De ce ar trebui (sau nu ar trebui) să-ți faci un tatuaj în acuarelă

Dacă există o tendință care a decolat în ultimii cinci ani în modificarea corpului, tatuajul în acuarelă ar fi acesta. Acesta este un stil de tatuare numit după mimica sa de formă liberă și calitatea diafană a picturii propriu-zise metodă. Tatuajele în acuarelă se remarcă astfel față de majoritatea celorlalte stiluri de tatuaje, care tind să se laude cu linii puternice și întunecate. Oricât de atrăgători sunt, totuși, au primit și unele critici: unii susțin că nu pot rezista la fel de bine ca și alte tatuaje de-a lungul timpului, alții că termenul este mult prea des folosit de tatuatori fără experiență în stil. Oricare ar fi cazul, ar trebui să aflați mai multe despre tatuajul în acuarelă înainte de a vă hotărî despre a obține sau a nu obține una.

 acuarelă-tatuaje acuarelă-tatuaje

Tipuri de tatuaje în acuarelă

Chiar și cu lumea tatuajelor în acuarelă, există stiluri mai mult decât suficiente pentru a face din clasificarea precisă o provocare. Acestea fiind spuse, putem încerca, probabil, să o restrângem la două tipuri pe baza unei singure distincții: dacă folosesc sau nu o bază neagră.

Tatuaje în acuarelă fără bază neagră

Tatuajul în acuarelă fără o bază neagră este, de obicei, complet lipsit de linii întunecate (ceea ce nu înseamnă că o altă culoare nu poate fi utilizată pentru a înlocui negrul pentru linia sa). Absența negru în aceste piese le conferă un aspect deosebit de acuarelă. Culorile pot părea aproape să se topească în piele și să se estompeze în ea la margini – dacă se pot găsi deloc margini, adică. Aceste tipuri de tatuaje în acuarelă se laudă adesea cu nuanțe filmate, ceea ce face ca marginile lor să fie aproape imposibil de distins.

Exemple bune de acest tip de tatuaj în acuarelă se bazează, în general, pe intensitatea culorii pentru cea mai mare parte a atracției lor. Unele dintre cele mai atrăgătoare se laudă cu o astfel de combinație de culori încât poate fi dificil să le crezi tatuaje, spre deosebire de vopseaua corporală, chiar și.

Tatuaje în acuarelă cu bază neagră

Celălalt tip de tatuaj în acuarelă este cel care are o bază neagră. Prin aceasta înțelegem că un element al liniei sau umbra fundamentala este pus pentru asta. Culorile sunt adunate deasupra acestuia, desigur, sau folosite pentru a completa spațiile dintre linii. Ceea ce contează este că există ceva care s-ar putea numi un schelet negru sau contur dedesubt.

Contează includerea unei astfel de baze? În multe privințe, da. Tatuajele care folosesc acest stil vor prezenta adesea efecte de contrast chiar mai mari decât cele fără bază neagră, datorită diferenței dintre elementele negre îndrăznețe și cele de culoare pură. Majoritatea tatuatorilor simt, de asemenea, că aceste tatuaje tind să îmbătrânească puțin mai bine, având în vedere că fundațiile lor negre nu se estompează la fel de repede ca elementele lor de culoare..

Există, de fapt, cel puțin două moduri principale de a folosi negrul ca parte a tatuajelor în acuarelă în acest fel. În timp ce majoritatea oamenilor pot face versiunea schiței destul de simplu, nu toată lumea are de fapt abilitatea sau experiența de a face cealaltă metodă, care este de a încorpora negru în mod natural în culorile și nuanțele tatuajului.

acuarelă-tatuaje

Înțelesul tatuajului acuarelă

Tatuajele în acuarelă pot descrie aproape orice imagine sau simbol, astfel încât semnificațiile lor sunt variate. Unele dintre cele mai frecvente tatuaje în acuarelă sunt cele care descriu păsări și insecte colorate, totuși. Stilul de acuarelă arată nuanțele pe acestea în avantaj maxim.

Fluturii sunt deosebit de populari, astfel încât tatuajele cu acuarelă fluture reprezentând viața, speranța, metamorfozarea și renașterea sunt toate văzute des. Un alt tatuaj specific cu fluture pe care îl veți vedea deseori în stilul acuarelă este cel în care un punct și virgulă a fost integrat în imagine: aceste tatuaje reprezintă sprijin și speranță pentru supraviețuitorii sinuciderilor..

Arta abstractă este foarte frecventă în tatuajul în acuarelă. Păturile și stropile de culoare sunt implementate în configurații de preluare pentru a surprinde un sentiment, un gând sau chiar o părere. Unii tatuatori în acuarelă se bazează pe alegerile de culoare în sine pentru a transmite cea mai mare parte a ideii: tatuajele abstracte în acuarelă cu un curcubeu de stropi de cerneală pot fi folosite pentru a arăta sprijin pentru drepturile LGBT, de exemplu.

 A se vedea, de asemenea:

  • 125 de tatuaje de floarea-soarelui de top
  • 125 de modele de tatuaje Mandala cu semnificații
  • 125 de tatuaje de copaci pe spate & Încheietura mâinii cu semnificații
  • Cele mai bune 150 de tatuaje cu cerneală albă din SUA în acest an
  • 125 de idei populare de proiectare a tatuajelor mamă-fiică

acuarela-tatuaje-

Amplasarea ideală a unui tatuaj în acuarelă

Unde vă așezați tatuajul în acuarelă depinde de locul în care vă puteți permite să-l plasați. Unele persoane au restricții asupra artei corporale din cauza circumstanțelor lor sociale sau profesionale. Pentru ei, tatuajele pot fi doar pe zone pe care le pot acoperi cu ușurință ori de câte ori este necesar. Majoritatea oamenilor de acest tip ajung să-și facă tatuaje pe trunchi, în jurul zonei șoldului sau pe picioare.

Când alegeți de unde să-l obțineți, țineți cont de acest lucru: tatuajele în acuarelă, în special cele fără fundații negre puternice, se vor estompa puțin mai repede decât alte tatuaje. Folosirea culorii translucide, stilul de umbrire și aspectul general al lucrării înseamnă că poate îmbătrâni destul de repede dacă nu vă pasă de ea.

Aceasta înseamnă să îl păstrați cât mai mult posibil de soare (deoarece lumina soarelui estompează cerneala de tatuaj) și să primiți retușuri pentru acesta ori de câte ori este necesar. Ca atare, este posibil să doriți să selectați un loc pentru tatuaj care să vă permită acoperirea cu ușurință ori de câte ori sunteți în plină zi.

Un alt lucru de reținut despre tatuajul în acuarelă este că tinde să arate cel mai bine pe pielea mai deschisă, la fel ca multe alte tatuaje de culoare. Acest lucru se datorează faptului că natura translucidă a cernelii pentru tatuaje devine și mai clară decât de obicei în acest stil de tatuaj. Din nou, acesta este motivul pentru care merită să alegeți o zonă acoperită sau nebrăcată pentru tatuaj.

 acuarelă-tatuaje   

Sfaturi de pregătire pentru un tatuaj în acuarelă

Când vine timpul să-ți faci tatuajul în acuarelă, poți urma această listă de verificare pentru a-ți asigura pregătirea:

  1. Mâncați o masă adecvată înainte de a merge, indiferent dacă este vorba de micul dejun, prânz sau cină. Corpul tău îți va mulțumi pentru combustibil imediat ce începe tatuajul, deoarece va avea nevoie de energie pentru a vindeca tatuajul.
  2. Purtați haine în care nu trebuie să vă luptați sau să nu intrați. Dacă tatuajul tău trebuie să se afle într-un loc ca spatele tău, de exemplu, dacă ai ceva ce poți lua sau scoate cu ușurință te va face mult mai confortabil.
  3. Este posibil ca sesiunea ta de tatuare să fie una lungă? Artistul dvs. vă poate spune dacă este așa, așa că poate doriți să aduceți ceva pentru a trece timpul, dacă acesta este cazul. O carte bună te poate ține ocupat destul de mult timp, deși poți merge mereu cu câteva melodii pe playerul tău de muzică.
  4. Poate doriți să pregătiți totul pentru îngrijirea ulterioară înainte de a fi tatuat. Unii artiști de tatuaje îți oferă un pachet de îngrijire cu lucruri pentru acest lucru după sesiunea ta. Alții se așteaptă ca tu să obții singur materialele. Întrebați-l pe tatuatorul dvs. ce ar trebui să cumpărați, cum ar fi unguente antibacteriene sau tifon.

 

Costul mediu al serviciului & Prețuri standard pentru obținerea unui tatuaj în acuarelă

Prețurile tatuajelor la acuarelă diferă în funcție de designul și dimensiunea implicată, în mod natural. Dacă aveți în minte unul micuț cu doar 2 sau 3 culori, probabil că veți scăpa de a plăti doar 50 $ sau 60 $. Faceți totuși unul dintre cele mai complexe tatuaje cu mai multe culori și efecte de umbrire și cu siguranță veți plăti ceva mai mult de câteva sute de dolari.

Rețineți că nu toți artiștii de tatuaje chiar pot face tatuaje în acuarelă. Mulți spun că pot – și poate au dreptate, dar nu o pot face decât prost. Tatuajul în acuarelă necesită o anumită atingere și stil artistic.

Ca atare, cereți tatuatorului să vă ofere exemple de lucrări de tatuaj în acuarelă înainte de a-l angaja. Cei mai buni artiști vă vor percepe mult pentru munca lor – o piesă de aproximativ patru centimetri lățime poate costa până la 400 de dolari, în funcție de design – dar cel puțin veți obține o adevărată calitate pentru dolarul dvs..

 acuarelă-tatuaje

Sfaturi de întreținere după obținerea unui tatuaj în acuarelă

Așa cum am menționat mai devreme, menținerea unui tatuaj în acuarelă este în mare parte menținerea acestuia în siguranță de efectele de estompare ale soarelui. Acoperirea cu haine este o modalitate de a face acest lucru, dar puteți rămâne la fel de ușor la umbră.

Fiți conștienți că lumina sare totuși. Chiar dacă stați sub o umbrelă pe plajă, atâta timp cât tatuajul dvs. este expus, tehnic este încă atins de soare, deși destul de puțin mai puternic decât dacă l-ați fi însorit intenționat.

O idee mai bună este probabil să țineți la îndemână o sticlă de protecție solară dacă locuiți într-o zonă însorită. Puneți câteva pe tatuaj cât de des puteți după ce s-a vindecat și știți că mergeți în aer liber. Acest lucru ar trebui să întârzie destul de puțin decolorarea.

Dacă puteți urma pașii de mai sus pentru a vă menține curat tatuajul în acuarelă cât mai mult timp posibil, nu există niciun motiv pentru care tatuajul dvs. nu ar trebui să îmbătrânească la fel de bine ca oricare altul pe care îl aveți. Există câteva tatuaje în acuarelă în vârstă de 4 ani astăzi, care încă arată destul de bine, cu abia o retușare. Deoarece stilul este încă atât de nou, totuși, nu avem cu adevărat suficiente tatuaje mai vechi pentru a obține un răspuns clar cu privire la durata lor. Pe scurt, dezbaterea cu privire la longevitatea tatuajelor în acuarelă continuă, chiar dacă cel din apelul lor nu. Și tu? Crezi că au potențialul de a îmbătrâni bine? Spuneți-ne în comentariile dvs. și participați la conversație!