27 de modele Edgy Undercut pentru femei în tendințe în 2021

Dețineți elementul surpriză într-o coafură rasă cu unul dintre aceste uimitoare modele de tunsoare ascunse. Dacă aveți o personalitate acerbă plus dorința de a vă expune pielea și latura sălbatică, mai bine începeți să vă consultați coaforul pentru idei subțiate despre cum puteți face un tatuaj de păr. Expertiza stilistului dvs. este esențială pentru crearea unei capodopere complicate care ar putea uimi pe toată lumea.

De exemplu, coafor Dennis Colpitts de la BaBylissPRO din Stamford, CT consideră că „desenele simple tăiate și părțile bărbierite cu modele pe femei sunt îndrăznețe. Acesta adaugă o margine și permite femeilor să se exprime prin păr. ”

Proiectele de tăiere sunt pur și simplu cool și permit atât de multă versatilitate! Orice lungime și textură a părului va funcționa atâta timp cât aveți încrederea să îl purtați. Tweak unele linii și adăugați în forme rafinate pentru un aranjament mai original.

Am cercetat Instagram pentru aceste modele incredibil de creative pe subțelurile ras, care vă vor oferi serios inspirație majoră.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați această colecție foto de modele subcotate la modă pentru femei!

Superba tunsoare cu flori tăiate în model Mandala

Superba tunsoare cu flori tăiate în model MandalaInstagram @amanda_zenruf

Cu siguranță merită să aveți o tăietură rasă mai mare atunci când aveți un design superb de flori de mandala ca acesta. O astfel de tăietură de flori ar arăta grozav cu o coafură updo ca un coc de sus.

Coadă de cal elegantă și tăiată pentru fetiță

Coadă de cal elegantă și tăiată pentru fetițăInstagram @princezzchik

O coadă de cal elegantă pentru fetițe poate fi o modalitate distractivă de a adăuga stil, mai ales atunci când doriți să arătați un design / o lucrare de pe partea din spate a capului. Vă puteți purta cu ușurință părul pentru a acoperi designul. Luați în considerare că veți avea o perioadă de creștere de cel puțin 4-6 luni pentru a obține tot părul înapoi într-o coadă de cal. Un preț mic de plătit pentru un stil atât de drăguț.

Un model de tăietură rece Zig Zag

Un model de tăiere sub formă de Zig ZagInstagram @likeavocadobutnot

Un model rece sub zigzag este foarte proaspăt. O decolorare curată într-un pixie, cultură sau tăietură pentru a începe și o linie în zig-zag pentru a completa structura osoasă și forma capului. Există atât de multe modalități de a le face și creativitatea stilistului tău poate străluci. Întreabă-l pe stilistul tău dacă se simte confortabil cu fade și design-uri, deoarece acesta este fără îndoială un serviciu special.

Stilul de împletitură înapoi cu o tăietură

Stilul de împletitură înapoi cu o tăieturăInstagram @revampedbyveronic

Un stil de împletitură în spate cu un Undercut este o modalitate fantastică de a elimina volumul și greutatea părului, mai ales atunci când adăugați împletituri. Adăugarea unui design la partea inferioară este o modalitate de a arăta creativitate și individualitate.

Subcut cu Animal Print

Subcut cu design animal printInstagram @bleachedandblown

Nu pentru cei timizi, o subcotare cu o amprentă animală face cu siguranță o declarație. Va trebui să alegeți un stilist care are experiență în a face astfel de look-uri. Culoarea este o operă de artă și va dura ceva timp. Călătoriile frecvente la salon vor fi obligatorii pentru a menține tăietura și designul.

Design unic în fagure de miere

Design unic în fagure de miereInstagram @kelleidoscopehair

Un design subțire cu fagure este o alegere distractivă și orice design poate fi utilizat. Tăierea poate fi făcută pe orice păr de lungime sau tip de păr. Aceste modele pot fi realizate cu tăietoare și ceva talent artistic.

Design de iarnă fulg de zăpadă

Fulg de zăpadă Design de iarnă UndercutInstagram @kaylasaveda

Un design de iarnă cu fulgi de zăpadă este ideal pentru dvs. dacă doriți să arătați partea sălbatică, dar aveți nevoie de opțiunea de a o ascunde și. Purtati-va parul sus si se vede. Lasă-ți părul jos și este ascuns. Designul tăierii tăietoare face într-adevăr o declarație.

Pixie Undercut Bob cu Bang Long și un design ras lin

Pixie Undercut Bob cu Bang Long și un design ras linInstagram @tanyusha_younusova

Un bob cu tăieturi pixie cu breton lung și un design de linie ras este un stil modern, excelent pentru părul drept și elegant. Acest lucru funcționează indiferent dacă părul dvs. este elegant în mod natural sau dacă vă place să vă coafați în acest fel. Un bob subțire arată feroce, cu o linie puternică dălțită în maxilar. Accentul designului liniei ras adaugă detalii suplimentare. Face chiar și silueta formei capului și mai puternică.

Design de diamant frumos și model geometric

Design de diamant frumos și model geometricInstagram @ tonys.page

Stilistul Tony a creat acest design distractiv și funky cu diamante. Ne place cât de multă precizie și creativitate au fost puse în această muncă rafinată a părului tăiat!

Cool Tribal Design Shaved Undercut pentru femei

Cool Tribal Design Shaved Undercut pentru femeiInstagram @ lacey.san.nicolas

Îndepărtați părul scurt de culoare roz bomboană, împerecherea acestuia cu un model triunghi geometric negru contrastant! Tehnica discretă de tăiere și designul ras bărbătesc vor oferi în totalitate oricui, atâta timp cât aveți încrederea să o purtați.

Design fabulos de flori de lotus pe Undercut

Design fabulos de flori de lotus pe UndercutInstagram @tim_cagle

Obțineți coafura tăiată cu designul femeilor care apare ca margaretele cu această creație florală superbă! Această imprimare de flori de lotus pentru tăietura ta poate fi rasă în mai multe zone. Împerecheați această tăietură de lotus cu un coc de top pentru o atmosferă elegantă, feminină, care este cam nervoasă.

Design radial la modă pe tăietura spate slicked pentru păr scurt

Design radial la modă pe tăietura spate slicked pentru păr scurtInstagram @dsa_thebarber

Această scobitură din spate are designuri care sunt lucrări unice și moderne, care utilizează linii curbe și contraste diferite. Tunsorile scurte de acest gen sunt grozave dacă doriți să aveți un aspect îngrijit și ascuțit.

Imprimare diamant strălucitoare pe părul tăiat pentru femei

Brilliant Diamond Print UndercutInstagram @nagybotond_b

Modelul de tunsoare geometrică tăiată, cuplat cu o gradație precisă în această ceafă tăiată în formă de V, este definiția artei clasice. Aceste triunghiuri suprapuse dau fără efort o atmosferă elegantă și sofisticată, dar totodată șold.

Design simplu cu imprimeu inimă pentru părul creț

Design simplu cu imprimeu inimă pentru părul crețInstagram @ v.luciano.bella

O atingere simplă și feminină pe ceafă rasă face diferența pentru designurile cu tăieturi subțiri. Acest design minunat al inimii va atrage cu siguranță atenția tuturor!

Design uimitor de tatuaj de păr de stea

Design uimitor de tatuaj de păr de steaInstagram @ highclassbarbershop570

Creați gradiente de design de stea jucând cu diferite lungimi de păr în tăietura ta! Această artă cu adevărat epică, într-o subcotare pentru femei, nu ar fi posibilă dacă nu ar fi făcută de un stilist expert. Această tunsoare nervoasă este destinată femeilor îndrăznețe și încrezătoare.

Design drăguț de aranjament floral pe Mohawk Pixie Cut

Design drăguț de aranjament floral pe Mohawk Pixie CutInstagram @ colemurray86

Acest design este o artă orhidee sălbatică care se potrivește perfect cu un mohawk tăiat pixie roz funky! Observați designul părului tăiat și lungimea constantă a părului scurt, care este responsabil pentru contrastul uimitor pe care îl au aceste coafuri tăiate!

Designul impresionant al mandalei laterale Lotus Side

Designul impresionant al mandalei laterale Lotus SideInstagram @angela_skullptures

Arătați-vă personalitatea punk, dar dulce, cu o opera de artă florală roz și galbenă pe o tăietură laterală estompată. Puteți deveni creativi cu modele de tăiere laterală vii, atâta timp cât sunteți pregătit pentru întreținerea suplimentară de care au nevoie.

Spider Web Design pentru Undercut pentru femei

Spider Web Design pentru Undercut pentru femeiInstagram @ vicesalon.fortsmith

Un design de păianjen pentru tăieturile subțiri pentru femei este un mod distractiv de a scoate vrac din păr. Această tunsoare funky este creată de proprietarul salonului Mel Winker din Arkansas. Ea avertizează: „Poate fi de mare întreținere și va trebui curățată la fiecare două săptămâni”.

Winker consideră că nu numai tăietura, ci și culoarea este pentru toate femeile să încerce. „Violetul este întunecat și bogat în cea mai mare lumină. Emite un luciu purpuriu superb sub lumina soarelui ”, descrie ea.

Coafură remarcabilă a frunzei tăiate

Coafura remarcabilă a frunzei tăiateInstagram @a_vonhoffman

Potrivit artistului de păr Ashley Von Hoffman din Carlsbad, CA, „acest design cu frunze tăiate cu o linie în formă de V cu capul în jos este organic. Este ca și cum frunza a căzut chiar din păr. Adăugați un pic de culoare pentru a face această tunsoare rasă să iasă în evidență mai mult în culoarea naturală a părului. ”

„Aceste tăieturi de design subțire sunt destinate femeilor cu păr foarte dens”, adaugă ea. „Ajută la reducerea utilizării produsului, la scurtarea timpului de uscare și la adăugarea de fler la orice coadă de cal sau nod superior. Design-urile subcotate sunt, de asemenea, distractive pentru a fi schimbate pentru orice sezon, festival sau ocazie specială. ”

Proiectare destul de spiralată, cu tăietură mică

Proiectare destul de spiralată, cu tăietură micăInstagram @hairmastertanya

„Aceasta este o coafură clasică. Scurtul și lungul contrastant în sine atrag atenția. În plus, designul îmbunătățește partea inferioară! Modelele tăiate pe templul ras dintr-o singură parte îl fac unic ”, explică Barber Tanya din Moscova, Rusia.

Tanya explică faptul că, datorită asimetriei acestei coafuri subțiri pentru femei, gâtul este extins vizual, iar frumoasa sa îndoială este accentuată.

„Durata medie a subcotării este de la 2 la 3 săptămâni. După acest timp, părul crește și designul se pierde. Întreținerea va necesita o vizită regulată la salon “, adaugă ea.

Owl Lovely Undercut Women Design pe părul lung

Minunat Owl Undercut Women Design pe părul lungInstagram @a_vonhoffman

Ashley Von Hoffman, un artist de păr din Carlsbad, CA, descrie acest model special de tăiere drept o „bufniță de noapte sub părul lung”. Hoffman explică: „Liniile de design creează forma de despărțire rasă. Spre deosebire de a vedea triunghiul tradițional sau jumătatea capului despărțindu-se. ”

Desenele colorate ușor de tăiat sunt minunate. Tonurile colorate accentuează designul femeilor subcut și își păstrează formele mult mai mult pe măsură ce crește.

Hoffman continuă să spună: „Poate fi atât de eliberator să ne ocupăm doar de jumătate din părul dens, cu 50% mai puțin timp uscat și de coafat, mai puțin produs necesar pentru a îmblânzi principalele posibilități de coafare și nesfârșite. Subcutările pot fi bărbierite și cu desenele laterale, dacă doriți să împachetați mai mult pumn cu următoarea tunsoare. “

Coafură elegantă, simplă, tăiată, pe ton de cupru roșu

Coafură elegantă, simplă, tăiată, pe ton de cupru roșuInstagram @ luisatorres.hair și @colorandcurls

„Fata din fotografie nu numai că arată latura buzzed care se diferențiază de ceilalți, dar designul unic este un fler adăugat unei părți atât de lungi. Simplitatea este esențială atunci când vine vorba de design-uri subțiri ”, explică frizerul și stilistul senior Luisa Torres din Portland, OR.

Luisa vă sfătuiește, de asemenea, să nu lăsați tăietura să se îndepărteze de restul părului. „Cu părul vibrant și tăietura dedesubt pentru a se potrivi, toată lumea se îndreaptă către stilurile tale tăiate. Acest păr lung tăiat este, de asemenea, o croială excelentă pentru femeile care sunt puțin nervoase și adoră culorile strălucitoare. ”

Courtney Sholes, de asemenea, un stilist în Portland, SA adaugă că „desenele sub tăietură pot fi plasate în mai multe locuri, în funcție de modele, pe cap în diferite dimensiuni, cum ar fi ceafa sau părțile laterale. O subcotare va fi puternică indiferent de locație, așa că trebuie să țineți cont de asta înainte de a începe să zumați o lungime mare. ”

Când vine vorba de procesul de creștere, spune Sholes, „părul crește de obicei doar o jumătate de centimetru pe lună, deci va dura mult timp pentru a ajunge la lungimea inițială. Acestea fiind spuse, veți vedea mai des un frizer sau un stilist pentru a-l descurca până la o lungime ușor de gestionat înainte de a deveni ponosit. Acest lucru se întâmplă de obicei la fiecare 4 săptămâni. ”

Ambii stilisti Hair MW sunt de acord că, „dacă vă gândiți să obțineți o subcotare, înțelegeți că design-urile îl fac să fie o întreținere ridicată! Va trebui să fie buzzed și designul să fie redus la fiecare două săptămâni. Uneori este necesară o schiță pentru o subcotare foarte complicată. Există o mulțime de modele grozave subțiri disponibile ușor. ”

Proiectare geometrică uimitoare

Proiectare geometrică uimitoareInstagram @ hairby.michellemarks

Modelele cu tăietură feminină, cum ar fi modelul geometric sau chiar aztecul cu linii, sunt nervoase și distractive. Aceasta are linii drepte cu o senzație structurată, spune artistul de păr Michelle Marks din Santa Maria, CA.

De asemenea, Marks vă încurajează să luați în considerare dezvoltarea. „Sunt distractive și puteți schimba designul la fiecare 3 săptămâni, deoarece crește atât de repede. Unul dintre motivele pentru care majoritatea femeilor aleg să obțină o reducere este reducerea cantității de grosime a părului. Odată ce a fost ras dedesubt, ia o mulțime de greutate de pe cap. Atunci când femeile își poartă părul, ele își pot arăta cu adevărat stilul unic cu o tăietură cu design. ”

Magnific Undercut Pixie cu Mermaid Design

Magnific Undercut Pixie cu Mermaid DesignInstagram @madovey și @shearfabulous

„Ideile de proiectare a sirenei subțiri au părți egale anarhie și farmec. Nu-ți place desenul de tăiat ceafa în modelul 2-pentru-1? ” Solicită liderului echipei și educatoare Melissa Corley la Salon Red din Atlanta, GA.

De asemenea, Corley vă sugerează să luați în considerare „stilul de viață, întreținerea și alegerea produsului atunci când decideți dacă această tunsoare pixie este pentru dvs. Proiectele cu tăieturi subțiri pentru femei cresc rapid și vor trebui, de obicei, refăcute la fiecare trei până la patru săptămâni. ”

K.D. O’Hair, un stilist de nivel 2 și membru al echipei Melissa’s crede, „toată lumea ar trebui să-și asume părul din când în când pentru a încerca ceva diferit. S-ar putea să îți schimbe întreaga viață și să te lase cu ceva ce iubești și mai mult ”. Ea adaugă: „dacă ești obosit, poți avea subțiri proiectate ascunse de părul tău lung. De fapt, poate lua o cantitate inutilă de greutate pentru părul gros din zona de tăiere a ceafei. Deci, puteți să vă stilizați mai ușor coaja. ”

Proiectare Cool Hair Triangle Nape Undercut

Proiectare Cool Hair Triangle Nape UndercutInstagram @_hair_by_natalie_

Natalie Thonrton, maestră stilistă în Mesa, AZ, dezminte stereotipurile afirmând: „această subcotare este nervoasă, dar feminină, și acesta este întotdeauna obiectivul cu designurile subcotate pentru femei. Nu trebuie să fii băiat pentru a te distra cu tăietorii! “

Ea continuă să spună: „dacă te plictisești cu părul tău, dar nu ești gata să scapi de lungime, scuturile sunt calea de urmat! Femeile cu design subțire pot fi mari și îndrăznețe sau mici și subtile. Dacă îți place să te îmbraci cu părul, îți poți dezvălui tăierea sau poate fi micul tău secret. Ca să nu mai vorbim de reduceri sunt o modalitate excelentă de a pierde niște păr suplimentar pentru doamnele cu păr gros! ”

Ideea populară Triangle Undercut

Ideea populară Triangle UndercutInstagram @joifulhair_makeup

„O tăietură ascunsă poate ascunde modele surprinzătoare”, spune coafura Cierra Joi Webster din Las Vegas, NV. „Când doriți să vă arătați designul tăiat, trebuie doar să vă puneți părul într-un coc sau o coadă de cal. Oricum ar fi, subcotările sunt ușor de ascuns. ”

Pentru femeile care ar putea ezita cu privire la un design subcut, Webster spune: „Dacă ați dorit această tăietură pentru totdeauna, dar nu ați avut niciodată curajul, faceți-o. Viața este prea scurtă pentru părul plictisitor! Dacă totuși doriți să păstrați designul intact, ar trebui să vă tăiați subcotajul la fiecare două săptămâni. Această croială este perfectă pentru femeile cu păr gros care doresc să aibă un bob texturat, dar părul lor este prea voluminos. ”

Design spectaculos de flori tăiate

Design spectaculos de flori tăiateInstagram @dennisjosephbabyliss

„Acesta este un design cu flori ras simetrice pe păr lung stratificat”, explică creatorul de stil și directorul marcării Dennis Colpitts de la BaBylissPRO din Stamford, CT. „Cea mai mare parte a acestui design este că puteți expune designul pentru o noapte sau îl puteți acoperi lăsând straturile lungi să cadă peste design. Există, de asemenea, o integrare a designului în partea superioară a părului ras. “

Când vine vorba de stilizare, adaugă Dennis, „atunci când designul este proaspăt, folosiți un pic de pomadă / ceară pe design pentru a ajuta la adăugarea adâncimii și a contrastului de la lungimile mai scurte / mai lungi bărbierite. Designul va începe să crească din nou în primele 2 săptămâni. Deci, dacă este ceva ce alegeți să păstrați, puteți continua să obțineți modele diferite pentru a-l schimba. Dacă nu doriți să continuați, puteți acoperi partea rasă cu straturile mai lungi în timp ce părul continuă să crească. “