Category: Tendințe

36 de coafuri casual care sunt rapide, elegante și ușoare pentru 2021

Coafurile casual sunt coafuri rapide, ușoare și relaxate pentru femeile care nu doresc să-și facă probleme cu părul în fiecare zi. Să recunoaștem, nu avem întotdeauna timp să creăm coafura perfectă. Aici intervin aceste coafuri ușoare. Pentru ca o coafură să fie considerată casual, ar trebui să fie ușor de realizat în fiecare zi. De cele mai multe ori un stil casual înseamnă un coc dezordonat sau o coadă de cal clasică. În loc să rămânem obișnuiți, de ce să nu ne îndrăgostim de rutina normală? Pregătește-te să te inspiri!

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste imagini populare de coafuri casual.

Coadă de cal Boho casual în coafură înfășurată

Coadă de cal Boho casual în coafură înfășuratăInstagram @melissarufe_beauty

O coadă de cal simplă, plajă, face un updo ușor care funcționează cel mai bine dacă aveți părul lung. Părul mai lung poate fi folosit pentru a înfășura părul și a-l ține împreună. Actualizările casual pentru părul lung, cum ar fi această coadă de cal mică, dezordonată, arată fără efort atunci când sunt coafate cu o mulțime de texturi și bucle.

Half Updo dezordonat cu Crown Braid

Jumătate dezordonată cu panglică de coroanăInstagram @ rebecca.murphy.beauty

O jumătate dezordonată cu o împletitură de coroană funcționează cu toate lungimile și texturile părului. Pur și simplu luați două secțiuni de fiecare parte și căsătoriți-le în mijloc. Accesorizează cu berete florale pentru un aspect atrăgător.

Coafura moale Messy Bun

Coafură moale de coc bunInstagram @paigelauren_bridalhair

O coafură moale, dezordonată, este o coafură casual excelentă pentru femeile cu păr mediu spre lung. Spritz Haze by Evo pentru volum și textură și încercați să adăugați valuri pentru a adăuga plenitudine în cocul drăguț și lăsați părul din față pentru a forma piese care încadrează fața.

Coafură cu panglică răsucită casual

Coafură răsucită casualInstagram @yourbraids

Încercați o coafură casual cu panglică răsucită, care este fără efort și frumoasă și care poate fi purtată la o petrecere, bal sau zilnic cu orice lungime de textură a părului. Adăugați valuri pentru a crea iluzia unui păr mai plin și mai gros.

Coadă de cal răsucită

Coadă de cal răsucităInstagram @hairicome_

O coadă de cal răsucită joasă face un stil frumos și glam, perfect pentru toate ocaziile. Stilistul Melissa Howlett din Australia l-a făcut ideal și pentru orice culoare și textură a părului!

Pentru a crea acest păr de nuntă, Howlett a început prin curbarea încuietorilor folosind o baghetă cu butoi mediu. Ea continuă: „Am adăugat o răsucire foarte moale pe o parte a capului ca o caracteristică. Am lăsat bucăți de fire care încadrează fața în jurul feței și am adăugat și volum pe coroană. ”

Coafură răcorită cu tort răsucit pentru o zi casual

Coafură răcorită cu tort răsucit pentru o zi casualInstagram @arcuthi_arcuthe

Această coafură cu coc răsucit este simplă și casual, dar totuși elegantă, cu o senzație ușor desfăcută. A fost creat de stilista Claire Simonson din Merimbula, NSW.

„Cel mai bun lucru despre coafurile casual updo ca aceasta este marginile ușor sfărâmate, nelefuite, cu separarea în acest coc mic răsucit”, spune Simonson.

Simonson spune că chiflele se realizează cel mai bine cu părul mai gros, de lungime medie, care are o culoare multidimensională mai degrabă decât o culoare bloc. „Un produs de coafură ușor a fost aplicat părului șamponat care a fost uscat cu o perie cu palete, asigurându-se să nu creeze prea multă tensiune părului, astfel încât volumul să nu se piardă, ajutând la construirea acestui stil”, adaugă ea..

Rapidă și informală Brigitte Bardot în stil jumătate în jos pentru școală

Rapidă și informală Brigitte Bardot în stil jumătate în jos pentru școalăInstagram @jordynelisakunde

„Aș considera-o o coafură tonificată, inspirată din anii 1960, de Brigitte Bardot”, spune cosmeticianul de formare Jordyn Kunde din Plymouth, MN. „Îmi place această coafură de lungime medie, deoarece este simplă și nu este atât de intimidantă pe cât pot fi unele stiluri cu aspect vintage”, spune Kunde.

Cele mai mari sfaturi ale lui Kunde sunt să acordați atenție volumului și tipului exact de look pentru care mergeți.

Dacă vrei ceva mai elegant și să ai un aspect modern, Kunde îți recomandă să mergi cu părul drept. „Cred că buclele îl fac puțin mai casual și mai plajos. Mai mult volum conferă acestei jumătăți o atmosferă mai vintage. Coafurile ușoare casual pentru părul de lungime medie vor fi drăguțe, indiferent de ceea ce decideți să faceți ”, explică ea.

Aspect romantic ușor cu împletituri laterale

Aspect romantic ușor cu împletituri lateraleInstagram @hairbyhannahcooper

„Aceasta are împletituri laterale duble cu o textură moale și ondulată prin lungimi medii”, spune stilista Hannah Cooper din Tacoma, WA. „Lucrul meu preferat este că îl poți îmbrăca sau îmbrăca. Transformați acest păr casual, brunch-date în actualizări casual pentru un eveniment formal doar cu câteva știfturi de perle ”, adaugă ea.

Pentru clienți, Cooper spune că este important să ții cont de densitatea părului. „Cu cât este mai mare densitatea, cu atât va fi mai mare și mai completă împletitura laterală. Pentru femeile cu densitate mai mică, poate fi dificil să creezi o împletitură mare. În ceea ce privește lungimea, aceasta este o tăietură până la umeri, dar funcționează pentru toate lungimile, indiferent dacă este vorba de un bob stivuit sau de încuietori lungi “, explică ea..

Shaggy Dimensional Balayage

Shaggy Dimensional BalayageInstagram @ rhea.jhair

Acest balayage dimensional shaggy a fost creat de artistul de păr Rhea Forrester din Sunshine Coast, BC.

„Acest aspect este minunat pentru îmbrăcămintea de zi cu zi”, spune Forrester. „Este o întreținere foarte redusă, deoarece nu veți fi în salon la fiecare șase până la opt săptămâni pentru un capăt complet al punctelor de atracție. Acestea fiind spuse, sugerez întotdeauna un tratament și toner între ședințele de balayage pentru a menține culoarea și sănătatea părului. ”

Pentru a coafa, Forrester a folosit spray volumizant pe părul umed, a fost uscat cu o perie mare rotundă și l-a terminat cu un fier curling de 1 1/4 inch și un spray texturat..

Faux One Length

faux o lungimeInstagram @shear_harmony

Acest aspect fals de o lungime a fost creat de coafura Harmony Janney Cochran din McLean, VA.

„Lucrul meu preferat în acest sens este modul în care dă aspectul unei tăieturi de o singură lungime, dar are straturi interioare pentru a prăbuși greutatea de dedesubt”, explică Cochran. „Acest lucru ajută la evitarea acumulării de greutate în jurul bazei, care ar crea de obicei o formă triunghiulară.”

Cochran crede că această tăietură funcționează cel mai bine pentru femeile cu păr natural drept sau ondulat. „În timp ce femeia din fotografie are părul ondulat, am conceput croiala pentru un stil de viață prietenos cu aerul uscat”, adaugă ea..

Utilizați textura preferată sau sprayul de sare (al meu este Mousse Beach Wave Moroccanoil sau sprayul cu textură uscată) pentru a îmbunătăți mișcarea și a lăsa șireturile tale naturale să facă restul!

Stil Boho Casual Chic, cu o bandă de susținere în panglică franceză

Stil Boho Casual Chic, cu o bandă de susținere în panglică francezăInstagram @jillyscissorhands

Această bandă de bandă cu panglică franceză este boho, casual și chic. A fost creat de maestrul stilist Jillian Leigh din Smithtown, NY.

„Acest aspect este minunat pentru orice ocazie”, spune Leigh. „Îl poți îmbrăca cu un decor pentru păr pentru un eveniment formal sau poți purta stilul pentru o noapte liberă. Este, de asemenea, un aspect minunat dacă doriți să vă păstrați bretonul sau părul de pe față pentru seară. “

Pentru a coafa, Leigh are instrucțiuni stricte:

„Se usucă părul folosind Fat Muk (volumizator). Când este complet uscat, îmi place să-l secționez și să pulverizez fiecare secțiune cu Fat Muk înainte de curling. Când ondulați părul, vă recomand un ondulator de 1 1/4 inch (folosesc un fier fierbinte Marcel Iron. Lăsați buclele să se răcească timp de 10 minute. După ce părul este răcit, luați o perie de aerisire sau degetele și periați părul Acest lucru nu vă va scoate buclele, ci va permite un aspect mai moale.

Dacă aveți părul fin sau aveți probleme în a ține o buclă, folosiți un fier de ondulat de 1 inci și luați secțiuni mai mari de păr. Când ați terminat de pieptănat, folosiți o cantitate de cremă Muk Forming Cream, frecați bine împreună în mâini, apoi aplicați buclele începând de la capete. Acest lucru va ajuta la eliminarea instrumentelor de plată. Acum suntem gata să împletim!

Ori de câte ori secționați pentru o coroană împletită, faceți piesa în zig-zag pentru a evita formarea unor spații goale între panglică și restul părului. Acest lucru va asigura, de asemenea, un aspect moale. Faceți secțiunea să meargă ușor în spatele urechii pentru a evita orice volum în jurul urechii. Acum ești gata să împletești franceza. Odată ce ați finalizat panglica franceză, țineți ușor capătul panglicii pentru a vă permite să evaporați panglica.

Pentru a deschide panglica, începeți de sus și trageți încet fiecare piesă cu degetul mare și arătătorul. Mișcarea pe care o folosesc cu degetele este aproape ca și cum ai avea o nouă bancnotă de dolar și trebuie să-ți freci degetele pentru a te asigura că nu există altul lipit de ea. După ce sunteți mulțumit de panglica dvs. cu ventilator, fixați-o în spatele urechii cu o bandă de cauciuc. Dacă pare să iasă sau să se apese de ureche, fixați banda de cauciuc în jos cu un știft. “

Fără efort & Stil elegant împletit cu accesoriu pentru păr lung

& Amp; fără efort; Stil elegant împletit cu accesoriu pentru păr lungInstagram @christina_mobilestylist

Acesta este un aspect fără efort și șic și este una dintre coafurile simple casual pentru părul lung. A fost creat de coafura independentă Christina Repanou din Montreal.

„Ceea ce îmi place la ea este că poți să-l îmbraci în sus sau în jos”, explică ea. „Împletiturile pot fi atât un look de zi cu zi, cât și un look de seară. Adăugarea de accesorii de genul acesta îi oferă acel pop extra chic ”.

Repanou spune că cea mai bună modalitate de a obține coafuri împletite casual, cum ar fi aceasta, este prin utilizarea Design. Me Puff Me, Ouai Rose Hair & Ulei de corp și un fier de călcat fierbinte pentru unele bucle moi.

„Cred că împletiturile pot fi purtate pe oricine, trebuie doar să o găsești pe cea care îți vorbește cel mai mult. Amintiți-vă că împletiturile funcționează cel mai bine pe părul murdar ”, adaugă ea.

Drăguț și condimentat Top Knot Twist

Drăguț și condimentat Top Knot TwistInstagram @salon_janieperiot

„Aceasta este coafura mea preferată absolută pentru a condimenta orice ținută casual”, susține stilistul Janie Periot din Manette, WA. „Aceasta este o coafură diy cu un nod dezordonat care arată ca un coc răsucit. Chiar deschide fața trăgând jumătate de păr în sus și menținând corpul în restul părului ”, a spus Periot.

„Îmi place cel mai bine această coafură cu coajă mare, cu păr de a doua zi, pentru o textură naturală adăugată”, adaugă ea. „Acest stil poate fi purtat cu multe înfățișări, dar părul meu preferat, casual, pentru a-l împerechea acum ar fi blugi skinny, cizme, un pulover mare și un colier gros.”

Folosind unele dintre produsele ei preferate (L’oreal Professionnel Tecni Art Next Day Hairspray, Infinium 3 Hairspray și Mythic Oil), Periot poate crea textură, ține și străluci în aspectul finit.

Aspect elegant și modern

Aspect elegant și modernInstagram @lupeshair_

Acest aspect elegant și modern a fost creat de stilistul independent Lupe Benitez din Bronx, NY. „Este una dintre coafurile ideale pentru afaceri și actualizări casual pentru părul mediu”, spune Benitez.

„Cel mai bun lucru despre acest updo ondulat este că este util”, adaugă ea. „Poți purta acest look pentru o nuntă într-o zi cu adevărat fierbinte, fără să-ți faci griji cu privire la frizz, sau dacă ai un eveniment după serviciu, poți fi gata să mergi cu o simplă schimbare de haine!”

Benitez îi sfătuiește pe femeile ei obișnuite să aibă în vedere textura și densitatea părului. „Acest lucru funcționează cel mai bine pe părul gros. Dacă o femeie foarte subțire / cu părul fin își dorește acest aspect, se poate face, dar nu ar arăta la fel. De asemenea, rețineți că există o mulțime de față care arată “, explică ea.

Puneți împreună fără efort într-un ponei jos dezordonat

Puneți împreună fără efort într-un ponei jos dezordonatInstagram @kellyrettenberger

„Îmi place un aspect negru și șifonat”, spune proprietarul salonului și stilistul Kelly Rettenberger din Madison, WI. „Părăsirea texturii și secțiunile răsucite oferă un stil atractiv un pic de sex-appeal. Această coadă de cal dezordonată este o modalitate excelentă de a arăta la un loc fără efort ”, explică ea.

Rettenberger spune că Paul Mitchell Invisiblewear este perechea perfectă pentru a recrea acest ponei. „Concepute pentru stiluri frumos desfăcute, produsele conferă corp și textură naturale.”

Acest ponei jos, dezordonat, este minunat pentru femeile care apreciază frumusețea în imperfecțiune și nu doresc să arate de parcă au venit proaspete din salon. Este un upgrade de la poneiul de bază, dar la fel de versatil.

Lob versatil texturat

Lob versatil texturatInstagram @rachelstylesorlando

Acest lob texturat a fost creat de cosmetologul licențiat Rachel Snyder din Winter Park, FL. „Arată fără efort și elegant atunci când este ondulat, dar poate arăta, de asemenea, nervos și texturat atunci când este drept. De asemenea, este suficient de lung pentru a arunca într-un ponei atunci când este nevoie. Este o croială ideală de purtat în zilele de vară sau chiar pentru școală ”, explică Snyder.

„Recomand cu siguranță orice fel de produs texturizant pentru a îmbunătăți textura”, adaugă ea. „Am folosit Oribe Matte Waves înainte de a usca brusc părul. După fluturarea cu un fier curling, se poate folosi un pic de textură uscată pentru a spori. ”

Femeile cu textură naturală în trese ar beneficia cu adevărat de acest bob lung, deoarece poate avea o întreținere foarte mică. Datorită versatilității sale, o gamă largă de femei pot schimba acest stil.

Valuri libere pe părul scurt

Valuri libere pe părul scurt

Adăugați puțină poftă unui bob clasic creând coafuri ondulate fără griji ca acesta. Valurile libere pe o tunsoare scurtă sunt perfecte pentru a face parte din coafurile de zi cu zi.

Cum să stilizați valurile libere:

 1. Pregătiți părul umed cu un spray de sare de mare și un mousse de volum.
 2. Strângeți și aruncați părul uscat.
 3. Odată ce părul este uscat, utilizați un curling de 1¼ inci și înfășurați părul în jurul curlingului pe orizontală. Lăsați capetele afară.
 4. Finalizați stilul cu o ceață ușoară de fixativ flexibil.

Pentru valuri de plajă perfecte, încercați spray-ul texturizant Not Beach’s Beach Babe. Acest stil va funcționa cel mai bine pe formele feței ovale, triunghiulare, alungite și inimii. De asemenea, va funcționa cel mai bine pentru cei cu păr natural ondulat.

Stil Blowout texturat

Stil texturat de suflare

Îți place modul în care se simte o lovitură proaspătă, dar poftești mai multă textură? Încercați această explozie texturată pentru a avea cele mai bune din ambele lumi!

Cum să stilizați o coafură explozivă:

 1. Pregătiți părul uscat cu prosopul cu o loțiune uscată.
 2. Suflați părul uscat cu o perie rotundă de dimensiuni medii, răsucind capetele departe de față.
 3. Odată ce părul este uscat, utilizați un fier curling de 1 inci sau un fier plat pentru a netezi capetele. Utilizați instrumentul fierbinte pe verticală și lucrați în secțiuni medii până la mari.
 4. Aplicați o cantitate mică de pastă de coafat la capete.
 5. Finalizați stilul cu un fixativ ușor de fixat.

Pentru explozii fără frizz, încercați Onesta’s Smooth and Shine. Poate fi folosit și după ce părul este uscat pentru o separare ușoară și textură.

Partea de mijloc casual cu bucle ușoare

Partea de mijloc casual cu bucle ușoare

Buclele largi și relaxate sunt perfecte pentru o întâlnire ocazională sau pentru a face comisioane. Mai mult decât atât, poate fi și un păr de mireasă ideal pentru o zi de nuntă!

Cum să stilizați o parte din mijloc cu bucle ușoare:

 1. Începând cu părul uscat prin suflare, înfășurați părul în jurul unei baghete ondulate vertical.
 2. Scoateți părul din baghetă și lăsați părul să se răcească.
 3. Pieptene degetele prin bucle.
 4. Finalizați stilul cu un fixativ de păr mediu.

Pentru o reținere tactilă, încercați Air Control de la Aveda. Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și texturile părului.

Bob elegant, casual, cu momente importante

Bob elegant, casual, cu momente importante

Acesta este cel mai simplu și simplu mod de a obține coafuri casual casual precum acest bob elegant.

Cum să stilezi un bob elegant:

 1. Începând cu părul umed, aplicați o cantitate mică de cremă cu uscare.
 2. Folosind o perie plată de dimensiuni medii, uscați părul dintr-o parte în alta.
 3. După ce părul este uscat, folosiți un fier de călcat plat pentru a netezi capetele de dedesubt.
 4. Aplicați o cantitate mică de ulei de argan pe lungimi și capete medii.
 5. Finalizați stilul cu o ceață ușoară de fixativ.

Pentru explozii super elegante în jumătate de timp, încercați Aveda’s Style Prep Smoother. Acest stil bob va funcționa cel mai bine pe formele feței ovale, inimii și triunghiului și cu toate tipurile de păr.

Stil scurt și dulce fără efort

Stil scurt și dulce fără efort

Creați un aspect fără efort și șic cu această coafură scurtă și drăguță.

Cum să stilezi un bob fără efort:

 1. Aplicați mousse pe părul uscat cu prosopul.
 2. Suflați părul uscat folosind degetele. Ridicați la rădăcină pentru a crea volum.
 3. Aplicați o cantitate mică de pastă de coafat la capete și breton.
 4. Finalizați stilul cu o ceață ușoară de fixativ.

Pentru această coafură bob, încercați Control Paste Aveda pentru a crea textură și definiție fără să vă simțiți greoi.

Blowout clasic pentru femei cu forme rotunde ale feței

Blowout clasic pentru femei cu forme rotunde ale feței

O explozie clasică este atemporală și întotdeauna elegantă.

Cum să stilizați o explozie clasică:

 1. Începând cu părul ușor umed, aplicați o cantitate mică de loțiune uscată cu suflare pe lungimi medii și capete.
 2. Secțiunea părului în șase secțiuni (partea din față, laturile, coroana, spatele stâng și spatele drept).
 3. Folosind o perie rotundă de dimensiuni medii și un uscător, începeți să uscați părul în partea din față.
 4. Părul uscat prin suflare neted și îndepărtat de față.
 5. Uscați toate părțile de păr.
 6. După ce părul este uscat, aplicați o cantitate mică de ulei de Argan la capete.
 7. Finalizați stilul cu un fixativ flexibil de păr.

Instrumentele de styling bune sunt la fel de importante ca produsele de styling bune. Încercați uscătorul T3 Featherweight Luxe 2i și pensula rotundă Full Pint Medium pentru a vă ajuta să obțineți uscarea perfectă. Această coafură arată cel mai bine pe o formă rotundă a feței și pe toate tipurile de păr.

Coafura California Girl

Coafura fetei din California

Arătați-vă partea relaxată cu aceste bucle perfect anulate!

Cum să stilizați buclele anulate:

 1. Aplicați o mousse de volum pe părul umed și rădăcinile spritz cu un boost de rădăcină.
 2. Suflați părul uscat folosind degetele.
 3. Odată ce părul este uscat, utilizați o baghetă de curling. Înfășurați părul în jurul baghetei pe verticală.
 4. Lăsați părul să se răcească și pieptănați ușor cu degetele prin bucle.
 5. Stropiți părul cu un spray texturizant și scrunch ușor.
 6. Finalizați stilul cu un fixativ ușor de menținut.

Încercați spuma volumizantă Onesta pentru corp și plinătate cu strălucire. Acest stil va funcționa și pentru o fată cu orice formă a feței și tip de păr.

Împletituri simple de coadă de pește

Împletituri simple de coadă de pește

Cea mai simplă modalitate de a crea o coafură elegantă și casual pentru părul lung este să îți împleti șuvițele într-o împletitură modernă de coadă de pește..

Cum să modelați împletiturile cu coadă de pește:

 1. Începând cu părul uscat, neteziți părul într-o coadă laterală.
 2. Folosiți o mică secțiune de păr pentru a înfășura suportul cozii de cal și pinul în loc.
 3. Împărțiți coada de cal în două secțiuni.
 4. Luați o mică secțiune dintr-o parte și trageți-o pe cealaltă parte.
 5. Repetați pasul 3 până când tot părul este împletit.
 6. Asigurați-vă cu un elastic transparent sau o cravată pentru păr.
 7. Trageți ușor de părțile laterale ale panglicii până la slăbiciunea dorită.
 8. Termină stilul cu fixativul tău preferat.

Elasticele transparente sunt o necesitate pentru distracție și stiluri elegante împletite! Încercați Goody’s Clear Elastics și duceți-vă stilul împletit la nivelul următor. Această coadă de cal împletită va funcționa pentru toate formele feței și tipurile de păr.

Partea laterală profundă stratificată Coafură casual

Partea laterală profundă stratificată

Adăugarea unui pic de volum unei coafuri tipice în puf îi conferă o senzație mai lustruită, fără a fi exagerată. Încercați Oribe’s Dry Texturizing Spray pentru plinătate și texturi.

Cum să stilezi o coafură casual:

 1. Pregătește părul umed cu mousse-ul tău preferat.
 2. Se usucă părul cu degetele, ridicându-se la rădăcini pentru a crea volum.
 3. Odată ce părul este aproape uscat, folosiți o perie rotundă pentru a termina uscarea bretonului.
 4. Folosind un fier de călcat plat, capetele ușor netede și adăugați o ușoară îndoire la capete.
 5. Spritz rădăcini cu un șampon uscat volumizant sau spray texturizant.
 6. Finalizați stilul cu un fixativ flexibil de păr.

Casual și fără griji

Casual și fără griji

Acest stil este perfect pentru o întâlnire post-antrenament sau dacă alergi puțin târziu dimineața.

Cum să stilizați un shag:

 1. Începând cu părul umed, aplică mousse-ul tău preferat de la rădăcini la vârfuri.
 2. Se usucă părul cu degetele. Se usucă cu franjuri înainte.
 3. Aplicați o cantitate mică de pastă de coafat la capete.
 4. Termină stilul cu fixativul tău preferat.

Încercați Aveda’s Phomollient pentru a crea volum și strălucire fără să vă simțiți greoi sau lipicios. Rețineți că acest aspect este menit să fie puțin neîngrijit. Nu vă fie teamă să vă băgați degetele în păr și să-i dați cu adevărat un volan!

Păr simplu jumătate Updo

Păr simplu jumătate Updo

Căutați o modalitate de a vă păstra părul tras înapoi, în timp ce arătați încă fabulos? Încercați acest stil pe jumătate pentru cel mai bun din ambele lumi.

Cum să stilizați o jumătate de updo:

 1. Începând cu părul uscat, puneți părul în role fierbinți.
 2. Scoateți rolele și pieptene ușor cu degetele prin bucle.
 3. Trageți secțiunea superioară înapoi și asigurați-o.
 4. Finalizați stilul cu o ceață ușoară de fixativ. Adăugarea unui arc este opțională pentru a da un pic de accent.

Atunci când coafați acest updo casual, încercați Aveda’s Brilliant Hairspray pentru o reținere medie cu tone de strălucire. Coafuri casual drăguțe ca aceasta vor funcționa pentru toate formele feței și tipurile de păr.

Glamorous Date Night

Noaptea de întâlnire plină de farmec

Căutați o modalitate foarte simplă de a vă juca părul pentru noaptea întâlnirii? Acesta este stilul perfect, oriunde, casual, dar superb!

Cum să coafați părul de întâlnire-noapte:

 1. Aplicați un protector termic pe părul proaspăt uscat.
 2. Începând din față, luați o secțiune de dimensiuni medii și înfășurați-o pe un fier curling vertical.
 3. Îndepărtați fierul ondulat și repetați până când părul este ondulat.
 4. Pieptene ușor cu degetele prin păr și finisează stilul cu fixativ.

Pentru a vă proteja părul de daune provocate de căldură, încercați Aveda’s Damage Ready Daily Repair.

Casual Choppy Bob Style

Casual Choppy Bob Style

Adăugați puțină textură unui bob clasic pentru a crea un aspect nebun. Pasta de control Aveda oferă textură, definiție și strălucire fără să se simtă grea.

Cum să stilezi un bob agitat:

 1. Aplicați produsul preferat de coafare pe părul umed.
 2. Uscați părul în secțiuni de dimensiuni medii, mișcați părul dintr-o parte în alta pentru a crea volum și îndoi.
 3. Uscați franjurile cu o perie mică rotundă.
 4. Neteziți orice bucăți neregulate cu un fier de călcat plat.
 5. Aplicați o pastă de styling care îmbunătățește strălucirea.
 6. Finalizați stilul cu un fixativ ușor.

Bucle Galore

Bucle Galore

Lăsați-vă fierul plat pe zi și arătați-vă buclele naturale demne de degajat!

Cum să stilezi buclele naturale:

 1. Aplicați un cocktail de cremă de curl și gel pe părul umed care picură.
 2. Răsuciți părul în direcții diferite și difuzați pe jos.
 3. Odată ce părul este complet uscat, pufuiți ușor cu degetele.
 4. Finalizați stilul cu o ceață ușoară de fixativ care îmbunătățește strălucirea.

Încercați Aveda’s Be Curly Curl Crème pentru bucle fără frizz cu definiție. Acest stil creț va funcționa pentru toate formele feței și pentru femeile cu părul creț natural.

Pixie Cut cu breton lateral

Pixie Cut cu breton lateral

Oferiți tunsorii dvs. pixie o margine jucăușă, cu o lovitură laterală completă și o mulțime de definiții.

Cum să stilezi un pixie cu breton lateral:

 1. Începând cu părul uscat pe prosop, aplicați un volum de mousse de la rădăcini la vârfuri.
 2. Uscați părul cu degetele. Ridicați părul în coroană și uscați franjurile direct în jos.
 3. Aplicați o pastă de coafare și o franjură de stil după cum doriți.
 4. Finalizați stilul cu un fixativ puternic.

Pentru un fixativ puternic, încercați Aveda’s Force Control. Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și tipurile de păr.

Coafură super elegantă

Super elegant

V-ați săturat să vă ondulați părul? Încercați un aspect foarte elegant pentru o mică varietate.

Cum să coafați părul elegant:

 1. Aplicați o cremă de coafură pe părul uscat cu prosopul.
 2. Uscați părul cu o perie plată.
 3. Păr de fier plat drept
 4. Aplicați o cantitate mică de ulei de argan la capete.
 5. Finalizați stilul cu o ceață ușoară de fixativ.

Încercați Aveda’s Style Prep Smoother pentru a obține o lovitură super dreaptă și fără frizz în jumătate de timp. Acest stil va funcționa pentru toate formele feței și pentru cele cu părul mai drept.

Bucle scurte casual

Bucle scurte

Buclele nu sunt doar pentru încuietori lungi! Adăugați-le pe părul scurt și creați instantaneu corp și mișcare.

Cum să stilizați buclele mai scurte:

 1. Aplicați un agent de protecție termică pe părul proaspăt uscat.
 2. Folosind un fier curling de 1 inci, îndepărtați părul de pe față în secțiuni mici până la dimensiuni medii.
 3. Continuați până când tot părul este ondulat.
 4. Stropiți părul cu un spray texturizant.
 5. Pieptene ușor cu degetele prin bucle.
 6. Finalizați stilul cu un fixativ cu păr mediu.

Sfat: Încercați Controlul daunelor Aveda pentru protecție termică și UV.

Fringe completă pe coafuri casual

Fringe completă pe coafuri casual

Atrageți atenția asupra ochilor și a pomeților cu breton care încadrează fața. Încercați Uleiul hidratant zilnic Aveda’s Dry Remedy pentru a ajuta la îmblânzirea părului plin și pentru a adăuga umezeală la încuietori uscate.

Cum să coafați părul cu o franjură completă:

 1. Aplicați mousse pe părul uscat cu prosopul.
 2. Uscați bretonul dintr-o parte în alta folosind o perie mică.
 3. Uscați restul părului cu o perie rotundă de dimensiuni medii.
 4. Folosiți un fier curling de 1 inci pentru a ondula doar capetele.
 5. Neteziți orice frizz cu o cantitate mică de ulei de Argan.
 6. Finalizați cu un fixativ ușor.

Păr creț natural și distractiv și flirty pe jumătate

Păr creț natural și distractiv și flirty pe jumătate de stil

Încercați acest stil pe jumătate și arătați-vă buclele demne de râvnit. Pentru bucle fără strălucire și super strălucitoare, încercați Crema Intense Curl Oil din Marocan.

Cum să stilezi o coafură pe jumătate: 

 1. Aplicați un cocktail de cremă de curl și gel pe buclele umede care picură.
 2. Scoateți excesul de umiditate cu o cârpă din microfibră.
 3. Păr difuz pe jos.
 4. Odată ce părul este complet uscat, trageți înapoi secțiunea superioară și fixați-l cu știfturi.
 5. Puiți dedesubt, după cum doriți.
 6. Finalizați cu fixativ care îmbunătățește strălucirea.

Frumusețe Boho cu bucle

Frumusețe Boho cu bucle

Arătați-vă spiritul liber cu această coafură superbă, ușor ondulată.

Cum să stilezi buclele boho:

 1. Aplicați un protector termic pe părul proaspăt uscat.
 2. Lucrând în secțiuni de dimensiuni medii, ondulați părul vertical și departe de față.
 3. Lăsați buclele să se răcească și să le pieptene ușor.
 4. Finalizați stilul cu un fixativ flexibil de păr.
 5. Aplicați bandă de susținere preferată.

Pentru un fixativ uscat, cu o mulțime de strângere tactilă, încercați fixativul Onesta’s Finish. Acest stil boho și casual va funcționa pentru toate formele feței.

17 Idei moderne de păr Perm care încep să tendească chiar acum

Te-ai săturat de părul tău drept și plictisitor? Dacă da, pregătește-te să-ți canalizezi interioare Mariah Carey și Blake Lively copiându-le buclele și valurile cu o perm. Părul Perm este o coafură ondulată și mai definită, care durează luni întregi. Funcționează folosind soluții chimice pentru a schimba textura coamei în ondulată sau creț. Cu procesul de perming, nu va trebui să vă expuneți încuietorile cu instrumente de styling în fiecare zi.

Un expert blond și buclat, Pauline Messina din Texas, împărtășește câteva sfaturi despre această tendință de păr. Regula ei de aur este să știi cât timp vrei să-ți păstrezi părul permanent.

„Dacă doriți doar un aspect nou de 3 până la 4 luni, cereți o undă corporală foarte moale. Dacă doriți să dureze 5 până la 7 luni, alegeți un val mai strâns ”, spune Messina.

Doamnele trebuie să înțeleagă că toate tipurile de permisiuni sunt un angajament, iar întreținerea acestuia necesită o muncă. „Nu este un stil de spălat și du-te”, avertizează Messina.

Produsele esențiale pentru părul permanent sunt șamponul și balsamul. Favoritele Messinei sunt ale lui Amika.

După permis, ea vă sfătuiește să nu folosiți șampon în primele 48 de ore, apoi să nu folosiți balsam timp de o săptămână. Ea notează: „Acestea sunt cele mai importante reguli. Acestea vă vor face sau vă vor rupe permisiunea. ”

Messina ar dori, de asemenea, să sublinieze cât de important este să mergi la stilistul permanent. „Ia-ți timp și alege stilistul perfect”, adaugă ea. „În caz contrar, puteți alege un stilist greșit care nu este în măsură să explice cum să vă stilizați și să vă îngrijiți permisiunea.”

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu idei inspiraționale pentru păr:

Val de corp scurt Perm

Val de corp scurt PermInstagram @veuwys_beauty_concept

Pentru o glamură fără efort și de zi cu zi, cuie această undă scurtă a corpului pentru a-ți lăsa părul până la gât. Atingerea nuanței maro adăugată la șuvițele întunecate va aduce o strălucire naturală tunsorii perm.

Perm spiralat pentru părul lung și fin

Perm spiralat pentru părul lung și finInstagram @dogancammm

O permanentă spiralată pentru părul lung și fin te poate transforma în invidie pentru bucle. Buclele uniforme mai strânse sunt aproape angelice, creând o mișcare voluminoasă. Rețineți că părul va răsări destul de câțiva centimetri când este permis, astfel încât veți pierde în mod natural o anumită lungime. Cu toate acestea, uimitorul păr coil merită!

Scurt dezordonat Permed Bob

Scurt dezordonat Permed BobInstagram @nuzhynanata

Îndrăgostiți-vă de acest scurt bob încurcat și cu bucle voluminoase. Perms-urile creează un model de buclă, dar este simetria pe care o adoră doamnele cu părul creț. Forma rotunjită, dezordonată adaugă o senzație mai completă părului mai fin, cu buclele stivuite deasupra.

Perm pentru păr gros

Perm pentru păr grosInstagram @bouffantsbymolly

A avea o coamă lungă și densă nu înseamnă că nu poți visa să obții și niște valuri voluminoase. Luați-l din acest perm clasic pentru păr gros. Mișcarea îmbunătățește deja fermecătoarea coafură maro permanentă cu breton.

Loose Wave Perm pentru păr subțire

Loose Wave Perm pentru păr subțireInstagram @nastyazu_hairdresser

Ce mod interesant de a aduce viață încuietorilor tale fine! Această permanentă val val pentru păr subțire este de a vă volumiza și textura coafura. Culoarea ta blondă vizibilă va intensifica mișcarea tăiată până la gât.

Perm cret pentru păr negru

Perm cret pentru păr negruInstagram @karinejacksonsalon

Fără îndoială, vei începe să iubești adâncimea șireturilor tale întunecate de lungime medie. Noroc la plinătatea și volumul aduse de acest permanent minunat și creț pentru păr negru ca al tău.

Păr natural permed cu breton

Păr natural permed cu bretonInstagram @rebeccaforsyth

Acest superb păr natural permed cu breton se potrivește bine cu fața ta pătrată. Recreați acest lucru pe șenile lungi, de ghimbir, pentru a flata un ton de piele corect.

Perm spiralat pentru părul brun scurt

Perm spiralat pentru părul brun scurtInstagram @iamcaseywashburn

Tocarea încuietorilor într-un bob lung este cel mai simplu mod de a merge pentru o atmosferă estetică. Luați-o din această coafură uimitoare, oferindu-vă textura și mișcarea permanentă a părului. Nuanța maro din această permanentă spirală pentru părul brun scurt este cu adevărat inspirată – subtilă, dar vizibilă.

Perm de lungime medie cu evidențieri

Perm lungime medie cu evidențieriInstagram @ohairaustralia

Luați notă de acest permis de lungime medie, cu evidențieri, dacă vă place părul plin de viață. Acest lucru vă oferă o cantitate mare de volum, textură și bucăți de blondă.

Perm scurt pentru o față ovală

Perm scurt pentru o față ovalăInstagram @ugljessa

Perm scurt pentru o față ovală? Nu este o problemă – această coafură îți rezolvă problemele de păr. Optați pentru bucle subțiri pentru a vă oferi mișcarea tresses până la bărbie și pentru a vă face să iasă culoarea maro deschis.

Perm cret pentru părul lung

Perm cret pentru părul lungInstagram @hair__by__chelsie

Valuri de plajă pentru a-ți pompa șireturile lungi! Acesta este permul cret pentru părul lung, lăsându-l să pară strălucitor și mai plin datorită nuanței sale brune.

Short Beach Wave Perm

Short Beach Wave PermInstagram @susanleestylist

Un val scurt de plajă face minuni pe șenile negre! Va scoate în evidență mișcarea și textura, făcând bobul până la umeri să arate senzațional.

Stil Boho Perm Hair

Păr modern ondulat PermInstagram @hairbymelc

Părul Perm poate face jazz pe lucrurile tale lungi și întunecate. Este un mod modern de a trata încuietorile cu volum permanent.

Perm Flawless pentru păr drept

Perm Flawless pentru păr dreptInstagram @ tabbygail16

Acesta este permisul impecabil pentru părul drept pe care l-ai primit acolo! Creată de coafura și proprietarul salonului Tabitha McDonald din Kentucky, ea spune, „acest aspect este mai mult o buclă liberă. Îmi place că are o întreținere redusă! Pentru femeile care au în vedere un permis, faceți-vă cercetările! ”

McDonald continuă, „atunci când căutați fotografii inspiraționale cu stilistul dvs., trebuie să vă gândiți realist la ceea ce se poate obține cu părul / textura dvs. Nu toate permisiunile sunt la fel. Permele sunt de obicei ușor de coafat și există multe linii de produse grozave pentru părul creț! ”

Buclă scurtă în vrac Perm

Păr modern ondulat PermInstagram @hairbybrandon_b

Uită-te cum această scurtă curlă permanentă scoate mișcarea și forma unui bob până la gât. Chiar și fără straturile și culorile, tresele tale negre naturale vor fi atât de pline de viață.

Creat de coaforul Brandon Castro-Baroman din California, el spune, „acest aspect este un val de corp mare ondulat. Un aspect voluminos, de întreținere redusă, care poate fi purtat cu valuri agățate, subtile, la buclele sălbatice. ”

„Nu mergeți ieftin la serviciile chimice”, explică Castro-Baroman. „Există variabile pe care doar un stilist experimentat le va înțelege, astfel încât să obțineți cel mai bun tip de undă sau buclă. Nu doriți ca acesta să fie supraprocesat sau să vă transformați părul într-un coșmar cu păr strâmb. Mergeți la un stilist care face lucrări actuale foarte moderne, moi și cu aspect natural. ”

Regula generală este de a utiliza un produs cu hold în el, dar doar cu un hold low. Lăsați părul permanent să se usuce în buclele cu aspect de anii ’80, ușor crocante, mai întâi. Lăsați-i să se usuce ferm și complet, apoi luați un strat foarte subțire de produs moale și strălucitor, cum ar fi un ser sau o cremă pe mâini și desprindeți buclele crocante. Ele vor fi moi, dar bine formate și elastice, de la a fi lăsate să se fixeze mai întâi ferm.

Castro-Baroman continuă, „unele nu sunt atât pentru părul permanent, cât și pentru părul creț natural:„ scrunching ”este un instrument valoros, dar„ scrunchingening ”este o greșeală. Scârțâitul se face pe părul complet umed sau complet uscat. În timp ce părul tău se usucă la aer sau îl difuzezi prin difuzor, nu-l atinge sau nu-l „scrunch”, vei face doar o mizerie fuzzy fuzzy din el și vei scoate bucla. Cu siguranță, dacă difuzați, nu ezitați să vă îndreptați cu capul în jos și să vă înclinați capul dintr-o parte în alta pentru a obține căldura în rădăcini pentru un volum suplimentar. “

Blond cenușă până la umăr Perm

Blond cenușă până la umăr PermInstagram @adventuresinhairdressing

Această tehnică permanentă oferă corp minunat și valuri frumoase. A fost creată de specialistul în culori și stilistul Tatiana Dennis din Oregon.

Dennis recomandă acest perm pentru oaspeții salonului care caută mai degrabă un val decât o buclă. „Funcționează cel mai bine pe tipurile de păr mediu până la fin, în stare bună”, adaugă ea.

Întreținerea pare să fie în concordanță cu un permis tradițional care poate varia de la o femeie la alta. Pentru a face acest lucru, Dennis recomandă o mousse hidratantă sau un gel-cremă. Păstrarea părului creț, natural sau nu, fără încrețire este legată de umiditate. Ea notează: „De asemenea, asigurați-vă că aplicați produsul pe părul dvs. în timp ce este umed și fără frizz și nu îl atingeți până nu este uscat”.

Păr moale asiatic Perm

Păr moale asiatic PermInstagram @ justin_9406

Purtați acest păr moale asiatic pentru o frumusețe fără efort, care vă oferă volum și textură. Acest păr asiatic a fost permenit de coafura Justin Tan din Kedah, MY.

Tan notează, „multor doamne le place să folosească un ondulator de fier pentru a crea bucle frumoase, așa că am decis să creez acest permanent de păr care să aibă un rezultat similar cu părul ondulat cu fier. Cel mai important lucru este că textura părului rămâne netedă și are o senzație aerisită și ușoară pentru rezultatul final. ”

Cu diferite produse de styling, rezultatele variază, de asemenea. Pentru acest aspect, pur și simplu aplicați o cremă hidratantă pentru a obține o senzație netedă și aerisită. Aplicați o mousse volumizantă pentru o coafură creță fierbinte și sexy.

34 Tunsori și coafuri super drăguțe în tendințe chiar acum

Este distractiv să fii fată! Obținem machiaj, ținute drăguțe, parfumuri și coafuri noi. Când vine vorba de tunsori drăguțe, poate fi stresant uneori încercând să-ți dai seama pe care să-l obții. Să nu mai vorbim cu ce să purtăm! Uneori, trebuie doar să respirăm adânc și să ne bucurăm de faptul că ajungem să facem toate acestea!

Așadar, înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu tunsori drăguțe!

Coafuri drăguțe: Bobul înghețat

Coafuri drăguțe: Bobul înghețatInstagram @hairbyaspyn

Acesta este un înălbitor și un ton blond înghețat pe o tunsoare ascuțită de precizie, cu breton drept. A fost creat de stilistul Aspyn Miller din Tacoma, WA. „Dacă sunteți în căutarea unei coafuri drăguțe cu o culoare unică, aceasta este cu siguranță o selecție excelentă, deoarece este și foarte măgulitoare. Combinația potrivită de culori poate crea cu siguranță un păr drăguț ”, spune Miller.

Miller spune, de asemenea, că trebuie absolut să utilizați Olaplex și să fiți extrem de atenți să nu lăsați bricheta aprinsă prea mult timp. „Îmi trimit întotdeauna clientul acasă cu șampon violet Matrix So Silver și Goldwell Rich Repair 60 Second Treatment.”

„Investiți în produse bune și aveți răbdare”, adaugă ea. „Acest aspect ne-a luat peste șapte luni să ne perfecționăm. Folosiți întotdeauna un constructor de obligațiuni, cum ar fi Olaplex. Cel mai important lucru este să-ți asculți stilistul. Este atât de important să nu vă grăbiți cu acest serviciu! ”

Peek-a-Boo Bob cu o culoare vibrantă a părului

Aruncă o privire pe un bob cu o culoare vibrantă a păruluiInstagram @ w2salon

Pentru femeile care doresc un pic de margine, încercați un bob peek-a-boo cu o culoare vibrantă a părului cu un bob francez clasic. Luați în considerare o culoare pentru a completa tonul pielii și pentru a adăuga contrast la culoarea dominantă a părului. Galbenul și griul sunt o combinație excelentă.

Drăguț și șic asimetric Pixie Bob

Drăguț și cochet asimetric pixie bobInstagram @relooking_by_renzi

Un bob pixie asimetric drăguț și cochet este perfect pentru femeile de peste 40 de ani. Asimetria creează ironic un echilibru moale, iar bretonul care măgulește în jurul feței și straturilor creează înălțime și plinătate. Stil cu Haze de Evo.

Drăguț Lob Shaggy

Drăguț lob lăudatInstagram @ allenhair.design

O tunsoare drăguță cu lob shaggy este formată din păr stratificat și vârfuri deconectate, ceea ce conferă un aspect mai modern.

Tunsor Bob cu pene distractive din anii 80

Tunsor bob cu pene distractiv din anii 80Instagram @nikitenko_elen_

Încercați o tunsoare distractivă cu bob cu pene din anii 80 pentru o mulțime de straturi de volumizare scurte. Straturile sunt tăiate scurt în partea de sus a capului și în jurul feței, care poate fi uscat prin suflare pentru o înălțime suplimentară. Lungimea este ușor deconectată pentru a menține lungimea prin spate, păstrând o textură moale de pene.

Tunsor Bob feliat cu straturi mai scurte

Tunsor bob feliat cu straturi mai scurteInstagram @lara_stelmashuk

Încercați o tunsoare bob feliată cu straturi mai scurte pentru păr gros, care încă iubește volumul. Textura feliată îndepărtează greutatea și creează o senzație de păr pe păr, în timp ce straturile scurte adaugă un plus de păr pentru a da volum.

Bob dulce tăiat pentru fete

Bob dulce tăiat pentru feteInstagram @ 1creativestyles

Încercați o croială bob dulce pentru fete pentru un stil de spălare ușoară. Bobii arată foarte drăguți pentru fete și au o structură care le permite părului să stea cum a fost intenționată tăierea. Spălați și uscați la aer pentru întregul său potențial.

Tuns cu lob tuns

Tuns tuf lobInstagram @ naydene.salonkiin

O tunsoare cu lob zbârlit este perfectă pentru părul fin, deoarece creează un aspect mai complet, păstrând, de asemenea, piesele care încadrează fața. Lobii tăiați trebuie să încorporeze straturi puternice și să arate cel mai bine pe fețele în formă de inimă.

Distracție texturată drăguț Bob mediu

Distracție texturată drăguț Bob mediuInstagram @casio_star

Această tunsoare amuzantă cu textură, de lungime medie, drăguță, a fost creată de stilistul Casey Bailey. „Lucrul meu preferat în acest sens este versatilitatea. Acest bob poate fi purtat drept, ondulat, în sus sau în jos și arată întotdeauna bine! Coafurile bob mai scurte sunt adorabile pentru fetele mici pentru femeile mai în vârstă ”, spune Bailey.

Acest tip de tunsori și coafuri drăguțe funcționează cu siguranță cel mai bine pe tipurile mai aventuroase și creative și pe cele care nu se tem de atenția suplimentară care vine cu distracția părului colorat! Bailey simte că aproape orice formă a feței poate scoate acest bob, „dar mie îmi place personal tăietura bluntă, cu muchii drepte, cu fața mea rotundă pentru a o echilibra”.

Cel mai bun sfat pentru cineva care are în vedere coafuri drăguțe pentru părul scurt este să nu vă fie frică să încercați una, este doar păr! Dacă ați dorit întotdeauna să-l încercați, atunci mergeți după el.

Drăguț Undercut Pixie Hair

drăguț păr tăiat pixieInstagram @hairbytarah

Cea mai bună coafură pentru tăieturi drăguțe este pixie-ul tăiat. Această tunsoare drăguță și decupată, decupată, cu culori de modă, de Pulp Riot a fost creată de coafura Tara Howard din Richmond, VA. ” Lucrul meu preferat este umbra rădăcinii purpurii metalice și faptul că laturile sunt foarte scurte și deconectate de marginea lungă ”, spune Howard.

Howard spune că această croială drăguță cu breton lung are două lucruri care trebuie abordate cu produse. „În primul rând, pentru a menține culoarea, vă recomand să folosiți șamponul și balsamul de argint Davine’s Alchemist din argint. Acest lucru va păstra culoarea blondă a lavandei argintii în timp ce condiționează părul, menținând umbra rădăcinii violet metalic închis și nu dezbrăcând culoarea. În al doilea rând, această croială are multă textură, așa că recomand o postură bună pentru a arăta și asta. Îmi place Serul invizibil al lui Davine să ofere strălucire și textură bucată ”, explică ea.

Cel mai bun sfat pentru cineva care are în vedere coafuri drăguțe ca acesta este să mergi doar pentru el! „Industria părului împinge plicul din ce în ce mai mult în fiecare zi datorită clienților care sunt dispuși să aibă încredere în stilistii lor să-l împingă pentru ei.”

Modern Cute Shag

păr modern drăguț shagInstagram @hairbyginala

Acest shag modern a fost creat de coafura Gina Chioccariello din Beverly Hills, CA. „Lucrul meu preferat în legătură cu această croială pe umăr este că arată bine oricui! Este un aspect sexy, trăit, dezordonat, pe care oricine îl poate lovi ”, afirmă ea.

„Pe coafurile drepte / ondulate, folosesc un spray de sare precum Bumble and Bumble Surf Spray sau R + Co Chiffon Styling Mousse. Puneți părul când este ud, răsuciți părul în secțiuni, apoi lăsați-l să se usuce la aer sau să se usuce cu uscătorul de rufe, pentru a crea un aspect texturat ”, explică Chioccariello.

Ea adaugă, „pentru părul foarte ondulat / creț, folosesc Bumble și Bumble Don’t Blow Out. Este o cremă puțin mai grea. Răsuciți părul în secțiuni pentru a crea valuri, astfel încât atunci când se usucă să pară valuri de plajă dezordonate. Oribe Texture Spray este o TREBUIE! Îl pulverizez în păr odată ce este uscat pentru a crea textură. “

Cel mai bun sfat al său atunci când poartă tunsori texturate este să nu-ți exagerezi stilul! Nu vrei să pară prea „terminat”.

Lung & Păr elegant și drăguț

Lung & amp; Păr elegant și drăguțInstagram @natalie_vladie

Acesta este un stil mai lung, elegant, cu breton complet, care a fost creat de asistentul coafor Natalia Pryannik din Claremont, CA. „Coafurile cu breton sunt la modă în acest moment, deoarece este o opțiune excelentă pentru a încadra fața și a sublinia ochii”, explică Pryannik.

Pryannik spune că produsul cheie pentru recrearea acestui stil ar fi un ser de netezire bun pentru a îmblânzi firele și a adăuga strălucire suplimentară.

„Acest stil este perfect pentru cineva cu părul drept, cu o greutate redusă. Este foarte ușor de întreținut și foarte versatil în ceea ce privește stilul ”, adaugă ea.

Ea mai spune: „Cu siguranță veți dori să intrați în salon la fiecare șase până la opt săptămâni pentru ca finisajele să păstreze acest stil lustruit și sănătos”.

Long Modern Shag

Long Modern ShagJessica Woznicki / Instagram

Aceasta este o versiune modernă a tăieturii „shag” pentru femeile cu părul lung, dar cu ceva mai multă formă și stil. A fost creat de coafura Jessica Woznicki. „Îmi place pentru că arată mai îndrăzneț, dar îi menține pe doamne confortabile, păstrând lungimea și încercând un fel de breton care poate fi ușor cultivat. Dacă cineva are în vedere bretonul, această croială este o introducere excelentă pentru ei. Cortina breton și shag-ul merg foarte bine împreună ”, explică Woznicki.

Această tunsoare shaggy cu valuri este excelentă pentru fiecare textură a părului și forma feței!

Sfatul lui Woznicki pentru oricine dorește să obțină acest aspect ar fi să rămâi deschis la sugestiile stilistului tău. „Este o croială personalizabilă, așa că, uneori, un stilist trebuie să modifice anumite părți ale tăieturii și stilului pentru a o face mai potrivită pentru nevoile lor specifice.”

Drăguţ & Uşor

Drăguț & amp; UşorMarcella Rizzuto / Instagram

Acest stil moale, dar îndrăzneț, cu o întorsătură matură a fost realizat manual de stilistul Marcella Rizzuto din Winnipeg, Manitoba. „Lucrul meu preferat la acest aspect este cât de multidimensional este. Într-o zi, poate fi stilat mai texturat și mai distractiv, iar a doua zi elegant și drept ”, spune Rizzuto.

Pentru acest aspect texturat specific, Rizzuto recomandă cu tărie utilizarea unui spray cu sare. „Folosesc Rockaway Salt Spray din părul R + Co. Nu aveți nevoie de mult și vă oferă acea grâu de plajă de care aveți nevoie, fără a deveni crocant. Aruncă-l mai întâi în ud. ”

„Acest stil ar funcționa cel mai bine pentru cineva cu păr mediu până la fin. Nu există straturi cu această lungime, așa că ajută pe cineva cu păr mai fin să pară mai plin! Puteți avea o undă naturală, dar o mulțime de bucle vor dura mai mult timp, așa că asigurați-vă că sunteți gata pentru acest angajament dacă aveți aceste valuri. Dacă părul tău este prea gros, acest lucru va dura mult timp și va fi mai greu să obții acel aspect „fără efort”, explică ea..

Înghețate Împletituri Regine

Înghețate Împletituri RegineJenna Herbert / Instagram

„Acesta este un aspect total de„ regină de gheață ”cu acele împletituri drăguțe”, spune Jenna Herbert, creatorul și specialistul în stil.

Pentru produse, Herbert recomandă Schwarzkopf Extra Power Lightener cu 30 de volume. „Am folosit Fiberplex Bond Builder în brichetă, șamponat cu șampon Fanola No Yellow, tonifiat cu Schwarzkopf vibrance 9-1 și 9.5-1 cu dezvoltator de 1,9% și am terminat cu Fiberplex # 2”, explică ea.

Herbert îi face întotdeauna pe clienții săi de înălbire să vină la un program de patru până la șapte săptămâni, în funcție de cât de repede le crește părul, precum și de cât de întunecată este culoarea lor naturală. „Dacă vin prea devreme, riscați să vă suprapuneți și să vă rupeți. Dacă așteaptă prea mult, probabil veți ajunge la bandaj, deoarece părul cel mai apropiat de rădăcină se va ridica mai repede ”, adaugă ea.

Șic, drăguț cu straturi Bob

Șic, drăguț cu straturi BobInstagram @andybateshair

Acest bob drăguț stratificat, cu o franjă bucată, a fost creat de stilistul Andy Bates din Sacramento, CA. „Unele dintre lucrurile mele favorite sunt textura vizibilă și modul în care absolvirea creează o formă feminină a capului”, spune Bates..

Bates crede că această tăietură ar funcționa cel mai bine pe o femeie care are părul mediu până la gros. „Stratul de păr fin sau creț ar putea duce la o greutate prea mare. Modelul din imagine se întâmplă să aibă o față în formă de inimă, pe care marginea o ajută să se echilibreze, dar s-ar putea să nu dau o lovitură femeilor cu o formă rotundă a feței ”, explică ea.

„Acesta este cu siguranță o declarație bob cu breton”, adaugă ea. „Cu această croială, probabil că veți face unele stiluri în fiecare zi, dar părul de această lungime nu necesită timp și este foarte versatil. Dacă vrei ca gâtul tău să arate mai mult și frumoșii tăi pomeți să fie expuși, acest lucru ar putea fi perfect pentru tine. ”

Shag stratificat

ICICLE-BLONDE Shag drăguț în straturiJoAnn LS / Instagram

Aceasta este o fată de revoltă inspirată de epocă, blondă grungy cu capete agitate. A fost creat de coafura JoAnn LS din Iowa City, IA.

„Am lucrat împotriva tiparelor de creștere pentru 60% din suflarea uscată pentru a neutraliza modelele de creștere și a-i oferi corp suplimentar, apoi prin suflare l-am uscat în forma finală”, explică JoAnn. „Am terminat cu Badlands Dry Shampoo Paste pentru a scoate în evidență textura tăieturii și pentru a-i oferi părului un cap de pat natural, textură de locuit. De asemenea, ai putea pune o cremă texturată și să lași aerul să se usuce. ”

JoAnn adaugă că părul de platină nu este pentru cei slabi de inimă, dar funcționează surprinzător de bine pe o varietate de tipuri de păr și tenuri. A-l face să funcționeze are în mare parte legătură cu obținerea corectă a nivelului și tonalității, precum și cu un coafor onest și experimentat, care vă va oferi așteptări rezonabile și nu vă va compromite integritatea părului. Părul deteriorat excesiv nu deține culoarea sau stilul bine, astfel încât păstrarea părului sănătos, hidratat și proaspăt tuns este o necesitate pentru părul frumos.

În ceea ce privește tăierea, ea spune că acest lucru este ideal pentru părul fin până la mediu, cu o textură ondulată până la dreaptă, deoarece se va așeza corect cu un stil minim, dar ar putea fi modificat pentru a se potrivi unei varietăți de tipuri de păr. „Ar putea fi, de asemenea, fantastic pe părul mai ondulat dacă nu este prea dens. Acest tip de stil are o întreținere extrem de redusă și poate funcționa pe o varietate de forme ale feței ”, adaugă ea.

Pixie asimetric perfect amestecat

Pixie asimetric perfect amestecatElla Lavaggi / Instagram

„Acesta este un pixie asimetric cu textură puternică, cu o margine laterală, scurtă-lungă. Spatele este gradat în formă de „V”. Lucrul meu preferat este textura și marginea! Ador părul cu pene ”, explică coafura Ella Lavaggi.

Lavaggi iubește Ruezel Grooming Tonic ca preparat înainte de uscare. „Oferă prinderea și ridicarea părului, este ușor de utilizat și miroase fantastic. Pentru a finaliza, am folosit un Davines Texture Dust de pe coroană prin vârf pentru a îmbunătăți ridicarea și o atingere de argilă de modelare Davines pentru a defini punctele din textură “, explică ea.

Lavaggi spune că părul drept sau ondulat ar funcționa cel mai bine pentru tunsori scurți de acest fel. „Dacă cineva are părul creț, este posibil să se recreeze, dar ar necesita o îndreptare zilnică. Pentru acest aspect este necesară o densitate medie spre mare, iar o culoare medie spre lumină sau dimensională va ajuta la prezentarea texturii. În afară de puțin timp, stilul de dimineață cu produsele potrivite, ar fi un stil ușor de gestionat pentru oricine “, adaugă ea.

Umbra înrădăcinată

Umbra înrădăcinatăCaleigh Giarra / Instagram

„Aș descrie această rădăcină de umbră ca pe un val de plajă îngrijit”, spune stilistul Caleigh Giarra din Nashville, TN. „Este moale și jucăuș, dar neted și lustruit. Lucrul meu preferat este simplitatea și versatilitatea. Durează aproximativ zece minute până la stil și este un aspect acceptabil pentru birou sau o noapte în oraș. ”

Sfatul Giarra pentru femei, având în vedere acest aspect, este să vă cunoașteți fierul curling / bagheta / fierul tău plat, indiferent cu ce preferați să vă ondulați. „Acordați atenție direcției în care învârtiți fierul de călcat (departe de față este cel mai măgulitor) și practicați curlarea doar a acelei secțiuni în timp ce lăsați capetele afară. Nu în ultimul rând, nu uitați să vă piepteniți cu acele bucle cu degetele și să adăugați un spray de textură! ”

Bob drăguț, texturat

Bob drăguț, texturatTaylor Meyers / Instagram

„Acest bob contondent este atât înfricoșător, cât și versatil”, spune coafura Taylor Meyers de la New York. „Lucrul meu preferat despre părul mai scurt ca acesta este că este atât de ușor de coafat!”

Meyers recomandă Badlands by R + Co pentru volum și textură atunci când coafați acest bob dezordonat.

Această croială și acest stil este cu siguranță pentru femeile care își doresc un pic de aspect, precum și pentru femeile care au încredere în părul scurt. „Diferite tipuri de păr ar funcționa cu acest aspect, ar trebui doar să fie stilate diferit”, adaugă. Meyers.

Dacă tăiați o mulțime de lungime, Meyers spune să așteptați două săptămâni pentru a fi sigur, apoi dacă mai doriți, alegeți!

Pată de culoare!

Pată de culoare!Christine Conklin / Instagram

Acest bob asimetric stivuit a fost creat de coafura Christine Conklin din Sacramento, CA..

Pentru a gestiona acest lucru, Conklin ar recomanda o loțiune uscată ca Bumble & Bumble’s Repair Blow Dry. „Pentru părul mai fin sau pentru cei care merg în sens invers și încearcă să adauge volum, B&B’s All Style Blow Dry va face minuni oferind în același timp controlul necesar pentru acest aspect ”, explică ea.

Această tăiere se poate face cu toate tipurile de păr, cu toate acestea, candidatul ideal ar fi cineva cu grosime medie și textură directă până la ușor ondulată.

Conklin mai spune: „asigurați-vă că tăierea este realizată și amestecată corect. Nu vă fie teamă să tăiați spatele scurt și să căutați un unghi foarte dramatic în față. De asemenea, oriunde v-ați decide să puneți panoul de culoare accent, asigurați-vă că va îmbunătăți forma tăieturii și nu va distrage atenția de la liniile frumoase. Folosiți felii diagonale atunci când vă înfășurați, astfel încât culorile să se amestece împreună în loc să fie așezate în dungi. ”

Straturi lungi spre scurte

Straturi drăguțe lungi până scurteInstagram @pentagonheartdoeshair

Aceasta este o tunsoare de păr mijlociu, cu straturi lungi, cu straturi mai scurte în față pentru a încadra fața. A fost creat de coafura Brenda Becerra din San Fernando, CA. „Lucrul meu preferat despre tunsorile pentru femei ca acestea sunt straturile din față, deoarece îi accentuează forma feței și își arată culoarea și strălucirea naturală”, spune Becerra.

Această tunsoare și stil în partea de mijloc ar arăta cel mai bine oricui are o față mai rotundă pentru a-și face fața să pară mai lungă. Această tăietură ar fi perfectă pentru persoanele cu păr drept care nu vor să petreacă mult timp pe păr dimineața, deoarece pot trece rapid un fier de călcat plat sau un ondulator în secțiunea cadrului frontal al feței pentru a-i oferi un stil rapid sau doar trezește-te și pleacă!

Ceea ce Becerra recomandă femeilor care iau în considerare această tunsoare de lungime mai lungă este „să vă asigurați că au deja o parte din mijloc sau ar fi în măsură să-și schimbe coafura de zi cu zi într-o parte de mijloc. Dacă nu sunt obișnuiți să aibă o parte din mijloc, s-ar putea să trebuiască să-și antreneze părul pentru a se despărți în mijloc. ”

Balayage Blond Cenușă

Balayage Blond CenușăInstagram @frances_hairartist

Acesta este un balayage blond cenușiu pe o tăietură lungă a gâtului. A fost realizat manual de stilistul Frances Canola din Orange, CA.

Canola spune că culorile părului blond cenușiu completează cu adevărat tonurile calde ale pielii. „Această plasare specială a culorii părului ar funcționa pe mai multe tipuri diferite de păr, deoarece am lăsat aceeași culoare de bază naturală. Este o culoare de întreținere foarte redusă, care crește foarte natural. “

„Păstrați-vă părul cât mai sănătos posibil și evitați prea mult stilul de căldură”, adaugă ea. „Acest aspect necesită multă evidențiere care poate compromite părul. Produsul meu preferat pentru menținerea părului sănătos este Olaplex 3 o dată pe săptămână. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a întări părul înainte de o vizită la salon. “

Valuri frumoase

Valuri frumoaseInstagram / @jenniferkellerhairstylist

Aceste valuri frumoase pe o tunsoare medie cu breton au fost create de coafura Jennifer Keller din Saint Peters, MO.

„Două componente majore pentru crearea acestui aspect sunt un aditiv pentru construcția de legături și culoarea părului Pulp Riot. Pentru a menține acest aspect, aș folosi un șampon și un balsam profesionist. Îmi place foarte mult linia Awapuhi Wild Ginger de Paul Mitchell ”, explică Keller.

Astfel de tunsori și stiluri medii sunt bune pentru femeile cărora le plac tăieturile cu întreținere redusă.

Bombshell modern cu straturi texturate

Bombshell modern cu straturi texturateInstagram / @hollygirldoeshair

„Îmi place să mă gândesc la asta ca la o bombă modernă, tăiată în strat cu breton lateral”, spune coafura Holly Seidel din Kirkland, WA. „Acest aspect este tăiat cu straturi sexy pentru volum și mișcare, cu breton de lungime medie care încadrează fața. Îmi place modul în care flatează majoritatea formelor feței. ”

Seidel spune că cele mai bune produse de utilizat ar fi un balsam de explozie precum Super Shine sau Imperial Blow Out de la Oribe pentru strălucire, rezistență și protecție împotriva căldurii. „După perierea rotundă pentru o curbă, am alergat Brilliantine de la Bumble și bumble prin capetele uscate pentru a rupe lucrurile și pentru a le despărți puțin”, explică ea.

Această tăietură funcționează literalmente pe orice formă a feței, deoarece straturile din jurul feței pot fi ajustate la diferite lungimi pentru a flata diferite forme ale feței. Textura medie până la groasă este cea mai bună pentru această tăietură stratificată.

Dimensiuni Cute Braid

Dimensiuni Cute BraidInstagram / @gracedoeshair

Aceste dimensiuni drăguțe de panglică au fost create de coafura Grace din Whittier, CA.

Pentru a crea acest aspect, Grace recomandă utilizarea unui dezvoltator de volum mai mic cu generatorul / multiplicatorul de obligațiuni preferat. „Am folosit un dezvoltator de 30 de volume cu bricheta Wella Blondor și b3 Brazilian Bond Builder. Nu a trebuit să-i tonifiez părul pentru că am vrut să-i îmbrățișăm tonurile mai calde. ”

„Acest aspect este cel mai potrivit pentru cineva care dorește o culoare a părului cu întreținere redusă și are tonuri de piele deschise până la medii”, adaugă ea.

Lob cu Cute Short Bangs

Lob cu Cute Short BangsInstagram @chelsihairmakeup

Apoteoza nervozității: bob contondent pe părul portocaliu aprins. Această tunsoare lob arată minunat cu o micro franjură, perfectă pentru doamnele cu o formă ovală a feței.

Long Side Ponytail

Long Side PonytailInstagram @ hair.bycarmen

Acest stil lateral subtil și liber a fost creat de coafura Carmen Tasovac din Australia de Sud. „Cred că atunci când folosim cuvintele ponei lateral ne imaginăm imediat poneiul lateral, în anii 80”, spune Tasovac.

În aceste zile suntem cu toții despre stiluri noi și îmbunătățite, iar poneiul lateral face cu siguranță o revenire lentă, dar într-un mod mult mai subtil și mai liber..

Lucrul preferat de Tasovac despre acest stil este că este foarte versatil și distractiv! „Îmi place și faptul că este un stil renascut din anii 80 pe care îl pot recrea într-un mod modern!”

„Le privesc și le simt tipul de păr, întrucât acesta este un stil complicat, care poate nu se potrivește întotdeauna cu toate formele feței și texturile părului”, anunță ea.

Cute Pixie în straturi

coafură drăguță cu pixie în straturiInstagram @aaronscottlacy

Această tăiată drăguță în strat stratificat a fost creată de artistul și stilistul de păr Aaron Scott Lacy din San Diego, CA.

„Pentru coafurile drăguțe pentru fete, tunsoarea pixie este cu siguranță o alegere primordială dacă aveți trăsăturile faciale potrivite”, spune Lacy. „Fringe leagă întregul aspect. I-am tăiat franjurile folosind o tehnică de mână liberă care a promovat mișcarea spre partea dreaptă a ei, prin tăiere cu părul de la scurt la lung. ”

Lacy a folosit crema pentru coafura texturii din linia de produse nr. 4. „O cremă de textură cu finisaj mat, cu o prindere subtilă, va ajuta la crearea separării în firele de păr individuale pentru a crea un finisaj moale, feminin.”

„Tipul de femeie la care se potrivește cel mai bine tunsoarea este cea care dorește să poarte tunsoarea ca stil, mai degrabă decât să se concentreze pe instrumentele și produsele de styling (perii rotunde, frize și fixative) pentru a-și crea aspectul”, explică el..

Straturi lungi lungi

Straturi lungi lungiInstagram @hairbyjessicathorne

Aceste straturi lungi și lungi au fost create de stilistul Jessica Thorne din New Jersey. „Acest aspect este cochet și distractiv și pentru cineva care iubește o săritură sănătoasă la păr, fără utilizarea instrumentelor de coafare și a valurilor de plajă adăugate”, spune Thorne. „Această tăietură voluminoasă este, de asemenea, pentru cineva care se poate ocupa de atenția și întreținerea de a avea un păr superb.”

Thorne spune că trebuie să fiți dispus să lucrați pentru rezultatul dorit. „O mulțime de femei vor să„ se trezească așa ”și nu vor să depună efortul pentru a-l transforma în realitate”, adaugă ea. „Dacă ești o fată cu o programare agitată, acest stil ar putea să nu fie pentru tine.”

Consultarea este esențială. Acest stil este destinat femeilor cu părul mai plin, deoarece prea multe straturi pot face părul mai fin prea strâns. „Îmi place să adaug forță perimetrului persoanelor cu păr mai fin, deoarece le oferă un aspect mai complet”, explică ea.

Boho Vibe Coada de cal drăguță

coadă de cal drăguță boho vibeInstagram @sararosehair

Această coadă de cal drăguță romantică și fără efort a fost creată de coafura Sara Rose din Norwalk, CT. „Este ușor de recreat și chiar dă o atmosferă boho! Îmi place aspectul liber și aproape anulat despre el ”, spune Rose.

Pentru această tunsoare drăguță, Rose a folosit și recomandă niște extensii clip-in. „Când ați evidențiat părul balayaged sau multi-tonifiat, vă recomand să alternați piesele de extensie deschise și întunecate pentru a păstra aspectul natural și consecvent pe toată panglica. Pentru a pregăti ca extensia să dureze toată noaptea, voi șicana și voi stropi spray-ul cu rășină de la Big Sexy Hair. Funcționează ca magia pentru a crea o bază puternică pentru ca clipul să se strecoare și să se țină toată noaptea ”, explică ea.

După ce ați introdus extensiile, Rose spune să aruncați ușor fiecare secțiune cu un fixativ funcțional. „Asigurându-vă că ondulați extensia cu părul pentru a-i ajuta să se amestece. Apoi împletiți și asigurați-vă că o desfaceți în timp ce mergeți pentru a păstra aspectul liber. Finalizați prin pulverizare peste tot cu un spray de finisare puternic puternic. ”

Dacă utilizați extensii, asigurați-vă că ați construit o bază de oprire bună pentru a fixa clipurile. Face totul mult mai ușor știind că părul nu merge nicăieri. De asemenea, indiferent dacă purtați sau nu extensii, asigurați-vă că trageți panglica pentru a o slăbi puțin. Face ca împletitura să arate mai mare, mai plină și mai fără efort.

Bob sofisticat și adorabil

Bob sofisticat și adorabilInstagram @kelliannmason

Acesta este un bob ondulat clasic drăguț, cu o margine sofisticată. A fost creat de proprietarul și stilistul Kelli Mason din Midland, MI. „Această tăietură bob lungă și lungă a bărbiei are o tăietură foarte moale, sfărâmată la ceafă, pentru a prăbuși părul deasupra. Există atât de multe bob-uri drăguțe din care puteți alege și adăugarea stilului potrivit poate face o mare diferență. ”

Acest bob cu lungimea bărbiei este cel mai potrivit pentru femeile cărora le place o întreținere redusă și o textură de locuit. „Este cel mai potrivit pentru formele de față ovale sau în formă de inimă, deoarece adaugă forță maxilarului cu liniile pătrate”, spune Mason. „Tunsorile ușor de întreținut pentru femei de acest gen sunt atât de versatile încât un blogger la modă ar putea să le poarte cu valuri de plajă sau o femeie de afaceri puternică ar putea purta este netezită și elegantă la întâlniri.”

Culoarea joacă un rol important în luarea acestui scurt bob de la drăguț la sexy! Accentuați tăietura cu câteva apăsări de balayage pentru a o face să iasă în evidență

Coafură Unicorn sofisticată

Coafură Unicorn sofisticatăInstagram @ davidsolis22

Această coafură sofisticată de unicorn a fost creată de stilistul și coloristul David Solis din San Antonio, TX. „Aceasta este pentru femeia care dorește să se distreze puțin cu părul fără să înnebunească prea mult.”

Solis crede că această croială și culoare sunt versatile și pot fi purtate de multe tipuri de fețe și tonuri de piele. Cu siguranță este pentru fata căreia îi place să iasă în evidență fără a fi nevoie să țipe, uită-te la mine! ”

Dulce și elegant

Dulce și elegantInstagram / @caleighmoriahhair

Acest aspect dulce și elegant a fost creat de proprietarul și stilistul salonului Caleigh Giarra din Nashville, TN. „Lucrul meu preferat despre o tunsoare de lungime medie ca aceasta este bretonul, desigur! Vreau, de asemenea, să menționez că acest aspect este o coafură a doua zi. Folosiți-vă buclele libere din ziua precedentă, adăugați un șampon uscat și un știft sau două și ați terminat “, explică Giarra.

Produsele pe care ea le-ar recomanda ar fi un șampon uscat și / sau spray de textură, cum ar fi Shu Uemura’s Dry Cleaner și Texture Wave.

„Explozia poate fi dificilă și de întreținere ridicată! Dar dacă sunteți pregătit pentru provocare, ei pot chiar să complimenteze și să lege o privire atât de frumos. Bang-urile sunt perfecte dacă îți place să ai o încadrare a feței, dorești să adaugi o oarecare strictețe aspectului tău sau chiar ceva margine ”, adaugă ea.

Giarra recomandă utilizarea unui uscător de suflare cu breton ca acestea. „Uneori îi voi lăsa mai întâi să se usuce la aer și apoi să le lovesc rapid cu uscătorul de suflare doar pentru a adăuga o mișcare. Nu folosesc întotdeauna o pensulă rotundă, dar dacă aveți nevoie să vă manipulați bretonul pentru a merge într-o anumită direcție (sau departe de o anumită direcție), poate fi necesar să încercați una ”.

Topul celor 25 de coafuri ușoare și simple în tendințe în 2021

O coafură simplă nu înseamnă neinteresantă. Aceste stiluri rapide sunt de fapt destul de distractive și interesante! Rupeți-vă rutina de stil și nu mai purtați aceeași coafură zi de zi. Amestecați-l și inspirați-vă din unele dintre aceste coafuri simple, care sunt drăguțe, distractive, rapide și ușor de realizat.

Schimbați-vă aspectul adăugând o coadă sau o împletitură laterală sau amplificați volumul tachinând sau pieptănându-vă părul într-un mod diferit. Există o mulțime de sfaturi simple pentru a vă împrospăta vechea coafură plictisitoare. Pentru a vă coafura la nivelul următor nu trebuie să aveți nevoie de ore de coafare sau de ore cu fierul curling. Doar urmați pașii de bază pentru aceste coafuri pentru a vă schimba aspectul și a adăuga o nouă întorsătură vieții voastre!

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu coafuri simple:

Tunsor scurt Rocker Chic

Tunsor scurt Rocker ChicInstagram @ lalalindsey814

O astfel de tunsoare scurtă și elegantă, cu linii bărbierite, ar părea mai remarcabilă pentru femei cu îndrăzneală și încredere.

Halo Braid pe păr natural

Împletitură Halo pe păr naturalInstagram @aazeshair

O împletitură de halo pe păr natural este un updo elegant și elegant pentru femeile care doresc să creeze o coafură de protecție. Dacă părul este prea scurt sau subțire, părul suplimentar poate crea plinătate. Înfășurați părul cu o eșarfă de mătase înainte de culcare pentru a menține frizul sub control.

Coafură ușoară până la umăr cu știfturi Bobby

Coafură ușoară până la umăr cu știfturiInstagram @marianiliehair

O coafură ușoară până la umeri, cu știfturi, are capete care au un ușor efect de vârf în acest tip de tunsoare. În plus, partea din față este puțin mai mare, formând un cioc mic.

Brioșe spațiale ușor de creat

Easty pentru a crea chifle spațialeInstagram @jhair_stylist

Bunurile spațiale ușor de creat nu arată doar foarte drăguț, ci sunt un stil fabulos pentru ușurință, cu impact ridicat. De asemenea, sunt minunate și pentru zilele fără păr. Nodurile duble dau înălțime părului și o atmosferă nervoasă. Împărțiți părul într-o parte centrală și pop în 2 ponei înalți, apoi înfășurați restul părului în chifle și fixați-l cu câțiva pini pentru o stabilitate suplimentară.

Coadă de cal înaltă, dezordonată și texturată

Coadă de cal înaltă, dezordonată și texturatăInstagram @haircreations_by_melissa

O coadă de cal înaltă cu textură dezordonată oferă toată înălțimea într-un aspect fără efort. Poneiul înalt trage părul în sus, ceea ce oferă instantaneu o față ridicată. Nu vă fie teamă să scoateți părul moale al bebelușului în jurul feței și să-i piepteniți părul din ponei pentru a adăuga oomph suplimentar stilului.

Părul clasic din partea de mijloc

Păr clasic din partea de mijlocInstagram @laavoohair_beauty

Părul clasic din partea de mijloc se poate simți simplu, dar cu adăugarea a câteva straturi simple de încadrare, acesta poate deschide fața și reduce subțire formele feței mai largi. Partea din mijloc permite părului să se zgârie peste cea mai lată parte a feței. Stilul creează, de asemenea, simetrie stilului dvs. și o esență a echilibrului.

Bucle pentru părul lung

Bucle pentru părul lungInstagram @hairbyannriordan

Pentru a crea mișcare și curgere către coama dreaptă pe care o aveai, coafarea cu niște bucle căzute va face magia. Cu siguranță adaugă un plus în plus părului tău lung și blond și poate avea un aspect de covor roșu!

Nod de bază de bază

Nod de bază de bazăInstagram @hairbyruslan

Un nod elegant este verișorul sofisticat al cocului dezordonat. Mergeți oriunde cu acest updo strâmt, care este atât pentru ocazii formale, cât și pentru ocazii.

Bun împletit ușor

Bun împletit ușorInstagram @hairbyamyflett

Adunați mai multe fire în jurul vârfului capului și rotiți-le într-un coc la ceafă. Imitați acest coc împletit cu niște împletituri și lăsați câteva fire. Apoi, sunteți cu toții fermecați!

Chignon simplu

Chignon simpluInstagram @plumtreehairandbeauty

Pentru nunți sau baluri de bal sau doar pentru look-ul tău de zi cu zi, acest luxos chignon low bun este un glam all-around. Echilibrați acest aspect păstrat, lăsând firele răsucite în jurul feței și la coc.

Coadă de cal redusă împletită mai simplă

Coadă de cal redusă împletită mai simplăInstagram @ btbritty82

Această coadă de cal de blond înghețată cu un val liber a fost creată de coafura Brittany Thomas din Florența, KY. Acest aspect adaugă o margine specială stilului tău de coadă de cal de zi cu zi.

„Cred că acest aspect funcționează cel mai bine pentru părul mediu și lung și pentru orice textură”, spune Thomas. „Am folosit mai întâi un scut termic numit Rival heat shield de la o companie numită L’ange Hair și, pentru a realiza valul subtil, am folosit o baghetă ceramică de 32 mm. Acest aspect este simplu și rapid pentru un stil ușor fără efort în mișcare! ”

Upstyle ușor cu textură moale dezordonată și cadru pentru față

Upstyle ușor cu textură moale dezordonată și cadru pentru fațăInstagram @erinklusshairstylist

Acest aspect ușor cu textură moale și dezordonată a fost creat de coafura Erin Kluss din Ladera Ranch, CA. „Tendințele actuale pentru actualizări sunt ceea ce îmi place să numesc„ dezordonat, dar intenționat. ”Lucrul meu preferat în acest sens este că funcționează pentru toate tipurile de păr”, explică ea..

Kluss le spune clienților că un updo cu o textură dezordonată este perfect pentru evenimentele formale „pentru că este sofisticat și elegant. Dacă clientul va purta o rochie cu un decolteu complicat, ar trebui să o arate și acest stil o face! ”

În ceea ce privește produsele, Kluss folosește o cantitate generoasă de fixativ și unele produse pentru creșterea rădăcinii pentru a se asigura că volumul este în stil. „Și odată ce s-a terminat noaptea, ei pot scoate agățele de păr și le pot purta și cret”, adaugă ea.

Coafura simplă și drăguță

Coafura simplă și drăguțăInstagram @sandalsandsunflowers

„Îmi place absolut acest look din cauza cât de simplu și drăguț este”, susține coafura Ewelina Witalis din New Jersey. „Valurile moi de plajă și o împletitură îl fac și mai feminin și îmbrăcat pentru păr subțire! Îmi place faptul că îmi scoate părul de pe față! Este o coafură grozavă pentru orice, de la zi la zi! ”

„Am arătat acest aspect pe părul de a doua zi”, adaugă ea. „Deci, buclele mele au fost mult mai moi decât în ​​prima zi!”

Witalis continuă să explice: „Mai întâi mi-am scos părul și mi-am separat partea din față a părului pentru panglică. Am franțuzit apoi piesa până la capăt și am asigurat-o cu o bandă de cauciuc. Am fixat panglica înapoi cu un știft sub un strat de păr în fundul capului meu! Am terminat totul cu câteva spray-uri de fixativ! ”

Ponei cu Twist

Ponei cu TwistInstagram @thecyranoeffect

Această coadă de cal înfășurată cu un val luminos a fost creată de stilistul Lennie Ross din Beverly Hills, CA. „Îmi place eleganța și simplitatea aspectului și că este rapid și ușor de creat”, spune Ross.

Când vine vorba de coafare, Ross spune să înceapă prin ondularea părului. „Când trageți părul înapoi, doriți să folosiți o mousse bună sau un spray de styling pentru a aduna înapoi tot părul și pentru a crea un aspect neted. Când înfășurați părul în jurul cozii de cal, luați o bucată de sub coada de cal și asigurați-vă că o înfășurați liber pentru a crea cel mai bun aspect “, adaugă ea.

Simplu Rosy Bob

Simplu Rosy BobInstagram @hairdrie

„Îmi place acest bob roz cu straturi lungi”, spune coafura Chelsey din Airdrie, AB.

„Am folosit infuzie bifazică, care este un elixir care oferă protecție împotriva căldurii, netezime și strălucire. Apoi am folosit crema de stil pentru netezire Style Soufflé pentru a-i usca părul cu o perie rotundă medie spre mare pentru formă și mișcare “, explică ea.

Ambele produse sunt de la Paishau. „Introducerea corpului în păr imediat după spălare permite o zi sau două să se onduleze, să se îndrepte sau să se poarte așa cum este, fără a fi nevoie să se spele din nou”, adaugă ea..

Twist modern francez

Twist modern francezInstagram @shirleyhagel

Aceasta este o abordare modernă a unei răsuciri clasice franceze, cu o blondă lavandă-y pentru a o complimenta. A fost creat de artistul Aveda Shirley Hagel din New York.

„Lucrul meu preferat la acest aspect este ușurința acestuia. Se simte simplu și ușor, dar și elegant ”, spune Hagel.

Dacă ai în vedere acest aspect, Hagel spune să te gândești la lungimea și densitatea părului tău. „Vrei să folosești produse ușoare cu o rețea funcțională. Am folosit spray-ul de păr Air Control și șampon uscat ”, afirmă ea.

Coada de cal Edgy cu împletitură

Coada de cal Edgy cu împletiturăInstagram @caleighmoriahhair

Această abordare mai îndrăzneață cu poneiul tău tipic a fost creată de coaforul și specialistul în balayage Caleigh Giarra din Nashville, TN. „Lucrul meu preferat este aspectul dezordonat / anulat”, spune Giarra.

Această coadă de cal împletită și texturată este foarte versatilă și poate fi purtată pentru o noapte de lux, precum și pentru un aspect mai casual. Este minunat pentru părul mediu spre lung și ar fi o opțiune excelentă pentru cineva cu păr gros.

Giarra sugerează un spray de textură, cum ar fi IGK’s Beach Club, pe părul uscat, pentru a ajuta la obținerea acestui aspect.

Cutie Pixie modernă cu Wispy Bangs

Cutie Pixie modernă cu Wispy BangsInstagram @hair_by_lexiesingleton

Acesta este un pixie super distractiv și modern, cu breton. A fost creat de coafura Lexie Singleton din Eden Prairie, MN. „Îmi place că arată atât de unic, dar durează doar câteva minute până la stil! Economisește atât de mult timp la coafare, făcându-l perfect pentru stilul de viață ocupat al mamei ”, spune Singleton.

Sfatul lui Singleton este să nu vă fie frică să fiți îndrăzneți și să arătați părul scurt. „Găsiți o tăietură care să vă arate forma feței și nu vă fie teamă să folosiți un produs”, adaugă ea.

Curly Teal Bob

Curly Teal BobInstagram @maddoeshair

Acest superb bob de teal creț a fost creat de coafura Madison Hashey din Las Vegas, NV.

Acest bob cret cu o rădăcină medie de umbră maro cenușă a fost îmbrăcat în împletituri franceze gemene și un mic coc spațial deasupra.

„Am început prin spălarea părului cu șamponul și balsamul Dallas R + Co. Am pregătit-o prin uscarea părului cu un prosop, apoi am aplicat puțin din grila R + Co pentru a ajuta la menținerea buclelor în aspect definit ”, explică Hashey.

Pentru a termina, Hashey French a împletit secțiuni de două centimetri lățime, le-a legat într-o coadă mică, l-a înconjurat și l-a prins într-un coc! Cred că această coafură pe jumătate arată bine pe fiecare formă a feței și arată foarte bine ondulată, dreaptă sau orice altceva între ele. De asemenea, cred că oricine poate culorile culorilor vii și distractive, precum acest teal “, adaugă ea.

Chic Topknot

Chic TopknotInstagram @hairbysarahe

Această coafură topknot sau high bun a fost creată de coafura și proprietarul Sarah English din Los Angeles, CA. „Lucrul meu preferat este că poate fi purtat pentru o ocazie elegantă sau casual. Această coafură vă permite să aveți acea opțiune și să arătați în continuare elegant, în ambele sensuri ”, explică engleza.

„Începeți prin a folosi un ulei ușor sau o cremă de coafat pentru a vă pregăti părul și pentru a-i oferi un plus de eleganță”, spune English. „Am secționat primul front de sus într-un mic mohawk și l-am retras din drum. Apoi, veți începe să vă periați restul părului într-o coadă înaltă, elegantă. Fixați bine coada de cal cu o cravată, începeți să o înfășurați într-un coc, apoi fixați-o. În cele din urmă, luați acea secțiune mohawk pe care ați lăsat-o și creați o ușoară răsucire pentru a fixa la rădăcină. Luați restul capetelor și răsuciți-le în timp ce vă înfășurați cocul ”, explică ea.

Fixați în siguranță și pulverizați cu un spray ușor de lucru pentru a îndepărta orice fel de flyaways. Utilizați toate produsele Unite pentru păr.

Versatil Twisted Updo

Versatil Twisted UpdoInstagram @ jessica.gudino.hair

Acest updo răsucit fără efort este creat pentru toate texturile părului. A fost creat de stilistul evenimentului special Jessica Gudino din Yorba Linda, CA.

„Partea mea preferată a acestui stil este posibilitățile nesfârșite de unde poți purta acest updo răsucit fără efort. De la o zi de lux la birou până la o plimbare memorabilă pe culoar, se potrivește tuturor ocaziilor ”, explică ea.

Acest stil poate fi perfectat cu ușurință prin alegerea produselor Paul Mitchell și a elementelor esențiale Straight Pin LA.

Complet stratificat Shag

Complet stratificat ShagInstagram @silasthestylist

Acest shag clasic, cu strat lung, subțiază încuietorile voluminoase pentru a le oferi viață și corp. Această croială a fost creată de coafura Silas McCollum din Gainsville, FL.

„Acest stil este destinat femeilor care au părul gros, ondulat sau creț și care le place lungimea. Dar este și pentru femeile cu lungimi mai mici în jurul feței, deoarece le va evidenția structura osoasă. Această tăietură nu este pentru încuietori mai subțiri, cu excepția cazului în care sunteți căsătorit cu un uscător, un ondulator și o grămadă de produse de coafare “, spune McCollum.

Silver Beach Babe

Silver Beach BabeInstagram @lindseymaohair

„Lucrul meu preferat la acest păr de lungime medie este culoarea blondului. Este foarte ușor și răcoros, dar cu multă dimensiune. Aș descrie-o ca pe o plajă argintie ”, spune artistul principal de păr Lindsey Mao din Victoria, BC.

Produsele pe care Mao le-a folosit pentru a crea acest aspect au fost Milkshake Glistening Milk pentru a îmblânzi frizul în timp ce adaugă strălucire fără greutate și AG Texture Spray pentru a ajuta la definirea capetelor dimensiunii.

„Am folosit un fier curling de 1 1/4 inci, lăsând două centimetri din capete pentru a-i oferi acel aspect de plajă”, adaugă ea. „Valurile de pe plajă scot în evidență culoarea, iar părul înfășurat în jurul elasticului păstrează aspectul ordonat și îl reunește pe toate.”

Răsuciri și valuri fără efort

Răsuciri și valuri fără efortInstagram @toni_scott_hairdressing

„Acest stil boem este destul de ușor, totuși răsucirile adaugă suficiente detalii pentru a crea un punct focal și pentru a arăta diferite tonuri în păr”, spune coaforul Toni Scott din Australia de Sud.

Pentru a crea acest aspect, Scott recomandă utilizarea Evo Icon Welder pentru protecția împotriva căldurii. „De asemenea, utilizați un fier de călcat larg Cloud Nine pentru a ondula părul și un pieptene cu dinți largi pentru a pieptăna buclele atunci când acestea revin la temperatura camerei”, adaugă ea..

Această coafură simplă oferă o lățime ușoară față de valurile libere, dar fără volum. Este cel mai potrivit pentru femeile cu o formă ovală, pătrată sau triunghiulară.

Simplu Infinity Braid

Simplu Infinity BraidInstagram @beautybar_bossbabe

„Această jumătate de updo specifică este simplă, dar elegantă”, spune proprietarul și coafura Brittany Harris din Yorktown, VA. „Lucrul meu preferat la acest look este împletitul infinit. Nu arată sfârșitul panglicii cu modul în care este fixată cu atenție ”, afirmă ea.

„Părul ei a fost suflat cu Royal Blowout al lui Oribe. Panglica a fost construită cu pulberea Oribe’s Swept Up, care ajută la adăugarea texturii panglicii pentru a o distresa cu ușurință și a o extinde pentru a crea iluzia unei panglici mai largi și mai groase ”, explică ea. „A fost terminată cu spray-ul impermeabil al lui Oribe, pentru a ajuta la menținerea efectelor de plecare și a aspectului general, fără frizz.”

Acesta este stilul perfect pentru orice tip de păr! Simplitatea acestuia îl face capabil de orice textură. Acest aspect este perfect și pentru femeia de zi cu zi căreia îi place să-și țină părul departe de față. Împletiturile sunt perfecte pentru a menține părul înapoi și sigur, în timp ce arată încă elegant și elegant.

13 Tunsori androgine moderne pentru femeile nervoase

O tunsoare androgină este o tăietură neutră în funcție de gen, cu aspect atât masculin cât și feminin. Una dintre cele mai recente tendințe în ceea ce privește părul, rundă pe feedurile tuturor – această croială ultra-nervoasă face o declarație dramatică!

Cu indicii ale influențatorilor de modă Kristen Stewart, Miley Cyrus, Katy Perry și coafurile Rihannei care strălucesc pe covorul roșu, vedem atât de multe variante ale acestei tăieturi fără gen! De la pixii și tăieturi subțiri până la bucăți și muguri, nu există nicio limită pentru creativitatea pe care tu și stilistul dvs. o puteți exprima.

Deoarece scopul este să faceți o declarație, este vital să lucrați cu personalitatea dvs. Împreună cu acestea, tipul de păr, forma feței și stilul de viață. Consultați în profunzime cu coaforul dvs. de încredere pentru rezultate maxime!

Coafură din Minnesota Bailey Elizabeth își pune în portofoliu această tunsoare căutată, creând-o pe diferite texturi și lungimi! Această tăiere care nu are părtinire și, în mod surprinzător, necesită și o întreținere redusă.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii la modă cu tunsori și coafuri androgine.

Tunsori Pompadour pentru femei pentru păr gros

Tunsori Pompadour pentru femei pentru păr grosInstagram @ jordanpaige.x

Arătați acele încuietori de platină atrăgătoare, cu un păr androgin pompadour mai lung. Normele de gen s-au schimbat în timp, iar reducerile mai scurte nu sunt doar pentru băieți. Lăsați partea din mijloc mai lungă și periați-o în sus pentru a crea un puf pentru volum adăugat.

Tăierea rasă androgină

Tăierea rasă androginăInstagram @matiazignacio

Aspectul suprem al doamnei bărbătești are bretonul tăiat pe față. Culoarea magenta-violet adaugă mai multă dinamică care face un finisaj foarte uimitor.

Bol drăguț tăiat cu laturile ras pentru fețe rotunde

Bol drăguț tăiat cu laturile ras pentru fețe rotundeInstagram @stylesbycem

Cu acest bol modern tăiat, păstrând totul scurt și stratificat dă o atmosferă drăguță, dar punk, cu care poți lucra în fiecare zi. Părțile și spatele ras evidențiază și mai bine textura acestei tăieturi androgine, făcând-o mai măgulitoare pentru fețele rotunde.

Lunga tăietură androgină

tunsoare androgină pentru părul lungInstagram @jonesandpayne

Laturile stratificate lungi păstrează textura intactă, în timp ce blaturile asemănătoare mohawkului adaugă fluiditate pentru un pachet ascuțit și sexy. Ideile de tunsoare ca aceasta funcționează cel mai bine pe șenile drepte sau ondulate. O culoare de păr argintie cenușie nu va afecta rezultatul, cu siguranță.

Tunsor androgin cu breton pentru fețe ovale

Tunsoare androgină cu Bangs pentru fețe ovaleInstagram @brittakynast

Cu acest stil androgin care se joacă cu fluiditate de gen, fețele ovale vor arăta bine în el. De aceea, puteți explora după conținutul inimii, cum ar fi această tăietură conică măturată lateral, care vă poate face să arătați atât de proaspăt și tăiat în același timp.

Androgin Argint Subcut

Androgin Argint SubcutInstagram @katrinberndt

Scoateți o tunsoare androgină moale și mohawk cu o culoare modernă precum platina. Puful adaugă tot volumul și finisajul glam de care are nevoie stilul. Acest lucru demonstrează cu siguranță că părul lung este distractiv, dar o coafură scurtă poate fi mult mai răcoroasă!

Tăiere androgină scurtă, măgulitoare pentru fețele pătrate

Tăiere androgină scurtă, măgulitoare pentru fețele pătrateInstagram @mellis___

Crearea undelor texturate în față și o lungime mai mică pe fiecare parte a capului formează un aspect mai băiat, rotunjit, pentru aspectul dvs. Marginile ascuțite arată tăiate datorită bretonului și laturilor tăiate ușor.

Această tendință versatilă a părului a fost creată de Melissa Frey, o stilistă din Richmond, Marea Britanie. „I-am dat niște sfaturi inspiraționale cu privire la stilul pe care și-l dorea. Deoarece are o formă rotundă a feței, am sfătuit-o să păstreze părțile strânse și deconectate spre vârf. Încă aș numi acest păr androgin o tăietură cu înălțime în partea de sus “, notează Frey.

Doamna are părul gros și drept, așa că Frey sugerează uscarea prin suflare cu o perie mică rotundă sau o perie plată cu mousse de volum de la Label.M. Faceți acest lucru ca o pregătire în direcția dorită pentru a purta stilul. Apoi, terminați cu o pastă mată de pe eticheta M. Frey afirmă că această tunsoare scurtă este recomandată femeilor cu personalități deschise și puternice și, de asemenea, părului gros pentru o întreținere ușoară.

Frey adaugă: „Nu este ideal pentru nicio formă a feței. De exemplu, nu este pentru o față în formă de inimă, deoarece nu dă niciun volum în jurul zonei bărbiei. De asemenea, nu este potrivit pentru forma dreptunghiulară a feței, deoarece acest stil va da și mai multă înălțime capului. “

Mulet androgin cu breton scurt pe părul creț

Mulet androgin cu breton scurt pe părul crețInstagram @sashaivanovsky

Saltea androgină cu breton face o revenire foarte distinsă chiar în acest aspect. Buclele și valurile îl fac un stil curgător, în timp ce marginile contondente adaugă aspectul simplu bărbătesc.

Optează pentru o tăietură ușoară, dar cu un aspect răcoros, pentru părul creț, care nu necesită prea multă întreținere. Stilistul Sasha Ivanovsky din Minneapolis, MN și-a tuns părul uscat pentru a se potrivi buclelor, lăsând lungimea la ceafă și perciuni pentru a-i da un aspect mai moale..

Pentru doamnele care caută un aspect asemănător cu un muget creț cu breton, este important să știți că aceasta este textura ei naturală. Ivanovsky și-a lăsat părul să se usuce la aer după ce a aplicat Crema de curl pentru chimie organică și s-a difuzat puțin la final.

„Îmi sfătuiesc întotdeauna femeile cu părul creț să se spele mai puțin și să se condiționeze mai mult. Buclele au nevoie de umiditate pentru a controla frizul. Co-spălarea, sau spălarea cu balsam, este o alternativă excelentă la șamponare în fiecare zi și se face prin spălarea scalpului ca și cum ai fi șamponat și apoi clătit bine “, sugerează Ivanovsky.

Buzz Cut feminin cu întreținere redusă

Buzz Cut feminin cu întreținere redusăInstagram @ shorthair.losangeles

Tăieturile Buzz par a fi cel puțin oarecum populare anul acesta din anumite motive, potrivit stilistului Mark Peters din Los Angeles, CA. Această tăietură este de aproximativ # 2, puțin mai scurtă deasupra și ușor decolorată pe părți și pe spate.

Această tăietură androgină cu întreținere redusă este ceva ce fiecare femeie ar trebui să încerce cel puțin o dată. Peters continuă: „Aș spune că, chiar dacă vă simțiți confortabil cu voi înșivă, există întotdeauna acea mică conștiință de sine, dar dispare destul de repede”.

Desigur, nu există niciun produs sau stil și, deși tipul de păr are o influență asupra aspectului real, nu este atât de important. O croială buzz este un stil minimalist și foarte ușor de întreținut. Dacă cineva are în vedere să facă acest lucru, Peters sugerează să meargă pentru asta.

Tăiere androgină perfectă pentru păr subțire

Tăiere androgină perfectă pentru păr subțireInstagram @ bethaney.rose.tucker

Tunsurile scurte pe o tăietură conică fac o pânză perfectă pentru straturi pe păr subțire. Aruncați un stil ciufulit și veți obține în continuare o croială versatilă, atât pentru afaceri, cât și pentru joacă.

Această tunsoare distractivă inspirată de tufiș este realizată de Bethaney Rose Tucker, un stilist din Portland, OR. Părțile și partea din spate decolorate dau o vibrație androgină, în timp ce bangul din partea de sus lasă câteva aspecte feminine stilului. Cantitatea de textură pe care o puteți vedea în partea de sus este uluitoare.

„Această femeie are părul drept foarte fin, așa că textura și volumul sunt foarte importante pentru ea. Această tăietură este nervoasă, masculină și feminină – oferind o senzație androgină foarte adevărată ”, subliniază Tucker.

Această tunsoare este foarte ușor de coafat, mai ales pentru femeile cu păr fin. Tucker continuă: „Aș recomanda să folosiți o pomadă mată pentru a îmbunătăți textura și a da un pic de corp spre spate. Dacă aveți cowlicks și doriți acest stil, vă recomand să folosiți un spray de sare de mare peste tot și să uscați totul înainte. Apoi folosiți o pudră de pomadă sau textură la sfârșit. ”

Androginul Pixie Cut

Androginul Pixie CutInstagram @johnmokstylist

Aceasta este o tăietură pixie deconectată, cu o foarfecă strânsă pe pieptene, în jurul părților din spate și a marginilor. Creat de artistul de păr John Mok din California, partea de sus este lăsată deconectată și scurtată în spate până lungă în față.

„Părțile mele preferate sunt detaliile subtile, ca o franjură asimetrică, texturarea liberă în coroană, iar coada minusculă din spate adaugă jucăușului. Detaliile creative ușoare ajung la androginie, dar o mențin suficient de feminină ”, notează Mok.

Părul scurt este destinat fetelor curajoase cărora nu le este frică să-și arate frumusețea lumii. Mok petrece întotdeauna mult timp considerând ce trăsături faciale trebuie să atragă cea mai mare atenție pe baza femeii. Părul scurt este un echilibru între a arăta cele mai bune caracteristici și a scoate la iveală o mulțime de personalități.

Pentru stilul tăieturilor de pixie, Mok subliniază: „Îmi place să folosesc pasta de modelare Rough Luxury Rough de la Oribe. Coafând cu o lut sau o pastă de modelat, îmi place să bat tot părul în timp ce dispersez produsul uniform și apoi împing lucrurile înapoi până când am aspectul corect. Fiecare zi este diferită când lăsați părul să vă spună ce să faceți. ”

Mohawk androgin

Un mohawk androginInstagram @ capture_you_36

Acest mohawk este o croială androgină inspirată de pixii lungi de către stilista Heather Marie Fiore din Massachusetts.

Această cotlet este mai ușor de realizat dacă aveți o lungime mai mare a părului, cum ar fi bobs. Cu toate acestea, Fiore subliniază că mohawk-urile pot depinde de forma feței, textura părului și personalitatea.

Ești pregătit pentru un aspect distractiv, sexy, nervos, elegant, gratuit? Vrei mai multă libertate pentru a-ți coafa părul într-o multitudine de moduri? Sunteți gata să vă dedicați unui stilist și să vă mențineți aspectul la fiecare 4-6 săptămâni? Dacă da, optează pentru această croială.

Tăietură masculină cu textură dezordonată

Tăietură masculină cu textură dezordonatăInstagram @ san. păr

Au existat o mulțime de interpretări de „femei se estompează” sau părul scurt al femeilor cu margini „estompate” sau „conice”, dar acest aspect androgin pe părul ondulat duce doar marginile la zero, adică bărbierit fără pază! Potrivit stilistului Sean Alexander din California, vârful este tăiat pentru a avea multă mișcare, dar totul se conectează. Nu există „deconectare” deasupra, deci nu este tocmai o subcotare!

„Lucrul meu preferat este doar versatilitatea. Este foarte prietenos cu capul de pat. De asemenea, îmi place longevitatea de a avea părurile ras, așa că este un aspect care durează mult timp “, exprimă Alexander.

Această coafură are o margine confortabilă. Dacă luați în considerare acest aspect, mergeți la poftă, dar fiți pretențioși cu cine vi-l taie! Acest aspect nu este unul cu care să pariezi, așa căută pe cineva încrezător în tăierea părului scurt!

13 Cele mai bune coafuri pentru femei peste 50 de ani cu ochelari

Dacă sunteți în căutarea unor coafuri tinere și măgulitoare pentru femeile de peste 50 de ani cu ochelari, atunci ați ajuns în locul potrivit! Ochelarii nu ar trebui să fie doar o necesitate pentru primele doamne, ci și un accesoriu de modă elegant!

Mai întâi, verificați forma feței! Toate aspectele coafurii tale ar trebui să depindă de ea – de la breton și stilul de despărțire până la lungime – obiectivul principal este să găsești potrivirea perfectă pentru fața și stilul tău de viață.

Un alt sfat pentru a părea mai tânăr cu ochelari este să îți împerechezi tunsoarea cu o culoare potrivită a părului, desigur, ținând cont de specificațiile tale! Inspirați-vă din modul în care Helen Mirren, Meryl Streep, Salma Hayek și Viola Davis au strălucit pe covorul roșu cu coafurile și ochelarii lor!

Veți crede cu încredere că vârsta este cu adevărat doar un număr și nu vă va limita niciodată opțiunile de stil! Indiferent cât de lung este părul dorit – scurt, lungime medie, foarte lung – există, fără îndoială, un mod perfect de a arăta minunat cu ochelarii.

Arată tuturor cât de plin de viață ești cu o coafură adorabilă! Alege dintre aceste coafuri super trendy pentru femeile peste 50 de ani cu ochelari!

Scurt scurt Pixie Cut

Short Grey Pixie Cut pentru femei peste 50 de ani cu ochelari și rame distractiveInstagram @bilo_doing

Î&A cu creatorul de stil, Chantelle Bilodeau

Frizer senior & Director creativ @ Sin 7 Salon în White Rock, BC

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este o versiune actualizată a unei tăieturi pixie atemporale, făcută puțin mai moale. Tendința în acest moment pentru tăieturile de pixie este părțile ras, dar am vrut ca oaspetele meu să aibă un pic de moliciune în jurul marginilor ei. Partea mea preferată este marginea ei super scurtă și grea! Acest lucru arată minunat pentru femeile cu ochelari și rame distractive.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Asigurați-vă că învățați toate modurile în care îl puteți stiliza. Este destul de texturat, astfel încât să puteți scăpa de instrumente și produse de stil minimal. Dacă vrei să te joci cu stilul, ar trebui să înveți toate opțiunile!

Este un stil rapid pentru femeile active de peste 50 de ani care vor să arate la modă indiferent de vârstă.

Shag de lungime medie

Shag lungime medie pe femeie peste 50 de ani cu rame clareInstagram @shesahaircutter

Aceasta este una dintre cele mai bune coafuri de lungime medie pentru femeile de peste 50 de ani, cu ochelari și rame clare! Acesta este un aspect din anii ’70 care te poate face să arăți mai tânăr decât peste 50 de ani! Bretonul și valurile de pe această lungime până la umeri se îndreaptă spre ochi, ceea ce îi poate evidenția frumusețea.

Păr scurt și creț

Păr scurt și creț pentru femeile în vârstă de peste cincizeci de ani, cu ochelari de vedereInstagram @_ceebeauty_

Acest păr scurt și creț pentru o femeie de peste 50 de ani este frumos. Buclele ar părea accesoriul de care are nevoie bobul tău texturat! La fel cum ochelarii pot fi piesa ta de modă, poartă-ți buclele de ghimbir elegante și mândre!

Pixie Crop cu Bangs

Pixie Crop cu Bangs pe un copil de 50 de ani cu ochelariInstagram @ the.hair.geek

Coafurile Pixie pentru femeile de peste 50 de ani cu ochelari arată super drăguț! Emoția reală vine de la lucrul tăiat scurt! Fringe laterală moale cade pe fața ta, ceea ce face ca ochii oricărei femei de 50 de ani să iasă în evidență, la fel ca ochelarii și cadrele lor!

Î&Un creator de stil, Dara Casterline

Coafor @ Capretti & Co în Pittsburgh, PA

Cum ați descrie acest aspect?

Ador pixii. Simt că sunt clasice, dar distractive. Lucrul meu preferat la această tunsoare este că poate fi personalizat pentru fiecare persoană și este rapid și ușor de coafat.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este perfect pentru părul fin, care tinde să lipsească de volum. De obicei, recomand o mousse aplicată la rădăcină pe părul uscat cu prosopul și, după ce părul a fost uscat, recomand să aplicați un produs texturizant ușor sau spray. Folosesc spray de păr Aveda Phomollient și Air Control.

Această croială este perfectă pentru oricine nu are mult timp să se pregătească dimineața, dar necesită vizite mai frecvente la salon pentru a le întreține.

&# x1f449; Consultați aceste coafuri de spălat și purtați ușor pentru femeile de cincizeci de ani

Bob lung pentru fețe rotunde

Coafură lungă Bob pentru femeile mai în vârstă de peste cincizeci de ani, cu ochelari și față rotundăInstagram @thecreativehairdresser

Bobul lung pentru fețe rotunde este ideal pentru femeile de afaceri de 50 de ani și pentru doamnele relaxate. Această croială, asociată cu bretonul de zi cu zi, vă poate transforma părțile rotunjite într-un aspect mai tăiat și alungit.

Tăiere măgulitoare pentru o față pătrată

Tăiere măgulitoare pentru copiii de 50 de ani cu față pătratăInstagram @shelseastylist

Având încuietori mai lungi pe partea din față, împreună cu breton complet, tăiați aspectul rigid al unei fețe în formă pătrată pentru femeile în vârstă de 50 de ani. Rama aurie a acestor ochelari poate avea un cadru mai rotund, astfel încât fața să aibă modele mai curbate..

Bob cu pene cu Bangs

Bob cu pene cu Bangs pentru un copil de 50 de aniInstagram @ maria_colors4u

Combinați-vă pixie folosind un pieptene cu dinți largi pentru acest aspect cu pene. Bretonul unei femei în vârstă de 50 de ani poate atârna liber pe frunte sau îți poate atinge ușor ochelarii pentru acel aspect fără greutate.

Tăiere mai scurtă pentru păr fin

Tăiere mai scurtă pentru păr fin pe o femeie de peste 50 de ani cu rame albastreInstagram @kew_hair_design

Mai multe straturi pe părul tăiat generează valuri și texturi incredibile, la fel ca această tăietură pixie! Un stil scurt mai dezordonat împreună cu ochelarii la modă, poate ingredientele perfecte pentru un aspect mai tânăr pentru peste 50 de femei.

Tunsoare stratificată pentru păr subțire

Tunsor stratificat pentru păr subțire pe femeie de 50 de aniInstagram @vamphairstudio

Când vine vorba de coafuri pentru femei de peste 50 de ani, cu ochelari și păr subțire, este vorba despre textură. Luați o grămadă de încuietori și tăiați-le succesiv, urmând un model descendent. Acestea produc fire mai scurte, care sunt minunate pentru un corp mai complet, perfect pentru femeile de peste 50 de ani, cu păr subțire, care au ochelari și rame subțiri..

Tăiat texturat pentru păr gros

Tuns texturat pentru păr gros pentru femeie de peste cincizeci de ani cu ochelariInstagram @lisaschwabstudio

Ce croială elegantă texturată pentru doamnele peste 50 de ani, cu ochelari și păr gros. După forfecare în lungimi scurte, uscați în timp ce periați pentru a păstra forma. Puteți adăuga breton și niște franjuri pentru a încadra fața pentru un aspect mai tineresc.

Bob scurt cu partea laterală

Bob scurt cu partea lateralăInstagram @ chroma.carmona

Î&Un creator de stil, Lana Carmona

Hair Stylist / Colorist @ Hair Loft Salon & Spa în Salina, KS

Cum ați descrie acest aspect?

Toate femeile în vârstă de 50 de ani merită să se simtă frumoase și sexy și asta face această tunsoare pentru forma feței și cadrele ei.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această tunsoare este concepută pentru a oferi încredere fiecărei fețe, deoarece atunci când arăți bine, te simți bine! Este ușor de coafat, cu doar 4 bucle, și îl puteți purta zile întregi cu mânerul de praf Redken și șampon uscat.

Foarte scurt Spiky Pixie

Foarte scurt Spiky Pixie pentru femei peste cincizeci de ani cu ochelariInstagram @petekhair

Î&A cu creatorul de stil, Pete Koziell

Barber @ Analog Hair în South Yarra, MEL

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o tunsoare de cultură puternic texturată.

Clientul meu și-a ras părul pentru caritate, tăindu-i toată vechea culoare brunetă permanentă. Când părul i-a revenit, atât ea, cât și eu am iubit culoarea ei naturală argintie. Avea părul atât de gros încât nu l-am putut textura suficient, ceea ce a dus la un efect extraordinar.

Lucrul meu preferat la această tunsoare în vârstă de 50 de ani este modul în care textura are un contrast atât de puternic cu ochelarii și ramele sale violete. Atrage atenția asupra ambelor!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aceasta este o tunsoare modernă, potrivită pentru femeile care nu doresc să fie lăsate înapoi de păr. Textura grea necesită un stil minim. Cu toate acestea, aș recomanda această coafură cu rame care să fie întreținută la fiecare 5-6 săptămâni. Clientul meu folosește și șampon violet pentru a-și menține părul argintiu strălucitor!

Lungimea umărului unghiular Bob

Bob cu unghi lung pentru umeri pentru femei de 50 de ani cu rame negreInstagram @ shania.haircuttery

Î&A cu creatorul de stil, Shania Tan

Hairstylist @ Hair etc. de Shania în Chicago, IL

Cum ați descrie acest aspect?

La fel ca ochelarii și cadrele ei, această coafură este îndrăzneață. Potrivit lui Jo-Ellan Dimitrius, „O femeie cu părul scurt este percepută ca fiind încrezătoare – nu trebuie să ascundă nimic”.

Se așteaptă întotdeauna ca femeile să aibă părul lung și să-și arate feminitatea, iar în cultura americană contemporană, femeile cu părul scurt sunt mai des văzute ca fiind mai puțin feminine, dar mai profesionale. În realitate, radiază îndrăzneală – rupând percepția femeilor în societate.

Numele meu este un bob cenușiu. I-am texturat vârfurile pentru o mișcare a părului.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru a scoate această tunsoare pentru femeile de peste 50 de ani cu ochelari, ar trebui să fiți suficient de îndrăzneț pentru a tăia centimetri. Ar trebui să fiți suficient de dispus să aveți această tunsoare pe termen lung, deoarece creșterea părului nu este o bucată de tort.

De asemenea, ia în considerare forma feței tale. În aceste zile există diferite tipuri de tunsori scurți și trebuie doar să vă dați seama care dintre ele se potrivește formei feței dvs. și dacă purtați ochelari și rame. Persoanele cu fețe în formă ovală pot scoate orice tunsoare.

În cele din urmă, ar trebui să vă puteți menține părul. A avea o cantitate mai mică de păr nu înseamnă o cantitate mai mică de întreținere. Eu însumi am părul scurt și este greu să-l gestionez. Trebuie să investesc timp pentru a arăta bine.

Atâta timp cât sunteți dispus să luați în considerare lucrurile pe care tocmai le-am menționat, atunci sunteți bine să mergeți!

21 de cele mai bune coafuri pentru femei de peste 60 de ani pentru a arăta mai tinere (tendințe în 2021)

Cele mai bune tunsori și coafuri pentru femeile cu vârsta peste 60 de ani pentru a arăta mai tinere sunt tăiate, colorate și stilate într-un mod care îmbunătățește textura naturală a părului și completează trăsăturile feței..

Cu tehnicile de tuns și colorat de astăzi, doamnelor peste 60 de ani nu le va fi greu să caute aspectul perfect de întreținere redusă, pentru a vă ajuta să vă simțiți mai tineri, mai vibranți și să vă faceți părul plin de viață. Când vine vorba de stiluri de păr de peste 60 de ani, există numeroase culori dimensionale, tăieturi voluminoase și chiar diferite lungimi din care să alegeți. Ceea ce vă poate îmbunătăți efectiv firele pentru a arăta mai gros și mai sănătos.

Rețineți că obiectivul este să vă potriviți perfect o tunsoare pe forma feței, tenului, texturii și tipului părului și personalității individuale. În acest fel este garantat că veți obține o coafură confortabilă și modernă pe care o puteți îmbrățișa.

Ești gata să găsești o idee de coafură care să te facă să arăți mai tânăr? Continuați să derulați pentru a vă inspira din aceste fotografii ale celor mai tinere coafuri pentru femeile de peste 60 de ani!

1. Tăiere de slăbit pentru o față rotundă pentru femeile de peste 60 de ani

Tunsori scurte pentru femei de peste 60 de ani, cu fața rotundăInstagram @angstoghair

O coafură scurtă funcționează cel mai bine pentru femeile de peste 60 de ani cu fețe rotunjite. Această superbă coafură bob pentru femeile de peste 60 de ani este o alegere excelentă pentru doamnele în vârstă care caută o schimbare.

2. Shag ondulat de lungime medie

shag ondulat de lungime medie pentru femeile de peste 60 de aniInstagram @jayne_edosalon

Un shag de lungime medie este cea mai bună tunsoare pentru femeile în vârstă de 60 de ani cu păr ondulat. Pare măgulitor cu breton și ar permite cuiva să apară cu un deceniu mai tânăr. Acest cotlet este cel mai ideal și pentru încuietori ondulate. Shagul are straturi care pot spori mișcarea părului mediu.

3. Coafura lungă superbă pentru femeile în vârstă

Coafura lungă superbă pentru femeile în vârstăCredit: Instagram @glam_by_eevie

O coafură lungă cu breton va ajuta la ascunderea ridurilor de pe frunte pentru a lua mai mulți ani de la apariția unei femei de peste 60 de ani.

Dacă vă întrebați dacă părul lung vă face să arătați mai în vârstă, răspunsul este da dacă aveți părul foarte fin și subțire.

Atâta timp cât aveți părul suficient de gros, îl puteți scoate. Pentru o altă opțiune, luați în considerare adăugarea de evidențieri blonde și straturi lungi pentru o atingere mai modernă.

4. Bob scurt și elegant, blond, pentru femeile de 60 de ani

Bob scurt și elegant, blond, pentru femei de 60 de aniCredit: Instagram @hairbylisagallagher

Un bob scurt unghiular cu straturi este cea mai bună tunsoare scurtă pentru femeile de peste 60 de ani. Unghiul vă va oferi aspectul unui păr mai lung, iar straturile vor adăuga volum părului subțiat în mod natural.

Coafurile scurte pot oferi oricărei femei în vârstă de 60 de ani suficientă lungime pentru stil, plus micile bretonuri laterale îi conferă o adevărată atingere tinerească și este ușor de întreținut..

5. Cultură Pixie Grey Choppy pentru femei mai în vârstă

Cultură Pixie Grey Choppy pentru femei mai în vârstăCredit: Instagram @barehare_x

O coafură de cultură texturată pentru o doamnă în vârstă beneficiază de straturi agitate. Este perfect pentru femeile care doresc o tunsoare de spălat. Această croială agitată este una dintre cele mai elegante coafuri pentru femeile de peste 60 de ani care caută inspirație pentru a arăta mai tinere.

6. Cutie asimetrică Pixie pentru femei peste 60 de ani

Cutie asimetrică Pixie pentru femei peste 60 de aniCredit: Instagram @belllbelle

Optează pentru un pixie asimetric. Pentru părul de peste 60 de ani, țineți-vă tunsul scurt pentru o întreținere mai redusă, în timp ce dețineți un amestec tineresc și strălucitor de culori! Această tăietură scurtă asimetrică, cu câteva piese de culoare maro bej, este o reîmprospătare totală pentru femeile în vârstă de șaizeci de ani!

&# x1f449; Vedeți mai multe tunsori asimetrice pentru femeile de peste 60 de ani.

7. Bob lung până la umăr cu breton pentru femei mai în vârstă

bob până la umeri cu breton pentru femei peste 60 de aniInstagram @colorqueensalon

Hei, doamnelor peste șaizeci de ani! Coafurile moderne pentru femeile de peste 60 de ani includ un shag tăiat până la umeri.

Poți arăta mai tânăr cu 10 ani cu un bob modern lung și breton, care este minunat pentru a ascunde ridurile pe frunte și pentru a-ți exploata tinerețea.

Apoi colorează-ți părul cu un balayage brunet pentru un lob super notabil! Acea franjă de perdea se adaugă și la glam, deoarece luminează fața și conferă o strălucire tinerească femeilor care au ajuns la 60 de ani.

&# x1f449; Vedeți mai multe imagini cu bob scurt cu breton pentru femeile de peste 60 de ani.

8. Croială voluminoasă pentru femei cu păr fin

Tăiere voluminoasă pentru femei cu păr finCredit: Instagram @ studio106hairsalon

Coafurile pentru păr fin de peste 60 de ani pot apărea mai pline adăugând evidențieri și straturi pentru a crea mai multă dimensiune.

Acest frumos cap de evidențieri plus câteva piese care încadrează fața face o treabă minunată, arătând atractiv și ascunzând căderea părului sau subțierea părului.

9. Coafură până la bărbie cu bucle pentru femei mai în vârstă

Coafură până la bărbie cu bucle pentru femei mai în vârstăCredit: Instagram @hairbyrosalita

Coafurile pentru peste 60 de ani cu breton creează un aspect mai revitalizant. Mergeți scurt și sexy cu valuri de plajă evidențiate blond pe o croială lungă de bărbie. Luați în considerare adăugarea de evidențieri blond închis pentru a vă acoperi părul gri natural.

10. Bob rotunjit conic cu straturi cu pene

Bob rotunjit conic cu straturi cu pene pentru femeile de peste 60 de aniInstagram @grazifariahair

Un bob simplu rotunjit arată minunat pentru fiecare femeie minunată de peste șaizeci de ani. Este uimitor cum aceste straturi cu pene pot acorda coafuri femeilor mai în vârstă de peste șaizeci de ani, cu o formă mai bună și un volum suplimentar.

Când aveți părul cărunt, aveți o variație naturală a culorii, care, dacă este colorată corect, vă poate oferi culoarea și dimensiunea cea mai naturală, fără a avea o întreținere ridicată. ”

La scurt timp? Cu siguranță nu este un stil de spălat și du-te și, în funcție de textura și grosimea părului, poate fi nevoie de mai mult efort în coafarea straturilor cu pene.

11. Minunată tunsoare Wedge pentru femei peste 60 de ani

Minunată tunsoare Wedge pentru femei peste 60 de aniCredit: Instagram @missevetashery

Tunsorile cu pană sunt tunsoarea perfectă dacă sunteți o femeie de peste șaizeci de ani și doriți o rutină de întreținere redusă pentru coafare! Dacă doriți să vă tundeți, discutați cu stilistul despre această pană.

Tashery Rivas, cosmetologă la VIVID Salon and Spa din Cleveland, OH, a creat această coafură ideală pentru doamnele în vârstă care se pot trezi și pot merge la o zi.

Cel mai bun sfat pentru femeile de șaizeci de ani, luând în considerare tunsorile scurte de acest fel? „Asigurați-vă că sunteți deschis la schimbare; această tunsoare necesită un volum, iar această culoare a părului este o culoare la modă, așa că folosiți produse sigure pentru a păstra vibrația. ”

12. Tăietură Pixie Edgy Silver pentru păr subțire

Tăiată pixie argintie, nervoasă, pentru femeile de 60 de aniInstagram @rileyjean_hair

Puteți lega o tăietură de pixie argintie simplă, nervoasă, pentru femeile de peste 60 de ani, cu părul gri natural. Cu siguranță nu este părul tipic al bunicii tale.

Tunsoarea pixie din această imagine a fost tăiată pentru a da o senzație de trăsătură. Pentru a-ți acoperi părul alb, roagă-ți coaforul să plaseze și câteva folii de lumini slabe negre pentru a adăuga o anumită dimensiune.

Va trebui să luați în considerare întreținerea acestei reduceri. Această tăietură, în special, poate ieși din formă pe gât foarte repede, așa că asigurați-vă că coaforul dvs. oferă garnituri de gât între întâlnirile pentru tunsoare.

Păstrați-vă părul gri natural, nu este deloc prea mult de întreținut. De fapt, luminile slabe subtile și apariția culorilor cresc foarte bine.

Coafarea acestei coafuri nervoase pentru femeile de peste 60 de ani este foarte ușoară. Puteți folosi argilă, cremă, mousse, spray volumizant sau chiar pomadă.

13. Bob contondent modern pentru peste 60 de păr drept

Bob contondent modern pentru peste 60 de păr dreptCredit: Instagram @staceybrookshair

Aceasta este o coafură modernă, este un stil de cultură bob contondent pentru femei de peste 60 de ani. A fost creată de stilistul Stacey Brooks de la Randolph’s Salon din Clarkston, MI.

Stacey a spus: „Îmi place structura ascuțită a acestui aspect și modul în care contrastează cu câteva bucăți moi de textură pentru părul subțire”.

O tunsoare grozavă pentru femeile de 60 de ani ar trebui să se joace întotdeauna frumos cu culoarea pentru femeile care înaintează în vârstă. „Luând în considerare obținerea unei dimensiuni fără sudură cu câteva puncte evidențiate inteligent”, a adăugat ea.

Stacey recomandă această coafură scurtă pentru doamnele mature cu păr mediu până la gros. Stacey a spus că acesta este un aspect personalizabil. „Puteți personaliza acest stil de păr cu o franjură sau un front puternic cu o singură lungime. Accent pe plin – cu cât textura și straturile sunt mai puține, cu atât aspectul este mai puternic. ”

Stacey a spus că acest stil scurt va ajuta la echilibrarea formelor feței ovale, alungite, diamante și inimii. Dar dacă nu ai acele forme faciale? „Coafurile scurte de bob și tunsorile pentru femeile mai în vârstă ca aceasta ar exagera lățimea formelor feței pătrate, triunghiulare și rotunde, ceea ce este frumos pentru un aspect îndrăzneț”, a remarcat ea..

14. Bob de sare și piper scurt

Short Stacked Bob pe o femeie de 60 de aniCredit: Instagram @glauco_queiroz

Acest bob scurt stivuit este una dintre cele mai clasice coafuri pentru doamnele de peste șaizeci de ani.

„Tăierea din această fotografie este o tunsoare gri versatilă, unde aveți posibilitatea de a activa sau nu textura. Absolvența s-a lucrat în funcție de structura craniană de la occipital, aducând armonie unei forme geometrice triunghiulare “, a declarat Glauco Queiroz, creatorul și artistul de păr la salonul Tramonto din Curitiba, Brazilia.

Cel mai bun sfat al lui Glauco? „60 de femei plus nu pot greși cu acest stil de sare și piper! Amintiți-vă întotdeauna că protecția termică pentru uscarea părului și un finisor ca unguent sunt întotdeauna necesare. ”

15. Tăietură clasică în straturi cu Balayage pentru a acoperi părul natural gri

Tăietură stratificată pentru vârsta de 60 de ani, cu păr gri naturalCredit: Instagram @colorme_sandy

Această coafură de peste 60 de femei pentru părul gri arată uimitor combinată cu nuanțe blond și maro pentru a acoperi părul gri. Cu această tăietură, veți evita să aveți cască și păr permanent, ca să spunem așa.

Dacă ai părul fin drept drept modelul din imagine aici, atunci cere-i coaforului tău să-ți facă textura mai plină și mai groasă cu produsele potrivite și tehnica de tăiere. Părul ei este deschis și aerisit, cu o mulțime de franjuri, unghiuri și straturi.

Tunsorile pentru femeile de peste 60 de ani cu păr fin funcționează mai bine atunci când se adaugă straturi rotunde, folosind o tehnică de tăiere punctată și spray-uri de volum și sprayuri de textură pe rădăcini.

Cât despre un sfat de stil? Părul fin ar trebui să fie suflat într-o mișcare ascendentă pentru a oferi o ridicare. Folosiți perii rotunde pentru a vă coafa părul pentru o ridicare optimă. Când vine vorba de coafuri scurte pentru femeile din anii 60 cu păr fin, există o mulțime de opțiuni.

16. Tunsoare scurtă cu încadrare a feței, cu breton și ochelari

Face-Framing Cut pentru femei de 60 de ani cu ochelariCredit: Instagram @yorkhair_

Aceasta este tunsoarea scurtă perfectă, făcută pentru o femeie de 60 de ani, cu ochelari.

Coafura pe care o priviți a fost creată de coafura Sylvia York de la Red Dahlia Salon din Senoia, GA. „Este distractiv și elegant tunsoarea gri. Un bob clasic va fi întotdeauna preferatul meu, dar să-ți faci micul twist îl face și mai bun dacă ai vârsta de peste 60 de ani ”, a spus Sylvia.

Cât despre adăugarea de breton? „Bretonul este atât de distractiv! Sunt un mare fan al bretonului. Nu numai breton, dar este nevoie de un tip special de persoană trecută de 60 de ani pentru a purta breton pentru copii. ”

Coafarea părului scurt pentru femeile de 60 de ani este foarte ușoară dacă este tăiată corect. Așa că alege-ți coaforul cu înțelepciune.

Cel mai bun lucru despre această tunsoare scurtă este că este atât de personalizabilă și poate fi purtată în atât de multe moduri diferite.

Vă gândiți să vă păstrați culoarea naturală? Iată ce a spus Sylvia „Doamna din imagine are părul cenușiu, dar a ajuns să folosească mai mult șampon violet pentru a-și spori culoarea gri și pentru a-i oferi o nuanță purpurie. Nu este distractiv? “

Când ia în considerare coafurile scurte pentru femeile de peste 60 de ani, Sylvia spune „Încercați un bob pentru că este o tunsoare clasică grozavă care nu se va demoda niciodată. Femeile tinere sau mai în vârstă le pot purta amândouă. Există atât de multe boburi diferite, așa că găsirea celui potrivit depinde de modul în care îți place să porți părul. ”

Bob-urile sunt atât de grozave, deoarece orice doamnă în vârstă de peste șaizeci de ani o poate personaliza așa cum le place să poarte părul.

Iată câteva sfaturi pe care mi le-a dat. „Dacă vrei să îți înmoaie lucrurile din jurul feței, bretonul este minunat. Alegeți un bob cu breton, deoarece are o întreținere moderată și trebuie tăiat la fiecare patru săptămâni. ”

Dacă sunteți peste 60 de coafuri și credeți că doriți să obțineți un bob, Sylvia spune: „Do it do it!”

17. Coafura de lungime medie cu breton si straturi pentru femeile in varsta

Coafură de lungime medie cu breton și straturi pentru femeile de peste 60 de aniInstagram @ morati.hairden

Îmbătrânirea femeilor în vârstă de 60 de ani cu păr subțire sau subțire ar trebui să meargă pentru straturi agitate, de lungime medie, pentru a crea o iluzie de păr mai gros și mai plin. Când vine vorba de coafuri de lungime medie pentru o femeie de 60 de ani, aveți opțiunea de a adăuga breton pentru a vă ajuta să arătați mai tânără. În plus, va face această coafură perfectă mai ușor de întreținut. Coafurile pentru păr foarte subțire de peste 60 de ani pot avea o întreținere redusă. Asigurați-vă că vorbiți temeinic cu stilistul înainte de a obține una dintre aceste tunsori pentru femeile de peste 60 de ani.

18. Pixie Bob pentru păr drept

Pixie Bob pentru păr dreptInstagram @tacolourga

Luați în considerare un pixie bob pentru păr drept dacă căutați un stil simplu, dar șic. Un pixie bob funcționează bine pe părul subțire, deoarece scopul său este să măgulească capul, făcând părul să pară mai gros ca niciodată. Adresați-vă stilistului straturi de lungime medie și breton lung pentru a profita la maximum de această tunsoare. Uscați cu suflare cu spray de volum în timp ce utilizați o perie de aerisire.

19. Bob stratificat pentru doamnele cu păr gros

Bob stratificat pentru doamnele peste 60 de ani cu păr grosInstagram @headsabove

Cu forma sa clasică, un bob stratificat pentru doamnele cu păr gros este întotdeauna o opțiune excelentă. Modernizați-l făcând gradarea în spate puternică în timp ce faceți laturile mai lungi. Bobs sunt versatile, care pot fi purtate la aproape orice lungime, și este, de asemenea, ușor de coafat.

20. Bob ondulat cu valuri libere

Bob ondulat cu valuri libere pentru femeile mai în vârstăInstagram @romeufelipe

Bobul ondulat cu valuri libere complimentează femeile cu forme pătrate și rotunde ale feței. Oferă înălțime prin coroană și evidențiază ochii și pomeții. Bobs sunt un stil minunat pentru femeile cu vârsta peste 60 de ani. Având o lungime scurtă le oferă o mulțime de oportunități de a le coafa cu ușurință, oricum le place. Adăugarea de valuri libere oferă un aspect moale atrăgător pentru orice vârstă.

21. Pixie lung cu breton lateral

Pixie lung cu breton lateral pentru femei peste șaizeci de aniInstagram @hair_designs_annamarie

Încercați un pixie lung, cu breton lateral, pentru a vă amplifica stilul. Franjura bătută lateral funcționează cel mai bine cu o parte laterală joasă și completează formele feței rotunde. Această formă modernizatoare este plană, deci nu este nevoie de mult stil. Această tăietură funcționează bine pe părul drept sau creț.

22. Shag cu perdele pentru păr lung

Shag cu cortină Bangs pentru seniori cu păr lungInstagram @karissabain

Încercați un șifon cu breton cortină pentru părul lung, dacă sunteți vreodată gata să amplificați lucrurile. Bretonul de perdea înmoaie fața și pare deosebit de uimitor pe formele feței lungi sau ovale. Stilizați acest shag pentru femeile de peste 60 de ani cu straturi de încadrare a feței în timp ce utilizați o perie rotundă îndreptată ușor departe de față.

Primele 28 de coafuri pentru chipuri în formă de inimă din 2021

Coafurile pentru fețele în formă de inimă sunt tăiate pentru a flata trăsăturile unei fețe în formă de inimă, cum ar fi o bărbie ascuțită, o frunte mai largă și pomeți ascuțiți. Bang-urile sunt stilul preferat numărul unu pentru fețele în formă de inimă, deoarece bretonul acoperă acea zonă suplimentară de pe frunte și echilibrează lățimea feței. Bretonul contondent și bretonul lung și bucățel se află în fruntea listei de coafuri recomandate pentru această formă a feței.

Printre vedetele care au fețe în formă de inimă se numără actrița Reese Witherspoon, Halle Berry și Jennifer Love Hewitt. Dacă sunteți în căutarea unor tăieturi măgulitoare pentru forma feței inimii, scopul va fi să creați lungime, să adăugați plinătate în zona bărbiei și să evitați să creați o lățime mai mare pe frunte adăugând breton pe față.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu cele mai bune coafuri pentru fețe în formă de inimă.

Păr dulce caramel pentru doamne în formă de inimă

Caramel dulce pentru doamnele în formă de inimăInstagram @hildabfoundrysalon

Forma feței inimii tale nu are nevoie decât de acest păr dulce de caramel pentru a-ți spori farmecul! Balayage creează un finisaj moale care se potrivește cu valurile subtile ale blocării. Cu un cotlet care pășește umerii plus câteva bretonuri laterale, rezultatul va fi fantastic!

Straturi și Banguri lungi pentru o față de inimă

Straturi și Banguri lungi pentru o față de inimăInstagram @stylinwithkat

Accentuați-vă pomeții cu câteva straturi și breton, adăugate la tunsoarea de lungime medie. Acest aspect va arăta mai interesant, cu unde libere pentru mișcare și culoare mahon pentru o nuanță vibrantă.

Bob drăguț de platină texturat cu lungimea bărbiei pentru o față de inimă

Bob drăguț de platină texturat cu lungimea bărbiei pentru o față de inimăInstagram @hairby_chrissy

Este posibil să aveți bobul texturat, dar moale și mătăsos în același timp! Blondul platinat cu rădăcini naturale întunecate pe părul scurt va face o creștere ușoară dintr-un aspect fără efort, cu întreținere redusă.

Pixie tăiat cu păr roșu de cupru închis pentru o față de inimă

Pixie tăiat cu păr roșu de cupru închis pentru o față de inimăInstagram @il_benessere_dei_capelli

Un truc inteligent și eficient pentru a menține o culoare la modă precum roșu arămiu, care este de obicei greu de întreținut și durează doar pentru o perioadă scurtă de timp, este să-ți tai părul într-o tăietură lungă de pixie. Acum, nu ezitați să optați pentru breton care mătură în lateral pentru o margine suplimentară. Partea mai lungă creează o iluzie a unei tăieturi asimetrice pentru a se potrivi unei fețe în formă de inimă.

Bob scurt bouncy pentru femei în formă de inimă

Bouncy Short Bob pentru femei în formă de inimăInstagram @ chrisk202

Acest bob stratificat pentru o femeie cu față la inimă a fost creat de proprietarul și stilistul salonului Chris Keller din Washington, DC. „Pare obișnuit să-l numim și bob texturat. Cadrul acestuia se află sub bărbie, dar bretonul lung străbate chiar sub buze pentru a rupe orice linie solidă de încadrare a feței. ”

Pentru coafare, Keller vă recomandă să vă uscați cu un Denman sau cu o paletă pentru a vă usca, apoi faceți jumătăți de răsucire cu un fier de curling sau o baghetă. „Luați o secțiune și puneți bagheta în arborele mediu. Faceți o singură revoluție, lăsând deoparte capetele pentru un stil mai blând și mai natural. ”

El continuă spunând: „Acest lucru funcționează pentru toate femeile, deoarece perimetrul este chiar sub bărbie sau mai lung și că pauza moale de breton între obraji și bărbie. Mărește toate formele feței, dar funcționează cel mai bine pe femeile în formă de inimă. ”

Shag lungimea umărului texturat pentru o față de inimă

Shag lungimea umărului texturat pentru o față de inimăInstagram @heatherford_hair

Această tăiere a stratului de textură interioară a fost realizată manual de stilistul Heather din Winter Park, FL. „Această tăietură ajută la prăbușirea greutății fără prea multă mișcare pe partea superioară. Este una dintre acele coafuri măgulitoare pentru fețele în formă de inimă ”, spune ea.

Dacă părul tău este gros și vrei să creezi acest stil, Heather îți recomandă să folosești Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil pentru grund și Bumble & Crema uscată Bumble Straight suflă ca al doilea strat. „În sfârșit, folosește Bumble & Bumble Brilliantine ca produs de finisare pentru a adăuga o senzație lustruită, dar texturată la capete ”, adaugă ea.

Păr lung, lateral, măturat pentru față în formă de inimă

Păr lung, lateral, măturat pentru față în formă de inimăInstagram @by_ashc

Acest păr lung, măturat lateral pentru o față în formă de inimă a fost creat cu un fier de curling de către stilistul Ashtyn Castellon din Dallas, TX. „Nu vă place variația tehnicii pentru a crea diferite texturi? Oferă un stil lustruit fără efort, iar bretonele laterale personalizează tendința de franjuri pentru a se potrivi formei feței inimii “, explică Castellon.

Părul este personal și fiecare tendință poate fi modificată pentru a se potrivi unei persoane. O franjură laterală a adus un echilibru acestei fețe în formă de inimă, accentuând în același timp pomeții ucigași.

Castellon spune că vă puteți usca ușor părul peste noapte peste noapte și îl puteți ondula în dimineața următoare. „În salon, acest stil este realizat în 35 de minute de la ud până la finisat. Bretonul ar trebui să fie întotdeauna uscat cu suflarea, mai ales dacă aveți vreun claxon care va afecta stilul “, adaugă ea.

O perie Denman este excelentă pentru controlul franjurilor, deoarece uscați cu sufletul, iar o perie rotundă poate crea volum și mai multă mișcare la capete, dacă doriți. Un fier de curling cu o clemă poate crea mai multe texturi pentru orice tip de stil. Acordați întotdeauna atenție reglării temperaturii și țineți pasul cu tăieturile programate pentru a vă păstra integritatea părului!

Ombre lung blond cenușă elegant, cu breton lung pentru fețele inimii

Ombre lung blond cenușă elegant, cu breton lung pentru fețele inimiiInstagram @snipsandlipsbylisette

„Aceasta este o combinație de modern chic și întâmpină pinup”, spune artistul de păr Lisette Ramirez din Lancaster, CA. „Bretonul drept texturat face diferența pentru coafurile inimii și a feței lungi!”

„Cu siguranță, bretonul are nevoie de o întreținere”, spune Ramirez. „Asigurați-vă că lungimea corespunde cadrului feței inimii. Dacă aveți o față în formă de inimă, luați în considerare adăugarea unei mici franjuri pe laturi pentru a vă conecta cu straturile dvs. Vă va ajuta să vă înmoaie fața și linia maxilarului. Sprayul de textură este și cel mai bun prieten al tău. Este flexibil de jucat, dar oferă doar cantitatea potrivită de așteptare. ”

Pentru a menține părul sănătos și strălucitor, Ramirez recomandă utilizarea uleiului marocan pentru umezire și reparare. „Dacă aveți o frunte mai lungă, poate luați în considerare un breton„ Zoey Deschanel ”, care este un breton complet pe care îl puteți purta drept sau despărțit.”

Regina inimilor cu tonuri bijuterii

Regina inimilor cu tonuri bijuteriiInstagram @amyartski

„Tonurile moi și cenușate completează peekaboos cu tonuri de bijuterie pentru a crea un amestec moale pentru fețele inimii”, spune stilistul Amy Wronski din Chicago, IL.

„Bretonul lateral este un element cheie al acestei tăieturi”, notează Wronski. „Această franjură este perfectă pentru fețele în formă de inimă, deoarece începe prin echilibrarea celei mai largi părți a feței, în timp ce poate atrage atenția asupra ochiului și măgulind pomețul. Pe de altă parte, înmoaie și structurile și caracteristicile unei fețe pătrate. ”

În ceea ce privește restul tunsoare, Wrongski spune că marea majoritate a femeilor cu păr de lungime medie pot scoate aceste straturi texturate cu un finisaj val de plajă. „În afară de a intra în moduri uniforme pentru banguri și în mod obișnuit, singurul lucru care necesită o întreținere ridicată a acestei tăieturi este culoarea. Poate fi realizat doar pe părul de nivelul 8 sau (de preferință) mai mare. ”

Nu primiți tunsori pentru o față în formă de inimă ca aceasta dacă nu doriți să investiți o cantitate echitabilă de timp și bani.

Lob cocos cu breton crescut pentru o femeie cu față la inimă

Lob cocos cu breton crescut pentru o femeie cu față la inimăInstagram @coasthairdressing

Acesta este un lob agitat până la umeri tăiat la decolteu cu breton foarte lung, crescut. „Este perfect pentru o femeie cu fața în formă de inimă”, spune stilistul de vârf Ryan Pettitt de la Dorset.

„Această tăietură funcționează cel mai bine pe părul gros, care este pur și simplu coafat cu un ulei de Argan sau EVO. Cei cu o coamă mai indisciplinată s-ar putea să aibă nevoie de un îndreptător ”, adaugă ea.

Fringey Lob pentru o față de inimă ascuțită

Fringey Lob pentru o față de inimă ascuțităInstagram @elenahansenhair

Acest lob încadrat, fringey pentru o față ascuțită a inimii a fost creat de stilista Elena Hansen din Las Vegas, NV. „Mergeți mai scurt și adăugați o textură pentru un volum și o mișcare maxime”, exclamă Hansen.

„Această croială este excelentă pentru fetele cu păr gros”, adaugă ea. „Are o mulțime de straturi interioare ascunse care ajută la împingerea părului în sus pentru volum și la scăderea greutății. Capetele sunt texturate și, bineînțeles, s-a adăugat o franjură rece, ciudată! ”

Valuri de tranziție lină pentru o față de inimă

Valuri de tranziție lină pentru o față de inimăInstagram @hairtherapybykari

„Verificați aceste valuri de tranziție lină pentru o față de inimă”, spune Kari Wawrzonek, stilist de nivel superior din Allen, TX. „Fie că este purtat cu valuri sau drept, este o tranziție lină de la întuneric la lumină. Dacă nu purtați niciodată părul ondulat și, în mod natural, este foarte drept, alegeți acest amestec. ”

Wawrzonek spune să-i cereți stilistului să ia procesul de iluminare lent și constant, astfel încât să vă puteți bucura de stilurile dintre ele. „Dacă deteriorați părul, atunci nu vă veți putea bucura de el când veți ajunge la obiectivul dvs.”

Ai încredere în frizerul tău și în proces atunci când el / ea spune că va fi nevoie de mai multe întâlniri pentru a atinge stilul dorit.

Piecey Bob dacă fața ta este în formă de inimă

Piecey Bob, dacă fața ta este în formă de inimăInstagram @ hai.stylist

Încercați acest bob înțepenit dacă fața dvs. este în formă de inimă. Este fără efort, cu cantitatea potrivită de ricoșe flirty. Această croială specială a fost creată de coafura Hai Tran din Wichita, KS.

„Un bob în bucăți este un stil minunat pentru părul fin, care are sete de plinătate și dimensiune”, spune Tran. „Menținerea capetelor mai conice și mai lungi decât bărbia ajută la sublinierea și echilibrarea formei feței inimii chiar la pomeți.”

Tran vă sugerează să încercați L’anza AirPaste Spray. „Este prima pastă de stilist care se poate pulveriza și este perfectă pentru textură, corp și definiție.”

Lored-Bob texturat pentru femei cu inima

Lored-Bob texturat pentru femei cu inimaInstagram @jayne_oscaroscarcarindale

Acest bob texturat pentru fețe de inimă a fost creat de maestrul stilist Jayne Pausina de la Post Shop, QLD. „Se realizează prin tăiere uscată pentru a crea textură și mișcare cu tehnici de stratificare invizibile.”

„Lobul se potrivește destul de mult celor mai multe femei”, spune Pausina. „Este, de asemenea, un aspect care se potrivește celor mai multe stiluri de viață pentru femeile cărora le place munca minimă necesară celor cărora le place să-și petreacă timpul pe păr. Este o schimbare grozavă pentru cei care nu vor să-și piardă toată lungimea și totuși adoră să-și lege părul. ”

Această tăietură este ușor de uscat, deoarece arată uimitor atunci când este „desfăcută”, dar, de asemenea, are un stil plin de farmec.

Bob cu textură scurtă până la medie pentru femei cu forme de inimă

Bob cu textură scurtă până la medie pentru femei cu forme de inimăInstagram @smashdyestocut

Acest bob cu textură scurtă până la medie a fost realizat manual de coafura Ashleigh Leick din Edina, MN. „Are o mulțime de versatilitate pe care textura o scoate în evidență, indiferent dacă este stilată drept sau cret”, spune Leick.

Această tăietură completează forma unei fețe a inimii, împreună cu o textură naturală ușor ondulată.

„Această tunsoare modernă și populară a funcționat foarte bine cu femeile cu o undă naturală până la părul lor foarte gros”, explică Leick. „Adăugați o tonă de textură fără a pune în pericol fundația tunsoarei. Dacă aveți părul fin / drept, o tunsoare similară este realizabilă, dar va trebui să fie adaptată acestui tip de păr. ”

Este foarte rar să reușești să obții stilul bobului creț, foarte popular, fără produs și ceva stil de căldură. Leick vă sugerează să utilizați o cremă de explozie pentru plinătate, protecție la căldură și controlul frizului înainte de uscare. „Pe părul uscat, utilizați un spray de reglare termică înainte de ondulare pentru cele mai bune rezultate”, adaugă ea.

Lob natural Choppy pentru o față în formă de inimă

Lob natural Choppy pentru o față în formă de inimăInstagram @donnadondons

Acesta este un stil de întreținere redus, texturat, plajă și dezordonat. A fost creat de hairstylistul Donna Brabham din Australia. „Este foarte natural și versatil se potrivește femeilor cu fețe în formă de inimă”, spune Brabham.

Ea continuă să spună că acest stil s-ar potrivi drept cu părul ondulat și, dacă sub bărbie, o formă a inimii faciale. Dacă îl tăiați puțin mai mult în față, veți crea un efect de slăbire și de alungire a feței. ”

Straturi Boho clasice pentru fețele reginei inimii

Straturi Boho clasice pentru fețele reginei inimiiInstagram @ hair.by.beatrix

Aceste straturi lungi sunt un amestec frumos de clasic și boem și au fost create de maestrul stilist Beatrix Balog din Baltimore, MD.

„Cel mai important pas înainte de a face o tunsoare este să analizați forma inimii feței”, afirmă Balog. „Acest lucru este vital pentru a sublinia mai mult unele caracteristici și a le înmuia pe altele pentru a face fața mai aproape de proporția perfectă cu tunsoarea.”

Balog continuă să explice, „straturile trebuie să se completeze reciproc și să creeze un cadru de amestecare frumos în jurul feței. Supratexturizarea poate fi o problemă uriașă, la fel de mult ca o tăietură totală. Trebuie să găsești combinația perfectă. Solicitați o tehnică de tuns păr adânc pe păr. Acestea creează straturi ascunse sub straturile dominante caracteristice. Aceasta este o modalitate excelentă de a ușura părul cret și greu. ”

Bob modern Razored Edge pentru o față de inimă

Bob modern Razored Edge pentru o față de inimăInstagram @mane_ivysalon

Acesta este un bob modern, tăiat pentru femei cu formă de inimă. A fost realizat manual de către proprietarul și stilistul salonului Michelle Zeller Porumb din Peoria, AZ. „Straturile sunt realizate prin texturizare după forma capului, mai degrabă decât bobul stivuit în mod tradițional”, explică ea.

Pentru coafare, Porumb vă sugerează să utilizați spray-ul Unite Boosta pentru volum la rădăcină când este ud, Unite Texturiza și Beach Day când este uscat și un fier de călcat T3 1 1/4 inch pentru a crea valuri de plajă fără efort..

Această tăietură este excelentă pentru femeile care au părul gros și lung, dar o formă mică și părul lor le preia. De asemenea, este minunat pentru părul fin să creeze mai mult corp și să-l facă să arate și să se simtă mai gros.

Păr scurt, cu breton bont și o formă de inimă

Păr scurt, cu breton bont și o formă de inimăInstagram @joyfff

Bretonul tăiat drept pe un bol tăiat nu a arătat niciodată atât de bine! Părul gri cenușiu a completat cu adevărat acest aspect care a fost perfect realizat pentru o față în formă de inimă.

Straturi ondulate cu breton lung măturat lateral pentru fețele inimii

Straturi ondulate cu breton lung măturat lateral pentru fețele inimiiInstagram @quynhair

Bretonul este un plus de excepție pentru acest aspect, deoarece restrânge lățimea unei fețe în formă de inimă. Să nu uităm tăierea gradată și culoarea părului înfricoșătoare pentru ansamblul complet.

Păr lung și drept, cu breton, pentru o față de inimă

Păr lung și drept, cu breton, pentru o față de inimăInstagram @ashleycaloca

Bretonul bătătorit pe încuietori lungi arată atât de kawaii! Straturile făcute de stilistul Ashley au fost executate fără cusur.

Dimensiuni Ombre pentru fețe în formă de inimă

Culoarea poate fi utilizată pentru a distribui greutatea și a echilibra trăsăturile feței. Partea mai întunecată a acestei tehnici ombre face ca partea de sus a capului să pară mai îngustă, în timp ce partea mai deschisă face ca partea de jos a feței să pară mai plină. În plus, căldura culorii părului se potrivește și sezonului estival!

Dimensiuni Ombre pentru fețe în formă de inimă

Cum să stilizezi:

1. Aplicați un produs de coafare pe părul ud.

2. Se usucă cu o perie rotundă.

3. Aplicați protecție termică.

4. Înfășurați secțiuni de păr pe verticală, începând de la nivelul nasului, în jos, pe un fier de călcat mare.

5. Folosiți un spray flexibil de finisare pentru a stabili stilul.

Încercați să mă țineți strâns de Paul Mitchell, deoarece oferă o reținere flexibilă care durează toată ziua.

În funcție de cantitatea de păr colorat, plasarea și contrastul culorii, această tehnică de culoare va arăta bine pe orice tip de păr. Acest stil special nu va arăta bine pe fețele largi în partea de jos. Cu toate acestea, este perfect pentru o formă de inimă.

Partea laterală profundă pentru o față în formă de inimă

Curling doar jumătatea inferioară a părului dvs. va crea plenitudine acolo unde fețele în formă de inimă au cel mai mult nevoie.

Partea laterală profundă pentru o față în formă de inimă

Cum să stilizezi:

1. Aplicați un produs de coafare pe părul ud.

2. Uscați cu o perie rotundă mare.

3. Aplicați protecție termică părului.

4. Înfășurați vertical jumătatea inferioară a secțiunilor de păr în jurul unui fier mare.

5. Terminați cu un fixativ flexibil de fixare.

Încercați Hot Off The Press de Paul Mitchell. Vă oferă protecție termică și funcționează ca un fixativ. Vă va proteja părul de căldura fierului de călcat și, de asemenea, va face ca fiecare buclă să dureze toată ziua.

Spre deosebire de o față în formă de inimă, acest stil nu va arăta bine pe formele care sunt mai late în partea de jos a feței, deoarece va crea doar o lățime mai mare în această zonă.

Păr lung cu o parte centrală și o formă a feței inimii

Păr lung cu o parte centrală și o formă de inimăInstagram @realrobsonsouza

Încercați părul lung cu o parte centrală pentru o formă a inimii feței. Partea centrală atrage interesul către centru, maximizând frumusețea ta. Părul lung funcționează cel mai bine la femeile mai tinere, cu fețe în formă de inimă și fire de păr mai sănătoase, de densitate medie. Părul lung necesită o anumită întreținere, așa că asigurați-vă că sunteți dispus să vă alocați timp pentru a vă spăla și a sufla frumoasa coama.

Straturi de încadrare a feței pentru o formă de față a inimii

Straturile de încadrare a feței completează zona liniei maxilarului, ceea ce face bărbia să pară mai puțin îngustă.

Straturi de încadrare a feței pentru o formă a feței inimii

Cum să stilizezi:

1. Aplicați produsul de coafat pe părul ud.

2. Uscați cu o perie cu paletă.

3. Aplicați protecție termică părului.

4. Neteziți cu un fier de călcat plat, asigurându-vă că ați înclinat fața încadrându-se înainte și sub.

5. Aplicați un ser pentru strălucire.

Aplicați Serul Super Skinny al lui Paul Mitchell pe părul umed pentru un finisaj neted, condiționat și fără friz. Aplicați-l pe părul uscat pentru mai multă strălucire.

Straturile de încadrare a feței fac atât fața rotundă, cât și fața pătrată să pară mai înguste și înmoaie fălcile unei forme de inimă. Acest lucru arată cel mai bine cu părul mediu până la gros.

Coafură Lob cu părți laterale pentru o față în formă de inimă

Un bob lung înmoaie linia maxilarului puternic al feței în formă de inimă. Despărțit lateral, îngustează fruntea, care este cea mai lată parte a acestei forme.

Coafură Lob cu părți laterale pentru o față în formă de inimă

Cum să stilizezi:

1. Aplicați un produs de coafare pe părul ud.

2. Se usucă cu o perie.

3. Aplicați protecție termică părului.

4. Neteziți cu un fier de călcat plat.

5. Aplicați un ser pentru strălucire.

Pentru un finisaj strălucitor, încercați Gloss Drops de Paul Mitchell.

Flip până la umăr pentru fețele în formă de regină a inimii

Acest stil de umăr este perfect pentru fețele în formă de inimă. Are o lungime suficientă pentru a putea fi folosit ca încadrare a feței pentru a adăuga plenitudine zonei maxilarului. Flipurile de pe capete adaugă și mai multă plinătate necesară în partea inferioară a feței, iar partea laterală face ca fruntea să pară mai puțin largă.

Flip până la umăr pentru fețele în formă de regină a inimii

Cum să stilizezi:

1. Aplicați un produs de coafare pe părul ud.

2. Uscați cu o perie rotundă mare, răsucind capetele.

3. Folosiți un fixativ flexibil pentru a seta stilul.

Fast Form de Paul Mitchell este un gel crem care vă va ajuta să vă sculptați părul în forma pensulei rotunde.

Acest stil ar putea adăuga o plenitudine inutilă în partea inferioară a feței pentru formele care sunt greu de fund. Fețele în formă de triunghi ar trebui să evite acest stil. Fețele inimii sunt candidați perfecti.

Regina inimii Formele feței

Pentru o ocazie specială, acest aspect va întoarce cu siguranță niște capete cu bucle moi, care sunt fixate în mod liber. Bretonul măturat lateral îngustează vârful capului și subliniază ochii și pomeții. Vârfurile vor ajuta la înmuierea unghiurilor de pe partea inferioară a feței.

Regina inimii Formele feței

Cum să stilizezi:

1. După aplicarea protecției termice, ondulați părul din a doua zi cu un fier de călcat mare.

2. Împarte părul în patru secțiuni: sus, ambele părți și spate.

3. Coada de cal spatele.

4. Fixați buclele de la coada de cal în jurul bazei cozii de cal.

5. Îmbinați ușor secțiunea superioară.

6. Fixați buclele din secțiunea superioară în spate.

7. Lăsând câteva bucăți afară, trageți vag buclele de pe partea din spate și fixați-le cu știfturi.

8. Când sunteți mulțumit de formă, asigurați-l cu un fixativ ferm.

Sprayul de finisare extra-corp de Paul Mitchell vă va menține stilul pe loc toată ziua și îi va oferi, de asemenea, un finisaj strălucitor, fără fulgi..

Acesta va funcționa cel mai bine cu părul cu densitate medie până la mare, care are o lungime medie spre lungă.