85 Tatuaje Quetzalcoatl Spiritual

Quetzalcoatl era un zeu în religia aztecă, în sudul Mexicului. Referim acest concept la Teotl în Nahuatl, limba aztecilor.

El s-ar putea transforma într-un șarpe cu pene. El are capacitatea de a controla vântul, înțelepciunea și aspectele de învățare. Ca zeu, a avut o mare urmărire în aztece, mesoamericane și în alte culturi din apropiere.

Zeii din azteci erau diferiți pentru diferite aspecte ale vieții. Zeii lor aveau de-a face cu natura, creația, fertilitatea, moartea, mâncarea, comerțul, divertismentul și secretele lumii interlope. Unii zei s-ar transforma într-o formă umană sau animală.

Cu toate acestea, ele erau sărbătorite în festivaluri anuale și ritualuri religioase.

Tatuaje Quetzalcoatl

Quetzalcoatl și azteci

Azteca, a fost un imperiu în secolele al XV-lea și al XVI-lea, care a condus actualele țări din centrul și sudul Mexicului. Aztecii au un alt nume ca Aztlan care înseamnă pământ alb.

Aztecii au mulți zei; dintre acestea proeminenți erau Huitzilopochtli, Tezcatlipoca, Tlaloc, Mictlantecuhtli, Chicomecōātl și Quetzalcoatl.

Quetzalcoatl a jucat un rol dominant în cultura și istoria aztecă înfloritoare. El a fost un spirit nobil pentru triburile teotihuacane în jurul secolului I d.Hr. Au existat alte culturi care l-au numit zeul lor cu nume diferite. Dar, imaginea unui șarpe cu pene era obișnuită pentru toți acești zei. Acest lucru sporește faptul că a fost Quetzalcoatl, care a fost un zeu pentru multe alte culturi.

Conform maiașilor, șarpele cu pene era planeta, Venus. Cu toate acestea, numai aztecii l-au numit zeul Quetzalcoatl.

Tatuaje Quetzalcoatl

Prezentare generală a istoriei

Aztecii ar căuta binecuvântările lui Quetzalcoatl ca zeu pentru creație. L-au cunoscut pentru că a creat oameni după poveștile populare aztece. Unul istoric îi atribuie rolul în cuceririle aztecilor din Spania la începutul secolului al XVI-lea. După cum povestea sugerează că liderul aztec Moctezuma credea că invadarea lui Hernan Cortes era Quetzalcoatl.

Legenda spune că Cortês și războinicii săi au înconjurat aztecii în 1519. Un alt mit afirmă că Quetzalcoatl era un zeu de piele albă..

Prin urmare, aztecii nu erau siguri despre cum să abordeze invaziile spaniole conduse de Cortes. Deoarece aztecii au o profeție conform căreia întoarcerea Quetzalcoatl a fost cam în aceeași perioadă în care Spania a atacat aztecii.

Această incertitudine cu privire la statura lui Cortes ca zeu i-a determinat pe azteci să-l întâmpine pe Cortes neînarmați și i-au dat multe cadouri. Această confuzie poate fi motivul pentru care doar 500 de spanioli ar putea răsturna imperiul aztec, deoarece Quetzalcoatl nu a făcut niciodată o presupusă revenire. Conform unor legende, el se va întoarce la începutul secolului XXI.

Deși, mulți istorici neagă că Moctezuma a înțeles greșit despre Cortes.

Cortes a preluat aztecii și a preluat controlul asupra imperiului. Indiferent, Quetzalcoatl a fost un zeu prim pentru azteci. Curajul și înțelepciunea sa îl fac un personaj legendar ideal în lumea tatuajelor. Are un mare spectacol în Mexic și în alte țări din America de Sud.Tatuaje Quetzalcoatl

De ce tatuaje Quetzalcoatl?

Quetzalcoatl a fost o zeitate puternică în cultura și istoria aztecă. El a fost renumit pentru multe lucruri, cum ar fi artele, învățarea și fertilitatea etc. Acest set de calități îl face de fapt un zeu ideal pentru tatuaje.

Aceste tatuaje sunt și tatuaje aztece, pe lângă un tatuaj Quetzalcoatl. Viața lui de tatuaj se referă în principal la cunoaștere, putere și creativitate.

Plasarea tatuajelor

Cunoașterea istoriei personajului și a istoriei culturale este importantă înainte de a-și desena tatuajul pe corp. Aceste informații vă vor permite să decideți ce parte a corpului dvs. puteți face un anumit tatuaj.

Unele dintre destinațiile populare pentru un tatuaj aztec sau Quetzalcoatl sunt:

  • Umăr
  • Braţ
  • Spatele piciorului
  • Cufăr
  • Înapoi

Aceste tatuaje sunt de obicei mari, deci au nevoie de spațiu suficient pentru a servi scopului de a purta un tatuaj.

Tatuaje Quetzalcoatl

Deoarece există o gamă foarte largă de modele, modele, forme și idei pentru tatuajele Quetzalcoatl. Deci, am împărțit tatuajele în două divizii.

  • Tatuaje tribale și religioase
  • Tatuaje culturale

Tatuaje tribale și religioase – Quetzalcoatl și azteci

Tatuaj cu banderolă

Este un amestec de modele și modele tribale diferite, negru și nuanțe de gri bogat. Un tatuaj cu banderolă aztecă include diverse elemente de vitrină. Veți găsi prezența simbolică a unui triunghi, oale și multe alte artefacte religioase.

Acest tatuaj face multe lucruri în centrul atenției datorită umbririi sale bogate. Artistul tatuator a făcut o treabă magnifică pentru a-l transforma într-un tatuaj de cap. Oferă un aspect masculin; motivul pentru care oamenii îl poartă mai ales.

Tatuaj tribal mexican negru și gri

Este vorba despre cât de uimitor ar putea fi un design Șarpe cu pene!

Acest tatuaj este o treabă a perfecționarului, nu orice tatuator poate desena. Purtă detalii despre stilurile culturii tribale mexicane. Acest tatuaj vă va aduce admirație și grație alături de iubitorii de Quetzalcoatl.

Acest tatuaj are masculinitatea într-un mod diferit. Purtătorul va simți o legătură unică cu cultura de care aparține tatuajul.

Tatuaj aztec mexican

Acest tatuaj este pentru cei care vor să poarte de fiecare dată un look de șef mexican. Acest tatuaj cu inserția feței va da o senzație de amestec de tradiție și arte mexicane. Acest tatuaj prezintă un șaman, cu multe modele tribale și modele înconjoară trunchiul superior.

Ar trebui să consultați cel mai bun tatuator pentru a obține mișcarea circulară în cel mai bun mod posibil. Tatuajul ar trebui să vă acopere umărul și brațul până la mână pentru a obține un simbol al misticismului și puterii.

Tatuaj Aztec Skull Warrior

Acest tatuaj de războinic cranian dramatic și întărit de luptă este tipic pentru adepții Quetzalcoatl din aztece. Include nuanțe de cerneală neagră și gri pentru aspectul său impresionant. Războinicul arată ca în centrul câmpului de luptă.

Ar trebui să obțineți un artist renumit pentru lovituri minunate pentru a picta un dragon pe partea superioară a acestui tatuaj. Acesta este spiritul acestui tatuaj pentru aspectul său impresionant. Conturarea și umbrirea acestui tatuaj îi va decide aspectul.

Tribal Woman Aztec Tattoo

Acest tatuaj te va determina să faci ceva diferit? Acest tatuaj tribal aztec descrie trăsăturile unei femei în mod unic. Fața femeii este deschisă cu cerneală neagră și gri, cu modele tribale. În timp ce vârtejurile roșu deschis în prim-plan îl fac mai degrabă un accesoriu pentru tineri.

Pot exista motive pentru a purta acest tatuaj. Cu toate acestea, aveți mare grijă de conturarea și detaliile părului. Angajați un tatuator special pentru a o face perfect. Asta îl va face să arate ca un tatuaj puternic de femeie aztecă. Este o îmbrăcăminte populară pentru tatuaje cu femeile columbiene și mexicane.

Tatuaj cu motive soare aztece

Căutați un tatuaj aztec de dimensiuni mici și mijlocii? Apoi, alegeți acest tatuaj Aztec Sun Motif.

Aspectele sale emfatice provin dintr-un model rustic de soare care acoperă umărul superior și bicepul. Această destinație de plasare îl face mai unic și mai atrăgător. Nuanțele de cerneală gri sunt folosite inteligent pentru a desena un contur pentru soare și alte caracteristici din el. O altă purtare excelentă pentru tatuaje, pentru cei care doresc o utilizare minimă a corpului pentru un tatuaj.

Tatuaj Aztec Zeul Soarelui

Dacă doriți să surprindeți semnificația reală a unui tatuaj aztec, nu trebuie să săriți peste acest tatuaj aztec Zeul Soarelui. Amintiți-vă că aztecii folosesc tatuaje pentru a arăta respect și dragoste pentru zeul lor.

Acest tatuaj are multe caracteristici distincte, ceea ce se adaugă atractivității sale. Un semn Dumnezeu soare este cernelit aici cu cerneală gri intens și nuanțe maro închis cu modele. Veți găsi o nuanță de negru pe marginea modelului pentru a obține un aspect ascuțit.

Este un tatuaj aztec tradițional cu care te poți lăuda pe piept sau pe bicep.

Tatuaj cu animale aztece

În toate civilizațiile preistorice, rasele și religiile, animalele aveau o mare valoare și o prezență respectuoasă. Întrucât craniile, fețele sau labele mai multor animale erau simbolice pentru faptul că erau divine în sensuri. Aztecii au folosit o varietate de chipuri de animale în ritualurile și practicile lor religioase.

Acest tatuaj este totul despre nuanțe de maro, negru, gri și o nuanță mai deschisă de bronz pentru a-l face mai glorios și mai semnificativ. Veți vedea fața unui leu înconjurată de diferite modele tribale.

Nimeni altul decât grația și puterea nu va ieși din acest tatuaj.

Tatuaje culturale Quetzalcoatl

Tatuaj Aztec Dragon

În lumea tatuajelor aztece, dragonii sunt unul dintre simbolurile lor principale. Acest tatuaj prezintă un dragon într-o nuanță gri și neagră. Dragonul pare furios ținând un cactus; nuanțele de cerneală pot arăta semnificațiile petelor deschise și întunecate.

Acest tatuaj reprezintă civilizația aztecă a lui Quetzalcoatl. O răspândire magnifică este posibilă fie pe spatele umerilor, fie pe piept.

Tatuaj monocrom mexican aztec mare

Este posibil să găsiți acest tatuaj monocrom monstruos, pentru afișarea înfricoșătoare și intimidare.

Acest tatuaj ar ieși în evidență și arta corporală vizibilă pe umărul tău. Fața dragonului se sprijină pe piept. Acest lucru îi va amplifica aspectul într-o măsură foarte mare. Este un tatuaj popular cu macho sud-american și sunt în abundență. Este un alt mod minunat de a arăta forță.

Culoare tatuaj braț Quetzalcoatl

Aceasta este creativitatea și despre ce a fost vorba Quetzalcoatl. Aceasta este o bandă uimitoare de culori pentru tatuaje. Acestea sunt culorile pe care le veți obține cel mai mult într-un tatuaj.

Este un dragon în plin zbor, cu multe culori. Acest lucru vă va oferi un sentiment de entuziasm, iar dimensiunile reduse vor face să arate bine pe braț. Foarte bine de purtat dacă călătoriți pe distanțe mari. Vă va ține companie.

Piept tatuaje aztece mexicane pentru bărbați

Acest tatuaj este pe umăr și pe o parte a pieptului. Cu toate acestea, îl puteți obține pe orice parte a corpului reducând dimensiunea acestuia. Ai încredere în noi că un tatuaj mic nu-i va reduce prezența enormă.

Este o notă de gri și negru, dar o puteți obține în diferite culori la alegere. Este o replică a aspectului Quetzalcoatl. Acesta este un tatuaj tipic masculin pentru tineri sau pentru cei cărora le plac manierismele mexicane.

Imagine colorată a tatuajului Maya Quetzalcoatl

Aceasta este o altă descriere tatuată a Quetzalcoatl în culori. Când vei vedea acest tatuaj în viața reală, te vei bucura pentru el. Acesta este stilul mayaș pentru a-ți aminti diferit Quetzalcoatl.

Este un tatuaj excelent pe braț pentru a-ți dovedi puterea. Într-adevăr, este un alt stil pentru retrăirea culturii mayase. Mayașii au lăsat o moștenire unică în lumea tatuajelor. Întrucât erau adepți direcți ai Quetzalcoatl în altă perioadă.

Tatuaje monocrome pentru bărbați mexicani azteci

Acest tatuaj va arăta înspăimântător pentru acei ochi din două pete, privindu-te fix. Cu toate acestea, întregul sentiment pentru acest tatuaj de dragon este al artistului. Doar cel mai bun tatuator din oraș va avea aspectul potrivit pentru acei ochi înfricoșători.

Puteți poziționa acest tatuaj pe orice parte a corpului, deși arată minunat pe umăr și pe brațe.

Modelul său monocromatic va da tonul aspectului său înfricoșător. Cu toate acestea, prezintă un sentiment de mare libertate și o operă de artă.

Tatuaj Maya Serpent Men Colorat

Aceasta este o altă minune mayașă.

S-ar putea să găsiți multe imagini pentru tatuaje mexicane aztece în temerea Quetzalcoatl. Dar s-ar putea să vă fie greu să ignorați acest tatuaj pentru prezența sa colorată strălucitoare și vibrantă. Oferă o senzație de creativitate care nu are granițe. Acest șarpe pare casual și se îndepărtează de mulțimile din propria sa lume.

Îmbrăcăminte excelentă pentru tinerii din mediul urban care doresc să petreacă în fiecare weekend. Acesta poate fi marele tău însoțitor de tatuaje.

Întrebări frecvente – Tatuaje și sănătate Quetzalcoatl

Când s-a născut Quetzalcoatl?

Nu există dovezi concludente, dar istoricii spun că s-a născut la Mixcoatl în 947 d.Hr., în tolteci. Numele său original era CeAcatlTopitzin.

Ce simboliza Quetzalcoatl?

Poveștile populare leagă Quetzalcoatl de moarte și înviere. Povestea populară locală spune că va descoperi secretele subterane ale lui Mictlan. Toate acestea pentru colectarea oaselor morților.

În plus, conform unei alte povești, el a fost o legendă pentru inventarea calendarelor.

Care erau puterile lui Quetzalcoatl?

După cum spun legendele, el deținea puteri convenționale ca un zeu mexican care l-ar face un supraomen. Are abilitatea mistică de a zbura și de a comanda asupra mișcării aeriene. Se spune că are puteri de a se teleporta oricând.

Pot să am vreo infecție a sângelui de la astfel de tatuaje?

Da, șansele sale sunt foarte mari în timpul procesului de tatuare. Dacă artistul folosește instrumente și echipamente utilizate anterior, atunci infecția cu sânge devine iminentă. Această situație se poate adăuga la multiple probleme de sănătate, cum ar fi contractarea hepatitei A sau B și a bolilor transmisibile din sânge.

Puteți evita toate aceste posibilități optând pentru un tatuator cunoscut care va folosi ace, cerneluri și alte echipamente proaspete pentru realizarea tatuajelor.

Ce pot evita înainte de tatuare?

Ar trebui să evitați anumite lucruri înainte de a vă face un tatuaj. Deși, un artist excelent vă va informa despre aceste precauții. Cu toate acestea, este mai sigur să evitați:

  • Consumul de alcool cu ​​o noapte înainte de procesul de tatuare
  • Vizitarea unui salon pentru un tatuaj, direct dintr-o călătorie lungă cu avionul
  • Luați medicamente sau analgezice, deoarece vă poate perturba procesul de tatuare

Mai mult, nu trebuie să pierdeți o masă înainte de o programare. La final, ar trebui să vă asigurați că beți multă apă pentru a rămâne hidratat în timpul procesului de tatuaj.

Quetzalcoatl_Tatuaje

Concluzie

Așadar, ar fi dificil să sugerați care tatuaj este cel mai potrivit pentru dvs. Aceste tatuaje au multă semnificație în viață. Ele reflectă istoria și cultura profundă semnificativă pe care o prezintă.

S-ar putea să descoperiți că nu este nimic mai bun atunci când un tatuaj este despre istorie, tradiție și o poveste. Veți găsi tatuaje Quetzalcoatl și aztece care povestesc cele mai uimitoare povești populare antice. Au o înțelegere, o poveste și un aspect constant. Aceste tatuaje povestesc istoria umanității cu niște personaje divine care au trăit în jurul nostru.

Astfel de personaje sunt întotdeauna în mister, la fel și Quetzalcoatl în imperiul aztec.

Interesant este că unii experți pentru viața extraterestră au făcut comentarii interesante la emisiunea TV Ancient Aliens. Acești experți speculează că Quetzalcoatl a fost un extraterestru care a vizitat pământul pentru că a ajutat omenirea. În plus, unele povești populare sugerează întoarcerea sa în secolul XXI.

Conform cărților și poveștilor populare, Quetzalcoatl nu s-a întors cu siguranță pe Pământ. Chiar dacă a făcut-o, astfel de tatuaje minunate în cinstea lui trebuie să-l măgulească.