13 Tunsori androgine moderne pentru femeile nervoase

O tunsoare androgină este o tăietură neutră în funcție de gen, cu aspect atât masculin cât și feminin. Una dintre cele mai recente tendințe în ceea ce privește părul, rundă pe feedurile tuturor – această croială ultra-nervoasă face o declarație dramatică!

Cu indicii ale influențatorilor de modă Kristen Stewart, Miley Cyrus, Katy Perry și coafurile Rihannei care strălucesc pe covorul roșu, vedem atât de multe variante ale acestei tăieturi fără gen! De la pixii și tăieturi subțiri până la bucăți și muguri, nu există nicio limită pentru creativitatea pe care tu și stilistul dvs. o puteți exprima.

Deoarece scopul este să faceți o declarație, este vital să lucrați cu personalitatea dvs. Împreună cu acestea, tipul de păr, forma feței și stilul de viață. Consultați în profunzime cu coaforul dvs. de încredere pentru rezultate maxime!

Coafură din Minnesota Bailey Elizabeth își pune în portofoliu această tunsoare căutată, creând-o pe diferite texturi și lungimi! Această tăiere care nu are părtinire și, în mod surprinzător, necesită și o întreținere redusă.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii la modă cu tunsori și coafuri androgine.

Tunsori Pompadour pentru femei pentru păr gros

Tunsori Pompadour pentru femei pentru păr grosInstagram @ jordanpaige.x

Arătați acele încuietori de platină atrăgătoare, cu un păr androgin pompadour mai lung. Normele de gen s-au schimbat în timp, iar reducerile mai scurte nu sunt doar pentru băieți. Lăsați partea din mijloc mai lungă și periați-o în sus pentru a crea un puf pentru volum adăugat.

Tăierea rasă androgină

Tăierea rasă androginăInstagram @matiazignacio

Aspectul suprem al doamnei bărbătești are bretonul tăiat pe față. Culoarea magenta-violet adaugă mai multă dinamică care face un finisaj foarte uimitor.

Bol drăguț tăiat cu laturile ras pentru fețe rotunde

Bol drăguț tăiat cu laturile ras pentru fețe rotundeInstagram @stylesbycem

Cu acest bol modern tăiat, păstrând totul scurt și stratificat dă o atmosferă drăguță, dar punk, cu care poți lucra în fiecare zi. Părțile și spatele ras evidențiază și mai bine textura acestei tăieturi androgine, făcând-o mai măgulitoare pentru fețele rotunde.

Lunga tăietură androgină

tunsoare androgină pentru părul lungInstagram @jonesandpayne

Laturile stratificate lungi păstrează textura intactă, în timp ce blaturile asemănătoare mohawkului adaugă fluiditate pentru un pachet ascuțit și sexy. Ideile de tunsoare ca aceasta funcționează cel mai bine pe șenile drepte sau ondulate. O culoare de păr argintie cenușie nu va afecta rezultatul, cu siguranță.

Tunsor androgin cu breton pentru fețe ovale

Tunsoare androgină cu Bangs pentru fețe ovaleInstagram @brittakynast

Cu acest stil androgin care se joacă cu fluiditate de gen, fețele ovale vor arăta bine în el. De aceea, puteți explora după conținutul inimii, cum ar fi această tăietură conică măturată lateral, care vă poate face să arătați atât de proaspăt și tăiat în același timp.

Androgin Argint Subcut

Androgin Argint SubcutInstagram @katrinberndt

Scoateți o tunsoare androgină moale și mohawk cu o culoare modernă precum platina. Puful adaugă tot volumul și finisajul glam de care are nevoie stilul. Acest lucru demonstrează cu siguranță că părul lung este distractiv, dar o coafură scurtă poate fi mult mai răcoroasă!

Tăiere androgină scurtă, măgulitoare pentru fețele pătrate

Tăiere androgină scurtă, măgulitoare pentru fețele pătrateInstagram @mellis___

Crearea undelor texturate în față și o lungime mai mică pe fiecare parte a capului formează un aspect mai băiat, rotunjit, pentru aspectul dvs. Marginile ascuțite arată tăiate datorită bretonului și laturilor tăiate ușor.

Această tendință versatilă a părului a fost creată de Melissa Frey, o stilistă din Richmond, Marea Britanie. „I-am dat niște sfaturi inspiraționale cu privire la stilul pe care și-l dorea. Deoarece are o formă rotundă a feței, am sfătuit-o să păstreze părțile strânse și deconectate spre vârf. Încă aș numi acest păr androgin o tăietură cu înălțime în partea de sus “, notează Frey.

Doamna are părul gros și drept, așa că Frey sugerează uscarea prin suflare cu o perie mică rotundă sau o perie plată cu mousse de volum de la Label.M. Faceți acest lucru ca o pregătire în direcția dorită pentru a purta stilul. Apoi, terminați cu o pastă mată de pe eticheta M. Frey afirmă că această tunsoare scurtă este recomandată femeilor cu personalități deschise și puternice și, de asemenea, părului gros pentru o întreținere ușoară.

Frey adaugă: „Nu este ideal pentru nicio formă a feței. De exemplu, nu este pentru o față în formă de inimă, deoarece nu dă niciun volum în jurul zonei bărbiei. De asemenea, nu este potrivit pentru forma dreptunghiulară a feței, deoarece acest stil va da și mai multă înălțime capului. “

Mulet androgin cu breton scurt pe părul creț

Mulet androgin cu breton scurt pe părul crețInstagram @sashaivanovsky

Saltea androgină cu breton face o revenire foarte distinsă chiar în acest aspect. Buclele și valurile îl fac un stil curgător, în timp ce marginile contondente adaugă aspectul simplu bărbătesc.

Optează pentru o tăietură ușoară, dar cu un aspect răcoros, pentru părul creț, care nu necesită prea multă întreținere. Stilistul Sasha Ivanovsky din Minneapolis, MN și-a tuns părul uscat pentru a se potrivi buclelor, lăsând lungimea la ceafă și perciuni pentru a-i da un aspect mai moale..

Pentru doamnele care caută un aspect asemănător cu un muget creț cu breton, este important să știți că aceasta este textura ei naturală. Ivanovsky și-a lăsat părul să se usuce la aer după ce a aplicat Crema de curl pentru chimie organică și s-a difuzat puțin la final.

„Îmi sfătuiesc întotdeauna femeile cu părul creț să se spele mai puțin și să se condiționeze mai mult. Buclele au nevoie de umiditate pentru a controla frizul. Co-spălarea, sau spălarea cu balsam, este o alternativă excelentă la șamponare în fiecare zi și se face prin spălarea scalpului ca și cum ai fi șamponat și apoi clătit bine “, sugerează Ivanovsky.

Buzz Cut feminin cu întreținere redusă

Buzz Cut feminin cu întreținere redusăInstagram @ shorthair.losangeles

Tăieturile Buzz par a fi cel puțin oarecum populare anul acesta din anumite motive, potrivit stilistului Mark Peters din Los Angeles, CA. Această tăietură este de aproximativ # 2, puțin mai scurtă deasupra și ușor decolorată pe părți și pe spate.

Această tăietură androgină cu întreținere redusă este ceva ce fiecare femeie ar trebui să încerce cel puțin o dată. Peters continuă: „Aș spune că, chiar dacă vă simțiți confortabil cu voi înșivă, există întotdeauna acea mică conștiință de sine, dar dispare destul de repede”.

Desigur, nu există niciun produs sau stil și, deși tipul de păr are o influență asupra aspectului real, nu este atât de important. O croială buzz este un stil minimalist și foarte ușor de întreținut. Dacă cineva are în vedere să facă acest lucru, Peters sugerează să meargă pentru asta.

Tăiere androgină perfectă pentru păr subțire

Tăiere androgină perfectă pentru păr subțireInstagram @ bethaney.rose.tucker

Tunsurile scurte pe o tăietură conică fac o pânză perfectă pentru straturi pe păr subțire. Aruncați un stil ciufulit și veți obține în continuare o croială versatilă, atât pentru afaceri, cât și pentru joacă.

Această tunsoare distractivă inspirată de tufiș este realizată de Bethaney Rose Tucker, un stilist din Portland, OR. Părțile și partea din spate decolorate dau o vibrație androgină, în timp ce bangul din partea de sus lasă câteva aspecte feminine stilului. Cantitatea de textură pe care o puteți vedea în partea de sus este uluitoare.

„Această femeie are părul drept foarte fin, așa că textura și volumul sunt foarte importante pentru ea. Această tăietură este nervoasă, masculină și feminină – oferind o senzație androgină foarte adevărată ”, subliniază Tucker.

Această tunsoare este foarte ușor de coafat, mai ales pentru femeile cu păr fin. Tucker continuă: „Aș recomanda să folosiți o pomadă mată pentru a îmbunătăți textura și a da un pic de corp spre spate. Dacă aveți cowlicks și doriți acest stil, vă recomand să folosiți un spray de sare de mare peste tot și să uscați totul înainte. Apoi folosiți o pudră de pomadă sau textură la sfârșit. ”

Androginul Pixie Cut

Androginul Pixie CutInstagram @johnmokstylist

Aceasta este o tăietură pixie deconectată, cu o foarfecă strânsă pe pieptene, în jurul părților din spate și a marginilor. Creat de artistul de păr John Mok din California, partea de sus este lăsată deconectată și scurtată în spate până lungă în față.

„Părțile mele preferate sunt detaliile subtile, ca o franjură asimetrică, texturarea liberă în coroană, iar coada minusculă din spate adaugă jucăușului. Detaliile creative ușoare ajung la androginie, dar o mențin suficient de feminină ”, notează Mok.

Părul scurt este destinat fetelor curajoase cărora nu le este frică să-și arate frumusețea lumii. Mok petrece întotdeauna mult timp considerând ce trăsături faciale trebuie să atragă cea mai mare atenție pe baza femeii. Părul scurt este un echilibru între a arăta cele mai bune caracteristici și a scoate la iveală o mulțime de personalități.

Pentru stilul tăieturilor de pixie, Mok subliniază: „Îmi place să folosesc pasta de modelare Rough Luxury Rough de la Oribe. Coafând cu o lut sau o pastă de modelat, îmi place să bat tot părul în timp ce dispersez produsul uniform și apoi împing lucrurile înapoi până când am aspectul corect. Fiecare zi este diferită când lăsați părul să vă spună ce să faceți. ”

Mohawk androgin

Un mohawk androginInstagram @ capture_you_36

Acest mohawk este o croială androgină inspirată de pixii lungi de către stilista Heather Marie Fiore din Massachusetts.

Această cotlet este mai ușor de realizat dacă aveți o lungime mai mare a părului, cum ar fi bobs. Cu toate acestea, Fiore subliniază că mohawk-urile pot depinde de forma feței, textura părului și personalitatea.

Ești pregătit pentru un aspect distractiv, sexy, nervos, elegant, gratuit? Vrei mai multă libertate pentru a-ți coafa părul într-o multitudine de moduri? Sunteți gata să vă dedicați unui stilist și să vă mențineți aspectul la fiecare 4-6 săptămâni? Dacă da, optează pentru această croială.

Tăietură masculină cu textură dezordonată

Tăietură masculină cu textură dezordonatăInstagram @ san. păr

Au existat o mulțime de interpretări de „femei se estompează” sau părul scurt al femeilor cu margini „estompate” sau „conice”, dar acest aspect androgin pe părul ondulat duce doar marginile la zero, adică bărbierit fără pază! Potrivit stilistului Sean Alexander din California, vârful este tăiat pentru a avea multă mișcare, dar totul se conectează. Nu există „deconectare” deasupra, deci nu este tocmai o subcotare!

„Lucrul meu preferat este doar versatilitatea. Este foarte prietenos cu capul de pat. De asemenea, îmi place longevitatea de a avea părurile ras, așa că este un aspect care durează mult timp “, exprimă Alexander.

Această coafură are o margine confortabilă. Dacă luați în considerare acest aspect, mergeți la poftă, dar fiți pretențioși cu cine vi-l taie! Acest aspect nu este unul cu care să pariezi, așa căută pe cineva încrezător în tăierea părului scurt!