16 coafuri moderne cu spirală Perm Femeile ajung acum

O perm spirală este o undă permanentă în care forma buclei are dimensiuni și lungimi diferite. Având o explozie din glorioasa anii ’80, această coafură a revenit în afaceri, dar acum cu răsucirile sale moderne!

Buclele spiralate sunt create prin rularea părului pe tija permanentă într-o manieră verticală. Încuietorile lungi sunt cele mai bune pentru perm spirala perfectă, deci vă poate oferi un volum major decât o va avea o perm permanentă.

Înainte de a obține o perm spirală, expert în părul creț, Dennis Mero din Orlando, FL sfătuiește să puneți aceste întrebări cheie. „De câte ori o să am nevoie de un permis și o tunsoare pe an? Voi putea să-mi colorez părul? Trebuie să-mi schimb produsele de păr și rutina? ”

Când obțineți un permis, „trebuie să învățați cum să aveți grijă și să vă întrețineți părul zilnic”, spune Mero. „Una dintre cele mai mari greșeli pe care le văd sunt femeile care doresc să meargă ondulate sau cretate, deoarece cred că va fi mai ușor decât să ai părul drept. Poate fi, dar numai atunci când înveți cum să ai grijă și să-ți întreții părul nou-nouț. ”

Pentru început, Mero sugerează să obțineți un șampon și un balsam adecvat care să se potrivească porozității dumneavoastră. El spune: „Șamponul și balsamul tău sunt ca gazul tău pentru mașină. Nu poate rula fără ea și va funcționa prost dacă folosiți un tip greșit. “

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste imagini cu cele mai populare și moderne coafuri spirale perm.

Bucle spirale cu extensii

bucle spiralate perm cu extensiiInstagram @curlsbybebonia

Evidențiați câteva bucle spiralate cu extensii pentru a spori textura și forma părului. Extensiile oferă un volum maxim și o lungime suplimentară pentru trese. Sunt perfecte pentru a obține un corp natural și mai plin de păr și arată cel mai bine după ce părul este uscat.

Spiral Perm pe un Pixie stratificat

Spirală permanentă pe un pixie stratificatInstagram @stylelyss_

O permanentă spirală pe un pixie stratificat oferă mult corp și stil treselor, în ciuda necesității unei întrețineri reduse. Luați în considerare lungimea de sus înainte de a face o perm. Lungimea acestei tăieturi tinde să se micșoreze cu buclele nou adăugate, așa că nu vă fie teamă să o lăsați puțin mai mult deasupra și să tăiați mai mult atunci când este nevoie după perm. Coafurați ușor cu o cremă curlată sau spray pentru un finisaj de spălare și du-te sau utilizați un difuzor pentru a usca.

Perm stivuite pe părul mai scurt

Permanent spiralat stivuit pe părul mai scurtInstagram @aaronscottlacy

Dacă aveți un permis stivuit pe părul mai scurt, puteți adăuga o mulțime de structură buclelor dvs. și puteți ajuta la evitarea unei forme mai rotunde. Utilizarea unei forme triunghiulare vă va asigura să păstrați o lungime mai mare lângă față. De asemenea, va crește greutatea în buclele din spate. Un stil ca acesta ar funcționa excelent pe formele feței mai rotunde.

Spiral Perm Bob pe părul afro-american

Spiral Perm Bob pe părul afro-americanInstagram @syeda_bombom

O bobină permanentă în spirală pe părul afro-american nu va omite să atragă atenția. Permul este o tehnică care garantează o rafinare a tirbușonului, cu o textură ciudată. Dacă sunteți în căutarea unui stil de perm care să ofere o margine saltantă, nu veți regreta că ați purtat-o.

Spirale drepte Piggyback

spirală permanentă pe părul dreptInstagram @carleesbeauties

Nu vă mulțumiți să aveți părul lung și negru obișnuit și explorați ce pot face permanentele spiralate pentru a vă oferi părului o atmosferă proaspătă. Aceste spirale drepte vă vor permite să aveți o textură naturală. Purtați-vă părul natural în jos și veți face totuși o declarație.

Spirale libere pentru păr scurt

permanent spiral liber pentru părul scurtInstagram @ tatianamutu.km

O împerechere perfectă atât a unei tăieturi clasice de bob, cât și a perm, oferă o coafură dulce! Nuanța ta moale maro va fi mai accentuată în aceste spirale libere pentru părul scurt ca acesta.

Perm ondulat și ondulat pe păr subțire

spirală ondulată și ondulată pentru păr subțireInstagram @jehmes_johnes

Acesta este permanentul ondulat și ondulat pentru părul subțire pentru a vă spori eleganța și pentru a adăuga viață încuietorilor lungi și fine.

Spirale strânse pe părul lung

perm spirală strânsă pe părul lungInstagram @regis_superstitionsprings

Din moment ce chestia cu perm se întoarce, nu ar trebui să fiți demodat niciodată. De data aceasta, nu este nevoie să alegeți între a avea o coafură neagră mai plină și o eleganță adăugată. Aceste spirale strânse pe părul lung aduc cele mai bune din ambele lumi.

Spirale parțiale pentru păr mai lung

permanente spirale parțiale pentru părul mai lungInstagram @ hairbyalyssa1111

Spirale parțiale izbitoare pentru părul mai lung ca acestea merită să fie arătate lumii. Scopul acestui aspect este asociat cu buclele permate cu o culoare roșu mahon închis pentru un finisaj puternic.

Spirale lungi de buclă

spirală ondulată permanentă pe părul lungInstagram @hairsbyveera

Păturile tale lungi și maronii pot fi superbe singure, dar așteaptă până când le vezi permanent. Adăugați mai multă textură și volum stilului dvs. cu aceste spirale lungi și ondulate. Acesta este genul de entuziasm de care ai nevoie în viața ta.

Perm. Măturat lateral lateral

partea spirală a măturat perm pe părul mediuInstagram @ hairby.clarissa

O combinație de bucle și bucle libere poate face o coafură minunată. Aceste răsuciri funcționează mână în mână, creând o perm permanentă măturată lateral pentru a vă ridica încuietorile maro.

Stilistul din Oklahoma, Clarissa Mendez, a venit cu câteva sfaturi pentru stilul acestui look. Ea spune: „du-te după Arc Angel de la Deva Curl pentru un finisaj fără volum și volumizat”.

Spirale moi pe păr de lungime medie

spirală moale permanentă pe păr de lungime medieInstagram @sikesfxandvividlox

Formarea unui corp bun și o mulțime de mișcare înseamnă că ați realizat acele lovituri saltuitoare. Aceste spirale moi pe păr de lungime medie sunt gata să fie arătate în fiecare zi. Colorarea șireturilor cu maro deschis poate adăuga o ușoară strălucire stilului tău.

Lungimea corpului până la umăr Perm

corp permanent spiralat pe părul lung al umerilorInstagram @timstarhair

Un corp permanent până la umeri care țipă încredere și frumusețe! Buclele libere vor oferi părului blond textura și forma de care are nevoie.

Perm de plajă pentru păr fin

plaja ondulată spirală permanentă pentru păr finInstagram @ beauty1on1salon

Măriți adâncimea pe șenile lungi și întunecate pentru un finisaj mai gros. Această perm de val de plajă pentru părul fin îți va aduce cu siguranță entuziasm în aspectul actual.

Blond ondulat Perm

ondulat spiral permanent pe părul blondInstagram @saloninsite

Nimic nu depășește glamourul oferit de combinația de bucle de lungime medie și o blondă clasică. Mișcarea și plinătatea din această perm ondulată blondă vor da viață sufletelor tale fine.

Bucle mari spirale libere pentru păr gros

Bucle mari spirale libere pentru păr grosInstagram @ _beautyfrom.ashes

Nu fi timid să ceri prea mult volum pe încuietorile tale de lungime medie. Acestea sunt cele mai mari bucle spiralate libere pentru părul gros ca al tău. Păturile tale brune vor fi atât de pline de viață încât se potrivește vibe-ului tău vesel.