Tatuaje Angelina Jolie: 25 de tatuaje cu semnificații

Odată cu creșterea faimii și a starurilor, unele vedete devin un cult în sine. Angelina Jolie este un astfel de actor care și-a făcut un nume pentru ea în mai multe moduri decât una. Ea a fost o inspirație în prim plan pentru abordarea ei umanitară, dar există și faptul că cea mai mare parte a corpului ei este cernelită cu tatuaje semnificative care o țin în centrul atenției.

Pentru fanii înrăiți, pictograma lor tatuată este un motiv suficient pentru a începe o colecție proprie pe corpul lor. Datorită vedetelor precum Angelina Jolie, lumea începe să vadă tatuaje într-o nouă lumină. Deși este posibil ca majoritatea să nu fie de acord cu numărul de tatuaje pe care le are, este povestea ei de spus, iar tatuajele sunt cunoscute pentru individualitatea lor..

Angelina Jolie a fost în mod constant în știri din cauza dragostei sale pentru tatuaje. Cu peste o duzină de tatuaje pe tot corpul ei, Angelina este un avocat pentru auto-exprimare și semnificațiile din spatele fiecărei alegeri de tatuaj este strâns atașată vieții și relațiilor sale.

În timpul filmărilor, aproape toate tatuajele ei sunt acoperite cu machiaj. În funcție de faptul dacă rolul necesită prezentarea tatuajelor sau nu. Ca actor, influența ei este destul de proeminentă în industria tatuajelor.

O scurtă privire asupra detaliilor fiecăruia dintre tatuajele ei vă va ajuta cu siguranță să decideți care dintre tatuajele sale vă vorbesc la nivel individual și ce ați dori personal să fie cernelate pe corpul dumneavoastră. În afară de toate influențele, corpul tău este pânza ta și ar trebui să spună povestea ta, dacă o celebritate face parte din ea, depinde de tine.

imagine prin Dailymail

1. Goth Lettering

Aceasta este scrisă folosind litere gotice, plasate între omoplații ei în partea din spate a gâtului. Acest stat „cunoaște-ți drepturile”, care este numele trupei ei cele mai plăcute.Tatuaj Angelina Jolie

2. Omoplatul stâng

Noo aka Sompong, un renumit artist de tatuaje, a însemnat acest tatuaj peste omoplatul brațului stâng. Ea a primit cerneala la un hotel situat la 16 mile nord de orașul Bangkok. Acest hotel este situat în Pathum Thani, unde își face adesea tatuajele.

Acest tatuaj este scris folosind un script cunoscut sub numele de Khmer, care este o incantație de la Pali budist. Aceasta este limba cambodgiană. Fiul ei cel mare Maddox este originar din Cambodgia și a făcut acest tatuaj pentru a-și păstra fiul și pe ea în siguranță de ghinion..

Acest tatuaj se traduce prin:

Fie ca oamenii care sunt împotriva ta să fugă de tine

Dacă devii bogat, aceste bogății să rămână ale tale pentru totdeauna?

Frumusețea ta va rezona cu frumusețea Apsara

Mulți vă vor servi, vă vor asista și vă vor proteja, indiferent unde vă duceți

Te vor înconjura complet.Tatuaj Angelina Jolie

3. arabă

Angelina este în mod clar un fan al diferitelor limbi și există multe tatuaje plasate pe corpul ei în diferite limbi. Deși acest tatuaj nu are prea multă poveste fericită, totuși înseamnă foarte mult pentru ea. A făcut acest tatuaj cu fostul ei soț Billy, iar acest cuvânt arab înseamnă hotărâre, în engleză. Este plasat pe antebrațul drept chiar sub cot.

4. Cifre romane

Deși există o mulțime de superstiții atașate numărului „13”, Angelina nu crede acest lucru. A primit cifra romană 13 inscripționată pe antebrațul stâng pe partea interioară. Mai târziu, ea a modificat acest tatuaj adăugând specificul discursului popular al lui Winston Churchill în care el s-a angajat cu participanții spunând că nu are altceva decât lacrimi, sudoare, trudă sau sânge de prezentat. Nu am nimic de oferit decât sânge, trudă, lacrimi și transpirație ”este adesea evidențiat. Ea a adăugat V MCMXL tit numărul roman existent 13 pentru a completa data discursului.

5. Inspirat în Tennessee

Un citat preluat din Tennessee Williams este plasat pe brațul ei stâng. Acest citat include o rugăciune pentru oamenii cu spirit liber, care sunt legați de cuști care le restricționează dreptul la libertate. Acest tatuaj este special pentru Jolie, care a primit acest lucru în prezența mamei sale.

6. Sfânta Cruce

Acest tatuaj este salvatorul ei de la tatuajul său anterior de dragon. Este plasat aici pentru a acoperi tatuajul cu o limbă, iar această limbă era de culoare albastră. Asta a fost plasat aici. Și-a făcut tatuajul dragonului ac în Amsterdam. Acum, expresia latină care înseamnă „ceea ce hrănește corpul și mintea este distructivă” este plasată chiar lângă Cruce. Este scris în scrierea latină. Acest tatuaj de cruce a fost unul pe care l-a primit cu o zi înainte, când s-a alăturat lui John Miller în căsătorie sfântă în 1995. Aceasta a fost o alegere simbolică din partea ei și nu are semnificații întunecate..

7. Stilul runelor

Acesta este un tatuaj care i-a încurcat pe mulți dintre fanii ei. Acest tatuaj este doar litera H, dar Jolie nu specifică sursa reală a acestui tatuaj. Fie îl reprezintă pe fratele ei James Haven, fie pe iubitul ei anterior, Timothy Hutton.

8. Geografie

Nu este un secret faptul că Angelina a susținut adopția ca o cauză nobilă și a oferit case pentru copiii care fie au fost abandonați de părinți, fie au nevoie de o familie iubitoare. Această cauză este destul de aproape de inima ei și a introdus coordonatele în cazul în care locațiile exacte în care și-a adoptat pentru prima dată pe fiecare copil pe corpul ei.

  1. N11 ̊33’00 ”E104 51’00”

Acestea sunt coordonatele locației de unde Angelina a adoptat-o ​​pe Maddox din Cambodgia.

  1. N09 ̊02’00 ”E038 ̊45 ‘00”

Acestea sunt coordonatele locației din Etiopia în care sa născut Zahara (fiica ei).

  1. S22 ̊`40’26 ”E 014 ̊31’40”

Copilul ei biologic, Shiloh-Jolie Pitt se afla amândoi în această locație din Namibia. Numele ei este un ebraic care înseamnă cel pașnic.

  1. N10 ̊46 ’00” E106 ̊41’40 ”

Această locație se află în Vietnam, unde s-a născut Plax Then (fiul ei).

  1. N43 ̊41 ’21” E07 ̊14 ’28”
  2. N43 ̊41’21 ”E 07 ̊14’28”

Acestea sunt coordonatele pentru locul de naștere al copiilor ei gemeni pe care le-a adoptat. Vivienne și Knox s-au născut aici.

Ea a adăugat, de asemenea, un set de coordonate reprezentând locația în care acum s-a născut fostul soț Brad Pitt în Oklahoma.

Aceste coordonate acoperă locul în care și-a făcut tatuajul de dragon albastru cu soțul anterior, Billy. Ea a făcut o procedură de îndepărtare cu laser pe tatuajul dragonului; poate fi văzut ușor doar dacă aruncați o privire mai atentă.

9. Tigrul Bengal

Amplasarea acestui tatuaj este pe zona inferioară a spatelui ei. Are o lungime de 12 inci și unul dintre cele mai recente tatuaje ale sale. A fost cernelită în 2004 în același loc cu tatuajul ei de incantație budistă. A făcut-o la fel expert în tatuaje Sompong Kanhphai; l-a binecuvântat și folosind o cântare veche. Acest tatuaj a durat aproape două ore pentru a fi creat. Acest tatuaj era necesar pentru a-i aprecia cetățenia cambodgiană. Acest tatuaj a fost cernelit folosind metode tradiționale de ace care sunt practicate în Thailanda.Angelina Jolie Tatuaj de tigru de Bengal

Alte tatuaje și povești

1. Linii abstracte

A personalizat acest tatuaj care i-a fost pus pe brațul drept; cu fostul ei soț Bob Thornton. Ulterior a acoperit-o cu tatuaj arab când s-au despărțit. A fost un design creat folosind linii abstracte atât în ​​modele orizontale cât și verticale.

2. Simbolul japonez al morții

Acesta este un simbol al morții care este un memento pentru Angelina să trăiască în fiecare zi la maximum. Este plasat pe omoplatul stâng și este un simbol în limba japoneză care se referă la moarte. Acesta a fost un simbol pe care l-a tatuat într-un alt moment al timpului, dar acum l-a înlocuit cu tatuajul de incantație care era pentru protecția și siguranța fiului copilului și a ei înșiși.

3. Tatuaj Dragon

Acesta a fost, de asemenea, unul dintre tatuajele pe care i le-a scos după ce s-a despărțit de soțul ei, Billy Bob. A fost un tatuaj dragon asiatic antic. Ea a fost citată spunând: „Nu voi fi niciodată suficient de proastă ca să mă tatuez din nou numele unui bărbat. Eliminarea acestui tatuaj a durat cinci vizite la salonul de tatuaje.

În afară de acestea, are și mai multe tatuaje în zona inferioară a spatelui. Acestea includ un tatuaj tribal, o fereastră albastră și un dragon (tribal).

Acestea sunt, de asemenea, alegeri simbolice care semnifică semnificații mai profunde. Tatuajul dragonului este acoperit în cea mai mare parte de tatuajul tigru bengalez. Tatuajul ferestrei simbolizează căutarea ei constantă de a fi în altă parte. Ulterior, a acoperit-o cu coada tigrului, deoarece crede că a găsit în cele din urmă locul în care și-ar dori să fie. De asemenea, ea a acoperit tatuajul dragonului albastru, deoarece acesta a fost un stimulent al alegerii momentului pe care l-a făcut în timp ce era beată.

Există mai multe

Se pare că există alte trei tatuaje pe care le are vedeta. Nu există imagini disponibile cu aceste tatuaje. Avea un tatuaj de unde energetice lângă buric. Ea a făcut acest lucru în anul 1988. Un alt tatuaj este probabil în zona pubiană, care a fost făcut în momentul în care era cu Billy Thornton. Angelina are, de asemenea, litera M înglobată în palma mâinii, în memoria regretatei sale mame. De asemenea, se zvonește că ar avea un tatuaj care ar fi fost un tatuaj „obligatoriu” pentru ea și Brad Pitt cu doar câteva luni înainte de tragica lor despărțire..

A se vedea, de asemenea:

  • Mai mult de 125 de tatuaje creative de șold pe care trebuie să le obțineți
  • Cele mai prevalente cauze și tratamente pentru alergia la tatuaje
  • Cover Up Tattoos 101: Tot ce trebuie să știți (înainte & După fotografii)
  • 55+ modele uimitoare de tatuaje ale bătăilor inimii pe care ar trebui să le luați în considerare