi cumpărată la magazinele de hardware, dar dvs.'Va trebui să merg la un magazin pentru adulți pentru a obține bandă de robie.
 2. Înfășurați câteva straturi de bandă în jurul mufei. Nu prea multe! Două sau trei ar trebui să fie mai mult decât suficiente.
 3. Aplicați lubrifiant pe dop și introduceți-l ușor în gaură.
 4. Repetați de două ori pe săptămână până când gaura dvs. este la noua dimensiune la care doriți.

Personal, a trebuit să folosesc bandă pentru a ajunge de la 2g la 0g, pentru că'Este o întindere de 2 mm, care este greu de realizat dintr-o singură dată. S-ar putea să doriți să începeți și de acolo sau poate să nu fie nevoie să ajungeți până la 00g (dacă'merg atât de departe).

Îngrijirea găurilor după întindere

Pentru a vă menține urechile în condiții optime, ar trebui să utilizați un balsam sau o cremă hidratantă de bună calitate de cel puțin două ori pe săptămână, ideal zilnic și ori de câte ori vă schimbați dopurile – mai ales dacă'ești dublu evazat, ceea ce îți pune puțină presiune pe urechi atunci când le pui prima dată.

În caz contrar, urechile întinse au o întreținere destul de redusă. Ar trebui să încercați să purtați un dop din sticlă sau oțel (sau titan, dacă preferați) peste noapte și când'Nu sunteți toți îmbrăcați, dar altfel totul merge și vă puteți bucura și arăta găurile întinse!

Felicitări pentru finalizarea cu succes a primei tale întinderi!

Felicitări pentru finalizarea cu succes a primei tale întinderi!

Jem Hologram, CC-BY, prin flickr

Alte soluții de depanare pentru întinderea urechii

Ajutor, exteriorul găurii mele este roșu și dureros.

Dacă marginile găurilor tale sunt roșii și mâncărime, s-ar putea să fii tu'sunteți alergic la inelele dvs. O. Inelele O negre sunt formate în mare parte dintr-o substanță numită nitril, la care mulți oameni sunt sensibili. Treceți la inelele din silicon și ar trebui să fiți bine!

Eu pot'Nu primesc acest conic, indiferent de ce fac!

Vedeți metoda de înregistrare de mai sus. Daca'Dacă aveți o dimensiune mică sau prima dvs. întindere, vă recomandăm să încercați o înmuiere cu sare de mare, să vă masați urechile cu ulei de vitamina E sau să vă întindeți imediat după un duș cald, când urechile sunt la maxim. De asemenea, asigurați-vă că'Încerc doar să urci o singură mărime! Verificați gabaritul tăieturilor pentru a vă asigura că acestea'e corect.

Găurile mele au acest inel ciudat și pufos în jurul lor…

Aceasta se numește (afectuos) 'catbutt' găuri și este un efect secundar al întinderii prea rapide. Cel mai bun mod de a o rezolva este să coborâți înapoi la o dimensiune și să vă asigurați că vă mențineți urechea bine hidratată în timp ce gaura se micșorează. Apoi, lăsați-l să se vindece mai mult decât ați fost și încercați din nou.

Dacă nu'Nu funcționează, partea umflată poate fi îndepărtată (care ar trebui să fie făcută doar de un profesionist), dar aceasta va răni și probabil cicatrici. Acesta este motivul pentru care timpul de vindecare între întinderi este cu adevărat important.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2013 Cecil Wilde

Ai povești de distribuit? Alte intrebari? Împărtășiți-le aici!

Kayla pe 15 octombrie 2019:

Vă puteți întinde urechile în timp ce vă aflați în dușul fierbinte? În prezent cred că la 4g au trecut 5 luni de când am făcut-o, dar încerc să găsesc câteva modalități nedureroase de a o face. Pleasr ajutor.

angie pe 06 decembrie 2017:

am o dimensiune de 2g și sincer cel mai nedureros mod de a mă întinde este după un duș cu săpun papucul său și este curat, atunci ceea ce fac este să le scot câteva ore mai târziu și le pun vaslină pe ele, dar o fac repede .. .. dar, în afară de acea întindere ima la o dimensiune 0, cineva are sfaturi pentru a merge la asta

Taz pe 24 septembrie 2017:

Acest lucru este mai bun decât majoritatea ghidurilor pe care le-am văzut înainte, sunt la 2g / 6mm, intenționez să măresc, dar nu pentru câțiva ani. Singurul lucru pe care trebuie să-l spun este că am câțiva prieteni care au început să înregistreze 2g și urechile lor sunt bine. Ciao!

Anna Black pe 26 noiembrie 2014:

Mi-am întins urechile la 12ga și apoi la 8ga cu acele cercei în spirală unde vârful este subțire și apoi mergi până la dimensiuni puțin mai mari. Nu am'Nu am citit asta înainte să o fac, așa că da, lobul urechii este roșu și am simțit durere, dar la sfârșitul streching-ului m-am tăiat făcând ca: după duș, am pus niște vaselină și m-am întins puțin mai mult, 'deoarece urechea mea a fost ca moale din cauza apei calde de la duș și a fost mult mai ușoară.

Aceasta'Am trecut vreo 3 săptămâni, așa că eu'Voi cumpăra o altă spirală. Una care se extinde de la 12 ga la 0ga, astfel încât să o pot face cu timpul, fără grabă.

Problema este că folosesc un fel de spirale din plastic / acrilic, așa că miroase ciudat, așa cum am citit aici, dar pur și simplu îl curăț de 2 ori pe zi. Cred că am făcut multe porcării la început, urechea mea a avut un lucru pufos în jurul găurii și a fost "ugh" dar acum'Este complet vindecat și gata să se strecoare mai mult. De data asta eu'Voi fi mult mai răbdător să evit orice fel de efecte secundare. Vă mulțumesc pentru sfaturi și eu'Îi voi folosi cu siguranță

Carl Junior pe 5 iulie 2013:

Aceasta este o lectură interesantă într-adevăr. Mare hub.

Jaye Denman din Deep South, SUA pe 28 iunie 2013:

Foarte interesant. Eu, desigur, sunt un bătrân cețos pentru care dorința de găuri întinse este (imposibil de înțeles, cum ar fi piercing-urile multiple pentru urechi, față, nas și corp). În primul rând, nu văd nimic atrăgător la ei, dar asta pentru că eu'm un vechi cețos! 🙂

Unul dintre nepotii mei are în urechi brancarde de mărimea unui ban și mă tot întreb dacă el'O să regrete acele găuri mari când el's, să zicem … 40 sau 50 de ani. Probabil că vor exista o mulțime de femei de vârstă mijlocie, care sunt acum tinere, cu flori tatuate pe midriffs (sau în altă parte) ale căror tribute florale vor arăta mai degrabă ca varza după ce'sunteți mai în vârstă și trăiți câteva sarcini! Ha-ha. Lucrurile care au fost mofturi în tinerețea mea au avut tendința să fie temporare și nu ceva cu care să trăiesc pentru restul vieții. (Eu'Sunt sigur că stilul meu vestimentar în 'Anii 60 au fost sursa multor râsete pentru persoanele în vârstă de atunci.)

Totuși, am găsit articolul dvs. despre "cum să" interesant și sper că sfaturile tale vor fi luate în considerare de cei care urmează această tendință.

Votat și interesant

Jaye

Cecil Wilde (autor) din Melbourne, Australia pe 19 iunie 2013:

Eu'Mă bucur că ți-a plăcut, Ruby!

Cecil Wilde (autor) din Melbourne, Australia pe 16 iunie 2013:

Mulțumesc, Rajan!

Rajan Singh Jolly din From Mumbai, în prezent în Jalandhar, INDIA. pe 16 iunie 2013:

Citire interesantă!

Cum să întindeți un piercing

Jami este scriitor online de câțiva ani. Articolele sale se concentrează pe orice, de la întreținerea animalelor de companie la piercing-urile.

Iată cum arată indicatoarele mele după întindere!

Iată cum arată indicatoarele mele după întindere!

Jami Johnson

Ce se întinde?

Stretching-ul (denumit în mod obișnuit și calibrare) este o formă de modificare a corpului în care un piercing vindecat este întins pentru a găzdui bijuterii mai mari.

Ce este modificarea corpului?

Modificarea corpului este modificarea deliberată a unuia'corpul său din orice motiv non-medical, cum ar fi estetica, auto-exprimarea, scopuri religioase, scopuri culturale (dreptul de trecere) etc..

Taper și dopuri, de dimensiuni 8g (cel mai mic) până la 1/2

Taper și dopuri, de dimensiuni 8g (cel mai mic) până la 1/2 “(cel mai mare)

Jami Johnson

Taper, dimensiunea 2g și dimensiunea 7/16

Taper, dimensiunea 2g și dimensiunea 7/16 “

Jami Johnson

Ce este un ecartament?

Un ecartament este o dimensiune de bijuterii pentru piercing-uri mai mici

Dimensiuni ecartament

Dimensiunea gabaritului Milimetri

20g

0,8 mm

18g

1,0 mm

16g

1,2 mm

14g

1,6 mm

12g

2,0 mm

10g

2,4 mm

8g

3,2 mm

6g

4,0 mm

4g

5,0 mm

2g

6,0 mm – 6,5 mm

0g

8,0 mm

00g

9,0 mm – 10,0 mm

Cum să începeți întinderea

Dimensiunile mai mici ale bijuteriilor sunt fie măsurate în gabarite, fie în milimetri. Dimensiunile ecartamentului variază de la 20g la 00g (sau 0,8mm la 10mm), 20g fiind cel mai mic și 00g fiind cel mai mare.

Înainte de a putea începe să vă întindeți piercing-ul, acesta trebuie să fie complet vindecat și trebuie să știți ce dimensiune are deja. Piercing-urile proaspete din lobii urechii sunt cel mai frecvent fie un calibru de dimensiunea 20, fie un calibru de dimensiunea 18.

 • Odată ce un piercing proaspăt este complet vindecat, puteți începe procesul de întindere prin creșterea treptată a dimensiunii inelului sau a manometrului pe care îl purtați.
 • Înlocuiți indicatorul de dimensiune curent cu altul care's-a mărit.
 • Nu săriți niciodată dimensiunile; acest lucru poate provoca daune permanente.
 • Taper-urile sunt utilizate în general pentru a întinde un piercing dacă gabaritul este 00 sau mai mic.
 • După schimbarea dimensiunilor, acordați-vă urechilor câteva săptămâni pentru a vă ajusta.
 • Asigurați-vă întotdeauna că un manometru proaspăt întins este vindecat înainte de a vă întinde din nou.
 • Repetați procesul până ajungeți la dimensiunea dorită.

Dimensiuni mufă

Milimetri inch

11,0 mm

16.07"

12 mm – 12,7 mm

1/2"

14,0 mm

16 septembrie"

16,0 mm

5/8"

19,0 mm

3/4"

22mm

7/8"

25mm

1"

Cum să te întinzi după un 00g: dimensiunile mai mari (inch)

Odată ce ai întins un piercing după un 00g, tu'Voi începe măsurarea întinderilor în milimetri și inci în loc de gabarite. Pentru dimensiuni mai mari de 00g, cel mai bun mod de a vă întinde este cu dopuri din silicon – în acest moment, nu ar trebui să mai folosiți conici.

Întinderea unui piercing peste dimensiunile gabaritului este mai dificilă și este mai probabil să suferiți o explozie sau alte deteriorări ale piercingului.

Dupa ingrijire

Amintiți-vă întotdeauna să aveți grijă de un piercing proaspăt întins. Curățarea zilnică a piercingului întins va ajuta la reducerea șanselor de infecție și va permite întinderea să se vindece corect și rapid.

Nu trebuie să existe sângerări sau dureri după o întindere. Dacă experimentați acest lucru, reduceți imediat.

Ce este o explozie?

O explozie de piercing este atunci când un piercing este întins prea repede (din nou, cel mai frecvent în lobii urechii) și fistula (tunelul pielii) este forțată să iasă din spatele perforării, provocând o „buză” inestetică pe marginea piercingului..

Cum să vindeci o explozie

Există o mulțime de sfaturi și sfaturi cu privire la modalitățile de a vindeca o explozie piercing, dar atunci când tratați o explozie, primul pas este să curățați imediat piercing-ul deteriorat și să reduceți dimensiunea la un ecartament sau dimensiune mai mică..

După ce explozia este curățată și redusă, nu atingeți și nu vă jucați cu piercing-ul deteriorat, cu excepția aplicării uleiului de vitamina E (și / sau curățării zonei afectate). Nu încercați să vă întindeți până când nu se vindecă explozia.

Cum să o preveniți

Unele explozii nu se vindecă niciodată complet, deci este cel mai bine să împiedici să se întâmple. Pentru a preveni acest lucru, aveți grijă când vă întindeți: întindeți întotdeauna un piercing încet și nu săriți niciodată de dimensiuni.

De asemenea, puteți preveni o explozie întinzându-vă mereu la duș (apa caldă face pielea mai elastică) și / sau folosind un lubrifiant (care, de asemenea, face pielea mai elastică). Ar trebui să permiteți întotdeauna piercing-ul întins să se vindece în timpul său. Nu încercați niciodată să vă întindeți până când cel anterior nu s-a vindecat.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Comentarii

Laura Brown din Barrie, Ontario, Canada pe 21 martie 2013:

Eu'Nu sunt un fan perforant. Unele dintre ele arată frumos, dar unele arată prea departe. Eu'Am văzut urechi întinse unde clapa pielii este uscată și strânsă. Îmi întoarce stomacul. Micuța de piele a urechii rămasă la margine arată ca o piele subțire pe cale să se rupă. Eu pot'Nu mă ocup de oamenii care au acest lucru – accentul meu este pus mai mult pe urechea lor decât pe ceea ce încearcă să-mi spună. Eu'Nu sunt împotriva modificării corpului, doar că nu'Nu vreau să-l văd când pare dureros sau îți place'e pe punctul de a necesita cusături / intervenții chirurgicale pentru a remedia problema.

Întinderea urechilor pare a fi destul de populară. Eu'Aștept doar să ajungă la gâtul care se întinde apoi, unde poartă tot mai multe inele de metal în jurul gâtului. Eu'Sunt sigur că va readuce și legătura piciorului japonez. Cineva va trebui să găsească o nouă extremă.

Un ghid pentru cele patru tipuri de cercei cu cerc

Raye are multe moduri corporale, antrenament SFSI, foste credite CFR-D și o perioadă de zece ani ca BellaOnline'Editorul de artă corporală aflat sub centura ei.

Este posibil să purtați peste o duzină de cercei cu cerc într-o singură ureche.

Aceasta'Este posibil să porți peste o duzină de cercei cu cerc într-o singură ureche.

fotografie de Relache / Rae Schwarz

Cunoaște-ți cerceii cu cerc

Unul dintre cele mai comune stiluri de cercel este cercelul cu cerc. Practic, este's un cerc de sârmă purtat printr-un piercing permanent realizat în lobul urechii inferioare. Ceea ce diferențiază diferitele tipuri de cercei cu cerc este mecanismul prin care se deschid și se închid.

Majoritatea piercing-urilor și cerceilor sunt foarte subțiri, aproximativ 20g sau 18g sârmă (cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mic firul). În fotografia de mai jos, cerceii din vârful urechii sunt de 18g. Cu piercing-ul modern, stilurile de piercing mai vechi și tribale au fost reînviate în cultura occidentală și, uneori, vedeți oameni cu piercing-uri de urechi foarte mari, cu diametrul de până la câțiva centimetri. Cele mai mari dimensiuni din fotografie sunt de 2 g și sunt aproape de partea inferioară a lobului urechii.

Cercei cu cerc buclă de sârmă de niobiu

Cercei cu cerc buclă de sârmă de niobiu

fotografie de Relache / Rae Schwarz

1. Cercei cu sârmă

Acești cercei sunt unele dintre cele mai simple și mai vechi stiluri de bijuterii. Un fir unic formează cercelul circular, cu o buclă mică formată la un capăt, iar celălalt capăt fiind ușor îndoit pentru a face un cârlig. Capătul cu cârlig trece prin piercing și se prinde de capătul buclat.

Acest stil poate fi realizat folosind un fir rotund sau un fir de cercel gata fabricat, care are capătul buclei deja modelat.

Cum să le îmbraci

Când purtați acest tip de cercel, trebuie să aveți grijă de modul în care îl deschideți. Lărgirea deschiderii pentru a o intra în ureche se poate încheia formând un punct slab în firul metalic și poate duce la ruperea cercelului. În loc să deschideți bucla pe orizontală (ceea ce face un mare "C" modelează-l'Cel mai bine este să deschideți cele două capete pe verticală doar un pic și apoi îndoiți firul înapoi pentru a închide bucla.

Dacă derulați în jos la imaginea cerceilor cu mărgele fixe, puteți vedea cum funcționează acest lucru, deoarece stilul respectiv beneficiază și de faptul că este introdus și scos în același mod.

Cercei cu cerc articulat din aur

Cercei cu cerc articulat din aur

fotografie de Relache / Rae Schwaz

2. Cercei cu cerc articulat

Acești cercei sunt adesea mai groși decât piercing-urile, cu un fir subțire pentru trecerea prin ureche. Un capăt al acestui fir subțire al urechii este articulat, iar celălalt se prinde sau se potrivește în celălalt capăt gros al cercelului. Cel mai adesea există o ușoară cocoașă la firul urechii care permite porțiunii inferioare a cercelului să atârne mai liber.

O mulțime de cercei de modă sunt proiectate în acest stil și pot suporta o mulțime de greutate destul de sigur. Puteți pierde acest tip de cercel dacă se prinde de ceva, deoarece mișcarea laterală poate deschide cu ușurință firul articulat.

Cercei cu sârmă fixă ​​din aur

Cercei cu sârmă fixă ​​din aur

fotografie de Relache / Rae Schwarz

3. Cercei cu mărgele fixe

Acest stil de bijuterii seamănă mult cu bucla de sârmă, cu o mică mărgele care ia locul capătului buclat. Capătul liber al firului trece prin perforare și în margele, ascunzând mecanismul de deschidere real și făcând bijuteriile mai greu de pierdut sau de înșurubat.

Cum să le îmbraci

Pentru a introduce sau scoate acest tip de cerc, inelul trebuie să fie îndoit sau deformat oarecum, astfel încât cel mai adesea îl vedeți doar în cercei sau în bijuterii de corp cu dimensiuni mai mici. Aceasta'Cel mai bine este să deplasați capetele orizontal unul lângă celălalt, nu direct unul față de celălalt, pentru a deschide inelul, deoarece acesta deformează forma circulară și ajută la evitarea oboselii metalelor și a ruperii.

Cercei cu mărgele captive cu niobiu, cu mărgele dreptunghiulare din hematită.

Cercei cu mărgele captive cu niobiu, cu mărgele dreptunghiulare din hematită.

fotografie de Relache / Rae Schwarz

4. Inel cu mărgele captive

Cu acest tip de cerc, inelul se apropie aproape în întregime pentru a face un cerc cu doar un mic spațiu. O margine, cu două adâncituri găurite pe ambele părți ale acesteia, este ciupită între cele două capete ale firului (capturate) și astfel ținută în poziție. Acest stil este disponibil de la foarte mici (20g) până la dimensiunea 0 sau mai mare.

Cel mai adesea vedeți acest tip de bijuterii purtate în piercing-uri fără urechi, deși pot fi drăguțe pentru piercing-uri mici, cu cartilaj superior, sau orice cercei în care doriți să purtați ceva pe termen lung și să nu îl schimbați sau să nu-l scoateți niciodată.

Cum să le îmbraci

Pentru a vă asigura că acest stil de cercel se deschide și se închide complet, el'Deseori este cel mai bine să obțineți instrumente speciale pentru a lucra cu ele. Pentru a deschide inelele, vrei ceea ce se numește "clești cu inel" care pun doar suficientă presiune ușoară pe interiorul cercului pentru a elibera talonul. Pentru a vă asigura că inelele se închid complet și își mențin forma rotundă, "cleste de inchidere" folosiți capete scoase pentru a pune presiune uniformă pe inele pe măsură ce le strângeți.

De ce unii oameni au piercing-uri alungite?

Unii purtători de cercei descoperă că în timp piercing-urile lor devin alungite. Aceasta înseamnă că ceea ce odată erau găuri mici devin mai degrabă fante lungi, cu banda de țesut între partea inferioară a perforării urechii și marginea lobului urechii devine foarte subțire.

Genetica

Cea mai frecventă cauză a acestui fapt este genetica. Ceea ce predispune unii oameni la țesutul urechii mai subțire, care se schimbă mai mult în timp, nu este'ceva ce poate fi cu adevărat abordat. Vedeți cum arată piercing-urile mamei și bunicii dvs. dacă vă întrebați dacă s-ar putea să aveți această tendință genetică.

Purtarea cerceilor grei

A doua cauză cea mai frecventă a piercing-urilor alungite este ceva ce poate fi monitorizat și asta's poartă cercei grei. Greutatea unui cercel adaugă stres firelor urechii și, de-a lungul deceniilor, aceste fire subțiri pot facilita întinderea piercingului în jos. Purtarea cerceilor grei des sau pentru perioade lungi de timp nu este recomandată. Cercei de dimensiuni mari ("atârnă" sau "candelabre") care clapeta cu mișcare sau se poate bloca cu ușurință poate contribui, de asemenea, la alungirea străpungătoare a urechii.

Puteți rezolva această problemă?

Datorită naturii țesutului urechii, singurul remediu pentru un piercing alungit este operația estetică pe lobul urechii. Orice lacrimi sau închideri necesită chirurgie plastică și sutură pentru a face țesutul urechii să crească din nou împreună. Și după aceea, persoana respectivă trebuie să fie totuși atentă la cerceii grei, altfel aceeași problemă va apărea din nou.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Comentarii sau întrebări despre cercei cerc

Raye (autor) din Seattle, WA pe 12 martie 2012:

kuuipo, fie mergeți la un magazin de piercing din zona dvs., fie încercați-l online pe cel preferat.

kuuipo pe 10 martie 2012:

vă rog să-mi spuneți unde pot prin cercei cu bucla de sârmă. mulțumesc

Totul despre piercing-urile nasului

Raye are multe moduri corporale, antrenament SFSI, foste credite CFR-D și o perioadă de zece ani ca BellaOnline'Editorul de artă corporală aflat sub centura ei.

Aflați despre diferitele tipuri de piercing-uri la nas și stilurile de bijuterii.

Aflați despre diferitele tipuri de piercing-uri la nas și stilurile de bijuterii.

ButterflySha, CC BY 2.0, prin Flickr

După urechi, nasul este al doilea loc cel mai popular pentru a obține un piercing. O prezență îndelungată în culturile indiene, africane și din Pacificul de Sud, în ultimele trei decenii, această mică bijuterie de corp a trecut de la rare la aproape peste tot în SUA și Europa. Cu toate acestea, oricât de răspândit pare acest piercing, poate fi dificil să te vindeci fără complicații și provoacă multe dezbateri în lumea profesională a muncii.

Ceea ce veți găsi aici sunt informații despre diferitele tipuri de piercing-uri la nas care există, sfaturi pentru înainte de a fi străpuns, opțiuni pentru bijuterii, videoclipuri ale procesului, unele piercing-uri "no-nos" de evitat și multe altele. Aici'o listă de subiecte pe care le'Voi găsi acoperit aici.

Tot ce trebuie să știți despre piercingul nasului

 • Tipuri de piercinguri (Nostril, sept și pod.)
 • Informații și linkuri piercing (Cum să ai grijă de piercing-ul nasului și multe altele.)
 • Tipuri de bijuterii (Inele, oase, știfturi și șuruburi.)
 • Lucruri de întrebat în prealabil pe Piercer (Întrebări de pus înainte de a începe.)
 • Piercing-ul nasului Nr (Ce să eviți în timp ce tu'încă te vindeci.)
 • Produse de îngrijire ulterioară (Produse sugerate pentru curățarea și îngrijirea piercing-ului dvs. de vindecare.)
 • Ce se întâmplă când scoți bijuteriile? (Dacă doriți să o eliminați definitiv sau dacă bijuteriile dvs. sunt scoase din poartă înainte de ea's-a terminat vindecarea.)
 • Când să nu-ți faci un piercing la nas (Există unele cazuri în care ar putea fi cu adevărat mai bine să nu vă pierdeți nasul. De asemenea, există vârste minime pentru a fi străpuns.)
 • Întrebări frecvente și forum (Dacă mai aveți o întrebare, aici'unde puteți întreba autorul.)

Tipuri de piercing-uri la nas

Nasul permite câteva variații în piercing. Aceasta'cartilajul, un țesut care este mai greu de străpuns și poate fi mai problematic de vindecat în comparație cu lobii urechii, care sunt moi.

Un știft simplu purtat în nară este unul dintre cele mai frecvente tipuri de bijuterii.

Un știft simplu purtat în nară este unul dintre cele mai frecvente tipuri de bijuterii.

Nară

Acesta este cel mai frecvent loc pentru piercing-ul nasului. Bijuteriile sunt plasate undeva de-a lungul marginii nării, fie în partea stângă, fie în partea dreaptă a nasului. Nu există nicio semnificație sau semnificație în ce parte sunteți străpuns; aceasta'E doar preferința ta. Orice auzi contrar este doar un mit urban. Un inel sau un știft este cel mai bun pentru pornire, dar asigurați-vă că bijuteriile nu sunt prea strânse dacă este un știft. Acest lucru poate duce la probleme de vindecare.

Mai jos, puteți vedea cum arată să faceți un piercing nară. Rețineți că nu se folosește nici o armă de perforare.

Un piercing sept cu bijuterii circulare cu bara.

Un piercing sept cu bijuterii circulare cu bara.

Sept

Acestea sunt plasate în peretele cartilajului dintre camerele nasului, în partea de jos a nărilor. Aceasta'uneori se numește a "ring de tauri" așa cum ați putea vedea vite cu acest stil de piercing. Acest loc poate fi puțin sensibil, mai ales dacă inelul se înfundă. Acesta este singurul tip de piercing pentru nas care poate fi făcut complet și cu adevărat invizibil.

În videoclipul de mai jos, puteți vedea cum este străpuns un sept.

Un pod, sau Earl, piercing cu bijuterii cu bara

Un pod, sau Earl, piercing cu bijuterii cu bara

Bridge Piercing

Uneori numit an "Earl" piercing după primul om care a primit acest tip de modificare, acest lucru se face pe suprafața podului nasului, aliniat între ochi. Acest piercing poate fi foarte greu de vindecat și are un potențial ridicat de respingere sau vindecare.

Puteți vedea cum este străpuns în următorul videoclip.

Tipuri de bijuterii pentru nas

Din păcate, o mulțime de oameni se referă la orice tip și la toate "inele de nas," ceea ce este inexact. Există multe tipuri diferite de bijuterii disponibile, cum ar fi următoarele.

Inel: Doar bile, bucle sau cercuri circulare sunt cu adevărat "inele de nas." Un inel mic de mărgele captive sau fixe este foarte popular.

Inelele sunt cea mai bună opțiune pentru bijuteriile de început până la sfârșitul perioadei inițiale de vindecare, deoarece facilitează curățarea completă a piercingului și permit spațiu pentru orice umflare.

Inelele sunt cea mai bună opțiune pentru bijuteriile de început.

Inelele sunt cea mai bună opțiune pentru bijuteriile de început.

AbbyD11, CC BY-SA 2.0, prin Flickr

Os / Pin / Știft: Aceasta este o bijuterie scurtă în stil post, cu o mică mărgea sau decor care se sprijină pe exteriorul nării. Elemente descrise ca "oase" sau "pini" de multe ori nu au un suport convențional. Uneori, acestea sunt doar un stâlp drept, iar uneori capătul interior se termină cu un capăt de margele mai mare.

Primesc multe e-mailuri de la oameni care se plâng că oasele sunt greu de intrat și de ieșit și sunt dureroase de schimbat. Nu obțineți un os când vă străpungeți nasul pentru prima dată. În esență, tu'Voi termina să-l smulgem mai târziu, dacă vreți vreodată să-l schimbați.

Nu obțineți un os, un știft, un știft sau (așa cum veți citi despre mai jos) vârf atunci când vă străpungeți nasul.

Şurub: Un șurub de nară este un stil de bijuterii din India și a devenit foarte popular în piercing-ul occidental. Are un post scurt care apoi intră într-o mică buclă. Această buclă funcționează în locul unui suport pentru a menține bijuteriile în poziție. O variantă mai modernă a acestui stil este "L-bar," care are o bucată dreaptă unghiulară la capătul interior în loc de o buclă.

U-Bend: Aceasta este o opțiune de bijuterii doar pentru piercing-urile de sept. Este un mic "U"-piesă în formă care poate fi purtată cu capetele răsturnate în interiorul nărilor, făcând astfel pierderea nedetectabilă. Acesta este singurul tip de bijuterii pentru nas care poate fi cu adevărat complet invizibil.

Dispozitive de fixare a nasului îndoite în U

Dispozitive de fixare a nasului îndoite în U

Spike: Aceasta este o altă opțiune de bijuterii pentru septuri și, uneori, piercing-uri de pod. Aceasta'În esență, o conicitate dreaptă purtată orizontal prin piercing, cu capete ascuțite care ies în afară. Nu pentru piercing-uri noi!

Lucruri de întrebat înainte de a fi străpuns

 • Întrebați despre ce produse să utilizați pentru vindecarea corectă: Aflați dacă perforatorul recomandă săpun special sau produs de îngrijire ulterioară. Asigurați-vă că menționați orice alergie la ingrediente sau parfumuri pe care ați putea să o aveți.
 • Întrebați cum funcționează bijuteriile alese de dvs. sau cum intră și ies din nas: Unii oameni sunt străpunși și, după câteva luni, vor să schimbe bijuteriile și să le dea'nu știu cum. Piercerul dvs. ar trebui să vă poată arăta cu ușurință.
 • Întrebați despre orice îngrijorare medicală aveți: Dacă sunteți îngrijorat de răceli, alergii sau activități, aduceți-le în discuție.
 • Discutați despre îngrijirea ulterioară. Dacă străpunsul dvs. vă spune că au o foaie de îngrijire ulterioară pe care să vi-o dea, asigurați-vă că o depășiți împreună înainte de a vă așeza și de a vă străpunge. În acest fel poți fi sigur că înțelegi totul și așa nu înțelegi'Nu uitați după ce sunteți străpuns, deoarece s-ar putea să vă simțiți ușor.

Și la fel ca în toate situațiile de service corporal, dacă nu'Nu îmi plac răspunsurile care ți se dau sau simți că piercerul te sufla sau te tratează ca și cum ai fi prost, nu'Nu te străpunge de acea persoană! Du-te să găsești pe altcineva cu o pregătire mai bună și o manieră mai profesională.

Piercing-uri tradiționale / tribale pentru nas

Lanțul nasului hindus

Lanțul nasului hindus

Fără pierderi în nas (și modalități de a evita complicațiile!)

 1. Nu vă faceți nasul străpuns cu un pistol! Acestea nu au fost inventate pentru nasuri, iar bijuteriile folosite de aceste arme sunt foarte contondente și adesea mult prea strânse. Acest lucru vă mărește șansele de infecție, cheloide (umflături ale țesutului cicatricial) și cicatrici. Dar motivul cu adevărat important pentru a nu merge într-un loc care folosește astfel de instrumente este că angajații acestor tipuri de locații nu sunt instruiți în mod corespunzător cu privire la transmiterea bolilor transmise de sânge, iar pistoalele perforante nu sunt sterilizate corespunzător între clienți pentru a preveni răspândirea de HIV sau Hepatita C!
 2. Nu purtați argint sau plastic într-un piercing nou sau vindecător!

  Argint veritabil: Când acest metal se murdărește de pielea nevindecată, poate pata permanent pielea, lăsând o urmă neagră în jurul site-ului care nu va dispărea niciodată. Nu cunosc nicio metodă pentru a scăpa de colorare. Noile piercing-uri la nas trebuie vindecate purtând oțel inoxidabil, niobiu, titan sau aur de 14k. Dacă descoperiți că aveți argint sterling în noul dvs. piercing, mergeți la un piercer de renume și cereți-i să-l schimbe pentru un metal sigur.

  Plastic sau nailon: Deși hipoalergenice, aceste materiale sunt poroase, deci pot absorbi lichide corporale care pot duce la infecție. Plasticul se poate decolora, iar bijuteriile se pot lipi de pielea nevindecată.

 3. Nu vă schimbați bijuteriile prea curând! Nasul durează trei luni sau mai mult pentru a se vindeca complet și unii oameni constată că, dacă scot bijuteriile mai devreme, piercing-ul se prăbușește sau se închide și pot'Nu obțineți nici o bijuterie înapoi, pierzând astfel piercing-ul în întregime. Schimbarea bijuteriilor prea devreme poate, de asemenea, să rupă din nou interiorul piercing-ului și să te facă să începi din nou procesul de vindecare. Dacă aveți un fel de criză cu o bijuterie și chiar trebuie să o schimbați, mergeți înapoi și vedeți-vă piercerul, care poate schimba bijuteriile într-un mod care nu'nu lăsa piercingul să se închidă asupra ta.
 4. Nu utilizați alcool de frecare sau peroxid de hidrogen pentru a curăța noul dvs. piercing! Ambele pot provoca arsuri tisulare și pot crește iritarea, ceea ce încetinește vindecarea și crește șansele de formare a țesutului cicatricial sau a umflăturilor.
 5. Evitați piscinele, căzile cu hidromasaj și înotul în ocean în timpul perioadei de vindecare. Clorul și alte substanțe chimice utilizate pentru întreținerea bazinelor publice sunt foarte dăunătoare pentru țesuturile vindecătoare. Apa oceanului prezintă pericolul infecției bacteriene din cauza contaminanților poluatori.
 6. Dacă faceți mișcare sau transpirați puternic, toxinele din transpirație pot irita, de asemenea, piercingurile, deci asigurați-vă că vă clătiți sau vă spălați fața când ați terminat de a face sport sau de a vă antrena.

Ce se întâmplă când scoți un piercing la nas?

 • Cât timp după piercing trebuie să aștept pentru a scoate bijuteriile temporar? Nici o idee. Unii oameni'Piercing-urile sunt foarte stabile după perioada inițială de vindecare de trei luni, iar unele durează mult mai mult. Acolo'Nu există nicio modalitate de a putea spune când piercing-ul devine stabil. Unii nu o fac niciodată!
 • Gaura se va închide după ce îmi scot inelul din nas? Mai ales. Nimeni nu poate prezice cum va răspunde corpul tău odată ce vei scoate bijuteriile, dar gaura probabil se va micșora. S-ar putea să vă lăsați cu o gropiță mică sau poate fi abia vizibilă.
 • Ce se întâmplă dacă îmi scot nara sau perforarea septului înaintea ei'S-a terminat vindecarea? Se va vindeca închis. Puteți sau nu să vă lăsați cu un semn sau cu o bucată de vreun fel. Știu că acest lucru poate părea evident pentru unii, dar clar'Nu altora, deoarece mi se cere acest lucru destul de regulat.
 • Bijuteriile mele au fost lovite accidental sau scoase din nas și pot'Nu-l readuc. Ce fac? Multe piercing-uri se închid foarte repede dacă bijuteriile ies în timpul perioadei de vindecare. Așa că nu'Poate provoca prea multe traume și se încheie cu țesut cicatricial'Cel mai bine este să-ți lași nasul să se vindece complet înainte să-l găsești din nou.

(Pe măsură ce piercingul nasului continuă să câștige popularitate, eu'Sunt din ce în ce mai mult din această categorie de întrebări, dar timpul de vindecare este una dintre zonele gri.)

Luați sondajul de perforare a nasului!

Don't Fii străpuns dacă

 • Școala sau participarea la sport nu'nu-l permite. Dacă crezi că o vei scoate cu succes în mod repetat în timp ce vindeci sau cumva o ascunzi și nu vei întâmpina probleme de vindecare, te înșeli.
 • Treaba ta nu'nu-l permite. Dacă credeți că puteți purta bijuterii clare sau le puteți acoperi, rețineți că ambele lucruri fac de fapt evident că aveți un piercing în nas.
 • Ești îngrijorat de cum ar putea arăta mai târziu sau dacă te crezi'Voi opri purtarea bijuteriilor. Gaura are aproximativ aceeași dimensiune ca un piercing la ureche. Uneori, gaura rămâne deschisă odată ce bijuteriile sunt îndepărtate și uneori se micșorează puțin, dar cel mai adesea rămâne un fel de gropiță după aceea. Dacă asta te face să fii îngrijorat, don'ba chiar mă duci acolo.
 • Ești îngrijorat de cât de mult ar putea răni. Fiecare persoană simte durerea diferit, așa că poți'Întrebați-i pe ceilalți cum au fost experiențele lor și obțineți un răspuns care vă va ajuta să preziceți ceea ce sunteți'Mă voi simți. Ai castigat'Nu știu cât doare un piercing la nas până când obțineți unul. Vă rugăm să rețineți că nu toate părțile corpului vă vor face rău la fel de mult ca altele și că abilitățile perforatorului dvs. pot spori sau diminua durerea. (Îmi trimite un e-mail și spune, "Dar, într-adevăr, cât de rău este?" nu vă va oferi un răspuns. Corpul tău nu este corpul meu.)

Legile piercing-ului nasului și al corpului – detalii despre câți ani trebuie să fii străpuns

Înainte de a pune o întrebare mai jos:

 • Dacă întrebați ceva la care în mod evident este răspuns în articol, voi'Mi se va spune să recitiți acea secțiune.
 • Dacă aveți o întrebare despre costuri sau prețuri, adresați-vă unui body piercer, deoarece doar ei știu ce percep.
 • Nu vor fi furnizate informații cu privire la modul de auto-piercing din cauza responsabilităților legale.
 • am castigat'Nu da sfaturi despre cum să-i convingi pe părinți să lase să fie străpuns un minor. Mergeți la un consilier de familie pentru ajutor în rezolvarea acestor conflicte.
 • Dacă sunteți în căutarea de informații despre vindecare sau îngrijire ulterioară, consultați articolul meu despre problemele de vindecare ale piercing-ului nasului.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2008 Raye

Comentarii și întrebări

Tara pe 10 mai 2020:

Bună, mi s-a străpuns nasul acum 3 luni. Pot să trec printr-un inel pentru nas mai gros? Oricine vă rog

Derrick pe 08 mai 2020:

Deci eu'Nu sunt sigur dacă acest lucru este obișnuit cu știfturile nasului, dar eu'Mi s-a străpuns nasul de la sfârșitul lunii noiembrie. Nu am scos niciodată piercing-ul de când am'Am făcut singurul lucru pe care eu'Ceea ce am făcut a fost să mă întorc la piercer și am schimbat bijuteriile în timp ce baza era încă înăuntru. Acum că eu'Sunt aproape de vindecare I'Am observat că pot'Nu simt nimic din interior în ceea ce privește piercing-ul. Întrebarea este dacă ar trebui să fiu îngrijorat sau este obișnuit cu știfturile?

Angelica pe 10 februarie 2020:

Este normal ca gaura piercing-ului nasului meu să crească

Salvie pe 07 ianuarie 2020:

Deci … nu am făcut-o'Nu am citit acest lucru sau am știut că este un lucru, mi-am făcut nasul cu o armă … Dar când am primit-o, a ieșit dintr-o cutie nouă ca și cum ar fi fost nouă. A fost, de asemenea, nu'nu am un suport. Deci piercing-ul meu este doar o postare și au spus după o săptămână (care este mâine) ar trebui să-l schimb într-un os … ce fac?

Iasomie pe 20 noiembrie 2019:

Eu'Mi-a fost străpuns nasul de aproximativ un an, dar la prânz mi-a căzut și nu știu ce s-a întâmplat. Îmi va fi vindecat nasul înainte să pot găsi o modalitate de a înlocui știftul cu cârlig pierdut?

Megan pe 04 noiembrie 2019:

Așa că mi-am făcut piercing-ul cu știft acum 2 zile și este un știft în formă de “L”, este SUPER pierdut și am răsturnat, am împins răul înapoi și pierd ca naiba. Cu toate acestea, persoana care a făcut-o lucrează la mai mult de 2 ore distanță de mine și nu pot intra pentru a remedia orice se întâmplă. Am avut o mulțime de probleme cu atingerea accidentului, cum ar fi la cursuri sau ceva de genul acesta, deoarece atunci când sunt în situații incomode, am tendința de a-mi atinge fața, atingându-l, ar putea lărgi gaura sau ar putea fi umflătura care dispare pentru că am ați observat că nu este foarte roșu sau umflat mult? Pot să-l aștept și se va repara sau ar trebui să fac ceva în legătură cu asta?

Toamnă pe 15 octombrie 2019:

Cât de des îmi pot schimba piercing-ul când este vindecat?

Hawraa pe 30 septembrie 2019:

Mi-am străpuns nasul în urmă cu câteva zile, am avut o oarecare iritare în a treia zi, străpungătorul meu mi-a dat un știft mare până când procesul de vindecare se termină, așa că în a treia zi mi-am curățat nasul și am avut grijă de gaura străpunsă, știftul a fost pe jumătate afară din gaură, nu am putut intra mai departe, a fost prea dureros, apoi am scos piercing-ul mai mare, mi s-a spus să las nasul să se vindece singur până când îl străpung din nou, gaura a trebuit să se micșoreze doar la mai întâi, așa că am cumpărat un știft mult mai mic și am pus știftul în interiorul întregului, idk dacă a fost lucrul corect de făcut și pot pune un știft mai mare după aceea?

Annie pe 28 august 2019:

De curând mi s-a străpuns nasul. Au trecut 2 săptămâni. Dar acum nu pot pune inelul din nas înapoi. Când ar trebui să mă orientez pentru repersionare

Vanessa pe 17 iulie 2019:

Eu'Mă duc în Hawaii în septembrie (peste puțin mai puțin de două luni). Este încă în regulă pentru mine să-mi fac piercingul săptămâna aceasta? Sunt aproape două luni de vindecare suficient de bune pentru a înota în ocean, în piscină și a-mi expune piercing-ul la soare (limitat)? Ajutor! Mulțumiri. 🙂

Katie pe 07 iulie 2019:

Mi-am făcut nasul de ceva vreme și vreau să schimb știftul, totuși nu sunt sigur cu privire la grosime, am o idee dură, dar dacă aș pune un știft mai subțire aș putea să pun unul mai gros mai târziu în linie…

Casey pe 02 iulie 2019:

Vă rog, ajutați, mi-am scos știftul nasului după 12 săptămâni pentru prima dată și m-am chinuit să pun cel mai mic 8 mm, piercing-ul original a fost mult mai mare înseamnă că gaura va deveni mai mică și nu voi fi în măsură să-l pun pe cel mare înapoi. (Am încercat să-l pun înapoi pe cel mare, dar nasul mi s-a umflat atât de mult încât nu mai puteam și au trecut vreo 2 zile de atunci.) vă rog să-mi spuneți dacă gaura va deveni mai mică și cum să puneți marele unul înapoi! Sunt foarte stresat și continuu să am defecțiuni, îmi pare rău!

Aasha pe 18 iunie 2019:

Tocmai mi s-a străpuns nasul și am un știft drept, fără bilă, la sfârșit, și stăpânul mi-a spus să-l schimb cu unul cu o bilă la sfârșit, astfel încât să cadă. Am încercat după trei zile și nu am putut obține În afară, l-am readus pe celălalt în cazul în care aș aștepta trei luni sau încercați din nou mai devreme?

Jenee pe 31 mai 2019:

Piercingurile nasului ar trebui să fie făcute profesional cu un ac înclinat, mai ales dacă intenționați să vă schimbați piercingul de la un știft la un cerc. niciodată un pistol care străpunge urechile. Din experiența mea personală, nasul meu era roșu și umflat timp de aproximativ o săptămână, s-au format niște cruste pe care le-am șters cu o cârpă caldă. De asemenea, mi-a fost atât de frică pentru că, fiindcă nasul îmi era umflat, piercing-ul părea că se scufundă în nas, așa că noaptea aș face drăguț o bucată de colț dintr-o bandă și o așez sub perna înainte să mă culc..

piercing-urile nasului nu sunt rele, trebuie doar să ai grijă de ele în timpul procesului de vindecare.

Sper că acest lucru vă ajută ! 🙂

Natalie pe 24 mai 2019:

Sunt un body piercer din Australia și când cineva vine la mine cu o bule pe piercing-ul nasului, vă sugerez să mergeți la un chimist și să cumpărați poate 12 tampoane cu alcool și un ac sterilizat (în jur de 23 ghage) și să tamponați zona mai întâi, apoi să bule și strângeți-l ușor pentru a îndepărta orice obiect plin de bule, asigurându-vă că eliminați totul, apoi luați un nou tampon cu alcool și țineți-l peste zonă timp de 12 secunde, nu-l ștergeți, scoateți tamponul și lăsați-l în pace, nu atingeți aceasta. Înainte de a merge la culcare, tamponați ușor din nou cu tampon cu alcool, nu ștergeți, doar apăsați ușor. Pune-ți niște Soare și nu-l atinge decât dacă degetele sunt foarte curate. Nu vă curățați piercingul. Sper că acest lucru vă ajută. Noapte bună

Leslie pe 10 mai 2019:

Am dormit când am întors cum mi-a trecut unghia sub piercing și am tras-o cauând coaja Și sânge uscat să iasă l-am curățat și acum este într-adevăr roșu și doare mai mult, astăzi este ziua 3. Sper că nu se întâmplă nimic ca infecția sau se formează în jurul său:.: crezi că sunt bine?!!!

a da in judecata pe 08 mai 2019:

Știți care este procentul de oameni care ajung acolo piercing infectat?

Kyle pe 15 aprilie 2019:

Deci, să presupunem că intru în bazine și oceane, când ar fi cel mai repede când aș putea să-mi înfund nasul?

Jenni pe 30 martie 2019:

Salut

Mi-am străpuns nara (cu un ac) în februarie, așa că știu că încă se vindecă. Aproximativ 4 săptămâni după ce am făcut-o, l-am bătut foarte rău și a sângerat și după aceea am observat că apare o umflătură. M-am întors la pierceri și mi-au spus că este un cheloid mic și să-l curăț în continuare cu soluție salină și ar trebui să scadă. Are un pic, dar ea'Sunt încă acolo și îmi fac griji că va crește. De asemenea, astăzi am observat că am o mică umflătură roșie care se formează în interiorul nasului unde este gaura care este mai dureroasă. Mă gândesc să îl scot, dar îmi place foarte mult modul în care arată și aș face-o doar dacă ar putea ajuta la vindecarea denivelărilor. Are cineva experiență în acest sens sau are vreun sfat? Mulțumiri

Chestie pe 07 martie 2019:

Piercingul ar trebui să fie înclinat sau drept în nas?

Nicki pe 16 septembrie 2018:

Mi-am străpuns nasul acum 2 luni și jumătate. Primele 3 săptămâni părea să se vindece bine. Apoi, fiica mea m-a lovit în nas din greșeală și o zi mai târziu am primit o lovitură de nas. Am reușit să dispară într-o săptămână și jumătate. Apoi, la câteva zile după ce s-a vindecat, a revenit imediat. În ultima lună a fost o bătălie. Începe să dispară devine mic și apoi devine din nou mare și apoi se repetă. Nu va dispărea complet. Am încercat tot ce am putut găsi pe web. Sare de mare. Ulei de arbore de ceai. Advil paste ect. Dar nimic nu va funcționa. Nu sunt sigur dacă este posibil ca manometrul inelului nasului să fie prea mare. Pentru că l-am primit pe cel nou pentru când se vindecă și are o greutate de 18g și arată mult mai mic decât ceea ce am în nas. Cineva te rog ajuta !! Aproape că vreau doar să renunț și să-l trag. Dar îmi place atât de mult.

Annie pe 14 iunie 2018:

Te rog, mi-am străpuns nasul aproape de lună acum. Eu nu'Nu știu dacă este'Este infectat sau nu, dar cred că procesul de vindecare este lent. La o săptămână după piercing, am observat un fel de umflătură afară și în interiorul nărilor care îmi rotunjeau herghelia, dar eu'Sunt confuz, deoarece culoarea este întunecată comparativ cu cea a unei umflături. OK eu'Am încercat soluție de sare de mare, pastă de aspirină, avertizez compresa, dar nu pare mai bună. Eu'Încep să observ o formă de mișcare în jurul regiunii mele străpungătoare. Și durerea de cap și durerea sunt mai mult civia. te rog ce să fac.?

Destin pe 11 martie 2018:

Nasul mi-a fost străpuns acum o săptămână, mi-am scos forma de L, pierzându-mă accidental de două ori, prima dată m-am întors bine, dar în al doilea rând mi s-a părut că nu tot drumul prin nara interioară și ca Poate într-un strat de piele te ajut ce să fac do

Antonio pe 26 februarie 2018:

Mi s-a străpuns nasul acum 3 luni. Mi s-a spus să las știftul din titan până la trecerea celor 3 luni. Când am mers să pun osul de 14k în care am cumpărat în aceeași zi când am primit piercingul, a fost prea scurt pentru a merge tot drumul prin nara mea. Cum aflu lungimea de care am nevoie?

Rene pe 20 februarie 2018:

Mi-am străpuns nasul acum câteva zile cu o armă și asta'În prezent este un herghelie. Dacă a avea un inel la început este mai bine pentru vindecare, este sigur pentru mine să merg să-l schimb sau este prea devreme pentru a-l scoate deloc??

Reah pe 18 ianuarie 2018:

Șurubul nasului mi-a ieșit pe jumătate în timpul nopții și provoacă puțin sânge atunci când îl readuc în ceea ce este cel mai bun lucru pentru mine, astfel încât să nu mai cadă ?

Sophia pe 18 ianuarie 2018:

Bună, eu sunt Sophia și am căutat informații care să mă ajute pentru ca eu să-mi iau inelul de nas. Am un știft și nu îl pot scoate. Când încerc, piercing-ul iese din interior, dar nu din exterior'Rămâne cam blocat acolo și eu nu'Nu știu dacă poate fi mingea care o ține să o țină, am schimbat piercing-ul de câteva ori înainte

Shannon pe 18 ianuarie 2018:

Salut,

Îmi doresc un piercing pentru nas de ceva vreme și în sfârșit am făcut-o în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, iar bijuteria a căzut din știftul propriu-zis, este sigur să schimb știftul în aceeași formă pe care o port în prezent ( forma cozii de porc)? Vă rugăm să răspundeți cât mai curând posibil.

Mulțumesc 🙂

Alorrah pe 15 ianuarie 2018:

Sora mea de 5 ani mi-a scos piercing-ul în nas acum o zi și este deja vindecat .. Ar trebui să-l străpung din nou sau ar trebui să aștept mai mult? Nu există nici o gaură deschisă în nasul meu și nu mă doare sau are o umflătură acolo unde am străpuns-o. Este sigur să îl reparați atât de devreme?

pe mine pe 18 decembrie 2017:

Dacă îmi scot bijuteriile pentru a curăța nasul și bijuteriile și apoi le pun la loc, poți să mi se schimbe sau să se închidă gaura.

Heidi pe 02 decembrie 2017:

Așa că am avut nasul străpuns de prietena mea și ea a făcut-o cu un pistol de perforare și nu am avut un herghelie, așa că am folosit un cerc dacă aș putea să mișc cercul?

tammin gale pe 18 noiembrie 2017:

cât aș aștepta să-mi schimb piercing-ul nasului într-un cerc

Jad pe 28 octombrie 2017:

A trebuit să-mi scot astăzi nasul din cauza nepoatei care mi-a smuls-o și palpitantul nu a dispărut. După ce l-am scos, am simțit o umflătură foarte dură și oarecum dureroasă la locul piercingului. De asemenea, este vizual roșu / violet și este din nou foarte dur.

ellie pe 26 octombrie 2017:

Practic, ar fi trebuit să aștept să-mi schimb piercing-ul nării, l-am schimbat dintr-un herghelie în cerc, dimensiunea găurii s-a micșorat, ceea ce înseamnă că nu mai pot introduce herghelia, există o dimensiune pe care ați recomanda-o să o obțineți sau este doar o singură mărime se potrivește tuturor pentru știfturi?

student pe 26 octombrie 2017:

Mă duc la această școală unde nu permit piercing-urile nasului și am făcut-o deja. nu mă vor lăsa să pun un ipsos deasupra sau un dispozitiv de fixare, deoarece nu face parte din politicile școlare. M-au făcut să intru în camera de concidență / camera de izolare. dacă nu știi care este doar o cameră cu o grămadă de alți copii rău-comportați și te uiți la un perete toată ziua cu pereți negri care te înconjoară, astfel încât să nu te poți întoarce sau să vezi alți oameni. au trecut 2 săptămâni de când mi-am străpuns nasul și am fost în iadul acesta de 2 săptămâni și am numărat. din fericire astăzi este ultima zi pentru că atunci este o vacanță școlară timp de o săptămână și plec în vacanță și nu mă voi întoarce joi, așa că îmi va lipsi cea mai mare parte a săptămânii de școală. până atunci ar fi fost 4 săptămâni și piercerul meu spune că pot să-mi schimb știftul între 4-6 săptămâni. Inițial am vrut să aștept 6 săptămâni, așa că știu că este vindecat în mod defonet. dar din cauza școlii trebuie să aștept doar 4 săptămâni și mi-e teamă că nu se va vindeca și va trebui să continui să o iau în afara școlii durung și sunt speriat că pot provoca o infectoină.

Vizzle pe 30 septembrie 2017:

Mi-am străpuns nara stângă și port un știft. Știftul nasului meu nu va cădea, ciudat, dacă alerg sau mă spăl pe față cu apă sau dorm pe partea stângă????

cartof pe 18 septembrie 2017:

Vreau să fac un piercing lateral, dar din greșeală am primit un inel din mijloc, pot folosi inelul din lateral?

holly pe 15 august 2017:

Este posibil ca știftul în formă de l să fie scos după câteva săptămâni de la piercing?

Elise pe 20 iulie 2017:

Mi s-a străpuns nasul și am în prezent bijuterii în formă de L cu ecartament de 22 în'Am avut piercing-ul de 3 ani. Dar obișnuiam să port știfturi, iar părul meu se prindea în mod constant de el și îl scotea, iar recent mi-am pierdut singurul știft din această cauză și avea un ecartament de 20. Îmi vor rupe acum nasul aceste bijuterii pe care le am dacă le scot din greșeală?

Eden pe 16 iulie 2017:

buna eu'Mă întreb doar că îmi doresc cu adevărat un piercing în nară, dar școala mea a câștigat'nu le permite's vacanța de vară în curând și am 6 săptămâni libere de la școală, aș putea să o fac în timpul vacanței și apoi să le pun în clar când mă întorc la școală ????

Tasha pe 28 iunie 2017:

Mi-am străpuns nasul acum 4 săptămâni și nasul îmi sângerează de sus și sângerarea este îngrozitoare'este o picurare constantă. L-am curățat cu săpun de cadran și apă fierbinte cu un sfat, așa cum a spus piercerul meu și încă sângerează constant. Recent, am observat că în interiorul nasului meu era o umflătură. Așa că mi-am scos inelul din nas și am încercat să pun unul nou și străpunsul meu a spus că pot în săptămâna 4 și când am încercat, am avut atât de multă durere și nu am putut pune unul înapoi. Ce fac, nu sunt trecând din nou prin această durere.

Chihlimbar pe 22 aprilie 2017:

Mi-am străpuns nasul cu acul și am primit un inel în februarie spre mijloc și a fost bine pentru o vreme, apoi dintr-o dată mă trezesc la jumătate în nas și la jumătatea drumului mingea este blocată și am fost hotărând dacă ar trebui să mă întorc în așa fel încât să poată să-l străpungă sau să-i lase să-l scoată pentru a se putea vindeca, apoi să-l străpungă ??

Anneri pe 28 martie 2017:

Bună, mi-am făcut piercing-ul pe 25 martie, nu am vrut să fiu hărțuit de sora mea mică și cumnata mea, așa că m-am gândit că atunci când au plecat pot să-l scot, așa că am făcut al 27-lea. Nasul meu este incredibil de dureros, era când încă era înăuntru. Cred că s-ar putea să am o infecție, dar nu una gravă, pentru că erau foarte puțini. Dar acum nasul meu este bine la exterior, dar în interior este atât de umflat încât aproape că nici măcar nu pot pune degetul în el ca să-l ridic pentru a vedea ce se întâmplă acolo. Este foarte sensibil când îl ating, sunt o fată dură, dar vreau să plâng ori de câte ori câinele meu sare peste mine și atinge nasul meu … Am nevoie de ajutor rapid. vă rog să-mi trimiteți un e-mail cu [email protected] pentru orice sfat. Aproape că se simte ca o răni. Este greu.

mrssa pe 24 martie 2017:

eu'Sunt un strănut mare și adesea îmi curge nasul, dar am vrut întotdeauna să-mi străpung nasul. ar trebui să merg pentru asta?

Renae pe 10 martie 2017:

Mi-am străpuns nasul folosind un os & s-a vindecat foarte bine. O am de 12 ani acum.

Callie pe 07 martie 2017:

Ce se întâmplă dacă aveți accidental un șurub nas Piercing și șurubul iese ce faci?

Sara pe 18 februarie 2017:

Când mi s-au străpuns urechile, mi s-a spus să continuu să le întorc ori de câte ori le curățam. Este același lucru pentru știfturile nasului?

Julia pe 12 februarie 2017:

Mi-am străpuns nasul acum câteva zile și am tras inelul puțin prea departe și acum gaura este întinsă, astfel încât bijuteria să se așeze în pielea mea, cum pot rezolva acest lucru, astfel încât bijuteria să se așeze în partea de sus a găurii, așa cum este corect ar trebui să?

Debbie pe 01 februarie 2017:

Într-o parte a articolului se menționa ceva referitor la vârsta ta. Există o restricție de vârstă, sunt mai în vârstă și am fost curios.

Courtney pe 26 ianuarie 2017:

Nara unde este inelul meu nasului funcționează tot timpul. cealaltă parte a nasului meu nu are'n-am fost. este doar o coincidență sau ar putea fi din cauza inelului nasului meu

Alexus pe 21 ianuarie 2017:

Mi-am străpuns nasul acum aproximativ o săptămână în același loc în care l-am avut înainte. Cunoscând deja experiența, mi-am schimbat inelul de nas aproximativ trei săptămâni în procesul de vindecare și am fost bine, dar mai întâi puțin dureros. Să știu cum mi-a simțit nasul când s-a vindecat complet este cam același sentiment al sentimentului meu acum, crezi'Voi fi în regulă să o schimb?

Kayla Hill pe 5 ianuarie 2017:

Așa că mi s-a străpuns nasul literalmente acum o săptămână și o zi. Munca mea dintr-o dată vrea să pun una clară. Am 6 săptămâni libere pentru legătura cu bebelușul, pot pune una clară înainte de 20 februarie sau ar trebui să-mi pun piercerul în așa fel încât să nu'nu se apropie???

Jess pe 04 ianuarie 2017:

Mi-am străpuns nasul acum 2 săptămâni și încep școala mâine, așa că trebuie să pun un știft de plastic transparent, altfel eu'Va trebui să îndepărtați complet periculos. Ce ar trebuii să fac?

Megan pe 01 ianuarie 2017:

Eu'Îmi doresc să obțin un inel de nas de când eram tânăr, dar am o toleranță foarte scăzută la durere. Îmi doresc foarte mult una, dar eu'Mă tem că procesul va durea foarte mult. Aveți vreun sfat dacă ar trebui să primesc unul sau când?

Tom pe 28 decembrie 2016:

vreau să am un piercing în nas, fără gaură pe nas, unde pot găsi acest gen?

Abby pe 01 decembrie 2016:

Bună, așa că eu'Îmi fac nasul străpuns în acest Crăciun și eu'Am auzit că este foarte ușor să obțineți cheloizi de la el. Mă întrebam dacă există o modalitate de a preveni acest lucru sau dacă este cum reacționează corpul tău la el?

Eva pe 20 noiembrie 2016:

Mi-am scos tirajul cu tirbușon după 3 luni și l-am putut readuce. În cele din urmă am pus un știft de os. A mers bine (atingere de durere), dar când mă simt în nară, pot'Nu simt deloc metalul prea bine. Este posibil să se fi vindecat de fapt, chiar dacă am introdus știftul?

Nat pe 19 noiembrie 2016:

Așadar, acum două luni am decis să merg să-mi străpung septul, după ce m-am gândit la el timp de cinci luni. Cu toate acestea, când m-am dus să-mi fac piercing-ul, persoana mi-a privit mai întâi nasul. Știu că uneori verifică dacă aveți un sept deviat, totuși, nu am unul. Persoana directă mi-a spus "NU" pentru că aparent am un grup de vene în locul dulce unde aș vrea'Am primit piercing-ul .. Am fost destul de supărat de asta și am încercat să văd online dacă altcineva a fost respins de la un piercer pentru că avea același lucru, dar am putut găsi doar persoane cărora li s-a refuzat abaterea. Mă întrebam doar dacă acesta este de fapt ceva ce se poate spune "NU" la … sau dacă purgătorul a spus pur și simplu "NU" dintr-o formă de lipsă de experiență sau lipsă de cunoștințe.

Jazz pe 05 noiembrie 2016:

Buna eu'Mă uit să-mi fac un piercing în nas, totuși am avut urechile străpunse (Doar lobul) și a respins piercing-ul timp de 5 ani, scabia era prezentă și uneori puroi. L-am ținut cinci ore peste noapte și s-a închis. Crezi că corpul meu va respinge piercing-ul nasului? Oricum ar trebui să merg după el? Mulțumiri!

Margot pe 26 octombrie 2016:

Va fi o problemă dacă îmi străpung nasul vara

Kathy pe 13 octombrie 2016:

Am un inel cu nasul cu pistolul, inelul pe care îl folosesc era normal, odată ce îl foloseau când primești un piercing. Dar vreau să-l schimb într-un inel mai mic, dar acesta continuă să iasă. Tocmai am avut piercing-ul meu timp de o lună. Va continua să călcâie și dacă da, întregul se va micșora?

Shae Allen pe 12 octombrie 2016:

Ochelarii mi-au scos nasul străpungându-se de două ori acum, îmi va împiedica timpul de vindecare? De data aceasta, nasul mi-a sângerat puțin, așa că m-a îngrijorat. Am avut grijă să curăț piercingul și nasul înainte să pun din nou știftul'Mi-a fost străpuns nasul de aproape o lună acum, dacă aș mai aștepta încă trei luni?

Morgan pe 11 octombrie 2016:

Mi-am străpuns nasul în luna iunie a acestui an, slujba mea acum dintr-o dată spune că nu am voie să lucrez cu ea și acum este octombrie, dar oricum am fost să merg să o scot ieri pentru a mă putea întoarce la muncă, mă întrebam dacă trebuie să fac ceva după ce am scos-o.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 29 septembrie 2016:

Katie, vorbește despre plasare cu piercerul tău. Ar trebui să-ți verifice nasul cu mâna pentru a simți țesutul cicatricial și să verifice cu o lanternă pentru a cartela orice vas de sânge din zonă înainte de a decide unde să străpungă.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 29 septembrie 2016:

Megan, oricine se blochează, crede că tot ce purtau atunci era cea mai proastă opțiune. Nu am date colectate despre scoaterea piercing-urilor nasului.

Katie pe 26 septembrie 2016:

Mi-a fost străpuns nasul timp de 7 ani, când slujba mea m-a făcut să-l scot. aceasta'Am trecut 6 ani fără inelul meu de nas, dar părăsesc această slujbă și vreau să-mi fie străpuns nasul. Am un mic semn unde era – ar trebui să le străpung prin același loc? există probleme de care ar trebui să fiu conștient?

Megan pe 25 septembrie 2016:

Eram doar curios despre ce tip de inel este mai ușor de extras atunci când este înfipt în ceva. Acum am un cerc, dar de obicei port un os. Este cercul mai ușor de înțepenit sau este osul?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 7 septembrie 2016:

Emily, riscul de infecție va varia foarte mult în funcție de oameni'rutine de îngrijire. Nu există statistici pe care să le știu despre care să identifice un moment anume.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 7 septembrie 2016:

Nur, nu am cum să prezic cum s-ar putea vindeca nasul tău acum, dar de fiecare dată când schimbi mărimea bijuteriilor, întinzi gaura și apoi o lași să se prăbușească din nou și asta se poate'nu fii bun.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 5 septembrie 2016:

Bookaholicpr, așa cum este scris în Hub, vă sfătuiesc un inel.

Bookaholicpr pe 01 septembrie 2016:

Buna ziua!

Eu'De ceva timp mă uit să obțin un inel de nas. Întreb care dintre ele ar fi mai recomandat, herghelia sau inelul?

Eu'Am citit că știftul este mai recomandat, deoarece inelul se blochează de obicei pe alocuri. Dar iată-mă'citesc opusul.

Orice informație cu privire la aceasta ar fi utilă.

Mulțumiri!

Emily pe 29 august 2016:

După ce ați făcut un piercing la nas, când sunteți cel mai mare risc pentru o infecție?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 27 august 2016:

Luiza, trebuie foarte clar să vezi pe cineva în persoană. Fie că încercați un medic sau un alt perforator depinde de dvs..

Nur pe 27 august 2016:

Eu'Mi-am străpuns nara de 7 luni și mi-am schimbat bijuteria de trei ori de la început (pentru că fiecare piesă a fost eliminată cumva). Am început cu știft de nas de aur de 18K, apoi am trecut la știft de aur de 22K și ulterior inel de aur de 22K. Gaura era din ce în ce mai mică în inel, așa că am trecut acum la știftul inițial de aur de 18K. Este ok sau vindecarea se va agrava cu această schimbare de la 22K la 18K?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 24 august 2016:

Lila, eu nu'Nu sugerați că oamenii care sunt cu adevărat speriați să fie pătrunși deloc. Acolo'Nu ai niciun motiv să te grăbești dacă nu ești confortabil din punct de vedere emoțional. Faceți-vă timp pentru a afla mai multe despre cum vă desparte'Înțelegeți munca, cum ar fi cum se fac piercing-urile sau cum să le îngrijiți și vă puteți răzgândi cu timpul. Aceasta'E mai bine să nu o faci dacă ți-e frică.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 24 august 2016:

Allison, dacă ai o sensibilitate la metal, întregul tău corp o va avea. Reacția la metale este diferită de infecții, deși ambele se simt inconfortabile. S-ar putea să doriți să vedeți un alergolog, astfel încât să puteți afla exact la ce reacționați și ce puteți tolera.

Lila pe 23 august 2016:

Vreau să-mi străpung nasul, dar eu'm-am speriat'O să mă doară și eu'Mă sper dacă se infectează pentru că pot'Nu purtați bijuterii false, este bijuteria diferită de piercing-urile obișnuite?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 august 2016:

Carol, dacă "lucru clar" este plastic, răspunsul este nu. Plasticul reacționează teribil cu piercing-urile de vindecare și ar trebui să evitați acel material până când este complet vindecat.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 august 2016:

Nicole, un piercing de vindecare are diferite nevoi de curățare în comparație cu piercing-ul vindecat și are nevoie de spațiu pentru a se umfla și a se scurge. De asemenea, metalele care produc cele mai mici bijuterii nu sunt sigure pentru vindecare, în special argintul sterling lasă urme permanente de culoare neagră în piele dacă sunt purtate în timpul vindecării. Deci, pentru a răspunde la întrebări, da și da.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 august 2016:

Nguyenenthanh, pot'Înțelegeți ce înțelegeți prin un piercing nară mai înalt și unul normal. Nu ați inclus nicio descriere a ceea ce înțelegeți prin fiecare dintre acești termeni.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 august 2016:

Sam, din ceea ce am înțeles despre luptele cu MMA, indiferent de ceea ce porți în piercing-uri, vei risca să te blochezi și să te lovească de piercing-uri. Nu aș recomanda piercing-uri de niciun fel nimănui care urma să fie în situații regulate de luptă.

Luiza De Miranda Rosa pe 13 august 2016:

Bună ziua, am un inel de nas și m-am dus la un piercer săptămâna trecută pentru a încerca să-l scot după ce l-am purtat timp de aproape un an.

Piecerul și-a pus toată puterea pe care o avea și am încercat pe cât posibil să suport durerea .. dar el nu a putut'mutați chiar inelul din poziția în care se afla.

A fost blocat în mod legitim și eu'Am încercat tot ce pot acasă pentru a-mi face mișcarea piercing din nou, dar este' a fost imposibil!

Sunt disperat .. ar trebui să merg la un medic și să încerc să îl îndepărtez acolo??

Ce ar trebuii să fac??

Toate cele bune

Allison pe 10 august 2016:

Mi s-au străpuns urechile acum vreo 5 ani și a trebuit să mă opresc, devenind urechile care au reacționat cu aproape fiecare metal. Dacă îmi străpung nasul, va fi predispus și la infecții?

Mulțumiri

Carol pe 8 august 2016:

buna eu'Mi se străpungă nara în curând, dar școala mea permite doar acele lucruri clare care străpung nasul. Am mai puțin de o lună înainte de începerea școlii și mă întrebam dacă aș putea să-mi schimb știftul cu unul clar în mai puțin de o lună? Sau chiar să-mi prind nasul cu lucrul clar? Îmi pare rău pentru întrebarea lungă și eu nu'Nu aveți multă experiență cu piercing-uri! Hahaha!

Raye (autor) din Seattle, WA pe 01 august 2016:

Mattanikka, aceasta este una dintre acele situații în care trebuie să mergi direct la un medic sau un perforator și să primești ajutor și să nu ceri sfatul orb de pe un site web. Nu doriți ca bara să fie vindecată sub piele sau să fie infectată.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 01 august 2016:

Zainab, nasurile găurite se umflă, ceea ce face ca bijuteriile să se scufunde în continuare, iar sângerarea se datorează faptului că'e o rană proaspătă. Cu cât atingi și te joci mai mult cu bijuteriile, cu atât poți irita piercing-ul vindecător.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 01 august 2016:

Pumbaskunk, pot'Nu prezice cum va reacționa corpul tău, dar nu există niciun motiv să suspectezi că nu vei avea aceeași reacție. Personal recomand ca persoanele cu probleme de respingere proaste să nu fie străpunse.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 01 august 2016:

Rena, dezbaterile dintre părinți și copii despre inelele nasului sunt conflicte de valori și pot'nu pășești în acestea. Periculos depinde de modul în care este definit acest lucru. În cea mai mare parte nu este în mod clar cel mai bun ecartament. Este o mare afacere? Bănuiesc că mama ta este.

Nicole pe 30 iunie 2016:

Mi-a fost străpuns nasul acum câțiva ani și s-a închis. Aș vrea să o fac din nou, cu toate acestea, ultimul loc care a făcut-o a spus că trebuie să folosească un știft mai mare la început, apoi aș putea deveni mai mic când s-a vindecat în 6 săptămâni. E adevarat? Nu pot să-mi fie străpuns nasul cu cel mai mic știft posibil? Eu'Mă duc pentru discret.

Vă mulțumesc pentru ajutor!

Nguyenthanh pe 26 iunie 2016:

Bună, mă întrebam procesul de vindecare pentru o perforare nară mai înaltă, diferită de a "perforare regulată a nasului / nării?

Mulțumesc! 🙂

– Thanh

Sam pe 20 iunie 2016:

Mi-am străpuns buzele și nasul cu aproape 6 luni în urmă și tocmai m-am înscris la cursurile de MMA. Instructorul meu vrea să le scot, dar mă întrebam dacă crezi că ar fi bine să folosesc linia monofilament pentru a le menține deschise în timpul antrenamentului? Clasa este doar o oră și îmi schimb piercing-urile tot timpul pentru muncă. Știu că toată lumea se vindecă diferit și simt că aș fi în regulă să-i las afară pentru o oră, dar eu'Sunt ușor paranoic.

Mattanikka pe 16 iunie 2016:

Salut,

Am un piercing al contelui de mulți ani. Am decis să-mi schimb piercing-ul recent, dar ceva nu a funcționat îngrozitor și am nevoie de sfaturi cu privire la ce să fac … Am pierdut ambele (într-adevăr ambele!) Mingi în același timp și pentru că piercing-ul a fost filetat intern, barba este acum blocată în interior și Eu pot'Nu-l scoate. Am încercat și am făcut-o cel mai rău. Acum'este în pat în zona podului. Orice sugestii? Eu acum'e un deși unul. Mulțumesc mult

Pumbaskunk pe 15 iunie 2016:

Eu pot'nu am cercei în cartilaj, deoarece urechea mi-l respinge, îmi fac nasul vineri, voi avea aceeași problemă cu urechile sau va fi diferit?

Zainab pe 07 iunie 2016:

Salut,

Mi-am străpuns nasul cu mai puțin de o săptămână și herghelia mea pare să se scufunde. Dacă îl împing în sus, sângerează și apoi se scufundă din nou. Ce s-a întâmplat? Ce ar trebuii să fac?

Rena pe 06 iunie 2016:

Eu'm 15 și locuiesc într-o țară în care majoritatea copiilor de vârsta mea au inele de nas și eu'Încerc să o conving pe mama să mă lase să am și eu una. Este periculos sau o mare problemă?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 22 mai 2016:

Faye, pot'Nu faceți preziceri despre închiderea nasului, dar dacă puteți obține o linie de monofilament (nailon), asta'A fost un mod onorat de a păstra un piercing deschis în caz de urgență.

faye pe 22 mai 2016:

Mi-am pierdut nasul în somn'Am fost străpuns de doi ani, dar nu știu cât de repede se va închide sau cât de repede pot obține altul. Așadar, întrebarea mea este când va începe să se închidă și există ceva ce pot folosi în loc până când eu'Sunt capabil să obțin altul.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 19 mai 2016:

Anaya, vechiul piercing ar putea dura săptămâni sau luni să dispară, nu am cum să știu cum îți vindecă pielea. Poate că va trebui doar să aștepți și să te vezi pe tine însuți.

Ananya pe 18 mai 2016:

Salut

Mi-am străpuns nasul cu 2 luni înainte.nw simt că poziția este greșită, deoarece am făcut-o atât de repede în timp ce mergeam în Kerala pentru vacanță. marca du-te curând?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 15 mai 2016:

Jenni, vor tot metalul de pe corpul tău pentru operație. Mulți oameni consideră că punerea unei bucle mici de linie monofilament în piercing o va menține deschisă în timpul șederii în spital. Noroc cu operația și piercing-ul.

Cum să faci un inel de nas de argint

Îmi place să-mi fac propriile inele de nas; întregul proces este destul de simplu, odată ce ai ajuns la el!

Cum să faci un inel de nas ~ un tutorial pas cu pas

Cum să faci un inel de nas ~ un tutorial pas cu pas

Karen Creftor

Îmi place să-mi fie străpuns nasul, dar eu'Îmi pierd sau distorsionez pentru totdeauna bijuteriile din nas. Mi se pare cel mai bun inel de nas, dar fiind cel ieftin care sunt, găsesc 2 lire sterline fiecare cam mult pentru o bucată de sârmă. Așa că am făcut acest tutorial pentru dvs.!

Realizarea propriilor inele de nas este ieftină, rapidă și aceeași tehnică poate fi utilizată pentru a crea cercei de bază sau inele de salt care sunt folosite la fabricarea bijuteriilor. Eu sunt lumea'Cel mai rău producător de bijuterii, așa că crede-mă, dacă pot să le fac, poți și tu.

Materiale și instrumente

În afară de fir, aveți nevoie doar de câteva obiecte de uz casnic pentru acest tutorial. Vă recomand cu încredere să folosiți sârmă de argint pentru a reduce la minimum riscul de reacție și temutele marcaje verzi din sârmă de cupru sau placate.

Vei avea nevoie:

 • Sârmă de argint
 • Un obiect cilindric cu un diametru de 8 mm, cum ar fi un cârlig de croșetat sau un stilou
 • Foarfece mici
 • O placă de smirghel curată / nouă (opțional)

De ce ai nevoie pentru a-ți crea propriul nas

De ce ai nevoie pentru a-ți face propriul inel

Karen Creftor

Pasul 1

Începeți prin înfășurarea firului de argint în jurul cârligului de croșetat cât de strâns puteți și lăsând cât mai puțin capetele atârnând posibil. Asigurați-vă că nu există umflături pe cârlig în cale sau că ați câștigat'nu pot să-l scoată!

Făcând un inel de nas

Făcând un inel de nas

Karen Creftor

Pasul 2

Scoateți bobina de sârmă de pe cârlig folosind foarfecele, trageți cu atenție o linie dreaptă în jos, creând inele mici de sârmă.

Faceți mai multe inele simultan

Faceți mai multe inele simultan

Karen Creftor

Pasul 3

Pentru a face inelul mai confortabil de a intra și ieși, înmoaie ușor capetele cu o placă de smirghel și tu'gata! Ca și în cazul oricărei bijuterii pentru corp, asigurați-vă că le sterilizați înainte de utilizare, puteți'nu fi prea atent.

Inele de nas realizate manual

Inele de nas realizate manual

Karen Creftor

Dimensiunile inelului nasului

Puteți schimba dimensiunea inelului schimbând dimensiunea a ceea ce înfășurați firul, în funcție de gustul dvs..

In acest 'Cum să,' Am folosit 25cm / 10" din sârmă de argint și a făcut 8 inele nasale noi. Am cumpărat firul de pe eBay pentru 2,40 GBP (incluzând transportul) și așa că, în loc să plătesc 2 GBP pentru un inel, să-mi fac propriul meu m-a costat doar 30p fiecare! Țin restul într-o mică cutie de pastile, pregătită pentru când o pierd sau o deteriorez pe cea pe care o am eu'Am purtat.

Majoritatea inelelor de nas au o minge la capăt pentru a le împiedica să cadă. Personal, eu nu'Nu găsesc acest lucru necesar, iar eu'Nu am avut niciodată probleme la purtarea unui cerc simplu.

Dacă v-a plăcut acest tutorial, vă rugăm să comentați mai jos și să îl împărtășiți cu alții pe care îi cunoașteți, astfel încât să poată economisi și bani!

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2013 Karen Creftor

Comentarii

Ashley pe 04 martie 2020:

de unde ai luat firul de date?

Angela pe 07 decembrie 2018:

Unde pot obține firul

Audrey Irie pe 8 iulie 2017:

Dacă doriți să înfrumusețați un pic, aș înfășura o altă bucată de sârmă de argint sau de aur în jurul ei în mijloc. Sau poate câteva perle.

Eu'Îmi fac propria mea și vând la festivaluri de muzică…

sandi pe 09 aprilie 2017:

MULȚUMESC! Vreau cercuri de nas cu mărgele și după ce mă uit' online M-am gândit că trebuie să pot face asta singur!

Kitzia Bustamante pe 26 martie 2017:

Eu'O voi face, dar apoi eu'Voi face gaura sinelui meu.

Denise Stewart pe 03 aprilie 2016:

Îmi place acest tutorial, deoarece cheltuiesc o grămadă de bani pe bijuterii pentru nas și acum îmi pot face propriile lucruri, chiar mă ajută să vă mulțumesc foarte mult

Karen Creftor (autor) din Kent, Marea Britanie pe 31 octombrie 2013:

Minunat să văd un alt britanic: D I'Sunt originar din Londra și acum în Kent.

Mulțumesc pentru complimente, eu'Mă bucur că ți s-a părut util!

~ Kaz x

Lynsey Hart din Lanarkshire pe 30 octombrie 2013:

Super Tutorial !!! Foarte la îndemână! Observați că ați folosit semnul £ totuși – de unde sunteți ?? Sunt din Glasgow, Scoția! : P Nu mulți dintre noi britanici aici lol x

Piercing septic Informații generale și întrebări frecvente

Eu'Mi s-a străpuns septul de mulți ani. Oamenii îmi pun mereu întrebări despre asta. Iată toate răspunsurile mele.

o femeie pistruiată cu un piercing în sept

o femeie pistruiată cu un piercing în sept

Eu'Mi s-a străpuns septul de mulți ani, așa că eu'Am devenit destul de informat despre cum să ai grijă de el. Oamenii îmi pun mereu întrebări nebunești despre asta, așa că eu'M-am obișnuit să răspund. Aici împărtășesc tot ce știu, atât din experiența mea personală, cât și din cercetările ample.

Ce este mai exact un piercing de sept?

Un piercing de sept este un piercing care trece prin septul nazal, care separă nările stângi și drepte. Acul perforant trece prin bucata subțire de carne spre partea din față a nasului, dincolo de cartilaj. Aceasta se numește "columella," dar este adesea denumit "punct dulce." Unii oameni nu au o columelă, astfel încât piercing-ul lor se poate face prin cartilaj … totuși, acest lucru poate fi extrem de dureros.

A durut?

Aceasta este literalmente cea mai pusă întrebare vreodată și oricine are piercing-uri faciale va fi de acord. Abia am simțit că acul îmi trece prin sept, dar am simțit remorcherul în timp ce stăpânul meu împingea inelul. Pe o scară de 1-10, I'o evaluez la 1 sau 2. Nasul meu a fost relativ dureros pentru 3-5 zile după, dar acest lucru se poate aștepta de la orice piercing.

Cum spui asta?

Termenul corect pentru acest piercing este piercingul septului, dar sunt și ele numite…

 • piercing la ring (doar o asociere negativă)
 • piercing la nas (acest lucru nu este incorect, ci a 'piercingul nasului' se referă, în general, la o perforare a nării)
 • septril (incorect, deoarece perforarea septrilului trece direct prin vârf în sept).

Da, îl înțelegem, au pus inele în tauri & apos; nasuri, de asemenea. (Dar nu este adorabilă?)

Da, o înțelegem, au pus inele în tauri' nasuri, de asemenea. (Dar nu este'e adorabilă?)

Îți poți ascunde piercing-ul nasului??

Sigur, asta'e posibil. Dacă piercerul dvs. pune pierce-ul suficient de sus, nimeni nu va putea vedea bijuteriile dacă le întoarceți cu susul în jos. Depinde și de forma columelei. Desigur, acest lucru funcționează numai cu anumite tipuri de bijuterii, cum ar fi potcoavele sau tipurile de bază. Dacă te cunoști'Vreau să îl ascund, să vorbesc cu piercerul și să alegi cu atenție amplasamentul.

Dacă aruncați inelul de sept?

Nu. Doar părerea mea, dar probabil că nu ar trebui'Nu străpunge ceva dacă simți că trebuie să-l ascunzi, dacă poți'Nu o aveți la locul de muncă, dacă părinții dvs. au câștigat'Nu vă permit, etc.'Nu este înțelept să vă mișcați permanent piercing-ul vindecător. Lăsați piercing-ul să se vindece va face ca curba găurii să fie cu capul în jos, ceea ce uneori face ca purtarea bijuteriilor să fie răsturnată incomodă după perioada de vindecare. Deci, mai ales în perioada de vindecare, lăsați-l jos.

Cât costă un piercing de sept?

Piercerul meu mi-a perceput 40 de dolari, ceea ce era rezonabil și a inclus bijuteriile. Am dat 8 $ pentru că am fost foarte mulțumit de produsul final. (Notă: este o curtoazie obișnuită să-ți dai sfaturi piercerilor, deoarece aceștia îți prestează un serviciu. Ei merită recunoștința ta.) Dar prețul oricărei modificări va varia în funcție de locul în care mergi, de cât de bine îți cunoști perforatorul, de ce bijuterii obține, etc.

Cât de mare este un piercing de sept?

Cele mai multe piercere folosesc aproximativ un ecartament 16 pentru a porni, cu excepția cazului în care solicitați o dimensiune mai mare. Poate fi întins după piercing-ul inițial, atâta timp cât anatomia vă permite acest lucru.

Cât durează să se vindece?

Piercerul meu a spus 4-5 săptămâni, dar aștept întotdeauna aproximativ 2 luni înainte de a schimba bijuteriile, deoarece știu că corpul meu are o perioadă lungă de vindecare. Timpul de vindecare va depinde de corpul tău. Dacă nu sunteți sigur dacă piercing-ul dvs. este vindecat sau nu, mergeți la piercer și cereți-i să se uite la el pentru dvs. Ar trebui să facă acest lucru gratuit.

două femei cu piercing-uri de sept

două femei cu piercing-uri de sept

Wikimedia

Crede cineva asta's atractiv?

De obicei'Persoanele în vârstă care pun această întrebare. Tone de oameni mai tineri consideră piercing-urile septului extrem de atractive. Dacă îmi pui această întrebare, te cunosc'ești puțin din contact.

Se prinde vreodată de chestii?

De fapt, acest lucru se întâmplă rar. Am prieteni cu piercing-urile nasului pe părțile nasului, care spun că trebuie să fie foarte atenți, dându-și pulovere peste cap, dar asta nu mi s-a întâmplat niciodată și așa că nu'Nu mă gândesc mult la asta.

Ți-a luat cineva vreodată inelul de nas și te-a tras?

Nu, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, deși frecvența întrebării mă face să mă întreb cât de mulți oameni se gândesc la asta. La ce vă gândiți, oameni buni?

Dar înlăturarea? Poți scoate un piercing de sept?

Da, dacă decideți că nu'Nu-l mai doresc, puteți scoate piercing-ul septului și gaura se va închide în cele din urmă. Cu cât ești mai lung'L-am avut, cu atât va dura mai mult să se închidă. Și cel mai bun lucru este că nimeni nu poate vedea oricum gaura, așa că nu'chiar contează.

Ce se întâmplă dacă am un sept deviat? Mai pot să-l străpung?

Dacă nasul nu este complet simetric, acest piercing ar putea atrage atenția asupra acestui fapt. Deci da, puteți obține piercing-ul dacă doriți și dacă nu'nu-i pasă dacă subliniază asimetria. daca tu'nu sunteți sigur dacă doriți să faceți asta, încercați să puneți un inel de sept fals pentru a vedea dacă vă place cum arată.

Poți să folosești un pistol cu ​​piercing pentru a străpunge un sept?

Doar nu. Don'nici măcar nu mă gândesc la asta. Din atâtea motive. Faceți treaba corect, cu un ac și un perforator profesionist. Citiți Piercing Needles vs Piercing Gun: Care este mai sigur? pentru mai multe informatii.

Are un miros piercing în sept?

Eu'Voi fi cinstit: Uneori, pare să miroase. „Fungul septului” sau „duhoarea septului” este cauzat de un amestec de sebum amestecat cu celule moarte ale pielii și bacterii. Miroase a brânză veche și ea'este un semn că trebuie să-l curățați mai des sau poate încercați bijuterii dintr-un alt material.

Don'Boogerii tăi se blochează de el?

O perforare a septului este dificil de curățat și nu mai este recomandată utilizarea degetelor. Ia-ți câteva sfaturi, un castron cu apă sărată și o seringă pentru a arunca soluție salină acolo și tu'Voi fi bine.

Sunt piercing-uri de sept însușire culturală?

Acea'e o întrebare bună. Acest piercing a început cu mult înapoi în culturile aztece, maya și inca. A fost văzut și în tribul Bundi din Noua Guinee. În multe culturi, piercing-ul a fost folosit ca un rit de trecere. Practica a călătorit în India, Pakistan, Nepal și Tibet și este încă practicată atât de femeile musulmane, cât și de cele hinduse, unde este adesea folosită ca semn că o femeie are vârsta suficientă pentru a se căsători. Astăzi are o istorie și în subculturile occidentale.

Culturile se influențează reciproc. Din moment ce am un piercing de sept, vreau să cred'Aprecierea, nu însușirea, dar totuși, ea'este o întrebare foarte bună. Oricine alege un piercing de sept ar trebui să încerce să fie cât mai atent și informat din punct de vedere istoric și cultural. Îmi dau seama'E în regulă dacă vrei să o faci pentru că vrei să experimentezi propriul corp, dar dacă vrei să arăți ca tine'face parte dintr-o altă cultură sau sistem de credință care nu'Nu-ți aparțin, atunci poate că mai întâi trebuie să te gândești la asta.

o femeie cu un piercing în sept

o femeie cu un piercing în sept

Tanja Heffner prin Unsplash

Unde este locul dulce?

Amplasarea piercing-ului dvs. ar trebui să fie în bucăți de carne spre partea din față a nasului și sus în vârf. Sunt adesea străpunsi prea jos în nas, ceea ce poate provoca o mulțime de probleme mai târziu. Unii oameni NU au un punct dulce, așa că, dacă totuși doriți piercing-ul, acesta este'Va trebui să trec prin cartilaj.

Ce se întâmplă dacă îl străpung în locul greșit?

Piercingurile de sept sunt ușor de făcut, dar foarte ușor de încurcat. Pot merge prea mult înapoi, prea jos sau prea strâmbe. Chiar și atunci când sunt folosite cleme, este posibil ca acul să nu treacă într-un unghi complet nivelat, oferindu-vă un piercing neobosit. Adesea sunt necesare de 2-3 ori pentru a obține un piercing drept, așa că fii pregătit pentru asta dacă vrei să o faci corect.

Notă: este posibil să aveți probleme la răsucirea și ascunderea bijuteriilor, dacă sunteți'a fost străpuns prea jos. Asigurați-vă că faceți acest lucru mai sus, astfel încât să poată fi invizibil atunci când este răsturnat.

O perforare a septului trece prin cartilaj?

Nu ar trebui't. Acul trebuie să treacă prin puținul de carne din partea din față a nasului numit "columella," care nu are cartilaj în el, deci nu ar trebui't atinge cartilajul. (Cu toate acestea, unii oameni nu fac acest lucru't au o columela; în acest caz, ar trebui să treacă prin cartilaj.)

Ce fel de îngrijire ulterioară este necesară pentru a vindeca un sept?

 • Sare de mare se înmoaie, sare de mare se înmoaie, sare de mare se înmoaie! Aceasta este modalitatea de a vindeca aproape orice piercing. Doar amestecați 1/4 linguriță de sare de mare (nu sare de masă. Repet, NU SARE DE MASĂ) cu 8 uncii de apă.
 • Utilizați un Q-Tip pentru a vă ridica totul în nas sau pur și simplu înfundați vârful nasului direct în soluție.
 • Mă înmoaie de două ori pe zi: dimineața și înainte de culcare. Don'Nu înmuiați mai mult de trei ori pe zi, altfel vă va usca piercing-ul.
 • Sprayul salin (H2Ocean este unul frumos) este, de asemenea, o opțiune dacă nu'Nu vreau să-ți folosești toată sarea de mare pe nas.
 • Sunt, de asemenea, un credincios ferm în metoda LITHA [Leave It the Hell Alone].
 • Dacă degetele acoperite de bacterii nu sunt'Întrerupându-vă piercing-ul de vindecare, procesul va merge mult mai repede.

o femeie cu tatuaje și un piercing sept

o femeie cu tatuaje și un piercing în sept

Atikh Bana prin Unsplash

Ar trebui să-mi fie străpuns septul?

Dacă doriți să o faceți și aveți permisiunea și tot consimțământul adecvat pentru ao face, atunci alegeți-o. Nu ai nevoie de da sau de nu. Însă, dacă sunt întrebat dacă aș recomanda să pun un sept de perforare peste altul, aș spune că da, septurile sunt grozave. De obicei, evit această întrebare și le spun oamenilor să facă tot ce vor cu corpul lor. Asigurați-vă că sunteți dispus și capabil să aveți grijă de el. S-ar putea să doriți să citiți Fifteen Things I Wish I'd Cunoscut înainte de a-mi fi străpuns nasul.

Avantajele și dezavantajele unui piercing de sept

Avantaje dezavantaje

Ascuns cu ușurință: răsuciți-l și voila!

Iritant când ai nasul curgător. Suflarea nasului devine complicată.

Respingerile sunt imposibile, migrațiile sunt rare.

Nu rămâne niciodată aliniat – ea'e mereu strâmb.

Îngrijire ușoară și proces simplu de vindecare.

Duhoarea septului = mirosul inevitabil al acumulării celulelor moarte ale pielii.

O gamă largă de opțiuni de bijuterii.

"Bull ring" remarcile sunt frecvente.

Funcționează bine pe mulți oameni.

Foarte ușor de lovit în timpul perioadei de vindecare.

Nu există țesut cicatricial vizibil. Dacă are cicatrici, este'e ascuns!

Bijuteriile pot fi greu de schimbat fără ajutor.

Foarte puțină durere, dacă se face în locul dulce.

Aceasta'Este foarte greu să faci piercingul în locul potrivit și la unghiul drept. Poate că va trebui să o refaceți.

Opțiuni de bijuterii cu piercing sept

Opțiuni de bijuterii cu piercing sept

Care sunt opțiunile de bijuterii pentru un piercing sept?

Barbere circulare

 • Adesea (incorect) denumit "inele de potcoavă," acești bebeluși sunt un cerc care face aproximativ 3/4 din drum, cu două bile / vârfuri / capete care se înșurubează pe fiecare capăt.
 • Recomand doar bile cu filet intern, deoarece cele cu filet extern îți rup piercing-ul.

Inele de mărgele captive (CBR)

 • CBR-urile sunt similare cu bilele circulare, dar în loc de două terminații, există o singură bilă care apare între capetele inelului.
 • Acestea sunt frumoase pentru că acolo'Nu există filet, dar mărgelul poate fi o durere la nivelul gâtului pentru a intra. De asemenea, văd că mulți oameni poartă CBR fără margele..

Clickere

 • Acestea nu sunt'Sunt preferatele mele, deoarece tind să fie cu adevărat obraznice, dar asta'E doar părerea mea.
 • Sunt tije drepte care au o articulație pe care trece un fund complet, apoi se fixează pe cealaltă parte.
 • Clickere nu sunt'Cel mai bun pentru a începe, pentru că tu'Voi împinge o tijă dreaptă printr-un piercing curbat. De asemenea, sunt renumiți pentru că vă ciupiți nasul și sunt dificil de dezlegat.

Opritoarele

 • Îmi plac retenții. Sunt bijuterii realizate special pentru a vă răsfoi și în nări pentru a vă ascunde.
 • Ele sunt modelate într-un mod care vă prinde interiorul nasului, astfel încât să nu fie'Nu cad așa cum se întâmplă adesea cu bile circulare.
 • Suporturile pot veni într-o formă în formă de capse sau una mai curbată.

Există altele, cum ar fi inelele de segmente. Eu'De asemenea, am văzut oameni purtând bile curbate, așa că bijuteriile lor nu'nu-i atârnă din nas. Oamenii poartă uneori ciupitori în timp ce ei'se întinde.

Cu ce ​​fel de bijuterii ar trebui să încep?

Cel mai bine este să începeți cu o bară circulară, un dispozitiv de fixare a capsei sau septului sau un inel de mărgele captive. Salvați acele clicere fanteziste și inele fără sudură pentru mai târziu, după dvs.'m-am vindecat.

Cu cât timp înainte să-mi pot schimba bijuteriile?

Timpul de vindecare durează în mod normal de la 6 la 8 săptămâni și până la 6 luni.

Este un piercing fals în sept sau este real?

Nu, asta'Nu este un piercing de sept fals sau fals, nu'este adevărata afacere.

Cum poți să distingi un adevărat piercing de sept dintr-unul fals?

Aceasta'e aproape imposibil de spus. Lady Gaga (reală), Rihanna (falsă). Există vreo modalitate subtilă de a spiona adânc în cineva'Nasul pentru a afla? Ai putea doar să întrebi.

un bărbat cu un piercing în sept

un bărbat cu un piercing în sept

Roberto Delgado prin Unsplash

Ce ai învățat?

Pentru fiecare întrebare, alegeți cel mai bun răspuns. Tasta de răspuns este mai jos.

 1. Ce parte a nasului tău este septul străpuns?
  • Cartilajul
  • The "punct dulce"
  • Nara
  • Care NU este o bijuterie acceptabilă de purtat într-un piercing sept?
   • Circular Barbell
   • Barbell curbat
   • Retinere
   • Barbell drept
   • Clicker
   • Inel cu mărgele captive
   • Segment inel
   • Aproximativ la ce dimensiune sunt găsite cele mai multe septuri?
    • 00 gabarit
    • 12 inci
    • Calibru 16
    • Mărimea 4

    Cheie răspuns

    1. The "punct dulce"
    2. Barbell drept
    3. Calibru 16

    Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

    © 2015 Reina

    Comentarii

    Axel pe 09 iunie 2019:

    Hei

    Mă întrebam dacă este posibil să obțin trei piercing-uri de sept ca unul deasupra celuilalt

    Trina pe 25 mai 2019:

    Salut!

    Căutam piercing-uri de sept de ceva timp și, de asemenea, nu'Nu vreau să-mi străpung septul. Știți o soluție bună?

    Multumesc pentru ajutor

    Miki pe 29 martie 2016:

    Salut!

    Am o întrebare foarte importantă

    Cine este fata asta pe foto? Cred că este prietenul meu, dar nu cred'Nu am fost sigur

    Sory pentru limba mea, i'm din Germania