34 Tunsori și coafuri super drăguțe în tendințe chiar acum

Este distractiv să fii fată! Obținem machiaj, ținute drăguțe, parfumuri și coafuri noi. Când vine vorba de tunsori drăguțe, poate fi stresant uneori încercând să-ți dai seama pe care să-l obții. Să nu mai vorbim cu ce să purtăm! Uneori, trebuie doar să respirăm adânc și să ne bucurăm de faptul că ajungem să facem toate acestea!

Așadar, înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu tunsori drăguțe!

Coafuri drăguțe: Bobul înghețat

Coafuri drăguțe: Bobul înghețatInstagram @hairbyaspyn

Acesta este un înălbitor și un ton blond înghețat pe o tunsoare ascuțită de precizie, cu breton drept. A fost creat de stilistul Aspyn Miller din Tacoma, WA. „Dacă sunteți în căutarea unei coafuri drăguțe cu o culoare unică, aceasta este cu siguranță o selecție excelentă, deoarece este și foarte măgulitoare. Combinația potrivită de culori poate crea cu siguranță un păr drăguț ”, spune Miller.

Miller spune, de asemenea, că trebuie absolut să utilizați Olaplex și să fiți extrem de atenți să nu lăsați bricheta aprinsă prea mult timp. „Îmi trimit întotdeauna clientul acasă cu șampon violet Matrix So Silver și Goldwell Rich Repair 60 Second Treatment.”

„Investiți în produse bune și aveți răbdare”, adaugă ea. „Acest aspect ne-a luat peste șapte luni să ne perfecționăm. Folosiți întotdeauna un constructor de obligațiuni, cum ar fi Olaplex. Cel mai important lucru este să-ți asculți stilistul. Este atât de important să nu vă grăbiți cu acest serviciu! ”

Peek-a-Boo Bob cu o culoare vibrantă a părului

Aruncă o privire pe un bob cu o culoare vibrantă a păruluiInstagram @ w2salon

Pentru femeile care doresc un pic de margine, încercați un bob peek-a-boo cu o culoare vibrantă a părului cu un bob francez clasic. Luați în considerare o culoare pentru a completa tonul pielii și pentru a adăuga contrast la culoarea dominantă a părului. Galbenul și griul sunt o combinație excelentă.

Drăguț și șic asimetric Pixie Bob

Drăguț și cochet asimetric pixie bobInstagram @relooking_by_renzi

Un bob pixie asimetric drăguț și cochet este perfect pentru femeile de peste 40 de ani. Asimetria creează ironic un echilibru moale, iar bretonul care măgulește în jurul feței și straturilor creează înălțime și plinătate. Stil cu Haze de Evo.

Drăguț Lob Shaggy

Drăguț lob lăudatInstagram @ allenhair.design

O tunsoare drăguță cu lob shaggy este formată din păr stratificat și vârfuri deconectate, ceea ce conferă un aspect mai modern.

Tunsor Bob cu pene distractive din anii 80

Tunsor bob cu pene distractiv din anii 80Instagram @nikitenko_elen_

Încercați o tunsoare distractivă cu bob cu pene din anii 80 pentru o mulțime de straturi de volumizare scurte. Straturile sunt tăiate scurt în partea de sus a capului și în jurul feței, care poate fi uscat prin suflare pentru o înălțime suplimentară. Lungimea este ușor deconectată pentru a menține lungimea prin spate, păstrând o textură moale de pene.

Tunsor Bob feliat cu straturi mai scurte

Tunsor bob feliat cu straturi mai scurteInstagram @lara_stelmashuk

Încercați o tunsoare bob feliată cu straturi mai scurte pentru păr gros, care încă iubește volumul. Textura feliată îndepărtează greutatea și creează o senzație de păr pe păr, în timp ce straturile scurte adaugă un plus de păr pentru a da volum.

Bob dulce tăiat pentru fete

Bob dulce tăiat pentru feteInstagram @ 1creativestyles

Încercați o croială bob dulce pentru fete pentru un stil de spălare ușoară. Bobii arată foarte drăguți pentru fete și au o structură care le permite părului să stea cum a fost intenționată tăierea. Spălați și uscați la aer pentru întregul său potențial.

Tuns cu lob tuns

Tuns tuf lobInstagram @ naydene.salonkiin

O tunsoare cu lob zbârlit este perfectă pentru părul fin, deoarece creează un aspect mai complet, păstrând, de asemenea, piesele care încadrează fața. Lobii tăiați trebuie să încorporeze straturi puternice și să arate cel mai bine pe fețele în formă de inimă.

Distracție texturată drăguț Bob mediu

Distracție texturată drăguț Bob mediuInstagram @casio_star

Această tunsoare amuzantă cu textură, de lungime medie, drăguță, a fost creată de stilistul Casey Bailey. „Lucrul meu preferat în acest sens este versatilitatea. Acest bob poate fi purtat drept, ondulat, în sus sau în jos și arată întotdeauna bine! Coafurile bob mai scurte sunt adorabile pentru fetele mici pentru femeile mai în vârstă ”, spune Bailey.

Acest tip de tunsori și coafuri drăguțe funcționează cu siguranță cel mai bine pe tipurile mai aventuroase și creative și pe cele care nu se tem de atenția suplimentară care vine cu distracția părului colorat! Bailey simte că aproape orice formă a feței poate scoate acest bob, „dar mie îmi place personal tăietura bluntă, cu muchii drepte, cu fața mea rotundă pentru a o echilibra”.

Cel mai bun sfat pentru cineva care are în vedere coafuri drăguțe pentru părul scurt este să nu vă fie frică să încercați una, este doar păr! Dacă ați dorit întotdeauna să-l încercați, atunci mergeți după el.

Drăguț Undercut Pixie Hair

drăguț păr tăiat pixieInstagram @hairbytarah

Cea mai bună coafură pentru tăieturi drăguțe este pixie-ul tăiat. Această tunsoare drăguță și decupată, decupată, cu culori de modă, de Pulp Riot a fost creată de coafura Tara Howard din Richmond, VA. ” Lucrul meu preferat este umbra rădăcinii purpurii metalice și faptul că laturile sunt foarte scurte și deconectate de marginea lungă ”, spune Howard.

Howard spune că această croială drăguță cu breton lung are două lucruri care trebuie abordate cu produse. „În primul rând, pentru a menține culoarea, vă recomand să folosiți șamponul și balsamul de argint Davine’s Alchemist din argint. Acest lucru va păstra culoarea blondă a lavandei argintii în timp ce condiționează părul, menținând umbra rădăcinii violet metalic închis și nu dezbrăcând culoarea. În al doilea rând, această croială are multă textură, așa că recomand o postură bună pentru a arăta și asta. Îmi place Serul invizibil al lui Davine să ofere strălucire și textură bucată ”, explică ea.

Cel mai bun sfat pentru cineva care are în vedere coafuri drăguțe ca acesta este să mergi doar pentru el! „Industria părului împinge plicul din ce în ce mai mult în fiecare zi datorită clienților care sunt dispuși să aibă încredere în stilistii lor să-l împingă pentru ei.”

Modern Cute Shag

păr modern drăguț shagInstagram @hairbyginala

Acest shag modern a fost creat de coafura Gina Chioccariello din Beverly Hills, CA. „Lucrul meu preferat în legătură cu această croială pe umăr este că arată bine oricui! Este un aspect sexy, trăit, dezordonat, pe care oricine îl poate lovi ”, afirmă ea.

„Pe coafurile drepte / ondulate, folosesc un spray de sare precum Bumble and Bumble Surf Spray sau R + Co Chiffon Styling Mousse. Puneți părul când este ud, răsuciți părul în secțiuni, apoi lăsați-l să se usuce la aer sau să se usuce cu uscătorul de rufe, pentru a crea un aspect texturat ”, explică Chioccariello.

Ea adaugă, „pentru părul foarte ondulat / creț, folosesc Bumble și Bumble Don’t Blow Out. Este o cremă puțin mai grea. Răsuciți părul în secțiuni pentru a crea valuri, astfel încât atunci când se usucă să pară valuri de plajă dezordonate. Oribe Texture Spray este o TREBUIE! Îl pulverizez în păr odată ce este uscat pentru a crea textură. “

Cel mai bun sfat al său atunci când poartă tunsori texturate este să nu-ți exagerezi stilul! Nu vrei să pară prea „terminat”.

Lung & Păr elegant și drăguț

Lung & amp; Păr elegant și drăguțInstagram @natalie_vladie

Acesta este un stil mai lung, elegant, cu breton complet, care a fost creat de asistentul coafor Natalia Pryannik din Claremont, CA. „Coafurile cu breton sunt la modă în acest moment, deoarece este o opțiune excelentă pentru a încadra fața și a sublinia ochii”, explică Pryannik.

Pryannik spune că produsul cheie pentru recrearea acestui stil ar fi un ser de netezire bun pentru a îmblânzi firele și a adăuga strălucire suplimentară.

„Acest stil este perfect pentru cineva cu părul drept, cu o greutate redusă. Este foarte ușor de întreținut și foarte versatil în ceea ce privește stilul ”, adaugă ea.

Ea mai spune: „Cu siguranță veți dori să intrați în salon la fiecare șase până la opt săptămâni pentru ca finisajele să păstreze acest stil lustruit și sănătos”.

Long Modern Shag

Long Modern ShagJessica Woznicki / Instagram

Aceasta este o versiune modernă a tăieturii „shag” pentru femeile cu părul lung, dar cu ceva mai multă formă și stil. A fost creat de coafura Jessica Woznicki. „Îmi place pentru că arată mai îndrăzneț, dar îi menține pe doamne confortabile, păstrând lungimea și încercând un fel de breton care poate fi ușor cultivat. Dacă cineva are în vedere bretonul, această croială este o introducere excelentă pentru ei. Cortina breton și shag-ul merg foarte bine împreună ”, explică Woznicki.

Această tunsoare shaggy cu valuri este excelentă pentru fiecare textură a părului și forma feței!

Sfatul lui Woznicki pentru oricine dorește să obțină acest aspect ar fi să rămâi deschis la sugestiile stilistului tău. „Este o croială personalizabilă, așa că, uneori, un stilist trebuie să modifice anumite părți ale tăieturii și stilului pentru a o face mai potrivită pentru nevoile lor specifice.”

Drăguţ & Uşor

Drăguț & amp; UşorMarcella Rizzuto / Instagram

Acest stil moale, dar îndrăzneț, cu o întorsătură matură a fost realizat manual de stilistul Marcella Rizzuto din Winnipeg, Manitoba. „Lucrul meu preferat la acest aspect este cât de multidimensional este. Într-o zi, poate fi stilat mai texturat și mai distractiv, iar a doua zi elegant și drept ”, spune Rizzuto.

Pentru acest aspect texturat specific, Rizzuto recomandă cu tărie utilizarea unui spray cu sare. „Folosesc Rockaway Salt Spray din părul R + Co. Nu aveți nevoie de mult și vă oferă acea grâu de plajă de care aveți nevoie, fără a deveni crocant. Aruncă-l mai întâi în ud. ”

„Acest stil ar funcționa cel mai bine pentru cineva cu păr mediu până la fin. Nu există straturi cu această lungime, așa că ajută pe cineva cu păr mai fin să pară mai plin! Puteți avea o undă naturală, dar o mulțime de bucle vor dura mai mult timp, așa că asigurați-vă că sunteți gata pentru acest angajament dacă aveți aceste valuri. Dacă părul tău este prea gros, acest lucru va dura mult timp și va fi mai greu să obții acel aspect „fără efort”, explică ea..

Înghețate Împletituri Regine

Înghețate Împletituri RegineJenna Herbert / Instagram

„Acesta este un aspect total de„ regină de gheață ”cu acele împletituri drăguțe”, spune Jenna Herbert, creatorul și specialistul în stil.

Pentru produse, Herbert recomandă Schwarzkopf Extra Power Lightener cu 30 de volume. „Am folosit Fiberplex Bond Builder în brichetă, șamponat cu șampon Fanola No Yellow, tonifiat cu Schwarzkopf vibrance 9-1 și 9.5-1 cu dezvoltator de 1,9% și am terminat cu Fiberplex # 2”, explică ea.

Herbert îi face întotdeauna pe clienții săi de înălbire să vină la un program de patru până la șapte săptămâni, în funcție de cât de repede le crește părul, precum și de cât de întunecată este culoarea lor naturală. „Dacă vin prea devreme, riscați să vă suprapuneți și să vă rupeți. Dacă așteaptă prea mult, probabil veți ajunge la bandaj, deoarece părul cel mai apropiat de rădăcină se va ridica mai repede ”, adaugă ea.

Șic, drăguț cu straturi Bob

Șic, drăguț cu straturi BobInstagram @andybateshair

Acest bob drăguț stratificat, cu o franjă bucată, a fost creat de stilistul Andy Bates din Sacramento, CA. „Unele dintre lucrurile mele favorite sunt textura vizibilă și modul în care absolvirea creează o formă feminină a capului”, spune Bates..

Bates crede că această tăietură ar funcționa cel mai bine pe o femeie care are părul mediu până la gros. „Stratul de păr fin sau creț ar putea duce la o greutate prea mare. Modelul din imagine se întâmplă să aibă o față în formă de inimă, pe care marginea o ajută să se echilibreze, dar s-ar putea să nu dau o lovitură femeilor cu o formă rotundă a feței ”, explică ea.

„Acesta este cu siguranță o declarație bob cu breton”, adaugă ea. „Cu această croială, probabil că veți face unele stiluri în fiecare zi, dar părul de această lungime nu necesită timp și este foarte versatil. Dacă vrei ca gâtul tău să arate mai mult și frumoșii tăi pomeți să fie expuși, acest lucru ar putea fi perfect pentru tine. ”

Shag stratificat

ICICLE-BLONDE Shag drăguț în straturiJoAnn LS / Instagram

Aceasta este o fată de revoltă inspirată de epocă, blondă grungy cu capete agitate. A fost creat de coafura JoAnn LS din Iowa City, IA.

„Am lucrat împotriva tiparelor de creștere pentru 60% din suflarea uscată pentru a neutraliza modelele de creștere și a-i oferi corp suplimentar, apoi prin suflare l-am uscat în forma finală”, explică JoAnn. „Am terminat cu Badlands Dry Shampoo Paste pentru a scoate în evidență textura tăieturii și pentru a-i oferi părului un cap de pat natural, textură de locuit. De asemenea, ai putea pune o cremă texturată și să lași aerul să se usuce. ”

JoAnn adaugă că părul de platină nu este pentru cei slabi de inimă, dar funcționează surprinzător de bine pe o varietate de tipuri de păr și tenuri. A-l face să funcționeze are în mare parte legătură cu obținerea corectă a nivelului și tonalității, precum și cu un coafor onest și experimentat, care vă va oferi așteptări rezonabile și nu vă va compromite integritatea părului. Părul deteriorat excesiv nu deține culoarea sau stilul bine, astfel încât păstrarea părului sănătos, hidratat și proaspăt tuns este o necesitate pentru părul frumos.

În ceea ce privește tăierea, ea spune că acest lucru este ideal pentru părul fin până la mediu, cu o textură ondulată până la dreaptă, deoarece se va așeza corect cu un stil minim, dar ar putea fi modificat pentru a se potrivi unei varietăți de tipuri de păr. „Ar putea fi, de asemenea, fantastic pe părul mai ondulat dacă nu este prea dens. Acest tip de stil are o întreținere extrem de redusă și poate funcționa pe o varietate de forme ale feței ”, adaugă ea.

Pixie asimetric perfect amestecat

Pixie asimetric perfect amestecatElla Lavaggi / Instagram

„Acesta este un pixie asimetric cu textură puternică, cu o margine laterală, scurtă-lungă. Spatele este gradat în formă de „V”. Lucrul meu preferat este textura și marginea! Ador părul cu pene ”, explică coafura Ella Lavaggi.

Lavaggi iubește Ruezel Grooming Tonic ca preparat înainte de uscare. „Oferă prinderea și ridicarea părului, este ușor de utilizat și miroase fantastic. Pentru a finaliza, am folosit un Davines Texture Dust de pe coroană prin vârf pentru a îmbunătăți ridicarea și o atingere de argilă de modelare Davines pentru a defini punctele din textură “, explică ea.

Lavaggi spune că părul drept sau ondulat ar funcționa cel mai bine pentru tunsori scurți de acest fel. „Dacă cineva are părul creț, este posibil să se recreeze, dar ar necesita o îndreptare zilnică. Pentru acest aspect este necesară o densitate medie spre mare, iar o culoare medie spre lumină sau dimensională va ajuta la prezentarea texturii. În afară de puțin timp, stilul de dimineață cu produsele potrivite, ar fi un stil ușor de gestionat pentru oricine “, adaugă ea.

Umbra înrădăcinată

Umbra înrădăcinatăCaleigh Giarra / Instagram

„Aș descrie această rădăcină de umbră ca pe un val de plajă îngrijit”, spune stilistul Caleigh Giarra din Nashville, TN. „Este moale și jucăuș, dar neted și lustruit. Lucrul meu preferat este simplitatea și versatilitatea. Durează aproximativ zece minute până la stil și este un aspect acceptabil pentru birou sau o noapte în oraș. ”

Sfatul Giarra pentru femei, având în vedere acest aspect, este să vă cunoașteți fierul curling / bagheta / fierul tău plat, indiferent cu ce preferați să vă ondulați. „Acordați atenție direcției în care învârtiți fierul de călcat (departe de față este cel mai măgulitor) și practicați curlarea doar a acelei secțiuni în timp ce lăsați capetele afară. Nu în ultimul rând, nu uitați să vă piepteniți cu acele bucle cu degetele și să adăugați un spray de textură! ”

Bob drăguț, texturat

Bob drăguț, texturatTaylor Meyers / Instagram

„Acest bob contondent este atât înfricoșător, cât și versatil”, spune coafura Taylor Meyers de la New York. „Lucrul meu preferat despre părul mai scurt ca acesta este că este atât de ușor de coafat!”

Meyers recomandă Badlands by R + Co pentru volum și textură atunci când coafați acest bob dezordonat.

Această croială și acest stil este cu siguranță pentru femeile care își doresc un pic de aspect, precum și pentru femeile care au încredere în părul scurt. „Diferite tipuri de păr ar funcționa cu acest aspect, ar trebui doar să fie stilate diferit”, adaugă. Meyers.

Dacă tăiați o mulțime de lungime, Meyers spune să așteptați două săptămâni pentru a fi sigur, apoi dacă mai doriți, alegeți!

Pată de culoare!

Pată de culoare!Christine Conklin / Instagram

Acest bob asimetric stivuit a fost creat de coafura Christine Conklin din Sacramento, CA..

Pentru a gestiona acest lucru, Conklin ar recomanda o loțiune uscată ca Bumble & Bumble’s Repair Blow Dry. „Pentru părul mai fin sau pentru cei care merg în sens invers și încearcă să adauge volum, B&B’s All Style Blow Dry va face minuni oferind în același timp controlul necesar pentru acest aspect ”, explică ea.

Această tăiere se poate face cu toate tipurile de păr, cu toate acestea, candidatul ideal ar fi cineva cu grosime medie și textură directă până la ușor ondulată.

Conklin mai spune: „asigurați-vă că tăierea este realizată și amestecată corect. Nu vă fie teamă să tăiați spatele scurt și să căutați un unghi foarte dramatic în față. De asemenea, oriunde v-ați decide să puneți panoul de culoare accent, asigurați-vă că va îmbunătăți forma tăieturii și nu va distrage atenția de la liniile frumoase. Folosiți felii diagonale atunci când vă înfășurați, astfel încât culorile să se amestece împreună în loc să fie așezate în dungi. ”

Straturi lungi spre scurte

Straturi drăguțe lungi până scurteInstagram @pentagonheartdoeshair

Aceasta este o tunsoare de păr mijlociu, cu straturi lungi, cu straturi mai scurte în față pentru a încadra fața. A fost creat de coafura Brenda Becerra din San Fernando, CA. „Lucrul meu preferat despre tunsorile pentru femei ca acestea sunt straturile din față, deoarece îi accentuează forma feței și își arată culoarea și strălucirea naturală”, spune Becerra.

Această tunsoare și stil în partea de mijloc ar arăta cel mai bine oricui are o față mai rotundă pentru a-și face fața să pară mai lungă. Această tăietură ar fi perfectă pentru persoanele cu păr drept care nu vor să petreacă mult timp pe păr dimineața, deoarece pot trece rapid un fier de călcat plat sau un ondulator în secțiunea cadrului frontal al feței pentru a-i oferi un stil rapid sau doar trezește-te și pleacă!

Ceea ce Becerra recomandă femeilor care iau în considerare această tunsoare de lungime mai lungă este „să vă asigurați că au deja o parte din mijloc sau ar fi în măsură să-și schimbe coafura de zi cu zi într-o parte de mijloc. Dacă nu sunt obișnuiți să aibă o parte din mijloc, s-ar putea să trebuiască să-și antreneze părul pentru a se despărți în mijloc. ”

Balayage Blond Cenușă

Balayage Blond CenușăInstagram @frances_hairartist

Acesta este un balayage blond cenușiu pe o tăietură lungă a gâtului. A fost realizat manual de stilistul Frances Canola din Orange, CA.

Canola spune că culorile părului blond cenușiu completează cu adevărat tonurile calde ale pielii. „Această plasare specială a culorii părului ar funcționa pe mai multe tipuri diferite de păr, deoarece am lăsat aceeași culoare de bază naturală. Este o culoare de întreținere foarte redusă, care crește foarte natural. “

„Păstrați-vă părul cât mai sănătos posibil și evitați prea mult stilul de căldură”, adaugă ea. „Acest aspect necesită multă evidențiere care poate compromite părul. Produsul meu preferat pentru menținerea părului sănătos este Olaplex 3 o dată pe săptămână. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a întări părul înainte de o vizită la salon. “

Valuri frumoase

Valuri frumoaseInstagram / @jenniferkellerhairstylist

Aceste valuri frumoase pe o tunsoare medie cu breton au fost create de coafura Jennifer Keller din Saint Peters, MO.

„Două componente majore pentru crearea acestui aspect sunt un aditiv pentru construcția de legături și culoarea părului Pulp Riot. Pentru a menține acest aspect, aș folosi un șampon și un balsam profesionist. Îmi place foarte mult linia Awapuhi Wild Ginger de Paul Mitchell ”, explică Keller.

Astfel de tunsori și stiluri medii sunt bune pentru femeile cărora le plac tăieturile cu întreținere redusă.

Bombshell modern cu straturi texturate

Bombshell modern cu straturi texturateInstagram / @hollygirldoeshair

„Îmi place să mă gândesc la asta ca la o bombă modernă, tăiată în strat cu breton lateral”, spune coafura Holly Seidel din Kirkland, WA. „Acest aspect este tăiat cu straturi sexy pentru volum și mișcare, cu breton de lungime medie care încadrează fața. Îmi place modul în care flatează majoritatea formelor feței. ”

Seidel spune că cele mai bune produse de utilizat ar fi un balsam de explozie precum Super Shine sau Imperial Blow Out de la Oribe pentru strălucire, rezistență și protecție împotriva căldurii. „După perierea rotundă pentru o curbă, am alergat Brilliantine de la Bumble și bumble prin capetele uscate pentru a rupe lucrurile și pentru a le despărți puțin”, explică ea.

Această tăietură funcționează literalmente pe orice formă a feței, deoarece straturile din jurul feței pot fi ajustate la diferite lungimi pentru a flata diferite forme ale feței. Textura medie până la groasă este cea mai bună pentru această tăietură stratificată.

Dimensiuni Cute Braid

Dimensiuni Cute BraidInstagram / @gracedoeshair

Aceste dimensiuni drăguțe de panglică au fost create de coafura Grace din Whittier, CA.

Pentru a crea acest aspect, Grace recomandă utilizarea unui dezvoltator de volum mai mic cu generatorul / multiplicatorul de obligațiuni preferat. „Am folosit un dezvoltator de 30 de volume cu bricheta Wella Blondor și b3 Brazilian Bond Builder. Nu a trebuit să-i tonifiez părul pentru că am vrut să-i îmbrățișăm tonurile mai calde. ”

„Acest aspect este cel mai potrivit pentru cineva care dorește o culoare a părului cu întreținere redusă și are tonuri de piele deschise până la medii”, adaugă ea.

Lob cu Cute Short Bangs

Lob cu Cute Short BangsInstagram @chelsihairmakeup

Apoteoza nervozității: bob contondent pe părul portocaliu aprins. Această tunsoare lob arată minunat cu o micro franjură, perfectă pentru doamnele cu o formă ovală a feței.

Long Side Ponytail

Long Side PonytailInstagram @ hair.bycarmen

Acest stil lateral subtil și liber a fost creat de coafura Carmen Tasovac din Australia de Sud. „Cred că atunci când folosim cuvintele ponei lateral ne imaginăm imediat poneiul lateral, în anii 80”, spune Tasovac.

În aceste zile suntem cu toții despre stiluri noi și îmbunătățite, iar poneiul lateral face cu siguranță o revenire lentă, dar într-un mod mult mai subtil și mai liber..

Lucrul preferat de Tasovac despre acest stil este că este foarte versatil și distractiv! „Îmi place și faptul că este un stil renascut din anii 80 pe care îl pot recrea într-un mod modern!”

„Le privesc și le simt tipul de păr, întrucât acesta este un stil complicat, care poate nu se potrivește întotdeauna cu toate formele feței și texturile părului”, anunță ea.

Cute Pixie în straturi

coafură drăguță cu pixie în straturiInstagram @aaronscottlacy

Această tăiată drăguță în strat stratificat a fost creată de artistul și stilistul de păr Aaron Scott Lacy din San Diego, CA.

„Pentru coafurile drăguțe pentru fete, tunsoarea pixie este cu siguranță o alegere primordială dacă aveți trăsăturile faciale potrivite”, spune Lacy. „Fringe leagă întregul aspect. I-am tăiat franjurile folosind o tehnică de mână liberă care a promovat mișcarea spre partea dreaptă a ei, prin tăiere cu părul de la scurt la lung. ”

Lacy a folosit crema pentru coafura texturii din linia de produse nr. 4. „O cremă de textură cu finisaj mat, cu o prindere subtilă, va ajuta la crearea separării în firele de păr individuale pentru a crea un finisaj moale, feminin.”

„Tipul de femeie la care se potrivește cel mai bine tunsoarea este cea care dorește să poarte tunsoarea ca stil, mai degrabă decât să se concentreze pe instrumentele și produsele de styling (perii rotunde, frize și fixative) pentru a-și crea aspectul”, explică el..

Straturi lungi lungi

Straturi lungi lungiInstagram @hairbyjessicathorne

Aceste straturi lungi și lungi au fost create de stilistul Jessica Thorne din New Jersey. „Acest aspect este cochet și distractiv și pentru cineva care iubește o săritură sănătoasă la păr, fără utilizarea instrumentelor de coafare și a valurilor de plajă adăugate”, spune Thorne. „Această tăietură voluminoasă este, de asemenea, pentru cineva care se poate ocupa de atenția și întreținerea de a avea un păr superb.”

Thorne spune că trebuie să fiți dispus să lucrați pentru rezultatul dorit. „O mulțime de femei vor să„ se trezească așa ”și nu vor să depună efortul pentru a-l transforma în realitate”, adaugă ea. „Dacă ești o fată cu o programare agitată, acest stil ar putea să nu fie pentru tine.”

Consultarea este esențială. Acest stil este destinat femeilor cu părul mai plin, deoarece prea multe straturi pot face părul mai fin prea strâns. „Îmi place să adaug forță perimetrului persoanelor cu păr mai fin, deoarece le oferă un aspect mai complet”, explică ea.

Boho Vibe Coada de cal drăguță

coadă de cal drăguță boho vibeInstagram @sararosehair

Această coadă de cal drăguță romantică și fără efort a fost creată de coafura Sara Rose din Norwalk, CT. „Este ușor de recreat și chiar dă o atmosferă boho! Îmi place aspectul liber și aproape anulat despre el ”, spune Rose.

Pentru această tunsoare drăguță, Rose a folosit și recomandă niște extensii clip-in. „Când ați evidențiat părul balayaged sau multi-tonifiat, vă recomand să alternați piesele de extensie deschise și întunecate pentru a păstra aspectul natural și consecvent pe toată panglica. Pentru a pregăti ca extensia să dureze toată noaptea, voi șicana și voi stropi spray-ul cu rășină de la Big Sexy Hair. Funcționează ca magia pentru a crea o bază puternică pentru ca clipul să se strecoare și să se țină toată noaptea ”, explică ea.

După ce ați introdus extensiile, Rose spune să aruncați ușor fiecare secțiune cu un fixativ funcțional. „Asigurându-vă că ondulați extensia cu părul pentru a-i ajuta să se amestece. Apoi împletiți și asigurați-vă că o desfaceți în timp ce mergeți pentru a păstra aspectul liber. Finalizați prin pulverizare peste tot cu un spray de finisare puternic puternic. ”

Dacă utilizați extensii, asigurați-vă că ați construit o bază de oprire bună pentru a fixa clipurile. Face totul mult mai ușor știind că părul nu merge nicăieri. De asemenea, indiferent dacă purtați sau nu extensii, asigurați-vă că trageți panglica pentru a o slăbi puțin. Face ca împletitura să arate mai mare, mai plină și mai fără efort.

Bob sofisticat și adorabil

Bob sofisticat și adorabilInstagram @kelliannmason

Acesta este un bob ondulat clasic drăguț, cu o margine sofisticată. A fost creat de proprietarul și stilistul Kelli Mason din Midland, MI. „Această tăietură bob lungă și lungă a bărbiei are o tăietură foarte moale, sfărâmată la ceafă, pentru a prăbuși părul deasupra. Există atât de multe bob-uri drăguțe din care puteți alege și adăugarea stilului potrivit poate face o mare diferență. ”

Acest bob cu lungimea bărbiei este cel mai potrivit pentru femeile cărora le place o întreținere redusă și o textură de locuit. „Este cel mai potrivit pentru formele de față ovale sau în formă de inimă, deoarece adaugă forță maxilarului cu liniile pătrate”, spune Mason. „Tunsorile ușor de întreținut pentru femei de acest gen sunt atât de versatile încât un blogger la modă ar putea să le poarte cu valuri de plajă sau o femeie de afaceri puternică ar putea purta este netezită și elegantă la întâlniri.”

Culoarea joacă un rol important în luarea acestui scurt bob de la drăguț la sexy! Accentuați tăietura cu câteva apăsări de balayage pentru a o face să iasă în evidență

Coafură Unicorn sofisticată

Coafură Unicorn sofisticatăInstagram @ davidsolis22

Această coafură sofisticată de unicorn a fost creată de stilistul și coloristul David Solis din San Antonio, TX. „Aceasta este pentru femeia care dorește să se distreze puțin cu părul fără să înnebunească prea mult.”

Solis crede că această croială și culoare sunt versatile și pot fi purtate de multe tipuri de fețe și tonuri de piele. Cu siguranță este pentru fata căreia îi place să iasă în evidență fără a fi nevoie să țipe, uită-te la mine! ”

Dulce și elegant

Dulce și elegantInstagram / @caleighmoriahhair

Acest aspect dulce și elegant a fost creat de proprietarul și stilistul salonului Caleigh Giarra din Nashville, TN. „Lucrul meu preferat despre o tunsoare de lungime medie ca aceasta este bretonul, desigur! Vreau, de asemenea, să menționez că acest aspect este o coafură a doua zi. Folosiți-vă buclele libere din ziua precedentă, adăugați un șampon uscat și un știft sau două și ați terminat “, explică Giarra.

Produsele pe care ea le-ar recomanda ar fi un șampon uscat și / sau spray de textură, cum ar fi Shu Uemura’s Dry Cleaner și Texture Wave.

„Explozia poate fi dificilă și de întreținere ridicată! Dar dacă sunteți pregătit pentru provocare, ei pot chiar să complimenteze și să lege o privire atât de frumos. Bang-urile sunt perfecte dacă îți place să ai o încadrare a feței, dorești să adaugi o oarecare strictețe aspectului tău sau chiar ceva margine ”, adaugă ea.

Giarra recomandă utilizarea unui uscător de suflare cu breton ca acestea. „Uneori îi voi lăsa mai întâi să se usuce la aer și apoi să le lovesc rapid cu uscătorul de suflare doar pentru a adăuga o mișcare. Nu folosesc întotdeauna o pensulă rotundă, dar dacă aveți nevoie să vă manipulați bretonul pentru a merge într-o anumită direcție (sau departe de o anumită direcție), poate fi necesar să încercați una ”.