Topul celor 25 de coafuri ușoare și simple în tendințe în 2021

O coafură simplă nu înseamnă neinteresantă. Aceste stiluri rapide sunt de fapt destul de distractive și interesante! Rupeți-vă rutina de stil și nu mai purtați aceeași coafură zi de zi. Amestecați-l și inspirați-vă din unele dintre aceste coafuri simple, care sunt drăguțe, distractive, rapide și ușor de realizat.

Schimbați-vă aspectul adăugând o coadă sau o împletitură laterală sau amplificați volumul tachinând sau pieptănându-vă părul într-un mod diferit. Există o mulțime de sfaturi simple pentru a vă împrospăta vechea coafură plictisitoare. Pentru a vă coafura la nivelul următor nu trebuie să aveți nevoie de ore de coafare sau de ore cu fierul curling. Doar urmați pașii de bază pentru aceste coafuri pentru a vă schimba aspectul și a adăuga o nouă întorsătură vieții voastre!

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu coafuri simple:

Tunsor scurt Rocker Chic

Tunsor scurt Rocker ChicInstagram @ lalalindsey814

O astfel de tunsoare scurtă și elegantă, cu linii bărbierite, ar părea mai remarcabilă pentru femei cu îndrăzneală și încredere.

Halo Braid pe păr natural

Împletitură Halo pe păr naturalInstagram @aazeshair

O împletitură de halo pe păr natural este un updo elegant și elegant pentru femeile care doresc să creeze o coafură de protecție. Dacă părul este prea scurt sau subțire, părul suplimentar poate crea plinătate. Înfășurați părul cu o eșarfă de mătase înainte de culcare pentru a menține frizul sub control.

Coafură ușoară până la umăr cu știfturi Bobby

Coafură ușoară până la umăr cu știfturiInstagram @marianiliehair

O coafură ușoară până la umeri, cu știfturi, are capete care au un ușor efect de vârf în acest tip de tunsoare. În plus, partea din față este puțin mai mare, formând un cioc mic.

Brioșe spațiale ușor de creat

Easty pentru a crea chifle spațialeInstagram @jhair_stylist

Bunurile spațiale ușor de creat nu arată doar foarte drăguț, ci sunt un stil fabulos pentru ușurință, cu impact ridicat. De asemenea, sunt minunate și pentru zilele fără păr. Nodurile duble dau înălțime părului și o atmosferă nervoasă. Împărțiți părul într-o parte centrală și pop în 2 ponei înalți, apoi înfășurați restul părului în chifle și fixați-l cu câțiva pini pentru o stabilitate suplimentară.

Coadă de cal înaltă, dezordonată și texturată

Coadă de cal înaltă, dezordonată și texturatăInstagram @haircreations_by_melissa

O coadă de cal înaltă cu textură dezordonată oferă toată înălțimea într-un aspect fără efort. Poneiul înalt trage părul în sus, ceea ce oferă instantaneu o față ridicată. Nu vă fie teamă să scoateți părul moale al bebelușului în jurul feței și să-i piepteniți părul din ponei pentru a adăuga oomph suplimentar stilului.

Părul clasic din partea de mijloc

Păr clasic din partea de mijlocInstagram @laavoohair_beauty

Părul clasic din partea de mijloc se poate simți simplu, dar cu adăugarea a câteva straturi simple de încadrare, acesta poate deschide fața și reduce subțire formele feței mai largi. Partea din mijloc permite părului să se zgârie peste cea mai lată parte a feței. Stilul creează, de asemenea, simetrie stilului dvs. și o esență a echilibrului.

Bucle pentru părul lung

Bucle pentru părul lungInstagram @hairbyannriordan

Pentru a crea mișcare și curgere către coama dreaptă pe care o aveai, coafarea cu niște bucle căzute va face magia. Cu siguranță adaugă un plus în plus părului tău lung și blond și poate avea un aspect de covor roșu!

Nod de bază de bază

Nod de bază de bazăInstagram @hairbyruslan

Un nod elegant este verișorul sofisticat al cocului dezordonat. Mergeți oriunde cu acest updo strâmt, care este atât pentru ocazii formale, cât și pentru ocazii.

Bun împletit ușor

Bun împletit ușorInstagram @hairbyamyflett

Adunați mai multe fire în jurul vârfului capului și rotiți-le într-un coc la ceafă. Imitați acest coc împletit cu niște împletituri și lăsați câteva fire. Apoi, sunteți cu toții fermecați!

Chignon simplu

Chignon simpluInstagram @plumtreehairandbeauty

Pentru nunți sau baluri de bal sau doar pentru look-ul tău de zi cu zi, acest luxos chignon low bun este un glam all-around. Echilibrați acest aspect păstrat, lăsând firele răsucite în jurul feței și la coc.

Coadă de cal redusă împletită mai simplă

Coadă de cal redusă împletită mai simplăInstagram @ btbritty82

Această coadă de cal de blond înghețată cu un val liber a fost creată de coafura Brittany Thomas din Florența, KY. Acest aspect adaugă o margine specială stilului tău de coadă de cal de zi cu zi.

„Cred că acest aspect funcționează cel mai bine pentru părul mediu și lung și pentru orice textură”, spune Thomas. „Am folosit mai întâi un scut termic numit Rival heat shield de la o companie numită L’ange Hair și, pentru a realiza valul subtil, am folosit o baghetă ceramică de 32 mm. Acest aspect este simplu și rapid pentru un stil ușor fără efort în mișcare! ”

Upstyle ușor cu textură moale dezordonată și cadru pentru față

Upstyle ușor cu textură moale dezordonată și cadru pentru fațăInstagram @erinklusshairstylist

Acest aspect ușor cu textură moale și dezordonată a fost creat de coafura Erin Kluss din Ladera Ranch, CA. „Tendințele actuale pentru actualizări sunt ceea ce îmi place să numesc„ dezordonat, dar intenționat. ”Lucrul meu preferat în acest sens este că funcționează pentru toate tipurile de păr”, explică ea..

Kluss le spune clienților că un updo cu o textură dezordonată este perfect pentru evenimentele formale „pentru că este sofisticat și elegant. Dacă clientul va purta o rochie cu un decolteu complicat, ar trebui să o arate și acest stil o face! ”

În ceea ce privește produsele, Kluss folosește o cantitate generoasă de fixativ și unele produse pentru creșterea rădăcinii pentru a se asigura că volumul este în stil. „Și odată ce s-a terminat noaptea, ei pot scoate agățele de păr și le pot purta și cret”, adaugă ea.

Coafura simplă și drăguță

Coafura simplă și drăguțăInstagram @sandalsandsunflowers

„Îmi place absolut acest look din cauza cât de simplu și drăguț este”, susține coafura Ewelina Witalis din New Jersey. „Valurile moi de plajă și o împletitură îl fac și mai feminin și îmbrăcat pentru păr subțire! Îmi place faptul că îmi scoate părul de pe față! Este o coafură grozavă pentru orice, de la zi la zi! ”

„Am arătat acest aspect pe părul de a doua zi”, adaugă ea. „Deci, buclele mele au fost mult mai moi decât în ​​prima zi!”

Witalis continuă să explice: „Mai întâi mi-am scos părul și mi-am separat partea din față a părului pentru panglică. Am franțuzit apoi piesa până la capăt și am asigurat-o cu o bandă de cauciuc. Am fixat panglica înapoi cu un știft sub un strat de păr în fundul capului meu! Am terminat totul cu câteva spray-uri de fixativ! ”

Ponei cu Twist

Ponei cu TwistInstagram @thecyranoeffect

Această coadă de cal înfășurată cu un val luminos a fost creată de stilistul Lennie Ross din Beverly Hills, CA. „Îmi place eleganța și simplitatea aspectului și că este rapid și ușor de creat”, spune Ross.

Când vine vorba de coafare, Ross spune să înceapă prin ondularea părului. „Când trageți părul înapoi, doriți să folosiți o mousse bună sau un spray de styling pentru a aduna înapoi tot părul și pentru a crea un aspect neted. Când înfășurați părul în jurul cozii de cal, luați o bucată de sub coada de cal și asigurați-vă că o înfășurați liber pentru a crea cel mai bun aspect “, adaugă ea.

Simplu Rosy Bob

Simplu Rosy BobInstagram @hairdrie

„Îmi place acest bob roz cu straturi lungi”, spune coafura Chelsey din Airdrie, AB.

„Am folosit infuzie bifazică, care este un elixir care oferă protecție împotriva căldurii, netezime și strălucire. Apoi am folosit crema de stil pentru netezire Style Soufflé pentru a-i usca părul cu o perie rotundă medie spre mare pentru formă și mișcare “, explică ea.

Ambele produse sunt de la Paishau. „Introducerea corpului în păr imediat după spălare permite o zi sau două să se onduleze, să se îndrepte sau să se poarte așa cum este, fără a fi nevoie să se spele din nou”, adaugă ea..

Twist modern francez

Twist modern francezInstagram @shirleyhagel

Aceasta este o abordare modernă a unei răsuciri clasice franceze, cu o blondă lavandă-y pentru a o complimenta. A fost creat de artistul Aveda Shirley Hagel din New York.

„Lucrul meu preferat la acest aspect este ușurința acestuia. Se simte simplu și ușor, dar și elegant ”, spune Hagel.

Dacă ai în vedere acest aspect, Hagel spune să te gândești la lungimea și densitatea părului tău. „Vrei să folosești produse ușoare cu o rețea funcțională. Am folosit spray-ul de păr Air Control și șampon uscat ”, afirmă ea.

Coada de cal Edgy cu împletitură

Coada de cal Edgy cu împletiturăInstagram @caleighmoriahhair

Această abordare mai îndrăzneață cu poneiul tău tipic a fost creată de coaforul și specialistul în balayage Caleigh Giarra din Nashville, TN. „Lucrul meu preferat este aspectul dezordonat / anulat”, spune Giarra.

Această coadă de cal împletită și texturată este foarte versatilă și poate fi purtată pentru o noapte de lux, precum și pentru un aspect mai casual. Este minunat pentru părul mediu spre lung și ar fi o opțiune excelentă pentru cineva cu păr gros.

Giarra sugerează un spray de textură, cum ar fi IGK’s Beach Club, pe părul uscat, pentru a ajuta la obținerea acestui aspect.

Cutie Pixie modernă cu Wispy Bangs

Cutie Pixie modernă cu Wispy BangsInstagram @hair_by_lexiesingleton

Acesta este un pixie super distractiv și modern, cu breton. A fost creat de coafura Lexie Singleton din Eden Prairie, MN. „Îmi place că arată atât de unic, dar durează doar câteva minute până la stil! Economisește atât de mult timp la coafare, făcându-l perfect pentru stilul de viață ocupat al mamei ”, spune Singleton.

Sfatul lui Singleton este să nu vă fie frică să fiți îndrăzneți și să arătați părul scurt. „Găsiți o tăietură care să vă arate forma feței și nu vă fie teamă să folosiți un produs”, adaugă ea.

Curly Teal Bob

Curly Teal BobInstagram @maddoeshair

Acest superb bob de teal creț a fost creat de coafura Madison Hashey din Las Vegas, NV.

Acest bob cret cu o rădăcină medie de umbră maro cenușă a fost îmbrăcat în împletituri franceze gemene și un mic coc spațial deasupra.

„Am început prin spălarea părului cu șamponul și balsamul Dallas R + Co. Am pregătit-o prin uscarea părului cu un prosop, apoi am aplicat puțin din grila R + Co pentru a ajuta la menținerea buclelor în aspect definit ”, explică Hashey.

Pentru a termina, Hashey French a împletit secțiuni de două centimetri lățime, le-a legat într-o coadă mică, l-a înconjurat și l-a prins într-un coc! Cred că această coafură pe jumătate arată bine pe fiecare formă a feței și arată foarte bine ondulată, dreaptă sau orice altceva între ele. De asemenea, cred că oricine poate culorile culorilor vii și distractive, precum acest teal “, adaugă ea.

Chic Topknot

Chic TopknotInstagram @hairbysarahe

Această coafură topknot sau high bun a fost creată de coafura și proprietarul Sarah English din Los Angeles, CA. „Lucrul meu preferat este că poate fi purtat pentru o ocazie elegantă sau casual. Această coafură vă permite să aveți acea opțiune și să arătați în continuare elegant, în ambele sensuri ”, explică engleza.

„Începeți prin a folosi un ulei ușor sau o cremă de coafat pentru a vă pregăti părul și pentru a-i oferi un plus de eleganță”, spune English. „Am secționat primul front de sus într-un mic mohawk și l-am retras din drum. Apoi, veți începe să vă periați restul părului într-o coadă înaltă, elegantă. Fixați bine coada de cal cu o cravată, începeți să o înfășurați într-un coc, apoi fixați-o. În cele din urmă, luați acea secțiune mohawk pe care ați lăsat-o și creați o ușoară răsucire pentru a fixa la rădăcină. Luați restul capetelor și răsuciți-le în timp ce vă înfășurați cocul ”, explică ea.

Fixați în siguranță și pulverizați cu un spray ușor de lucru pentru a îndepărta orice fel de flyaways. Utilizați toate produsele Unite pentru păr.

Versatil Twisted Updo

Versatil Twisted UpdoInstagram @ jessica.gudino.hair

Acest updo răsucit fără efort este creat pentru toate texturile părului. A fost creat de stilistul evenimentului special Jessica Gudino din Yorba Linda, CA.

„Partea mea preferată a acestui stil este posibilitățile nesfârșite de unde poți purta acest updo răsucit fără efort. De la o zi de lux la birou până la o plimbare memorabilă pe culoar, se potrivește tuturor ocaziilor ”, explică ea.

Acest stil poate fi perfectat cu ușurință prin alegerea produselor Paul Mitchell și a elementelor esențiale Straight Pin LA.

Complet stratificat Shag

Complet stratificat ShagInstagram @silasthestylist

Acest shag clasic, cu strat lung, subțiază încuietorile voluminoase pentru a le oferi viață și corp. Această croială a fost creată de coafura Silas McCollum din Gainsville, FL.

„Acest stil este destinat femeilor care au părul gros, ondulat sau creț și care le place lungimea. Dar este și pentru femeile cu lungimi mai mici în jurul feței, deoarece le va evidenția structura osoasă. Această tăietură nu este pentru încuietori mai subțiri, cu excepția cazului în care sunteți căsătorit cu un uscător, un ondulator și o grămadă de produse de coafare “, spune McCollum.

Silver Beach Babe

Silver Beach BabeInstagram @lindseymaohair

„Lucrul meu preferat la acest păr de lungime medie este culoarea blondului. Este foarte ușor și răcoros, dar cu multă dimensiune. Aș descrie-o ca pe o plajă argintie ”, spune artistul principal de păr Lindsey Mao din Victoria, BC.

Produsele pe care Mao le-a folosit pentru a crea acest aspect au fost Milkshake Glistening Milk pentru a îmblânzi frizul în timp ce adaugă strălucire fără greutate și AG Texture Spray pentru a ajuta la definirea capetelor dimensiunii.

„Am folosit un fier curling de 1 1/4 inci, lăsând două centimetri din capete pentru a-i oferi acel aspect de plajă”, adaugă ea. „Valurile de pe plajă scot în evidență culoarea, iar părul înfășurat în jurul elasticului păstrează aspectul ordonat și îl reunește pe toate.”

Răsuciri și valuri fără efort

Răsuciri și valuri fără efortInstagram @toni_scott_hairdressing

„Acest stil boem este destul de ușor, totuși răsucirile adaugă suficiente detalii pentru a crea un punct focal și pentru a arăta diferite tonuri în păr”, spune coaforul Toni Scott din Australia de Sud.

Pentru a crea acest aspect, Scott recomandă utilizarea Evo Icon Welder pentru protecția împotriva căldurii. „De asemenea, utilizați un fier de călcat larg Cloud Nine pentru a ondula părul și un pieptene cu dinți largi pentru a pieptăna buclele atunci când acestea revin la temperatura camerei”, adaugă ea..

Această coafură simplă oferă o lățime ușoară față de valurile libere, dar fără volum. Este cel mai potrivit pentru femeile cu o formă ovală, pătrată sau triunghiulară.

Simplu Infinity Braid

Simplu Infinity BraidInstagram @beautybar_bossbabe

„Această jumătate de updo specifică este simplă, dar elegantă”, spune proprietarul și coafura Brittany Harris din Yorktown, VA. „Lucrul meu preferat la acest look este împletitul infinit. Nu arată sfârșitul panglicii cu modul în care este fixată cu atenție ”, afirmă ea.

„Părul ei a fost suflat cu Royal Blowout al lui Oribe. Panglica a fost construită cu pulberea Oribe’s Swept Up, care ajută la adăugarea texturii panglicii pentru a o distresa cu ușurință și a o extinde pentru a crea iluzia unei panglici mai largi și mai groase ”, explică ea. „A fost terminată cu spray-ul impermeabil al lui Oribe, pentru a ajuta la menținerea efectelor de plecare și a aspectului general, fără frizz.”

Acesta este stilul perfect pentru orice tip de păr! Simplitatea acestuia îl face capabil de orice textură. Acest aspect este perfect și pentru femeia de zi cu zi căreia îi place să-și țină părul departe de față. Împletiturile sunt perfecte pentru a menține părul înapoi și sigur, în timp ce arată încă elegant și elegant.