Cele mai bune 150 de tatuaje cu cerneală albă din SUA în acest an

Tatuajele au existat chiar și în epoca preistorică. Este una dintre cele mai frecvente forme de exprimare de sine și ca formă de artă. În acele vremuri, tatuajele erau pur și simplu pe cerneală neagră, dar astăzi, tatuajele vin în mai multe culori! De fapt, există chiar și o tendință mai ciudată care se întâmplă astăzi cu tatuajele. Acum poți avea tatuaje cu cerneală albă și atenție, arată sub lumină UV.

Tatuajele cu cerneală albă sunt perfecte pentru persoanele care nu sunt suficient de îndrăznețe pentru a-și arăta tatuajele publicului. Acest tip de tatuaj nu este de obicei atât de atrăgător în lumina simplă, dar când luminile UV îl lovesc, veți vedea detaliile complicate ale designului tatuajului.

tatuaje cu cerneală albă

Tipuri de tatuaje cu cerneală albă

Tatuajele cu cerneală albă pot fi orice. Poate lua forma unor modele inspirate de animale sau a unor simboluri complexe, la fel ca orice tatuaj normal. Singura diferență dintre acest tip de tatuaj și cele obișnuite este culoarea cernelii folosite. Evident, acest tip de tatuaj folosește doar cerneală albă în loc să folosească cernelurile obișnuite negre și multicolore.

Iată câteva dintre cele mai populare tatuaje cu cerneală albă pe care le puteți obține astăzi:

  1. Declarație Tatuaje cu cerneală albă

Acesta este unul dintre cele mai comune tatuaje albe adorate de tineri. De la distanță, este imposibil să vedeți tatuajul, motiv pentru care este mai bine să încorporați mesajul pe care doriți să îl transmiteți în text simplu. Acest tip de tatuaj conține de obicei numele proprietarului său, numele familiei proprietarului sau numele altei persoane semnificative a proprietarului. Ar putea fi, de asemenea, citatul preferat al proprietarului sau motto-ul său. De fapt, tatuajele cu declarații pot fi orice se află în text simplu.

  1. Forme geometrice Tatuaje cu cerneală albă

Acesta este un alt design popular pentru acest tip de tatuaj. Formele geometrice pot reprezenta o serie de lucruri. Unele dintre aceste forme se combină pentru a forma un anumit simbol. De cele mai multe ori, tatuajele cu forme geometrice formează un anumit model care arată ca un simbol al unei societăți secrete sau al unui grup care este extrem de respectabil. Acest tip de tatuaj este, de obicei, cel mai dificil și complex design care poate fi realizat de către artiștii tatuatori profesioniști. Formele în oglindă creează un model care se repetă pe partea corpului aleasă de persoana care face tatuajul.

  1. Tatuaje cu cerneală albă zodiacală

Majoritatea oamenilor din lume, dacă nu toți, cred cu tărie în semnele lor zodiacale. A crede că corpurile cerești îți afectează viitorul vieții este o practică care datează din epoca greacă și romană. Deși, nu este dovedit adevărat, oamenii și-au făcut un obicei să-și ia în considerare semnele zodiacale atunci când iau decizii de viață. Realizarea unui tatuaj zodiacal îți va aminti credințele și propria cultură.

  1. Tatuaje de flori

Acest lucru este cel mai frecvent la femei. Florile au un anumit recurs care îl face să arate atât de frumos, indiferent de forma pe care o poate lua. Artiștii de tatuaje din întreaga lume au cu siguranță cel puțin un design de tatuaj de flori disponibil datorită popularității sale. Acest tip de tatuaj poate trece de la un trandafir simplu la o grămadă complicată de flori diferite pentru a reprezenta ceea ce vrea să presupună proprietarul.

  1. Tatuaje de stea

Un tatuaj de stea nu îmbătrânește niciodată. În vremurile străvechi, mulți oameni cred cu tărie că stelele din cerul lor joacă un rol semnificativ în viața lor. Această credință a existat de generații, păstrând practica vie până astăzi. Mulți oameni fac tatuaje de stea pentru a le reaminti această credință, în timp ce alții o doresc pur și simplu pentru că desenele de stele sunt extrem de minunate din punct de vedere artistic.

tatuaje cu cerneală albă

Înțelesul tatuajelor cu cerneală albă

La fel ca orice alte tatuaje obișnuite, tatuajele cu cerneală albă pot avea semnificații diferite. Semnificația fiecărui tatuaj depinde de designul ales de persoana care face tatuajul sau de artistul care îl face. Pot exista o mulțime de mesaje ascunse în spatele unui tatuaj simplu de trandafir și poate exista, de asemenea, o singură semnificație implicată într-un tatuaj complex de design de forme geometrice..

Singura diferență între tatuajele cu cerneală albă și cele obișnuite este că folosește o cerneală care are pigmenți albi. De obicei, persoanele cu pielea albă și naturală sunt cele mai bune pentru a utiliza acest tip de tatuaj. Acest lucru se datorează faptului că tonurile mai întunecate ale pielii au tendința de a nu absorbi pigmenții albi din cerneală, ceea ce face aproape imposibil să desenați un design pe piele cu ea.

Tatuajele cu cerneală albă devin extrem de populare datorită excentricității și aurei sale sofisticate. Deși acest tip de tatuaj trece de obicei neobservat de oameni, acesta rămâne în continuare popular datorită legăturii personale pe care o are cu proprietarul său.

A se vedea, de asemenea:

  • 125 de idei populare de proiectare a tatuajelor mamă-fiică
  • 110 cele mai bune modele de tatuaje busolă
  • 125 cele mai tari modele de tatuaje de lup
  • Cele mai bune 125 de idei de tatuaje Colibri pentru 2017
  • Cele mai bune 125 de tatuaje de cireșe din 2017

Amplasarea ideală a tatuajelor cu cerneală albă

Artiștii tatuatori cred că fiecare parte a corpului este o mare pânză pentru tatuaje, dar ar fi mai bine să puneți tipul potrivit de tatuaj pe partea dreaptă a corpului. Amplasarea ideală a tatuajelor dvs. cu cerneală albă va depinde de designul pe care l-ați ales. Dacă doriți să aveți tatuaje cu forme geometrice, atunci ar fi potrivit să îl puneți pe o zonă mai largă, cum ar fi pieptul (pentru bărbați) sau spatele. Puteți avea și acest design pe picior sau pe brațe, în funcție de dimensiunea designului pe care l-ați ales.

Pentru inimile mici și tatuajele cu stele, un loc bun ar fi partea din spate a gâtului și mâna. Îl puteți avea și în spate, doar puțin sub umeri pentru a-l accentua mai mult. Există, de asemenea, alte persoane care își așează tatuajele pe o parte a gâtului, doar puțin sub urechi. Această plasare este fierbinte și sexy, ceea ce o face o opțiune populară pentru femei.

tatuaje cu cerneală albă

Sfaturi de pregătire a tatuajelor cu cerneală albă

Obținerea unui tatuaj permanent trebuie gândit cu atenție. Odată ce veți face tatuaje, va fi greu de șters mai târziu, darămite și foarte scump. Dacă sunteți cu jumătate de inimă în a vă face un tatuaj, atunci s-ar putea la fel de bine să nu vă faceți unul, pentru că s-ar putea să regretați în viitor. Cu toate acestea, dacă vrei cu adevărat să-ți faci un tatuaj, atunci trebuie să alegi un design pe care să-l iubești pentru tot restul vieții. În caz contrar, ați putea dori să ștergeți tatuajul dacă designul devine nesemnificativ pentru dvs..

Atunci când faci tatuaje cu cerneală albă, este extrem de important să ții cont de nuanța pielii. Cei care au tonuri de piele închisă vor avea dificultăți în obținerea unui alb perfect în tatuaj. Acest lucru se datorează faptului că persoanele cu pielea închisă la culoare au o toleranță scăzută la pigmenții albi folosiți în cernelurile albe. Drept urmare, tatuajul nu va arăta atât de mult, ceea ce îl face cumva să devină inutil. Cu toate acestea, acesta este un caz de la caz la caz și nu este imposibil ca persoanele cu pielea închisă la culoare să facă tatuaje cu cerneală albă.

Înainte de a merge la tatuatorul tău, asigură-te că ai decis deja conceptul și designul tatuajului tău. Acest lucru vă va economisi o mulțime de bani și, de asemenea, timp. Deși puteți solicita un design personalizat la un magazin de tatuaje, va fi benefic să știți în prealabil ce concept doriți să arătați. Artistul tatuator are de obicei un portofoliu de modele în care poți alege, așa că s-ar putea să ajungi să alegi fiecare design interesant pe care îl vezi. Acest lucru nu este atât de practic pentru persoanele care își fac primele tatuaje.

Odată ce v-ați decis asupra designului, asigurați-vă că vă pregătiți fizic. Ar fi trebuit să faceți deja un duș înainte de a merge la magazinul de tatuaje, deoarece s-ar putea să nu puteți face duș zile întregi din cauza durerii provocate de un tatuaj. Este chiar atât de dureros să-ți faci un tatuaj? Ei bine, depinde de nivelul tău de toleranță la durere. De obicei, ar durea doar câteva minute. După un timp, corpul tău începe să se adapteze cu durerea și îl transformă într-o senzație satisfăcătoare.

tatuaje cu cerneală albă

Costul mediu al serviciului & Costul standard al tatuajelor cu cerneală albă

Tatuajele cu cerneală albă sunt în general mai scumpe decât tatuajele obișnuite cu cerneală neagră. Acest lucru se datorează cernelii speciale pentru acoperirea designului. De asemenea, costul tatuajului va depinde de designul pe care l-ați ales și de dimensiunea designului. De obicei, artiștii tatuatori percep 50 – 100 USD pentru întregul design. Acest lucru este doar pentru tatuaje simple, cum ar fi inimi, trandafiri, stele și forme geometrice de bază.

Amplasarea magazinului de tatuaje este, de asemenea, un factor de luat în considerare atunci când ne gândim la prețul tatuajului. Mai mulți artiști de tatuaje populari pot percepe mai mult decât artiștii de start-up. Dacă mergi în locuri în care vedetele își fac tatuaje, atunci ar trebui să te aștepți că prețurile sunt scumpe.

Pentru tatuajele complexe cu cerneală albă, unii artiști tatuatori percep o rată orară care poate ajunge până la 250 $ pe oră. Deci, deci cu atenție ce tatuaj vrei să faci înainte de a merge la artistul tău.

Sfaturi de întreținere după obținerea tatuajelor cu cerneală albă

Deși tatuajele cu cerneală albă sunt superbe de privit, ceea ce majoritatea purtătorilor nu știu este că are tendința de a păle mai repede decât tatuajele cu cerneală neagră. De aceea, este important ca proprietarii de tatuaje cu cerneală albă să știe cum să-și întrețină tatuajele și să le arate frumos chiar și după mai mulți ani.

Primul sfat pe care trebuie să-l amintiți este să îl țineți departe de soare. Pigmenții albi folosiți pentru tatuajele dvs. cu cerneală albă nu sunt potrivite pentru activități în aer liber în care soarele arde fierbinte. Trebuie să înțelegeți că acest tip de tatuaj devine mai vulnerabil în decolorare atunci când este expus la căldura soarelui pentru perioade lungi de timp.

Un alt sfat pe care trebuie să-l amintiți este să păstrați rana curată până când se vindecă. După ce ți-ai făcut tatuajele cu cerneală albă, pielea ta va avea câteva zgârieturi și răni. Asigurați-vă că păstrați-l curat și nu încercați să-l frecați prea tare.