Mai mult de 125 de idei de tatuaje cu flori pe care le puteți încerca (cu semnificații)

Dacă sunteți cineva care are o plăcere deosebită față de flori și acum căutați un adecvat tatuaj care se potrivește cu aura ta. Apoi, tatuarea unei flori cu cerneală pe piele este cea mai bună opțiune, deoarece fiecare floare are o semnificație distinctă, de asemenea, dacă ești chiar puțin confuz între alegerile tale, atunci selecția poate fi prezisă în funcție de luna nașterii și de trăsăturile de personalitate.

Există nenumărate idei de flori acolo, dar am filtrat cele mai bune idei de tatuaje florale pe care le puteți încerca și prețui pentru tot restul vieții. Fără alte date, să aruncăm o privire asupra următoarelor idei.

Tatuaje cu flori de crin

Tatuaj Crin

Tatuajul cu crin are cea mai diversă natură dintre toate florile. Dacă vă gândiți să vă faceți un tatuaj Lilly pe corpul dvs., atunci este important să cunoașteți semnificația care diferă de culoarea crinului, cultura și tipul de floare.

Doar floarea însăși, povestea din spatele originii este extraordinară. Potrivit mitului, două persoane, Hera și Zeus erau soț și soție, dar Zeus avea un copil de la o altă femeie, căreia îi plăcea lui Hera (soția) să îi alăpteze laptele, dar Hera a refuzat..

Într-o noapte, când Hera era într-un somn profund, când Zeus a luat copilul și a încercat să hrănească laptele în tăcere, dar în momentul în care Hera s-a trezit, i-a îndepărtat pe amândoi și, în timp ce represaliile, laptele a căzut pe pământ și crinii au crescut.

Până la această dată, grecul prețuiește povestea și crede că tatuajul cu crin este un semn al maternității și al renașterii.

În timp ce, în China, crinii sunt un simbol al norocului, așa că dacă sunteți cineva care caută un răspuns pozitiv în viața ulterioară, atunci tatuajul crinului poate fi cea mai bună opțiune dintre toate.

Culoarea și semnificația tatuajului Lilly

 • Tatuaj Crin Roșu: dacă ești foarte pasionat de obiectivele tale din viață, atunci ar trebui să iei în considerare un tatuaj de crin roșu. De asemenea, exprimarea pasiunii este o emoție puternică și merită să fie văzută în lumea exterioară, luând-o pe gât, încheietura mâinii, picioarele, degetele și umerii vor face treaba.
 • Tatuaj Crin Portocaliu: Acest tatuaj denotă bogăție, încredere și mândrie.
 • Tatuaj Crin Galben: se asociază cu dorința de libertate și arată că ești recunoscător.
 • Tatuaj crin alb: la fel ca culoarea, tatuajul crinului alb prezintă semne de puritate și integritate
 • Tatuaj cu crin roz: un tatuaj de crin roz este cel mai solicitat dintre toate; arată prosperitate, bunăstare și pozitivitate.

tatuaje cu trandafiri tatuaje cu trandafiri tatuaje cu trandafiri

Tatuaj cu trandafiri

Floarea de trandafir este un simbol al iubirii și compasiunii, dar trandafirii de diferite culori au semnificații diferite.

Unii oameni preferă un tatuaj de trandafir cu o tulpină, care simbolizează faptul că treceți printr-o pierdere și gata pentru apărare. Altor oameni le place floarea crudă, cu doar două frunze atașate.

Modelele de tatuaje cu trandafiri sunt în principal pe brațe și pe umeri, dar noua tendință arată că oamenii o preferă într-o dimensiune mică, de asemenea, la încheietura mâinii. De asemenea, unul dintre cele mai populare modele de tatuaje cu trandafiri au fost petalele de trandafir cernelite într-un mod în care păreau că au izbucnit prin piept, ceea ce însemna că purtătorul de tatuaje era plin de dragoste, viață și energie pozitivă.

Pe lângă trandafirul roșu, alți trandafiri colorați au o semnificație semnificativă.

 • Tatuaj trandafir galben semnifică devotament puternic și prietenie față de tot ceea ce este în viață.
 • Tatuaj trandafir negru: majoritatea oamenilor își fac un tatuaj negru atunci când se întristează și își iau rămas bun de la un sentiment sau au crezut că nu trebuie să renunțe niciodată.
 • Tatuaj trandafir portocaliu: un simbol al emoției și atractivității.

 • Tatuaj cu trandafir purpuriu: a te îndrăgosti, la prima vedere, este un sentiment magic și ceea ce poate fi o portretizare mai bună a unei astfel de emoții decât tatuajul cu trandafir purpuriu pe piele.
 • Tatuaj cu piersici și trandafiri roz: reprezintă grația și eleganța imensă.

Tatuaj Cherry Blossom

Tatuajul cu flori de cireș este considerat a fi cea mai fragilă floare, dar are cea mai puternică vibrație, motiv pentru care atât bărbații, cât și femeile îl împerechează cu alte tatuaje, deoarece consideră că îmbunătățește frumusețea a orice și a tuturor.

Tatuajul cu flori de cireș este o floare care fugă de ramurile sale, ceea ce, conform tradiției chineze, înseamnă că frumusețea ar putea dispărea odată cu vârsta în creștere, dar valorile morale sunt nemuritoare.

Cei mai mulți oameni cernelesc tatuaje de flori de cireș pe umeri și pe spate; de asemenea, culorile vibrante eliberează un sentiment de seninătate imensă, care este ceea ce w = orice alt individ dorește în aceste zile.

tatuaje de flori

Tatuaj Lotus

Înainte de a trece la un tatuaj de lotus, este important să-i cunoașteți scopul. Adevăratul sens al unei flori de lotus de orice culoare arată că persoana care poartă tatuajul de lotus a trecut prin multe lupte și greutăți de la început, deoarece floarea de lotus crește din noroi intact. Procesul de creștere este la fel de dificil și obositor ca viața persoanei care poartă tatuajul cu flori de lotus pe corp.

Cea mai bună este speranța că acest tatuaj îi oferă purtătorului, că oricât de greu ar fi, vei înflori mult mai strălucitor ca oricând.

Oamenii au tendința de a obține acest tatuaj în cea mai mare parte pe mână, așa că, ori de câte ori se luptă sau se blochează cu orice situație, pot să-l privească și să rămână răbdători și să spere că norul întunecat va trece în curând.

Tatuaj Hibiscus

Tatuajul Hibiscus provine din cultura hawaiană, cunoscută pentru cele trei valori distincte ale sale, precum respectul, puterea și regalitatea.

Acest tip de tatuaj este popular în principal în regiunile Japoniei, iar oamenii tind să aibă un aspect mărit pe spate și pe umeri.

Dacă aveți o aură de frumusețe și blândă, atunci hibiscus este prima opțiune de luat în considerare.

Tatuaj cu flori de hibiscus

Tatuaj cu orhidee

O orhidee este o floare plăcut excentrică și o alegere excelentă dacă este considerată un tatuaj floral.

În plus, designul tatuajelor de orhidee este purtat în principal de femei, deoarece este legat de frumusețea și eleganța feminină. În acest sens, multe femei primesc un tatuaj gros orhidee cu cerneală, în timp ce altele optează pentru un aspect subțire căptușit, dar umbrit.

Aspectul trend al tatuajului de orhidee arată că majoritatea femeilor optează pentru obținerea cernelii pe glezne și a unei mini flori simple pe degete.

Tatuaj cu flori de orhidee

Tatuaj floarea soarelui

Floarea-soarelui este generală este un semn de longevitate și sănătate bună. Culoarea este vibrantă și radiază de fericire, acolo unde merge.

Dacă sunteți cineva care are o natură funky, sunteți întotdeauna dintr-un loc în altul, uitați-vă la partea luminoasă a imaginii și faceți oamenii să se simtă bine cu ei. Apoi, credeți sau nu, tatuajul de floarea-soarelui este ideal pentru dvs. în orice alt aspect.

Este un tatuaj realizat atât pentru bărbați, cât și pentru femei, de asemenea, foarte versatil, poate fi asociat cu orice și arată la fel de bine atunci când este cernelat singur.

În regiunile estice, floarea-soarelui este considerată un semn de noroc și o rază de speranță atunci când se luptă cu viața.

De asemenea, mulți oameni își fac tatuajul de floarea-soarelui întunecat pe corp înainte de sezonul de iarnă; ei cred că acest tip de tatuaj eliberează un sentiment de căldură și fericire în frig. Care este parțial egal cu combinația de ciocolată caldă și marshmallow, dar totuși orice mediu de căldură este o binecuvântare pe vreme rece.

Tatuaj cu flori de magnolie

Tatuajul cu magnolie are o atmosferă puternică și întăritoare, iar mulți purtători de tatuaje au aprobat acest lucru, în timp ce alții simt nuanța mai deschisă pe care au primit-o în tatuajul cu magnolie, cea mai puternică din punct de vedere spiritual și moral pe care au simțit-o.

Acestea sunt lista lucrurilor pe care le simbolizează un tatuaj cu flori de magnolie

 • Simplitate
 • Frumuseţe
 • Stimă de sine
 • Puritate
 • Dor
 • Altruism
 • Farmec
 • Dragoste

Tatuajul cu flori de magnolie este divers și se dovedește corect pentru ambele sexe. Pentru femei, o floare de magnolie roz se joacă bine cu aura ei, în timp ce, pentru bărbați, magnolii galbeni și albi își justifică prezența pe corp și în minte.

Există mai multe locuri în care puteți obține tatuajul cu flori de magnolie, dar cele mai frecvent văzute și cele mai frecvente sunt designul complet armat al florii de magnolie.

Tatuaj cu flori de magnolie

Tatuaj simplu în miniatură de flori

Dacă sunteți nou în experiența tatuajului, atunci este mai bine să optați pentru tatuaje miniaturale de flori care includ iasomie sau petale de mini-lotus.

Prima dată când procesul de tatuare este înspăimântător și mulți indivizi leșină adesea în timp ce cernelesc, deci cea mai bună opțiune ar fi obținerea cernelii unei flori microscopice, deoarece nu va dura mult timp și, de asemenea, vă veți simți confortabil, iar primul tatuaj ar părea relativ plăcut de vizionat și.

Tatuaj miniatural cu flori

Violet tot drumul

Este un fapt, cu cât tatuajul cu flori este mai mare, cu atât nuanța este mai deschisă. În mod surprinzător, violeta mai lentă este singurul tatuaj care se dovedește mai întunecat ca niciodată. De asemenea, atunci când este asociat cu mici flori albe alături de muguri înfloriți roz, arată fenomenal pe piele și ochi.

Asemănător cu tatuajul cu flori de magnolie, oamenii au, de asemenea, acest lucru în principal cernelit pe brațe; nuanța mai închisă este extrem de atractivă și arată încredere și un mare simț al angajamentului cu tot ceea ce îți vine în cale.

Trăsăturile pe care le radiază tatuajul cu flori violete se rezumă în patru cuvinte, modestie, smerenie, înțelepciune spirituală și fidelitate.

tatuaj cu flori violete

Tatuaj de lavandă

În era tehnologiei, mulți indivizi s-au detașat de lumea reală, în schimb se simt deprimați și plictisitori toată ziua, dacă acesta este cazul cu tine, atunci când îți faci un tatuaj cu flori de lavandă îți poate repara tristețea.

Dovada acestei teorii îmbogățitoare este modul în care oamenii medită adesea asupra fumurilor de lavandă din jur; ei cred că mirosul sau aura sunt atât de liniștitoare și satisfăcătoare, încât odată ce cineva este dependent de floare, nu mai există nicio întoarcere.

Un tatuaj cu lavandă este un design de combinație violet, verde, care este semnificativ un semn de puritate și liniște supremă care hrănește sufletul și îl menține mulțumit de sine..

Tatuaj de lavandă

Floare alături de un tatuaj de pasăre

O pasăre este simbolul suprem al libertății, în cazul în care, dacă este combinată cu o floare, arată cum unii trecători pot fi frumoși, plus pașnici și împlinitori.

Dacă vă simțiți chiar puțin reticenți înainte de a obține o floare cernelită cu o pasăre, atunci eliberați stresul, așa cum vă asigurăm, tatuajul va merita în cele din urmă și de ce nu. Va fi plin de culori, texturi, o creatură vie. Pe scurt, va oferi o atmosferă plină de speranță și îmbogățire, pe care o căutăm de fiecare dată conștient sau inconștient. O ființă umană este mereu în căutarea păcii.

Tatuaj Craniu Floral

Tatuajul craniului alb-negru nu este de asemenea plictisitor și depășit, dar dacă este asociat cu o grămadă de flori colorate și vibrante care cresc din craniu. Acest lucru ar fura, cu siguranță, spectacolul, deoarece ar fi un concept unic, cu un mesaj chiar mai special.

Acest tip de tatuaj arată reacția de îmbarcare dintre viață și moarte; cu alte cuvinte, frumusețea sau decăderea. Un tatuaj puternic cu aură este tot ce ne trebuie la sfârșitul zilei. Și cine nu se luptă între cei doi? Astfel, este un tatuaj universal, care nu va rămâne niciodată irelevant sau nu va ieși din tendință, fiecare generație se va gândi la viață și la moarte cu aceeași pasiune și personalitate ca și această generație.

Linia de fund

Amintiți-vă atunci când alegeți un tatuaj perfect pentru dvs. nu este nevoie să vă grăbiți, să vă luați timp și să căutați bine, de asemenea, dacă totuși, simțiți că nu aveți nicio idee despre ce design mai lent ar trebui să vă faceți cerneală, atunci este mai bine să luați în considerare luna nașterii diagramă care a alocat flori speciale pentru fiecare lună. De exemplu, bebelușii din iunie ar trebui să ia în considerare un tatuaj de trandafir, în timp ce un mai născut ar trebui să opteze pentru un design de tatuaj de crin. Și mai sunt zece așa.

Fiți vigilenți și deștepți cu cercetarea și veți găsi tatuajul de flori potrivit pentru dvs. cu cârlig sau cu escroc.