21 de cele mai bune coafuri pentru femei de peste 60 de ani pentru a arăta mai tinere (tendințe în 2021)

Cele mai bune tunsori și coafuri pentru femeile cu vârsta peste 60 de ani pentru a arăta mai tinere sunt tăiate, colorate și stilate într-un mod care îmbunătățește textura naturală a părului și completează trăsăturile feței..

Cu tehnicile de tuns și colorat de astăzi, doamnelor peste 60 de ani nu le va fi greu să caute aspectul perfect de întreținere redusă, pentru a vă ajuta să vă simțiți mai tineri, mai vibranți și să vă faceți părul plin de viață. Când vine vorba de stiluri de păr de peste 60 de ani, există numeroase culori dimensionale, tăieturi voluminoase și chiar diferite lungimi din care să alegeți. Ceea ce vă poate îmbunătăți efectiv firele pentru a arăta mai gros și mai sănătos.

Rețineți că obiectivul este să vă potriviți perfect o tunsoare pe forma feței, tenului, texturii și tipului părului și personalității individuale. În acest fel este garantat că veți obține o coafură confortabilă și modernă pe care o puteți îmbrățișa.

Ești gata să găsești o idee de coafură care să te facă să arăți mai tânăr? Continuați să derulați pentru a vă inspira din aceste fotografii ale celor mai tinere coafuri pentru femeile de peste 60 de ani!

1. Tăiere de slăbit pentru o față rotundă pentru femeile de peste 60 de ani

Tunsori scurte pentru femei de peste 60 de ani, cu fața rotundăInstagram @angstoghair

O coafură scurtă funcționează cel mai bine pentru femeile de peste 60 de ani cu fețe rotunjite. Această superbă coafură bob pentru femeile de peste 60 de ani este o alegere excelentă pentru doamnele în vârstă care caută o schimbare.

2. Shag ondulat de lungime medie

shag ondulat de lungime medie pentru femeile de peste 60 de aniInstagram @jayne_edosalon

Un shag de lungime medie este cea mai bună tunsoare pentru femeile în vârstă de 60 de ani cu păr ondulat. Pare măgulitor cu breton și ar permite cuiva să apară cu un deceniu mai tânăr. Acest cotlet este cel mai ideal și pentru încuietori ondulate. Shagul are straturi care pot spori mișcarea părului mediu.

3. Coafura lungă superbă pentru femeile în vârstă

Coafura lungă superbă pentru femeile în vârstăCredit: Instagram @glam_by_eevie

O coafură lungă cu breton va ajuta la ascunderea ridurilor de pe frunte pentru a lua mai mulți ani de la apariția unei femei de peste 60 de ani.

Dacă vă întrebați dacă părul lung vă face să arătați mai în vârstă, răspunsul este da dacă aveți părul foarte fin și subțire.

Atâta timp cât aveți părul suficient de gros, îl puteți scoate. Pentru o altă opțiune, luați în considerare adăugarea de evidențieri blonde și straturi lungi pentru o atingere mai modernă.

4. Bob scurt și elegant, blond, pentru femeile de 60 de ani

Bob scurt și elegant, blond, pentru femei de 60 de aniCredit: Instagram @hairbylisagallagher

Un bob scurt unghiular cu straturi este cea mai bună tunsoare scurtă pentru femeile de peste 60 de ani. Unghiul vă va oferi aspectul unui păr mai lung, iar straturile vor adăuga volum părului subțiat în mod natural.

Coafurile scurte pot oferi oricărei femei în vârstă de 60 de ani suficientă lungime pentru stil, plus micile bretonuri laterale îi conferă o adevărată atingere tinerească și este ușor de întreținut..

5. Cultură Pixie Grey Choppy pentru femei mai în vârstă

Cultură Pixie Grey Choppy pentru femei mai în vârstăCredit: Instagram @barehare_x

O coafură de cultură texturată pentru o doamnă în vârstă beneficiază de straturi agitate. Este perfect pentru femeile care doresc o tunsoare de spălat. Această croială agitată este una dintre cele mai elegante coafuri pentru femeile de peste 60 de ani care caută inspirație pentru a arăta mai tinere.

6. Cutie asimetrică Pixie pentru femei peste 60 de ani

Cutie asimetrică Pixie pentru femei peste 60 de aniCredit: Instagram @belllbelle

Optează pentru un pixie asimetric. Pentru părul de peste 60 de ani, țineți-vă tunsul scurt pentru o întreținere mai redusă, în timp ce dețineți un amestec tineresc și strălucitor de culori! Această tăietură scurtă asimetrică, cu câteva piese de culoare maro bej, este o reîmprospătare totală pentru femeile în vârstă de șaizeci de ani!

&# x1f449; Vedeți mai multe tunsori asimetrice pentru femeile de peste 60 de ani.

7. Bob lung până la umăr cu breton pentru femei mai în vârstă

bob până la umeri cu breton pentru femei peste 60 de aniInstagram @colorqueensalon

Hei, doamnelor peste șaizeci de ani! Coafurile moderne pentru femeile de peste 60 de ani includ un shag tăiat până la umeri.

Poți arăta mai tânăr cu 10 ani cu un bob modern lung și breton, care este minunat pentru a ascunde ridurile pe frunte și pentru a-ți exploata tinerețea.

Apoi colorează-ți părul cu un balayage brunet pentru un lob super notabil! Acea franjă de perdea se adaugă și la glam, deoarece luminează fața și conferă o strălucire tinerească femeilor care au ajuns la 60 de ani.

&# x1f449; Vedeți mai multe imagini cu bob scurt cu breton pentru femeile de peste 60 de ani.

8. Croială voluminoasă pentru femei cu păr fin

Tăiere voluminoasă pentru femei cu păr finCredit: Instagram @ studio106hairsalon

Coafurile pentru păr fin de peste 60 de ani pot apărea mai pline adăugând evidențieri și straturi pentru a crea mai multă dimensiune.

Acest frumos cap de evidențieri plus câteva piese care încadrează fața face o treabă minunată, arătând atractiv și ascunzând căderea părului sau subțierea părului.

9. Coafură până la bărbie cu bucle pentru femei mai în vârstă

Coafură până la bărbie cu bucle pentru femei mai în vârstăCredit: Instagram @hairbyrosalita

Coafurile pentru peste 60 de ani cu breton creează un aspect mai revitalizant. Mergeți scurt și sexy cu valuri de plajă evidențiate blond pe o croială lungă de bărbie. Luați în considerare adăugarea de evidențieri blond închis pentru a vă acoperi părul gri natural.

10. Bob rotunjit conic cu straturi cu pene

Bob rotunjit conic cu straturi cu pene pentru femeile de peste 60 de aniInstagram @grazifariahair

Un bob simplu rotunjit arată minunat pentru fiecare femeie minunată de peste șaizeci de ani. Este uimitor cum aceste straturi cu pene pot acorda coafuri femeilor mai în vârstă de peste șaizeci de ani, cu o formă mai bună și un volum suplimentar.

Când aveți părul cărunt, aveți o variație naturală a culorii, care, dacă este colorată corect, vă poate oferi culoarea și dimensiunea cea mai naturală, fără a avea o întreținere ridicată. ”

La scurt timp? Cu siguranță nu este un stil de spălat și du-te și, în funcție de textura și grosimea părului, poate fi nevoie de mai mult efort în coafarea straturilor cu pene.

11. Minunată tunsoare Wedge pentru femei peste 60 de ani

Minunată tunsoare Wedge pentru femei peste 60 de aniCredit: Instagram @missevetashery

Tunsorile cu pană sunt tunsoarea perfectă dacă sunteți o femeie de peste șaizeci de ani și doriți o rutină de întreținere redusă pentru coafare! Dacă doriți să vă tundeți, discutați cu stilistul despre această pană.

Tashery Rivas, cosmetologă la VIVID Salon and Spa din Cleveland, OH, a creat această coafură ideală pentru doamnele în vârstă care se pot trezi și pot merge la o zi.

Cel mai bun sfat pentru femeile de șaizeci de ani, luând în considerare tunsorile scurte de acest fel? „Asigurați-vă că sunteți deschis la schimbare; această tunsoare necesită un volum, iar această culoare a părului este o culoare la modă, așa că folosiți produse sigure pentru a păstra vibrația. ”

12. Tăietură Pixie Edgy Silver pentru păr subțire

Tăiată pixie argintie, nervoasă, pentru femeile de 60 de aniInstagram @rileyjean_hair

Puteți lega o tăietură de pixie argintie simplă, nervoasă, pentru femeile de peste 60 de ani, cu părul gri natural. Cu siguranță nu este părul tipic al bunicii tale.

Tunsoarea pixie din această imagine a fost tăiată pentru a da o senzație de trăsătură. Pentru a-ți acoperi părul alb, roagă-ți coaforul să plaseze și câteva folii de lumini slabe negre pentru a adăuga o anumită dimensiune.

Va trebui să luați în considerare întreținerea acestei reduceri. Această tăietură, în special, poate ieși din formă pe gât foarte repede, așa că asigurați-vă că coaforul dvs. oferă garnituri de gât între întâlnirile pentru tunsoare.

Păstrați-vă părul gri natural, nu este deloc prea mult de întreținut. De fapt, luminile slabe subtile și apariția culorilor cresc foarte bine.

Coafarea acestei coafuri nervoase pentru femeile de peste 60 de ani este foarte ușoară. Puteți folosi argilă, cremă, mousse, spray volumizant sau chiar pomadă.

13. Bob contondent modern pentru peste 60 de păr drept

Bob contondent modern pentru peste 60 de păr dreptCredit: Instagram @staceybrookshair

Aceasta este o coafură modernă, este un stil de cultură bob contondent pentru femei de peste 60 de ani. A fost creată de stilistul Stacey Brooks de la Randolph’s Salon din Clarkston, MI.

Stacey a spus: „Îmi place structura ascuțită a acestui aspect și modul în care contrastează cu câteva bucăți moi de textură pentru părul subțire”.

O tunsoare grozavă pentru femeile de 60 de ani ar trebui să se joace întotdeauna frumos cu culoarea pentru femeile care înaintează în vârstă. „Luând în considerare obținerea unei dimensiuni fără sudură cu câteva puncte evidențiate inteligent”, a adăugat ea.

Stacey recomandă această coafură scurtă pentru doamnele mature cu păr mediu până la gros. Stacey a spus că acesta este un aspect personalizabil. „Puteți personaliza acest stil de păr cu o franjură sau un front puternic cu o singură lungime. Accent pe plin – cu cât textura și straturile sunt mai puține, cu atât aspectul este mai puternic. ”

Stacey a spus că acest stil scurt va ajuta la echilibrarea formelor feței ovale, alungite, diamante și inimii. Dar dacă nu ai acele forme faciale? „Coafurile scurte de bob și tunsorile pentru femeile mai în vârstă ca aceasta ar exagera lățimea formelor feței pătrate, triunghiulare și rotunde, ceea ce este frumos pentru un aspect îndrăzneț”, a remarcat ea..

14. Bob de sare și piper scurt

Short Stacked Bob pe o femeie de 60 de aniCredit: Instagram @glauco_queiroz

Acest bob scurt stivuit este una dintre cele mai clasice coafuri pentru doamnele de peste șaizeci de ani.

„Tăierea din această fotografie este o tunsoare gri versatilă, unde aveți posibilitatea de a activa sau nu textura. Absolvența s-a lucrat în funcție de structura craniană de la occipital, aducând armonie unei forme geometrice triunghiulare “, a declarat Glauco Queiroz, creatorul și artistul de păr la salonul Tramonto din Curitiba, Brazilia.

Cel mai bun sfat al lui Glauco? „60 de femei plus nu pot greși cu acest stil de sare și piper! Amintiți-vă întotdeauna că protecția termică pentru uscarea părului și un finisor ca unguent sunt întotdeauna necesare. ”

15. Tăietură clasică în straturi cu Balayage pentru a acoperi părul natural gri

Tăietură stratificată pentru vârsta de 60 de ani, cu păr gri naturalCredit: Instagram @colorme_sandy

Această coafură de peste 60 de femei pentru părul gri arată uimitor combinată cu nuanțe blond și maro pentru a acoperi părul gri. Cu această tăietură, veți evita să aveți cască și păr permanent, ca să spunem așa.

Dacă ai părul fin drept drept modelul din imagine aici, atunci cere-i coaforului tău să-ți facă textura mai plină și mai groasă cu produsele potrivite și tehnica de tăiere. Părul ei este deschis și aerisit, cu o mulțime de franjuri, unghiuri și straturi.

Tunsorile pentru femeile de peste 60 de ani cu păr fin funcționează mai bine atunci când se adaugă straturi rotunde, folosind o tehnică de tăiere punctată și spray-uri de volum și sprayuri de textură pe rădăcini.

Cât despre un sfat de stil? Părul fin ar trebui să fie suflat într-o mișcare ascendentă pentru a oferi o ridicare. Folosiți perii rotunde pentru a vă coafa părul pentru o ridicare optimă. Când vine vorba de coafuri scurte pentru femeile din anii 60 cu păr fin, există o mulțime de opțiuni.

16. Tunsoare scurtă cu încadrare a feței, cu breton și ochelari

Face-Framing Cut pentru femei de 60 de ani cu ochelariCredit: Instagram @yorkhair_

Aceasta este tunsoarea scurtă perfectă, făcută pentru o femeie de 60 de ani, cu ochelari.

Coafura pe care o priviți a fost creată de coafura Sylvia York de la Red Dahlia Salon din Senoia, GA. „Este distractiv și elegant tunsoarea gri. Un bob clasic va fi întotdeauna preferatul meu, dar să-ți faci micul twist îl face și mai bun dacă ai vârsta de peste 60 de ani ”, a spus Sylvia.

Cât despre adăugarea de breton? „Bretonul este atât de distractiv! Sunt un mare fan al bretonului. Nu numai breton, dar este nevoie de un tip special de persoană trecută de 60 de ani pentru a purta breton pentru copii. ”

Coafarea părului scurt pentru femeile de 60 de ani este foarte ușoară dacă este tăiată corect. Așa că alege-ți coaforul cu înțelepciune.

Cel mai bun lucru despre această tunsoare scurtă este că este atât de personalizabilă și poate fi purtată în atât de multe moduri diferite.

Vă gândiți să vă păstrați culoarea naturală? Iată ce a spus Sylvia „Doamna din imagine are părul cenușiu, dar a ajuns să folosească mai mult șampon violet pentru a-și spori culoarea gri și pentru a-i oferi o nuanță purpurie. Nu este distractiv? “

Când ia în considerare coafurile scurte pentru femeile de peste 60 de ani, Sylvia spune „Încercați un bob pentru că este o tunsoare clasică grozavă care nu se va demoda niciodată. Femeile tinere sau mai în vârstă le pot purta amândouă. Există atât de multe boburi diferite, așa că găsirea celui potrivit depinde de modul în care îți place să porți părul. ”

Bob-urile sunt atât de grozave, deoarece orice doamnă în vârstă de peste șaizeci de ani o poate personaliza așa cum le place să poarte părul.

Iată câteva sfaturi pe care mi le-a dat. „Dacă vrei să îți înmoaie lucrurile din jurul feței, bretonul este minunat. Alegeți un bob cu breton, deoarece are o întreținere moderată și trebuie tăiat la fiecare patru săptămâni. ”

Dacă sunteți peste 60 de coafuri și credeți că doriți să obțineți un bob, Sylvia spune: „Do it do it!”

17. Coafura de lungime medie cu breton si straturi pentru femeile in varsta

Coafură de lungime medie cu breton și straturi pentru femeile de peste 60 de aniInstagram @ morati.hairden

Îmbătrânirea femeilor în vârstă de 60 de ani cu păr subțire sau subțire ar trebui să meargă pentru straturi agitate, de lungime medie, pentru a crea o iluzie de păr mai gros și mai plin. Când vine vorba de coafuri de lungime medie pentru o femeie de 60 de ani, aveți opțiunea de a adăuga breton pentru a vă ajuta să arătați mai tânără. În plus, va face această coafură perfectă mai ușor de întreținut. Coafurile pentru păr foarte subțire de peste 60 de ani pot avea o întreținere redusă. Asigurați-vă că vorbiți temeinic cu stilistul înainte de a obține una dintre aceste tunsori pentru femeile de peste 60 de ani.

18. Pixie Bob pentru păr drept

Pixie Bob pentru păr dreptInstagram @tacolourga

Luați în considerare un pixie bob pentru păr drept dacă căutați un stil simplu, dar șic. Un pixie bob funcționează bine pe părul subțire, deoarece scopul său este să măgulească capul, făcând părul să pară mai gros ca niciodată. Adresați-vă stilistului straturi de lungime medie și breton lung pentru a profita la maximum de această tunsoare. Uscați cu suflare cu spray de volum în timp ce utilizați o perie de aerisire.

19. Bob stratificat pentru doamnele cu păr gros

Bob stratificat pentru doamnele peste 60 de ani cu păr grosInstagram @headsabove

Cu forma sa clasică, un bob stratificat pentru doamnele cu păr gros este întotdeauna o opțiune excelentă. Modernizați-l făcând gradarea în spate puternică în timp ce faceți laturile mai lungi. Bobs sunt versatile, care pot fi purtate la aproape orice lungime, și este, de asemenea, ușor de coafat.

20. Bob ondulat cu valuri libere

Bob ondulat cu valuri libere pentru femeile mai în vârstăInstagram @romeufelipe

Bobul ondulat cu valuri libere complimentează femeile cu forme pătrate și rotunde ale feței. Oferă înălțime prin coroană și evidențiază ochii și pomeții. Bobs sunt un stil minunat pentru femeile cu vârsta peste 60 de ani. Având o lungime scurtă le oferă o mulțime de oportunități de a le coafa cu ușurință, oricum le place. Adăugarea de valuri libere oferă un aspect moale atrăgător pentru orice vârstă.

21. Pixie lung cu breton lateral

Pixie lung cu breton lateral pentru femei peste șaizeci de aniInstagram @hair_designs_annamarie

Încercați un pixie lung, cu breton lateral, pentru a vă amplifica stilul. Franjura bătută lateral funcționează cel mai bine cu o parte laterală joasă și completează formele feței rotunde. Această formă modernizatoare este plană, deci nu este nevoie de mult stil. Această tăietură funcționează bine pe părul drept sau creț.

22. Shag cu perdele pentru păr lung

Shag cu cortină Bangs pentru seniori cu păr lungInstagram @karissabain

Încercați un șifon cu breton cortină pentru părul lung, dacă sunteți vreodată gata să amplificați lucrurile. Bretonul de perdea înmoaie fața și pare deosebit de uimitor pe formele feței lungi sau ovale. Stilizați acest shag pentru femeile de peste 60 de ani cu straturi de încadrare a feței în timp ce utilizați o perie rotundă îndreptată ușor departe de față.