30 de coafuri elegante pentru tendința părului drept în 2021

Părul drept natural este superb fără efort. Este frumos singur și nu necesită multă agitație pentru a arăta bine. Natura sa lină vă oferă un început în sculptură în mai multe stiluri diferite. Coafurile drepte au o strălucire naturală excelentă, deoarece conferă luminii o suprafață plană pe care să se reflecte.

Este sănătos în mod natural, deoarece uleiurile de pe scalpul nostru se deplasează cu ușurință pe axul părului. Părul tău drept este minunat și ghici ce? Este timpul să vă întoarceți cu frumoasa dvs. textură naturală din nou!

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii ale celor mai populare coafuri drepte:

Pene din anii 80 pentru părul drept și blond

Pene din anii 80 pentru părul drept și blondInstagram @ remedysalon115

Această tunsoare cu pene din anii 80 arată chiar mai bine cu o nuanță blondă strălucitoare. Arătați straturile cu pene, coafând încuietorile cu un pic de textură.

Este o opțiune atât de elegantă, care oferă mișcare unei coame fine și drepte și îndepărtează greutatea de pe suprafața dreaptă a părului.

O mousse funcționează excelent atunci când pregătești această tăietură de pene și pentru părul lung ca al tău!

Stilul Edgy Pompadour pentru femei

Stil pompy edgy pentru femeiInstagram @allthingslynn_

Un stil nervos pompadour pentru femei este o atmosferă rece, care adaugă înălțime părului mai scurt. Indiferent de cât de scurt doriți să vă luați părțile laterale ale părului, având o lungime deconectată deasupra, care este trasă în sus și înapoi, oferă un volum sporit și vă ia tot părul de pe față pentru o senzație ridicată.

Stilul de împletitură olandeză pe păr drept

Dutch-Braid-style-on-straight-hair.jpgInstagram @ mikyhairstyle1991

Încercați un stil de împletitură olandeză pe părul drept, nu numai pentru a vă face părul să pară uimitor de fluturat fără căldură odată ce îl scoateți, dar este și un mod minunat de a adăuga adâncime și dimensiune părului drept, în loc să vă legați părul.

Tuns scurt scurt și drept

Tunsoare dreaptă și scurtăInstagram @ayhanonluel

O tunsoare dreaptă scurtă, ciudată, funcționează bine pentru părul subțire și părul mediu, dar ambele în moduri diferite. Pentru părul fin, lungimea este ascuțită, iar straturile agitate oferă puțină mișcare fără a îndepărta prea mult greutatea. Pe părul mediu, măruntul poate fi ajustat pentru a îndepărta ceva greutate de la lungime și pentru a adăuga textura unui contur mai puternic.

Păr lung și bont

Păr lung și bontInstagram @elyssabethshairlounge

Părul lung și bont este perfect pentru tipurile de păr mai fine, păstrând cantitatea maximă de plenitudine în lungimea ta. Straturile tind să îndepărteze greutatea părului, astfel încât păstrarea unei linii puternice conturate va oferi întotdeauna părului efectul maxim.

Sleek Top Messy Bun

Un coc dezordonat de topInstagram @ popnation.me

Un coc elegant dezordonat de top este coafura ideală pentru toate femeile. Este rapid, ușor și cu întreținere redusă și nu există într-adevăr o modalitate greșită de a face acest lucru. Pur și simplu nu lăsați șuvițe pentru un finisaj intenționat și adăugați o bandă colorată pentru un rezultat elegant, nu atât de leneș.

Coafură coadă de cal pentru încuietori drepte lungi

Coafura coada de cal pentru încuietori lungi drepteInstagram @sara_hairstylista

O coafură de coadă de cal pentru încuietori lungi drepte este un stil minunat pentru femeile care doresc niște vibrații futuriste cu un ponei cu bule. Sfat Pro: utilizați benzi de cauciuc care se potrivesc cu culoarea părului dvs. pentru un updo perfect.

Tuns asimetric drept cu o parte laterală

Tunsor asimetric drept cu o parte lateralăInstagram @zammitneville

Îmbunătățește-ți stilul cu o tunsoare dreaptă asimetrică. Coafurile drepte pot arăta uber-elegant, cu o parte fiind puțin mai lungă decât cealaltă. Dacă părul tău are părți naturale în lateral, tăietura ta va fi mai lungă pe partea mai grea a părții tale. În loc să echilibrați lungimile, rugați-vă stilistul să mențină lungimea mai lungă de slăbire a maxilarului pe acea parte pentru a obține acest bob asimetric șic.

Bob drept și elegant

Bob drept și elegantInstagram @lynzstyles

Acest bob elegant din partea de mijloc are o culoare topită fantezistă. „Această coafură dreaptă are o formă clasică, făcând-o atemporală”, spune artistul de păr Lynz Russell din Encinitas, CA.

Russell spune că menținerea acestui păr drept și matasos este foarte ușor! „Toate fetele mele cu tonuri fanteziste pleacă cu un balsam personalizat pentru a menține culoarea estompată la minimum. Balsamul fără păr este esențial pentru păstrarea părului sănătos și moale, iar preferatul meu este Supershine Light de la Oribe, deoarece este atât de greutate “, adaugă ea.

În funcție de textura părului, orice fel de produs de netezire este util pentru a menține părul neted în timp ce se spală cu un accesoriu de condensator de aer și o perie mare de păr de mistreț pentru a ajuta la distribuirea produsului și a uleiurilor pe tot părul, pentru a-l menține neted..

În cele din urmă, dacă este nevoie de un aparat de călcat pentru a ajuta la procesul de netezire, Russell consideră că ar trebui folosit un bun agent de protecție împotriva căldurii pentru a ajuta la protejarea părului împotriva deteriorării cauzate de căldură. Lacul moale de la Oribe protejează cel mai bine foliculii de păr drepți.

Ombre drept pe un lob A-Line

Ombre drept pe un lob A-LineInstagram @hwhairdesign

Umbra dreaptă pe un lob A-line este un tip de păr foarte moale și modern. Această tăietură a fost creată de proprietarul salonului Hannah Woodgates din Bude, Cornwall.

„Acest stil drept poate funcționa bine în timp ce este neted și elegant, așa că un ser frumos și un spray strălucitor ar face și el trucul”, explică Woodgates.

„Are o întreținere redusă și poate fi pus cu ușurință într-un coc care atrage multe femei cu părul drept”, adaugă ea. „Este, de asemenea, minunat pentru femeile cărora le place să-și coafeze propriul păr. Trăsături, bucle, răsuciri și o coadă de cal sunt stiluri versatile cu această croială. ”

Scurt și drept A-Line Bob Cut

Scurt și drept A-Line Bob CutInstagram @abfabblackwood

Cea mai bună tunsoare pentru părul drept este acest bob scurt și drept, cu un unghi ascuțit și dramatic. Această croială specială a fost creată de stilistul senior și proprietarul salonului, Andrea din Marea Britanie.

„Coafurile drepte ca aceasta trebuie să aibă un finisaj sănătos și luxos”, spune Andrea. „Folosiți uleiul de terapie Joico Color pentru a oferi umezeală, rezistență, strălucire și catifelare.”

Un bob poate funcționa pentru toate femeile cu coafuri scurte și drepte. Boburile A-line pot fi adaptate pentru a se potrivi tuturor tipurilor de păr drept, formelor feței și stilului de viață.

Simplu jumătate Updo pentru păr lung drept

Simplu jumătate Updo pentru păr lung dreptInstagram @tfosterhair

Pentru o simplă jumătate de updo, trageți o secțiune de păr din fiecare parte și aduceți-le într-un nod slab.

Poziționați o bijuterie cu păr frumos pentru înfrumusețare și siguranță suplimentară. Acum, așa recreezi această coafură simplă și rapidă pe jumătate updo pentru păr drept! Și, nu mai tăiați plictisitor dacă dați încuietorilor o nuanță frumoasă de blond șampanie.

Tundere bontă pentru păr drept și subțire

Tundere bontă pentru păr drept și subțireInstagram @chrisjones_hair

Această tăietură tocită pentru păr subțire face o treabă excelentă de a încadra fața și de a vă înmuia linia maxilarului. Tunsorile drepte ca acesta se pot împerechea cu orice culoare aveți, cum ar fi o nuanță de blond auriu.

Păr lung drept cu breton

Păr lung drept cu bretonCredit: Ford Models

Părul lung și drept cu breton este dus la nivelul următor, cu o ușoară stratificare și o franjură completă. Coafurile pentru părul lung și drept nu se vor demoda niciodată.

Tăiere scurtă până la lungime medie pentru păr drept

Tăiere scurtă până la lungime medie pentru păr dreptInstagram @hollyatserenitysalon

Această tăietură stratificată de lungime scurtă până la medie are tone de textură și mișcare. „Este o tunsoare stratificată pentru părul mediu-drept”, afirmă proprietarul și stilistul salonului Holly Knight Sanders.

„Această tunsoare dreaptă este excelentă pentru toate femeile”, spune ea. „Folosiți o cremă de coafură sau o cremă pentru a îndepărta părul drept sau pentru a ajuta la creșterea părului.”

Shag modern lung pentru păr mai drept

Shag modern lung pentru păr mai dreptInstagram @jaxhairatx

Acest shag lung modern este o tunsoare lungă, cu straturi lungi, cu franjuri de perdea (aka breton Bardot). A fost creat de coafura Jackie Stroud din Austin, TX.

„Încadrarea șubredă în jurul feței și marginea cortinei este o idee bună pentru femeile cu păr drept”, notează Stroud. „Aveți nevoie de păr drept cu răsucire? Purtați-l dezordonat, arătați nervos și la modă ”.

Din moment ce acest stil de breton pe părul drept este atât de personalizat în ceea ce privește lungimea, Stroud spune că orice formă a feței poate scoate acest lucru. „Când părul lung stratificat este tăiat corect, este de asemenea foarte ușor de coafat. Uscați-vă complet înainte și îndoiți capetele înapoi pentru un aspect cu aripi din anii 70 ”, adaugă ea.

Vedeți mai multe coafuri drepte cu breton de perdea.

Bob drept până la gât

Bob drept până la gâtInstagram @ alice.gandolfi.parrucchieri

Acest bob drept până la gât este atât de ușor. Această coafură dreaptă ar putea folosi o metodă de spălare pentru a-și crește volumul.

Elegant și drept pentru părul lung

Elegant și drept pentru părul lungInstagram @karenkincade

Acest elegant și drept pentru tăierea părului lung are un balayage șic de platină perlat. A fost creat de maestrul coafor și specialist în balayage Karen Kincade din Canada.

„Acest păr lung și drept este elegant și lustruit, iar stilul drept include o parte centrală”, spune Kincade. „Părul drept și elegant are o întreținere foarte redusă.”

Acest stil este ușor de recreat, dar produsul și tehnica sunt esențiale. Pentru texturi fine până la medii, Kincade vă sugerează să utilizați șampon și balsam Elixir Ultime de la Kerastase. „Părul grosier are nevoie de mai multă hrană, așa că folosiți șamponul și masca Discipline”, adaugă ea.

Tundere bontă pentru păr drept și fin

Tundere bontă pentru păr drept și finInstagram @ kara.d.aesthetic

O croială clasică tocită pentru părul drept și fin maximizează plenitudinea. Tăierea lungimii direct și la aceeași lungime asigură tot volumul în linia de bază. Face ca coafurile cu bob contondent pentru părul drept și fin să dea aspectul său cel mai gros.

Pixie-Bob pentru păr scurt drept

Pixie Bob pentru păr scurt și dreptInstagram @mila_kryshchykhina

Pixie-bob pentru părul drept și drept face un stil voluminos, care se poate potrivi cu glam-ul tău natural. Arată uimitor din orice unghi!

Arată chiar mai măgulitor cu o nuanță întunecată delicioasă. Adresați-vă stilistului pentru această tăietură scurtă, măturată lateral, dacă aveți o față ovală, pătrată, diamantată sau în formă de inimă și părul scurt.

Lob drept cu Bangs

Lob drept cu BangsInstagram @scottywilliamson

„Acest lob drept cu breton se mai numește și bob lung”, spune proprietarul și stilistul salonului Scotty Williamson din Scottsdale, AZ.

„Lobul vă permite să nu vă angajați la scurtimea bobului clasic cu breton, ci să aveți același stil”, spune Williamson. „Bobii și lobii sunt înfățișători care dau putere de încredere.”

Williamson crede că această croială arată grozav la majoritatea femeilor cu păr drept. „Părul texturat, mediu până la fin, drept este perfect pentru această croială. Dacă aveți o formă rotundă a feței, încercați să păstrați puțin mai multă lungime în față și / sau adăugați o oarecare asimetrie. Dacă ești o fată cu părul creț, lasă mai multă lungime și adaugă straturi “, adaugă el.

Tăiere simplă pentru păr lung drept

Tăiere simplă pentru păr lung dreptInstagram @_dylus_

Această croială simplă pentru păr lung și drept are un aspect elegant. „Adăugarea volumului în spate, de ex. cu o bandă pentru cap, va avea ca rezultat mai multă dreptate ”, afirmă hairstylistul Arzu Dylus din Germania.

Pentru a vă îndrepta părul cu un agent de protecție împotriva căldurii, Dylus spune să folosiți produse pentru păr de L’Oréal Professionnel.

„Acest stil este perfect pentru femeile cărora le plac tăieturile elegante și formele curate”, adaugă Dylus. „Este un stil cool pentru părul tăiat drept, fără multe straturi. Funcționează bine cu părul fin și oferă un aspect uimitor, cu mai puțin efort, dar cu mult efect. ”

Împletituri drăguțe pentru păr drept mai lung

Împletituri drăguțe pentru păr drept mai lungInstagram @tzofiakapach

Împletiturile drăguțe sunt o coafură adorabilă pentru părul drept. Împletiturile drăguțe din jurul coroanei tale creează o bandă împletită pe care o poți purta în fiecare zi. Aplicați un ulei prin firele drepte pentru un finisaj strălucitor.

Ideile pentru coafuri drepte cu panglici includ o panglică franceză și o panglică cu coadă de pește. Chiar și o împletitură în cascadă ar arăta bine oricărei femei care dorește împletituri pe părul drept.

Păr de lungime medie, tăiat drept

Păr de lungime medie, tăiat dreptInstagram @gayhairday

Acest șanț drept de lungime medie cu breton de perdea are un fler excepțional. Îndepărtarea perfectă a zonei din spate face diferența.

Tonul blond deschis de căpșuni adaugă un finisaj mai moale acestei coafuri drepte. Poate fi cea mai bună tunsoare pentru păr drept de lungime medie pe care trebuie să o încercați cel puțin o dată!

Shag drept până la umeri pentru femeile în vârstă

Shag drept până la umeri pentru femeile în vârstăInstagram @paradigmpassion

Fă-ți un bărbat drept până la umeri pentru femeile mai în vârstă, dacă ai nevoie să le dai mai multă viață încuietorilor tale. Stilurile Shag sunt excelente pentru femeile cu părul drept. Câștigă mișcare și formă din straturile curgătoare care se curbează în jurul feței. De asemenea, straturile înmoaie linia maxilarului. Acest lucru îl face una dintre cele mai populare coafuri drepte pentru doamnele în vârstă.

Păr drept cu breton lung pentru femei peste 30 de ani

Păr drept cu breton lung pentru femei peste 30 de aniInstagram @victorkeyrouz

Optează pentru păr drept cu breton lung pentru femeile de peste 30 de ani dacă iubești un stil rafinat. Bretonul mai lung adaugă o senzație de flirt subtil coafurilor pentru părul drept. Păstrarea părului la o lungime menține, de asemenea, interesul la nivelul ochilor.

Bob Blunt drept cu Blunt Bangs

Bob Blunt drept cu Blunt BangsInstagram @charlotterokk

Un bob uimitor, direct, cu breton bont, este departe de a fi un stil simplu. Lungimea ascuțită păstrează tot părul o lungime pentru a evidenția greutatea marginilor. Adăugarea unei franjuri contondente la o astfel de coafură pentru femeile cu păr drept ajută forma să încadreze fața.

Straturi pentru femei peste 40 de ani cu păr lung și drept

Straturi pentru femei peste 40 de ani cu păr lung și dreptInstagram @ beautifullife9

Straturile pentru femeile de peste 40 de ani cu părul drept și lung au un aspect neted atunci când i se adaugă textură. Această croială specială a fost creată de maestrul stilist Maggie din San Antonio, TX.

„Straturile lungi sunt perfecte pentru femeile care își doresc părul lung, dar conservator”, afirmă Maggie. „Pentru a păstra netezimea acestui stil, utilizați Aveda Smooth Infusion Style Prep. Acest lucru vă va oferi părului controlul părului drept asupra părului drept. ”

Straturile funcționează pentru multe femei de vârstă școlară și adulte cărora le place să aibă părul lung. Este profesionist și nu este prea ocupat pentru a purta sau a crea o distragere a atenției.

„Aceasta este o croială grozavă în strat pentru femeile cu păr fin”, adaugă ea. „Straturile lungi și moi împiedică părul să se simtă sau să pară subțire la capete.”

Bob scurt pentru păr drept și gros

Bob scurt pentru păr drept și grosInstagram @salondisorelle

Un bob scurt pentru păr drept și gros este o opțiune excelentă pentru femeile care doresc un flare creativ. Acest bob este mai lung pe măsură ce vă apropiați de față cu spatele rotunjit pentru corp.

Shag lung și elegant

Shag lung și elegantInstagram @cellardoorsalon

Această tăietură lungă și elegantă de păr este excelentă pe părul drept și lung. De fapt, creează o coafură lungă și elegantă, shag. Aspectul are o franjură pentru a vă accentua ochii și straturile pentru a scoate în mișcare. Mergeți în plus și vopsiți-vă încuietorile și cu o nuanță blondă de floarea soarelui!