Mai mult de 125 de tatuaje de bani pentru a-ți arăta swagul!

Cu atât de multe tatuaje diferite din întreaga lume, tatuajele cu bani sunt ceva foarte atrăgător și țin foarte mult. S-ar putea să vă întrebați de ce cineva ar face un tatuaj cu bani; Ei bine, diferitele tipuri de modele de tatuaje cu bani te vor șoca. De la bancnote de dolari până la semne de dolari până la omul cu monopol, există o gamă largă de tatuaje cu bani. Tatuajele cu bani au semnificații diferite; pentru unii oameni care au un tatuaj de bani le oferă putere, la fel ca și cu banii, puteți cumpăra orice în lume. Pentru alții, poate însemna să rămâi concentrat și să lucrezi către un viitor mai bun pentru a câștiga recompensa perfectă, adică banii. Puteți interpreta orice semnificație a unui tatuaj cu bani atâta timp cât are sens pentru dvs. Menționate mai jos sunt câteva idei de tatuaje cool pe bani care te-ar putea încuraja să obții una.bani-tatuaje mascul de trandafir

Tatuajul The Rose Rose

Tatuajul cu trandafir de bani este un tatuaj destul de popular din care a făcut parte industria tatuajelor de ceva vreme. Acest tatuaj include un trandafir cu petale. Aceste petale constau din note de bani și curg în jurul deschiderii trandafirului. Acest tatuaj are o semnificație destul de profundă. Acest tatuaj este cunoscut sub numele de trandafir financiar, dar mulți oameni îl văd ca o caracteristică feminină. Mulți oameni cred că bărbații poartă acest tatuaj pentru a arăta că bogăția lor circulă fericirea femeilor lor, iar atât banii, cât și femeile sunt o recompensă pentru ei. Acest tatuaj nu are doar o semnificație profundă, dar are și un aspect foarte unic și uluitor. Cel mai bun loc pentru a face acest tatuaj ar fi pe mâna ta, deoarece în acest fel este mai vizibil pentru tine și, de asemenea, face ca mâna să arate bine.

Omul monopoltatuaj cu bani

Poate vă amintiți de celebrul om Monopoly din jocul de societate pe care mulți dintre noi l-am jucat în copilărie sau îl jucăm și astăzi. Mulți oameni consideră că omul Monopoly este un om mai în vârstă bogat, care este fericit să aibă noroc. Oamenii care doresc să se simtă așa ajung, de obicei, să-și facă acest tatuaj. Tema principală a acestui tatuaj este bogăția și modul în care aceasta se învârte în jurul vieții unei persoane. Există diferite tipuri de tatuaje pentru bărbați Monopoly. Unele tatuaje îl arată pe omul monopol cu ​​un rânjet viclean ținând un sac de bani, iar altele îl arată fericit. Aceste tatuaje constau de obicei din cerneală neagră și există o mulțime de detalii care intră în aceste tatuaje descurcate. Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe braț, picior sau spate. Pentru o notă suplimentară, puteți include cerneală verde în bancnotele de dolari.

Fructul interzis

Acest tatuaj are multă semnificație și descrie impactul negativ al bogăției și banilor. Acest tatuaj include mâna lui ‘Eve’ care ține ‘Mărul interzis’ și un șarpe în jurul mâinii. Există, de asemenea, diferite bancnote de dolari plasate lângă mână care apare pentru o grămadă de bancnote. Trebuie să fii conștient de povestea lui ‘Adam & Eva ’de unde au apărut acte păcătoase după mâncarea mărului interzis chiar și atunci când au fost instruiți de Dumnezeu să nu-l mănânce. Acest tatuaj arată latura mai întunecată a bogăției și cât de multă distrugere și răutate duce, deoarece toți banii nu sunt bani buni, mai ales atunci când nu sunt câștigați și cheltuiți în mod corespunzător. Amplasarea perfectă pentru acest tatuaj ar fi pe braț sau picior.

Ciorchini de Billete de Dolari

Tatuajul ciorchinilor de bancnote de dolari include ciorchini groși de bancnote de 50 sau 100 de dolari. Acest tatuaj are cerneală neagră și multe detalii pentru a face notele să arate real. Acest tatuaj poate arăta foarte simplu, dar are o semnificație puternică. Oamenii fac acest tatuaj pentru a se prezenta ca o persoană muncitoare și puternică și o modalitate de a le spune altora cât de important sunteți. Uneori, aceste tatuaje te fac să te simți bogat și puternic, mai ales atunci când există grămezi de bancnote în dolari. Amplasarea perfectă pentru acest tatuaj ar fi pe braț sau picior. Deci, faceți acest tatuaj interesant și simțiți-vă ca o persoană importantă.

Semnul Dolaruluitatuaj dolar

Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj simplu, dar care să conțină multă profunzime și să arate unic, nu mai căutați, deoarece acest tatuaj cu semn de dolar este tatuajul perfect pentru dvs. pentru bani. Acest tatuaj include un semn unic de dolar cu un design foarte diferit. Designul include câteva vârtejuri în capete și există o mulțime de umbrire. Dacă doriți să vă descrieți tatuajul cu bani într-un mod elegant, acesta este cel mai bun mod de a face acest lucru. Amplasarea perfectă pentru tatuaj ar fi pe picior sau pe braț.

Monedetatuaj cu bani

Monedele sunt un tip la modă și popular de tatuaj cu bani pe care oamenii din întreaga lume îl primesc în mod popular. Acest tatuaj include una sau două monede din orice epocă și include o mulțime de nuanțe negre. Puteți alege să scrieți ceva semnificativ în monedă sau numele sau obiectivul dvs. Oamenii fac ca aceste tatuaje să se prețuiască și să-și amintească despre mișcările istorice majore. Monedele erau de o calitate excelentă în primii ani, așa că acest tatuaj prezintă și partea mai bogată a ta și îți amintește să rămâi mereu fericit pentru a moșteni multă bogăție. Amplasarea perfectă pentru acest tatuaj ar fi pe braț sau lângă gât. Puteți ajusta dimensiunea monedei în funcție de preferințe. Cu toate acestea, monedele mari arată întotdeauna bine în tatuaje.

Banii în flăcăritatuaj de factură

Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj cu bani care să descrie partea reală și întunecată a acestuia, nu mai căutați, deoarece acest tatuaj cu bani în flăcări este exact ceea ce căutați. Acest tatuaj include o notă de 100 USD, care este în flăcări, și există flăcări portocalii 3D tatted peste toată nota; se pare că nota este cu adevărat în flăcări. Acest tatuaj are multă semnificație, dar este mai mult ca și cum ar încerca să demonstreze un punct. Și este că banii nu aduc întotdeauna fericire; tinde să arde totul, inclusiv familia, afacerile și orice altceva apropiat de tine. Acest tatuaj include multe detalii și este destul de larg. Așadar, așezarea perfectă pentru acest tatuaj ar fi pe spate sau pe piept.

bani-tatuaje

Timpul inseamna banitimpul inseamna bani

Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj cu bani care să aibă un sens clar și să includă multe detalii, acest tatuaj „timpul este bani” este tatuajul perfect pentru dvs. Acest tatuaj include o clepsidră făcută din cerneală neagră și dedesubt, care conține expresia „Timpul este bani.” Există câteva modele în jurul tatuajului pentru a-i oferi o anumită adâncime. Acest tatuaj este destul de semnificativ și înseamnă că timpul este un lucru semnificativ în această lume; timpul inseamna bani. Vă amintește să folosiți bine timpul și să faceți ceva productiv cu el. Așadar, dacă cineva te distrage de la a face ceva bun, poți folosi oricând acest tatuaj ca memento pentru a rămâne pe calea cea bună și a-ți folosi timpul și banii cu înțelepciune. Amplasarea perfectă pentru acest tatuaj ar fi pe brațul tău. Dacă nu doriți să includeți formulările, puteți alege să obțineți un ceas tatted în loc.

Banii în mânăbani în mână

Acest tatuaj de bani în mână trebuie să fie unul dintre cele mai interesante și măgulitoare tatuaje de bani de acolo. Acest tatuaj include o mână care ține strâns câteva note. Acest tatuaj include cerneală neagră, o cerneală subtilă pentru detalii. Este un tatuaj destul de realist și nu ar putea arăta mai real. Acest tatuaj are o mulțime de semnificații și înseamnă putere și bogăție. Dacă vrei să le arăți oamenilor că ai lucrat din greu pentru a câștiga toată puterea și bogăția din lume, atunci acesta este cu siguranță tatuajul potrivit pentru tine. Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe piept, braț sau spate.

Chipul lui Benjamintatuează bărbați cu bani

Acest tatuaj include fața lui Benjamin, pe care o veți găsi pe toate biletele în dolari americani care vă ajută să câștigați și să cumpărați ceva. Acest tatuaj include fața completă a lui Benjamin, cu câteva monede și semne de dolar în jur și include cerneală neagră și gri, cu unele detalii grele. Acest tatuaj semnifică câteva lucruri, cum ar fi puterea și realismul. Acestea sunt cele două elemente esențiale la care se uită o persoană și, dacă doriți să simțiți că aceste două lucruri formează, ar trebui să vă faceți cu siguranță acest tatuaj. Mulți oameni au acest tatuaj inspirându-se din faimosul film „Orașul”, care se referă la jefuirea băncilor. Locul perfect pentru a obține acest tatuaj ar fi pe brațul tău.

Semnul sinistru al dolarului

Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj care să arate înfricoșător și să aibă o semnificație întunecată, ar trebui să alegeți cu siguranță acest tatuaj sinistru cu semn de dolar. Acest tatuaj include o față a craniului cu un semn mare de dolar deasupra craniului. Semnul de dolar include câteva bancnote de dolar. Există o mulțime de nuanțe făcute în acest tatuaj pentru a face să pară îndrăzneț și pentru a-i oferi o anumită adâncime. Pentru cineva care vede acest tatuaj, cu siguranță va fi fascinat de detaliile designului. Ei bine, dacă te uiți adânc în semnificație, acest tatuaj prezintă o parte întunecată a banilor, care este un bun memento că banii nu aduc fericire și, de asemenea, te determină să participi la acte și situații malefice. Este, de asemenea, un memento important despre cum să nu se utilizeze în mod abuziv banii. Acest tatuaj are atât o viziune pozitivă, cât și una negativă și depinde de tine în ceea ce privește modul în care vrei să-l vezi. Amplasarea perfectă pentru acest tatuaj ar fi pe braț sau picior.

bani-tatuaje

Întrebări frecvente

Să-ți faci un tatuaj mare implică planificarea?

Dacă intenționați să vă faceți un tatuaj de dimensiuni mari, ar trebui să planificați întotdeauna în consecință și să vă gândiți de două ori înainte de a efectua efectiv tatuajul. În primul rând, va trebui să începeți să economisiți bani, deoarece tatuajele mari sunt scumpe. Aranjați o sesiune cu artiștii dvs. de tatuaje și întrebați-l dacă ar trebui să faceți un tatuaj cu bani mari și care ar fi locul potrivit pentru a obține eticheta corpului. În acest fel, puteți alege și designul dvs. și puteți afla despre cost.

Câți ani ar trebui să am pentru a-mi face un tatuaj?

Trebuie să aveți vârsta de peste 16 ani pentru a vă face un tatuaj și trebuie să vă aduceți cartea de identitate / informațiile corespunzătoare ori de câte ori mergeți la o întâlnire cu tatuajul. Unele locuri din lume sunt foarte stricte în ceea ce privește vârsta când vine vorba de tatuat. Așadar, asigurați-vă că obțineți unul numai dacă aveți vârsta legală pentru a evita orice probleme pe care le-ați putea regreta ulterior.

Dacă vreau să-mi fac un tatuaj de 2 inci cât va dura?

Nu există un timp specific pentru finalizarea unui tatuaj de 2 inci. Tatuajele pot dura o oră sau mai mult pentru a se face, dar acest lucru depinde în mare măsură de designul tatuajului. Timpul mediu pe care ar trebui să-l ia este de aproximativ patru până la cinci ore. Timpul necesar depinde și de abilitățile artistului tatuator. Dacă el / ea este începător, probabil că vor lua mai mult timp în comparație cu un artist care se tatuează de ani de zile.

Gânduri finale

Aceste tatuaje cu bani trebuie să fie unul dintre cele mai semnificative și descriptive tatuaje pe care le-ați întâlnit. Aceste tatuaje nu numai că au multă semnificație, dar vă ajută să vă ofere un aspect răcoros și elegant. Așadar, nu pierdeți mult timp gândindu-vă, dacă vă plac tatuajele la scară mare, ar trebui să obțineți cu siguranță unul dintre aceste tatuaje de bani menționate mai sus.