Tatuaj de peste 125 de steaguri rebel cu idei de design uimitoare

Îți place să-ți arăți mândria din sud prin cerneala lui Rebel Tattoo pe părți ale corpului tău? Tatuajele rebele sunt tatuaje colorate, de obicei decorate cu nuanțe de albastru și roșu. Aceste tatuaje uimitoare trebuie să atragă multă atenție și pot fi un bun început pentru o conversație.

Deși oamenii au legat astfel de tatuaje de rasism, cu siguranță nu sunt. De fapt, aceste tatuaje simbolizează moștenirea sudică și sunt o demonstrație puternică care arată un sentiment de mândrie. Pentru o aplicație maximă, aceste tatuaje pot fi decorate cu declarații politice sau figuri și se pot împerechea splendid cu alte câteva decorațiuni.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai bune tatuaje Rebel din care poți alege pentru a-ți împodobi corpul.

tatuaje-steag rebel

Steagul rupt

Acesta este un tatuaj minunat pentru cei care iubesc viața sălbatică și le place să călătorească. Tatuajul dă impresia unei piele sfâșiată, dar în loc să iasă sânge din corp apare un steag rebel dedesubt, care arată minunat.

Dintr-o altă perspectivă, acesta este un tatuaj minunat pentru a vă arăta sprijinul pentru cultura și tradițiile sudice. Acest tatuaj exprimă, de asemenea, unificarea dintre americani și grija pe care o au unul pentru celălalt.

Pielea ruptă este decorată cu cerneală neagră și în interiorul ei stă pavilionul sudic. Tatuajul se potrivește cel mai bine umărului sau gambelor tale, dar poate arăta minunat și pe coapse.

Moștenirea simplă din sud

Nu sunteți un fan al faunei sălbatice sau ieșiți în aer liber? Apoi, acest tatuaj simplu este potrivit pentru persoanele care sunt introvertite și iubesc să păstreze lucrurile simple și netede. După cum sugerează și numele său, acest tatuaj este un design color al steagului Rebel și vine ușor în contrast cu orice ton de piele.

Deși tatuajul este simplu, totuși reprezintă o imagine de mândrie pentru cei care îl poartă. Steagul este puțin ondulat, care îl descrie ca zburând în aer. În partea de sus și de jos, există un text cu cerneală neagră pentru tatuaj care scrie „Southern Heritage” pentru a vă lăuda în continuare cu dragostea dvs. pentru sud-americanii.

Tatuajul Crucii Vulturului

Acest tatuaj este unul dintre felurile sale când vine vorba de idei unice de tatuaje cu steag rebel. Tatuajul constă dintr-un vultur care ține strâns două tije de oțel cu labele care, la rândul lor, sunt atașate de un steag american și confederat. Mai mult, aripile vulturului sunt larg deschise pentru a face crucea mai strălucitoare și mai strălucitoare pentru ochi.

Având capul alb și ciocul galben, cu ochii care privesc steagul confederat, povestește o imagine a influenței puternice pe care statele sudice ale Americii o au asupra economiei și politicii țării..

Tatuajul Eagle Cross are dimensiuni mari și minimizarea designului său poate avea un impact puternic asupra atracției sale. Prin urmare, ar trebui să luați în considerare acest tatuaj doar pentru spate sau față pentru a vă îmbunătăți aspectul.

tatuaj-steag-rebel

Tatuaj steag rebel în formă de inimă

Acesta este un design de tatuaj mic, dar elegant, care poate spori frumusețea oricărei părți a corpului. Tatuajul în formă de inimă se potrivește cel mai bine cu culoarea pielii deschise, dar cu retușuri mici, se poate amesteca perfect cu pielea maro.

Așa cum sugerează și numele, tatuajul vine într-o formă de inimă decorată cu formă de inimă, cu marginea cernelită în roșu. Artistul tău de tatuaje ar putea folosi, de asemenea, cerneală neagră pentru a umbra regiunea de frontieră a tatuajului, pentru a-l face mai atrăgător pentru public. În plus, există mai multe moduri în care poți face aceste tatuaje pe corpul tău.

Există unele cu design simplu în formă de inimă, precum și cele care vin cu texturi decorative dedesubt. Tatuajul confederat în formă de inimă se potrivește cel mai bine pe spatele umărului, dar poate arăta și atrăgător pe gât, mâini sau gleznă.

Steagurile de trecere

Acest tatuaj este o combinație de steaguri America și sud. Designul acestui tatuaj ar putea părea simplu, dar de fapt vorbește despre importanța unificării dintre americani. Tatuajul constă din nodul steagurilor în formă de cruce și atașat la un stâlp de lemn.

De asemenea, ambele steaguri sunt rupte pe margini pentru a reprezenta o legătură puternică și un sentiment de armonie și părtășie în rândul poporului american, ceea ce este grozav. Marginile sfâșiate ale steagurilor înseamnă doar mai mult decât atât. De fapt, ilustrează scenariul celebrei expresii americane și motto-ului „Împreună stăm, împărțiți cădem”.

Tatuajul confederat Grim Reaper

Acest tatuaj trebuie să încercați pielea vizibilă pentru a vă lăuda cu mândria voastră din sud. Grim Reaper Confederate Tattoo combină steagul rebelilor cu Grim Reaper pentru a amuza oamenii din jurul tău. Acesta arată dragostea ta pentru părțile sudice ale țării și ilustrează asocierea ta cu oamenii și tradiția sa.

Tatuajul arată, de asemenea, că nu vă este frică să muriți în timp ce susțineți tradițiile statelor sudice și sunteți pe deplin pregătiți să le prețuiți cultura și modul de viață. Acest tatuaj se potrivește cel mai bine oricărei culori a pielii, deoarece culoarea sa roșie și albastră strălucitoare, cu un Grim Reaper umbrit negru, poate adăuga cu ușurință contrast tonului pielii tale.

Puteți face acest tatuaj pe mai multe părți ale corpului, dar asigurați-vă că îl faceți pe părțile corpului care rămân de obicei vizibile, cum ar fi mâinile, picioarele sau umerii.

Drapelul confederat extrem

Mulți oameni uită faptul că steagul rebelilor este de fapt un steag și nu este doar un tatuaj pe care îl poți arăta. Drapelul confederat extrem reprezintă un drapel rebel complet atârnat de un stâlp ascuțit din lemn decorat cu frânghii și mărgele pentru a-l face mai atractiv.

Acest tatuaj este elegant pentru a avea pe brațe, mai ales lângă coate și este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Steagul atârnă, de asemenea, liber de sondaj și prezintă o imagine de o frumusețe extraordinară în timp ce flutură împreună cu vântul.

Cu frânghia și mărgelele răspândite în stânga și în dreapta, acest steag este potrivit pentru orice culoare a pielii.

Vulturul răzvrătit

Acest tatuaj cu steag rebel încorporează un vultur în stilul său pentru a-și arăta viziunea. Știm cu toții că un vultur ca simbol este folosit de mult în istoria americană și este încă simbolul dominant al puterii atunci când vorbim despre legătura puternică dintre americani.

În schimb, Steagul Confederației reprezintă moștenirea și valoarea sud-americanilor și vorbește despre unificarea în ceea ce privește aceste state. Prin urmare, o combinație a acestor simboluri este ceva palpitant pentru orice american să-și decoreze corpul.

Tatuajul vultur rebel întruchipează vulturul în interiorul steagului confederat și este cel mai potrivit pe umăr sau pe spate, în funcție de dimensiunea tatuajului.

Mai mult, puteți pune, de asemenea, o frază sau un citat politic sub tatuaj cu cerneală neagră pentru a vă reprezenta afilierea sau dragostea cu politicianul sau președintele preferat.

tatuaje-steag-rebel

Exif JPEG

Tatuajul fluture confederat

Dacă niciuna dintre ideile de mai sus nu pare bună sau nu sunteți în spațiu pe corp, atunci acest tatuaj mic, dar elegant, va fi probabil alegerea dvs. După cum pare, tatuajul fluture constă dintr-o imagine a unui fluture care este complet colorată cu steagul confederat.

În plus, poți avea acest tatuaj aproape oriunde pe corpul tău și se combină perfect cu orice ton de piele. Tatuajul fluture confederat este, de asemenea, mic și se poate potrivi cu ușurință în jurul gâtului și încheieturii mâinii pentru a vă arăta mândria sudică.

De asemenea, artistul tău de tatuaje poate umbri și acest tatuaj cu cerneală neagră pentru a-l face mai captivant. Cu un mic amestec de alte obiecte decorative, cum ar fi mărgele agățate de aripa fluturelui, tatuajul fluture poate fi perfect pentru a împodobi gâtul, umărul și chiar partea inferioară a spatelui.

Steag confederat în floare

Acest tatuaj se învârte în jurul ideii de a hrăni tradiția și valorile sudice prin pictarea florilor cu culorile steagului confederat. Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru femei și atrage mai mult natura feminină și îl poți purta cu ușurință pe spate și pe umeri.

În plus, puteți decora în continuare acest tatuaj prin atașarea unui fluture în jurul florii sau mobilarea acestuia cu frânghii și pietre prețioase în jurul frunzelor. Drapelul Confederat în tatuajul cu flori poate ocupa tot spațiul pe spate dacă îl puteți mări în timp ce adăugați bucăți de artă. Ce zici de adăugarea unui vultur pe partea de flori sau a unei cruci care atârnă liber în jurul tulpinilor?

Concluzie

Înfășurând există diferite tatuaje rebele pe care le poate împodobi pe corpul lor. În plus, acestea vin în diferite stiluri și dimensiuni; deci, nu trebuie să fiți foarte pretențios în timp ce alegeți unul. Ca o notă finală, toate tatuajele Confederate Flag reprezintă o legătură puternică între americani și cultura bogată a statelor sudice din America.

Dacă iubiți America și credeți în susținerea valorilor americane, atunci să aveți oricare dintre tatuajele de steag rebel de mai sus ar trebui să fie în lista dvs. de priorități.