15 Idei superbe pentru coafura cu coc împletit, ușor de realizat

Un coc împletit este o coafură în care părul este adunat spre partea din spate sau partea de sus a capului, apoi împletit într-un nod. Aveți încuietori drepte, cretate sau ondulate? Intensificați-vă jocul de păr fără probleme în doar câteva minute!

În orice zi vrei să arăți prezentabil, cocul cu o împletitură este cel mai bun prieten al tău! Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la acele suvite gălăgioase. Incorporarea împletiturilor într-un updo vă va pune părul elegant la locul său.

Chiful este uimitor dacă vă gândiți la numeroasele moduri de a face acest lucru. Adăugați zeci de modele de împletituri din care puteți alege și vă veți distra în timp ce vă aranjați și creați propriul dvs. „do! Hibridul cu panglică și coc este stilul perfect de stăpânit în cazul în care doriți să vă bucurați de ziua dvs. fără griji.

Coafeza Casey Veda din New Jersey își varsă cele mai bune sfaturi pentru chifle împletite. „Îndepărtați părul neted cu o ușoară îndoire a capetelor pentru a promova strălucirea. Păstrarea capetelor curbate îi va ajuta să se așeze frumos în coc, mai degrabă decât să iasă. ”

Pentru un coc neted, Veda sugerează utilizarea serurilor, balsamurilor de styling și fixativelor. „Serurile vor menține părul strălucitor și neted. Balsamurile sau pomadele vor da o ușoară reținere și un efect de îmblânzire fără a estompa strălucirea. Folosiți fixativ în timp ce lucrați și pentru a termina ”, notează ea.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii populare, ușor de făcut, de coafuri cu coc împletit!

Bun împletit cu breton pentru femeia neagră

Bun împletit cu breton pentru femeia neagrăInstagram @miami_braids_by_kuneesha

Un coc împletit cu breton pentru o femeie de culoare este ceva pe care îl porți sus și mândru! Coafura cu coc împletit vine cu breton drept, conferindu-i mai multă margine și eleganță. Acest lucru funcționează atât într-o întâlnire informală, cât și informală.

Bun împletit cu țesut

Bun împletit cu țesutInstagram @braidsbydesign

Puteți obține un coc mare împletit cu o țesătură. Complexitatea acestei coafuri împletite adaugă înverșunare vibrației femeii. Atunci când decideți unde să plasați cocul înalt, este mai bine să îl aliniați întotdeauna cu pomeții.

Elegant dublu împletit Bun Updo

Coafură elegantă dublă împletită Bun UpdoInstagram @ecbridalglow

O singură împletitură este suficientă, dar puteți alege și pentru două! Luați în considerare un cup updo dublu împletit elegant pentru un finisaj elegant.

Bun împletit cu împletituri laterale libere

Bun împletit cu coafuri laterale libereInstagram @ styled.by.morgan__

Afișează-ți blonda texturată natural cu un coc împletit cu împletituri laterale largi. Această ofertă de coafură coc cu împletituri este perfectă pentru ziua nunții tale.

Împletit jumătate în sus jumătate în jos Bun

Împletit jumătate în sus jumătate în jos BunInstagram @ rachel.justine

Răsuciți-vă părul înapoi și fixați-l în acest coc împletit jumătate în sus, jumătate în jos. Adăugați volum și textură suplimentară cu bucle și fire de încadrare a feței.

&# x1f449; Vedeți mai multe coafuri jumătate în sus jumătate în jos.

Bun împletit ușor de purtat

Coafura cu coajă împletită ușor de purtatInstagram @sasha__esenina

Iată un coc împletit ușor de purtat, care funcționează cel mai bine pe tresele fine, blonde, cu piese care încadrează fața. Formați un flux în coafură pieptănând firele pe anumite părți până când o faceți un coc.

Cornrow Braids Into a Co Bun Coafura

Cornrow Braids Into a Bun CoafuraInstagram @baje_hair

Transformați împletiturile cornrow într-o coafură de coc și combinați-le cu răsuciri Marley. Este ușor de gestionat și foarte la modă.

Superbul coc împletit pentru păr lung

Superbul coc împletit pentru păr lungInstagram @ alexandralee1016

Scoateți un coc mic superb împletit pentru a evidenția culoarea dvs. de culoare brună. Nu aveți nevoie de textură sau de valuri pentru a obține eleganță.

Cutie împletituri Bun pentru păr natural

Cutie împletituri Bun pentru păr naturalInstagram @braidsbyrah_

Adăugați câteva dungi de blond în cutia de împletituri pentru păr natural. Cel mai bun lucru despre coafurile de protecție împletite este că acestea adaugă lungime coamei tale. În plus, este suficient de versatil pentru a-l purta.

Bun drăguț împletit pentru fetița neagră

Stil drăguț cu cocul împletit pentru fetița neagrăInstagram @forever_mrspowell

Optează pentru un coc drăguț împletit pentru fetița ta neagră! Împletiturile și împletiturile de alimentare sunt de mărime unică, urmând anumite instrucțiuni pentru un finisaj creativ.

Bun împletit pentru păr negru

coafura cozonac impletita pentru par negruInstagram @thevicstyles

Un coc împletit pentru păr negru arată superb, mai ales cu textura ta naturală. Întrebați-vă stilistul sau împletitoarea profesională despre produsele de care veți avea nevoie pentru a menține un coc cu împletituri acasă.

Bun împletit pentru o femeie afro-americană

Bun împletit pentru o femeie afro-americanăInstagram @michelaysbeautybar

Dacă aveți chifle cu împletituri este întrebarea dvs., întrebați-o pe stilistă despre un updo. Un coc superior împletit pentru o femeie afro-americană vă permite să vă arătați frumos buclele negre.

Bun încurcat dublu împletit

Bun încurcat dublu împletitInstagram @sabrinadijkman

Coafurile romantice împletite precum acest coc încurcat dublu împletit vă vor face să vă strălucească blondele maro deschis. Un coc care este împletit într-un updo texturat funcționează bine cu piese care încadrează fața.

Bun Chignon cu împletitură franceză

Bun Chignon cu împletitură francezăInstagram @ braids.blowouts.styles

Luați în considerare acest superb chignon cu împletitură franceză dacă participați la orice eveniment oficial. Deși funcționează cel mai bine pe șuvițele lungi și întunecate, puteți utiliza extensii de păr maro auriu pentru a recrea aspectul. Lasă câteva fire suflate pe ambele părți ale feței pentru un aspect mai moale.

Acest stil împletit în formă de coc a fost creat de stilistul și împletitoarea Megan Ellis din Windsor, ON. Partea ei preferată a acestui look este împletitura și modul în care a fost scoasă și stilată.

„Cu un stil de coc tip împletit ca acesta, există multe trucuri pentru a ajuta la crearea împletiturii și pentru a ajuta la crearea iluziei de grosime”, spune Ellis. „În funcție de viziunea pe care o are clientul, aș recomanda extensii pentru a ajuta stilistul atunci când clientul are părul prea moale sau scurt.”

Bun împletit din dantelă pentru copii

Bun împletit din dantelă pentru copiiInstagram @hairstylistserena

Acest coc împletit din dantelă a fost creat de coafura Serena Einarsson din Vancouver, WA.

Ea spune: „Se numește așa, deoarece panglica este creată similar cu o panglică franceză, unde se adaugă secțiuni mici de păr cu fiecare rând până când fiecare secțiune de păr este încorporată. Acest coc este împletit, dar este un stil simplu, cu ceva în plus, pentru a face să pară mai bine pus la punct. ”

Câteva alte lucruri de care aveți nevoie sunt știfturi, un elastic pentru păr, un aparat de fabricare a cocului (care se potrivește cu culoarea părului cu care lucrați), pomadă de susținere medie sau puternică (mată sau lucioasă) și fixativ. Acest stil este destul de rapid și simplu – a durat aproximativ 10 minute.