17 Idei moderne de păr Perm care încep să tendească chiar acum

Te-ai săturat de părul tău drept și plictisitor? Dacă da, pregătește-te să-ți canalizezi interioare Mariah Carey și Blake Lively copiându-le buclele și valurile cu o perm. Părul Perm este o coafură ondulată și mai definită, care durează luni întregi. Funcționează folosind soluții chimice pentru a schimba textura coamei în ondulată sau creț. Cu procesul de perming, nu va trebui să vă expuneți încuietorile cu instrumente de styling în fiecare zi.

Un expert blond și buclat, Pauline Messina din Texas, împărtășește câteva sfaturi despre această tendință de păr. Regula ei de aur este să știi cât timp vrei să-ți păstrezi părul permanent.

„Dacă doriți doar un aspect nou de 3 până la 4 luni, cereți o undă corporală foarte moale. Dacă doriți să dureze 5 până la 7 luni, alegeți un val mai strâns ”, spune Messina.

Doamnele trebuie să înțeleagă că toate tipurile de permisiuni sunt un angajament, iar întreținerea acestuia necesită o muncă. „Nu este un stil de spălat și du-te”, avertizează Messina.

Produsele esențiale pentru părul permanent sunt șamponul și balsamul. Favoritele Messinei sunt ale lui Amika.

După permis, ea vă sfătuiește să nu folosiți șampon în primele 48 de ore, apoi să nu folosiți balsam timp de o săptămână. Ea notează: „Acestea sunt cele mai importante reguli. Acestea vă vor face sau vă vor rupe permisiunea. ”

Messina ar dori, de asemenea, să sublinieze cât de important este să mergi la stilistul permanent. „Ia-ți timp și alege stilistul perfect”, adaugă ea. „În caz contrar, puteți alege un stilist greșit care nu este în măsură să explice cum să vă stilizați și să vă îngrijiți permisiunea.”

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu idei inspiraționale pentru păr:

Val de corp scurt Perm

Val de corp scurt PermInstagram @veuwys_beauty_concept

Pentru o glamură fără efort și de zi cu zi, cuie această undă scurtă a corpului pentru a-ți lăsa părul până la gât. Atingerea nuanței maro adăugată la șuvițele întunecate va aduce o strălucire naturală tunsorii perm.

Perm spiralat pentru părul lung și fin

Perm spiralat pentru părul lung și finInstagram @dogancammm

O permanentă spiralată pentru părul lung și fin te poate transforma în invidie pentru bucle. Buclele uniforme mai strânse sunt aproape angelice, creând o mișcare voluminoasă. Rețineți că părul va răsări destul de câțiva centimetri când este permis, astfel încât veți pierde în mod natural o anumită lungime. Cu toate acestea, uimitorul păr coil merită!

Scurt dezordonat Permed Bob

Scurt dezordonat Permed BobInstagram @nuzhynanata

Îndrăgostiți-vă de acest scurt bob încurcat și cu bucle voluminoase. Perms-urile creează un model de buclă, dar este simetria pe care o adoră doamnele cu părul creț. Forma rotunjită, dezordonată adaugă o senzație mai completă părului mai fin, cu buclele stivuite deasupra.

Perm pentru păr gros

Perm pentru păr grosInstagram @bouffantsbymolly

A avea o coamă lungă și densă nu înseamnă că nu poți visa să obții și niște valuri voluminoase. Luați-l din acest perm clasic pentru păr gros. Mișcarea îmbunătățește deja fermecătoarea coafură maro permanentă cu breton.

Loose Wave Perm pentru păr subțire

Loose Wave Perm pentru păr subțireInstagram @nastyazu_hairdresser

Ce mod interesant de a aduce viață încuietorilor tale fine! Această permanentă val val pentru păr subțire este de a vă volumiza și textura coafura. Culoarea ta blondă vizibilă va intensifica mișcarea tăiată până la gât.

Perm cret pentru păr negru

Perm cret pentru păr negruInstagram @karinejacksonsalon

Fără îndoială, vei începe să iubești adâncimea șireturilor tale întunecate de lungime medie. Noroc la plinătatea și volumul aduse de acest permanent minunat și creț pentru păr negru ca al tău.

Păr natural permed cu breton

Păr natural permed cu bretonInstagram @rebeccaforsyth

Acest superb păr natural permed cu breton se potrivește bine cu fața ta pătrată. Recreați acest lucru pe șenile lungi, de ghimbir, pentru a flata un ton de piele corect.

Perm spiralat pentru părul brun scurt

Perm spiralat pentru părul brun scurtInstagram @iamcaseywashburn

Tocarea încuietorilor într-un bob lung este cel mai simplu mod de a merge pentru o atmosferă estetică. Luați-o din această coafură uimitoare, oferindu-vă textura și mișcarea permanentă a părului. Nuanța maro din această permanentă spirală pentru părul brun scurt este cu adevărat inspirată – subtilă, dar vizibilă.

Perm de lungime medie cu evidențieri

Perm lungime medie cu evidențieriInstagram @ohairaustralia

Luați notă de acest permis de lungime medie, cu evidențieri, dacă vă place părul plin de viață. Acest lucru vă oferă o cantitate mare de volum, textură și bucăți de blondă.

Perm scurt pentru o față ovală

Perm scurt pentru o față ovalăInstagram @ugljessa

Perm scurt pentru o față ovală? Nu este o problemă – această coafură îți rezolvă problemele de păr. Optați pentru bucle subțiri pentru a vă oferi mișcarea tresses până la bărbie și pentru a vă face să iasă culoarea maro deschis.

Perm cret pentru părul lung

Perm cret pentru părul lungInstagram @hair__by__chelsie

Valuri de plajă pentru a-ți pompa șireturile lungi! Acesta este permul cret pentru părul lung, lăsându-l să pară strălucitor și mai plin datorită nuanței sale brune.

Short Beach Wave Perm

Short Beach Wave PermInstagram @susanleestylist

Un val scurt de plajă face minuni pe șenile negre! Va scoate în evidență mișcarea și textura, făcând bobul până la umeri să arate senzațional.

Stil Boho Perm Hair

Păr modern ondulat PermInstagram @hairbymelc

Părul Perm poate face jazz pe lucrurile tale lungi și întunecate. Este un mod modern de a trata încuietorile cu volum permanent.

Perm Flawless pentru păr drept

Perm Flawless pentru păr dreptInstagram @ tabbygail16

Acesta este permisul impecabil pentru părul drept pe care l-ai primit acolo! Creată de coafura și proprietarul salonului Tabitha McDonald din Kentucky, ea spune, „acest aspect este mai mult o buclă liberă. Îmi place că are o întreținere redusă! Pentru femeile care au în vedere un permis, faceți-vă cercetările! ”

McDonald continuă, „atunci când căutați fotografii inspiraționale cu stilistul dvs., trebuie să vă gândiți realist la ceea ce se poate obține cu părul / textura dvs. Nu toate permisiunile sunt la fel. Permele sunt de obicei ușor de coafat și există multe linii de produse grozave pentru părul creț! ”

Buclă scurtă în vrac Perm

Păr modern ondulat PermInstagram @hairbybrandon_b

Uită-te cum această scurtă curlă permanentă scoate mișcarea și forma unui bob până la gât. Chiar și fără straturile și culorile, tresele tale negre naturale vor fi atât de pline de viață.

Creat de coaforul Brandon Castro-Baroman din California, el spune, „acest aspect este un val de corp mare ondulat. Un aspect voluminos, de întreținere redusă, care poate fi purtat cu valuri agățate, subtile, la buclele sălbatice. ”

„Nu mergeți ieftin la serviciile chimice”, explică Castro-Baroman. „Există variabile pe care doar un stilist experimentat le va înțelege, astfel încât să obțineți cel mai bun tip de undă sau buclă. Nu doriți ca acesta să fie supraprocesat sau să vă transformați părul într-un coșmar cu păr strâmb. Mergeți la un stilist care face lucrări actuale foarte moderne, moi și cu aspect natural. ”

Regula generală este de a utiliza un produs cu hold în el, dar doar cu un hold low. Lăsați părul permanent să se usuce în buclele cu aspect de anii ’80, ușor crocante, mai întâi. Lăsați-i să se usuce ferm și complet, apoi luați un strat foarte subțire de produs moale și strălucitor, cum ar fi un ser sau o cremă pe mâini și desprindeți buclele crocante. Ele vor fi moi, dar bine formate și elastice, de la a fi lăsate să se fixeze mai întâi ferm.

Castro-Baroman continuă, „unele nu sunt atât pentru părul permanent, cât și pentru părul creț natural:„ scrunching ”este un instrument valoros, dar„ scrunchingening ”este o greșeală. Scârțâitul se face pe părul complet umed sau complet uscat. În timp ce părul tău se usucă la aer sau îl difuzezi prin difuzor, nu-l atinge sau nu-l „scrunch”, vei face doar o mizerie fuzzy fuzzy din el și vei scoate bucla. Cu siguranță, dacă difuzați, nu ezitați să vă îndreptați cu capul în jos și să vă înclinați capul dintr-o parte în alta pentru a obține căldura în rădăcini pentru un volum suplimentar. “

Blond cenușă până la umăr Perm

Blond cenușă până la umăr PermInstagram @adventuresinhairdressing

Această tehnică permanentă oferă corp minunat și valuri frumoase. A fost creată de specialistul în culori și stilistul Tatiana Dennis din Oregon.

Dennis recomandă acest perm pentru oaspeții salonului care caută mai degrabă un val decât o buclă. „Funcționează cel mai bine pe tipurile de păr mediu până la fin, în stare bună”, adaugă ea.

Întreținerea pare să fie în concordanță cu un permis tradițional care poate varia de la o femeie la alta. Pentru a face acest lucru, Dennis recomandă o mousse hidratantă sau un gel-cremă. Păstrarea părului creț, natural sau nu, fără încrețire este legată de umiditate. Ea notează: „De asemenea, asigurați-vă că aplicați produsul pe părul dvs. în timp ce este umed și fără frizz și nu îl atingeți până nu este uscat”.

Păr moale asiatic Perm

Păr moale asiatic PermInstagram @ justin_9406

Purtați acest păr moale asiatic pentru o frumusețe fără efort, care vă oferă volum și textură. Acest păr asiatic a fost permenit de coafura Justin Tan din Kedah, MY.

Tan notează, „multor doamne le place să folosească un ondulator de fier pentru a crea bucle frumoase, așa că am decis să creez acest permanent de păr care să aibă un rezultat similar cu părul ondulat cu fier. Cel mai important lucru este că textura părului rămâne netedă și are o senzație aerisită și ușoară pentru rezultatul final. ”

Cu diferite produse de styling, rezultatele variază, de asemenea. Pentru acest aspect, pur și simplu aplicați o cremă hidratantă pentru a obține o senzație netedă și aerisită. Aplicați o mousse volumizantă pentru o coafură creță fierbinte și sexy.