Mai mult de 125 de idei de tatuaje pe panglică care sunt drăguțe și plăcute pentru ochi

Ți-e greu să te hotărăști atunci când vine vorba de selectarea unui design de tatuaj? da?

Nu vă faceți griji, fiți pregătiți de data aceasta. Fă-ți de data aceasta un tatuaj pe panglică și fă o declarație de stil fabulos. Tatuajele cu panglică sunt fără probleme, simple și foarte drăguțe. Cu siguranță veți aduna o mulțime de complimente de la prieteni, familie și străini.

A lua cerneală este o decizie majoră, nu o luați cu ușurință. Gândiți-vă la designul dvs., deoarece acest tip de artă corporală este permanentă și va fi partenerul vostru de-a lungul vieții. Este important ca tatuajul tău să arate frumos, dar ar trebui să aibă și sens. Faceți-vă un tatuaj care nu este doar o figură picturală aleatorie, ci are și un sens profund.

Panglicile, arcurile și nodurile sunt simboluri ale eleganței, grației, frumuseții, artei, unitate și putere. De asemenea, sunt folosite ca simboluri în campaniile de conștientizare, făcându-le și mai semnificative. Cea mai bună parte a obținerii unui cerneală de panglică este faptul că puteți explora diferite culori, înfrumusețări și detalii și adăugați o notă suplimentară de glam..

Sunt drăguți și plăcuți la vedere. Încă nu ești convins? Continuați să derulați și aflați-vă singur.

panglici-tatuaje

Amplasare – Unde ar trebui să obțineți acest design

Amplasarea tatuajului tău cu panglică depinde de tine. Indiferent dacă doriți să o arătați pentru ca toți ochii să o vadă sau doriți să o faceți într-un loc ușor de ascuns, totul depinde de dvs. Modelele de tatuaje cu panglică arată cel mai bine pe încheietura mâinii, gleznei și gâtului sau în spatele urechii. Un astfel de design este întotdeauna distractiv și elegant și cu siguranță ai vrea să-l etalezi.

Totuși, dacă simți că nu ai vrea să te uiți mult la el, selectează un loc mai puțin vizibil, cum ar fi piciorul sau spatele. Tatuajele sunt greu de ascuns folosind machiajul, așa că selectați cu înțelepciune. Depinde și de designul pe care îl alegeți, unele idei sunt concepute special pentru anumite zone ale corpului dumneavoastră. Tatuatorul tău te va ghida cel mai bine în această privință.

Acum, să trecem direct la subiect și să ne uităm la peste 125 de tatuaje uimitor de fascinante, cu semnificațiile lor, care vă vor sufla mintea!

Hello Kitty Inspired Bow

tatuaj panglică hello kitty

Acest design de tatuaj este pentru iubitorii de Hello Kitty. Este drăguț și feminin și foarte ușor de tras. Nu are nicio semnificație profundă ca atare, dar arată foarte drăguț, așa că pregătește-te pentru toate complimentele care îți vin în cale după ce ai primit cerneala asta. Are culorile arcului și bulinele hello kitty și arată absolut minunat.

Panglică pe degetul inelar

Această idee de tatuaj este sassy și genială. Este ca o bijuterie permanentă, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la purtarea accesoriilor. Puteți obține chiar și tatuaje de cuplu de arc cu partenerul dvs. Un arc drăguț pentru tine și un nod masculin pentru bărbatul tău. Idee grozavă, nu?

Sens: Un arc reprezintă în general dragostea. A-l lua pe degetul inelar ar însemna că prețuiești dragostea și relația cu partenerul tău.

Tatuaj cu panglică

tatuaj cu panglică

Această idee este foarte inovatoare și unică. Desigur, se poartă pe gleznă. Arată foarte realist datorită plasării sale. Acest design inovator are o sfoară neagră îndrăzneață legată în jurul gleznei și o fundă mică de panglică fixată pe lateral. Puteți adăuga detalii dacă doriți. Pietrele prețioase și perlele agățate de șir ar face-o să pară plină de farmec!

Acest design este foarte drăguț și creativ și orice fată căreia îi place să poarte coșete i-ar plăcea cu siguranță, deoarece coșurile negre sunt în tendințe. Este o gleznă permanentă, nu va trebui să treceți prin dificultatea de a o purta și a o scoate. Frumos, nu? De asemenea, dacă purtați oje de culoare roșu sânge pe degetele de la picioare, tatuajul cu panglică va crește mai mult și va arăta atractiv.

Tatuaj de bază cu nod de panglică

Această idee este, de asemenea, foarte frumoasă. Are o panglică îndrăzneață de dimensiuni mici și este cernelită în cea mai mare parte la încheietura mâinii. Puteți cere tatuatorului să adauge ornamente perlate sau o notă de culoare arcului pentru un plus de glam. Puteți să-l scoateți cu ușurință și prietenii dvs. vă vor dus cu siguranță cu complimente.

Sens: Panglicile indică puterea și forța feminină. De asemenea, arată că femeile sunt libere să facă tot ce le place și pot cuceri lumea pe cont propriu. Nu sunt mai puțin decât orice om. Acest design de bază al arcului deține multă adâncime și semnificație și îi va reaminti în permanență utilizatorului să nu renunțe, deoarece poate zdruncina lumea cu puterea lor și își poate atinge obiectivele.

panglici-tatuaje

Arc lung cu panglică după gât (stil rochie de plajă)

Acest design de panglică este foarte elegant. Este un arc lung de panglică legat slab, dar grațios la gât. Se termină până la capătul spate. Se pare că purtați o rochie de vară și v-ați legat arcul de gât. Arată foarte realist și frumos. Puteți cere tatuatorului să adauge culoarea la alegere pe panglică pentru a face să arate mai frumos.

Deci ce crezi? Nu este aceasta cea mai tare idee pentru un aspect plăcut de vară? Cu siguranță va capta o mulțime de atenție atunci când vei ajunge la plajă cu prietenii tăi.

Brățară cu arc

Acest design cu arc panglică este foarte la modă și se dovedește extrem de drăguț. Cu siguranță nu-l poți rata, crede-mă. Este o altă idee permanentă de bijuterii pe care o veți rock în această vară. Doar un șir simplu la încheietura mâinii și un arc cu cerneală tăiată pe lateral. Dacă doriți, puteți obține mai multe arcuri, perle sau pietre prețioase. O idee frumoasă, nu?

Tatuaj cu panglică și trandafir roșu

Acest design delicios de panglică de tatuaj este minunat pentru cineva care iubește trandafirii. Are un trandafir roșu roșu mare. Trandafirul are o panglică neagră îndrăzneață la capăt și un arc legat în jurul său.

Promite să dea un aspect foarte superb și sufocant oricărei doamne care dorește să-l cernească. O idee uimitoare de tatuaj cu panglică, nu? Sunt sigur că ți se pare frumos și ai vrea să te gândești să o faci.

Sens: Trandafirii sunt simboluri ale iubirii, iar arcurile simbolizează și iubirea. Ambele împreună sunt o combinație excelentă și ar permite tuturor celor care se vor uita la ea să știe că apreciați dragostea. De asemenea, va acționa ca un memento de sine că atunci când toate celelalte eșuează, există întotdeauna speranță pentru dragoste. Iubire de la mama ta, bărbatul tău, bestie-ul tău. Doza ta de dragoste va fi acolo pentru a-ți da speranță și pentru a te mângâia. De asemenea, pentru a te face să realizezi că poți face orice vrei în viață, tot ce trebuie să faci este să crezi în tine.

Tatuaj panglică cu cotații

Căutați ceva profund și semnificativ? Dacă da, aceasta este o opțiune excelentă pentru dvs. Puteți obține un nod de panglică cernelit pe încheietura mâinii cu un singur căptușeală sau un citat scris lângă el. Propoziții precum „crede că poți și ești la jumătatea drumului” sau „Fii neînfricat” sau „Nu te aștepta la nimic, trăiește frugal pe surpriză” sunt doar câteva exemple minunate.

Sens: Această idee are un plus important. Astfel de propoziții au un impact foarte mare și au puterea de a vă determina să faceți ceea ce ar trebui să faceți. Vă vor determina să vă treziți și să vă atingeți obiectivele, deoarece viața este prea scurtă pentru a pierde timpul și pentru a sta inactiv.

Tatuaj cu panglică 3D

Acest tatuaj este foarte fabulos și detaliat. Arată foarte realist datorită proiectării sale 3D. Tatuatorul dvs. expert va proiecta acest tatuaj foarte artistic, deoarece are detalii extrem de complicate. Este foarte impresionant, deoarece schițele și umbrele din interiorul arcului îi conferă un efect 3D foarte frumos.

Poate dura ceva timp pentru a finaliza, dar cheia este să aveți răbdare și să așteptați rezultatul final. Se dovedește destul de frumos, așa că merită cu toții.

panglici-tatuaje

Bow panglică stil corset

Această panglică inovatoare și dantelată promite să vă scoată curbele frumos. Este foarte creativ și diferit. Are lacuri complicate, începând din zona superioară a spatelui mijlociu și mergând până la linia taliei. Lacurile sunt încheiate cu un nod de panglică care conferă designului un aspect general minunat.

Detaliile umbrite îl fac să pară foarte realist, iar efectul 3D este, de asemenea, foarte cool. Dacă doriți, puteți obține perle sau pietre prețioase agățate de șireturi. Este foarte frumos pentru fetele înalte și slabe și le convine mult. De asemenea, dacă purtați o rochie lungă fără spate și arătați tatuajul, veți arăta fabulos și veți capta multă atenție!

Tatuaj cu panglică de conștientizare a cancerului

Tatuaj cu panglică de conștientizare a cancerului

Aceasta este o idee strălucitoare de tatuaj cu panglică care deține cea mai profundă semnificație și importanță. Dacă alegeți să obțineți acest design cu cerneală, trebuie să selectați o zonă proeminentă, deoarece aceasta este destinată afișării. Răspândește conștientizarea și arată că sunteți fidel cauzei.

Multe vedete le place să primească simbolul în sprijinul bolnavilor de cancer și să le anunțe că stau alături de ei și se roagă pentru ei. Lupta pentru viață este o bătălie foarte înfricoșătoare și acești pacienți sunt extrem de curajoși. Ei sunt adevărații războinici.

Se folosește o panglică de culoare roz și atrage și fetele. Acest lucru se datorează faptului că rozul este în general legat de feminitate. Cu toate acestea, chiar și bărbaților le place să le facă cerneală, să-și afișeze emoțiile împotriva bolii. Aceste tatuaje semnifică dragoste, compasiune și curaj imens.

Supraviețuitorilor de cancer le place să le pună cerneală, deoarece se pot raporta la durerea celui care suferă la un alt nivel. Ei știu prin ce trec cei suferinzi și vor să le arate că există întotdeauna speranță și că pot să treacă. Tot ce le trebuie este o gândire pozitivă și o credință fermă în puterea și puterea lui Dumnezeu.

Întrebări frecvente (F.A.Qs)

Acum, să aruncăm o privire la câteva întrebări pe care oamenii le au de obicei despre tatuaje.

Obținerea cernelii este un proces dureros?

Este un da și un nu. Uneori, este doar o ușoară iritație și alteori, poate fi dureroasă. Depinde de unde faci tatuajul. Dacă zona este sensibilă, s-ar putea să simțiți durere. Cu toate acestea, artiștii tatuatori experți au modalități de a vă face să vă simțiți confortabil în timpul sesiunii.

Este un proces foarte delicat, deoarece implică mai multe ace care trec prin stratul superior al pielii. Deci, aveți răbdare și așteptați rezultatul final. Veți fi foarte mulțumiți și mulțumiți de ceea ce vedeți și totul va merita la final.

Sunt tatuajele costisitoare?

În mod normal, salonele de tatuaje percep 100 până la 200 USD pe sesiune pe oră. Selectați un salon de tatuaje renumit, renumit pentru calitatea sa și care nu compromite igiena. Instrumentele trebuie să fie sterile, iar igiena ar trebui să fie prioritatea lor principală.

Cât timp va arde și va ustura zona?

O săptămână este normală. Se așteaptă mâncărime ușoară și roșeață. Cu toate acestea, dacă continuă să ardă și nu mai este suportabil, atunci trebuie să vizitați un medic. Aveți grijă de zona afectată. Nu-l acoperiți deloc cu bandă sau îmbrăcăminte strânsă. Ștergeți-l cu apă salină sau apă normală cu săpun.

Cât va dura sesiunea mea?

Tatuajele durează, în general, între 2 și 4 ore. Cu toate acestea, durata de timp depinde numai de designul pe care l-ați ales. Dacă este mare sau foarte detaliat, poate dura mai mult timp.

Sperăm că acest lucru v-a ajutat să vă clarificați întrebările. Asta-i tot oameni buni, mult succes!