75 de tatuaje de citat care vor inspira pe toată lumea!

Tatuajele de citat sunt una dintre cele mai mari ediții în designurile de tatuaje pentru persoanele cărora le place să-și exprime gândurile și personalitatea prin cuvinte. Aceste tatuaje au fost în jurul valorii de mix în ultimii doi ani și devin populare doar. Tatuajele citate vă oferă libertatea de a spune ceva prin mijloace artistice. Pe măsură ce citim cărți diferite, întâlnim oameni diferiți și vizionăm filme noi, sunt atât de multe lucruri care ne inspiră. Cel mai inspirațional lucru dintre aceste trei sunt cuvintele sau citatele.

Toată lumea are un citat sau o vorbă preferată care îi atinge și îi ajută să treacă prin diferite situații și probleme din viață. Unii oameni învață și își amintesc aceste citate pe de rost, în timp ce alții le gravează pe corpul lor ca un tatuaj. Există peste un milion de idei de tatuaje citate care îți vor sufla mintea.

Dacă intenționați să vă faceți un tatuaj de cotație și aveți deja un citat în minte sau căutați un citat interesant, citiți mai jos pentru câteva dintre cele mai bune tatuaje de citat. Acest articol vă va îndruma, de asemenea, cu privire la ce tip de citat ar trebui să alegeți pentru tatuaj.

Citat Tattoo

De ce să alegeți tatuaje de citat?

Tatuajele de citat sunt puțin unice în comparație cu alte tatuaje, deoarece au cuvinte în loc de obiecte sau creaturi. Alegerea tatuajului citat corect este foarte importantă dacă aveți unul pentru inspirație. Când vine vorba de alegerea unei citate sau a unei ziceri pentru tatuajul tău, trebuie să-i selectezi pe cei mai buni dintre toate citatele tale preferate. Alegeți-l pe cel care înseamnă cel mai mult pentru dvs. și ceva care vă va inspira în fiecare zi când îl priviți la prima oră dimineața.

Puteți obține întotdeauna mai multe tatuaje de citat pe corp. Dar dacă este prima dată când îți faci un tatuaj, trebuie să alegi ceva de care ești sigur și nu vei regreta mai târziu. Ca să nu mai vorbim, eliminarea unui tatuaj nu este o sarcină ușoară și necesită mulți bani.

Oamenii obțin adesea tatuaje de citat pentru a-și aminti pe cineva pe care l-au pierdut sau pentru a inspira lumea, deoarece ar putea să-i ajute și pe ei. Unele tatuaje citate constau doar dintr-un singur cuvânt. Acest cuvânt ar putea fi un cod secret între tine și prietenul tău sau ultimele cuvinte ale cuiva pe care l-ai pierdut. Unele tatuaje citate includ diferite elemente care le fac mai atrăgătoare, cum ar fi flori, fluturi sau orice alt obiect.

Multe vedete poartă tatuaje citate care sunt atât de inspiraționale. De exemplu, Katy Perry are un citat în sanscrită; în plus, Hillary Duff, Megan Fox, Rihanna și mulți alții au câteva tatuaje fantastice care îi inspiră pe ei și pe fanii lor. Dacă aveți în minte un tatuaj de citat, este perfect. Poate că ideile de tatuaje de citat de mai jos vă vor ajuta cu privire la modul de plasare și stilare a tatuajului dvs. de citat.

Amplasament ideal pentru tatuaje de citat

Nu există o destinație specifică pentru tatuajele de citat, deoarece le puteți obține oriunde pe corp. Alegerea locului potrivit pentru tatuajul citatului dvs. depinde de dimensiunea și stilul citatului. Dacă doriți să obțineți un mic preț, îl puteți atinge pe încheietura mâinii, gleznei și gâtului sau chiar în spatele urechii. Dacă alegeți o frază lungă sau un font mare, locurile ideale pentru aceasta ar fi pieptul, coapsa sau brațul. Gâtul și antebrațul sunt unul dintre cele mai populare locuri pentru tatuaje de citat.

Oamenii care caută tatuaje de citat dintr-un cuvânt îl fac pe burtă sau cu mâna în bold. Dacă îți faci un tatuaj de citat în memoria cuiva, cel mai bun loc pentru asta ar fi pe pieptul tău. Simbolizează cât de mult înseamnă acea persoană pentru tine și că va fi mereu în inima ta.

Indiferent de locul în care ți se face cerneala tatuajului, va arăta frumos și inspirațional ca oricând. Dacă doriți ca tatuajul dvs. de citat să fie vizibil, asigurați-vă că îl aveți undeva pe braț, antebraț sau gât. După ce ați selectat un citat pentru tatuaj, alegerea unui loc pentru acesta nu va fi o problemă. Așadar, citiți-vă de-a lungul timpului pentru a vă inspira din unele dintre cele mai bune tatuaje de citat de pe internet.

Tipuri de tatuaje de citat

Menționate mai jos sunt câteva dintre principalele tipuri de tatuaje de citat. Aceste tipuri vă vor oferi o idee despre modul în care vă puteți prezenta tatuajul de citat și ce tip de citat să obțineți.

  • Tatuaj Citat îndrăzneț
  • Un cuvânt Citat Tattoo
  • Tatuaj Floral Citat
  • Citat Tattoo cu alte elemente
  • Acuarela Citat tatuaj
  • Tatuaje citate religioase
  • Creative Script Font Citat Tattoo

Citat Tattoo

Citat idei de tatuaje

Tatuaj Vibes pozitiv

Tatuaj Vibes pozitiv

Oamenilor le place adesea să ceară tatuaje care dau o atmosferă pozitivă, deoarece doresc să răspândească pozitivitatea oamenilor din jur și să rămână pozitivi în orice moment. Acest tatuaj ar putea include oricare dintre citatele tale preferate care vorbesc despre pozitivitate sau poți pur și simplu să obții „Numai vibrații pozitive” pe corpul tău dacă vrei să mergi pentru ceva mai simplu. Acest tatuaj constă de obicei din cerneală neagră și apare pe spate, piept și antebraț.

Tatuaj Citat în formă de inimă

Tatuaj Citat în formă de inimă

Dacă doriți să vă descrieți în mod unic tatuajul de citat, ar trebui să alegeți acest tatuaj de citat în formă de inimă. Acest tatuaj constă dintr-un citat scris împreună cu forma unei inimi cu cerneală neagră. Dacă nu este un citat, puteți alege diferite cuvinte care vă completează inima, de exemplu, speranță, familie, prieteni sau numele unei persoane. Acest tatuaj este alegerea potrivită pentru dvs. dacă doriți să încercați ceva fantezist și va arăta cel mai bine pe spate sau pe piept.

Tatuaj Citat Floral

Tatuaj Citat Floral

Acest tatuaj de citat de flori este unul dintre cele mai creative tatuaje pe care le veți întâlni și va face ca tatuajul dvs. de citat să arate mult mai prezentabil. Acest tatuaj include o floare cu cerneală neagră, cu o tulpină, dar citatul apare în locul tulpinii în stil cursiv de scris. Puteți alege orice citat mic sau formulări pentru tulpină, de exemplu, puteți alege citatul „viața este scurtă.” Tatuajul vă amintește cât de scurtă este viața noastră la fel ca floarea. Înflorește de ceva timp și apoi se stinge. Cel mai bun loc pentru acest tatuaj ar fi pe braț sau lângă osul gulerului.

Tatuaj citat religios

Tatuaj citat religios

Dacă doriți să obțineți ceva religios pe corpul dvs., puteți merge pentru acest tatuaj citat religios. Acest tatuaj poate include orice verset din cartea ta sfântă; de exemplu, ați putea alege orice verset din Biblie și îl puteți scrie în limba originală, care este evreii. Alege un verset care te ajută să treci prin viață și să-ți reprezinte religia.

Acest tatuaj include un verset din cartea lui Ioan scris pe un scenariu cu cerneală. Acest tatuaj are o notă foarte autentică și istorică. Acest tatuaj îți amintește de credința ta și îi inspiră și pe alții să se apropie de Dumnezeu. Locul ideal pentru acest tatuaj ar fi pe piept sau braț.

Tatuaj Multilingv Citat

Pentru unii oameni, designul este mai atractiv decât ceea ce spune citatul. Dacă sunteți unul dintre acei oameni, ar trebui să mergeți pentru acest tatuaj citat multilingv. Acest tatuaj include un citat scris în diferite limbi, cum ar fi franceză, spaniolă, sanscrită sau arabă. Aceste stiluri de scriere sunt unice și fac ca tatuajul citat să arate proeminent.

Puteți obține orice text în oricare dintre aceste limbi sau o vorbă celebră din oricare dintre aceste limbi. Majoritatea acestor tatuaje includ cerneală neagră. Pentru o notă suplimentară, puteți adăuga câteva elemente, cum ar fi flori, păsări sau fluturi. Puteți lega acest tatuaj pe umăr sau pe încheietura mâinii.

Music Lover Citat Tattoo

Muzica Citat Tattoo

Ați putea obține, de asemenea, un tatuaj de citat care are legătură cu muzica. Pentru mulți oameni, muzica este terapie; inspiră și ajută oamenii să treacă prin situații dificile. Dacă simți că muzica te-a ajutat în timpii de testare sau dacă muzica este pasiunea ta, ar trebui să mergi pentru acest tatuaj citat de iubitor de muzică.

Puteți include orice zicală legată de muzică cu niște note muzicale cu cerneală neagră tatted lângă citat. Acest tatuaj aduce un omagiu tuturor oamenilor care produc muzică în diferite genuri și îi ajută pe oameni să realizeze modul în care muzica îți poate schimba starea de spirit. Puteți obține acest tip de tatuaj cu cerneală neagră îndrăzneață pe piept sau braț.

Cântece Versuri Citat Tatuaje

versuri tattooacccc

Dacă versurile unei melodii te ating de fiecare dată când o auzi, poți încerca versurile acestei cântece citate tatuaje. Există multe melodii care au câteva versuri profunde la care mulți oameni se pot lega și se pot simți inspirați. Acest tatuaj include versuri cu cerneală neagră ale melodiei unei Rita Ora într-un stil creativ de scris. Nu contează dacă versurile sunt lungi; puteți obține întregul paragraf tatted pe spate sau lângă osul gulerului. Nu uitați să alegeți versuri care să însemne ceva pentru dvs. De asemenea, puteți aduce un omagiu unui artist a cărui muzică v-a inspirat prin faptul că versurile melodiei lor sunt tatted.

Auto-Motivație Citat Tatuaj

Motivație Citat Tatuaj

Vă puteți inspira și motiva prin obținerea acestui tatuaj de citat de auto-motivație. Acest tatuaj include un celebru citat sau o zicală motivațională care vă va ajuta să vă dați seama de demnitate. Te va ajuta să nu fii niciodată victimă a complexului de inferioritate. Acest tatuaj apare de obicei cu cerneală neagră. Puteți alege orice stil de scris doriți, dar cel mai bine este să folosiți un stil creativ pentru citate motivaționale.

Puneți acest tatuaj pe un loc vizibil pentru dvs. și pentru ceilalți, astfel încât să îi puteți inspira pe ceilalți. Te vei simți motivat și pozitiv, uitându-te la tatuajul tău în fiecare dimineață. Așadar, pregătește-te să rămâi pozitiv și motivat prin artă.

Citat de familie Tattoo

Citat de familie Tattoo

Pentru a vă arăta dragostea și aprecierea față de familia dvs., puteți obține acest tatuaj unic de citat de familie. Acest tatuaj include un citat iubitor legat de familie sau de cineva specific din familia ta. Acest tatuaj include cerneală neagră și este de obicei scris cu caractere aldine. Acest tatuaj prezintă dragostea pe care o ai pentru familia ta și cât de importante sunt pentru tine. Cel mai bun loc pentru a obține acest tatuaj ar fi pe piept sau braț. Pieptul este cel mai bun loc, deoarece acesta simbolizează cât de aproape de inima ta este familia ta.

Acuarela Citat tatuaj

Acuarela Citat tatuaj

Dacă doriți un citat colorat și captivant, ar trebui să încercați acest tatuaj de citat în acuarelă. Acest tatuaj include citatul tău preferat cu cerneală neagră și îndrăzneață, cu diferite acuarele stropite pe citat și în fundal. Acuarelele ajută să scoată citatul și să îl facă mai vizibil. Culorile care apar sunt în mare parte portocaliu, roșu, roz, albastru, verde etc. Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe braț sau pe umăr.

Întrebări frecvente

Cât va costa tatuajul meu de citat?

Costul depinde de diferiți factori, cum ar fi dimensiunea, amplasarea și salonul de tatuaje pe care l-ați ales pentru a vă face tatuajul. Dacă doriți un tatuaj de citat mic sau un citat cu un cuvânt, acesta vă va costa în jur de 50 $ – 100 $. Tatuajul de dimensiuni medii vă va costa între 100 și 450 de dolari, iar un tatuaj cu cotație mare va costa între 500 și 4000 de dolari. Unele saloane de tatuaje sunt scumpe decât altele, în special cele cu tatuatori instruiți. Unele saloane taxează pe oră.

citate despre tatuaje

Concluzie

Acum puteți realiza unul dintre cele mai bune tatuaje de citat de pe corp, care sunt nu numai inspiraționale, ci și creative și unice. Tatuajele de citat vă lasă un aspect proaspăt și elegant. Sunt unul dintre cele mai semnificative tatuaje pe care le veți întâlni vreodată. Deci, dacă doriți ceva semnificativ și exotic, nu puteți pierde la tatuarea unei citate!