Primele 28 de coafuri pentru chipuri în formă de inimă din 2021

Coafurile pentru fețele în formă de inimă sunt tăiate pentru a flata trăsăturile unei fețe în formă de inimă, cum ar fi o bărbie ascuțită, o frunte mai largă și pomeți ascuțiți. Bang-urile sunt stilul preferat numărul unu pentru fețele în formă de inimă, deoarece bretonul acoperă acea zonă suplimentară de pe frunte și echilibrează lățimea feței. Bretonul contondent și bretonul lung și bucățel se află în fruntea listei de coafuri recomandate pentru această formă a feței.

Printre vedetele care au fețe în formă de inimă se numără actrița Reese Witherspoon, Halle Berry și Jennifer Love Hewitt. Dacă sunteți în căutarea unor tăieturi măgulitoare pentru forma feței inimii, scopul va fi să creați lungime, să adăugați plinătate în zona bărbiei și să evitați să creați o lățime mai mare pe frunte adăugând breton pe față.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu cele mai bune coafuri pentru fețe în formă de inimă.

Păr dulce caramel pentru doamne în formă de inimă

Caramel dulce pentru doamnele în formă de inimăInstagram @hildabfoundrysalon

Forma feței inimii tale nu are nevoie decât de acest păr dulce de caramel pentru a-ți spori farmecul! Balayage creează un finisaj moale care se potrivește cu valurile subtile ale blocării. Cu un cotlet care pășește umerii plus câteva bretonuri laterale, rezultatul va fi fantastic!

Straturi și Banguri lungi pentru o față de inimă

Straturi și Banguri lungi pentru o față de inimăInstagram @stylinwithkat

Accentuați-vă pomeții cu câteva straturi și breton, adăugate la tunsoarea de lungime medie. Acest aspect va arăta mai interesant, cu unde libere pentru mișcare și culoare mahon pentru o nuanță vibrantă.

Bob drăguț de platină texturat cu lungimea bărbiei pentru o față de inimă

Bob drăguț de platină texturat cu lungimea bărbiei pentru o față de inimăInstagram @hairby_chrissy

Este posibil să aveți bobul texturat, dar moale și mătăsos în același timp! Blondul platinat cu rădăcini naturale întunecate pe părul scurt va face o creștere ușoară dintr-un aspect fără efort, cu întreținere redusă.

Pixie tăiat cu păr roșu de cupru închis pentru o față de inimă

Pixie tăiat cu păr roșu de cupru închis pentru o față de inimăInstagram @il_benessere_dei_capelli

Un truc inteligent și eficient pentru a menține o culoare la modă precum roșu arămiu, care este de obicei greu de întreținut și durează doar pentru o perioadă scurtă de timp, este să-ți tai părul într-o tăietură lungă de pixie. Acum, nu ezitați să optați pentru breton care mătură în lateral pentru o margine suplimentară. Partea mai lungă creează o iluzie a unei tăieturi asimetrice pentru a se potrivi unei fețe în formă de inimă.

Bob scurt bouncy pentru femei în formă de inimă

Bouncy Short Bob pentru femei în formă de inimăInstagram @ chrisk202

Acest bob stratificat pentru o femeie cu față la inimă a fost creat de proprietarul și stilistul salonului Chris Keller din Washington, DC. „Pare obișnuit să-l numim și bob texturat. Cadrul acestuia se află sub bărbie, dar bretonul lung străbate chiar sub buze pentru a rupe orice linie solidă de încadrare a feței. ”

Pentru coafare, Keller vă recomandă să vă uscați cu un Denman sau cu o paletă pentru a vă usca, apoi faceți jumătăți de răsucire cu un fier de curling sau o baghetă. „Luați o secțiune și puneți bagheta în arborele mediu. Faceți o singură revoluție, lăsând deoparte capetele pentru un stil mai blând și mai natural. ”

El continuă spunând: „Acest lucru funcționează pentru toate femeile, deoarece perimetrul este chiar sub bărbie sau mai lung și că pauza moale de breton între obraji și bărbie. Mărește toate formele feței, dar funcționează cel mai bine pe femeile în formă de inimă. ”

Shag lungimea umărului texturat pentru o față de inimă

Shag lungimea umărului texturat pentru o față de inimăInstagram @heatherford_hair

Această tăiere a stratului de textură interioară a fost realizată manual de stilistul Heather din Winter Park, FL. „Această tăietură ajută la prăbușirea greutății fără prea multă mișcare pe partea superioară. Este una dintre acele coafuri măgulitoare pentru fețele în formă de inimă ”, spune ea.

Dacă părul tău este gros și vrei să creezi acest stil, Heather îți recomandă să folosești Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil pentru grund și Bumble & Crema uscată Bumble Straight suflă ca al doilea strat. „În sfârșit, folosește Bumble & Bumble Brilliantine ca produs de finisare pentru a adăuga o senzație lustruită, dar texturată la capete ”, adaugă ea.

Păr lung, lateral, măturat pentru față în formă de inimă

Păr lung, lateral, măturat pentru față în formă de inimăInstagram @by_ashc

Acest păr lung, măturat lateral pentru o față în formă de inimă a fost creat cu un fier de curling de către stilistul Ashtyn Castellon din Dallas, TX. „Nu vă place variația tehnicii pentru a crea diferite texturi? Oferă un stil lustruit fără efort, iar bretonele laterale personalizează tendința de franjuri pentru a se potrivi formei feței inimii “, explică Castellon.

Părul este personal și fiecare tendință poate fi modificată pentru a se potrivi unei persoane. O franjură laterală a adus un echilibru acestei fețe în formă de inimă, accentuând în același timp pomeții ucigași.

Castellon spune că vă puteți usca ușor părul peste noapte peste noapte și îl puteți ondula în dimineața următoare. „În salon, acest stil este realizat în 35 de minute de la ud până la finisat. Bretonul ar trebui să fie întotdeauna uscat cu suflarea, mai ales dacă aveți vreun claxon care va afecta stilul “, adaugă ea.

O perie Denman este excelentă pentru controlul franjurilor, deoarece uscați cu sufletul, iar o perie rotundă poate crea volum și mai multă mișcare la capete, dacă doriți. Un fier de curling cu o clemă poate crea mai multe texturi pentru orice tip de stil. Acordați întotdeauna atenție reglării temperaturii și țineți pasul cu tăieturile programate pentru a vă păstra integritatea părului!

Ombre lung blond cenușă elegant, cu breton lung pentru fețele inimii

Ombre lung blond cenușă elegant, cu breton lung pentru fețele inimiiInstagram @snipsandlipsbylisette

„Aceasta este o combinație de modern chic și întâmpină pinup”, spune artistul de păr Lisette Ramirez din Lancaster, CA. „Bretonul drept texturat face diferența pentru coafurile inimii și a feței lungi!”

„Cu siguranță, bretonul are nevoie de o întreținere”, spune Ramirez. „Asigurați-vă că lungimea corespunde cadrului feței inimii. Dacă aveți o față în formă de inimă, luați în considerare adăugarea unei mici franjuri pe laturi pentru a vă conecta cu straturile dvs. Vă va ajuta să vă înmoaie fața și linia maxilarului. Sprayul de textură este și cel mai bun prieten al tău. Este flexibil de jucat, dar oferă doar cantitatea potrivită de așteptare. ”

Pentru a menține părul sănătos și strălucitor, Ramirez recomandă utilizarea uleiului marocan pentru umezire și reparare. „Dacă aveți o frunte mai lungă, poate luați în considerare un breton„ Zoey Deschanel ”, care este un breton complet pe care îl puteți purta drept sau despărțit.”

Regina inimilor cu tonuri bijuterii

Regina inimilor cu tonuri bijuteriiInstagram @amyartski

„Tonurile moi și cenușate completează peekaboos cu tonuri de bijuterie pentru a crea un amestec moale pentru fețele inimii”, spune stilistul Amy Wronski din Chicago, IL.

„Bretonul lateral este un element cheie al acestei tăieturi”, notează Wronski. „Această franjură este perfectă pentru fețele în formă de inimă, deoarece începe prin echilibrarea celei mai largi părți a feței, în timp ce poate atrage atenția asupra ochiului și măgulind pomețul. Pe de altă parte, înmoaie și structurile și caracteristicile unei fețe pătrate. ”

În ceea ce privește restul tunsoare, Wrongski spune că marea majoritate a femeilor cu păr de lungime medie pot scoate aceste straturi texturate cu un finisaj val de plajă. „În afară de a intra în moduri uniforme pentru banguri și în mod obișnuit, singurul lucru care necesită o întreținere ridicată a acestei tăieturi este culoarea. Poate fi realizat doar pe părul de nivelul 8 sau (de preferință) mai mare. ”

Nu primiți tunsori pentru o față în formă de inimă ca aceasta dacă nu doriți să investiți o cantitate echitabilă de timp și bani.

Lob cocos cu breton crescut pentru o femeie cu față la inimă

Lob cocos cu breton crescut pentru o femeie cu față la inimăInstagram @coasthairdressing

Acesta este un lob agitat până la umeri tăiat la decolteu cu breton foarte lung, crescut. „Este perfect pentru o femeie cu fața în formă de inimă”, spune stilistul de vârf Ryan Pettitt de la Dorset.

„Această tăietură funcționează cel mai bine pe părul gros, care este pur și simplu coafat cu un ulei de Argan sau EVO. Cei cu o coamă mai indisciplinată s-ar putea să aibă nevoie de un îndreptător ”, adaugă ea.

Fringey Lob pentru o față de inimă ascuțită

Fringey Lob pentru o față de inimă ascuțităInstagram @elenahansenhair

Acest lob încadrat, fringey pentru o față ascuțită a inimii a fost creat de stilista Elena Hansen din Las Vegas, NV. „Mergeți mai scurt și adăugați o textură pentru un volum și o mișcare maxime”, exclamă Hansen.

„Această croială este excelentă pentru fetele cu păr gros”, adaugă ea. „Are o mulțime de straturi interioare ascunse care ajută la împingerea părului în sus pentru volum și la scăderea greutății. Capetele sunt texturate și, bineînțeles, s-a adăugat o franjură rece, ciudată! ”

Valuri de tranziție lină pentru o față de inimă

Valuri de tranziție lină pentru o față de inimăInstagram @hairtherapybykari

„Verificați aceste valuri de tranziție lină pentru o față de inimă”, spune Kari Wawrzonek, stilist de nivel superior din Allen, TX. „Fie că este purtat cu valuri sau drept, este o tranziție lină de la întuneric la lumină. Dacă nu purtați niciodată părul ondulat și, în mod natural, este foarte drept, alegeți acest amestec. ”

Wawrzonek spune să-i cereți stilistului să ia procesul de iluminare lent și constant, astfel încât să vă puteți bucura de stilurile dintre ele. „Dacă deteriorați părul, atunci nu vă veți putea bucura de el când veți ajunge la obiectivul dvs.”

Ai încredere în frizerul tău și în proces atunci când el / ea spune că va fi nevoie de mai multe întâlniri pentru a atinge stilul dorit.

Piecey Bob dacă fața ta este în formă de inimă

Piecey Bob, dacă fața ta este în formă de inimăInstagram @ hai.stylist

Încercați acest bob înțepenit dacă fața dvs. este în formă de inimă. Este fără efort, cu cantitatea potrivită de ricoșe flirty. Această croială specială a fost creată de coafura Hai Tran din Wichita, KS.

„Un bob în bucăți este un stil minunat pentru părul fin, care are sete de plinătate și dimensiune”, spune Tran. „Menținerea capetelor mai conice și mai lungi decât bărbia ajută la sublinierea și echilibrarea formei feței inimii chiar la pomeți.”

Tran vă sugerează să încercați L’anza AirPaste Spray. „Este prima pastă de stilist care se poate pulveriza și este perfectă pentru textură, corp și definiție.”

Lored-Bob texturat pentru femei cu inima

Lored-Bob texturat pentru femei cu inimaInstagram @jayne_oscaroscarcarindale

Acest bob texturat pentru fețe de inimă a fost creat de maestrul stilist Jayne Pausina de la Post Shop, QLD. „Se realizează prin tăiere uscată pentru a crea textură și mișcare cu tehnici de stratificare invizibile.”

„Lobul se potrivește destul de mult celor mai multe femei”, spune Pausina. „Este, de asemenea, un aspect care se potrivește celor mai multe stiluri de viață pentru femeile cărora le place munca minimă necesară celor cărora le place să-și petreacă timpul pe păr. Este o schimbare grozavă pentru cei care nu vor să-și piardă toată lungimea și totuși adoră să-și lege părul. ”

Această tăietură este ușor de uscat, deoarece arată uimitor atunci când este „desfăcută”, dar, de asemenea, are un stil plin de farmec.

Bob cu textură scurtă până la medie pentru femei cu forme de inimă

Bob cu textură scurtă până la medie pentru femei cu forme de inimăInstagram @smashdyestocut

Acest bob cu textură scurtă până la medie a fost realizat manual de coafura Ashleigh Leick din Edina, MN. „Are o mulțime de versatilitate pe care textura o scoate în evidență, indiferent dacă este stilată drept sau cret”, spune Leick.

Această tăietură completează forma unei fețe a inimii, împreună cu o textură naturală ușor ondulată.

„Această tunsoare modernă și populară a funcționat foarte bine cu femeile cu o undă naturală până la părul lor foarte gros”, explică Leick. „Adăugați o tonă de textură fără a pune în pericol fundația tunsoarei. Dacă aveți părul fin / drept, o tunsoare similară este realizabilă, dar va trebui să fie adaptată acestui tip de păr. ”

Este foarte rar să reușești să obții stilul bobului creț, foarte popular, fără produs și ceva stil de căldură. Leick vă sugerează să utilizați o cremă de explozie pentru plinătate, protecție la căldură și controlul frizului înainte de uscare. „Pe părul uscat, utilizați un spray de reglare termică înainte de ondulare pentru cele mai bune rezultate”, adaugă ea.

Lob natural Choppy pentru o față în formă de inimă

Lob natural Choppy pentru o față în formă de inimăInstagram @donnadondons

Acesta este un stil de întreținere redus, texturat, plajă și dezordonat. A fost creat de hairstylistul Donna Brabham din Australia. „Este foarte natural și versatil se potrivește femeilor cu fețe în formă de inimă”, spune Brabham.

Ea continuă să spună că acest stil s-ar potrivi drept cu părul ondulat și, dacă sub bărbie, o formă a inimii faciale. Dacă îl tăiați puțin mai mult în față, veți crea un efect de slăbire și de alungire a feței. ”

Straturi Boho clasice pentru fețele reginei inimii

Straturi Boho clasice pentru fețele reginei inimiiInstagram @ hair.by.beatrix

Aceste straturi lungi sunt un amestec frumos de clasic și boem și au fost create de maestrul stilist Beatrix Balog din Baltimore, MD.

„Cel mai important pas înainte de a face o tunsoare este să analizați forma inimii feței”, afirmă Balog. „Acest lucru este vital pentru a sublinia mai mult unele caracteristici și a le înmuia pe altele pentru a face fața mai aproape de proporția perfectă cu tunsoarea.”

Balog continuă să explice, „straturile trebuie să se completeze reciproc și să creeze un cadru de amestecare frumos în jurul feței. Supratexturizarea poate fi o problemă uriașă, la fel de mult ca o tăietură totală. Trebuie să găsești combinația perfectă. Solicitați o tehnică de tuns păr adânc pe păr. Acestea creează straturi ascunse sub straturile dominante caracteristice. Aceasta este o modalitate excelentă de a ușura părul cret și greu. ”

Bob modern Razored Edge pentru o față de inimă

Bob modern Razored Edge pentru o față de inimăInstagram @mane_ivysalon

Acesta este un bob modern, tăiat pentru femei cu formă de inimă. A fost realizat manual de către proprietarul și stilistul salonului Michelle Zeller Porumb din Peoria, AZ. „Straturile sunt realizate prin texturizare după forma capului, mai degrabă decât bobul stivuit în mod tradițional”, explică ea.

Pentru coafare, Porumb vă sugerează să utilizați spray-ul Unite Boosta pentru volum la rădăcină când este ud, Unite Texturiza și Beach Day când este uscat și un fier de călcat T3 1 1/4 inch pentru a crea valuri de plajă fără efort..

Această tăietură este excelentă pentru femeile care au părul gros și lung, dar o formă mică și părul lor le preia. De asemenea, este minunat pentru părul fin să creeze mai mult corp și să-l facă să arate și să se simtă mai gros.

Păr scurt, cu breton bont și o formă de inimă

Păr scurt, cu breton bont și o formă de inimăInstagram @joyfff

Bretonul tăiat drept pe un bol tăiat nu a arătat niciodată atât de bine! Părul gri cenușiu a completat cu adevărat acest aspect care a fost perfect realizat pentru o față în formă de inimă.

Straturi ondulate cu breton lung măturat lateral pentru fețele inimii

Straturi ondulate cu breton lung măturat lateral pentru fețele inimiiInstagram @quynhair

Bretonul este un plus de excepție pentru acest aspect, deoarece restrânge lățimea unei fețe în formă de inimă. Să nu uităm tăierea gradată și culoarea părului înfricoșătoare pentru ansamblul complet.

Păr lung și drept, cu breton, pentru o față de inimă

Păr lung și drept, cu breton, pentru o față de inimăInstagram @ashleycaloca

Bretonul bătătorit pe încuietori lungi arată atât de kawaii! Straturile făcute de stilistul Ashley au fost executate fără cusur.

Dimensiuni Ombre pentru fețe în formă de inimă

Culoarea poate fi utilizată pentru a distribui greutatea și a echilibra trăsăturile feței. Partea mai întunecată a acestei tehnici ombre face ca partea de sus a capului să pară mai îngustă, în timp ce partea mai deschisă face ca partea de jos a feței să pară mai plină. În plus, căldura culorii părului se potrivește și sezonului estival!

Dimensiuni Ombre pentru fețe în formă de inimă

Cum să stilizezi:

1. Aplicați un produs de coafare pe părul ud.

2. Se usucă cu o perie rotundă.

3. Aplicați protecție termică.

4. Înfășurați secțiuni de păr pe verticală, începând de la nivelul nasului, în jos, pe un fier de călcat mare.

5. Folosiți un spray flexibil de finisare pentru a stabili stilul.

Încercați să mă țineți strâns de Paul Mitchell, deoarece oferă o reținere flexibilă care durează toată ziua.

În funcție de cantitatea de păr colorat, plasarea și contrastul culorii, această tehnică de culoare va arăta bine pe orice tip de păr. Acest stil special nu va arăta bine pe fețele largi în partea de jos. Cu toate acestea, este perfect pentru o formă de inimă.

Partea laterală profundă pentru o față în formă de inimă

Curling doar jumătatea inferioară a părului dvs. va crea plenitudine acolo unde fețele în formă de inimă au cel mai mult nevoie.

Partea laterală profundă pentru o față în formă de inimă

Cum să stilizezi:

1. Aplicați un produs de coafare pe părul ud.

2. Uscați cu o perie rotundă mare.

3. Aplicați protecție termică părului.

4. Înfășurați vertical jumătatea inferioară a secțiunilor de păr în jurul unui fier mare.

5. Terminați cu un fixativ flexibil de fixare.

Încercați Hot Off The Press de Paul Mitchell. Vă oferă protecție termică și funcționează ca un fixativ. Vă va proteja părul de căldura fierului de călcat și, de asemenea, va face ca fiecare buclă să dureze toată ziua.

Spre deosebire de o față în formă de inimă, acest stil nu va arăta bine pe formele care sunt mai late în partea de jos a feței, deoarece va crea doar o lățime mai mare în această zonă.

Păr lung cu o parte centrală și o formă a feței inimii

Păr lung cu o parte centrală și o formă de inimăInstagram @realrobsonsouza

Încercați părul lung cu o parte centrală pentru o formă a inimii feței. Partea centrală atrage interesul către centru, maximizând frumusețea ta. Părul lung funcționează cel mai bine la femeile mai tinere, cu fețe în formă de inimă și fire de păr mai sănătoase, de densitate medie. Părul lung necesită o anumită întreținere, așa că asigurați-vă că sunteți dispus să vă alocați timp pentru a vă spăla și a sufla frumoasa coama.

Straturi de încadrare a feței pentru o formă de față a inimii

Straturile de încadrare a feței completează zona liniei maxilarului, ceea ce face bărbia să pară mai puțin îngustă.

Straturi de încadrare a feței pentru o formă a feței inimii

Cum să stilizezi:

1. Aplicați produsul de coafat pe părul ud.

2. Uscați cu o perie cu paletă.

3. Aplicați protecție termică părului.

4. Neteziți cu un fier de călcat plat, asigurându-vă că ați înclinat fața încadrându-se înainte și sub.

5. Aplicați un ser pentru strălucire.

Aplicați Serul Super Skinny al lui Paul Mitchell pe părul umed pentru un finisaj neted, condiționat și fără friz. Aplicați-l pe părul uscat pentru mai multă strălucire.

Straturile de încadrare a feței fac atât fața rotundă, cât și fața pătrată să pară mai înguste și înmoaie fălcile unei forme de inimă. Acest lucru arată cel mai bine cu părul mediu până la gros.

Coafură Lob cu părți laterale pentru o față în formă de inimă

Un bob lung înmoaie linia maxilarului puternic al feței în formă de inimă. Despărțit lateral, îngustează fruntea, care este cea mai lată parte a acestei forme.

Coafură Lob cu părți laterale pentru o față în formă de inimă

Cum să stilizezi:

1. Aplicați un produs de coafare pe părul ud.

2. Se usucă cu o perie.

3. Aplicați protecție termică părului.

4. Neteziți cu un fier de călcat plat.

5. Aplicați un ser pentru strălucire.

Pentru un finisaj strălucitor, încercați Gloss Drops de Paul Mitchell.

Flip până la umăr pentru fețele în formă de regină a inimii

Acest stil de umăr este perfect pentru fețele în formă de inimă. Are o lungime suficientă pentru a putea fi folosit ca încadrare a feței pentru a adăuga plenitudine zonei maxilarului. Flipurile de pe capete adaugă și mai multă plinătate necesară în partea inferioară a feței, iar partea laterală face ca fruntea să pară mai puțin largă.

Flip până la umăr pentru fețele în formă de regină a inimii

Cum să stilizezi:

1. Aplicați un produs de coafare pe părul ud.

2. Uscați cu o perie rotundă mare, răsucind capetele.

3. Folosiți un fixativ flexibil pentru a seta stilul.

Fast Form de Paul Mitchell este un gel crem care vă va ajuta să vă sculptați părul în forma pensulei rotunde.

Acest stil ar putea adăuga o plenitudine inutilă în partea inferioară a feței pentru formele care sunt greu de fund. Fețele în formă de triunghi ar trebui să evite acest stil. Fețele inimii sunt candidați perfecti.

Regina inimii Formele feței

Pentru o ocazie specială, acest aspect va întoarce cu siguranță niște capete cu bucle moi, care sunt fixate în mod liber. Bretonul măturat lateral îngustează vârful capului și subliniază ochii și pomeții. Vârfurile vor ajuta la înmuierea unghiurilor de pe partea inferioară a feței.

Regina inimii Formele feței

Cum să stilizezi:

1. După aplicarea protecției termice, ondulați părul din a doua zi cu un fier de călcat mare.

2. Împarte părul în patru secțiuni: sus, ambele părți și spate.

3. Coada de cal spatele.

4. Fixați buclele de la coada de cal în jurul bazei cozii de cal.

5. Îmbinați ușor secțiunea superioară.

6. Fixați buclele din secțiunea superioară în spate.

7. Lăsând câteva bucăți afară, trageți vag buclele de pe partea din spate și fixați-le cu știfturi.

8. Când sunteți mulțumit de formă, asigurați-l cu un fixativ ferm.

Sprayul de finisare extra-corp de Paul Mitchell vă va menține stilul pe loc toată ziua și îi va oferi, de asemenea, un finisaj strălucitor, fără fulgi..

Acesta va funcționa cel mai bine cu părul cu densitate medie până la mare, care are o lungime medie spre lungă.