39 coafuri măgulitoare pentru păr subțire (popular pentru 2021)

Găsirea celor mai bune coafuri pentru subțierea părului poate fi o provocare. Dar, cu o coafură și o linie de produse potrivite, puteți crea un aspect care să mărească volumul, de care chiar fetele cu cel mai plin și mai gros păr ar fi gelos! Aruncați o privire la aceste fotografii la modă și găsiți următoarea inspirație care va da viață părului tău subțire și plat.

Stratificat Bob sau Lob

Stratificat Bob sau LobInstagram @hairbycassandrazoe

Î&Un creator de stil, Cassandra Olson

Hairstylist @ Vogue Salon în Laguna Beach, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest look a fost creat dintr-o fotografie inspirațională pe care mi-a adus-o clientul meu despre Chrissy Teigen. Am început cu aruncarea într-un cap plin de lumini scăzute în folie. Am folosit un fel de tehnică de balayage, apoi am folosit două tonere diferite de la rădăcini până la capete.

Tunsoarea a fost ceva mai personalizată pentru clientul meu. Părul ei este fin, așa că am vrut să creez ceva trăit, dar totuși structurat. I-am creat punctul de formă tăind perimetrul / straturile și texturizând aspectul finit. Îmi place cum crearea de dimensiuni cu culoare și straturile unui bob pot face ca părul fin să prindă viață.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că mulți oameni ar putea lua în considerare un aspect ca acesta – o culoare și o tunsoare de întreținere destul de reduse. Aș personaliza cu siguranță tonul de evidențiere pentru client. Această tunsoare cred că se arată cel mai bine atunci când se face pe tipuri fine / medii și un client care fie își va face timp să creeze textură folosind produse precum spray-uri cu textură sau spray-uri cu sare de mare.

Pixie stratificat

Pixie stratificatInstagram @valorie

Î&A cu creatorul de stil, Vallorie Byars

Specialist în culori de păr @ Studio Vallorie în Nashville, TN

Cum ați descrie acest aspect?

Această tunsoare este o pixie sexy asimetrică distractivă. Îmi place să fac tunsori de acest fel, deoarece este ușor pentru oaspeți, așa că ar trebui să poată face cât de puțin sau cât vor cu stilul lor și să arate în continuare fabulos. De asemenea, am dus-o la o blondă înghețată strălucitoare, pentru a-și răsuci părul și a da o atitudine serioasă tăieturii și a arăta detaliile.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că această tăietură și culoare sunt grozave pentru cineva care are o întreținere scăzută zi de zi, dar este în regulă să o atingă în cel puțin 6 săptămâni. Această tunsoare nu are vârstă sau demografie. Puteți face asta ca un copil de 13 ani sau de 70 de ani și atâta timp cât vă simțiți, toți ceilalți vor vedea că strălucesc.

Tot ce aveți nevoie este un șampon incredibil pentru siguranță în culori, cum ar fi Salvarea Rituală a lui Evo, urmat de balsamul Fabuloso Platinum pentru a păstra excesul de tonuri calde. Ștergeți prosopul și pulverizați ceara de pulverizare uscată Evo Shebang-a-bang, lăsați-o să se usuce la aer și să se usuce și adăugați puțin mai mult Shebang-a-bang pentru a scoate la dispoziție cât de multă textură doriți. Încercați să vă distrați și îmbrățișați-vă că sunteți sexy!

Bob măturat lateral

Bob măturat lateralInstagram @ amanda.galmiche

Î&A cu creatorul de stil, Amanda Galmiche

Specialist în colorat / extensie păr în St. Pete, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este fără efort și subevaluat. Este modern și ușor de stilizat pentru un aspect dezintegrat de zi cu zi, dar poate fi purtat ultra neted pentru un eveniment de noapte elegant. Culoarea este menită pur și simplu pentru a îmbunătăți tonurile naturale de brunetă ale clientului.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aș recomanda să vă lipiți de culoarea naturală a părului. Deoarece aceasta este o singură nuanță, nu un aspect dimensional evidențiat – linia de creștere ar fi dură dacă nu ar fi o potrivire apropiată de cea naturală.

Lob texturat

O coafură cu textură lobInstagram @ hairby.tia

Î&A cu creatorul de stil, Tia Ault

Hairstylist / Salon Owner @ Rogue Salon & Spa în Fulgi de zăpadă, AZ

Cum ați descrie acest aspect?

Acest lob texturat este unul dintre preferatele mele pentru clienții mei cu păr fin, precum și pentru cei care cresc părul scurt. Oferă acestei lungimi de creștere incomode un stil. Straturile fără sudură creează creșterea suplimentară a volumului pe care toată lumea o iubește. O blondă înrădăcinată este o opțiune excelentă pentru cei cărora le place să fie o blondă mai strălucitoare, dar care nu doresc să crească atât de dur. Este perfect pentru cei care doresc o culoare blondă cu întreținere redusă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect poate fi purtat de toate tipurile de păr, inclusiv de părul drept sau creț. Consider că arată cel mai bine cu un anumit tip de undă sau buclă. Vă recomand să folosiți un curling de 1 inci sau o baghetă pe părul fin care are probleme în a ține o buclă și 1,25 inci pentru toate celelalte tipuri de păr. Închei aspectul cu un spray de textură uscată. De obicei folosesc Unite Texturiza. Acest spray de menținere medie adaugă textură, volum, & plenitudine. Țineți cutia la 8-10 inci distanță & spray pe părul uscat.

Boburi lungi

O tunsoare bob lungă cu bucleInstagram @faithinshears

Î&Un creator de stil, Courtney Major

Student @ AVEDA Institute Nashville din Nashville, TN

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca având o formă puternică, cu bucle cu întreținere redusă. Îmi place că este o combinație atât de grozavă de a avea un perimetru structurat cu triunghiul tăiat într-o singură lungime, dar totuși are un stil dezordonat, cu bucle moi, pentru a crea echilibru.

Această croială și acest stil sunt versatile pentru o gamă largă de forme ale feței. Croiala este perfectă pentru cineva care dorește să facă o declarație îndrăzneață cu părul, dar să o păstreze simplă datorită stilului lor de viață extrem de ocupat.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru acest aspect, vă recomandăm Aveda Invati Advanced Shampoo, Conditioner și Scalp Revitalizer pentru a adăuga grosime și a preveni ruperea, care afectează cât de plin arată părul tău. Pregătiți părul uscat cu prosopul cu Aveda Thickening Tonic și Phomolient.

Înfășurați părul pentru a îndepărta cea mai mare parte a umezelii. Apoi secționați părul și rotundeți peria în timp ce rotiți peria în sus și în jos, pentru a forma fundația buclei. Când eliberați părul, răsuciți peria pentru a crea bucla. Folosiți un fier de călcat Marcel de 1 inch pentru a spori ondularea, dacă este necesar. Finalizați stilul cu Aveda Air Control pentru rezistență flexibilă și rezistență la umiditate.

Jucaus Pixie Cut

tăiat pixie jucăuș pentru păr subțire și finInstagram @chrismaddox_hair

Una dintre cele mai bune coafuri este croiala pixie texturată. Cu acest stil puteți amesteca părțile scurte și curate și puteți avea o textură distractivă, care este mai lungă pe partea de sus.

Există multe opțiuni pentru styling care vă permit să vă schimbați aspectul. Puteți să-l purtați drept, cu valuri, sau să-l ridicați. Vă puteți juca cu acest stil și puteți avea un aspect diferit în fiecare zi.

Acest stil este perfect pentru femeile mai în vârstă cărora nu le place să facă prea multe cu părul, dar totuși vor să arate tinere. Această coafură se va potrivi cam cu orice formă a feței și textura părului.

Foarte natural și trăit

O coafură foarte naturală și trăităInstagram @laurenpaynehair

Î&A cu creatorul de stil, Lauren Payne

Balayage Color Specialist / Stylist @ Work of Art Hair Studio din Los Feliz, LA

Cum ați descrie acest aspect?

Clientul meu are o mulțime de păr fin. Când a venit la mine aici, avea părul prelucrat și era mai blond decât își dorea. Am adăugat o culoare de bază maroniu deschis de nivel 6 cenușiu neutru, folosind Goldwell la rădăcină. Am topit rădăcina în luminile slabe, apoi am strălucit-o cu o nuanță de bej neutru Redken eq.

Ea a vrut să-și păstreze lungimea, așa că am tăiat doar un centimetru pe capete, dar am adăugat o mulțime de straturi texturate pentru a o înțelege puțin. Unghiurile din față au fost uniformizate și amestecate dintr-o tunsă anterioară proastă.

Am folosit un corp de mătase Pureology Color de la rădăcini până la capete pentru a da o explozie voluminoasă. De asemenea, am folosit Hydrate Air Dry Cream de la mijloc până la vârfuri pentru a proteja părul de căldură și pentru a oferi un finisaj neted fără friz. Am terminat cu uscătorul de suflat Dyson și o perie de dimensiuni medii pentru a scoate părul și volumul. Lucrul meu preferat despre acest look este modul în care îi scoate în evidență frumusețea naturală.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este realizabil și un aspect foarte natural, trăit. Îmi place întreaga tendință trăită chiar acum. Am rămas foarte aproape de culoarea ei naturală a părului. Tocmai l-am îmbunătățit eliminând orice înnegritură și adăugând tonuri mai vibrante. De asemenea, am rămas foarte aproape de textura ei dreaptă, cu un stil mai fin.

Aspectul ei rămâne fidel părului cu care s-a născut și cred că acesta este un sfat bun pentru orice client având în vedere acest aspect. Rămâi pe tărâmul frumuseții tale unice și fă ca stilistul să-ți îmbunătățească tonurile și texturile naturale.

Textură jucăușă

O tunsoare cu textură jucăușăInstagram @ melanie.s.stylist

Î&Un creator de stil, Melanie Stipdonk

Master Hairstylist @ Pomme Salon din Kelowna, BC

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este foarte bun pentru ca părul creț natural să se elibereze și să se exprime. Există o mulțime de texturi care ajută la obținerea unei mișcări foarte distractive și jucăușe. Nu este nevoie de mult stil și probabil cel mai bun stil se va face pe pernă!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Un lucru de luat în considerare atunci când obțineți tunsori mai scurte este modul în care croiala vă va completa forma feței. Acordați o atenție deosebită zonelor pe care doriți să le arătați, cum ar fi ochii, pomeții și linia maxilarului. Cea mai bună formă a feței pentru această croială specială este pătrată, în formă de inimă, rotundă și ovală.

Styling-ul este simplu. Începeți cu părul umed sau umed și adăugați puțină pulverizare de textură, un ulei și / sau pomadă, apoi dați-i totul o mică dezvăluire rapidă, concentrându-vă pe bucățile drăguțe din jurul feței pentru a vă accentua cele mai bune caracteristici. Aceasta este croiala ideală pentru o întreținere zilnică redusă, dar cu un impact ridicat. Dacă adăugați înălțime părului, acesta vă va face să vă simțiți mai înalți și mai lungi, în timp ce coafați-l cu breton vă va controla lungimea feței și a frunții, dacă aceasta este o problemă.

Această tunsoare este excelentă pentru părul care este mai gros lângă rădăcini, dar pare să se subțire spre capete. Întreruperea acelor capete zgârcite vă va ridica estetica și vă va înșela o mulțime de complimente.

Face-Framing Shag

O tunsoare Shag care încadrează fațaInstagram @cecicoonhair

Un shag modern este o modalitate excelentă de a falsifica volumul, întrucât toate texturile adaugă viață chiar și celor mai lipsiți de viață.

Î&Un creator de stil, Ceci Coon

Stylist @ Marquee Salon din Oakland, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Această tunsoare este o abordare modernă. Se concentrează pe straturi de încadrare a feței, creând moale în jurul feței și volum la coroană

Este o tăietură care funcționează la orice lungime sau densitate prin simpla ajustare a numărului de straturi pe care le-ar avea cineva în funcție de forma / stilul general pentru care urmează.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aceasta este o croială grozavă pentru cineva care încearcă să-și strângă părul și să adauge mișcare. Coafarea este ușoară, deoarece poate fi uscată cu aer cu un spray de sare și / sau cremă de netezire, sau poate fi uscată cu un spray de îngroșare sau mousse pentru a crea un pic mai mult de ridicare pe coroană.

Am constatat că un șanț modern funcționează pentru toate formele feței și toate tipurile de păr, deoarece puteți alege unde să accentuați volumul sau lățimea și unde să îmbunătățiți sau să creați unda. Cred că aceasta este o croială grozavă pentru cineva căruia nu-i place să-și petreacă mult timp pe păr, precum și pentru cineva care apreciază că arată bine, dar are o întreținere redusă.

Pixie Cut texturat

Coafură texturată Pixie CutInstagram @mainstreethaircompany

Î&A cu creatorul de stil, Ellen Poulos

Stylist @ Main Street Hair Company din Lisle, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Această tunsoare pixie este un aspect texturat. Tăierea arată toate straturile, lăsând marginile moi. Este un aspect clasic care nu se va demoda niciodată.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru coafare, folosiți cu siguranță o pastă de textură pe păr atunci când este ud, urmată de o pomadă pe părul uscat pentru a defini tăierea.

Versatile Blunt Bob

O tunsoare versatilă a lui Bob contondentInstagram @headkase_dxb

Î&A cu creatorul de stil, Ali Keogh

Owner @ Headkase Salon din Dubai, EAU

Cum ați descrie acest aspect?

Aș numi acest stil un bob contondent. Am pus o anumită textură prin ea, dar fără nicio stratificare, motiv pentru care îmi place atât de mult acest aspect.

Versatilitatea este ușoară pentru client. Fără straturi, este rapid și ușor de coafat, cu o uscare rapidă și simplă pentru femeile din mers, dar poate arăta frumos și elegant, cu un val moale pentru a-i oferi o mișcare și o sas.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cu astfel de tunsori pline, trebuie întotdeauna să țineți cont de volumul natural și de mișcarea pe care o aveți deja. Această tăietură poate funcționa cu majoritatea texturilor, dar dacă aveți părul puternic și indisciplinat, sfatul meu ar fi să îl păstrați puțin mai mult, deoarece va sări în sus și va arăta puțin triunghiular, ceea ce nu este foarte complementar majorității formelor feței.

Lucrați cu textura naturală cât mai mult posibil și lucrați cu mișcarea pe care o aveți folosind un produs precum Kevin Murphy’s Hair.Resort spray. Pentru a obține valurile din imagine, am folosit un fier de călcat mare la o temperatură scăzută și l-am prelucrat liber prin păr. Amintiți-vă întotdeauna că, atunci când vă curlați cu fierul de călcat plat, doriți să îl mențineți îndreptat în jos spre podea și să îl țineți ușor pentru a evita urmele din păr. Finalizați-vă cu sprayul de sare și puțin praf de spray de strălucire și mergeți la zi.

Bob absolvent A-Line pentru femei peste 50 de ani

O coafură absolventă cu linie AInstagram @hair__bysam

Î&A cu creatorul de stil, Samantha Terlizzi

Hairstylist @ Be Inspired Hair Salon în Long Beach, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un bob asimetric care este gradat sau stivuit în spate.

Lucrul meu preferat la această tunsoare scurtă pentru femeile de peste 50 de ani este că poate fi purtat drept cu volum în coroană sau ondulat cu un fier de 1 inch pentru a crea un val de plajă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Părul trebuie să fie mediu până la fin și ușor de purtat pentru a purta acest aspect. Vă recomand să primiți un tratament cu keratină dacă părul este prea gros sau grosier.

Recomand Goldwell Kerasilk Repower Volume Plumping Cream pentru păr fin și limpede. Se usucă cu o perie rotundă de 1 inci, rulând părul pe dedesubt.

Adâncime cu culori de culoare

O coafură drăguță, cu un strop de culoareInstagram @ the.hairstylist.v

Î&A cu creatorul de stil, Vivian

Colorist / Hairstylist @ Michael Blunt Salon din Fresno, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Scopul nostru cu acest aspect a fost să creăm mai multă adâncime cu ajutorul unor culori de culoare. Am creat un aspect de balayage cu o anumită dimensiune, creând în principal mai multă strălucire în jurul feței. Rezultatul a fost un fel de halou, cu tonuri moi care trage prin partea din spate a părului și un contrast mai mare în jurul liniei părului.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru a obține acest stil, vă sugerez să adăugați un fel de lustruitor de netezire pentru a uda părul. Pentru a ajuta la frizz și indisciplină, am folosit TIGI S Factor Smoothing Lusterizer. Odată ce părul este complet uscat, puteți pulveriza fie într-un fixativ ușor flexibil peste tot, fie un spray de textură pentru a crea o textură mai ușoară. Joico’s Hair Shake funcționează și el bine.

Folosind un fier curling de 1 1/2 inch, înfășurați părul în jurul butoiului, lăsând aproximativ o jumătate de centimetru de păr afară la vârf. Faceți acest lucru tot timpul, fără a atinge buclele până la final. După ce ați terminat, puteți folosi un ulei ușor precum R + Co Tinsel pentru a vă trece degetele și pulverizați puțin mai mult fixativ pentru a seta aspectul.

Acest stil funcționează pentru toată lumea, deoarece buclele arată natural și le puteți manipula cu adevărat pentru a crea aspectul dorit.

Bob ușor absolvent cu textură

Un bob rece ușor gradat, cu texturăInstagram @drayas_styleroom

Î&A cu creatorul de stil, Andrea Ramirez

Mentor Stylist / Master Color Expert @ Limon Salon în San Jose, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un bob ușor gradat cu textură. Îmi place pentru că este o formă clasică care poate fi decorată în diferite moduri.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru acest client cu păr aspru, recomand Oribe’s Supershine să sufle imediat balsam. Am terminat cu Oribe’s Dry Texture Spray.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este ideal pentru clientul de întreținere ușor mai mic, căruia îi place părul locuit.

California Beach Babe

Un aspect de plajă distractiv și texturatInstagram @timdbarneshair

Î&A cu creatorul de stil, Tim Barnes

Hairstylist @ Jayrua Glam Hair Salon din Las Vegas, NV

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie aspectul ca pe un aspect de plajă din California. Partea mea preferată este că este un aspect distractiv și este ușor de făcut! Pe măsură ce ziua continuă, părul capătă mai multă textură și mai multă distracție.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand spumă volumizantă Pravana și ceară spray cu textură de ulei marocan pentru a da un efect de plajă. Folosiți un ondulator de 1 inch sau o baghetă pentru a obține valurile libere.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Este perfect pentru părul fin până la mediu. În ceea ce privește tonul pielii, acesta poate fi purtat peste masă.

Deoarece lungimea depășește umărul, majoritatea formelor feței ar trebui să se potrivească. Nu uitați doar să nu acoperiți părul sau veți pierde forma tunsoarei.

Faux Bob

Un faux bob adorabilHair by PK Design Team, machiaj Betty Mekonnen pentru Salonul Paul Kenneth & spa, Woburn, MA.

Acest aspect cârlionțat și îmblânzit, asociat cu o frumoasă culoare a părului blond, este atât distractiv, cât și descurcat! Acest combo tăiat și stilat este modalitatea perfectă de a conferi textură și grosime suplimentară părului cel mai fin.

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați o mousse îngroșătoare pe părul uscat cu prosopul.
 2. Suflați părul uscat folosind un difuzor. Rotiți uscătorul la cea mai mare temperatură, dar cu cea mai mică forță.
 3. Folosind o baghetă mică pentru curling, adăugați bucle suplimentare, dacă este necesar.
 4. Aplicați o pulbere volumizantă pe zona rădăcinii.
 5. Scutură-l și pregătește-te pentru distracție!

Produse Recomandate:

Label.m cremă de îngroșare conferă o grosime suplimentară și o menținere moale a părului subțire. Amintiți-vă doar că puțin merge un drum lung.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Fețele în formă de inimă poartă cel mai bine acest aspect, în timp ce părul subțire până la subțire și ondulat natural până la creț facilitează recreerea acestui stil.

Tuns scurt cu valuri dezordonate

Tuns scurt cu valuri dezordonateInstagram @therealmelissab

Un bob drăguț accentuat de valuri naturale în partea de mijloc, creat de stilistul Melissa. O nuanță întunecată până la lumină completează întregul chip.

Nod de sus simplu

Coafură simplă cu nod superiorInstagram @adina_pignatare

Emanați eleganță în timp ce vă păstrați părul de pe față în modul cel mai plin de farmec posibil: un nod superior dezordonat deturnat cu ace de aur pentru a menține totul delicat.

Valuri de plajă stratificate

Valuri de plajă stratificateInstagram @alexcalvohair

Stilistul Alex creează un amestec armonios de păr brunet și blond înghețat. Desigur, nu altceva decât încuietori dezordonate lăsate jos ar completa acest aspect.

Cupru Ombre ”

Cea mai drăguță culoare de păr ombre de cupruPăr Hailey Lubbock, machiaj Lizzy Watson pentru William Wesley Grand Salon and Spa, Davenport, IA

Adăugarea unui cupru strălucitor la capetele tale îi conferă un plus de stil și textură. Combinat cu straturi mai lungi și o bază ascuțită, creează greutate chiar și în cele mai fine texturi.

Cum să stilizezi:

 1. După șamponarea părului cu un șampon și balsam sigur pentru volum, aplicați o cremă de îngroșare sau un mousse.
 2. Suflați părul uscat cu o perie mare cu palete, ridicând la rădăcini pentru un volum suplimentar.
 3. Odată ce părul este uscat, utilizați un set de fier plat la cea mai mică temperatură pentru a netezi capetele.
 4. Finalizați cu un spray de strălucire ușoară.

Produse Recomandate:

Găsirea unui șampon și balsam volumizant care să fie, de asemenea, sigur pentru culoare este foarte importantă pentru acest stil. Încercați Biolage Uplift în noua lor colecție Raw. Ingredientele sale naturale sunt amabile cu culoarea și părul tău subțire!

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Părul lung până la umeri, care este în mod natural drept, împerecheat cu o față în formă de inimă este perfect pentru a recrea acest aspect.

Piesa laterală albastră Teal

O parte laterală profundă impecabilă, cu culoarea albastră a păruluiPăr de Kelli Stevens, machiaj Amy Carter pentru Școlile de cosmetologie Kenneth Shuler, Columbia, SC

Scufundați-vă în albastru cu această uimitoare culoare de teal profund, care se arată cu o textură aspră. Partea laterală adâncă ajută părul să pară mai plin.

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați spray de sare de mare pe părul umed.
 2. Suflați părul uscat doar cu degetele, mișcându-l în direcții diferite pentru a da corp suplimentar.
 3. Odată ce este complet uscat, utilizați un ondulator mare pentru a ondula secțiuni de dimensiuni diferite în direcții alternative.
 4. Răsturnați capul și dați buclelor dvs. o scuturare odată ce sunt răcite.
 5. Pulverizați spray de sare de mare în păr și sfărâmați vârfurile acolo unde este necesar.

Produse Recomandate:

Pentru a păstra culorile modei să nu se estompeze rapid, este obligatoriu să folosiți un șampon uscat. Bonusul este că multe dintre ele (inclusiv șamponul uscat Fresh Pravana) sunt, de asemenea, foarte voluminoase. Folosiți-l într-o zi de spălare pentru un volum suplimentar sau pe acea a doua sau a treia zi de păr!

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Fețele în formă de inimă sau rotunde arată minunat în toată această textură, în timp ce părul suficient de puternic pentru a fi luminat este o necesitate pentru această culoare. Părul mai fin, care este drept până la ondulat, este minunat pentru a recrea acest stil.

Bob unghiular

O tunsoare bob unghiulară impresionantăHair de Amber Cox, machiaj Amy Carter pentru Școlile de cosmetologie Kenneth Shuler, Columbia, SC

Acest bob cu unghi ușor oferă părului mai subțire și mai fin opțiunea de a avea o lungime suplimentară. Straturile stivuite din spate creează frumos mai mult volum și plinătate.

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați loțiune îngroșătoare pe părul umed.
 2. Suflați părul uscat folosind o perie rotundă medie.
 3. Odată ce părul este uscat, utilizați un fier de călcat mare chiar pe capetele părului pentru a le oferi o buclă moale sau o îndoire.
 4. Termină cu fixativul tău preferat.

Produse Recomandate:

O mulțime de clienți cu păr mai fin sunt speriați de orice tip de loțiune din păr, dar loțiunea de îngroșare Full Again a lui Kevin Murphy nu vă cântărește părul și creează o explozie completă și netedă

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței pătrate, rotunde sau ovale arată uimitor în acest stil unghiular, în timp ce părul care este în mod natural drept și subțire până subțire face bine în recreația acestui aspect.

Partea mijlocie până la umăr

Partea mijlocie până la umărInstagram @ renae.belcastrohair

Un model clasic, ușor stratificat la capete și ridicat în jurul feței tăiate la jumătatea lungii, poate părea o alegere plictisitoare, dar asociat cu luminozități excelente și o lumină slabă, oferă distracție și stil!

Cum să stilizezi:

 1. Utilizați o cremă de îngroșare sau o mousse pe părul umed care a fost spălat cu un șampon volumizant sau balsam.
 2. Suflați părul uscat folosind un concentrator pe uscător și o perie plată. Ridicați părul la nivelul scalpului pentru a adăuga volum suplimentar.
 3. Folosiți un set de fier plat la o temperatură scăzută (acest lucru vă protejează șuvițele fine de căldură și culoarea dvs. de estompare) pentru a netezi capetele părului.
 4. Folosiți o pudră de textură pentru a netezi orice capete sau capete.

Produse Recomandate:

O mare mousse îngroșătoare este Volumul complet al Pravana. Folosește semințe de bumbac pentru a răsuci fiecare fir și pentru a da strălucire uimitoare!

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Părul fin până la subțire, care este în mod natural drept pe orice formă a feței, arată fabulos în acest aspect clasic.

Straturi lungi cu breton

Straturi lungi cu bretonInstagram @ hair.byroo

Straturile adăugate vor volumiza șuvițele neclare. Acest stil poate fi schimbat atât de ușor și prin simpla adăugare de bucle sau unde.

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un spray de volumizare cu deținere medie de la rădăcini până la capete.
 2. Suflați părul uscat în secțiuni, ridicați părul în sus și îndepărtați-l de cap pentru a crea volum și a întoarce capetele sub. Vă recomand să utilizați o pensulă rotundă de dimensiuni medii, dar dacă aveți straturi mai scurte, puteți folosi și o pensulă rotundă mică.
 3. Folosind fixativul tău preferat, încețoșează-ți întregul cap și decupează și separă straturile.
 4. Finalizează cu spray-ul tău de strălucire preferat.

Produse Recomandate:

Îmi place spray-ul Anti Gravity al lui Kevin Murphy. Oferă strălucire, menținere și, mai ales, volum!

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Cele mai bune forme ale feței pentru acest stil ușor și moale sunt ovale, diamante sau inimă. Texturile fine până la subțiri, care sunt drepte, vor face stilul o briză.

Razored Bob

Cea mai frumoasă tunsoare cu brici

Dacă sunteți în căutarea unor coafuri scurte pentru subțierea părului, luați în considerare această tăiere cu brici. Combinarea capetelor texturate cu o absolvire creează un aspect plin de volum și mișcare.

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul umed și curat, aplicați o palmă plină de mousse volumizantă de la rădăcini până la vârfuri.
 2. Spritz rădăcini cu un volum de rădăcină de rapel.
 3. Secțiunea de sus.
 4. Suflați secțiunea de dedesubt cu o perie mică cu paletă, mișcând părul dintr-o parte în alta.
 5. Desfaceți secțiunea superioară. Folosind o perie rotundă de dimensiuni medii, uscați secțiunea superioară departe de față.
 6. Păr neted cu fier plat de 1 inch.
 7. Rădăcini de ceață cu un spray texturizant.
 8. Împingeți ușor zona coroanei.
 9. Pulverizați cu un fixativ flexibil.

Produse Recomandate:

Încercați Body Builder-ul lui Kevin Murphy pentru păr moale și strălucitor, cu un volum mare.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa pentru formele feței ovale, triunghiulare, alungite și inimii și pentru toate densitățile părului.

Blunt Bob

Bob contondentInstagram @sttrutdotcom

Cea mai rapidă modalitate de a face apariția unui păr mai plin este o tunsoare ascuțită cu stratificare minimă. Data viitoare când te afli în salon, cere stilistului tău un bob contondent cu o ușoară absolvire.

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul umed, aplicați o loțiune uscată de la rădăcini la vârfuri.
 2. Suflați părul uscat cu o perie mică.
 3. Îndepărtați ușor zona coroanei.
 4. Rulați un fier de călcat plat peste backbombing.
 5. Îndepărtați ușor amestecul din spate.
 6. Pulverizați părul cu un fixativ flexibil.
 7. Păr neted cu fier plat de 1 inch.

Produse Recomandate:

Încercați Prime Style Extender de la Living Proof pentru protecție la căldură. De asemenea, ajută la blocarea umidității de dezumflare a volumului.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa cel mai bine pentru inimă și forme ovale ale feței și densități de păr subțiri până la medii.

Valuri libere

Valuri libere remarcabile

Undele libere adaugă corp și îngrămădesc coafuri lungi, stratificate și sunt foarte ușor de creat.

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul curat și uscat, stropiți rădăcinile cu un spray texturizant.
 2. Secționați zona coroanei.
 3. Folosind o triplă țeavă, începeți să fluturați părul dedesubt luând mici secțiuni verticale.
 4. Lăsați părul să se răcească.
 5. Desfaceți secțiunea superioară. Secționați zona bang. Începeți să fluturați secțiunea superioară lucrând în secțiuni verticale mici. Odată ce partea de sus (cu excepția bretonului) este terminată, lăsați valurile să se răcească.
 6. Luați secțiunea bang și rotundeți părul înainte.
 7. Poziționați bretonul în lateral și pulverizați cu fixativ.
 8. Treceți ușor degetele prin valuri.
 9. Îndepărtați ușor zona coroanei.
 10. Pulverizați cu un fixativ flexibil.

Produse Recomandate:

Încercați Big Sexy Hair’s Spray și Play pentru o fixare flexibilă, care blochează volumul.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și densitatea părului.

Natural Curly

Natural CurlyInstagram @looksbylacie

Coafurile cretate natural pentru subțierea părului pot fi provocatoare. Dar, cu un pic de produs și un pic de ajutor de la uscător, este ușor să aveți încuietori complete.

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul umed și curat, aplicați o palmă plină de mousse volumizantă de la rădăcini până la vârfuri.
 2. Aplicați o cantitate mică de gel la capete.
 3. Începând de la ceafă, creați răsuciri de diferite dimensiuni. Continuați să lucrați până când părul este răsucit.
 4. Folosind un difuzor, suflă ușor părul până când acesta este uscat în cea mai mare parte.
 5. Scuturați ușor răsuciri.
 6. Părul de ceață cu fixativ.
 7. Se lasă să se usuce la aer.

Produse Recomandate:

Încercați gelul hidratant de curățare Ouidad’s Curl Quencher pentru o tenire ușoară care vă condiționează buclele.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa pentru forme ovale, de inimă sau de față lungă și pentru toate densitățile părului.

Big Hair, Don’t Care

Big Hair Blonde Coafura completă pentru păr subțire

Dacă iubești părul mare, acesta este stilul perfect pentru tine! Este plin de volum și elegant pus la punct.

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul umed și curat, aplicați o palmă plină de mousse volumizantă de la rădăcini până la vârfuri.
 2. Spritz rădăcini cu un volum de rădăcină de rapel.
 3. Suflați părul uscat cu o perie rotundă de dimensiuni medii.
 4. Setează părul cu role mari cu velcro.
 5. Lăsați rolele să se răcească.
 6. Ceață cu fixativ.
 7. Scoateți rolele și scuturați părul.
 8. Îndepărtați ușor zona coroanei.
 9. Aranjați bretonul swoop.
 10. Părul de ceață cu fixativ.

Produse Recomandate:

Mega volum începe la duș cu șampoane și balsamuri care măresc volumul. Încercați șamponul amplificator și balsamul zilnic Prive pentru a vă pregăti părul pentru un volum extrem de ridicat.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și pentru toate densitățile părului.

Bucle învelite

Populară coafură bucle zburlite

Adăugarea buclelor este cel mai simplu mod de a crea iluzia de volum și corp în încuietorile subțiri.

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul uscat, luați o secțiune verticală de păr de dimensiuni medii.
 2. Înfășurați părul în jurul unui fier curling de 1 inci, nu mai mare decât nivelul urechii.
 3. Eliberați părul și lăsați bucla să se răcească. Repetați capul rotund.
 4. Întoarceți capul cu capul în jos și scuturați buclele.
 5. Pulverizați cu un fixativ flexibil.

Produse Recomandate:

Încercați Double Force Controle Ultime de la Kerastase pentru încuietori mai puternice și menținere de lungă durată.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și pentru toate densitățile părului.

Prințesa Poporului

Peoples Princess Thinning Coafuri

Canalizează-ți prințesa interioară Diana cu acest stil șic și sufocant.

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul umed și curat, aplicați o palmă plină de mousse volumizantă de la rădăcini până la vârfuri.
 2. Spritz rădăcini cu un volum de rădăcină de rapel.
 3. Suflați părul uscat cu o perie mică rotundă.
 4. Emulsionați o cantitate mică de pomadă în mâini și lucrați ușor părul pentru textură.

Produse Recomandate:

Încercați Organic Connect Putty Organic Salon Systems pentru definire și separare.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil funcționează cel mai bine pentru formele feței ovale, lungi, de inimă și pătrate și densități de păr medii până la subțiri.

Valuri naturale

Coafura cu valuri naturale pentru subtierea paruluiInstagram @rachelwstylist

Acest stil boho subliniază corpul natural și volumul cu un efort minim. În plus, acest stil va funcționa pentru toate formele feței și pentru toate densitățile părului.

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul umed și curat, aplicați o palmă plină de mousse volumizantă de la rădăcini până la vârfuri.
 2. Creați două împletituri începând din partea de sus a urechilor.
 3. Lăsați împletiturile să se usuce.
 4. Eliberați împletituri.
 5. Ceata se termină cu un spray de sare de mare.
 6. Scrunch și lăsați să se usuce la aer.

Pentru produse, încercați spray-ul de sare Verb’s Sea pentru a adăuga cantitatea perfectă de textură și stropire oricărui stil.

Răsucit Messy Updo

Un updo dezordonat la modă

Căutați un updo elegant pentru un eveniment, dar vă faceți griji că încuietorile dvs. subțiri vor strica stilul? Updos-urile pentru părul subțire necesită o lungime suplimentară pentru a compensa subțierea părului. Deci, dacă aveți încuietori mai lungi, încercați acest stil superb și puneți toate aceste griji la odihnă.

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul uscat, împrăștie rădăcinile și se termină cu un spray texturizant.
 2. Puneți părul în role fierbinți.
 3. Secțiunea părului de la ureche la ureche.
 4. Trageți tot părul din spatele urechilor într-o coadă de cal.
 5. Backcomb zona coroanei și creați o parte.
 6. Zonă ușor netezită.
 7. Luați o mică secțiune și răsuciți-o înapoi spre coada de cal. Răsuciți în coadă de cal.
 8. Luați o secțiune mai mare și răsuciți-o. Asigurați-vă în coada de cal.
 9. Răsuciți ușor capetele cozii de cal și fixați-le, permițând capetelor ondulate să rămână libere.
 10. Pulverizați părul cu un fixativ puternic.

Produse Recomandate:

Încercați fixativul de păr Elnett Satin Extra Strong de la L’Oreal pentru o fixare tactilă, lipicioasă, cu un finisaj natural de strălucire.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și pentru toate densitățile părului.

Panou de culoare

O culoare rafinată a culorii părului

Colorarea părului de sub un ton mai închis îl ajută să arate în general un aspect mai gros și mai complet. Data viitoare când sunteți la salon, puneți stilistului dvs. să adauge panouri de una până la două nuanțe mai întunecate decât culoarea dvs. naturală pe partea inferioară a părului. Veți simți instantaneu că v-ați făcut părul să pară mai gros!

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul umed și curat, aplicați o palmă plină de mousse volumizantă de la rădăcini până la vârfuri.
 2. Suflați părul uscat folosind o perie cu palete.
 3. Capetele ușor netede cu un fier de călcat plat.
 4. Zona coroanei backcomb.
 5. Pulverizați cu un fixativ flexibil.

Produse Recomandate:

Protejați-vă investiția de culoare cu un șampon și un balsam sigur. Încercați Balancing Wash și Angel Rinse de la Kevin Murphy pentru o protecție maximă a culorilor.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și densitatea părului subțire până la medie.

Coada de cal perfect lustruită

Vedere din spate a ponei cu coada blondă netedă, lustruită

Acesta este poneiul perfect pentru o zi la birou, un brunch cu fetele sau pentru o întâlnire seara și este foarte ușor de făcut!

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul curat și uscat, stropiți rădăcinile cu șampon uscat.
 2. Zona coroanei backcomb.
 3. Împărțiți părul în două cozi mici, una centrată și cealaltă chiar în afara centrului.
 4. Scoateți suportul cozii de cal descentrat și răsuciți-l ușor.
 5. Răsuciți sigur coada de cal centrată.
 6. Buclați capetele cozii de cal cu un fier curling de 1 inch.
 7. Pulverizați cu un fixativ puternic.

Produse Recomandate:

Încercați Controlul forței Aveda pentru o deținere maximă care durează toată ziua.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și densitatea părului.

Bang puternic gros

Brunetă puternică, subțire, subțire, cu evidențieri roșiatice

Suvitele fine sau subțiri nu ar trebui să vă facă să vă feriți de încercarea bretonului contondent cu straturi de încadrare a feței. Solicitați-i stilistului dvs. o franjură groasă cu straturi bine amestecate pentru a stăpâni acest aspect.

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul umed și curat, aplicați o palmă plină de mousse volumizantă de la rădăcini până la vârfuri.
 2. Spritz rădăcini cu un volum de rădăcină de rapel.
 3. Suflați franjuri uscate cu o perie mică cu palete, mișcând breton dintr-o parte în alta (cum ar fi ștergătoarele de parbriz).
 4. Odată ce bretonul este uscat, secționați zona coroanei.
 5. Se usucă prin dedesubt folosind o perie cu palete.
 6. Secțiunea superioară a periei rotunde.
 7. Înfășurați ușor părul în role mari cu velcro. Ceață cu fixativ și explozie cu uscătorul.
 8. Lăsați rolele să se răcească.
 9. Îndepărtați rolele și pulverizați cu un fixativ flexibil.

Produse Recomandate:

Încercați Body Builder-ul lui Kevin Murphy pentru păr moale și strălucitor, cu un volum mare.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa pentru toate densitățile părului și formele feței lungi, inimii, triunghiului și ovalului.

Glowout Blowout

O lungă coafură glamourous explozie

Canalizați-vă ducesa interioară cu această explozie glamour. Partea laterală mai adâncă, împreună cu niște mousse, vor adăuga un pic de impuls pentru a crea un aspect mai complet.

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul umed și curat, aplicați o palmă plină de mousse volumizantă de la rădăcini până la vârfuri.
 2. Aplicați o cantitate mică de ulei de argan la capete.
 3. Începând de la ceafă, uscați părul cu o perie rotundă de dimensiuni medii, lucrând în secțiuni mici.
 4. După ce fiecare secțiune este uscată, rulați într-o buclă și fixați-o cu un știft.
 5. Continuați să lucrați în jurul capului, repetând pașii 3 și 4.
 6. Lăsați părul să se răcească.
 7. Desfaceți părul și treceți ușor degetele prin păr.
 8. Pulverizați cu un fixativ flexibil.

Produse Recomandate:

Încercați Verb’s Styling Cream pentru o reținere moale, cu protecție termică și strălucire naturală.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și densitatea părului.

Straturi lungi

Straturi lungiInstagram @joahhmendes

Adăugarea unei dimensiuni straturilor lungi creează mișcare și dă iluzia unui păr mai gros. Adresați-vă stilistului culoarea dimensională a părului data viitoare când vă aflați în salon.

Cum să stilizezi:

 1. Începând cu părul uscat, stropiți rădăcinile cu un șampon uscat.
 2. Folosind un ondulator de 1¼ inci, luați secțiuni groase de păr și înfășurați fierul ondulat pe verticală.
 3. Lăsați părul să se încălzească bine și eliberați.
 4. Continuați să lucrați vertical în jurul capului până când tot părul este ondulat.
 5. Îndepărtați ușor zona coroanei.
 6. Folosind degetele, rupeți ușor buclele și combinați-vă ușor.
 7. Pulverizați cu un fixativ flexibil.

Produse Recomandate:

Încercați Oribe’s Dry Texturizing Spray pentru textură și strălucire cu un pic de stropire pentru volum.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și densitatea părului.

Se termină texturat

Se termină texturatInstagram @rokkjess

Pentru a avea aspectul unui păr mai gros, încercați acest stil pentru un aspect tineresc, elegant, cu un pic de textură la capete

Cum să stilizezi

 1. Începând cu părul umed și curat, aplicați o palmă plină de mousse volumizantă de la rădăcini până la vârfuri.
 2. Suflați părul uscat drept cu o perie cu palete.
 3. Folosind un fier de călcat plat, îndoiți ușor breton sub și vârfurile netede ale părului.
 4. Aplicați o cantitate mică de ulei de argan la capete.

Produse Recomandate:

Verb’s Ghost Oil îmblânzește frizul și oferă strălucire fără greutate

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și densitatea părului.