Mai mult de 125 de idei de tatuaje Daisy pe care le puteți alege [+ Înțelesuri]

Tatuajele Daisy simbolizează loialitatea, dragostea, răbdarea și puritatea. Daisy este o formă de floare exclusiv pentru femeie și este unul dintre cele mai versatile tatuaje pe care le poți purta pe corp. Tatuajul este extrem de decorativ și vine în diferite culori și dimensiuni. Puteți adăuga chiar și un design personalizat tatuajelor în funcție de preferințe.

Tatuajele Daisy sunt folosite de doamne pentru a le oferi un aspect mai frumos și mai atrăgător. Tatuajul are o bogată referință istorică și poate descrie angajamentul unei femei față de cei dragi. Este o artă diversă și are valori ridicate, cu puține lucrări de artă.

Margaretele aparțin familiei Plante cu flori Asteraceae și au cel puțin 4000 de ani. Cu petale moi și aspect umil, este aproape imposibil să ignorăm designul său fascinant pe care o femeie îl poate avea pe corp. Dacă sunteți în căutarea unor tatuaje margarete elegante și la modă, recomandarea de mai jos vă poate ajuta în luarea deciziilor.

tatuaj-margaretă tatuaj-margaretă

The Lovely Daisy

Minunata Daisy este un mic tatuaj de culoare roz cu cuvintele „Dragoste” scrise pe tulpina florii. Acest tatuaj este perfect pentru persoanele care caută tatuaje decente, dar atractive. Puteți purta tatuajul de margaretă dragoste pe încheietura mâinii sau pe gât, deși se va potrivi perfect și pe umăr.

Tatuajul de margaretă de dragoste simbolizează legătura puternică dintre familia și prietenii tăi. Vorbește despre emoțiile și sentimentele tale față de ele și poate fi un mod simplu de a-ți exprima dragostea.

Tatuajul Side Chest Daisy

Tatuajul margaretei laterale a pieptului este o reprezentare a unei legături puternice cu membrii familiei dvs. și portretizează mai multe flori de margaretă crescute complet. Tatuajul acoperă aproape toată spatele și este ușor de personalizat în funcție de preferințe.

Tatuajul margaretei laterale a pieptului vine în diferite culori. Tulpina sa este fabricată din cerneală neagră, în timp ce florile conțin nuanțe de galben și roz. Cu toate acestea, puteți personaliza culoarea pe floare în funcție de interesul dvs. și puteți adăuga chiar și frunze și alte texturi în jurul tatuajului.

tatuaje-margaretă

Tatuaj Ying Yang Daisy

Tatuajul încorporează faimosul simbol chinezesc Ying și Yang pentru a crea opere de artă uimitoare pe corpul purtătorului. Simbolul Ying Yang vorbește despre filozofia chineză că, pentru toate lucrurile bune din lume, există un pic de rău și invers.

Tatuajul este perfect pentru cei care sunt pasionați de cultura din Asia de Sud-Est și iubesc să urmeze tendința. Tatuajul descrie o floare de margaretă cu nucleul său reprezentând simbolul Ying Yang. Puteți purta acest tatuaj pe încheietura mâinii sau pe gât și se combină perfect cu fiecare culoare a pielii.

Tatuajul Bold Daisy

Tatuajul cu margarete îndrăznețe se remarcă prin execuția sa magnifică, dar simplă. Dacă vă place tatuajele strălucitoare și înalte, atunci acesta ar putea fi una dintre alegerile dvs. Tatuajul este format din cerneală neagră grea și nuanțe de gri. În plus, pistilul florii este ridicat, spre deosebire de cele de mai sus, iar artistul dvs. îl poate decora și mai mult cu lucrări de artă clasice.

tatuaj floare margaretă

Tatuaj colorat Daisy Arm

Dacă sunteți în căutarea unui amestec de culori pentru braț decât Color, tatuajul Daisy pe braț ar putea fi alegerea dvs. Tatuajul constă din mai multe flori de margaretă, împreună cu lucrări de artă foarte interactive. În plus, tatuajul descrie o grădină și conține lalele, trandafiri roșii și alte flori pentru a oferi un aspect mai atrăgător.

În plus, tatuajul conține și o pasăre și fluturi pentru a imagina un aspect de grădină mai realist. Există mai multe culori pentru tatuajul margaretelor și chiar puteți alege una dintre alegerile dvs. Tatuajul se potrivește perfect pe fiecare culoare a pielii, iar bărbații pot obține și acest design.

Tatuaj Daisy Bee

Daisy bee este un tatuaj mic, dar extrem de atractiv, pe care o poate purta o femeie. Dacă sunteți un participant obișnuit la petreceri și evenimente, atunci acest tatuaj ar putea îmbunătăți aspectul dvs. cu fiecare ocazie. Tatuajul este minunat și conține două flori de margaretă cu o albină care zumzăie peste petala sa.

Albina reprezintă maternitatea, iar florile sunt membrii familiei. Cu alte cuvinte, tatuajul semnifică importanța femeii în familie, având grijă de oamenii ei și prețuind prezența lor.

Margareta portocalie

Dacă sunteți în culori vibrante în loc de lucrări de artă negre și gri, atunci margareta portocalie ar putea fi distracția dvs. Tatuajul de margaretă portocalie este o piesă de artă uluitoare și folosește mai multe combinații de culori pentru a forma un design unic

Culoarea primară este formată din portocaliu și auriu pentru a crea un efect reflectant pentru public. Tatuajul are un contur cu cerneală neagră, iar oricine poate purta tatuajul indiferent de culoarea pielii.

Margareta de ceafă

Tatuajul de margaretă pentru ceafă este special pentru ceafa unei persoane și prezintă modele dinamice de culoare cu nuanțe strălucitoare. Tatuajul constă din floare de margaretă, împreună cu tulpina și două frunze atârnate în dreapta și în stânga. Este un model interesant pe gât și are muguri albi cu miez galben. În plus, puteți adăuga și variante tatuajului adăugând mai multe frunze și flori în jurul împrejurimilor sale.

Smile Daisy

Tatuajul de margaretă zâmbet este pentru glezne și conține inscripția unui zâmbet pe tulpină. Tatuajul este destinat persoanelor hilar care iubesc să rămână fericiți și prețuiesc pozitivitatea în viață. Tatuajul simbolizează, de asemenea, pozitivitatea și speranța pentru purtător.

Daisy și cuvântul zâmbet sunt două simboluri puternice și poate motiva persoana în timpul primejdiei. Tatuajul margarete zâmbet nu este specific femeii, iar un bărbat îl poate purta și pentru a-și prezenta atitudinea pozitivă. Cu toate acestea, tatuajul se potrivește perfect pe nuanța deschisă a pielii și ar putea părea puțin ciudat pentru persoanele maro sau negre.

Daisy On Feet

Oamenilor le place să meargă în grădină și flori. Dacă vă place să vă decorați corpul cu artă elegantă, care poate uimi audiența, ar putea fi pe lista dvs. de verificare margareta pe picioare. Designul este elegant și atractiv și se combină ușor cu orice ten.

A avea tatuaj de margaretă pe picioare ajută, de asemenea, să-l prezentați unui public larg și vă veți simți mai cald și mai feminin cu tulpinile și frunzele împodobite pe picioare în loc de umăr sau de spate.

Daisy Behind Ears

Tatuajul Daisy din spatele urechilor arată atrăgător și este mic și simplu de purtat. Dacă nu vă place să vă tatuați pe picior sau pe încheietura mâinii, atunci acesta ar putea fi înlocuitorul perfect. Tatuajul demonstrează blândețe și este un semn de frumusețe.

În plus, este un amestec de culoare galben, alb și verde și poate fi calea ta de a arăta mai strălucitoare și mai fermecătoare pentru oameni.

Margareta umărului

Tatuajul de margaretă pe umăr este adorabil și este realizat cu cerneală neagră închisă. Este foarte personalizabil și îl puteți decora în funcție de interesele dvs. După cum sugerează și numele, tatuajul margaretei umărului este încorporat pe umărul unei femei și este mai mare decât multe dintre tatuajele de mai sus.

Tatuajul de margaretă pe umăr conține aproximativ cinci flori de margaretă realizate cu combinații de culori negre și gri. De asemenea, găzduiește frunze de tulpină și plantă de flori și puteți adăuga în continuare fluturi și alte texturi pentru a face să pară mai vibrant.

tatuaj-margaretă

Tatuaj cu margarete multiple

Tatuajul cu margarete multiple prezintă trei margarete din trei unghiuri diferite pentru a oferi o privire mai atentă asupra florii. Tatuajul este desenat folosind cerneală neagră și nuanțe de gri și este una dintre metodele de a avea o perspectivă mai bună asupra florii.

În plus, puteți decora tatuajul și cu alte retușuri, dar asigurați-vă că nu îi deranjați îngerul sau decorați-l cu nuanțe puternice, deoarece acest lucru ar putea să îl facă neatractiv.

The Butterfly Bright Daisy

Tatuajul luminos de margaretă cu fluture este una dintre capodoperele operei de artă. Tatuajul constă dintr-un fluture mare care zboară peste flori de margaretă reprezentând libertatea și dragostea. Fluturele este albastru, dar îi puteți schimba nuanța în funcție de stilul dvs..

Florile margarete se odihnesc sub fluturele zburător atașat de frunze reprezentând o legătură strânsă între libertate și puritate. Florile sunt decorate cu culoare albastru deschis pentru a oferi o perspectivă mai semnificativă aspectului general al tatuajelor.

Puteți face acest tatuaj pe gleznă sau pe umăr, în funcție de gustul dvs. În plus, tatuajul nu este legat de niciun gen și un bărbat îl poate purta și dacă consideră că este potrivit. În plus, tatuajul luminos de margaretă cu fluture se potrivește perfect cu fiecare ten de piele și îi puteți schimba puternic aspectul pentru a face să pară mai atrăgător..

Încheierea

Ridicarea unui tatuaj Daisy ar putea fi dificilă. Există multe variante și combinații pe care le puteți face folosind florile. Margaretele sunt potrivite pentru femei. Cu toate acestea, tendința se schimbă rapid. Cu mai mulți bărbați care doresc să-și decoreze corpul cu tatuaje margarete la modă, viitorul înseamnă doar mai multă personalizare și modificări ale stilului și aspectului tradițional al tatuajului margarete.