36 de coafuri casual care sunt rapide, elegante și ușoare pentru 2021

Coafurile casual sunt coafuri rapide, ușoare și relaxate pentru femeile care nu doresc să-și facă probleme cu părul în fiecare zi. Să recunoaștem, nu avem întotdeauna timp să creăm coafura perfectă. Aici intervin aceste coafuri ușoare. Pentru ca o coafură să fie considerată casual, ar trebui să fie ușor de realizat în fiecare zi. De cele mai multe ori un stil casual înseamnă un coc dezordonat sau o coadă de cal clasică. În loc să rămânem obișnuiți, de ce să nu ne îndrăgostim de rutina normală? Pregătește-te să te inspiri!

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste imagini populare de coafuri casual.

Coadă de cal Boho casual în coafură înfășurată

Coadă de cal Boho casual în coafură înfășuratăInstagram @melissarufe_beauty

O coadă de cal simplă, plajă, face un updo ușor care funcționează cel mai bine dacă aveți părul lung. Părul mai lung poate fi folosit pentru a înfășura părul și a-l ține împreună. Actualizările casual pentru părul lung, cum ar fi această coadă de cal mică, dezordonată, arată fără efort atunci când sunt coafate cu o mulțime de texturi și bucle.

Half Updo dezordonat cu Crown Braid

Jumătate dezordonată cu panglică de coroanăInstagram @ rebecca.murphy.beauty

O jumătate dezordonată cu o împletitură de coroană funcționează cu toate lungimile și texturile părului. Pur și simplu luați două secțiuni de fiecare parte și căsătoriți-le în mijloc. Accesorizează cu berete florale pentru un aspect atrăgător.

Coafura moale Messy Bun

Coafură moale de coc bunInstagram @paigelauren_bridalhair

O coafură moale, dezordonată, este o coafură casual excelentă pentru femeile cu păr mediu spre lung. Spritz Haze by Evo pentru volum și textură și încercați să adăugați valuri pentru a adăuga plenitudine în cocul drăguț și lăsați părul din față pentru a forma piese care încadrează fața.

Coafură cu panglică răsucită casual

Coafură răsucită casualInstagram @yourbraids

Încercați o coafură casual cu panglică răsucită, care este fără efort și frumoasă și care poate fi purtată la o petrecere, bal sau zilnic cu orice lungime de textură a părului. Adăugați valuri pentru a crea iluzia unui păr mai plin și mai gros.

Coadă de cal răsucită

Coadă de cal răsucităInstagram @hairicome_

O coadă de cal răsucită joasă face un stil frumos și glam, perfect pentru toate ocaziile. Stilistul Melissa Howlett din Australia l-a făcut ideal și pentru orice culoare și textură a părului!

Pentru a crea acest păr de nuntă, Howlett a început prin curbarea încuietorilor folosind o baghetă cu butoi mediu. Ea continuă: „Am adăugat o răsucire foarte moale pe o parte a capului ca o caracteristică. Am lăsat bucăți de fire care încadrează fața în jurul feței și am adăugat și volum pe coroană. ”

Coafură răcorită cu tort răsucit pentru o zi casual

Coafură răcorită cu tort răsucit pentru o zi casualInstagram @arcuthi_arcuthe

Această coafură cu coc răsucit este simplă și casual, dar totuși elegantă, cu o senzație ușor desfăcută. A fost creat de stilista Claire Simonson din Merimbula, NSW.

„Cel mai bun lucru despre coafurile casual updo ca aceasta este marginile ușor sfărâmate, nelefuite, cu separarea în acest coc mic răsucit”, spune Simonson.

Simonson spune că chiflele se realizează cel mai bine cu părul mai gros, de lungime medie, care are o culoare multidimensională mai degrabă decât o culoare bloc. „Un produs de coafură ușor a fost aplicat părului șamponat care a fost uscat cu o perie cu palete, asigurându-se să nu creeze prea multă tensiune părului, astfel încât volumul să nu se piardă, ajutând la construirea acestui stil”, adaugă ea..

Rapidă și informală Brigitte Bardot în stil jumătate în jos pentru școală

Rapidă și informală Brigitte Bardot în stil jumătate în jos pentru școalăInstagram @jordynelisakunde

„Aș considera-o o coafură tonificată, inspirată din anii 1960, de Brigitte Bardot”, spune cosmeticianul de formare Jordyn Kunde din Plymouth, MN. „Îmi place această coafură de lungime medie, deoarece este simplă și nu este atât de intimidantă pe cât pot fi unele stiluri cu aspect vintage”, spune Kunde.

Cele mai mari sfaturi ale lui Kunde sunt să acordați atenție volumului și tipului exact de look pentru care mergeți.

Dacă vrei ceva mai elegant și să ai un aspect modern, Kunde îți recomandă să mergi cu părul drept. „Cred că buclele îl fac puțin mai casual și mai plajos. Mai mult volum conferă acestei jumătăți o atmosferă mai vintage. Coafurile ușoare casual pentru părul de lungime medie vor fi drăguțe, indiferent de ceea ce decideți să faceți ”, explică ea.

Aspect romantic ușor cu împletituri laterale

Aspect romantic ușor cu împletituri lateraleInstagram @hairbyhannahcooper

„Aceasta are împletituri laterale duble cu o textură moale și ondulată prin lungimi medii”, spune stilista Hannah Cooper din Tacoma, WA. „Lucrul meu preferat este că îl poți îmbrăca sau îmbrăca. Transformați acest păr casual, brunch-date în actualizări casual pentru un eveniment formal doar cu câteva știfturi de perle ”, adaugă ea.

Pentru clienți, Cooper spune că este important să ții cont de densitatea părului. „Cu cât este mai mare densitatea, cu atât va fi mai mare și mai completă împletitura laterală. Pentru femeile cu densitate mai mică, poate fi dificil să creezi o împletitură mare. În ceea ce privește lungimea, aceasta este o tăietură până la umeri, dar funcționează pentru toate lungimile, indiferent dacă este vorba de un bob stivuit sau de încuietori lungi “, explică ea..

Shaggy Dimensional Balayage

Shaggy Dimensional BalayageInstagram @ rhea.jhair

Acest balayage dimensional shaggy a fost creat de artistul de păr Rhea Forrester din Sunshine Coast, BC.

„Acest aspect este minunat pentru îmbrăcămintea de zi cu zi”, spune Forrester. „Este o întreținere foarte redusă, deoarece nu veți fi în salon la fiecare șase până la opt săptămâni pentru un capăt complet al punctelor de atracție. Acestea fiind spuse, sugerez întotdeauna un tratament și toner între ședințele de balayage pentru a menține culoarea și sănătatea părului. ”

Pentru a coafa, Forrester a folosit spray volumizant pe părul umed, a fost uscat cu o perie mare rotundă și l-a terminat cu un fier curling de 1 1/4 inch și un spray texturat..

Faux One Length

faux o lungimeInstagram @shear_harmony

Acest aspect fals de o lungime a fost creat de coafura Harmony Janney Cochran din McLean, VA.

„Lucrul meu preferat în acest sens este modul în care dă aspectul unei tăieturi de o singură lungime, dar are straturi interioare pentru a prăbuși greutatea de dedesubt”, explică Cochran. „Acest lucru ajută la evitarea acumulării de greutate în jurul bazei, care ar crea de obicei o formă triunghiulară.”

Cochran crede că această tăietură funcționează cel mai bine pentru femeile cu păr natural drept sau ondulat. „În timp ce femeia din fotografie are părul ondulat, am conceput croiala pentru un stil de viață prietenos cu aerul uscat”, adaugă ea..

Utilizați textura preferată sau sprayul de sare (al meu este Mousse Beach Wave Moroccanoil sau sprayul cu textură uscată) pentru a îmbunătăți mișcarea și a lăsa șireturile tale naturale să facă restul!

Stil Boho Casual Chic, cu o bandă de susținere în panglică franceză

Stil Boho Casual Chic, cu o bandă de susținere în panglică francezăInstagram @jillyscissorhands

Această bandă de bandă cu panglică franceză este boho, casual și chic. A fost creat de maestrul stilist Jillian Leigh din Smithtown, NY.

„Acest aspect este minunat pentru orice ocazie”, spune Leigh. „Îl poți îmbrăca cu un decor pentru păr pentru un eveniment formal sau poți purta stilul pentru o noapte liberă. Este, de asemenea, un aspect minunat dacă doriți să vă păstrați bretonul sau părul de pe față pentru seară. “

Pentru a coafa, Leigh are instrucțiuni stricte:

„Se usucă părul folosind Fat Muk (volumizator). Când este complet uscat, îmi place să-l secționez și să pulverizez fiecare secțiune cu Fat Muk înainte de curling. Când ondulați părul, vă recomand un ondulator de 1 1/4 inch (folosesc un fier fierbinte Marcel Iron. Lăsați buclele să se răcească timp de 10 minute. După ce părul este răcit, luați o perie de aerisire sau degetele și periați părul Acest lucru nu vă va scoate buclele, ci va permite un aspect mai moale.

Dacă aveți părul fin sau aveți probleme în a ține o buclă, folosiți un fier de ondulat de 1 inci și luați secțiuni mai mari de păr. Când ați terminat de pieptănat, folosiți o cantitate de cremă Muk Forming Cream, frecați bine împreună în mâini, apoi aplicați buclele începând de la capete. Acest lucru va ajuta la eliminarea instrumentelor de plată. Acum suntem gata să împletim!

Ori de câte ori secționați pentru o coroană împletită, faceți piesa în zig-zag pentru a evita formarea unor spații goale între panglică și restul părului. Acest lucru va asigura, de asemenea, un aspect moale. Faceți secțiunea să meargă ușor în spatele urechii pentru a evita orice volum în jurul urechii. Acum ești gata să împletești franceza. Odată ce ați finalizat panglica franceză, țineți ușor capătul panglicii pentru a vă permite să evaporați panglica.

Pentru a deschide panglica, începeți de sus și trageți încet fiecare piesă cu degetul mare și arătătorul. Mișcarea pe care o folosesc cu degetele este aproape ca și cum ai avea o nouă bancnotă de dolar și trebuie să-ți freci degetele pentru a te asigura că nu există altul lipit de ea. După ce sunteți mulțumit de panglica dvs. cu ventilator, fixați-o în spatele urechii cu o bandă de cauciuc. Dacă pare să iasă sau să se apese de ureche, fixați banda de cauciuc în jos cu un știft. “

Fără efort & Stil elegant împletit cu accesoriu pentru păr lung

& Amp; fără efort; Stil elegant împletit cu accesoriu pentru păr lungInstagram @christina_mobilestylist

Acesta este un aspect fără efort și șic și este una dintre coafurile simple casual pentru părul lung. A fost creat de coafura independentă Christina Repanou din Montreal.

„Ceea ce îmi place la ea este că poți să-l îmbraci în sus sau în jos”, explică ea. „Împletiturile pot fi atât un look de zi cu zi, cât și un look de seară. Adăugarea de accesorii de genul acesta îi oferă acel pop extra chic ”.

Repanou spune că cea mai bună modalitate de a obține coafuri împletite casual, cum ar fi aceasta, este prin utilizarea Design. Me Puff Me, Ouai Rose Hair & Ulei de corp și un fier de călcat fierbinte pentru unele bucle moi.

„Cred că împletiturile pot fi purtate pe oricine, trebuie doar să o găsești pe cea care îți vorbește cel mai mult. Amintiți-vă că împletiturile funcționează cel mai bine pe părul murdar ”, adaugă ea.

Drăguț și condimentat Top Knot Twist

Drăguț și condimentat Top Knot TwistInstagram @salon_janieperiot

„Aceasta este coafura mea preferată absolută pentru a condimenta orice ținută casual”, susține stilistul Janie Periot din Manette, WA. „Aceasta este o coafură diy cu un nod dezordonat care arată ca un coc răsucit. Chiar deschide fața trăgând jumătate de păr în sus și menținând corpul în restul părului ”, a spus Periot.

„Îmi place cel mai bine această coafură cu coajă mare, cu păr de a doua zi, pentru o textură naturală adăugată”, adaugă ea. „Acest stil poate fi purtat cu multe înfățișări, dar părul meu preferat, casual, pentru a-l împerechea acum ar fi blugi skinny, cizme, un pulover mare și un colier gros.”

Folosind unele dintre produsele ei preferate (L’oreal Professionnel Tecni Art Next Day Hairspray, Infinium 3 Hairspray și Mythic Oil), Periot poate crea textură, ține și străluci în aspectul finit.

Aspect elegant și modern

Aspect elegant și modernInstagram @lupeshair_

Acest aspect elegant și modern a fost creat de stilistul independent Lupe Benitez din Bronx, NY. „Este una dintre coafurile ideale pentru afaceri și actualizări casual pentru părul mediu”, spune Benitez.

„Cel mai bun lucru despre acest updo ondulat este că este util”, adaugă ea. „Poți purta acest look pentru o nuntă într-o zi cu adevărat fierbinte, fără să-ți faci griji cu privire la frizz, sau dacă ai un eveniment după serviciu, poți fi gata să mergi cu o simplă schimbare de haine!”

Benitez îi sfătuiește pe femeile ei obișnuite să aibă în vedere textura și densitatea părului. „Acest lucru funcționează cel mai bine pe părul gros. Dacă o femeie foarte subțire / cu părul fin își dorește acest aspect, se poate face, dar nu ar arăta la fel. De asemenea, rețineți că există o mulțime de față care arată “, explică ea.

Puneți împreună fără efort într-un ponei jos dezordonat

Puneți împreună fără efort într-un ponei jos dezordonatInstagram @kellyrettenberger

„Îmi place un aspect negru și șifonat”, spune proprietarul salonului și stilistul Kelly Rettenberger din Madison, WI. „Părăsirea texturii și secțiunile răsucite oferă un stil atractiv un pic de sex-appeal. Această coadă de cal dezordonată este o modalitate excelentă de a arăta la un loc fără efort ”, explică ea.

Rettenberger spune că Paul Mitchell Invisiblewear este perechea perfectă pentru a recrea acest ponei. „Concepute pentru stiluri frumos desfăcute, produsele conferă corp și textură naturale.”

Acest ponei jos, dezordonat, este minunat pentru femeile care apreciază frumusețea în imperfecțiune și nu doresc să arate de parcă au venit proaspete din salon. Este un upgrade de la poneiul de bază, dar la fel de versatil.

Lob versatil texturat

Lob versatil texturatInstagram @rachelstylesorlando

Acest lob texturat a fost creat de cosmetologul licențiat Rachel Snyder din Winter Park, FL. „Arată fără efort și elegant atunci când este ondulat, dar poate arăta, de asemenea, nervos și texturat atunci când este drept. De asemenea, este suficient de lung pentru a arunca într-un ponei atunci când este nevoie. Este o croială ideală de purtat în zilele de vară sau chiar pentru școală ”, explică Snyder.

„Recomand cu siguranță orice fel de produs texturizant pentru a îmbunătăți textura”, adaugă ea. „Am folosit Oribe Matte Waves înainte de a usca brusc părul. După fluturarea cu un fier curling, se poate folosi un pic de textură uscată pentru a spori. ”

Femeile cu textură naturală în trese ar beneficia cu adevărat de acest bob lung, deoarece poate avea o întreținere foarte mică. Datorită versatilității sale, o gamă largă de femei pot schimba acest stil.

Valuri libere pe părul scurt

Valuri libere pe părul scurt

Adăugați puțină poftă unui bob clasic creând coafuri ondulate fără griji ca acesta. Valurile libere pe o tunsoare scurtă sunt perfecte pentru a face parte din coafurile de zi cu zi.

Cum să stilizați valurile libere:

 1. Pregătiți părul umed cu un spray de sare de mare și un mousse de volum.
 2. Strângeți și aruncați părul uscat.
 3. Odată ce părul este uscat, utilizați un curling de 1¼ inci și înfășurați părul în jurul curlingului pe orizontală. Lăsați capetele afară.
 4. Finalizați stilul cu o ceață ușoară de fixativ flexibil.

Pentru valuri de plajă perfecte, încercați spray-ul texturizant Not Beach’s Beach Babe. Acest stil va funcționa cel mai bine pe formele feței ovale, triunghiulare, alungite și inimii. De asemenea, va funcționa cel mai bine pentru cei cu păr natural ondulat.

Stil Blowout texturat

Stil texturat de suflare

Îți place modul în care se simte o lovitură proaspătă, dar poftești mai multă textură? Încercați această explozie texturată pentru a avea cele mai bune din ambele lumi!

Cum să stilizați o coafură explozivă:

 1. Pregătiți părul uscat cu prosopul cu o loțiune uscată.
 2. Suflați părul uscat cu o perie rotundă de dimensiuni medii, răsucind capetele departe de față.
 3. Odată ce părul este uscat, utilizați un fier curling de 1 inci sau un fier plat pentru a netezi capetele. Utilizați instrumentul fierbinte pe verticală și lucrați în secțiuni medii până la mari.
 4. Aplicați o cantitate mică de pastă de coafat la capete.
 5. Finalizați stilul cu un fixativ ușor de fixat.

Pentru explozii fără frizz, încercați Onesta’s Smooth and Shine. Poate fi folosit și după ce părul este uscat pentru o separare ușoară și textură.

Partea de mijloc casual cu bucle ușoare

Partea de mijloc casual cu bucle ușoare

Buclele largi și relaxate sunt perfecte pentru o întâlnire ocazională sau pentru a face comisioane. Mai mult decât atât, poate fi și un păr de mireasă ideal pentru o zi de nuntă!

Cum să stilizați o parte din mijloc cu bucle ușoare:

 1. Începând cu părul uscat prin suflare, înfășurați părul în jurul unei baghete ondulate vertical.
 2. Scoateți părul din baghetă și lăsați părul să se răcească.
 3. Pieptene degetele prin bucle.
 4. Finalizați stilul cu un fixativ de păr mediu.

Pentru o reținere tactilă, încercați Air Control de la Aveda. Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și texturile părului.

Bob elegant, casual, cu momente importante

Bob elegant, casual, cu momente importante

Acesta este cel mai simplu și simplu mod de a obține coafuri casual casual precum acest bob elegant.

Cum să stilezi un bob elegant:

 1. Începând cu părul umed, aplicați o cantitate mică de cremă cu uscare.
 2. Folosind o perie plată de dimensiuni medii, uscați părul dintr-o parte în alta.
 3. După ce părul este uscat, folosiți un fier de călcat plat pentru a netezi capetele de dedesubt.
 4. Aplicați o cantitate mică de ulei de argan pe lungimi și capete medii.
 5. Finalizați stilul cu o ceață ușoară de fixativ.

Pentru explozii super elegante în jumătate de timp, încercați Aveda’s Style Prep Smoother. Acest stil bob va funcționa cel mai bine pe formele feței ovale, inimii și triunghiului și cu toate tipurile de păr.

Stil scurt și dulce fără efort

Stil scurt și dulce fără efort

Creați un aspect fără efort și șic cu această coafură scurtă și drăguță.

Cum să stilezi un bob fără efort:

 1. Aplicați mousse pe părul uscat cu prosopul.
 2. Suflați părul uscat folosind degetele. Ridicați la rădăcină pentru a crea volum.
 3. Aplicați o cantitate mică de pastă de coafat la capete și breton.
 4. Finalizați stilul cu o ceață ușoară de fixativ.

Pentru această coafură bob, încercați Control Paste Aveda pentru a crea textură și definiție fără să vă simțiți greoi.

Blowout clasic pentru femei cu forme rotunde ale feței

Blowout clasic pentru femei cu forme rotunde ale feței

O explozie clasică este atemporală și întotdeauna elegantă.

Cum să stilizați o explozie clasică:

 1. Începând cu părul ușor umed, aplicați o cantitate mică de loțiune uscată cu suflare pe lungimi medii și capete.
 2. Secțiunea părului în șase secțiuni (partea din față, laturile, coroana, spatele stâng și spatele drept).
 3. Folosind o perie rotundă de dimensiuni medii și un uscător, începeți să uscați părul în partea din față.
 4. Părul uscat prin suflare neted și îndepărtat de față.
 5. Uscați toate părțile de păr.
 6. După ce părul este uscat, aplicați o cantitate mică de ulei de Argan la capete.
 7. Finalizați stilul cu un fixativ flexibil de păr.

Instrumentele de styling bune sunt la fel de importante ca produsele de styling bune. Încercați uscătorul T3 Featherweight Luxe 2i și pensula rotundă Full Pint Medium pentru a vă ajuta să obțineți uscarea perfectă. Această coafură arată cel mai bine pe o formă rotundă a feței și pe toate tipurile de păr.

Coafura California Girl

Coafura fetei din California

Arătați-vă partea relaxată cu aceste bucle perfect anulate!

Cum să stilizați buclele anulate:

 1. Aplicați o mousse de volum pe părul umed și rădăcinile spritz cu un boost de rădăcină.
 2. Suflați părul uscat folosind degetele.
 3. Odată ce părul este uscat, utilizați o baghetă de curling. Înfășurați părul în jurul baghetei pe verticală.
 4. Lăsați părul să se răcească și pieptănați ușor cu degetele prin bucle.
 5. Stropiți părul cu un spray texturizant și scrunch ușor.
 6. Finalizați stilul cu un fixativ ușor de menținut.

Încercați spuma volumizantă Onesta pentru corp și plinătate cu strălucire. Acest stil va funcționa și pentru o fată cu orice formă a feței și tip de păr.

Împletituri simple de coadă de pește

Împletituri simple de coadă de pește

Cea mai simplă modalitate de a crea o coafură elegantă și casual pentru părul lung este să îți împleti șuvițele într-o împletitură modernă de coadă de pește..

Cum să modelați împletiturile cu coadă de pește:

 1. Începând cu părul uscat, neteziți părul într-o coadă laterală.
 2. Folosiți o mică secțiune de păr pentru a înfășura suportul cozii de cal și pinul în loc.
 3. Împărțiți coada de cal în două secțiuni.
 4. Luați o mică secțiune dintr-o parte și trageți-o pe cealaltă parte.
 5. Repetați pasul 3 până când tot părul este împletit.
 6. Asigurați-vă cu un elastic transparent sau o cravată pentru păr.
 7. Trageți ușor de părțile laterale ale panglicii până la slăbiciunea dorită.
 8. Termină stilul cu fixativul tău preferat.

Elasticele transparente sunt o necesitate pentru distracție și stiluri elegante împletite! Încercați Goody’s Clear Elastics și duceți-vă stilul împletit la nivelul următor. Această coadă de cal împletită va funcționa pentru toate formele feței și tipurile de păr.

Partea laterală profundă stratificată Coafură casual

Partea laterală profundă stratificată

Adăugarea unui pic de volum unei coafuri tipice în puf îi conferă o senzație mai lustruită, fără a fi exagerată. Încercați Oribe’s Dry Texturizing Spray pentru plinătate și texturi.

Cum să stilezi o coafură casual:

 1. Pregătește părul umed cu mousse-ul tău preferat.
 2. Se usucă părul cu degetele, ridicându-se la rădăcini pentru a crea volum.
 3. Odată ce părul este aproape uscat, folosiți o perie rotundă pentru a termina uscarea bretonului.
 4. Folosind un fier de călcat plat, capetele ușor netede și adăugați o ușoară îndoire la capete.
 5. Spritz rădăcini cu un șampon uscat volumizant sau spray texturizant.
 6. Finalizați stilul cu un fixativ flexibil de păr.

Casual și fără griji

Casual și fără griji

Acest stil este perfect pentru o întâlnire post-antrenament sau dacă alergi puțin târziu dimineața.

Cum să stilizați un shag:

 1. Începând cu părul umed, aplică mousse-ul tău preferat de la rădăcini la vârfuri.
 2. Se usucă părul cu degetele. Se usucă cu franjuri înainte.
 3. Aplicați o cantitate mică de pastă de coafat la capete.
 4. Termină stilul cu fixativul tău preferat.

Încercați Aveda’s Phomollient pentru a crea volum și strălucire fără să vă simțiți greoi sau lipicios. Rețineți că acest aspect este menit să fie puțin neîngrijit. Nu vă fie teamă să vă băgați degetele în păr și să-i dați cu adevărat un volan!

Păr simplu jumătate Updo

Păr simplu jumătate Updo

Căutați o modalitate de a vă păstra părul tras înapoi, în timp ce arătați încă fabulos? Încercați acest stil pe jumătate pentru cel mai bun din ambele lumi.

Cum să stilizați o jumătate de updo:

 1. Începând cu părul uscat, puneți părul în role fierbinți.
 2. Scoateți rolele și pieptene ușor cu degetele prin bucle.
 3. Trageți secțiunea superioară înapoi și asigurați-o.
 4. Finalizați stilul cu o ceață ușoară de fixativ. Adăugarea unui arc este opțională pentru a da un pic de accent.

Atunci când coafați acest updo casual, încercați Aveda’s Brilliant Hairspray pentru o reținere medie cu tone de strălucire. Coafuri casual drăguțe ca aceasta vor funcționa pentru toate formele feței și tipurile de păr.

Glamorous Date Night

Noaptea de întâlnire plină de farmec

Căutați o modalitate foarte simplă de a vă juca părul pentru noaptea întâlnirii? Acesta este stilul perfect, oriunde, casual, dar superb!

Cum să coafați părul de întâlnire-noapte:

 1. Aplicați un protector termic pe părul proaspăt uscat.
 2. Începând din față, luați o secțiune de dimensiuni medii și înfășurați-o pe un fier curling vertical.
 3. Îndepărtați fierul ondulat și repetați până când părul este ondulat.
 4. Pieptene ușor cu degetele prin păr și finisează stilul cu fixativ.

Pentru a vă proteja părul de daune provocate de căldură, încercați Aveda’s Damage Ready Daily Repair.

Casual Choppy Bob Style

Casual Choppy Bob Style

Adăugați puțină textură unui bob clasic pentru a crea un aspect nebun. Pasta de control Aveda oferă textură, definiție și strălucire fără să se simtă grea.

Cum să stilezi un bob agitat:

 1. Aplicați produsul preferat de coafare pe părul umed.
 2. Uscați părul în secțiuni de dimensiuni medii, mișcați părul dintr-o parte în alta pentru a crea volum și îndoi.
 3. Uscați franjurile cu o perie mică rotundă.
 4. Neteziți orice bucăți neregulate cu un fier de călcat plat.
 5. Aplicați o pastă de styling care îmbunătățește strălucirea.
 6. Finalizați stilul cu un fixativ ușor.

Bucle Galore

Bucle Galore

Lăsați-vă fierul plat pe zi și arătați-vă buclele naturale demne de degajat!

Cum să stilezi buclele naturale:

 1. Aplicați un cocktail de cremă de curl și gel pe părul umed care picură.
 2. Răsuciți părul în direcții diferite și difuzați pe jos.
 3. Odată ce părul este complet uscat, pufuiți ușor cu degetele.
 4. Finalizați stilul cu o ceață ușoară de fixativ care îmbunătățește strălucirea.

Încercați Aveda’s Be Curly Curl Crème pentru bucle fără frizz cu definiție. Acest stil creț va funcționa pentru toate formele feței și pentru femeile cu părul creț natural.

Pixie Cut cu breton lateral

Pixie Cut cu breton lateral

Oferiți tunsorii dvs. pixie o margine jucăușă, cu o lovitură laterală completă și o mulțime de definiții.

Cum să stilezi un pixie cu breton lateral:

 1. Începând cu părul uscat pe prosop, aplicați un volum de mousse de la rădăcini la vârfuri.
 2. Uscați părul cu degetele. Ridicați părul în coroană și uscați franjurile direct în jos.
 3. Aplicați o pastă de coafare și o franjură de stil după cum doriți.
 4. Finalizați stilul cu un fixativ puternic.

Pentru un fixativ puternic, încercați Aveda’s Force Control. Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și tipurile de păr.

Coafură super elegantă

Super elegant

V-ați săturat să vă ondulați părul? Încercați un aspect foarte elegant pentru o mică varietate.

Cum să coafați părul elegant:

 1. Aplicați o cremă de coafură pe părul uscat cu prosopul.
 2. Uscați părul cu o perie plată.
 3. Păr de fier plat drept
 4. Aplicați o cantitate mică de ulei de argan la capete.
 5. Finalizați stilul cu o ceață ușoară de fixativ.

Încercați Aveda’s Style Prep Smoother pentru a obține o lovitură super dreaptă și fără frizz în jumătate de timp. Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și pentru cele cu părul mai drept.

Bucle scurte casual

Bucle scurte

Buclele nu sunt doar pentru încuietori lungi! Adăugați-le pe părul scurt și creați instantaneu corp și mișcare.

Cum să stilizați buclele mai scurte:

 1. Aplicați un agent de protecție termică pe părul proaspăt uscat.
 2. Folosind un fier curling de 1 inci, îndepărtați părul de pe față în secțiuni mici până la dimensiuni medii.
 3. Continuați până când tot părul este ondulat.
 4. Stropiți părul cu un spray texturizant.
 5. Pieptene ușor cu degetele prin bucle.
 6. Finalizați stilul cu un fixativ cu păr mediu.

Sfat: Încercați Controlul daunelor Aveda pentru protecție termică și UV.

Fringe completă pe coafuri casual

Fringe completă pe coafuri casual

Atrageți atenția asupra ochilor și a pomeților cu breton care încadrează fața. Încercați Uleiul hidratant zilnic Aveda’s Dry Remedy pentru a ajuta la îmblânzirea părului plin și pentru a adăuga umezeală la încuietori uscate.

Cum să coafați părul cu o franjură completă:

 1. Aplicați mousse pe părul uscat cu prosopul.
 2. Uscați bretonul dintr-o parte în alta folosind o perie mică.
 3. Uscați restul părului cu o perie rotundă de dimensiuni medii.
 4. Folosiți un fier curling de 1 inci pentru a ondula doar capetele.
 5. Neteziți orice frizz cu o cantitate mică de ulei de Argan.
 6. Finalizați cu un fixativ ușor.

Păr creț natural și distractiv și flirty pe jumătate

Păr creț natural și distractiv și flirty pe jumătate de stil

Încercați acest stil pe jumătate și arătați-vă buclele demne de râvnit. Pentru bucle fără strălucire și super strălucitoare, încercați Crema Intense Curl Oil din Marocan.

Cum să stilezi o coafură pe jumătate: 

 1. Aplicați un cocktail de cremă de curl și gel pe buclele umede care picură.
 2. Scoateți excesul de umiditate cu o cârpă din microfibră.
 3. Păr difuz pe jos.
 4. Odată ce părul este complet uscat, trageți înapoi secțiunea superioară și fixați-l cu știfturi.
 5. Puiți dedesubt, după cum doriți.
 6. Finalizați cu fixativ care îmbunătățește strălucirea.

Frumusețe Boho cu bucle

Frumusețe Boho cu bucle

Arătați-vă spiritul liber cu această coafură superbă, ușor ondulată.

Cum să stilezi buclele boho:

 1. Aplicați un protector termic pe părul proaspăt uscat.
 2. Lucrând în secțiuni de dimensiuni medii, ondulați părul vertical și departe de față.
 3. Lăsați buclele să se răcească și să le pieptene ușor.
 4. Finalizați stilul cu un fixativ flexibil de păr.
 5. Aplicați bandă de susținere preferată.

Pentru un fixativ uscat, cu o mulțime de strângere tactilă, încercați fixativul Onesta’s Finish. Acest stil boho și casual va funcționa pentru toate formele feței.